Günayyydddıııııınnnn kızlar dün menümü yazamamıştım önce onu yazayım
uyanınca limonlu su
08.30 yarım mandalina suyu
09.00 yarım elma tarçınlı
10.00 1 galeta
12.00 1 kase kabak çorba --bööö/ yeşil salata
15.00 2 yk yoğrt / 1 yk keten tohumu
17.00 1 galeta
19.00 1 tabak yağsız susuz kavrulmuş rende kabak-----böööö
21.00 yarım galeta
3 lt su
3 kupa yasemin çayı
spor: leslie +200 twist : 35 dk
gel tabi canım gelll. hoşgeldin ben tülinnn
canım her evde sorunlar var. bu adamlar kışın kış modunamı geçiyor ne?? hani şu kış uykusuna yatanlar var onlar gibi yani :))) zaman geçtikçe ilk günki sabırlarımız kalmıyor canım. erkekte hiç değişmeden devam ediyor hayata. oysa biz herşeyden fedakarlık edip hatta kendimizden bile onlar için evliliğimiz için uğraşıyoruz. inşallah hatasını anlar canım.Allah kolaylık versin.
bizim menüdede haklısın canım ama ara öğün olmayacağı için götürebilirmisin yanında acaba.
canım ah yakın olsak şöyle başbaşa uzuuun uzun konuşsak ne çok isterdim. belki derman olamazdım ama derdimizi paylaşırdık. ailenin yanında kırgınlığı belli etmemesi lazım inşallahta sorunsuz geçirirsin. bizde aşkım canım deriz , eğer biri kızdıysa ismiyle konuşur ama artık dediğin gibi aşkımın arkasından bağrışmalar başlayalı çook oldu.sen gayretli iradeli bi kadınsın. hayırlısıyla bi tayininiz çıksın yeni mekan yeni bi hayat demek canım. daha iyi olur inşaalllahhh herşey. bence elbise şart değil canım. şık bi bluz ve siyah pantalon----ki sana çok yakışıyor bence çokda hoş olur..
canım maşallah 1,2 kg gitmişşş. sana hayırlı yolculuklar.hayırlı bayramlar canımmm
canım demek diyarbkr dasın. bizde 4 yıl kaldık orada. ne çantalarımız ne tlf larımız elimizden çalındıı. yanımızda çorabının içinde çakısıyla gezen daha 9 10 yaşlarında para isteyen çocuklar , vermezsen gitmeyen haldelerdi. ayy içim daraldı. yani doğunun parisi derler bideee. doğusunu gördümde parisi nerde onu hiiiç göremedim. elbette tüm halkını tanımıyorum ama sevemedim ben hiiçç. Rabbim yardımcın olsun canım. tayinin falan yokmu ?
canımmm günaydınnn. hay ağzını öpeyim ne güzel dedinnn..herşeyi becerebilen olmayacaksın diye....hata bizde herşeyi sırtlanırsan sonunda dayanamıyorsun. azcık safa yatıp işini halletmek lazım ama nerde bizde o kafa. biz güçlüyüz her işimizi kendimiz halledebiliriz. gururumuz herşeyden değerli..çok güzel söylemişsin canım benim
geleliiimm benim kilo bildirimime
04.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 72.6 (hoplayan smiley)
giden : 2300gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 20.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 260 dk
biliyorumki detoksla verdiğimin en az 500 grrmı geri gelecek. ama 72 yi görmek çok çok mutlu ediyor beni...
Günaydın kızlar
:124: Bildirim :124:
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Giden 800
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 80 dk.
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar çok çok çok mutluyum, dün işi sıkı tuttum, form çaylarımı aldım, demek ki kabızlık şişliğiymiş beni sabit çıkaran..Şok oldum sabah rakamı görünce bu haftayı 100-200 grla kapatacağımı düşünürken bu sonuç inanılmaz motive etti beni, cuma kaçamağı bile yapasım gelmiyor, ama yaparım gene tabi
Kaldı 4.7 kilo
Gulummmm yapraklar için teşekkürler eminim sen muz.kusla benden daha çok kilo vereceksin.epeydir takildin.hizla gidecek insssssallaaahhhh
irem sabah sabah bastım kahkahayı çok alemsin
olmaz hep ceviz mi olurmuş Allah mufhafaza başka yanetkileri olur,dur durabilirsen yerindesen gel bu kuşanı düşün banuşummm..
biz yapıcaz tülümle gel sende yap zekiyecim ...düşünme bile kız 5 gitse bile süperr olur ki 10 istemiyom zaten ...
abacım valla ne dyim bilemedim sollamışsın beni 3 kilocuk dur o yaprakları ben atayım senin yerine.... :119::119::119::119::119::119::119::119::119: bayram sonra görüşeciyizzzzz kuzum....
