80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR KIZILCIKLAR GÜNAYDIIIIIINNN

çok mutluyum uzun süre sonra 7 leri gördümm

başlangıç : 83,3

geçen hafta : 80,5
bu hafta : 79,6
giden : 900 gr
toplamda giden 20.4

hedef : 58

boy : 168

beden alt 42-44

spor :yok

ben bu hafta kilo veremem demiştim ama suyu biraz artırdım heralde sonuç ondan böle oldu

çok sevindim kızlar bugün oğlumla evdeyiz annem evini temizliycek bende çocuğu eve alım dedim şimdi ona kahvaltı ettircem sonra tek tek geçmişe bakıcam kızlar

artık daha umutluyum ve sizleri seviyorummm

Ayşem haklısın tahin pekmez yok bir daha, işin kötüsü kansızlığıma da iyi gelmeye başlamıştı, daha enerjik hissediyordum

Allahım sorunlarınızı en kısa zamanda feraha kavuştursun, bunları hiç söyledin mi ona? Yani eşine bak eskiden kavgamızı bile aşkım diyerek yapardık diye? Söylediysen tepkisi ne oldu? Mutlaka içinde bir yerler cız edecek ve anlayacaktır..
Ya sen niye taktın 70'e hemen giy de göster çoook yakışacağına adım gibi eminim, ben de bayramda giyip koyacağım söz

Nilgünüm iyi düşün taşın inşallah her şey hepiniz açısından daha hayırlı olur..Karasızlığını anlıyorum evde kavga gürültü olsa daha kolay olur bazı kararlar ama bu durumda çok zor..Anneye hak vermek de çoğu kadının yaşadığı ne acı bir deneyimdir..
Annenin kaderi kıza dedikleri bizde en büyük ablamda çıktı hep yokluk, hep eziyet..Allahtan eşiyle arası iyi ama iyi yapan gene o tabi, karşı taraf değil.. O sadece nabza göre şerbet vermeyi ve yetinmeyi biliyor..
Allah bu konuda bol sabır ve doğru karar vermeyi nasip etsin.. Dediğin gibi seni mutsuz eden birine bir ömür feda etmek bu kadar kolay olmamalı..

günaydın kızlarrrrr,

bugün nöbetçiyim okula gitmedien bildirimimi yazıyım dedim.
bugün giremeyebilirim malum gecede yolculuk şimdiden herkeze iyi bayramlar.

İyi yolculuklar denizcim

Smileylerini yerim kuuu
2300 he

kilo bildirimi

g. hafta 86.2kg
bu hafta 85.3 kg
gelenn: 900 gr
topl. giden 1.7 kg
hedef kilo 79 kg
boyum 165 cm
beden 42-44
spor 0

Günaydın kızlar

:124: Bildirim :124:

Başlangıç 87
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Giden 800
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 80 dk.
Boy 1.77
Beden 44

Kızlar çok çok çok mutluyum, dün işi sıkı tuttum, form çaylarımı aldım, demek ki kabızlık şişliğiymiş beni sabit çıkaran..Şok oldum sabah rakamı görünce bu haftayı 100-200 grla kapatacağımı düşünürken bu sonuç inanılmaz motive etti beni, cuma kaçamağı bile yapasım gelmiyor, ama yaparım gene tabi

Kaldı 4.7 kilo

tebrikler canim cok sevindim senin adina

öncelikle tebrikler deryoşum ama hedefe az kalınca çok zor oluyor vermekkkkk ben bunu anladım inşallah bende ve sende en kısa sürede hedefimize ulaşırız ben yaklaşık 1 sene oalcak hep 53-56 arası mekik dokuyorummm...

başarılarının devamını diliyorum arkadaşım bu başarının sonu mutluluk unutmaaaaaa...
gel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll

geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:

reglim yakın,2 gündür wc yok

vayyyy vatandaşşş vayyyyy sende bendensinnnnn....kızzz ne yapacaz biz yaaaa geçen eneden beri yerimde sayıyorummm...sende bendensinnnn yavyummmm ama inşallah bu sefer olacak biz az kilo vermedikkk..bu son 4-5 kilo bize meydanmı okuyacakkk buna izin vermiyelim banuşum perşembe günü hep beraber buradyızzzz....kaçamak yok artık yeni yıla bari hedefimizle geçelimmm..yeni yılda ödüllendiririz kendimizi....hem sıkma canını sen zor bir zaman geçirdinn elbet toparlanırızzzz.z...

