80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu canım basın sagolsun. rabbim günahlarını affetsin, rahmet eylesin inş.
zor bi kayıp alışmak inanmak kolay degil. sizlerede allahım sabır versin...

ah burcum başınız saolsun allah mekanını cennet eylesin ....
zor bir dönem ki bunu çok ii biliyorum 1 hafta sonra bende babamı kaybedeli tam 5 yıl bitecek çok acı birşey allah dayanma gücü versin.....geride kalanlara sağlık versin....

kızlar nasılsınız ben bayram temizliğine başladım bu gün mutfak dolapları falan bitti ama öldüm çok yorgunum menümü yaziyim

sabah:1 d k ekmeği 1 dilim kaşar 4 zeytin

öğlen:1 k ekmeğinden tost 1 bardak ayran

akşam:1 kepçe çorba 4 y kaşığı nohut

ara:çayın yanında 2 tane kurabiye

2 yeşil çay 2 lt su

3 gündür gözümün açlığını doyuramamamın sebebi bugün belli oldu prenses geldi.....
kesin bu hafta artıyım.....

günaydın...

dümkü menüm:
sabahyarım simit ve bir avuç kuru yemiş yeşil çay ile
ara:arkadaşımın tostunun köşesi
öğlen:6 köfte
akşam:yarım tabak ıspanak salata saat 5 gibi
sonra hesapte olmayan bir yere gittik annemle sofra hazırlamışllkardı mecbur oturdum çorba ve tavuk yedim az az
çok abartılı oldu akşam ve günde 1lt su içemedim bile...

burcummmmm ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH ALLAHTAN SİZLERE SABIR DİLİYORUMMM...HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI CANIMMM SABIRLI OL BİTANEMMM.....

bende geçmişi ttam okuyamadım kızlar şöyle bir bakyımmm bu aralar bayram temizliği yapıyorumbugün adette oldum karnım fena şekilde ağırıyorrr.....

HERKEZE GÜNAYDINLARRRRR

Canım bu ne ya,şaka gibi.Allah korumuş geçmiş olsun
yarına çok iyi bir snuç gelecek ortim eminim ,tebrikler kuuu

Burcum canım benim ,okurken ağladım,çok üzüldüm kalbim sızladı hissettim ama senin acının yanında hiç kalır ablam...Allah rahmet eylesin,herkese,tüm ailene sabır versin....Acı çekmedi daha fazla şükür diyip avunalım...Sen metanetii koru,sabır et...dua et...Allah yardımcınz olsun,bol sabırlar versin....

günaydddıııııınnnnn. temizlik olimpiyatlarına devaaaammmm. bende size bakıp kaçıcam perdelere. yasemin çayımıda demledim.ohhh ama bugun 90 dk yürüyüş yapmam lazım.bakalım nasıl yapıcam bu kadar iş arasında. yarında komşular gelmek istiyor. aammmmaaaannnn

yarına çok iyi bir snuç gelecek ortim eminim ,tebrikler kuuu
.

canım bugun son gün. yarın bakalım ne olacak.sanırım 72.8 lerde kalcam. onada şükür. çünkü yaprak sararken yediklerim bozdu sanırım. sende bi baksana bizim m. kuşhana 2 faklı liste var.hangisini yapalım.

2 farklı listemi kız ben birini gördüm ya ,topikteki m.kuşan diyeti başlığındakini ,başka nerde var ki
sen karar ver ?iyisini bilirsin arkadaşım sen de ötekini bulamıyorum ya,bi görsedim fark neymiş
(bu arda beni hangi topiklerde arıyodun sen bakiyiimmmm

günaydın banuuuuuuuuu

slm kızlar,

nilgün cnm, insanın eşiyle arasının kötü olması zindanda olmak gibi bizim beklentilerimiz ve onların düşünce yapıları çok başka.
hep olgun olmak, alttan almak toparlayıcı olmak bize düşüyor maalesef.
hele çocuk olunca daha da fazla sorumluluk biniyor. eşin sanırım polisti
polisler, doktorlar, öğretmenler gibi görevde çalışan insanlarda genel tükenmişlik hali olur cnm.

biz eve gelince sıkıntılarımızı yansıtmıyoruz ama erkekler daha çok yansıtıyor. sen onun için büyük bir fedakarlık yapıcaksın şehir değiştirecektin sanırım, bunları görmemesi seni üzmesi sinir bozucudur eminim.

Rabbim bunlarıda atlatmanıza yardımcı olsun , burdaki yokluğun okadar belli ki...

kızlar dün akşam menümü yazmak için girdiğimde burcuunun babasını kaybettiğini okuyunca keyfim kaçtı menümü yazmaya elim gitmedi(
genel olarak kaçamaksız, bol sebzeli bir menüydü. akşam işten gelince fırında karnıbahar yaptım.
fırın poşetini geç keşfedenlerdenim. karnıbaharı yıkayıp azıcık tuzlayıp poşete doldurdum. yoğurtlayarak yedik eşim bile beğendi ve bol bol yiyebilirsiniz yağsız.

yavaş yavaş hazırlanmaya başlayayım , yarın cuma inanamıyorum ne kadar hızlı geçiyor zaman....

hatta onlar daha da çocuk..benim eşimde öğretmen..gün boyu yüzlerce öğrenciyle hemhalolduğu için akşamları iki kelam edemediği oluyor..annelik fıtrattan gelen birşey ama babalık sonradan öğreniliyor..fedakar olan anneler oluyor..'Cennet annelerin ayağı altındadır'
sevgi bağları kenetler saygı da o bağlardır...

