slm kızlar,
nilgün cnm, insanın eşiyle arasının kötü olması zindanda olmak gibi bizim beklentilerimiz ve onların düşünce yapıları çok başka.
hep olgun olmak, alttan almak toparlayıcı olmak bize düşüyor maalesef.
hele çocuk olunca daha da fazla sorumluluk biniyor. eşin sanırım polisti
polisler, doktorlar, öğretmenler gibi görevde çalışan insanlarda genel tükenmişlik hali olur cnm.
biz eve gelince sıkıntılarımızı yansıtmıyoruz ama erkekler daha çok yansıtıyor. sen onun için büyük bir fedakarlık yapıcaksın şehir değiştirecektin sanırım, bunları görmemesi seni üzmesi sinir bozucudur eminim.
Rabbim bunlarıda atlatmanıza yardımcı olsun , burdaki yokluğun okadar belli ki...
kızlar dün akşam menümü yazmak için girdiğimde burcuunun babasını kaybettiğini okuyunca keyfim kaçtı menümü yazmaya elim gitmedi(
genel olarak kaçamaksız, bol sebzeli bir menüydü. akşam işten gelince fırında karnıbahar yaptım.
fırın poşetini geç keşfedenlerdenim. karnıbaharı yıkayıp azıcık tuzlayıp poşete doldurdum. yoğurtlayarak yedik eşim bile beğendi ve bol bol yiyebilirsiniz yağsız.
yavaş yavaş hazırlanmaya başlayayım , yarın cuma inanamıyorum ne kadar hızlı geçiyor zaman....
sağol canım.sözlerin güç veriyor.fırın poşetinde karnıbahar harika bir fikir.kaç dk kaldı fırında?
slm kizlar
dünkü menüm
1 tabak tarhana sonrasinda alisverise gittik
biraz simarttim kendimi alisveriste
geldikten sonra
salata
bide köfteli firinda yemek yapmistim ama ben beyenmedim cok fazla et kokuyodu diye 3 dilim ince patatezinden yedim
hoş geldiniz demişmiydim ben nilgün.menünüz çok iyi değil.çok dengesiz ve yetersiz olmuş.düzenli yemek her zaman kilo verdiriyor ama az yemek inanın kilo aldırıyor.patatesten ziyade 2 köfte yanına bol salata harika bir öğün olurdu..
arkadaşlar bende hipotroid var..troid bezlerim yavaş çalışıyor...adet düzensizliği,metabolizmayavaşlığı neden oluyor..iyot alıyorum..kendimi bildim bileli düzenli adet olmam..3ayda 5 ayda bir olurdum..taki soğan suyu içene kadar..mucize oldu,düzenli adet olmaya başladım..
sadece bu ay gecikti..tekrar içmeye başlayacam...düzensizlik yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..ayrıca kadın hastalıklarına da iyigeliyor..
hoş geldin ben nilgün.eğer önceden demişsem kusura bakma ara verince hatırlayamıyorum.
NASILSINIZ KIZLARRR
istanbulda felaket bir yagmur var şuann
dün akşam eve gittim bugün için pırasa yemeği yaptım işe getirdim öglene onu yiycem akşama kayın valide evde kuru pilav yapcakmış ama ben yine pırasa yerim kuru şişiro yarın fazla çıkmıyım kuruyuda yarın öglen yerim
biliyosunuz canlarım ben çalışıyyorum ali tuna ile ev işini yetiştiremem diye temizliğie bir kadın çağırdım daha önce kayın valideme gelmişti başında durmuştum süper yapmıştı hemde hızlıydı onu çarım dedimm
nese tabi hafta içi gel dedim çocuk falan ayagına dolanmıyım diye
akşam eve gittim birde baktım yatak odasının banyodan ses geliyo kapıyı bi açtım boru patlamış heryer su içinde allahtan yeni patlamışta banyodan dışarı taşmamış
nese evi bi kontrol edim dedim küvet leş gibi duruyo kapıların üstünde toz falan yarım yamalak yapmış anlıcanız her sefer kendim yapıcam temiz yapmıyo bunlar diyom yine veriyom parayı sonuç aynıı
şimdi bende akşam yarım kalan işleri yapıyorumm dün kapı sildim ayakkabılığın altını yapmış üstünü bırakmış sanki ben körüm komple yeniden yaptım
öle kızlar sinir oldm
sinir olman çok doğal.resmen terbiyesizlik yapıyorlar.sanki biz yayıla yayıla para kazanıyoruz.benim de aldıklarım hep böyle çıktı.onlardan sonra ben temizledim hep.üzüldüm canım.
