cnmm yazıcam hep aklımdan çıkıyor geçmiş olsun annene nerde oldu peki bu olay
valla yolda yürümeye korkar olduk heee
yazın ben çocukların elinden tuttum markete gidiyorum
peşime arabayla birisi takıldı allahım nasıl korktum ya
ulann allahın ö... diycen çocuklarıdamı görmüyorsun yani 1 degil 2 bebe elimde
korkudan gebermiştim eve gelene kadar:18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada snein ismin ney cnm ?
*
Dünkü menümü girmediğimden yazamamıştım ama kaçamak pek yoktu sanırım,aklımda da kalmadı ki.
Sabah yine benim klasik kahvaltı tabağımdı.
Öğle:200 gr yoğurt,yarım paket diyet çubuk kraker
Ara:yarım dilim pırasalı pay
Akşam:3 yk bulgur pilavı,yoğurt,başka birşeyler var mıydı, hatıramıyorum.
Yine su ve şekersiz çaylar içmişimdir.
İrem,evet gran pavesi gerçekten müthiş birşey ama sanırım kalorisi de vardı.Migrosta satılıyordu.
merhaba kizlar.herkes iyidir umarim..araniza yeni bir 86 kiloluk arkadas kabul eder misiniz?
tesekkürler sicak karsilaman icin. aslinda ben birsey ögrenmek istiyorum. bilgisayar acemisiyimde. bu kilo verme ile ilgili alttaki grafikleri nasil yapiyorsunuz bana yardinci olabilecek varmi? kiloyu vermeye hazirimda grafigim yok.olmuyor böyle:))
canım her evde sorunlar var. bu adamlar kışın kış modunamı geçiyor ne?? hani şu kış uykusuna yatanlar var onlar gibi yani :))) zaman geçtikçe ilk günki sabırlarımız kalmıyor canım. erkekte hiç değişmeden devam ediyor hayata. oysa biz herşeyden fedakarlık edip hatta kendimizden bile onlar için evliliğimiz için uğraşıyoruz. inşallah hatasını anlar canım.Allah kolaylık versin.benim reglin 2. günü ve bu akşam da bol kalorili geçti bu hafta genelde akşamları annemdeydim okuldan sonra birde benimde eşimle sıkıntılarm var evde olmaktansa annemdeydik anlayacağınız... pazar gününden beri konuşmuyoruz ve hiç bir girişimimiz de yok 3 yıl önce bana böyle olacaksın deseler hadiii beee derdim kavga derken bile aşkımmmm diye diye kavga ederdik 5 dakka sonra biterdi ama şimdi restleşmeler inatlaşmalar başladı çünkü erkekler tavizi verdikçe dahasını istiyorlar ve artık bu konuda kararlı olup onun bişileri anlamasını bekleyeceğim..
tabiii anlarsa...
dün kendime forumdan hiiiç aklımda yokken deichman dan bir bot aldım birde seven hill dan trenchkot aldımm uzun..
ee taytımı da almıştım derya 70 olayım senin için gelecek taytlı ve çizmeli bir foto inşallah
can sıkıntısı alışverişle geçtimi hayırrr ama beni bir çizme ve bir mont sahibi etti hiç aklımda yokken....
tülin gülay aslında benimde farklı bişi yapasım var ama böyle bir listeyi benim için uygulamak zor olur 4 e kadar evde yokum ve bunları hazırlamak da cabası...
beni anca az öz paklar yada karbon ....
ben kaçıom güzeller..
ii geceler.......
