80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
Bütün haftayı full diyet geçirmeme rağmen hala sabitim, bir ara 73'e düşmüştüm, bu sabah gene 73.5 tim..
Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Düşünüyorum bu hafta değiştirdiğim 2 şey var diyetimde..1. si tam buğday ekmeği yoktu markette, ben de kepek ekmeği aldım aylar sonra.. 2. si kansızlığım baya arttığı için sabahları kahvaltıda tahin pekmez yemeğe başladım o da bir dilim ekmeğin üzerine.. Bunlar mı etkiledi acaba anlayamadım, suyum, akşam yemeklerim hepsi harikaydı..Ha bir de bağırsak problemlerim var günlerdir..
Yarın sabit çıkmamak için bugün son bir atak yapacağım, tahin pekmez yemem kahvaltıda, bir kupaya 2 form çayı atıp içtim bağırsaklarım için, evet zararlı ama ben alıştırdım başka türlü düzelmez..Arada haşlanmış yumurta, akşam da k - flakes yiyeceğim en azından sabit çıkmayayım..

Burcu çok kötü halde, facebooktan konuşuyoruz ona çok üzülüyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum bu tip durumlarda konuşmak çok boş gelir bana, sadece sarılmak, dokunmak, bakmak isterim..

Sizinle tanışmadan önce hep yazı diyet dönemi olarak bilirdim, halbuki gerçekten diyet için en ideali kış..Sebze çeşitliliği olsun, ayılıp bayılmadan spor yapması olsun her yönden..
Kış sebzeleri, bir kaç değişik tarifle insanı heveslendirebilir bile..

aynenn öyle cnm kışın diyet için ideal bir zman
birde tahin pekmez kilo yapan birşey sabit kalman bile mucize diycem
ama seni çok etkilemiyor kahvaltıda yeidgin zman

ama bi kes bakalım sen tahin pekmezi

aynenn öyle cnm kışın diyet için ideal bir zman
birde tahin pekmez kilo yapan birşey sabit kalman bile mucize diycem
ama seni çok etkilemiyor kahvaltıda yeidgin zman

ama bi kes bakalım sen tahin pekmezi

Evet işte ben de öyle düşündüm çünkü biliyorsun kahvaltıda bir dilim üzeri çokokrem yerim hep ben tatlı ihtiyacından gözüm dönmesin diye, ve yine de veririm...Bence de kesin tahin pekmez yaptı kestim hemen zaten

selam kızlar
bu sıralar düzenli olarak giremiyorum kk. ya
ama diyet çok güzel gidiyor

aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz

burcu başın sağolsun canım, Allah size sabır versin, babanın mekanı cennet olsun inşallah

iremcim tatsız şeyler yaşmışsın geçmiş olsun

nilgüncüm herşey yoluna girer umarım

banu geçmiş olsun ufaklıklara, zor bir dönem geçirdiniz. ama bitti artık

Son düzenleme:
Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim deryacım ucuz atlattık

bencede sinir bir durum ben arayıp söylerdim ama sen yine iyi ses etmemişsin
bende hep alaym diyorum ama içime sinmiyor kendim yapıyorum oturupp

banucum valla aramak istedim ama şimdi biton tan tana boşverdim. bide evdeysen ve müsaitsen hiç alma temizlige birini içinede sinmiyo senin gibide yapmıyorlar tabi bi de bütün işi bi güne sığdırıyorlar ondan ben bi gün biyer bi gün farklı bbir yer şeklinde yapıyom daha temiz oluyo

meyveyede dikkat et ben yeni evlendiğim zaman aldığım tüm kiloları akşamları kociş kadar meyve yemeye borçluyum bi meyve tabağı yapardı öküz gibi yerdik sonuç o zayıf ben şişman

merhabalar canlarım.
epeydir okuyorum ama yazamıyorum.keyifsizim biraz.
ailemden 2saat mesafede uzağım.annem kalp hastası,pek iyi değil bu aralar.
sürekli tedirginim,kötü haber alıcam diye.uzaklık çok zor.
bayramda annemdeyim.inşallah düzelir,kendi gözümle görünce rahatlar içim ancak.
burcum,başın sağolsun ablacım.ne desek teselli edemez seni.biliyorum.
acıyı çeken bilir demişler.bende babacığımı kaybettiğimde 18 yaşındaydım.tarif edilmez bir acı.rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin.
allah sabır versin canım.babacığının mekenı cennet olsun inşallah.
banucum,çoook geçmiş olsun.allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.

selam kızlarrrr yogunluktan buraya gelemedim kusura bakmayınnnn

okadar yogunumki kızıma bayram için ciciler bile alamadım gerçi bayram bahane çocugun hiçbişeyi kalmamış herşeyi düdük gibi küçük geliyor yavruma Allahtan okul forması var bu senede hergün kıyafet giydirme derdinden kurtuldum

kendime gelince diplerim geldi boyaya gidilmesi lazım ona bile vaktim yok hepinizi çok özledim kızlar yaaa diyet bikaç gündür fena değil deryacım bikaç gündür tarçınlı zencefilli çayını yapıyorum haftasonu regli olucam inşallah tatlı krizime iyi gelir

fatoş abla nasılsın nasıl gidiyor ablacım bende kondüsyon bisikletine başladım günlük 20-25 dakika basen yapıyor diyorlar dogru mu sen kullanıyordun bisiklet sendede böyle bişiy oldu mu abla