selam kızlar
kimsecikler yok vallahi topik ne halde bozulan havadan mıdır,yoksa bayram telaşımı bilemiyorum
bayramdan sonra herkes dökülür sanırım . ben aldım başımı gidiyorum vvallahi
neler yiyorum neler ne durum var nede duragım,arada bir olurdum ama icee haddini aşıyor bu durum artık 70 e merdiven dayıycam sanırım:26::26::26::26::26:
insan evin dışında bir yerde uzun süre kalınca eski düzenine dönmeis zman alıyor hastane annem derken
herşey karıştır birbiine ne su içiyorum ned ebitki çayı aklıma eserse 1 fincan yeşil çay içiyorum
açlıktanda degil yememmsıkıntıdannn sanırımmm
ama bayram dönüşü sıkı bir diyete giricem artık yaza hedefimde olmak istiyorum çünkü
iştah kapatıcı bri şeylere ihtiyacım var e midede genişledi tabii ister istemez çabucak açıkıyorum
c.tesi çoruma gidiyoruz çarşamda gün içinde dönücez oradada dikkat eidcme akşamalrı filan bişey yemiycem
bayadır çayın yanında bişiyler yiyorumm
dönüncede adam akıllı başlıycam bende.......
fırına kek attım ıslakk kek akaşam annemlere geçicez kursa evrak bırakmak için
babacım çok sever böle kek leri onada götürürmm dedim
kendimede meyva tabagı hazırladım yarım armut,yarım elma,biraz nar serptim üstüne bir mandaline dogradım
ikide ceviz birazda tarçın serptimm meyve çok farkındayım madem yiyorum meyve yiyim bari dedim
kış geldi kış dönemi diyet dönemii
karnıbahar,brokoli,ıspanak,pırasaa,lahana ,havuç ve yazdan dolaba atılan sebzeler
yemek çeşitliligi saglıyor ve sıkılmadan diyet yapmaya etkili benceee
neyse ben kaçarr çenem düştüüü
merhaba canım.geçmişi fazla okuyamadım ama deniz de sünnet olmuş.hayırlı olsun sevindim.çoruma git gel bayram sonrası harika bir şekilde başlarsın.
Aramıza hoşgeldin ben derya..
Nilgünüm dün giremedim evdeydim, nasıl oldun..Ne oldu tekrar neden başladıi olan sana oluyor her seferinde bu halini görmeyi hiç sevmiyorum
tatlım sağol üzme tatlı canını.ben üzülüyorum yeterince zaten.konuşuypruz yemek yiyoruz evde gergin bir ortam yok ama sürekli laf atıyor bana.ya kıyafetime laf söylüyor ya aldığım ayakkabıyla dalga geçiyor yada kaçıma laf atıyor.yani ben kendimi silik,işe yaramaz,çirkin hissediyorum.artık şöyle demeye başladım" sen zaten benim hiç birşeyimi beğenmiyorsunki" yani takmamaya çalışıyorum sözlerini ama olmuyor.dışarda gülen,eğlenen,herkesin ne kadar tatlısın enerjiksin dediği nilgün evde donuk ve ruhsuz oluyor.
şimdi de erkek kardeşimin kız isteme ve nişanında sıkıntı yaratıyor.kız kardeşimle konuşmuyor onun eşiyle de .beni oınlarla muhattap etme ben orada dururum siz ne yaparsanız yapın diyor.ben de sinirlendim 2 gün izmirdeyken eğer suratını asar ve o iki günü zehir edersen bana ben de senin burnundan getiririm dedim.
aman bitmiyor sıkıntılar işte..
Merhaba kızlar,
Bütün haftayı full diyet geçirmeme rağmen hala sabitim, bir ara 73'e düşmüştüm, bu sabah gene 73.5 tim..
Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Düşünüyorum bu hafta değiştirdiğim 2 şey var diyetimde..1. si tam buğday ekmeği yoktu markette, ben de kepek ekmeği aldım aylar sonra.. 2. si kansızlığım baya arttığı için sabahları kahvaltıda tahin pekmez yemeğe başladım o da bir dilim ekmeğin üzerine.. Bunlar mı etkiledi acaba anlayamadım, suyum, akşam yemeklerim hepsi harikaydı..Ha bir de bağırsak problemlerim var günlerdir..
Yarın sabit çıkmamak için bugün son bir atak yapacağım, tahin pekmez yemem kahvaltıda, bir kupaya 2 form çayı atıp içtim bağırsaklarım için, evet zararlı ama ben alıştırdım başka türlü düzelmez..Arada haşlanmış yumurta, akşam da k - flakes yiyeceğim en azından sabit çıkmayayım..