Herkese günaydın herkese mutlu huzurlu bayrmalar....
sevda ve izlem nerdesiniz anacımmmmmmmmm
olsun canım üzülme bayramdan sonra inşallahgel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll
geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:
reglim yakın,2 gündür wc yok
saolasın canım seninde bayramın kutlu olsun hayırlı yolculuklargünaydın kızlar...
kilo bildirimi
gelen giden 0
kursa gidicem kendinize iyi bakın..
bayram sonrasına kadar tekrar giremem bayram tatili için safranboluya gidiyoruz...
şimdiden MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!! kendinize iyi bakın kızlar...hoşçakalın...
canım tebrik ederim kilo vermek acayip güzel bi duygu yerini hiç bişey tutamazGünaydın kızlar
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Giden 800
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 80 dk.
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar çok çok çok mutluyum, dün işi sıkı tuttum, form çaylarımı aldım, demek ki kabızlık şişliğiymiş beni sabit çıkaran..Şok oldum sabah rakamı görünce bu haftayı 100-200 grla kapatacağımı düşünürken bu sonuç inanılmaz motive etti beni, cuma kaçamağı bile yapasım gelmiyor, ama yaparım gene tabi
Kaldı 4.7 kilo
selam kızlarr... valla mutluyum bugün tam 3 kilo gerideyim ama dukanın atak döneminde oluyomuş.hemen kilo bildirimi yapayım çizelgemi de değiştirdim
başlangıç: 83
g.hafta: 81.5
bu hafta:80.00
giden: 1.5
t.giden: 3.00
hedef: 63
boy:170
beden:44
spor:günde 20 dk yürüyüş bandı
merabaaa Ablacıklarım
Beni Hatılamadınız Tabi üye adımı değiştirdim ben
zeynep ben Giremiyorum artık öyle
ama sizi unutmadım 1 hafta önce falan girdim 1 takıma gircektim yarışmak için olmadı
sizleri çok özledim derya abla banu abla izlem abla ve diğer ablacıklarım
artık yine döndüm zayıflamam gerek benim
en son 79.9 düm ayrılmadan önce
şimdi 76 kilo oldummmm
banada yer varmı hala aranızdaaaa :44:
herkes valiz topluyor yola hazırlnaıyor... ben evde tek kaldım bu bayram.sanırım ilk kez böyle oldu burada. çünkü ya bizimkiler geldi ya ben gittim hep. birinci günü de nöbetciyim 24 saat...herpiniz veda sözleri yazmışssınız ya beni burada tek bırakmayın...
kızlar epeydir annem hallediyor diye market alışverişi yapmamıştım dün ona birşeyler alayım diye bi girdin ki anaaammm. şok oldum...çikolata lokum tatlı almış başını gitmiş..hele o fındık üzeri çikolatlar var ya aman allahım o ne... zor çıktım vallahi...bugünde bitterlere baktım baktım durdum. ama almadım evde tekim ya alınca birtek ebn yiyorum başlayınca da duramıyorum ki... benim diyetisyenim bayramlarda serbest bırakırdı ve özel günlerde mesela doğum gibi..bu hafta daha bildirim yapamadım gerçi ama geçen haftayı artıda tamamladığım için ve çok yoğun çalıştığım için saçma sapan ve sporsuz listelerimle pek mutlu değildim. şimdi tatilde bir gün çalışıyorum ya en azından sporu artırayım diyorum. kendime bir ödül vermek istiyorum da tabi..ne bileyim kafam karıştı..
ilk önce bu günkü menümü yaziyim
sabah:1 d k ekmeği peynir domatez bal
öğlen t kahvesi
akşam 1 lahmacun
yeşil çay ve 3 lt su
kızlar bu gün temizlik vardı kadın olmasına rağmen çok yoruldum menümde böle saçma sapan oldu
kilo bildirimi
başlangıç:86
geçen hafta:79
bu hafta:77200
giden:1800
toplamda giden:8 800
hedef:63
boy:1 68
buna şükür bu hafta hiç düzenim olmadı birde regliyim bakalım bayramdan sonra daha iyi olur inşallah
menümü yazayım..
