80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr,

bugün nöbetçiyim okula gitmedien bildirimimi yazıyım dedim.
bugün giremeyebilirim malum gecede yolculuk şimdiden herkeze iyi bayramlar.

kilo bildirimi
başlangıç: 90
g.hafta: 74.8
bu hafta: 73.6
giden: 1.2
t.giden: 16.4
hedef: 68
boy:168
beden:44
spor:205 yürüyüş bandı

çıkıyorum kızlar öpüldünüz umarım orda net bağlantısı vardır sizden ayrı düşmem. herkeze güzel neşeli bayramlar tekrardannnn

irem canım adım...herkes diyor ki yabancı olduğu belli diye olmuştur...ama biliyor msusunuz annem en çok takip etmiş diye korkmuş ya incecik kolye kim görürü onu diye..

bir paketi 1139 kaloriydi sanırım.. aslında açınca yarısı yersek aralarda sorun olmaz herhalde. benim merak ettiğim birşey var fusun siz bu menuleri şu an çok kilo verdiğiniz için giderek daha mı azaltıyorsunuz??yani güzel ifade edemedim başta daha çok sonra giderek azaldı mı?menulerinize herkes gibi bend de hayranım ama ben doyamam böyle(

yanlış yazmışım 139 kalori olacaktı...

nilgüncüm çok üzüldüm. ben evli olmadığım için bir yorum yapamıyorum ama senin için söylemek istediğim sen ve çocuklar için ne en hayıslı ise öyle olsun. en kısa zamanda huzra kavuşursun inşallah...

erken çıkıcam diye daldım yemek yedim ben yarın bildirim yapayım bu seferlik..

dünkü menum:

sahab:al,kşitvya kahvaltılık
ara:bir avuç çekirdek
öğlen:2 eklemekle domates salatalık peynir-biraz fazlaca idi 4 zeytin ve bir yumurtadan oluşan kahvaltısaat 15.00 da
ara:5-6 fındık ve 5 badem
kuru kayısı
akşam:6 köfte kendi yağı ile pişti
salat ve çok az turşu
yeşil çay 2 lt su ve 2mil leslie
yalnız yemeği yedikten 15 dk sonra gidip uyudum((
ve sabah da zorla kalktım..

günaydın kızlarrrrr

hala tartılmadım 2 gündürde wc ye yok bol bolda yedim tartı cezamı verecek şimdi

bu ara eşlerle sorun yaşanıyor sanırım nilgüncüm; yazın eve döndügünde düzelmişti kışın mı başlaıyor sizn sıkıntılar ayrıca eleştirlcek en son hatunsun bence yaw güsellik,alım,var mesleginde desen başarılısın iletişim kuvvetli
inşş hayırlısı ne ise o olur cnm senin için ama madem durumlar böyle tayin işlerini düşün derim ben bir kez daha...........

ayşecikk
seninde sorunların var demek bunlarda hayatın tadı tuzu ama fazlasıda sıkmıyor degil yani
biz en büyük sorunlamızı çocuklar dogdugunda yaşadık kabus gibiydi
hatta ben annemlerde kalırken bi gün gelip ben artık burada kalmıycam
kendi annemlrde kalıcma ihtiyacınızı karşılarım ara beni bi eksigin olunca demişti :26::26::26:
bende sana gerek yok ben çalışır çocukalrım eksikelirni gideririmm maddi açıdan
ama bir baba olarak snein yerini doldurabilrimiyim bilmiyorum dmeiştim
3-5 gün kaldı sonra bana hak verip geri dönmüştü annemlerreee
bin türlü sorun yaşadık boşanmanın eşigine bile gelmiştik yani o derecee
alllahh herkese huzur mutluluk versinn

birde ben diyorum ki herşeyi becerebilen bir hatun olmayacaksın
bindikçe biniyorlar senin üstünee nasılsa baş ediyor diye
biraz agır aksak takılıp, yapamıyor havası vericeksin

günaydın kızlar...
kilo bildirimi
gelen giden 0
kursa gidicem kendinize iyi bakın..

bayram sonrasına kadar tekrar giremem bayram tatili için safranboluya gidiyoruz...

