80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım.sözlerin güç veriyor.fırın poşetinde karnıbahar harika bir fikir.kaç dk kaldı fırında?

hoş geldiniz demişmiydim ben nilgün.menünüz çok iyi değil.çok dengesiz ve yetersiz olmuş.düzenli yemek her zaman kilo verdiriyor ama az yemek inanın kilo aldırıyor.patatesten ziyade 2 köfte yanına bol salata harika bir öğün olurdu..

hoş geldin ben nilgün.eğer önceden demişsem kusura bakma ara verince hatırlayamıyorum.

sinir olman çok doğal.resmen terbiyesizlik yapıyorlar.sanki biz yayıla yayıla para kazanıyoruz.benim de aldıklarım hep böyle çıktı.onlardan sonra ben temizledim hep.üzüldüm canım.

merhaba canım.geçmişi fazla okuyamadım ama deniz de sünnet olmuş.hayırlı olsun sevindim.çoruma git gel bayram sonrası harika bir şekilde başlarsın.

Aramıza hoşgeldin ben derya..

Nilgünüm dün giremedim evdeydim, nasıl oldun..Ne oldu tekrar neden başladıi olan sana oluyor her seferinde bu halini görmeyi hiç sevmiyorum

tatlım sağol üzme tatlı canını.ben üzülüyorum yeterince zaten.konuşuypruz yemek yiyoruz evde gergin bir ortam yok ama sürekli laf atıyor bana.ya kıyafetime laf söylüyor ya aldığım ayakkabıyla dalga geçiyor yada kaçıma laf atıyor.yani ben kendimi silik,işe yaramaz,çirkin hissediyorum.artık şöyle demeye başladım" sen zaten benim hiç birşeyimi beğenmiyorsunki" yani takmamaya çalışıyorum sözlerini ama olmuyor.dışarda gülen,eğlenen,herkesin ne kadar tatlısın enerjiksin dediği nilgün evde donuk ve ruhsuz oluyor.

şimdi de erkek kardeşimin kız isteme ve nişanında sıkıntı yaratıyor.kız kardeşimle konuşmuyor onun eşiyle de .beni oınlarla muhattap etme ben orada dururum siz ne yaparsanız yapın diyor.ben de sinirlendim 2 gün izmirdeyken eğer suratını asar ve o iki günü zehir edersen bana ben de senin burnundan getiririm dedim.

aman bitmiyor sıkıntılar işte..

inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın canım.

nilgüncüm herşey yoluna girer umarım

inşallah canım inşallah..

kolay gelsin deniz bayağı yoğunsun..

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

canım bomba falan geçmiş olsun.allah esirgesin seni.annene de çok üzüldüm.allahtan bulsunlar belalarını..

başın sağolsun.allah mekanını cennet etsin.bol bol yasin oku canım.hem onun ruhu rahatlar hem de sen allaha sığınarak acınla yaşamaya alışmaya çalışırsın.zor çok zor.allah sabır versin sana ve ailene.

aman dikkat et canım yediğimizle kalıyoruz.b-fiti ihmal etme.resimlerini gördüm tahminimden daha zayıfsın.lütfen bırakma.

nasıl yani canım.nasıl menü bu böyle?biraz dengesiz olmuş sanırım.

sağol füsun.yoluna gireceğinden emin olmasak da allah daha beterinden esirgesin diyorum.

bugünkü menüm:

sabah:
2 t.b ekmegi
1 d. peynir
1 h.yumurt

gün boyunca:
1mandalina
yarım ayva
1 kase tarhana corbası

akşam:
1 tabak kıymalı kanıbahar
1 kase yogurt

1 form çay
bol su

gayet güzel canım.nasılsın zekiye?keyfin yerinde umarım..

hayırlı yolculuklar canım.kazasız belasız git gel inşallah.iyi tatiller.

yarını merak ediyorum.inşallah herkes güzel sonuç alır.

kasım 18-19 da kız isteme ve nişan olacak.bugün mağaza mağaza dolaştım.çok güzel olanlar da oldu beğenip de üzerime olmayanlar da.ama fiyatları da fena ya.bi tane beğendim 250 dedi.yuh yani.hep böyle miydi ben alacağım diye mi fiyatlar arttı son zamanlarda?