sabah
büyük bir bardak tarçınlı light süt
1 dilim yulaflı ekmek
ara: çaay
öğle:
tavuk haşlama
1 kase kırmızı biberli naneli yoğurt sosu
ara: yeşilli tarçınlı çay
akşam:
et haşlama
yoğurt
ara: şekersiz kahve
gece: 1 bardak light süt
menümü yazayım..
sabah
büyük bir bardak tarçınlı light süt
1 dilim yulaflı ekmek
ara: çaay
öğle:
tavuk haşlama
1 kase kırmızı biberli naneli yoğurt sosu
ara: yeşilli tarçınlı çay
akşam:
et haşlama
yoğurt
ara: şekersiz kahve
gece: 1 bardak light süt
activya aldım canım çileklisinden:)) bizde birbirimize gelir gideriz bu bayramda o zaman:)
selam kk nin citirlari!
artik pek vakit ayiramiyorum nete, rejimlede aram yok onun icin uzun bir süre yokum sanirim.
kilo veremesemde almamaya cok özen gösteriyorum.
sizlere bol basarilar
keşke yakınımda olsan harika olurdu..
keşke yakınımda olsan harika olurdu..
canımmm işte böyle güzel güven dolu sözler bekliyorum hep senden. ve gör bak şu listemize uyalım o zmn sen benden daha çok kg vereceksin. takıldın epeydir hızla gidecek kilolaaarr. birlikte 70 lere el sallarız inşallah canımmmmmBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 76 kg
gelenn: 400 gr
toplamda giden 6. kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması
korkmuyorum bu gelenlerden ,geldikleri gibi gidecekler ....bayram sonra 70 lere inince bu 76 rakamına dönüm popomu sallıcam ,umrumda değilsin diye....bu haftada böyle oldu napalım....
canım en güzelini yapıyorsun. keşke baştan bizde akıllı davransaydık. arada bizede akıl ver canımkızlar cok dogru söylüyosunuz. ben dogru yoldayım demek
benim ailemle eşimin ailesi biraz farklı. ilk evlendigim zamanlar bunu farkedip böyle bi yol izlemem gerektigini cözüp beyefendiyi cok rahata alıştırmadım. baslarda derdi sen halledersin falan diye. bende hep ben yapamam ya hem böyle işler kadınamı yuklenir beni elin adamlarıyla muhatapmı ediceksin derdim(yapamıyacagımdan degil.) garibim yavas yavas alıştı yapması gerekenleri kendisi yapmaya. birde ben sundan eminim. erkekler sorumluluklarına cabuk alışamıyorlar biraz zorlanıyorlar baktılar yüklerini hafifleten biri var hemen ona yüklüyorlar...
maşallah canımmm.70ler hayırlı olsun toplamda gidene 20 yazmışsın inşallah oda olacak canımmmKIZLAR KIZILCIKLAR GÜNAYDIIIIIINNN
çok mutluyum uzun süre sonra 7 leri gördümm
başlangıç : 83,3
geçen hafta : 80,5
bu hafta : 79,6
giden : 900 gr
toplamda giden 20.4
hedef : 58
boy : 168
beden alt 42-44
spor :yok
ben bu hafta kilo veremem demiştim ama suyu biraz artırdım heralde sonuç ondan böle oldu
çok sevindim kızlar bugün oğlumla evdeyiz annem evini temizliycek bende çocuğu eve alım dedim şimdi ona kahvaltı ettircem sonra tek tek geçmişe bakıcam kızlar
artık daha umutluyum ve sizleri seviyorummm
Ayşem haklısın tahin pekmez yok bir daha, işin kötüsü kansızlığıma da iyi gelmeye başlamıştı, daha enerjik hissediyordum
Smileylerini yerim kuuu
2300 he
maşallah beklemeden giden kilolar dahada mutlu ediyor. çok güzel 800 gr gitmişşşşşGünaydın kızlar
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Giden 800
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 80 dk.
Boy 1.77
Beden 44
Kaldı 4.7 kilo
canımmm çok çok teşekkürlerrrrr. bende şöyle 5 6 kg kaldı desem keşkeeeeeee
başarılarının devamını diliyorum arkadaşım bu başarının sonu mutluluk unutmaaaaaa...
