80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merabaaa Ablacıklarım

Beni Hatılamadınız Tabi üye adımı değiştirdim ben
zeynep ben Giremiyorum artık öyle
ama sizi unutmadım 1 hafta önce falan girdim 1 takıma gircektim yarışmak için olmadı
sizleri çok özledim derya abla banu abla izlem abla ve diğer ablacıklarım
artık yine döndüm zayıflamam gerek benim
en son 79.9 düm ayrılmadan önce
şimdi 76 kilo oldummmm
banada yer varmı hala aranızdaaaa :44:

aa siz de burada mı yaşadınız hemde dört yıl...benim 3 olacak canım yakında uzmanlığım bitince ancak ayrılablirim buradan...ama o zaman da nereye gideblirim bilmiyorum...

of canım süper vermişsin ya... harikasın vallahi...

tebrikler canım... çok sevindim..

herkes valiz topluyor yola hazırlnaıyor... ben evde tek kaldım bu bayram.sanırım ilk kez böyle oldu burada. çünkü ya bizimkiler geldi ya ben gittim hep. birinci günü de nöbetciyim 24 saat...herpiniz veda sözleri yazmışssınız ya beni burada tek bırakmayın...

kızlar epeydir annem hallediyor diye market alışverişi yapmamıştım dün ona birşeyler alayım diye bi girdin ki anaaammm. şok oldum...çikolata lokum tatlı almış başını gitmiş..hele o fındık üzeri çikolatlar var ya aman allahım o ne... zor çıktım vallahi...bugünde bitterlere baktım baktım durdum. ama almadım evde tekim ya alınca birtek ebn yiyorum başlayınca da duramıyorum ki... benim diyetisyenim bayramlarda serbest bırakırdı ve özel günlerde mesela doğum gibi..bu hafta daha bildirim yapamadım gerçi ama geçen haftayı artıda tamamladığım için ve çok yoğun çalıştığım için saçma sapan ve sporsuz listelerimle pek mutlu değildim. şimdi tatilde bir gün çalışıyorum ya en azından sporu artırayım diyorum. kendime bir ödül vermek istiyorum da tabi..ne bileyim kafam karıştı..

Gulummmm yapraklar için teşekkürler eminim sen muz.kusla benden daha çok kilo vereceksin.epeydir takildin.hizla gidecek insssssallaaahhhh

gel vatandaş gelllllllllllllllllllll artıya gelllllllllllllllllll

geçen hafta:65.4( 2 hafta önceki bildirim)
bu hafta:68.3
gelen:2.900:26::26::26::26::26:

reglim yakın,2 gündür wc yok
olsun canım üzülme bayramdan sonra inşallah
saolasın canım seninde bayramın kutlu olsun hayırlı yolculuklar
canım tebrik ederim kilo vermek acayip güzel bi duygu yerini hiç bişey tutamaz

ilk önce bu günkü menümü yaziyim
sabah:1 d k ekmeği peynir domatez bal

öğlen t kahvesi

akşam 1 lahmacun

yeşil çay ve 3 lt su

kızlar bu gün temizlik vardı kadın olmasına rağmen çok yoruldum menümde böle saçma sapan oldu

kilo bildirimi

başlangıç:86

geçen hafta:79

bu hafta:77200

giden:1800

toplamda giden:8 800

hedef:63

beden:44

boy:1 68

buna şükür bu hafta hiç düzenim olmadı birde regliyim bakalım bayramdan sonra daha iyi olur inşallah

menümü yazayım..

sabah
büyük bir bardak tarçınlı light süt
1 dilim yulaflı ekmek
ara: çaay
öğle:
tavuk haşlama
1 kase kırmızı biberli naneli yoğurt sosu
ara: yeşilli tarçınlı çay
akşam:
et haşlama
yoğurt
ara: şekersiz kahve
gece: 1 bardak light süt

önce bildirim..

başlangıç:88
g.hafta:80
bu hafta:79.3
giden:700 gram
t.giden: 8.7 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:45 dak.

tebrikler canım.spora toplam dakikanı yazman gerekiyor..

hatırladım canım hoş geldin.neden nick in değişmiş.bir sorun mu oldu?

tatlım ben evdeyim sık sık girerim merak etme..

