selam kk nin citirlari!
artik pek vakit ayiramiyorum nete, rejimlede aram yok onun icin uzun bir süre yokum sanirim.
kilo veremesemde almamaya cok özen gösteriyorum.
sizlere bol basarilar
öncelikle tebrikler deryoşum ama hedefe az kalınca çok zor oluyor vermekkkkk ben bunu anladım inşallah bende ve sende en kısa sürede hedefimize ulaşırız ben yaklaşık 1 sene oalcak hep 53-56 arası mekik dokuyorummm...
[/COLOR][/B]
deryacım kansızlık önemlidir pekmez yemeye devam et bence madem iyide geldi onun yerine onu tolare edecek başka bişeyinden kıssan canım olmaz mı ne dersin
selam kızlar:80:
bugünden sonra uzun süre giremem sanırım. yarın eltimlerde kalıcaz. sonraki gün bayram ve valiz hazırlıkları var. afyonuma gidiyoruzbayram bitince de kalıcam biraz ailemle
şimdiden hepinize sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar
tüliiin alıntı yapmayı beceremedim ama o kadar güldümki erkeklerle ilgili benzetmene.allahda seni güldürsün.
süperde kilo vermişsin,bravo.bayağıda zor bir diyet sanırım yaptığın.
kilo veren earkadaşlarımı tebrik ederim.
ben yine yerimde sayıyorum.yazdığım hedefe bakıp bakıp gülüyorum.bayrama hedef 73.yanına bile yaklaşamadım.
müsadenizle kendime kocaman bir yuuuh.oh be rahatladım
nilgüncüm ve ayşecim okudum eşlerinizle sorunlarınız varmış.
bende 19 senelik evliyim.inanın zamanla daha fazla yerine oturuyor herşey.
kavgalar ve didişmeler yerini tatlı atışmalara bırakıyor.ha,kolaylıklamı bu noktaya geliniyor,tabiki hayır.
mesela benimde eşimin ailesiyle sorunlarım vardı.anlatmakla bitmez.kıskanç ve edepsiz bir kaynana ve görümceyle 5sene uğraştım.
kocama şikayet etmedim.5 seneden sonra başladım yavaş yavaş anlatmaya.ne anlattıysam kocam bir örnekle şahit oldu onların yaptıklarına.
ve bana kızdı niye daha önce anlatmadın bana diye.şimdi çok şükür allahıma habersiz evime gelmezler.bende ayda yılda bir giderim,
çok uzattım ama canlarım,her evlilikte olur böyle şeyler.am karşı tarafa yanlışını göstermedende olmaz tabii.
yoksa ömür boyu sıkıntı çekmeyi kimse istemez
merabaaa Ablacıklarım
Beni Hatılamadınız Tabi üye adımı değiştirdim ben
zeynep ben Giremiyorum artık öyle
ama sizi unutmadım 1 hafta önce falan girdim 1 takıma gircektim yarışmak için olmadı
sizleri çok özledim derya abla banu abla izlem abla ve diğer ablacıklarım
artık yine döndüm zayıflamam gerek benim
en son 79.9 düm ayrılmadan önce
şimdi 76 kilo oldummmm
banada yer varmı hala aranızdaaaa :44:
buna şükür bu hafta hiç düzenim olmadı birde regliyim bakalım bayramdan sonra daha iyi olur inşallah
canımmm bak bende sen aklıma getirce tahin pekmez yaptım bu sabah eğer kilo alırsam senden bilirimmm:))))
Dediğimi yap yaptığımı yapma tülinim
ben de ofisteyim canım bana da herkes taşın diyor canım ama arabam yok başka yerden nası gidicem diye gözüm de yemiyo taşınmayı...trafik çok pis burda bazen burda bile 45 dk da gidiyorum deli oluyorum...
Artık kararlı olup bu işi bitirmemiz lazım, gerçekten çok vakit kaybettik..Sen zaten mükemmelsin ama nasıl mutlu oluyorsan o kiloda ol tabi..
Denizcim başka kısacak hiç bir abartı menüm yok ki gün boyunca..Bir tek kahvaltımı güzel yapıyordum.. Vallahi katlanacağım artık şu işi bitirene kadar, bu kadar emek verirken o kadarına da katlanırım ne yapayım :26:
Arzum iyi yolculuklar, ne güzel herkes gidiyor sevdiklerinin yanına
19 yıl ne emek, ne vefa maaşallah allah nazarlardan saklasın
Daha bir ömür huzursuzluk yüzü göstermesin inşallah..