65 ten yukarı çıkmıyordum burçinim ama ben hak ettim bu sonucu birde wc ye çıkamaıdm 2 gündür
reglide olcam ya onunda etkisi var mutlaka valla demin bayramda giyemk için kıyafetleirme baktım ama her yerm heryerden çıkmış
ya sinir oldum vallahi gelince monti diyeti yapıcma cnm ben başlayalım hep birliktee

selam kızlar cumanız mübarek olsun

banucum kolay şeyler yaşamadın canım sen enkısa sürede toparlarsın inşallah hele şu bayramıda bi atlatta

deryacım kansızlık önemlidir pekmez yemeye devam et bence madem iyide geldi onun yerine onu tolare edecek başka bişeyinden kıssan canım olmaz mı ne dersin

nilgüncüm hakkında hayırlısı olsun . senin için dua edeceğim inşallah canım .Allah kimseye ev huzursuzlugu vermesin kimin ne zaman ne yaşayacagı belli olmuyor bianda herşey ters düz olabiliyor Rabbim diledikten sonra düzelmeyecek hiçbişey yoktur duayı dilinden düşürme kendin kzıalrın ve yuvan için canım...

aycancım inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer canım uzaklaştıkça araya sogukluk daha fazla girebiliyor bende kendini hemen geri çekenlerdenim eskiden mücadele ederdim illa sorunlar konuşulsun çözülsün biran önce diye şimdi nerdeeee o güç o sabır....

nasılsınızzz canlarımmmm
hepinizi çok özledimm umarım herkes çok iyidir bildirim yapıp çıkıcamm
seviyorummm siziiiiiiiii
ortilerimmmmmmm nasılsınızzz çok özledimmm annem siziiiiii

başlangıç: 86
geçen hafta : 74.500
bu hafta : 74 kg
giden : 500 gr.
toplamda giden: 12 kg
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 300 dk.

denizcim,yetişemedim sana ablam.iyiyim çok şükür.
zaten elhamdülillah benim bir sorunum yok,ama ailemde sağlık sorunu olanlar var.
onlara üzülüyorum.uzaktayım.pek bir faydamda olmuyor onlara.ama hergün telfnlaşırız o ayrı.
denizcim yeğenimle ben yaklaşık 5-6 senedir bisiklet kullanıyoruz.bende duydum basen genişletiyo diyenleri ama bizde öyle bir durum olmadı.
halada kullanıyorum.zevkle.seninde başlamana çok sevindim canım.sakın bırakma.sporun fiziksel etkisinin yanında ruhsağlığına olan etkisini farkedeceksin.
ben keşke daha önce başlasaymışım diyorum.
hayırlı bayramlar canım benim

selam kızlar:80:
bugünden sonra uzun süre giremem sanırım. yarın eltimlerde kalıcaz. sonraki gün bayram ve valiz hazırlıkları var. afyonuma gidiyoruz bayram bitince de kalıcam biraz ailemle
şimdiden hepinize sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar

duyum hoşgeldin arkadaşım tabiki katılabilirsin aramıza

sehercim oruçların kabul olsun inşallah. ben de yarın tutayım diyorum ama tam iftar saati dışarıda olucaz nasıl olur bilmiyorum:44:

nilgün ve ayşe inşallah en kısa sürede düzelir eşlerinizle durumunuz.

nilgüncüm arkadaşlarının vereceği elbiselerden biri olur umarım. ben de nişanda abiyemi 2 sene önce 200 tl ye almıştım. şimdi dolapta duruyor