canım ah yakın olsak şöyle başbaşa uzuuun uzun konuşsak ne çok isterdim. belki derman olamazdım ama derdimizi paylaşırdık. ailenin yanında kırgınlığı belli etmemesi lazım inşallahta sorunsuz geçirirsin. bizde aşkım canım deriz , eğer biri kızdıysa ismiyle konuşur ama artık dediğin gibi aşkımın arkasından bağrışmalar başlayalı çook oldu.sen gayretli iradeli bi kadınsın. hayırlısıyla bi tayininiz çıksın yeni mekan yeni bi hayat demek canım. daha iyi olur inşaalllahhh herşey. bence elbise şart değil canım. şık bi bluz ve siyah pantalon----ki sana çok yakışıyor bence çokda hoş olur..sağol güzel sözlerin için.annemler küslüğü bilmiyor.eğer babam farkeder ve barıştırmaya çalışırsa benimki alttan da almaz burnunun dikine gider.korkuyorum biraz.insan büyüğüne he der sonra istediğini yapar kalpleri kırılmasın diye.bizimki burnundan kıl aldırmaz.neyse tülinim nasılsa benim de konuşacağım ve çok güzel davranacağım yerler olacak.elbise mi giysem yoksa pantolon üstü payetli bir bluz mu giysem karar veremedim.görümceyim diye illa elbise mi olmak zorunda ya..
m koptuk.artık hayatta düzelemeyiz.en iyimse tablo şu an kavgasız sevgisiz sadece aynı evde yaşamak.en azından beraber yemek yeniliyor ,suratlar asık değil.ah işte çocuk varya nasıl bağlıyor insanı.annem senelerce bizden dolayı boşanamadı babamdan.hep onu suçladım bana mı sordun evlenirken diye.boşan kurtul dedim.ne zaman erkek kardewşim üniversiteye gitti o sene boşandı.kadın ne kadar haklısymış insan çouğa kıyamıyor..
2 sene önceye kadar birbirimize aşkım derdik.ancak bir şeye kızmışsak adımızı söyler yada hayatım derdik.o zmaan herkes ortada bir sorun olduğunu anlardı.kızlar bile anne babam senin aşkın mı diye gülerdi.hatta yeni tanıdıkları insanlara babam annemim aşkı senin aşkın var mı derlerdi..çocuklar da unuttu artık bu kelimeyi.
bizim vazo tuz buz oldu .yapıştırdık ama o kadar belli ki mahvolduğu.üflesen tuz buz olur yine.kırşehiri bekliyorum hevesle hem de.orada belli olacak herşey.hayatımı kimseye hele de beni mutsuz eden bir in-sana feda etmeye niyetim yok.
bu arada günaydın.herkesi öpüyorum..
günaydın kızlarrrrr,
bugün nöbetçiyim okula gitmedien bildirimimi yazıyım dedim.
bugün giremeyebilirim malum gecede yolculuk şimdiden herkeze iyi bayramlar.
kilo bildirimi
başlangıç: 90
g.hafta: 74.8
bu hafta: 73.6
giden: 1.2
t.giden: 16.4
hedef: 68
boy:168
beden:44
spor:205 yürüyüş bandı
çıkıyorum kızlar öpüldünüz umarım orda net bağlantısı vardır sizden ayrı düşmem. herkeze güzel neşeli bayramlar tekrardannnn
canım demek diyarbkr dasın. bizde 4 yıl kaldık orada. ne çantalarımız ne tlf larımız elimizden çalındıı. yanımızda çorabının içinde çakısıyla gezen daha 9 10 yaşlarında para isteyen çocuklar , vermezsen gitmeyen haldelerdi. ayy içim daraldı. yani doğunun parisi derler bideee. doğusunu gördümde parisi nerde onu hiiiç göremedim. elbette tüm halkını tanımıyorum ama sevemedim ben hiiçç. Rabbim yardımcın olsun canım. tayinin falan yokmu ?irem canım adım...herkes diyor ki yabancı olduğu belli diye olmuştur...ama biliyor msusunuz annem en çok takip etmiş diye korkmuş ya incecik kolye kim görürü onu diye..
günaydın kızlarrrrr
hala tartılmadım 2 gündürde wc ye yok bol bolda yedim tartı cezamı verecek şimdi
bu ara eşlerle sorun yaşanıyor sanırım nilgüncüm; yazın eve döndügünde düzelmişti kışın mı başlaıyor sizn sıkıntılar ayrıca eleştirlcek en son hatunsun bence yaw güsellik,alım,var mesleginde desen başarılısın iletişim kuvvetli
inşş hayırlısı ne ise o olur cnm senin için ama madem durumlar böyle tayin işlerini düşün derim ben bir kez daha...........