Zeynepçim hoşgeldin nerelerdesin sen ablam
Neden nickini değiştirdin daha yeni kristal kelebek yapmıştın
En azından bizden uzak olsanda kilo vermişsin buna çok sevindim, tekrar hoşgeldin
Semracım 1800 ü beğenmiyor musun da buna şükür diyorsunHarika bir sonuç
Dediğimi yap yaptığımı yapma tülinim
birde geçen hafta 2 kilo gitmişti bu hafta 1800 olunca ondan yani yoksa ilerleyen haftalarda bu günlere gıptayla bakıcam biliyorum şimdide verebilsem dicem aman sağlık olsun valla şu an başım ağrıyo hafif bulanık bi tuhafım miğdem kötü böyle oluncada sağlık olsun diyor insan
kızlar bide ben sabahları aç karnına tartılıyorum ya sonra gün içinde tekrar tartılıyorum ama arada baya fark oluyo baze 1 kilodan fazla fark oluyo bu sizdede oluyormu yoksa bnm gerçek kilom gün içindekimi bi aydınlatırsanız çok rahatlıycam kızlarrr
ilk kilo bildirimini ben yapacam herhalde
başlangıç:84
geçen hafta:57.2
bu hafta:56.0
giden:1200
boy:1.58
hedef:48
toplamda giden:28
çook sevinemiyorum çünkü bunlar daha benim artılarım en son 53 le bırakmıştımm...yani 3 kg daha artım var..
500 gram gelse bile bir hafta için verilen kilo süper canım tebriklergeleliiimm benim kilo bildirimime
04.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 72.6 (hoplayan smiley)
giden : 2300gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 20.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 260 dk
biliyorumki detoksla verdiğimin en az 500 grrmı geri gelecek. ama 72 yi görmek çok çok mutlu ediyor beni...
ahhh canımm ne haklısın ne doğrusunnn. hep aynıyız şekerim. benim oğlum 8 aylıkken göreve gitti eşim 1,5 yaşında döndü. annemin kv yanındaydım ama onlarla yaşadıgım sorunlarda üstüne geldi. hem maddi hem manevi. ama dönünce ne olmuşki dedi ve olanları sildirdi bi çırpıda. hala fatura , kredi borcu bilmez. sadece miktarı sorar sen hallet der. tabi miktar çoksa kızar:))) gerisini halleder nasılsa tülin hanım :)))
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 76 kg
gelenn: 400 gr
toplamda giden 6. kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması
korkmuyorum bu gelenlerden ,geldikleri gibi gidecekler ....bayram sonra 70 lere inince bu 76 rakamına dönüm popomu sallıcam ,umrumda değilsin diye....bu haftada böyle oldu napalım....
Günaydın kızlar
:124: Bildirim :124:
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Giden 800
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 80 dk.