eve activia,piko,k-bar gibi şeyler al.çikolata niyetine yersin.hem daha az kalorili..

süpersin..su mucizesini de unutmayalım..

yeşilli tarçınlı çay ne tatlım?tarçınlı yeşil çay mı..çok komik ya.menün harika afiyet olsun.

ben de menü yazayım..

sabah: 1 simit,3 dilim kaşar peynir (çok seviyorum vazgeçemiyorum)

ara: kuru üzüm

öğle: 3 tane çiğ köfte,az lavaş

akşam: 1 kase çorba (lavaş yedim diye)

ara: bir avuç badem,fındık,kuru üzüm ve beyaz leblebi (hepsi bir arada)

su çok az yazmayayım en iyisi.
spor yok.

çok güzel bi menü...

selam kk nin citirlari!

artik pek vakit ayiramiyorum nete, rejimlede aram yok onun icin uzun bir süre yokum sanirim.

kilo veremesemde almamaya cok özen gösteriyorum.

sizlere bol basarilar

ya bu cepten nete girmeye sinir oluyorummm. bi saaatttir yorumlara o küçücük ekrandan cvp yazcam diye uğraştım ama cvpla diyince heeepppsi gitti. şimdi baştan alıcam ya.

canımmm işte böyle güzel güven dolu sözler bekliyorum hep senden. ve gör bak şu listemize uyalım o zmn sen benden daha çok kg vereceksin. takıldın epeydir hızla gidecek kilolaaarr. birlikte 70 lere el sallarız inşallah canımmmmm
canım en güzelini yapıyorsun. keşke baştan bizde akıllı davransaydık. arada bizede akıl ver canım
maşallah canımmm.70ler hayırlı olsun toplamda gidene 20 yazmışsın inşallah oda olacak canımmm

Ayşem haklısın tahin pekmez yok bir daha, işin kötüsü kansızlığıma da iyi gelmeye başlamıştı, daha enerjik hissediyordum

Smileylerini yerim kuuu
2300 he

canımmm bak bende sen aklıma getirce tahin pekmez yaptım bu sabah eğer kilo alırsam senden bilirimmm:))))

maşallah beklemeden giden kilolar dahada mutlu ediyor. çok güzel 800 gr gitmişşşşş

başarılarının devamını diliyorum arkadaşım bu başarının sonu mutluluk unutmaaaaaa...
...
canımmm çok çok teşekkürlerrrrr. bende şöyle 5 6 kg kaldı desem keşkeeeeeee
başlangıç: 86
geçen hafta : 74.500
bu hafta : 74 kg
giden : 500 gr.
toplamda giden: 12 kg
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 300 dk.
nerelerdesin sevdam özlediiimmm. maşallah 500 gr gitmiş sporda harikaaaaa
canımmm gül tabiiii...eh benzemiyolarmı amaaaaa..diyetimde 6 günlük detokstu bu hafta sonucuda güzel oldu şükürler olsun. teşekkürlerrrr.. maşallah 19 yıllık evlisin demek. Rabbim uzuuuun sevgi dolu yıllar nasip etsinnnn
canımmm saol..inşallah her hafta böyle olur.sende maşallah 1200 vermişsin.maşallahhh
canım ipekyolda indirimler var burada. bitmeden bi bak istersen. eminim bulursun bişeyler. bu hafta dediğin gibi ısrarlıyım ve sonuç güzel oldu çok saol canımmm
canım eski nickin neydi. hoşgeldin aramıza tekrar
aa siz de burada mı yaşadınız hemde dört yıl...benim 3 olacak canım yakında uzmanlığım bitince ancak ayrılablirim buradan...ama o zaman da nereye gideblirim bilmiyorum...

of canım süper vermişsin ya... harikasın vallahi...

canım 4 yıl evet. bizde ofisteydik.merkezde. sen neredesin. Hayırlısıyla istediğin yere git inşallah.. güzel sözlerin için saol canım. bayramda eşimde nöbetçi. 3 . gün çok yoğunum dışardan da gelenler olacak. ama bende buralardayım canımmmm
canımm menün pek olmamış dediğin gibi ama harika kilo vermişsin maşallahhhh.

canımmm bende merak ediyodum. akşamları k yiyorum demiştin maşallah gitmiş 700 gr. 80 dememek güzel hiç değilse. maşallah canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…