canım benimki 50 tl..
denizliye otobüsle gel git ayda daha mantıklı ankaradan bilet ne kadar ki....
merhaba kızlar nasılsınız?
bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.
canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.
umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.
hepinizi çok öpüyorum
bugünkü mnüm:
sabah:
2 t.bugday ekmegi
2dilim peynir
2 y. zeytin
gün boyunca:
1 elma+1ç.bardagı süt
1kase k+1çay bardagı süt
10 gr fındık
akşam:
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yogurt
ara:
az şekerli türk kahvesi
canım evet çantayı haketmişsin ama ben smileyler olmadıgı için kullanamıyorum. bidde kurabiyeleri sen aldın ıııı ııhhhhh....kızlar menümü yazıyım utanarak çantada atabilirsiniz bana hakettim yani
sabah:1 d k ekmeği peynir 3 zeytin maydanoz
öğlen :t kahvesi 3 kuş lokumu
ara :1 kepek ekmeğine kaşarlı tost
akşamide arası döner 1 bardak kola 3 4 patates
çayın yanına dışardan aldığım kurabiyelerden birer ısırık
1,5 lt su
bu nasıl bişi tülü bilgi verirmisin bende yapabilirim...
.
canım hoşgeldin ben tülin. malesef aynı sayılırız bende 3 yıl önce 68 kg iken bu nisanda 93 ü gördüm. şimdi 73 lerdeyim.hep birlikte yeniden başlayalım canımherkese selam ben bu grubun eski üyelerindenim tam 2 yıl önce ki yazılarımı buldum utanç içinde yazıyorum 2 yıl önce 70 kiloyken şimdi 81.200 üm sağlık prblemleri yaşıyorum oyüzden kilo veremiyorum hormonlarım kafayı yedirtti bana ara ara gelip okuyorum kilo veren arkadaşlar için seviniyorum çünkü o ruh halini biliyorum oofff çok mutsuz ediyor bu durumum benim ama çözüm yok artık kafayı yedim herkese bol iradeli günler umarım herkes istediği kiloya iner
ah canım ya pizza yerine döner alsaydın ekmeksiz salatayla yeseydin.kola ve patates yerine ayran alsaydın olmazmıydı. akşamda lavaşsız çigköfte yeseydin. bide böyle düşün canım olmazmıydı acaba.günaydın kızlar net gitmeden hemen dünki menümü yazıym
sabah 1 dilim ekmek , 1 kk peynir
ara:yok
öğlen 1 küçük pizza,kola,patates kızartması
ara:yok
akşam:1 dürüm çiğköfte
çok berbat bi menüm var biliyorum dışardaydık alternatifim yoktu
canlarım selam
kahvaltı edemedim evde geldim işe 1 kase yogurt yedimmm
işyerindede pilav var dı onunyerine 1 simit bir ayran yedim
KIZLAR SİMİT OLURMU gerçi simit diyeti die bişe de var ama yine de bilemedimm
ne derisiniz
arkadaşlar ben 89 kg 1.70 boy 27 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım..hayatım boyunca hiç zayıf olmadım..(
kilolu bayanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar...kadın doğum uzmanından dinlemiştim..gerçektende ilk kızıma hamile kaldığımda 82 kg idim.93 kg ile doğum yaptım ama emzirmedönemi yok mu...gelsin tatlılarrrr...süt olsun diye değil...aşerdim..normaldede tatlıyı çok severim..
doğumdan sonra tekrar 82 ye insem de kısa sürede 93 kg oldum..kızım 6 aylıkken eşim 5 aylık askere gitti..5 ayda 17 kg verdim..ama eridim..yağdan çok kas ve su kaybettiğimi biliyordum..zaten yüzümde çökme oldu.eşim askerden geldikten sonra kilolarda gelmeye başladı.ben yine 82 olmuşken tekrar (plansız) hamile kaldım ve yine 93 kg ile doğum yaptım.
gel canımmmm gellllll hoşgeldin ben tülin. zaten al ver al ver o yüzden bu hallerdeyiz. bu ben bu suratlar ne yapsın çökmesinde. bu son verişimiz olsun inşallah. azmin daim olsun canım. sağlıklı menülerle aramıza bekliyoruzzzzzzdoğumdan gelince 86 kg idim..emzirme dönemi yine 93 kg oldum(hep aynı sınırlardayım)
şuan kızım 9 aylık 89 kg yum
BEN DE VARIM ARKADAŞLAR...
Ama bayramdan sonra ve cuma günü start almayı düşünüyorum
11 kasım a denk geliyor...
desteğinizi benden esirgemeyin arkadaşlar...
şuan aynada sadece yüzümebakıyorum..kıyafet almıyorum..
KİLOLUYUM VE KENDİNLE BARIŞIĞIM diyenler koca bir aldatmacanın içerisindeler..kilo özgüveni zedeliyor..
diyet kelimesine karşıyım..artık sağlıklı beslenme var..belli bir zamanı kapsayan değil ..verilen kilolar çok çabuk geri alınabiliyor ve bu metabolizmayı allak bullak ediyor..
sağlıklı ve kalıcı istediğimiz kilolarda olmek temennisiyle...
canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnnnnselam kızlar nasılsınız
arkadaşım ya yoklugun çok belli. rabbim yuvana huzur versin.maşallah iradene sahipsin aman dikkat et canım sen. 78 i görürsün inşallah.özletme kendinimerhaba kızlar nasılsınız?
bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.
canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.
umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.
hepinizi çok öpüyorum
kızlar dün pek yazamadım bugün de daha yeni geldim...
burcu geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda...
çok moralim bozuk. aslında nöbet günleri kendimi çok sıkmamaya karar verdimm sizin desteğinizle ama sabahtan beri içim sıkılıyordu acaba uyamadım diye mi böyle oluyor diye düşünüp durdum..