Son düzenleme:
tüliiin alıntı yapmayı beceremedim ama o kadar güldümki erkeklerle ilgili benzetmene.allahda seni güldürsün.
süperde kilo vermişsin,bravo.bayağıda zor bir diyet sanırım yaptığın.
kilo veren earkadaşlarımı tebrik ederim.
ben yine yerimde sayıyorum.yazdığım hedefe bakıp bakıp gülüyorum.bayrama hedef 73.yanına bile yaklaşamadım.
müsadenizle kendime kocaman bir yuuuh.oh be rahatladım
nilgüncüm ve ayşecim okudum eşlerinizle sorunlarınız varmış.
bende 19 senelik evliyim.inanın zamanla daha fazla yerine oturuyor herşey.
kavgalar ve didişmeler yerini tatlı atışmalara bırakıyor.ha,kolaylıklamı bu noktaya geliniyor,tabiki hayır.
mesela benimde eşimin ailesiyle sorunlarım vardı.anlatmakla bitmez.kıskanç ve edepsiz bir kaynana ve görümceyle 5sene uğraştım.
kocama şikayet etmedim.5 seneden sonra başladım yavaş yavaş anlatmaya.ne anlattıysam kocam bir örnekle şahit oldu onların yaptıklarına.
ve bana kızdı niye daha önce anlatmadın bana diye.şimdi çok şükür allahıma habersiz evime gelmezler.bende ayda yılda bir giderim,
çok uzattım ama canlarım,her evlilikte olur böyle şeyler.am karşı tarafa yanlışını göstermedende olmaz tabii.
yoksa ömür boyu sıkıntı çekmeyi kimse istemez

rutine bağlayınca kilo bildirimini en sona bıraktım.
umudum bayramdan sonraya
başlangıç:80
geçen hafta:77.00
bu hafta:77.00
gelen giden yok.
hedef:65
spor:150 dak. bisiklet ve yürüyüş
boy:1.55
beden:42-44

başlangıc 86 500

kızlar gecen hafta 80.600

bu hafta 80.00

giden 600 gr

toplamda giden 6. 500

SPOR 200 DK

boyum 1.65

beden 46

hedefim 70

kızlar dünkü menüm

oructum iftara 2 yemek tabagı yeşilmercimekli kesme corbası yarım tabakta makarna 2 dilimde tatlı

sahur yapmadım

amin cok sagol canım haklısın sahur yapmıyorum iyi deyil aslnda ama iste alışkanlık olmuş sahursuz tutuyorum belki sahur yapsaydım daha cok verirdim zaten 1 günüM kaldı yarın tutunca tamam ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

Son düzenleme:
sıra geldi kilo bildirimine

tülincim süper kilo vermişsin. dönüşün süper oldu.

derya sen de harikasın. az kaldı hedefine canım

banucum zor bir dönem geçirdin canım. hepimiz böyle sıkıntılı zamanlarda malesef yemeye veriyoruz kendimizi ya da ayak üstü atıştırmak zorunda kalıyoruz.
bayram sonu hızla gelen kilolarını hızla vereceğine inanıyorum.

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

başlangıç:92
geçen hafta:76.9
bu hafta:75.7:124::124::124:
giden:1.2
toplamda giden:16.3
hedef:68
beden:44
boy:171
spor:yok

uzun süredir bu kadar verememiştim. 29 ekimden beri çok dikkatliyim. bayram hedefime yaklaşmak için elimden geleni yaptım

ayşe bu seferde yeni yıl hedefi koyalım kendimize demişsin. bende işe yaradı. yine hedefimiz olsun. motive edici oluyor

sağol canım benim.inşallah herkes evinde ytuvasında huzurlu olur.