çok dikkat etmem lazım.o gece çok güzel olmak istiyorum.dua edin başarayım.

ayşe sevda sizler nasılsınız?Seher i de görmüyorum..

Son düzenleme:

canım sen nasıl istersen o olsun balımmm. ilk liste bizim forumda olan listeydi. senin beğendiğin diyetcen..diye bi siteden.bende merakla bekliyorummmmmm
bugünkü menüm:

sabah:
2 t.b ekmegi
1 d. peynir
1 h.yumurt

gün boyunca:
1mandalina
yarım ayva
1 kase tarhana corbası

akşam:
1 tabak kıymalı kanıbahar
1 kase yogurt

1 form çay
bol su
maşallah canım menülerine bakıyorum kaç gündür. dediğin gibi meyve var hep.bugun 1 çorba eklenmiş sadece harikasın

kızlar bişey sorucam siz nasıl tatrtılıyosunuz yani üstünüzde ne oluyo cuma günleri özellikle
nice yıllara canım. doğum günü kutlu olsuuuunnnnnn..onun hatrına menüne yorum yok :)))

ah canımmm ahhh bu erkekler ne çok acımasız desteksiz.... sinir oldum ya okurken.. ver bi kaşık su banaaaa...ne kadar takmıyım desende olmuyorki canım.. onların hayalindeki bedene sahip olmamamız onları sanki çokmu yakışıklı süper bi adam yapıyor bilmiyorum..bende bu laflara sinir oluyorum. kendi hatalarını sözlerindeki iğneleri bi düşünselerr.....nerde canım nerde işte bu sözlere inat yılmak yok. ben bi ara zayıflayıp önünde salınıp basıcam sonra tekmeyi derdim içimden :)))) sende içinden kız yüzene söylemeye deymez çünkü anlamazlar. hem ne demek kardeşimin nişanında süs gibi oturmak.. hadi oturda hiç değilse el gibi durma..ayyy ben çok çok kızdım canım hatam varsa kusuruma bakma. inşallah dilediğin gibi geçer nişanınız. ben eminim senin harika olacağına. sen kendine bakan neyin neyle olacağını bilen bi hanımsın.resimde isteriz tabi..Rabbim herşeyin dilediğin gibi olmasını nasip etsin

cnm Allah uzun sağlıklı ömür versin oğluşuna. ağzınızın tadı bozulmasın.
pastaya bişey demiyorum özel gününüzmüşş ammaaa o pizza nee o kola neee:)))

cnm ben sebze seviyorum diyemi öyle bilmiyorum ama biz çok beğendik.
30-35 dakika 200 derecede pişirdim. ön haşlama falan yapmadım yıkadım ve koydum.

cnm eğer abiye baktıysan fiyatlar uygun bile. ist. birçok mağazada farklı bişey olsun dersen birde 400- 700 arası değişiyor.
ceket etek takımlarda dediğin fiyatlar, kumaşın kalitesiyle alakalı tabi. ama şimdi çok pahalı bişey alma. alıcaksın 1 ay sonra büyük gelicek.

cnm sevdayı bende merak ediyorum yok ne zamandır.

Benim krizlerime hep iyi gelmiştir, dene bakalım..

Tebrikler, ne mutlu sana
Bu sabrın sana mutluluk olarak geri dönecek

Füsuncum yememin sebebi kansızlığımdı, son günlerde herkes derya sana ne oluyor yüzünde renk yok demeye başlamıştı..Baş dönmeleri filanda çok oluyordu, elim ayağım ısınmıyor, aşırı üşüyorum..Düşündüm ben de zaten kahvaltıda çokokrem yiyorum bari onu tahin pekmez yapayım, hem fayda olur dedim ama o daha kaloriliymiş sanırım :18: Çünkü dediğin gibi başka bir sebep göremiyorum..

kızlar bişey sorucam siz nasıl tatrtılıyosunuz yani üstünüzde ne oluyo cuma günleri özellikle

Ya ben adını sorsam ayıp etmiş olur muyum, kaçıncıya soruyorumdur kim bilir :26:
Ben eskiden yani geçen kış üzerimde boğazlıyla filan tartılıyordum kızlr gülmüştü bana montla çık istersen diye
O gün bugündür sadece iç çamaşırlarımla çıkıyorum atlet dahi olmadan..Gördüm ki inan o bile farkediyormuş