şimdiden MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!! kendinize iyi bakın kızlar...hoşçakalın...

ilk kilo bildirimini ben yapacam herhalde

başlangıç:84
geçen hafta:57.2
bu hafta:56.0
giden:1200
boy:1.58
hedef:48
toplamda giden:28

çook sevinemiyorum çünkü bunlar daha benim artılarım en son 53 le bırakmıştımm...yani 3 kg daha artım var..

gel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll

geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:

reglim yakın,2 gündür wc yok

Günayyydddıııııınnnn kızlar dün menümü yazamamıştım önce onu yazayım

uyanınca limonlu su

08.30 yarım mandalina suyu

09.00 yarım elma tarçınlı

10.00 1 galeta

12.00 1 kase kabak çorba --bööö/ yeşil salata

15.00 2 yk yoğrt / 1 yk keten tohumu

17.00 1 galeta

19.00 1 tabak yağsız susuz kavrulmuş rende kabak-----böööö

21.00 yarım galeta

3 lt su

3 kupa yasemin çayı

spor: leslie +200 twist : 35 dk

merhaba kizlar.herkes iyidir umarim..araniza yeni bir 86 kiloluk arkadas kabul eder misiniz?

gel tabi canım gelll. hoşgeldin ben tülinnn

canım her evde sorunlar var. bu adamlar kışın kış modunamı geçiyor ne?? hani şu kış uykusuna yatanlar var onlar gibi yani :))) zaman geçtikçe ilk günki sabırlarımız kalmıyor canım. erkekte hiç değişmeden devam ediyor hayata. oysa biz herşeyden fedakarlık edip hatta kendimizden bile onlar için evliliğimiz için uğraşıyoruz. inşallah hatasını anlar canım.Allah kolaylık versin.

bizim menüdede haklısın canım ama ara öğün olmayacağı için götürebilirmisin yanında acaba.
canım ah yakın olsak şöyle başbaşa uzuuun uzun konuşsak ne çok isterdim. belki derman olamazdım ama derdimizi paylaşırdık. ailenin yanında kırgınlığı belli etmemesi lazım inşallahta sorunsuz geçirirsin. bizde aşkım canım deriz , eğer biri kızdıysa ismiyle konuşur ama artık dediğin gibi aşkımın arkasından bağrışmalar başlayalı çook oldu.sen gayretli iradeli bi kadınsın. hayırlısıyla bi tayininiz çıksın yeni mekan yeni bi hayat demek canım. daha iyi olur inşaalllahhh herşey. bence elbise şart değil canım. şık bi bluz ve siyah pantalon----ki sana çok yakışıyor bence çokda hoş olur..

canım maşallah 1,2 kg gitmişşş. sana hayırlı yolculuklar.hayırlı bayramlar canımmm

irem canım adım...herkes diyor ki yabancı olduğu belli diye olmuştur...ama biliyor msusunuz annem en çok takip etmiş diye korkmuş ya incecik kolye kim görürü onu diye..
canım demek diyarbkr dasın. bizde 4 yıl kaldık orada. ne çantalarımız ne tlf larımız elimizden çalındıı. yanımızda çorabının içinde çakısıyla gezen daha 9 10 yaşlarında para isteyen çocuklar , vermezsen gitmeyen haldelerdi. ayy içim daraldı. yani doğunun parisi derler bideee. doğusunu gördümde parisi nerde onu hiiiç göremedim. elbette tüm halkını tanımıyorum ama sevemedim ben hiiçç. Rabbim yardımcın olsun canım. tayinin falan yokmu ?

canımmm günaydınnn. hay ağzını öpeyim ne güzel dedinnn..herşeyi becerebilen olmayacaksın diye....hata bizde herşeyi sırtlanırsan sonunda dayanamıyorsun. azcık safa yatıp işini halletmek lazım ama nerde bizde o kafa. biz güçlüyüz her işimizi kendimiz halledebiliriz. gururumuz herşeyden değerli..çok güzel söylemişsin canım benim

günaydın kızlarrrr günaydın banuşş seni görüyorum aşağıda....

huuuu bende burdayım şekerimmmm..günaydınnn
canım sanada hayırlı bayramlarrrrr...güle güle git canımmmm

canım az kalmış ama bak ne güzel 1,2 gitmiş maşalllaahhh sevin sevinnnn..28 kg vermek ne demek canımmm bida maşallaaahhhh

gel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll

geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:

reglim yakın,2 gündür wc yok

banummm bugun bayıldım sana maşallah canım. işte bu ya işte bu enerji. ne güzelsin bak artıları takmıyosun.çünkü biliyorsun ki sen daha fazlasını verdin. ve hızlı aldıgın bu kg yu hızla verebileceksin. az bilem almışsın bile o karmaşa yorgunluk içinde canımsınnnnn

