80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gulummmm yapraklar için teşekkürler eminim sen muz.kusla benden daha çok kilo vereceksin.epeydir takildin.hizla gidecek insssssallaaahhhh
bende bu dediğine inanmak istiyorum canım,bu defa 15 gün kesin uyacağım bir liste olacak ve senle bol bol paslaşmam lazım,kaçamak yapmamam için kendimden çok sana güveniyorum 15 gün beni hiç bırakma nolurda yapalım ....Allahım bir 70 olsam sonrası gümbügr gümbür gelir çünkü en son 2005 kışında 70 olmuştum diye spora yazılmıştık eşimle...düşün o bile çok geliyormuş şimdi hayal oldu..Ama gerçekleşecek seninle biliyorum bu tülinim....
Merak etme İrem'cim bende evdeyim 1.gün olmasada 2. gün gelirim tatlım

İlk bayram tabi zor yaşanıcak ,acınız artıcak ama annenize destek olun ablacım...Sizi çok seviyoz biz topikçe ,Hayırlı bayramlarınız olsun...Şiire bayıldım çok güzel anlatım olmuş...

Günaydın kızlar ,bugün arife ,biz hep kaynanamlara afereden gideriz,bayram sabahına orda uyanır kahvaltı ederiz...Bu bayramda aynı olcak malum,hep gerilirim bu günlerde ,isteksiz gideriz eşimle ama adet oldu bizde bekliyorlar.....Bugün çok işim var önce ev işlerim sonra çanta hazırlıcam....Belki 2.günü tekirdağdan akrabalar gelcek ,evi çekip çevireyim,ayıp olmasın.....Şimdi ben gidiyorum herkese bol akrabalı,bol gülüşmeli,hoşgörülü bayramlar diliyorum....
Not: 76 ile gidiyorum perşembe günü dönünce kilomu çok merak ediyorum,gerçi biyere gitmiyorum ama o güne kadar tatlı-et degesini iyi kurmam lazım ...Sevgiyle kalın....

Günaydın;tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.Sabitler ya da alanlar da inşallah haftaya yükselişte olurlar.Perşembeye kadar hoşçakalın.

Kilo bildirimim:
başlangıç:91.2
geçen hafta:61.8
bu hafta:61.6
giden:0.2
toplam giden:.29.6
boy:1.65
beden:40-42
spor: yok

KURBAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM...

İrem bu anlattıklarının hepsi uyuyor bana ya :18::18:
Unutkanlığım meşhur zaten ve gün geçtikçe artmaya başladı, üşümelerim de öyle, kafeye gelince kapıyı açamıyorum mesut geliyor derya hava çok sıcak açsana kapıyı diyor, elim ayağım hep buz..Ama bu ikisi gün geçtikçe daha da arttı.
Bel fıtığından sonra doktor sürekli almam için b12 vitamini yazmıştı ama ben düzenli almıyorum, sadece belim ağrıdığında bir süre alıyorum hemen iyi geliyor belime..Tırnağım da beyaz lekeler olmasa da hemen kırılıverir.
Şimdi de bu saç dökülmesi yeni başladı işte, belki de dediğin gibi ilerlemiş olduğu için bu noktaya gelmiştir.

Neyse şart oldu bayramdan sonra doktora gidiyorum ben anlaşıldı..

Canım ben yolun başındayken 1-1.5 veriyordum her hafta garanti..O yüzden gerçekten harika gidiyorsun, diyetisyenler haftada 1 kilodan fazlasını vermenin zararlı olduğunu söylüyor, yarım kilo bile gitse önemli değil, yeter ki bir daha geri gelmesin..Ben bunu anlamak için çoook zaman kaybettim o yüzden diyorum..

canım bende anladım biraz sıkı tutup bitki çayları ve suyla oluyo bu iş

Kesinlikle, özellikle su çok önemli bir etken..En kötü beslendiğimiz günde bile en azından suyumuzu aynı tutmak büyük yarar sağlar

