Kizlar Babami Kaybettik
Sabah Anneannem Aradi, Babamin Yanindaki Kisi Esyalarini Almak istemis
Doktorda Cocuklari Gelsin Onlara Vercez Demis Son Dakikkalarini Yasiyor Adam Demi$ ..
Deriiin Deriin Nefes Alip Veriyormu$mu$ .. Can Ceki$iyordu Yanii
Bende O Sirada Annemle Doktora Gidiyordum Sakinlestirici Yazdi Doktor
Hem hap Hem Damla ..
Eve Geldik Abimler Geldi Ve Haberi Aldik13.30'da Kalbi Durmu$,
Nefesi Kesilmi$ Babamin
Abim Bizi Yollamiyor Izin Vermiyor Gitmemize
Sizi Toparlayamam Cenazede Töreninde Bu Halle Nereye Gidiyorsunuz Diyor
$uan Bile Sakinle$tiriciyle Duruyorum Ayakta Sersem Gibiyim Etkisi Geciyor ...
Cigerim Yaniyor , icim Aciyor Resmen .. Ben Onu Bu Sene Görememi$timm ! Gidememi$tim Yanina !
Artik Topraginami Sarilcam Ben Babaminnn .. Kime Baba Diyecegim Ben ..
Bakin Önümüz Bayram Kime Bayramin Mübarek Olsun Baba Diyip Ilk Onu Arayacagim ..
ALLAHIMMM YALVARIRIM SABIR VER BANA ..
Allah Sizdende Razi Olsun Kizlar Iyiki Varsiniz .. Ben Bi Müddet Galiba Giremem .. Hala Kabullenemiyorum Babamin Öldügüne
canım allah sabır versin babcığının mekanı cennet olsun canım
Kizlar Babami Kaybettik
Doktorda Cocuklari Gelsin Onlara Vercez Demis Son Dakikkalarini Yasiyor Adam Demi$ ..
Hem hap Hem Damla ..
Nefesi Kesilmi$ Babamin
Cigerim Yaniyor , icim Aciyor Resmen .. Ben Onu Bu Sene Görememi$timm ! Gidememi$tim Yanina !
Bakin Önümüz Bayram Kime Bayramin Mübarek Olsun Baba Diyip Ilk Onu Arayacagim ..
Allah Sizdende Razi Olsun Kizlar Iyiki Varsiniz .. Ben Bi Müddet Galiba Giremem .. Hala Kabullenemiyorum Babamin Öldügüne
$aka Gibi Geliyor Ya
Canım bu ne ya,şaka gibi.Allah korumuş geçmiş olsunkızlar dün pek yazamadım bugün de daha yeni geldim...
burcu geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda...
çok moralim bozuk. aslında nöbet günleri kendimi çok sıkmamaya karar verdimm sizin desteğinizle ama sabahtan beri içim sıkılıyordu acaba uyamadım diye mi böyle oluyor diye düşünüp durdum..
önce öğle arası annem yanıma geldi hani gidecekl ya hiç görüşemedik diye tam bahçede otururken ses boması patladı. ve tabi akrıştı ortalık.. sonra hemen annemi eve yolladım eve dönerken kapkaç olmuş boynundan kolyesini çalmış vicdansızlar kadın cağızın..hayret birşey ya... ne diyeyim bilemedim..korku üzerine korku..
yarına çok iyi bir snuç gelecek ortim eminim ,tebrikler kuuubugünkü menüm
uyanınca limonlu su
8.00 1 bardak mandalina suyu-taze sıkılmış
10.00 1 galeta 5 ceviz
12.00 1 kase mercimek çorba / 1 su b ayran / yeşil salata
14.00 yarım bardak maydanoz suyu
16.00 2 yk yoğurt / 1 yk keten tohumu
17.00 1 bardak maydanoz suyu
19.00 1 tavuk pirzola / yeşil salata / 5 yaprak sarma ---1 dilim ekmek yerine yedim
20.00 1 galeta
4 lt su olacak
spor:60 dk tempolu yürüyüş
Kizlar Babami Kaybettik
Hem hap Hem Damla ..