ayşecikk
seninde sorunların var demek bunlarda hayatın tadı tuzu ama fazlasıda sıkmıyor degil yani
biz en büyük sorunlamızı çocuklar dogdugunda yaşadık kabus gibiydi
hatta ben annemlerde kalırken bi gün gelip ben artık burada kalmıycam
kendi annemlrde kalıcma ihtiyacınızı karşılarım ara beni bi eksigin olunca demişti :26::26::26:
bende sana gerek yok ben çalışır çocukalrım eksikelirni gideririmm maddi açıdan
ama bir baba olarak snein yerini doldurabilrimiyim bilmiyorum dmeiştim
3-5 gün kaldı sonra bana hak verip geri dönmüştü annemlerreee
bin türlü sorun yaşadık boşanmanın eşigine bile gelmiştik yani o derecee
alllahh herkese huzur mutluluk versinn
birde ben diyorum ki herşeyi becerebilen bir hatun olmayacaksın
bindikçe biniyorlar senin üstünee nasılsa baş ediyor diye
biraz agır aksak takılıp, yapamıyor havası vericeksin
günaydın kızlarrrr günaydın banuşş seni görüyorum aşağıda....
günaydın kızlarrrr günaydın banuşş seni görüyorum aşağıda....
canım sanada hayırlı bayramlarrrrr...güle güle git canımmmmgünaydın kızlar...
kilo bildirimi
gelen giden 0
kursa gidicem kendinize iyi bakın..
bayram sonrasına kadar tekrar giremem bayram tatili için safranboluya gidiyoruz...
şimdiden MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!! kendinize iyi bakın kızlar...hoşçakalın...
ilk kilo bildirimini ben yapacam herhalde
başlangıç:84
geçen hafta:57.2
bu hafta:56.0
giden:1200
boy:1.58
hedef:48
toplamda giden:28
çook sevinemiyorum çünkü bunlar daha benim artılarım en son 53 le bırakmıştımm...yani 3 kg daha artım var..
gel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll
geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:
reglim yakın,2 gündür wc yok
Günayyydddıııııınnnn kızlar dün menümü yazamamıştım önce onu yazayım
uyanınca limonlu su
08.30 yarım mandalina suyu
09.00 yarım elma tarçınlı
10.00 1 galeta
12.00 1 kase kabak çorba --bööö/ yeşil salata
15.00 2 yk yoğrt / 1 yk keten tohumu
17.00 1 galeta
19.00 1 tabak yağsız susuz kavrulmuş rende kabak-----böööö
21.00 yarım galeta
3 lt su
3 kupa yasemin çayı
spor: leslie +200 twist : 35 dk
gel tabi canım gelll. hoşgeldin ben tülinnn
canım her evde sorunlar var. bu adamlar kışın kış modunamı geçiyor ne?? hani şu kış uykusuna yatanlar var onlar gibi yani :))) zaman geçtikçe ilk günki sabırlarımız kalmıyor canım. erkekte hiç değişmeden devam ediyor hayata. oysa biz herşeyden fedakarlık edip hatta kendimizden bile onlar için evliliğimiz için uğraşıyoruz. inşallah hatasını anlar canım.Allah kolaylık versin.
bizim menüdede haklısın canım ama ara öğün olmayacağı için götürebilirmisin yanında acaba.
canım ah yakın olsak şöyle başbaşa uzuuun uzun konuşsak ne çok isterdim. belki derman olamazdım ama derdimizi paylaşırdık. ailenin yanında kırgınlığı belli etmemesi lazım inşallahta sorunsuz geçirirsin. bizde aşkım canım deriz , eğer biri kızdıysa ismiyle konuşur ama artık dediğin gibi aşkımın arkasından bağrışmalar başlayalı çook oldu.sen gayretli iradeli bi kadınsın. hayırlısıyla bi tayininiz çıksın yeni mekan yeni bi hayat demek canım. daha iyi olur inşaalllahhh herşey. bence elbise şart değil canım. şık bi bluz ve siyah pantalon----ki sana çok yakışıyor bence çokda hoş olur..