Günaydın canlar

Nasılsınız bakayım, herkesi almış bir telaş sevdiklerinin yanına gidiyorlar ne güzel
Hepinizi hayırlı yolculuklar kızlar

Bende de bugün temizlik var off hiç mi sevmez insan ya
Sabahtan beri kendimi motive etmeye çalışıyorum, ama bir de bu soğukta bu kadar üşürken hiiiç içimden gelmiyor
Bayramda bizim yakın bir dostlarımız gelecek o kadar, bayram bize bayram değil senelerdir, artık umutlarım bir daha ki seneye..Artık bayramı bayram gibi yaşamayı özledim, oh bugün arefe bayram tatili başladı demeyi, yeni ciciler alıp ziyaretlere hazırlanmanın heyecanını, hep beraber yapılan kahvaltıları off off çok özledim

Mesut da yoruldu artık zavallım derya gel gözümüzü karartalım gidelim ankaraya dedi, tamam desem giderdik ama hesaplıyorum ediyorum yok bütçe kaldıracak gibi değil, mecbur oturduk yerimize..Ama o kadar istedik ki..Neyse artık seneye diyorum ne yapayım umutları ertelemeye alıştım mı öğrendim mi diyeyim bilemiyorum öyle bir şey işte..

Belki seney bir ankaraya gideriz, oradan istanbula geçeriz ablamlara off hayali bile ne güzel
Çok konuştum

Son düzenleme:
valla derya öyle doğru söylüyorsun ki ben suyun bu kadar fark edeceğini daha yeni yeni anlıyorum. içmediğim zaman artık biraz da psikloljik belki ama direk bir şişkinil hissi oluyor. üstelik içtiğimiz diğer sulu şeyler de asla yerini tutmuyormuş suyun. böyle düşündükçe artık kendimi zorlamam da gerkmiyor hemen isteyerek içiyorum suyumu...

bayramlarda tek olmak zor canım ben de öyleyim işte. birazda birinci günü nöbet tutmayı istemememin sebei bu hiç değilse birinci gün oyalanırım öyle :

inşallah tüm işlerinizi yoluna koyup en kısa zamanda sevdikleriniz de kavuşursuznu..

Amin canım, ikimiz de inşallah tadında bayramlar geçirebiliriz seneye...
İremcim bir şey soracağım doktora giderken cildiyeye gidecektim ama sen böyle deyince arada kaldım, dahiliyeye mi gideyim acaba ne dersin? :26:

valla canım ne güzel olurdu...hayat ama belli olmaz birgün neden olmasın?

inşallah canım dua edelim.

bayram sonrası bakacağım canım.öyle abartı bir şey almayacağım ama.24 kasım öğretmenelr günü için de yemek olacak dışarda.orada da giyinirim diyorum.asıl masrafı düğüne yapacağım..

k ve su aslında canım.suyu 1 lt den 2 ye çıkarttım.inşallah 3 e de çıkartırım.daha incelmek için callanetics yapayım diyorum bi de twist yaparsam idare edr bir sonuç alırım sanırım.

menü güzel..actifry dan memnun musun?canım istedi valla..afiyet olmuş olsun diyelim.

nefis bir menü canım afiyet olsun.

ben de ofisteyim canım bana da herkes taşın diyor canım ama arabam yok başka yerden nası gidicem diye gözüm de yemiyo taşınmayı...trafik çok pis burda bazen burda bile 45 dk da gidiyorum deli oluyorum...

ofis ne ya ilçe falan mı site mi yoksa?çok değişik bir ad.

inşallah canım sıkıntı devam etmez ben de öyle dua ediyorum.bugün daha iyi bir gündü.darısı nişan zamanına diyelim.

tebrikler canım.

hem sen hem burcu..çok buruk ve sevdiklerinizden ayrı ilk bayramınız.Allah sabır versin size.

oh ne güzel ya.çok sevindim.hep böyle 700 700 gitse süper olur.

iyi bayramlar canım.aman yerken dikkat et.

tebrikler ve iyi bayramlar..

inşallah canım her şey gönlüne göre olur.doktoru da ihmal etme lütfen.bu arada kilona çok sevindim daha olumsuz düşünüyordun ama bak ne güzel gitmiş.

yine kızlar uyandırdı ve uykumu alamadım yine.uyusam olmaz eşim işte.uykulu olunca da hem yemek istiyorum hem de elim ayağım kalkmıyor.