ah banum ah ..yazın sorun yoktu çünkü ben annemlerdeydim.koca yok dert yok valla.zaten yuvam dağılsın istemem.ama bi de şu çektiğim dil yarası olmasa.ben kendi halinde mazbut bir insanım aslında.haram yemem,dedikodu yapmam,evim yemeğim temizdir.güleryüzlü olmaya çalışırım.yani kötü bakımsız bir eş değilim bence.inan evde giydiğim eşofmanımı bluzumu bile ütülerim.renk uyumuna dikkat ederim.eşim bunları görüp ne kadar şanslıyım dese keşke.ama süper ötesi bir bencille evliyim.ben de ben..sağol sıkıntımı paylaşmışsın..

ipekyol yada romana bakacağım bir de.sanırım güzel elbiseler bulabilirim.daha kotona bakmadım.bayram geçsin her öğlen bir yere bakarım artık.daha ayakkabı alacağım.iş çok.

sen de ısrar ettin kazandın maşallah ne kadar çok verdin.tebrik ederim canım.

erkekleri konuş konuş bitmez.yatıp kalkıp dua etsinler bize..

iyi yapmışsın tatlım.sen rahat edersin.

inşallah canım hayırlısı olsun diyelim.sabrediyorum şimdi.elbet benim de konuşacağım zaman gelecek.konuşsam da faydası olmuyor.düşününce sürekli ,sonradan kendi kabuğuma çekiliyorum.sessizleşiyorum.iyi ki varsınız da yazıp rahatlıyorum.tekrar sağol bebeğim.

kilo bildirimi

g. hafta 86.2kg
bu hafta 85.3 kg
gelenn: 900 gr
topl. giden 1.7 kg
hedef kilo 79 kg
boyum 165 cm
beden 42-44
spor 0

hey.... giden yazacaksın.farketmedin sanırım.ben de üzüldüm niye böyle oldu diye.sonradan farkettim.

senin de cuman mübarek olsun canım.hep dua ediyorum dediğin gibi.buna da çok şükür.aslında aşılamayacak sorun değil bizimki ama hem bana hem aileme çektiriyor.umarım nişanda ipler kopmaz.

nasılsınızzz canlarımmmm
hepinizi çok özledimm umarım herkes çok iyidir bildirim yapıp çıkıcamm
seviyorummm siziiiiiiiii
ortilerimmmmmmm nasılsınızzz çok özledimmm annem siziiiiii

belli özlediğin belli.o yüzden yoksun değil mi?nerelerdesin bakim sen?hastalık falan yok inşallah?

bu arada karnın ağrıyordu doktora git demiştik.gittin mi?sakın gitmedim deme.valla çok kızarım.

biz de özledik seni.

inşallah düzeliriz canım sağol.arkdaş getirdi elbiseyi ama bol geldi.dizin biraz üzerinde.aslında rengi harika ama hamile gibi durdum.

evlilikte olur böyle şeyler haklısın ama ömür geçiyor.dışarda gülen ama evde takdir edilmediği için gülmeyen bir nilgün var.inşallah düzeliriz.sağol ..

yeni geldim okuldan yoruldum valla.bayramda evdeyim eşim de çalışıyor zaten.dinleniriz artık.gelen giden olur mu bilmem valla.

selam kızlarr... valla mutluyum bugün tam 3 kilo gerideyim ama dukanın atak döneminde oluyomuş.hemen kilo bildirimi yapayım çizelgemi de değiştirdim
başlangıç: 83
g.hafta: 81.5
bu hafta:80.00
giden: 1.5
t.giden: 3.00
hedef: 63
boy:170
beden:44
spor:günde 20 dk yürüyüş bandı

valla kızlar ben bekarım ama konuşulanlar tecrübe oluyo bana..insanında doğasında var zaten işleri halleden biri olunca yayılmak..ama zannetmiyorumki biri diğerinden üstün olsun erkeklerin..baştan alıştırmayla alakalı belki ama hepsi aynı fabrikadan çıkma bence

ayşem canım benim sıkıntılarına keşke bende bi çözüm olsaydı da sıkmasaydın canını..ama elimden bişey gelmemesi de beni üzüyo.umarım en kısa zamanda mutlu olduğunu görürüm kendine iyi bak herşey olması gerektiği gibi gelişiyor hayatımızda o yüzden zamana bırak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…