Peki, sordun mu her şey düzelmişken, iyi giderken neden böyle laf sokmalara başlamış gene? Bunun seni de ilişkinizi de yıprattığını anlattın mı? Ben de aklımca çözüm bulmaya çalışıyorum işte ne olur kızma :26:
Nilgünüm abiye kıyafet bulmak dert gerçekten beğenilenlerin hepsinin fiyatı uçuk, ben o düğünde gördüğünüz kıyafeti 60 liraya almıştım..Sen neredeydin unuttum ama bursadan almıştım ben. Oturduğun ilde de araştır böyle ucuz yerler vardır belki:44:

yazdığınız sorunları ben de yaşıyorum, hayatımı çok kötü etkiliyor... yapacak bir şey yok katlanmak zorundayım diye düşünürken, soğan suyuyla ilgili yazdıklarınızı okudum. daha önce de duymuştum soğan suyu iyi geliyor diye ama nasıl kullanılacağını öğrenememiştim. biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz nasıl ve ne kadar süreyle kullanılacağını. şimdiden teşekkürler.

QUOTE=eranisa;21571801]arkadaşlar bende hipotroid var..troid bezlerim yavaş çalışıyor...adet düzensizliği,metabolizmayavaşlığı neden oluyor..iyot alıyorum..kendimi bildim bileli düzenli adet olmam..3ayda 5 ayda bir olurdum..taki soğan suyu içene kadar..mucize oldu,düzenli adet olmaya başladım..
sadece bu ay gecikti..tekrar içmeye başlayacam...düzensizlik yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..ayrıca kadın hastalıklarına da iyigeliyor..[/QUOTE]

Tabi ki ederiz, aramıza hoşgeldin ben derya

tesekkürler sicak karsilaman icin. aslinda ben birsey ögrenmek istiyorum. bilgisayar acemisiyimde. bu kilo verme ile ilgili alttaki grafikleri nasil yapiyorsunuz bana yardinci olabilecek varmi? kiloyu vermeye hazirimda grafigim yok.olmuyor böyle:))

canım olsun sora sora öğrenicez ben bi nilgünün ismini biliyorum diğerleirnide öğrenmeye çalışıyorum bakalım ben biraz isimleri aklımda tutamamda neyse ben semra canım hmmm bende çamaşırımla çıkıyorum ama arada kıyafetlede çıkıyorum dediğin gibi baya oynuyo arada hadi bakalım yarın kaç çıkıcaz

evet arkadaşım haklısın şımardım ben bu gün d.günüydü die kendimi kandırıyorum sanki bnmmi d. günüm oğluşunki ye pastanı otur d,mi valla şımardım bu gün kuaföre gittim saçlarımı boyattım ve kıyafetimde bol geldi üzerime eh durum böle olunca verebiliyorum dedim şımardım söz bir daha yok söz dedim inşallah tutarım ama buraya kaçamakları yazmak çok ii oluo kendimle yüzleşiyorum sayenizde öptüm hepicinizi

Hayırlı akşamlar
Burcu ALlah sabır versin başın sağolsun canım çok üzüldüm mekanı cennet olsun
Nilgünüm eşin yokmuş gibi davransan nasıl olacak dersen anlatıym bir zaman sonra o soracaktır nedenini yani insanın sürekli eleştiride bulunan biri ile yaşaması çok sinir bozucu bir durum yaşayan bilir aynen eşim çok pimpirikli ve sinir bozucu sanki konuşacak mevzu bulamıyor ağzını her açtığında beni sinir eden cümleler çıkıyordu ağzından hala daha olur tamamen bitmeyecek karakteristik olsa gerek
birşey ima ederse daha da gözüne sokuyordum umursamazlıktan gelip cevap dahi vermiyordum hatta odadan çıkıp başka alanda vakit geçiriyrodum benimle zaman geçirmeğe düşkün olduğundan artık sustu bir iki üç tartıştım olmadı onun bana yaptığı taktiği ona yaptım onu sürekli eleştirdim onunla konuşmaya çalıştım konuşmakta pek iyi değilim çok çabuk sinirleniyorum :)en son mekan değişikliği bende işe yaradı nacizane çözümüm Allah yardımcın olsun