cnm allah sabir versin babaciginin mekani cennet olsun rabbim günahlarini affetsin

slm kizlar

dünkü menüm

1 tabak tarhana sonrasinda alisverise gittik

biraz simarttim kendimi alisveriste
geldikten sonra
salata
bide köfteli firinda yemek yapmistim ama ben beyenmedim cok fazla et kokuyodu diye 3 dilim ince patatezinden yedim

Son düzenleme:
arkadaşlar bende hipotroid var..troid bezlerim yavaş çalışıyor...adet düzensizliği,metabolizmayavaşlığı neden oluyor..iyot alıyorum..kendimi bildim bileli düzenli adet olmam..3ayda 5 ayda bir olurdum..taki soğan suyu içene kadar..mucize oldu,düzenli adet olmaya başladım..
sadece bu ay gecikti..tekrar içmeye başlayacam...düzensizlik yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..ayrıca kadın hastalıklarına da iyigeliyor..

NASILSINIZ KIZLARRR

istanbulda felaket bir yagmur var şuann

dün akşam eve gittim bugün için pırasa yemeği yaptım işe getirdim öglene onu yiycem akşama kayın valide evde kuru pilav yapcakmış ama ben yine pırasa yerim kuru şişiro yarın fazla çıkmıyım kuruyuda yarın öglen yerim

biliyosunuz canlarım ben çalışıyyorum ali tuna ile ev işini yetiştiremem diye temizliğie bir kadın çağırdım daha önce kayın valideme gelmişti başında durmuştum süper yapmıştı hemde hızlıydı onu çarım dedimm

nese tabi hafta içi gel dedim çocuk falan ayagına dolanmıyım diye

akşam eve gittim birde baktım yatak odasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış

nese evi bi kontrol edim dedim küvet leş gibi duruyo kapıların üstünde toz falan yarım yamalak yapmış anlıcanız her sefer kendim yapıcam temiz yapmıyo bunlar diyom yine veriyom parayı sonuç aynıı

şimdi bende akşam yarım kalan işleri yapıyorumm dün kapı sildim ayakkabılığın altını yapmış üstünü bırakmış sanki ben körüm komple yeniden yaptım

öle kızlar sinir oldm

selam kızlar
kimsecikler yok vallahi topik ne halde bozulan havadan mıdır,yoksa bayram telaşımı bilemiyorum
bayramdan sonra herkes dökülür sanırım . ben aldım başımı gidiyorum vvallahi
neler yiyorum neler ne durum var nede duragım,arada bir olurdum ama icee haddini aşıyor bu durum artık 70 e merdiven dayıycam sanırım:26::26::26::26::26:

insan evin dışında bir yerde uzun süre kalınca eski düzenine dönmeis zman alıyor hastane annem derken
herşey karıştır birbiine ne su içiyorum ned ebitki çayı aklıma eserse 1 fincan yeşil çay içiyorum
açlıktanda degil yememm sıkıntıdannn sanırımmm
ama bayram dönüşü sıkı bir diyete giricem artık yaza hedefimde olmak istiyorum çünkü

iştah kapatıcı bri şeylere ihtiyacım var e midede genişledi tabii ister istemez çabucak açıkıyorum
c.tesi çoruma gidiyoruz çarşamda gün içinde dönücez oradada dikkat eidcme akşamalrı filan bişey yemiycem
bayadır çayın yanında bişiyler yiyorumm
dönüncede adam akıllı başlıycam bende.......

fırına kek attım ıslakk kek akaşam annemlere geçicez kursa evrak bırakmak için
babacım çok sever böle kek leri onada götürürmm dedim
kendimede meyva tabagı hazırladım yarım armut,yarım elma,biraz nar serptim üstüne bir mandaline dogradım
ikide ceviz birazda tarçın serptimm meyve çok farkındayım madem yiyorum meyve yiyim bari dedim

kış geldi kış dönemi diyet dönemii
karnıbahar,brokoli,ıspanak,pırasaa,lahana ,havuç ve yazdan dolaba atılan sebzeler
yemek çeşitliligi saglıyor ve sıkılmadan diyet yapmaya etkili benceee

neyse ben kaçarr çenem düştüüü

Aramıza hoşgeldin ben derya..

Nilgünüm dün giremedim evdeydim, nasıl oldun..Ne oldu tekrar neden başladıi olan sana oluyor her seferinde bu halini görmeyi hiç sevmiyorum

benim saclarimda uzun biraz uclarindan kestirmek istiyorum ama burda bana uygun yer bulamiyorum bi kadina gitmistim bi ara s.misti saclarimin icine türkiyeye gitmeyi bekliycem mecbur :)

Yasemincim ben de kasap gibi kuaförlerde saçımı heba ede ede düzgününü buldum sonunda şimdi çok memnunum o yüzden dene mecbur, denemeden bilemezsin elbet düzgünü vardır..

Hay allahım çok geçmiş olsun iremcim, yorgunluğun yetmezmiş gibi bir de bunlar, hayır olsun diyelim..Nöbetlerin yok şimdilik tatildesin değil mi?

akşam eve gittim birde baktım yatak odasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış

Geçmiş olsun...

bencede sinir bir durum ben arayıp söylerdim ama sen yine iyi ses etmemişsin
bende hep alaym diyorum ama içime sinmiyor kendim yapıyorum oturupp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…