ya tülüm ama hakikaten öle bak ikiz gebelik geçiridm eşim bir tek dogum zamnı geldi benimle hep kendim hallettim
şimdide 2 çocuk bakmak,yemekti evdi cabası zaten bir şey olur eşim sen halledersin der çıkar işin içinden
2si birden hasta olur iki birr yer uyur vs görümcme bi dogum yaptı amanın şok olurdum eşine yaptırdıgı işleir söyleyince
okadar canının kıymetini biliyorki hamileliktede öleydi dogum yaptı yine öle oldu
anlat anlat bitmezzz ama bana gelince ben yapıyorum ya her haltı tek başıma becerbiliyorum ya 2 pof pof tmm

geleliiimm benim kilo bildirimime

04.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)

bu hafta : 72.6 (hoplayan smiley)

giden : 2300gr (yaprak atan smiley)

toplamda giden 20.4

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 260 dk

biliyorumki detoksla verdiğimin en az 500 grrmı geri gelecek. ama 72 yi görmek çok çok mutlu ediyor beni...

ahhh canımm ne haklısın ne doğrusunnn. hep aynıyız şekerim. benim oğlum 8 aylıkken göreve gitti eşim 1,5 yaşında döndü. annemin kv yanındaydım ama onlarla yaşadıgım sorunlarda üstüne geldi. hem maddi hem manevi. ama dönünce ne olmuşki dedi ve olanları sildirdi bi çırpıda. hala fatura , kredi borcu bilmez. sadece miktarı sorar sen hallet der. tabi miktar çoksa kızar:))) gerisini halleder nasılsa tülin hanım :)))

kilo bildirimi:

baslangıc:90
gecen hafta:76,1
bu hafta:75,6
giden: 500gr
toplamda giden:14,4
hedef:68
boy:178
beden:42
spor:120dk

virusu de yiyeyeck miyiz:)))
irem sabah sabah bastım kahkahayı çok alemsin
olmaz hep ceviz mi olurmuş Allah mufhafaza başka yanetkileri olur,dur durabilirsen yerinde sen gel bu kuşanı düşün banuşummm..
biz yapıcaz tülümle gel sende yap zekiyecim ...düşünme bile kız 5 gitse bile süperr olur ki 10 istemiyom zaten ...

abacım valla ne dyim bilemedim sollamışsın beni 3 kilocuk dur o yaprakları ben atayım senin yerine.... :119::119::119::119::119::119::119::119::119: bayram sonra görüşeciyizzzzz kuzum....

Herkese günaydın herkese mutlu huzurlu bayrmalar....
sevda ve izlem nerdesiniz anacımmmmmmmmm

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 76 kg
gelenn: 400 gr
toplamda giden 6. kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması

korkmuyorum bu gelenlerden ,geldikleri gibi gidecekler ....bayram sonra 70 lere inince bu 76 rakamına dönüm popomu sallıcam ,umrumda değilsin diye....bu haftada böyle oldu napalım....

kızlar cok dogru söylüyosunuz. ben dogru yoldayım demek
benim ailemle eşimin ailesi biraz farklı. ilk evlendigim zamanlar bunu farkedip böyle bi yol izlemem gerektigini cözüp beyefendiyi cok rahata alıştırmadım. baslarda derdi sen halledersin falan diye. bende hep ben yapamam ya hem böyle işler kadınamı yuklenir beni elin adamlarıyla muhatapmı ediceksin derdim (yapamıyacagımdan degil.) garibim yavas yavas alıştı yapması gerekenleri kendisi yapmaya. birde ben sundan eminim. erkekler sorumluluklarına cabuk alışamıyorlar biraz zorlanıyorlar baktılar yüklerini hafifleten biri var hemen ona yüklüyorlar...

günaydin kizlar,

gecmise biraz göz attim

wisper ve ayca sanirim eslerle bozusmussunuz,Rabbim en kisa zamanda yuvaniza eski huzurunuzu versin ins.

su herseyi halletme isi malesef bizdede mevcut her is bana bakiyor hayir yani saglam bi bünyem olsa gam yemiycem ama bünyem cok zayif hemen yoruluyorum ama kime anlatiyosun..Allahtan bizde fatura derdi yok hersey otomatik ödeniyor,yoksa sanirim hepten kafayi siyirirdim..

kilo bildirimmi

baslangic:66
gecen hafta:63.2
bu hafta:63.1
bu hafta giden:100gr
toplamda giden:2.900 gr
spor:yok
beden:42.44
boy:1.61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…