bugün oruçtum daha ramazan borçlarım duruyor
menüm
iftar
bal :)
ıspanak yemeği
çorba
çavdar ek
salata

ara
fındık
kahve
bol su
çok şişim ama ve baskülde durum vasat

iyi geceler kızlar

ya ben hafta içi çenemi tutsam şu perşembeleri tutamıyom kendimi gece bişeler yiyom mesela şimdi bir muz yedim

bugünkü menümm

kahvaltı 2 dilim t.t ekmek 2 lokmada beyaz ekmek

öglen
pırasa yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

yeşil çay 2 adet

1 mandalina 1 elma

akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık kuru 1 tabak pırasa yemeği

kete yapmıştı kaynana mis gibi kokuyodu nefsim için 2 lokma aldım

ara 1 muz

hala yiyesim var zor duruyom gidip bi meyve çayı içim bari noldu yine yaww

nilgünüm cok sagol. keyifler bi yerinde bi degil. hayat sıkıcı gelmeye basladı. kendimi boş yaşıyormuşum hissediyorum. birde regl olcam onun sitresi faln bu hafta keyifsizdim. birde bugun eşimle tartıştık hiç yoktan yere falan iyice sıkıldım. sagol canım sordugun için.

sanada yazıcam hep unutuyorum. alıntıda gördüm durumunu. birde bu akşam yazdıklarını. eşinle aranız niye acıldı bilmiyorum ama. eşin yöntemi bulmuş bişeylerin acısını cıkarmak için senin hassas noktana dokunuyor. küçümsüyor gibi davranıyor. işte üstüne basına laf ediyor. eminimki gercekten söylediklerini umursamadıgını gösteririsen bırakır bunları. seni yaralayarak rahatlamaya calışıyor. sen sakın aldırma. sakın ola söylediklerini önemseme. bazen anlamak zor oluyor. nekadar kalıcı hasarlar bırkatıklarının farkına varmıyorlar. ama sen güclü dur ki zaten oylesin. ezdirme kendini giyin kuşan makyaj yap kendine haddinden fazla özen göster. sen kendini begendikten sonra karşılaştıgı güvenle eminim susmayı tercih edecektir. ben bazen birden kızıyorum ve baslıyorum söylemeye. sonra beni inş yanlış anlamamışlardır diye düşünüyorum. yanlış anlama lütfen beni. sen hereyin en iyisini bilirsin. işte benimkisi destek olabilmek.

tülin canım emeklerimin karşılıgını almayalı okadar cok zaman olduki. karşılık aldıkca ilerliyorum. şimdi yeniden bişeyler yapabilme umudu ile devam ediyorum inş karşılıgını alırım. bakalım yarın sonuç ne olacak

Tam link verecektim ki baktım seherim (damlalar) yetişmiş bile..Orada detaylı anlatılmış Bak ben de bu topiğe bir sene önce bir cuma öncesinde gelmiştim..Ertesi gün herkesi sevinç çığlıkları arasında neye uğradığımı şaşırmıştım..Benim o gün miladım oldu, umarım sen de aynı şeyleri söyleyebilirsin bir gün..

Kızlar yarın herkesin emeğinin karşılığını alabilmesini diliyorum :18:
Hepinize iyi geceler

iremcim allah kavuştursun
burcum allah sabır versin alışmak tabiki çok zor benim de babamın telini erk kardeşim kullanıyor hala *babam* diye kayıtlı ve her çalışında içim cız eder...
bir eşyan kaybolsa günlerce gözün onu arar insan yokluğu kolaymı....
bol bol dua et hem baban için hem kendin içinnn.. inan çok rahatlarsın..

valla dukan amcam böyle emretti napiim canım... hayvan çıkıcak zaten yiye yiye
fatma öğretmenim dukana başlamışsın bi tanıdığım 10 eylülden bu yana 9 kilo vedi aslında çok cazip ama işte yasakları çok galiba...
merhaba kizlar.herkes iyidir umarim..araniza yeni bir 86 kiloluk arkadas kabul eder misiniz?
hoşgeldin ben ayşe...
iyiki burayı bulmuşum diyeceksin bir süre sonra...

zekiye çok doğru söylemişsin bende dönem dönem bu taktiği uygularım onu görmezden gelmek zaman zaman eleştirmek...
tabiiii anlayana...