Burcu çok kötü halde, facebooktan konuşuyoruz ona çok üzülüyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum bu tip durumlarda konuşmak çok boş gelir bana, sadece sarılmak, dokunmak, bakmak isterim..
inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın canım.
nilgüncüm herşey yoluna girer umarım
inşallah canım inşallah..
selam kızlarrrr yogunluktan buraya gelemedim kusura bakmayınnnn
okadar yogunumki kızıma bayram için ciciler bile alamadım gerçi bayram bahane çocugun hiçbişeyi kalmamış herşeyi düdük gibi küçük geliyor yavruma Allahtan okul forması var bu senede hergün kıyafet giydirme derdinden kurtuldum
kendime gelince diplerim geldi boyaya gidilmesi lazım ona bile vaktim yok hepinizi çok özledim kızlar yaaa diyet bikaç gündür fena değil deryacım bikaç gündür tarçınlı zencefilli çayını yapıyorum haftasonu regli olucam inşallah tatlı krizime iyi gelir
kolay gelsin deniz bayağı yoğunsun..
slm arkadaşlar,,
öncelikle burcu arkadaşım başın sağolsun.Allah annene ve sana uzun hayırlı ömür versin...çok zor bi durum ...sabırlar diliyorum...
irem geçmiş olsun sanada...benim üst komşumda diyarbakırdan yaşamış,oda kolyesini boynundan çaldırmış...çocuğu olan kadınlar daha çok hırsızların gözdesi oluyormuş..arkasından koşamıyacağı için...karakolda almışlar soluğu fakat hırsızın akrabaları birden karakola yığılmış..sanki oarkadaşım hırsızlık yapmış gibi saklıca çıkarmışlar karakoldan...annen gidecek ama eminim aklıda sende kalacak...sende dikkat et canım.
benim 2 günlük menüm var..dün yazamadım
dün sabah:3 brd şekersiz çay,2 dlm tam tah.ekmek,menemen,peynir
ara biraz leblebi,1 incir
akşam bulgur pilavı,haşlanmış but,ayran
ara :2 mandalina 1 nar(çok olmuş ama,durduramadım kendimi)
1 kupa yeşil çay biberiyeli
3 lt su..
bugünkü menüm
sabah:2 dlm t.ttahıllı ekmek,peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,3 şekersiz çay
ara:1 incir,5 badem,1 mandalina(1 saat aralarla yedim)1 kupa yeşil çay
akşam da çorba salata ıspanak yemeği yiyyeceğim inşaallah...akşam arsı olarak bişey yemesem ne güzel olur .umarım sabrederim...
arkadaşlar ben diyete başlayalı 10 gün oldu...başlarken bir yemin ettim ağzıma hamur işi,abur cubur,içinde şeker içeren herşey ve beyaz ekmek yememeye ....bu yemin nezaman 10 kilo verdim ozaman son bulacak....benim iradem çok zayıf ..bir yedim mi gerisi geliyor...dün akşam komşum ıspanaklı pastadan yapmış verdi..nasıl yiyesim geldiama yeminliydim bozmadım...bayram zor geçecek ama olsun ...hayal ediyorum kendimi zayıf olmuşum...offf ..
birde 15 gün olmayınca tartıya çıkmıyacağım demiştim...bayramın 2.günü doluyor..merakla bekliyorum bakalım verdim mi veremedim mi...
hepinize ii akşamlar azimli bayanlar....
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
teşekkür ederim kzılar hepinize... annem yazık korktuğunu biel belli etmiyor ben tedirgin olmayayım diye.. Biraz önce yolcu ettim onu benim aklım onda onunki bende kaldı tabi... bu sefer de birşey anlamadım ki yoğunluktan...bayramda burada tek kalmak ve de bu kadar yoğun olmak geriyor beni sanırım...üzgünüm biraz...
canım bomba falan geçmiş olsun.allah esirgesin seni.annene de çok üzüldüm.allahtan bulsunlar belalarını..
ALLAH Razi Olsun Sizden Kizlar , Cok Sagolun ..
Gercekten Bu Aci Tarif Edilemez, $aka Gibi Geliyor
Sanki Telefon Calcak Babacim Cep Yazcak Accam Ve Babamla Konuscakmi$im Gibi Geliyor
Hayal Dünyasinda Gezer Gibiyim .. Kabullenemiyorum , Hassmedemiyorum Durumu ..
Oyalancak $eyler Ariyorum Ama Olmuyor ,
Annemin Kar$isinda Güclü Durmaya Cali$iyorum Beceremiyorum Daha Cok Üzülüyorum
Yüregimin Üzerine Sanki Daglar Ta$lar Yüklenmi$ Gibi Hissediyorumm ..
Icim Daralip Duruyor ..
