80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah uyanınca kayısı ve bir kaç fındık ve yeşil çay

10.00 da kahvaltı toplamda bir börek diyelim peynirli ve kıymalı böreklerden 1-4 parça aldım yine yeşil çay ile

normalde kahvaltıda böyle şeyler tüketmeyi buraktım ama mecbur kaldım maalesef...

12,30 öğle:tavuk ızgara ve yarım dilim ekmek ve bol salta

ara:N**** (Siyahi) bir tane

ara:3-5 badem

akşam:2 orta boy patatsei aktifry da çok az yağ ile kızarrtım ve peynir 2dilim domates ve 5 zeytin ile kahvaltı yaptım sabah yapamadım ya canım istedi bir dilim de küçüğünden tam tahıılı ekmek yedim üzerine çok az acılı ezme sürdüm

su 2lt olur en az epeyde bitki çayı içtim ama listede hiç meyve yok o iyi olmadı..

selam kk nin citirlari!

artik pek vakit ayiramiyorum nete, rejimlede aram yok onun icin uzun bir süre yokum sanirim.

kilo veremesemde almamaya cok özen gösteriyorum.

sizlere bol basarilar

selamlar canım. rejimle aran olmasada gel canım. biz seni hemen diyet moduna getiririiizzzzz

bugunkü menüm:

uyanınca 1 kuru kayısı / 1 kuru incir

sabah: 1 tahıllı ekmek / 1 zeytin / 1 küp kaşar / 1 kk peynir / dom - sal / 1 tatlı kaşığı tahin pekmez / 1kupa çayy

ahhhh ne özlemişsim bu kahvaltıyı bi doydum bi doyduuuummm.11 de bitti kahvaltım :)))

ara : yarım elma / 1 çay b. süt

ara:1 diyet bisküvi / 5 fındık 5 badem

ara : 2 yk ıspanak

akşam: hamsi buğulama / bol salata

ara: 1 türk kahvesi

2 lt su

ayyy dışardaydık öğle olmadı. ama detoksta sanırım midem ecccük küçülmüş. kahvaltıda şiştim belkide hayatımda ilk :))) ama akşam çatladımmm. 1 kg balığı eşimle yedik. ben en az yarısını yemişimdir. şimdide çatlıycam :)))
eskiden bide yanına en az yarım ekmek yerdim anca doyardım. bide ekmeksiz balık yiyemem derdim. demekki yiyormuşum:)))

Artık kararlı olup bu işi bitirmemiz lazım, gerçekten çok vakit kaybettik..Sen zaten mükemmelsin ama nasıl mutlu oluyorsan o kiloda ol tabi..

deryacım kansızlık önemlidir pekmez yemeye devam et bence madem iyide geldi onun yerine onu tolare edecek başka bişeyinden kıssan canım olmaz mı ne dersin

Denizcim başka kısacak hiç bir abartı menüm yok ki gün boyunca..Bir tek kahvaltımı güzel yapıyordum.. Vallahi katlanacağım artık şu işi bitirene kadar, bu kadar emek verirken o kadarına da katlanırım ne yapayım :26:

Arzum iyi yolculuklar, ne güzel herkes gidiyor sevdiklerinin yanına

19 yıl ne emek, ne vefa maaşallah allah nazarlardan saklasın
Daha bir ömür huzursuzluk yüzü göstermesin inşallah..

Zeynepçim hoşgeldin nerelerdesin sen ablam
Neden nickini değiştirdin daha yeni kristal kelebek yapmıştın
En azından bizden uzak olsanda kilo vermişsin buna çok sevindim, tekrar hoşgeldin

buna şükür bu hafta hiç düzenim olmadı birde regliyim bakalım bayramdan sonra daha iyi olur inşallah

Semracım 1800 ü beğenmiyor musun da buna şükür diyorsun Harika bir sonuç

canımmm bak bende sen aklıma getirce tahin pekmez yaptım bu sabah eğer kilo alırsam senden bilirimmm:))))

Dediğimi yap yaptığımı yapma tülinim

ben de ofisteyim canım bana da herkes taşın diyor canım ama arabam yok başka yerden nası gidicem diye gözüm de yemiyo taşınmayı...trafik çok pis burda bazen burda bile 45 dk da gidiyorum deli oluyorum...