önce öğle arası annem yanıma geldi hani gidecekl ya hiç görüşemedik diye tam bahçede otururken ses boması patladı. ve tabi akrıştı ortalık.. sonra hemen annemi eve yolladım eve dönerken kapkaç olmuş boynundan kolyesini çalmış vicdansızlar kadın cağızın..hayret birşey ya... ne diyeyim bilemedim..korku üzerine korku..
Slm kızlar nasılsınız
Ben biraz daha iyiyim çok şükür
ağrılarım azaldı sadece fazla hareket ettiğmde sancılarım oluyor
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar
bugün menüm düzene girdi ama tam olarak iyileşene kadar spora ara vereceğim
sabah:ballı,limonlu ılık su
1 dl denge light
1 tk lor
1 közlenmiş biber
1 yumurta
yarım domates
limonlu maydanoz
öğle:1 avuç içi kadar ızgara et
1 tabak mevsim salata
1 bardak ayran
ara:1 çb süt
akşam:ızgara çipura
3 dl fırın patates
çok az haşlanmış karnabahar
balık biraz büyüktü bu yüzden ara yapmayı düşünmüyorum çok tokum
3 lt su
3 kupa limonlu,tarçınlı,karanfilli yeşil çay (ne bulduysam koydum çayın içine)
3 kupa maydanoz suyu (bunu böbreklerim için içiyorum)
Kizlar Babami Kaybettik
Sabah Anneannem Aradi, Babamin Yanindaki Kisi Esyalarini Almak istemis
Doktorda Cocuklari Gelsin Onlara Vercez Demis Son Dakikkalarini Yasiyor Adam Demi$ ..
Deriiin Deriin Nefes Alip Veriyormu$mu$ .. Can Ceki$iyordu Yanii
Bende O Sirada Annemle Doktora Gidiyordum Sakinlestirici Yazdi Doktor
Hem hap Hem Damla ..
Eve Geldik Abimler Geldi Ve Haberi Aldik13.30'da Kalbi Durmu$,
Nefesi Kesilmi$ Babamin
Abim Bizi Yollamiyor Izin Vermiyor Gitmemize
Sizi Toparlayamam Cenazede Töreninde Bu Halle Nereye Gidiyorsunuz Diyor
$uan Bile Sakinle$tiriciyle Duruyorum Ayakta Sersem Gibiyim Etkisi Geciyor ...
Cigerim Yaniyor , icim Aciyor Resmen .. Ben Onu Bu Sene Görememi$timm ! Gidememi$tim Yanina !
Artik Topraginami Sarilcam Ben Babaminnn .. Kime Baba Diyecegim Ben ..
Bakin Önümüz Bayram Kime Bayramin Mübarek Olsun Baba Diyip Ilk Onu Arayacagim ..
ALLAHIMMM YALVARIRIM SABIR VER BANA ..
Allah Sizdende Razi Olsun Kizlar Iyiki Varsiniz .. Ben Bi Müddet Galiba Giremem .. Hala Kabullenemiyorum Babamin Öldügüne
$aka Gibi Geliyor Ya
Kizlar Babami Kaybettik
Sabah Anneannem Aradi, Babamin Yanindaki Kisi Esyalarini Almak istemis
Doktorda Cocuklari Gelsin Onlara Vercez Demis Son Dakikkalarini Yasiyor Adam Demi$ ..
Deriiin Deriin Nefes Alip Veriyormu$mu$ .. Can Ceki$iyordu Yanii
Bende O Sirada Annemle Doktora Gidiyordum Sakinlestirici Yazdi Doktor
Hem hap Hem Damla ..
Eve Geldik Abimler Geldi Ve Haberi Aldik13.30'da Kalbi Durmu$,
Nefesi Kesilmi$ Babamin
Abim Bizi Yollamiyor Izin Vermiyor Gitmemize
Sizi Toparlayamam Cenazede Töreninde Bu Halle Nereye Gidiyorsunuz Diyor
$uan Bile Sakinle$tiriciyle Duruyorum Ayakta Sersem Gibiyim Etkisi Geciyor ...
Cigerim Yaniyor , icim Aciyor Resmen .. Ben Onu Bu Sene Görememi$timm ! Gidememi$tim Yanina !
Artik Topraginami Sarilcam Ben Babaminnn .. Kime Baba Diyecegim Ben ..
Bakin Önümüz Bayram Kime Bayramin Mübarek Olsun Baba Diyip Ilk Onu Arayacagim ..
ALLAHIMMM YALVARIRIM SABIR VER BANA ..
Allah Sizdende Razi Olsun Kizlar Iyiki Varsiniz .. Ben Bi Müddet Galiba Giremem .. Hala Kabullenemiyorum Babamin Öldügüne
$aka Gibi Geliyor Ya
ortim sıkma canını bunuda atlatacaksın emin ol sakın güçsüz gibi davranma öyle oldumu erkekler daha da eziyorlar...merhaba kızlar nasılsınız?
hepinizi çok öpüyorum
kızlar dün pek yazamadım bugün de daha yeni geldim...
burcu geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda...
çok moralim bozuk. aslında nöbet günleri kendimi çok sıkmamaya karar verdimm sizin desteğinizle ama sabahtan beri içim sıkılıyordu acaba uyamadım diye mi böyle oluyor diye düşünüp durdum..
önce öğle arası annem yanıma geldi hani gidecekl ya hiç görüşemedik diye tam bahçede otururken ses boması patladı. ve tabi akrıştı ortalık.. sonra hemen annemi eve yolladım eve dönerken kapkaç olmuş boynundan kolyesini çalmış vicdansızlar kadın cağızın..hayret birşey ya... ne diyeyim bilemedim..korku üzerine korku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?