80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay elaycım yaa.. bu sıcakta enerjimi kalır... bursa felaket bugün..

bide lavitam biliyosundur.. kent meydanının oralarda işim vardı.. gölge biyerde yok.. güneş tepede.. yandım.. beynim akıvericek gibi geldi :)))

guzum ben bi kere geldim heykelin oralarmi :)))

flekscim hosgeldiiin

yok lavitacım heykel değill. santral garaj diye geçiyo.. yeni kent meydanı yapıldı...

geldi kocişim gittim kızlar sabah görşürz artık bu akşam taze fasulye ve cacık var az az yerim öpüyorummm

merhabalar ben geldim....
gecmisi okuyim

baharnaz pek gelemedim bugün evet,... ise gidemedim uyuya kalmisim dedigim gibi, bende biraz internetdeydim, KK ya giremedim, ve annem temizlige basladi yardim ettim biraz, sonra Spora kactim yine. simdi Spordan geldim, Regl bitti bugün süküür... yarinda spora gidersem insallah 2 kg vermis olucam bu hafta... cünkü yarinda gidersem 6 kez 1 bucuk saat spor yapmis oldum ilk kez, yoksa haftada 3-4 kere gidiyordum... hadi hayirlisi..... yoruldum...
simdi dus yapip TV izliyip yatiyim yoksa yine gec kalicam sie :)

lavitam
tam gecmisi okuyamadim, sinavin iyi gecti umarim, iyi gecmediyse kafana takma canim, RELAX :) öptüm seni

öptüm herkesi, tam okuyamadim yorgunum, yarin is yerinde okuirum

byby

sabah:1 kk peynir,3 zeytin,dom,sltk,yarım dilim beyaz ekmek
öğle:yarım tabak melemen,bir kase çorba
akşam:4 çatal karpuz,yarım tabak patates yemeği,yarım tabak salata
2lt su

Son düzenleme:
neyse kızlar benden de bu kadar bugünlük... benim kocişte kuaföre gitti.. gelir birazdan... bende çıkayımda o gelene kadar kızı uyutup çay demliyiyiiimm.. napalım yaa bizimde tek keyfimiz bu.. başbaşa kalabildiğimiz anlar kısıtlı oluyo evlenipde çocuk büyüyünce..
ama insan arada başbaşa sohbet etmek de istiyo.. etmeli de zatenn.. ay bide çıkıyodum hee.. :)))))))))))

iyi geceler herkese... tatlı rüyalar kızlarr.... öpüldünüz hepiniz... sabah spora gidicem bende... 9 dan önce gelemem.. o zaman girerim.. byyyyyyyyy

bugün yediklerimi yazayim unutmusum

sabah: 1 dilim salamli siyah ekmek
ara:1 dilim peynirli siyah ekmek
öglen: 3 kücük biber dolmasi, bir kac kasik yogurt
ara mi desem aksam mi bilemedim, saat 16 idi: 4-5 kasik melemen yedim
20 de de 4 catal spaghettii, ay bi özlemisimmm 2 aydir ilk yedimmmm

kactim sabah grs

fleks ve baharnaz teşekkür ederim karşılamanıza.
bende akşam bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
aradada 1.5 şeftali...
Gayet iyi gidiyorum. saat 18:30 ile 20:30 arasında dışarıdaydık, o aradada bir diet kola içtim o kadar :dance:

herkese ii geceler dileyeyim dedim

sonuyok gtelmiş gitmişsin kimse yokkende yazmışsın msj aldık

lavitacım olsun düzeltirsin notlarını canım:1hug: bak bana alesten istediğim puanı alamamışım (sebebide belli fazla çalışamadım

birde şu meydanda heykel hikayesi fena değil :) ( bursalı değilsen eğer )

serayycım diet kola içmesen ii olurdu.

bebeq sevgili rakibem az kaldı 10 gün sonra yoğunlaştırılmış diyet ve spor programım başlıyor :)

kapanışı belkide ben yapıyorumdur bu gece

canım valla o olmadan ben boğazımı tutamıyorum çünkü onu içince, tatlı krizlerimi önlüyor.:a015:

bahrnaz iyi geceler nasılsın
bi bakiyim dedim ama yine kimse yok bi sen varsın
bende birazdan yatıcam zaten

cerencim ben geldim
ama çok uykumda geldi kız huysuzluk edip uyumadı bu saate baktım pc açık kızlar ordamı bakıyım dedim .... kimse yok ya sana iyi geceler demek nasipmiş...öpüyorum canım

:1hug:

cevizle sarımsak ikrisi 2. günde işe yarar mı bilmem ama başladım şimdi yaptım yarın içerim hadi iyi geceler :ecrin_bebek: uykum geldi

Slm herkese 2 gündür doğru dürüst giremedim tam giriyorum oğluş durmuyor,izin vermiyor ancak geceleri..
Sesim düzeldi ama acayip bir öksürük var gıcık oluyorum,ilaç da almıyorum,öyle doktora da gitmedim geçsin diye bekliyorum (belki antibiyotik içmem lazım )..offff hiç bişey yapasım yok sıcaktan mayış mayış evde oturuyorum d.günü için hazırlık yapasım var ama halim yok Teo yürümeye çalışıyor onun peşindeyim sürekli ve günlerdir yürümüyorum bugün bana yapışan o yarım kilo hala duruyordu az da yiyorum ama gitmiyor yaaa...ne varsa spor da ,harekette var gerçekten!
Seray tekrardan hoşgeldin canım,bu sefer bırakma hedefi hep beraber görelim..

merhaba arkadaşlar...yıllarca kilolarıyla uğraşıp diyet listelerinden nefret eden ve hala 80 kg olan benide aranıza alırmısınız....çizelgelerinizde gördüğüm kadarıyla motive açısından harika ve kilo veren tüm arkadaşları kutlarım...sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…