Amin canım, ikimiz de inşallah tadında bayramlar geçirebiliriz seneye...
İremcim bir şey soracağım doktora giderken cildiyeye gidecektim ama sen böyle deyince arada kaldım, dahiliyeye mi gideyim acaba ne dersin? :26:

canım önce dahiliyeye git bence... çükü dermatolojiye gitsen de anemin olup olmadığına bakacaklar...ağer tedavi alman gereken bir kansızlığın varsa önce onun tedavi olması lazım...ialçları kullanır sonuçalrına göre gerek kalırsa dermatolojiye gidersin bence

ofis merkezin adı canım ankaranın kızılayı gibi(maalesef kalabalığı dışında pek benzemiyo) toprak mahsülleri ofisi binasından geliyormuş adı benim de çok tuhafıma gitmişti...

actifrydan memnunum canım sadece temizlemesi çok zahmetli geliyo bana bulaşık makinam olsa daha kolay olurdu belki. hani ben çok yemek pişirebilen bir insan olmadığımdan pratik geliyo bana ve çok az yağ ile pişiriyor. hatta eti yağsız pişiriyorum lezettli de oluyor. içinde irmik helvasından balığa pek çok tarif var ben daha pek çoğunu denemedim bile. severek kullanıyorum ben..

canım aynen yatak odamda tartı her girdiğimde gözümün ucuyla bakıyorum ve hemen hadi bi daha tartılıyorum iyi bişey değil biliyorum ama napıım tutamıyorum kendimi
doğru söylüyosun arkadaşım yeterki geri gelmesin ama işte biz sabırsızlanıyoruz biran önce gitsinde istediğimiz görüntüye kavuşalım haftada 2 kilo vermek zararlımı acaba ben sağlık sorunları yaşamak istemiyorum biraz çoğaltıyımmı yediklerimi acaba ne dersiniz kızlar
temizlikten bıktık artıkta ondan canım en azından bn öyle düşünüyorum uzakta olmak kötüdür eminim ama inanki yakın olmakta çok ii bişi deil bayramlar hariç tabi bn uzaklara gitmek istiyorumda bir türlü cesaret edemiyorum hiç uzaklaşmadım ailemden diye ama yakın olmak hem beni hem ailemi çok yıpratıyo neyse yarın bayram güzel şeylerden bahsetmek lazım şimdiden iİ BAYRAMLAR HERKEZEEE

Tamam iremcim sağolasın, öyle yapayım.

Semracım menülerini hiç incelemedim ama 2 kilo bence fazla bir haftada, emin ol geri gelir bir şekilde ya da gelmedi diyelim sen sıkılırsın bir süre sonra az yemekten ve tepetaklak olur her şey bunu birebir yaşadım..Menülerine dikkat edeceğim artık ona göre yorum yaparım.

Haklısın çok yakın olmayı ben de istemem, ankaraya taşınacağız mesela ama eşimin ailesiyle 1 saat mesafe var aramızda onlar ankaranın bir ilçesinde..Buna güvenerek gidiyorum.Annemi babamı çok seviyorum ama çok yakın olmak iyiyken kötü yapar bunu da biliyorum.. Sen de nerede mutluysan orada yaşamalısın..

merhabalar arkadaşlar.
bende yarın düzceye gidiyorum nasipse.ailem orada.
hafif grip geçiriyorum.herzaman hastalanınca kapanan iştahım müthiş açıldı.
ama battı balık yan gider demiycem bayramdada dikkat etcem.inşallah.
herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum

iyi bayramlar kızlar..

ev öyle soğuk ki sinir oldun. 3 kat giydim kızlar şun an...güya spor yapacaktam ama kıpırdamak bile çok zor.. bari bayramda yakarlar kaloriferlri diyordum ama nerde...