iyi akşamlar kızlar güzel kilolar verilmiş tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya kat be kat fazlasıyla verirler

nilgüncüm inşallah endişe ettiğin gibi olmaz nişan inşallah senin içinde çok keyifli mutlu güzel geçer sorunsuz gider sorunsuz gelirsiniz canımmm

eddoras ablam sagol cevap yazdıgın için canım bende senin cevabını bekliyordum.5-6 yılda sizde olmadıysa ozaman benim bunu dert etmeme gerek yok bende çok sevdim bisiklet sürmeyi tv nin karşında hemen hemen hergün 20-30 dk sürmeye çalışıyorum

Dediğimi yap yaptığımı yapma tülinim

dediğinide yaparım yaptıgınıda canımmmmmm
ben de ofisteyim canım bana da herkes taşın diyor canım ama arabam yok başka yerden nası gidicem diye gözüm de yemiyo taşınmayı...trafik çok pis burda bazen burda bile 45 dk da gidiyorum deli oluyorum...

ayyy semtimiz bile aynı..demek artık trafik çok Allah yardımcın olsun.

derya canım hani saçım dükülüyor dedin ya o da kansızlık yüzünden olablir canım... hangi tipi olduğuna bakıp ona göre tedavi alırsan düzelir yavaş yavaş hepsi..tedavi almazsan tırmağın kırılır saçın dökülür üşürsün unutkan olursun ne bileyim bi sürü şey..bir süredi diyet de olduğunu da göze alırsak demir eksikiği ve ya b12 eksikliği anemisi olablir seninki..bilmiş bilmiş konuşuyo da olmak istemem ama söylemeden edemedim belki faydası olur diye

zorla 2 mil leslie yaptım gene kopmayayım diye... yarın umarım evde olduğum günlerdeki dengeli menülerimden uygulayablirim... bu şişkinlik öldürecek beni ya hadi bakalım... sanırım yatacağım iyi geceler hepinize seviyorum sizleri...

ya yazdım bişey oldu anlamadım gitti birdaha yaziyim
canım ben beğeniyorum da dası var daha başındayım ya diyetin e kilolarda en başta hızlı gidiyor sonra duraklama falan oluyorya ben daha baştan bunları yaşamak istemediğim için endişeleniyorum birde geçen hafta 2 kilo gitmişti bu hafta 1800 olunca ondan yani yoksa ilerleyen haftalarda bu günlere gıptayla bakıcam biliyorum şimdide verebilsem dicem aman sağlık olsun valla şu an başım ağrıyo hafif bulanık bi tuhafım miğdem kötü böyle oluncada sağlık olsun diyor insan
kızlar bide ben sabahları aç karnına tartılıyorum ya sonra gün içinde tekrar tartılıyorum ama arada baya fark oluyo baze 1 kilodan fazla fark oluyo bu sizdede oluyormu yoksa bnm gerçek kilom gün içindekimi bi aydınlatırsanız çok rahatlıycam kızlarrr

canım zamanla daha az veriyoruz bencede. bende sabah iç çamaşırımla tartılıyorum ve onu gerçek sonuç olarak alıyorum. akşam yatarken sabahla 1 1,5 kg farkediyor mutlaka. sende canını buna sıkma ve sabahı ölçü al. hatta bazen wc sonrası , yada 1 saat geçince gece şişliği inince bile 200 300 gr farkediyor. gerçek kilon sabah yani canım

tebrik ederim canım toplam kilon süper umarım kısa zamnda hedefine ulaşırsın....

500 gram gelse bile bir hafta için verilen kilo süper canım tebrikler

bende sorumllukları üstüme alan enayilerdenim kızlar kocam eve 1 poşat bile getirmez çalış kazan harca getir götür planla
herşey yani bu zamanın kadınları çok yönlü oluyo

olsn gülaycım telafi edersin

canım bende anladım biraz sıkı tutup bitki çayları ve suyla oluyo bu iş

maşallah canımmm.70ler hayırlı olsun toplamda gidene 20 yazmışsın inşallah oda olacak canımmm

sorma canım yanlış olmuş ama belki allah yazdırmıştır ne dersinn:)

rahatlayınca yemişiz biraz:))))

İyi akşamlar kızlar
sabah kilo bildirimi yapamadım çok yoğundum
birazdan yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidiyoruz
bildirimimi şimdi yapayım

başlangıç:80

geçen hafta:75,900

bu hafta:74,300

giden:1600

toplam giden:5,700

beden:40

boy:1,77

spor:bu hafta yok

Umarım herkese iyidir
geçmişi okuyamıyorum hemen çıkmam lazım
hepinizi çokk öpüyorum kızlar
74 kiloyu görmemde sizin katkınız çok büyük

ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ÇOCUK SEVİNCİNDE BAYRAMLAR GEÇİRİRSİNİZ UMARIM

canım dediğin gibi 500 gelsede razıyım gari :))) sende demek bizim gibisin canım. benimide birlikte çıktıysak mecbur getirir ama evde şu yok alayım demez. suçlu biz tabi alıştırdık.
20 kgda inşallah olacak canımmm inşallahhh..
canım akşamda çatlıycaktımmm biraz abartmak az bile kalır inannnn..gözüm dönmüştü :)))

iyi akşamlar canım. hayırlı yolculuklar. maşallah 74 ü görmüşsün.. hayırlı bayramlar

saol canım evet seninde dediğin gibi baya bi oynuyo arada ama neyseki sabahı ölçü alıyoruz bu arada sabah sabah soyun deseler üşenirim üşürüm ama tartıya çıkıcamya bi soyunuşum var alllaaah

canım sanada hayırlı yolculuklar ve şeker tatında bayramlar dilerim

saol canım evet seninde dediğin gibi baya bi oynuyo arada ama neyseki sabahı ölçü alıyoruz bu arada sabah sabah soyun deseler üşenirim üşürüm ama tartıya çıkıcamya bi soyunuşum var alllaaah

canım aynen tartı manyagı oldum bende. bi öyle bide kıyafetimle tartılıyorum aradaki farka göre gün içinde ne aldıgımı hesaplıyorum. aslında haftada 1 doğru denir ama ben her yanından geçişte tartılıyorum :))

[sıze=3]iyi geceler herkese kısmetse yarın annemlere gidiyoruz ama ben ilk kez bu kadar üzgünüm ve isteksizim ayaklarım gitmiyor heycan yok sadece üzüntü var hele bayram yokmu oda başka bir acı bilmiyorum bayramda nasıl dayanırız nasıl günlerimiz gelip gecer şimdiden içime bir ateş düştü resmen yakıyor içim ama biliyorumki carede yok bilmiyorum işte ne yapsam ne etsem careler tükendi hep bogazımda dügümlenmiş bişeyler var artık [/sıze]

Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar;
Şaşırır yolunu denizde gemi
Boşuna bir liman arar;
Gülüşü bir yabancının
Çalmıştır senden sevdiğini;
İçinde biriken zehir
Sadece kendini öldürecektir;
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk iki kişiliktir.

Bir anı bile kalmamıştır
Geceler boyu sevişmelerden;
Binlerce yıl uzaklardadır
Binlerce kez dokunduğun ten;
Yazabileceğin şiirler
Çoktan yazılıp bitmiştir;
Ölümdür yaşanan tek başına,
Aşk iki kişiliktir.

Avutamaz olur artık
Seni bildiğin şarkılar;
Boşanır keder zincirlerinden
Sular tersin tersin akar;
Bir hançer gibi çeksen de sevgini
Onu ancak öldürmeye yarar:
Uçarı kuşu sevdanın
Alıp başını gitmiştir;
Aşk iki kişiliktir.

Yitik bir ezgisin sadece,
Tüketilmiş ve düşmüş, gözden.
Düşlerinde bir çocuk hıçkırır
Gece camlara sürtünürken;
Çünkü hiç bir kelebek
Tek başına yaşayamaz sevdasını,
Severken hiçbir böcek
Hiç bir kuş yalnız değildir;
Aşk iki kişiliktir.

Son düzenleme:

kafa gidince yeşilli tarçınlı oluyo ama normalini sen anlamılın zati tarçınlı yeşil çay

başalngıç:87.20 23 eylül
geçen hafta:83.00
bu hafta:82.30
giden:700 gram
toplamda giden:4.900
boy:172 cm
beden:44-46
spor:yaklaık 90 dk leslie

benim için bu hafta vermek kadar önemli olan geçen hafta artıda olmama rağmen pes etmemek oldu. sizin tecrübelrinizin bunda çook katkısı var.tabi insan hemencecik hedeflerine ulaşmak istiyor ama belli kırılmalar var kilo verirken ben daha öncede 83te taakılmıştım.snra birde 79 takıldım zaten sonra koptu gitti. hepsini fazlasıyla geri aldım. dün bir kiatap ararken temmuzdaki diyetisyen listemi buldum. 83.3 üm orada!!! bu gidenler geri gelmezse inşallah ilk kırılmayı engellediğime inanacağım. bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…