...
nerelerdesin sevdam özlediiimmm. maşallah 500 gr gitmiş sporda harikaaaaabaşlangıç: 86
geçen hafta : 74.500
bu hafta : 74 kg
giden : 500 gr.
toplamda giden: 12 kg
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 300 dk.
canımmm gül tabiiii...eh benzemiyolarmı amaaaaa..diyetimde 6 günlük detokstu bu hafta sonucuda güzel oldu şükürler olsun. teşekkürlerrrr.. maşallah 19 yıllık evlisin demek. Rabbim uzuuuun sevgi dolu yıllar nasip etsinnnntüliiin alıntı yapmayı beceremedim ama o kadar güldümki erkeklerle ilgili benzetmene.allahda seni güldürsün.
süperde kilo vermişsin,bravo.bayağıda zor bir diyet sanırım yaptığın.
bende 19 senelik evliyim.inanın zamanla daha fazla yerine oturuyor herşey.
canımmm saol..inşallah her hafta böyle olur.sende maşallah 1200 vermişsin.maşallahhhsıra geldi kilo bildirimine
tülincim süper kilo vermişsin. dönüşün süper oldu.
başlangıç:92
geçen hafta:76.9
bu hafta:75.7:124::124::124:
giden:1.2
toplamda giden:16.3
hedef:68
boy:171
spor:yok
canım ipekyolda indirimler var burada. bitmeden bi bak istersen. eminim bulursun bişeyler. bu hafta dediğin gibi ısrarlıyım ve sonuç güzel oldu çok saol canımmmsağol canım benim.inşallah herkes evinde ytuvasında huzurlu olur.
ipekyol yada romana bakacağım bir de.sanırım güzel elbiseler bulabilirim.daha kotona bakmadım.bayram geçsin her öğlen bir yere bakarım artık.daha ayakkabı alacağım.iş çok.
sen de ısrar ettin kazandın maşallah ne kadar çok verdin.tebrik ederim canım.
erkekleri konuş konuş bitmez.yatıp kalkıp dua etsinler bize..
.
canım eski nickin neydi. hoşgeldin aramıza tekrarmerabaaa Ablacıklarım
Beni Hatılamadınız Tabi üye adımı değiştirdim ben
zeynep ben Giremiyorum artık öyle
ama sizi unutmadım 1 hafta önce falan girdim 1 takıma gircektim yarışmak için olmadı
sizleri çok özledim derya abla banu abla izlem abla ve diğer ablacıklarım
artık yine döndüm zayıflamam gerek benim
en son 79.9 düm ayrılmadan önce
şimdi 76 kilo oldummmm
banada yer varmı hala aranızdaaaa :44:
aa siz de burada mı yaşadınız hemde dört yıl...benim 3 olacak canım yakında uzmanlığım bitince ancak ayrılablirim buradan...ama o zaman da nereye gideblirim bilmiyorum...
of canım süper vermişsin ya... harikasın vallahi...
canım 4 yıl evet. bizde ofisteydik.merkezde. sen neredesin. Hayırlısıyla istediğin yere git inşallah.. güzel sözlerin için saol canım. bayramda eşimde nöbetçi. 3 . gün çok yoğunum dışardan da gelenler olacak. ama bende buralardayım canımmmmherkes valiz topluyor yola hazırlnaıyor... ben evde tek kaldım bu bayram.sanırım ilk kez böyle oldu burada. çünkü ya bizimkiler geldi ya ben gittim hep. birinci günü de nöbetciyim 24 saat...herpiniz veda sözleri yazmışssınız ya beni burada tek bırakmayın...
canımm menün pek olmamış dediğin gibi ama harika kilo vermişsin maşallahhhh.ilk önce bu günkü menümü yaziyim
sabah:1 d k ekmeği peynir domatez bal
öğlen t kahvesi
akşam 1 lahmacun
yeşil çay ve 3 lt su
kızlar bu gün temizlik vardı kadın olmasına rağmen çok yoruldum menümde böle saçma sapan oldu
kilo bildirimi
başlangıç:86
geçen hafta:79
bu hafta:77200
giden:1800
toplamda giden:8 800
hedef:63
boy:1 68
buna şükür bu hafta hiç düzenim olmadı birde regliyim bakalım bayramdan sonra daha iyi olur inşallah
önce bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:80
bu hafta:79.3
giden:700 gram
t.giden: 8.7 gr
hedef:65
boy:165
spor:45 dak.
sabah: 1 simit,3 dilim kaşar peynir (çok seviyorum vazgeçemiyorum)
ara: kuru üzüm
öğle: 3 tane çiğ köfte,az lavaş
akşam: 1 kase çorba (lavaş yedim diye)
ara: bir avuç badem,fındık,kuru üzüm ve beyaz leblebi (hepsi bir arada)
su çok az yazmayayım en iyisi.
spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?