Merhaba Kizlar Nasilsiniz ?

Ba$ Sagligi Dileyen Herkezden ALLAH Bin Kez Razi Olsun ..

$imdiden Bayraminizi Kutluyorum Canlarim ..
Malum Bizim Bayramimiz Yok Bu Sene , Yarin Duyan Herkez Ba$ Sagligina Gelecekmi$ ..

Kendimi Biraz Olsun Toplami$ken Gelenler Yine Acimi De$ip Kanatacaklar
Diye $imdiden Icim Gidiyor
Biliyorum Iyi Niyetlerinden Geliyorlar Ama Ben Hala Kabulenememi$ken
Babamdan Rahmetli Diye Bahsetmeleri Ve Ba$ Sagligi Dilemeleri Beni Cok Fena Yapiyor
Nezaman Ali$cam Ben Bu Duruma

canım ben de üzgün olduğumda bazen hhiçkimesyi istemem yanımda ama çöyle düşün herbirinin en az bir duası baban için bayram günü ne denli hayırlı olacaktır. seni anlıyorum hiçkimse ama hiçkimse senin acını anlamayacak gibi geliyor ve teselli sözleri seni daha çok yoruyor canım.. hepimizin duaları babanla burcucum Allh hepinize sabır versin...

ev öyle soğuk ki sinir oldun. 3 kat giydim kızlar şun an...güya spor yapacaktam ama kıpırdamak bile çok zor.. bari bayramda yakarlar kaloriferlri diyordum ama nerde...

canım asıl spor zamanı şimdi.yaptıkça ısınırdın ve üşümezdin..ne yaptın bari yakmaya başladılar mı?

Allah sana sabır,metanet ve dayanma kuvveti versin tatlım.

ayşeciğim nasılsın?

Allah Razi Olsun Dua Edenlere Canimm , Eksik Olmayin

Bugün Annemin Zoruyla Carsiya Gittim , Benim Giyisi ve Taki Delisi Oldugumu Cok
Iyi Bildiginden Beni Magzaya Soktu Bayramlik Alcam Sana Dedi ,
Zar Zor Bi Kremit Rengi Yün Yelek Aldirdi , Bide Gecen Ayin Sonunda Daha 75-74 Kilo Iken
Bi Kot Denemi$tim 40 Bedeni Büyük 38.Si Dar Geliyordu , Onuda Getirdi Kabine
Ben Denemicem Olmucak Moralim Daha Cok Bozulcak Anne Dedim Ama Annem Israr Etti Dene Diye ,
Ve Gercektende Motivasyonum ve Moralim 38.Beden KOT Pantolonun Önünün Kapanmasiyla
Yükseldi .. Gözlerime Inanamadim Ben Bukadar Zayiflamadim Ki Anne Nasil Kapandi Bu Dedim ..
Sen Öyle Zannet Son 3.Gündür Eridin Dedi .. Oysa Dün Adet Yerini Bulsun Diye Tartilmi$tim Ve 1.Kg Arti Cikmi$tim ..
Gerci Tam Prensesimin Gelecegi Günü Iple Cektigim Zaman Onun $i$ligidir Diye Dü$ünüyordum Ama 73.Kilo Ile 38. Elastani
Az Olan Bi Kotun Icine Sigiyorsam 65.Ile Ne Giyecegimi Simdiden Merak Ediyorum ..

Kendime Ugras Arayip Duruyorum Ya .. En Iyi Ugras Bana Kendimi Yeniden Diyete Vermek Olacak Galiba ..
Kafami Menülerime Ve Sporuma Verirsem Belki Atlatabilirim Bu Zor Dönemi Azda Olsa ..

Azda Olsa Sevincimide Sizlerle Paylasmak Istedim

hayat devam ediyor.annenin seni bırakmaması,senin yüzünü güldürmeye çalışması ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…