canım maşallah 1,2 kg gitmişşş. sana hayırlı yolculuklar.hayırlı bayramlar canımmm
canım demek diyarbkr dasın. bizde 4 yıl kaldık orada. ne çantalarımız ne tlf larımız elimizden çalındıı. yanımızda çorabının içinde çakısıyla gezen daha 9 10 yaşlarında para isteyen çocuklar , vermezsen gitmeyen haldelerdi. ayy içim daraldı. yani doğunun parisi derler bideee. doğusunu gördümde parisi nerde onu hiiiç göremedim. elbette tüm halkını tanımıyorum ama sevemedim ben hiiçç. Rabbim yardımcın olsun canım. tayinin falan yokmu ?
canımmm günaydınnn. hay ağzını öpeyim ne güzel dedinnn..herşeyi becerebilen olmayacaksın diye....hata bizde herşeyi sırtlanırsan sonunda dayanamıyorsun. azcık safa yatıp işini halletmek lazım ama nerde bizde o kafa. biz güçlüyüz her işimizi kendimiz halledebiliriz. gururumuz herşeyden değerli..çok güzel söylemişsin canım benim
ya tülüm ama hakikaten öle bak ikiz gebelik geçiridm eşim bir tek dogum zamnı geldi benimle hep kendim hallettim
şimdide 2 çocuk bakmak,yemekti evdi cabası zaten bir şey olur eşim sen halledersin der çıkar işin içinden
2si birden hasta olur iki birr yer uyur vs görümcme bi dogum yaptı amanın şok olurdum eşine yaptırdıgı işleir söyleyince
okadar canının kıymetini biliyorki hamileliktede öleydi dogum yaptı yine öle oldu
anlat anlat bitmezzz ama bana gelince ben yapıyorum ya her haltı tek başıma becerbiliyorum ya 2 pof pof tmm
virusu de yiyeyeck miyiz:)))
olmaz hep ceviz mi olurmuş Allah mufhafaza başka yanetkileri olur,dur durabilirsen yerindebirde ben terkedebilsem o modu iyi olcak
bende perşembe günü iple çekiyorum diyete bşlamak için
ma ne diyeti yapıcam bilemeidm
karatay diyetini okuyorum bugünlerde ama zor yawww ekmek yok hiç
hep ceviz hep ceviz olmazkii
biz yapıcaz tülümle gel sende yap zekiyecim ...düşünme bile kız 5 gitse bile süperr olur ki 10 istemiyom zaten ...kızlar diger listeyi ben uyguladım biliyosunuz. 1 hafta yaptım sonrası ters zamana denk geldi olmadı. ama ben memnun kaldım yaptıgımdan. ancak bu liste benimde daha cok hosuma gitti. hadi bakalım bi deneyim eminim sonu güzel olacak. yine bunaldıgım zamanlar olursa bende denerim bunu belki kaydediyorum hemen
geleliiimm benim kilo bildirimime
04.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 72.6 (hoplayan smiley)
giden : 2300gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 20.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 260 dk
biliyorumki detoksla verdiğimin en az 500 grrmı geri gelecek. ama 72 yi görmek çok çok mutlu ediyor beni...
ahhh canımm ne haklısın ne doğrusunnn. hep aynıyız şekerim. benim oğlum 8 aylıkken göreve gitti eşim 1,5 yaşında döndü. annemin kv yanındaydım ama onlarla yaşadıgım sorunlarda üstüne geldi. hem maddi hem manevi. ama dönünce ne olmuşki dedi ve olanları sildirdi bi çırpıda. hala fatura , kredi borcu bilmez. sadece miktarı sorar sen hallet der. tabi miktar çoksa kızar:))) gerisini halleder nasılsa tülin hanım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?