Nefesi Kesilmi$ Babamin
$aka Gibi Geliyor Ya
yarına çok iyi bir snuç gelecek ortim eminim ,tebrikler kuuu
.
günaydddıııııınnnnn. temizlik olimpiyatlarına devaaaammmm. bende size bakıp kaçıcam perdelere. yasemin çayımıda demledim.ohhh ama bugun 90 dk yürüyüş yapmam lazım.bakalım nasıl yapıcam bu kadar iş arasında. yarında komşular gelmek istiyor. aammmmaaaannnn
canım bugun son gün. yarın bakalım ne olacak.sanırım 72.8 lerde kalcam. onada şükür. çünkü yaprak sararken yediklerim bozdu sanırım. sende bi baksana bizim m. kuşhana 2 faklı liste var.hangisini yapalım.
Kizlar Babami Kaybettik
Hem hap Hem Damla ..
Nefesi Kesilmi$ Babamin
$aka Gibi Geliyor Ya
arkadaşlar ben 89 kg 1.70 boy 27 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım..hayatım boyunca hiç zayıf olmadım..(
kilolu bayanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar...kadın doğum uzmanından dinlemiştim..gerçektende ilk kızıma hamile kaldığımda 82 kg idim.93 kg ile doğum yaptım ama emzirmedönemi yok mu...gelsin tatlılarrrr...süt olsun diye değil...aşerdim..normaldede tatlıyı çok severim..
doğumdan sonra tekrar 82 ye insem de kısa sürede 93 kg oldum..kızım 6 aylıkken eşim 5 aylık askere gitti..5 ayda 17 kg verdim..ama eridim..yağdan çok kas ve su kaybettiğimi biliyordum..zaten yüzümde çökme oldu.eşim askerden geldikten sonra kilolarda gelmeye başladı.ben yine 82 olmuşken tekrar (plansız) hamile kaldım ve yine 93 kg ile doğum yaptım.
merhaba kızlar nasılsınız?
bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.
canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.
umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.
hepinizi çok öpüyorum
benim saclarimda uzun biraz uclarindan kestirmek istiyorum ama burda bana uygun yer bulamiyorum bi kadina gitmistim bi ara s.misti saclarimin icine türkiyeye gitmeyi bekliycem mecbur :)
çok moralim bozuk. aslında nöbet günleri kendimi çok sıkmamaya karar verdimm sizin desteğinizle ama sabahtan beri içim sıkılıyordu acaba uyamadım diye mi böyle oluyor diye düşünüp durdum..
önce öğle arası annem yanıma geldi hani gidecekl ya hiç görüşemedik diye tam bahçede otururken ses boması patladı. ve tabi akrıştı ortalık.. sonra hemen annemi eve yolladım eve dönerken kapkaç olmuş boynundan kolyesini çalmış vicdansızlar kadın cağızın..hayret birşey ya... ne diyeyim bilemedim..korku üzerine korku..
akşam eve gittim birde baktım yatak odasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış
NASILSINIZ KIZLARRR
istanbulda felaket bir yagmur var şuann
dün akşam eve gittim bugün için pırasa yemeği yaptım işe getirdim öglene onu yiycem akşama kayın valide evde kuru pilav yapcakmış ama ben yine pırasa yerim kuru şişiro yarın fazla çıkmıyım kuruyuda yarın öglen yerim
biliyosunuz canlarım ben çalışıyyorum ali tuna ile ev işini yetiştiremem diye temizliğie bir kadın çağırdım daha önce kayın valideme gelmişti başında durmuştum süper yapmıştı hemde hızlıydı onu çarım dedimm
nese tabi hafta içi gel dedim çocuk falan ayagına dolanmıyım diye
akşam eve gittim birde baktım yatak odasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış
nese evi bi kontrol edim dedim küvet leş gibi duruyo kapıların üstünde toz falan yarım yamalak yapmış anlıcanız her sefer kendim yapıcam temiz yapmıyo bunlar diyom yine veriyom parayı sonuç aynıı
şimdi bende akşam yarım kalan işleri yapıyorumm dün kapı sildim ayakkabılığın altını yapmış üstünü bırakmış sanki ben körüm komple yeniden yaptım
öle kızlar sinir oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?