canım m.kuşhanın 15 günde 10 kg diye olanı. 10 verdirmesi imkansız ve sağlıksız zaten bi bak şöyle:
2 farklı listemi kız ben birini gördüm ya ,topikteki m.kuşan diyeti başlığındakini ,başka nerde var ki
sen karar ver ?iyisini bilirsin arkadaşım sen de ötekini bulamıyorum ya,bi görsedim fark neymiş
(bu arda beni hangi topiklerde arıyodun sen bakiyiimmmm
günaydın banuuuuuuuuu
Her Gün ki Sabah kahvaltısı1 dilim kepek ekmeği,25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)şekersiz çay, kahve
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :
Öğle Yemeği:-Tam kaynamış iki adet yumurta.-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotundan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata
Akşam Yemeği:-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :
Öğle Yemeği:1 adet simit1 bardak ayran
Akşam Yemeği:Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)Mevsim Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :
Öğle Yemeği:200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt1 dilim kepek ekmeğiDilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık
Akşam Yemeği:120 gram 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)(Veya bir büyük ızgara balık)Mevsim Salata
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salataiçine domates, taze soğan, salatalık ekleneceklimon ve hardal da konabilir, yağ yok.Akşam Yemeği:6 adet kuzu pirzolaSalata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:2 yumurta ile yapılmış domatesli menemenSalata
Akşam Yemeği:1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,Yoğurt
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :
Öğle Yemeği:haşlanmış 2 tane sosisSalata
Akşam Yemeği:3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması2 kaşık yoğurt
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :
Öğle Yemeği:100 GR. beyaz peynir1 dilim kepek ekmeğisalatalık, domates
Akşam Yemeği:şiş ızgara, Salata
-------------------------------------------------------------------------------
bide şu listesi var canım
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek EkmeğiVirüs 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİöĞLEN: 1 SimitVirüs1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk GöğüsSalata (Yağsız)
SALIÖĞLEN:1 SimitVirüs1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBAÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane KöfteSalata (Yağsız)
PERŞEMBEÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMAÖĞLEN:2 haşlanmış PatatesSalata (Yağsız)
AKŞAM:BalıkSalata (Yağsız)
CUMARTESİÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış TavukSalata (Yağsız)
PAZARÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbestEt porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
canımmm hiç aklıma gelmemişti poşette karnabahar. hem tadıda içinde kalır haşlama gibi olmaz dimiii. fikir için teşekkürler canımslm kızlar,
kızlar dün akşam menümü yazmak için girdiğimde burcuunun babasını kaybettiğini okuyunca keyfim kaçtı menümü yazmaya elim gitmedi(
genel olarak kaçamaksız, bol sebzeli bir menüydü. akşam işten gelince fırında karnıbahar yaptım.
fırın poşetini geç keşfedenlerdenim. karnıbaharı yıkayıp azıcık tuzlayıp poşete doldurdum. yoğurtlayarak yedik eşim bile beğendi ve bol bol yiyebilirsiniz yağsız.
yavaş yavaş hazırlanmaya başlayayım , yarın cuma inanamıyorum ne kadar hızlı geçiyor zaman....
ayyy canım bi bilgi daha. demek taze soğan suyu. nasıl yapıyorsun canım detaylı anlatırmısınarkadaşlar bende hipotroid var..troid bezlerim yavaş çalışıyor...adet düzensizliği,metabolizmayavaşlığı neden oluyor..iyot alıyorum..kendimi bildim bileli düzenli adet olmam..3ayda 5 ayda bir olurdum..taki soğan suyu içene kadar..mucize oldu,düzenli adet olmaya başladım..
sadece bu ay gecikti..tekrar içmeye başlayacam...düzensizlik yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..ayrıca kadın hastalıklarına da iyigeliyor..
NASILSINIZ KIZLARRR
dasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış
nese evi bi kontrol edim dedim küvet leş gibi duruyo kapıların üstünde toz falan yarım yamalak yapmış anlıcanız her sefer kendim yapıcam temiz yapmıyo bunlar diyom yine veriyom parayı sonuç aynıı
şimdi bende akşam yarım kalan işleri yapıyorumm dün kapı sildim ayakkabılığın altını yapmış üstünü bırakmış sanki ben körüm komple yeniden yaptım
öle kızlar sinir oldm
canım geçmiş olsun. kadın alırsın bide arkasından kendin yaparsın.en iyisi kendin yapmak dediğin gibi.kolay gelsin canımm
canım çok çok geçmiş olsun anneciğine.kalp olunca insan daha da bi üzülüp telaşlanıyor. benim annem babamda da var sorunlar. Rabbim hepsine şifalar versin.merhabalar canlarım.
epeydir okuyorum ama yazamıyorum.keyifsizim biraz.
ailemden 2saat mesafede uzağım.annem kalp hastası,pek iyi değil bu aralar.
sürekli tedirginim,kötü haber alıcam diye.uzaklık çok zor.
bayramda annemdeyim.inşallah düzelir,kendi gözümle görünce rahatlar içim ancak.
burcum,başın sağolsun ablacım.ne desek teselli edemez seni.biliyorum.
acıyı çeken bilir demişler.bende babacığımı kaybettiğimde 18 yaşındaydım.tarif edilmez bir acı.rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin.
allah sabır versin canım.babacığının mekenı cennet olsun inşallah.
banucum,çoook geçmiş olsun.allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.