slm arkadaşlar,,
öncelikle burcu arkadaşım başın sağolsun.Allah annene ve sana uzun hayırlı ömür versin...çok zor bi durum ...sabırlar diliyorum...
irem geçmiş olsun sanada...benim üst komşumda diyarbakırdan yaşamış,oda kolyesini boynundan çaldırmış...çocuğu olan kadınlar daha çok hırsızların gözdesi oluyormuş..arkasından koşamıyacağı için...karakolda almışlar soluğu fakat hırsızın akrabaları birden karakola yığılmış..sanki oarkadaşım hırsızlık yapmış gibi saklıca çıkarmışlar karakoldan...annen gidecek ama eminim aklıda sende kalacak...sende dikkat et canım.
benim 2 günlük menüm var..dün yazamadım
dün sabah:3 brd şekersiz çay,2 dlm tam tah.ekmek,menemen,peynir
ara biraz leblebi,1 incir
akşam bulgur pilavı,haşlanmış but,ayran
ara :2 mandalina 1 nar(çok olmuş ama,durduramadım kendimi)
1 kupa yeşil çay biberiyeli
3 lt su..

bugünkü menüm
sabah:2 dlm t.ttahıllı ekmek,peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,3 şekersiz çay
ara:1 incir,5 badem,1 mandalina(1 saat aralarla yedim)1 kupa yeşil çay
akşam da çorba salata ıspanak yemeği yiyyeceğim inşaallah...akşam arsı olarak bişey yemesem ne güzel olur .umarım sabrederim...

arkadaşlar ben diyete başlayalı 10 gün oldu...başlarken bir yemin ettim ağzıma hamur işi,abur cubur,içinde şeker içeren herşey ve beyaz ekmek yememeye ....bu yemin nezaman 10 kilo verdim ozaman son bulacak....benim iradem çok zayıf ..bir yedim mi gerisi geliyor...dün akşam komşum ıspanaklı pastadan yapmış verdi..nasıl yiyesim geldiama yeminliydim bozmadım...bayram zor geçecek ama olsun ...hayal ediyorum kendimi zayıf olmuşum...offf ..
birde 15 gün olmayınca tartıya çıkmıyacağım demiştim...bayramın 2.günü doluyor..merakla bekliyorum bakalım verdim mi veremedim mi...
hepinize ii akşamlar azimli bayanlar....

bayramın ilk gününe kadar nöbetim yok canım..normal mesaiye gidiyorum.. kabızlık hepimizi perişan etti..ben hergün ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi...sizin dediğiniz form çaylarını denemek için bakayım dedim de sinameki varmış içinde onlar alışkanlık yapar diye kullanmak istemiyoprum..bizim hemşire hanımlar yaban mersini verdiler ilk defa yedim ama tadı fena değilmi şimdi araştıracm bakalım nasıl birşeyd..bşr gün vitamnini aksattım ondan moı oldu bilemedim..

canım doğru aslında bende öyle düşünürdüm ama kışın yemek daha kolay... kışın tek dezavamtajı vucud yağlanıyormuş vermek zor oluyormuş..

teşekkür ederim kzılar hepinize... annem yazık korktuğunu biel belli etmiyor ben tedirgin olmayayım diye.. Biraz önce yolcu ettim onu benim aklım onda onunki bende kaldı tabi... bu sefer de birşey anlamadım ki yoğunluktan...bayramda burada tek kalmak ve de bu kadar yoğun olmak geriyor beni sanırım...üzgünüm biraz...

ALLAH Razi Olsun Sizden Kizlar , Cok Sagolun ..

Gercekten Bu Aci Tarif Edilemez, $aka Gibi Geliyor
Sanki Telefon Calcak Babacim Cep Yazcak Accam Ve Babamla Konuscakmi$im Gibi Geliyor
Hayal Dünyasinda Gezer Gibiyim .. Kabullenemiyorum , Hassmedemiyorum Durumu ..

Oyalancak $eyler Ariyorum Ama Olmuyor ,
Annemin Kar$isinda Güclü Durmaya Cali$iyorum Beceremiyorum Daha Cok Üzülüyorum

Yüregimin Üzerine Sanki Daglar Ta$lar Yüklenmi$ Gibi Hissediyorumm ..
Icim Daralip Duruyor ..

Dua Ediyorum Bol Bol Ozaman Biraz Hafifliyorum
Baskada Yapabilecek Bisey Gelmiyor Elimden ..

canım başınız sag olsun rabbim mekanını cennet etsin babacının ölümü tatmak cok acı rabbim kimseye vermesin

kızlar oructum

iftara 1 tabak yeşil mercimek salata ve yogurt bide şu halleylerden bi tane

dayanamadım yedim spor yapamadım sahurada 3 kaşık mercimek

Son düzenleme:

burcu başın sagolsun mekanı cennet olsun babanın cok zordur eminim ALLAHIM sabır versin

kızlar oructum

iftara 1 tabak yeşil mercimek salata ve yogurt bide şu halleylerden bi tane

dayanamadım yedim spor yapamadım sahurada 3 kaşık mercimek

canım allh kabul etsin...ama sahursuz mu tutuyorsun hiç sağlıklı olmaz ki..birde oruç tutarken vucut yağlanması değişebleceği için insan fazla kilolu gibi görünebliyomuş..artı ya da sabişt çıkarsan hiç bozma morlaini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…