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar çok çok çok mutluyum, dün işi sıkı tuttum, form çaylarımı aldım, demek ki kabızlık şişliğiymiş beni sabit çıkaran..Şok oldum sabah rakamı görünce bu haftayı 100-200 grla kapatacağımı düşünürken bu sonuç inanılmaz motive etti beni, cuma kaçamağı bile yapasım gelmiyor, ama yaparım gene tabi
Kaldı 4.7 kilo
maşallah canımmm.70ler hayırlı olsun toplamda gidene 20 yazmışsın inşallah oda olacak canımmm
bugunkü menüm:
uyanınca 1 kuru kayısı / 1 kuru incir
sabah: 1 tahıllı ekmek / 1 zeytin / 1 küp kaşar / 1 kk peynir / dom - sal / 1 tatlı kaşığı tahin pekmez / 1kupa çayy
ahhhh ne özlemişsim bu kahvaltıyı bi doydum bi doyduuuummm.11 de bitti kahvaltım :)))
ara : yarım elma / 1 çay b. süt
ara:1 diyet bisküvi / 5 fındık 5 badem
ara : 2 yk ıspanak
akşam: hamsi buğulama / bol salata
ara: 1 türk kahvesi
2 lt su
ayyy dışardaydık öğle olmadı. ama detoksta sanırım midem ecccük küçülmüş. kahvaltıda şiştim belkide hayatımda ilk :))) ama akşam çatladımmm. 1 kg balığı eşimle yedik. ben en az yarısını yemişimdir. şimdide çatlıycam :)))
eskiden bide yanına en az yarım ekmek yerdim anca doyardım. bide ekmeksiz balık yiyemem derdim. demekki yiyormuşum:)))
500 gram gelse bile bir hafta için verilen kilo süper canım tebrikler
bende sorumllukları üstüme alan enayilerdenim kızlar kocam eve 1 poşat bile getirmez çalış kazan harca getir götür planla
herşey yani bu zamanın kadınları çok yönlü oluyo
sorma canım yanlış olmuş ama belki allah yazdırmıştır ne dersinn:)
rahatlayınca yemişiz biraz:))))
İyi akşamlar kızlar
sabah kilo bildirimi yapamadım çok yoğundum
birazdan yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidiyoruz
bildirimimi şimdi yapayım
başlangıç:80
geçen hafta:75,900
bu hafta:74,300
giden:1600
toplam giden:5,700
beden:40
boy:1,77
spor:bu hafta yok
Umarım herkese iyidir
geçmişi okuyamıyorum hemen çıkmam lazım
hepinizi çokk öpüyorum kızlar
74 kiloyu görmemde sizin katkınız çok büyük
ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ÇOCUK SEVİNCİNDE BAYRAMLAR GEÇİRİRSİNİZ UMARIM
saol canım evet seninde dediğin gibi baya bi oynuyo arada ama neyseki sabahı ölçü alıyoruz bu arada sabah sabah soyun deseler üşenirim üşürüm ama tartıya çıkıcamya bi soyunuşum var alllaaahcanım zamanla daha az veriyoruz bencede. bende sabah iç çamaşırımla tartılıyorum ve onu gerçek sonuç olarak alıyorum. akşam yatarken sabahla 1 1,5 kg farkediyor mutlaka. sende canını buna sıkma ve sabahı ölçü al. hatta bazen wc sonrası , yada 1 saat geçince gece şişliği inince bile 200 300 gr farkediyor. gerçek kilon sabah yani canım
İyi akşamlar kızlar
sabah kilo bildirimi yapamadım çok yoğundum
birazdan yola çıkıyoruz eşimin memleketine gidiyoruz
bildirimimi şimdi yapayım
başlangıç:80
geçen hafta:75,900
bu hafta:74,300
giden:1600
toplam giden:5,700
beden:40
boy:1,77
spor:bu hafta yok
Umarım herkese iyidir
geçmişi okuyamıyorum hemen çıkmam lazım
hepinizi çokk öpüyorum kızlar
74 kiloyu görmemde sizin katkınız çok büyük
ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ÇOCUK SEVİNCİNDE BAYRAMLAR GEÇİRİRSİNİZ UMARIM
saol canım evet seninde dediğin gibi baya bi oynuyo arada ama neyseki sabahı ölçü alıyoruz bu arada sabah sabah soyun deseler üşenirim üşürüm ama tartıya çıkıcamya bi soyunuşum var alllaaah
önce bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:80
bu hafta:79.3
giden:700 gram
t.giden: 8.7 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:45 dak.
tebrikler canım.spora toplam dakikanı yazman gerekiyor..
hatırladım canım hoş geldin.neden nick in değişmiş.bir sorun mu oldu?
tatlım ben evdeyim sık sık girerim merak etme..
eve activia,piko,k-bar gibi şeyler al.çikolata niyetine yersin.hem daha az kalorili..
süpersin..su mucizesini de unutmayalım..
yeşilli tarçınlı çay ne tatlım?tarçınlı yeşil çay mı..çok komik ya.menün harika afiyet olsun.
ben de menü yazayım..
sabah: 1 simit,3 dilim kaşar peynir (çok seviyorum vazgeçemiyorum)
ara: kuru üzüm
öğle: 3 tane çiğ köfte,az lavaş
akşam: 1 kase çorba (lavaş yedim diye)
ara: bir avuç badem,fındık,kuru üzüm ve beyaz leblebi (hepsi bir arada)
su çok az yazmayayım en iyisi.
spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?