füsuncum her zamanki gibi tutarlı menülerin için tekrar rekrar tebrikler....

sevdacım yokkkkkk nerelerde acaba... umarım bi sıkıntı yoktur...

deryacım tahin pekmez inanılmaz kalorili doğumdan sonra 7 kilo aldım ve bu tahin helvasını sayesinde süt olsun die kalıp kalıp yedim gece uyanır emzirir mutfağa gide nerdeyse o küçük kalıpların 1*4 ünü yerdimmmm sonuç 100 olunca dur dedim kendime...

benim reglin 2. günü ve bu akşam da bol kalorili geçti bu hafta genelde akşamları annemdeydim okuldan sonra birde benimde eşimle sıkıntılarm var evde olmaktansa annemdeydik anlayacağınız... pazar gününden beri konuşmuyoruz ve hiç bir girişimimiz de yok 3 yıl önce bana böyle olacaksın deseler hadiii beee derdim kavga derken bile aşkımmmm diye diye kavga ederdik 5 dakka sonra biterdi ama şimdi restleşmeler inatlaşmalar başladı çünkü erkekler tavizi verdikçe dahasını istiyorlar ve artık bu konuda kararlı olup onun bişileri anlamasını bekleyeceğim..
tabiii anlarsa...

neyse hem regl hem bu durum inanılmaz güzel başlayan bir haftamı tabiki yerle bir etti...
2 gün süperdi gerisi berbatttt...
bu hafta birde yazılı haftamdı ve çok yorucuydu ..

dün kendime forumdan hiiiç aklımda yokken deichman dan bir bot aldım birde seven hill dan trenchkot aldımm uzun..
ee taytımı da almıştım derya 70 olayım senin için gelecek taytlı ve çizmeli bir foto inşallah

can sıkıntısı alışverişle geçtimi hayırrr ama beni bir çizme ve bir mont sahibi etti hiç aklımda yokken....
tülin gülay aslında benimde farklı bişi yapasım var ama böyle bir listeyi benim için uygulamak zor olur 4 e kadar evde yokum ve bunları hazırlamak da cabası...
beni anca az öz paklar yada karbon ....

ben kaçıom güzeller..

ii geceler.......

valla dukan amcam böyle emretti napiim canım... hayvan çıkıcak zaten yiye yiye

özür dilerim bilmiyordum ama yine de beğenmedim.demekki dukan bana göre değilmiş.inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım.kolay gelsin öpüyorum..

sağol güzel sözlerin için.annemler küslüğü bilmiyor.eğer babam farkeder ve barıştırmaya çalışırsa benimki alttan da almaz burnunun dikine gider.korkuyorum biraz.insan büyüğüne he der sonra istediğini yapar kalpleri kırılmasın diye.bizimki burnundan kıl aldırmaz.neyse tülinim nasılsa benim de konuşacağım ve çok güzel davranacağım yerler olacak.elbise mi giysem yoksa pantolon üstü payetli bir bluz mu giysem karar veremedim.görümceyim diye illa elbise mi olmak zorunda ya..

sanırım fiyetlar öyle de benim yolum düşmemiş hiç.ama bir gece giyilecek bir şey için çok fazla fiyet ya..dur bakalım arkadaş bana kıyafet getirecekti bana olursa masraftan kurtulurum.

merhaba kizlar.herkes iyidir umarim..araniza yeni bir 86 kiloluk arkadas kabul eder misiniz?

hoş geldin canım benn nilgün.

koptuk deryam koptuk.artık hayatta düzelemeyiz.en iyimse tablo şu an kavgasız sevgisiz sadece aynı evde yaşamak.en azından beraber yemek yeniliyor ,suratlar asık değil.ah işte çocuk varya nasıl bağlıyor insanı.annem senelerce bizden dolayı boşanamadı babamdan.hep onu suçladım bana mı sordun evlenirken diye.boşan kurtul dedim.ne zaman erkek kardewşim üniversiteye gitti o sene boşandı.kadın ne kadar haklısymış insan çouğa kıyamıyor..

şu an kendimni çektim diye peşimde dolanıyor zaten.ama ben de bitti artık her şey.allah hayırlısını versin.

canım oğlunun doğumgünü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…