kış geldi kış dönemi diyet dönemii
karnıbahar,brokoli,ıspanak,pırasaa,lahana ,havuç ve yazdan dolaba atılan sebzeler
yemek çeşitliligi saglıyor ve sıkılmadan diyet yapmaya etkili benceee
neyse ben kaçarr çenem düştüüü
Sizinle tanışmadan önce hep yazı diyet dönemi olarak bilirdim, halbuki gerçekten diyet için en ideali kış..Sebze çeşitliliği olsun, ayılıp bayılmadan spor yapması olsun her yönden..
Kış sebzeleri, bir kaç değişik tarifle insanı heveslendirebilir bile..
aynenn öyle cnm kışın diyet için ideal bir zman
birde tahin pekmez kilo yapan birşey sabit kalman bile mucize diycem
ama seni çok etkilemiyor kahvaltıda yeidgin zman
ama bi kes bakalım sen tahin pekmezi
Geçmiş olsun...
bencede sinir bir durum ben arayıp söylerdim ama sen yine iyi ses etmemişsin
bende hep alaym diyorum ama içime sinmiyor kendim yapıyorum oturupp
selam kızlar
kimsecikler yok vallahi topik ne halde bozulan havadan mıdır,yoksa bayram telaşımı bilemiyorum
bayramdan sonra herkes dökülür sanırım . ben aldım başımı gidiyorum vvallahi
neler yiyorum neler ne durum var nede duragım,arada bir olurdum ama icee haddini aşıyor bu durum artık 70 e merdiven dayıycam sanırım:26::26::26::26::26:
insan evin dışında bir yerde uzun süre kalınca eski düzenine dönmeis zman alıyor hastane annem derken
herşey karıştır birbiine ne su içiyorum ned ebitki çayı aklıma eserse 1 fincan yeşil çay içiyorum
açlıktanda degil yememmsıkıntıdannn sanırımmm
ama bayram dönüşü sıkı bir diyete giricem artık yaza hedefimde olmak istiyorum çünkü
iştah kapatıcı bri şeylere ihtiyacım var e midede genişledi tabii ister istemez çabucak açıkıyorum
c.tesi çoruma gidiyoruz çarşamda gün içinde dönücez oradada dikkat eidcme akşamalrı filan bişey yemiycem
bayadır çayın yanında bişiyler yiyorumm
dönüncede adam akıllı başlıycam bende.......
fırına kek attım ıslakk kek akaşam annemlere geçicez kursa evrak bırakmak için
babacım çok sever böle kek leri onada götürürmm dedim
kendimede meyva tabagı hazırladım yarım armut,yarım elma,biraz nar serptim üstüne bir mandaline dogradım
ikide ceviz birazda tarçın serptimm meyve çok farkındayım madem yiyorum meyve yiyim bari dedim
kış geldi kış dönemi diyet dönemii
karnıbahar,brokoli,ıspanak,pırasaa,lahana ,havuç ve yazdan dolaba atılan sebzeler
yemek çeşitliligi saglıyor ve sıkılmadan diyet yapmaya etkili benceee
neyse ben kaçarr çenem düştüüü
Merhaba kızlar,
Bütün haftayı full diyet geçirmeme rağmen hala sabitim, bir ara 73'e düşmüştüm, bu sabah gene 73.5 tim..
Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Düşünüyorum bu hafta değiştirdiğim 2 şey var diyetimde..1. si tam buğday ekmeği yoktu markette, ben de kepek ekmeği aldım aylar sonra.. 2. si kansızlığım baya arttığı için sabahları kahvaltıda tahin pekmez yemeğe başladım o da bir dilim ekmeğin üzerine.. Bunlar mı etkiledi acaba anlayamadım, suyum, akşam yemeklerim hepsi harikaydı..Ha bir de bağırsak problemlerim var günlerdir..
Yarın sabit çıkmamak için bugün son bir atak yapacağım, tahin pekmez yemem kahvaltıda, bir kupaya 2 form çayı atıp içtim bağırsaklarım için, evet zararlı ama ben alıştırdım başka türlü düzelmez..Arada haşlanmış yumurta, akşam da k - flakes yiyeceğim en azından sabit çıkmayayım..
Burcu çok kötü halde, facebooktan konuşuyoruz ona çok üzülüyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum bu tip durumlarda konuşmak çok boş gelir bana, sadece sarılmak, dokunmak, bakmak isterim..
Sizinle tanışmadan önce hep yazı diyet dönemi olarak bilirdim, halbuki gerçekten diyet için en ideali kış..Sebze çeşitliliği olsun, ayılıp bayılmadan spor yapması olsun her yönden..
Kış sebzeleri, bir kaç değişik tarifle insanı heveslendirebilir bile..
ALLAH Razi Olsun Sizden Kizlar , Cok Sagolun ..
Gercekten Bu Aci Tarif Edilemez, $aka Gibi Geliyor
Sanki Telefon Calcak Babacim Cep Yazcak Accam Ve Babamla Konuscakmi$im Gibi Geliyor
Hayal Dünyasinda Gezer Gibiyim .. Kabullenemiyorum , Hassmedemiyorum Durumu ..
Oyalancak $eyler Ariyorum Ama Olmuyor ,
Annemin Kar$isinda Güclü Durmaya Cali$iyorum Beceremiyorum Daha Cok Üzülüyorum
Yüregimin Üzerine Sanki Daglar Ta$lar Yüklenmi$ Gibi Hissediyorumm ..
Icim Daralip Duruyor ..
Dua Ediyorum Bol Bol Ozaman Biraz Hafifliyorum
Baskada Yapabilecek Bisey Gelmiyor Elimden ..
Kizlar Babami Kaybettik
Sabah Anneannem Aradi, Babamin Yanindaki Kisi Esyalarini Almak istemis
Doktorda Cocuklari Gelsin Onlara Vercez Demis Son Dakikkalarini Yasiyor Adam Demi$ ..
Deriiin Deriin Nefes Alip Veriyormu$mu$ .. Can Ceki$iyordu Yanii
Bende O Sirada Annemle Doktora Gidiyordum Sakinlestirici Yazdi Doktor
Hem hap Hem Damla ..
Eve Geldik Abimler Geldi Ve Haberi Aldik13.30'da Kalbi Durmu$,
Nefesi Kesilmi$ Babamin
Abim Bizi Yollamiyor Izin Vermiyor Gitmemize
Sizi Toparlayamam Cenazede Töreninde Bu Halle Nereye Gidiyorsunuz Diyor
$uan Bile Sakinle$tiriciyle Duruyorum Ayakta Sersem Gibiyim Etkisi Geciyor ...
Cigerim Yaniyor , icim Aciyor Resmen .. Ben Onu Bu Sene Görememi$timm ! Gidememi$tim Yanina !
Artik Topraginami Sarilcam Ben Babaminnn .. Kime Baba Diyecegim Ben ..
Bakin Önümüz Bayram Kime Bayramin Mübarek Olsun Baba Diyip Ilk Onu Arayacagim ..
ALLAHIMMM YALVARIRIM SABIR VER BANA ..
Allah Sizdende Razi Olsun Kizlar Iyiki Varsiniz .. Ben Bi Müddet Galiba Giremem .. Hala Kabullenemiyorum Babamin Öldügüne
$aka Gibi Geliyor Ya
kızlar oructum
iftara 1 tabak yeşil mercimek salata ve yogurt bide şu halleylerden bi tane
dayanamadım yedim spor yapamadım sahurada 3 kaşık mercimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?