Dua Ediyorum Bol Bol Ozaman Biraz Hafifliyorum
Baskada Yapabilecek Bisey Gelmiyor Elimden ..
başın sağolsun.allah mekanını cennet etsin.bol bol yasin oku canım.hem onun ruhu rahatlar hem de sen allaha sığınarak acınla yaşamaya alışmaya çalışırsın.zor çok zor.allah sabır versin sana ve ailene.
Naber kızlar ;
artık yavaş yavaş kıtlıktan çıkmışlık modunu terk ediyorum ...
Diyet moduna dönüyorum ammaaaa yarın günüm var e önümüzdeki 4 günde bayram..artık perşembeyi canım tülinimle kuşan yapmak için iple çekiyorummmmmmm....
Bugün sabah tarhana çorbası,öğlen yarım ekmeğin 4/1 ini ve 2 köfte yedim... akşama tavuk ,pilav,ve patlıcan salatası var pilav yemesem 10 numara olur,belki 2 kaşık yerim fazlası bozar beni ...zaten canım çekmiyor...içtiğim kahveler iştahımı kapadı 4-5 süt fincanı içmişimdir bol süt,1 çay kaşığı nescafe içine......
yarın günüm var ve yarından sonra b-fit tartı günüm ,napcam nasıl dayancambilmiyorum ,gideceğimiz hanım pek hamarat kesin dökdürür ama beni bugün görenler çok beğendiısrar etmezler aynı ekip orda olcak.....
aman dikkat et canım yediğimizle kalıyoruz.b-fiti ihmal etme.resimlerini gördüm tahminimden daha zayıfsın.lütfen bırakma.
selamlar kızlarr...
menümü yaziym:
sabah 2 bardak light sür
ara: yoğurt
öğle: 2 yumurta ve light beyaz peynirle yaptığım baharatlı omlet
1 bardak light süt
ara:tarçınlı yeşil çay
şekersiz kahve sade
akşam: 1 kase tavuk göğüslü yağsız çorba
1 kase yoğurt
arada light süt içerim herhalde
nasıl yani canım.nasıl menü bu böyle?biraz dengesiz olmuş sanırım.
İyi akşamlar,
Burcu'cum, babanıza Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Size de Allah sabır versin.Bu durumlarda söylenecek söz bulunamıyor.Ben de 8-10 yıl önce hem babamı hem de annemi kaybettim,bu acıları çok iyi bilirim,hala kabullenmek çok zor.Allah annenizi başınızdan ayırmasın,ona ve size sağlıklı uzun ömürler versin.
Nilgün'cüm, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.
İrem hem szie ve hem de annenize geçmiş olsun.
Kabızlık çekenler için,bir arkadaşım önermişti ama ben denemedim,bilemiyorum.Çörekotu yağının çok iyi gediğini söylemişti.Akşamları 1 tatlı kaşığı kadar alındığında tuvalet sorununu gideriyormuş.
sağol füsun.yoluna gireceğinden emin olmasak da allah daha beterinden esirgesin diyorum.
bugünkü menüm:
sabah:
2 t.b ekmegi
1 d. peynir
1 h.yumurt
gün boyunca:
1mandalina
yarım ayva
1 kase tarhana corbası
akşam:
1 tabak kıymalı kanıbahar
1 kase yogurt
1 form çay
bol su
gayet güzel canım.nasılsın zekiye?keyfin yerinde umarım..
slm kızlar,
bu akşam çokk işim var. bulaşıkları yıkadıktan sonra bavul hazırlıycam.
bizde cuma gecesi yolcuyuz, yolluk börek sarıcam.
kalkmadan menümüde yazıyım öyle kalkıyım dedim.
sabah
h. yumurta, domates, biber
yarım simitin içine 3 dlm k.peynirli tost
öğlen
1 yeşil elma, 2 mandalina
akşam
6 tane yağsız ızgara köfte
çoban salata, 2 yk yoğurt
biraz öncede tarçınlı yeşilçayımı içtim.
sabah 45 dak. yürüyüş bandı
kızlar işler beni bekler gelirim yine öptüm
hayırlı yolculuklar canım.kazasız belasız git gel inşallah.iyi tatiller.
yarını merak ediyorum.inşallah herkes güzel sonuç alır.
kasım 18-19 da kız isteme ve nişan olacak.bugün mağaza mağaza dolaştım.çok güzel olanlar da oldu beğenip de üzerime olmayanlar da.ama fiyatları da fena ya.bi tane beğendim 250 dedi.yuh yani.hep böyle miydi ben alacağım diye mi fiyatlar arttı son zamanlarda?
çok dikkat etmem lazım.o gece çok güzel olmak istiyorum.dua edin başarayım.
ayşe sevda sizler nasılsınız?Seher i de görmüyorum..
Son düzenleme: