80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kapıcıyı değilde oğlunu gördüm bilmiyorum ne zaman yanacağını dedi..bi tek bizim apartman yanmıyo..

hayat devam ediyor.annenin seni bırakmaması,senin yüzünü güldürmeye çalışması ne güzel..

Evet ANNEM Benim Her$eyimmm Onun Hakkini Asla Ödeyemem ..
Annemle Babam 12.Seneden Beri Ayrilardi Ama Annem Bile Cok Sarsildi ,
Bana ve Abimlere Belli Etmemeye Calisiyor Ama Kadin 3.Günde Cöktü Üzüntüden
Bana Niye Bukadar Koydu Anlamiyorum Diyor
24.Yil Evli Kalmi$lardi Ayrilmadan Önce ,Ya$anmi$ Bir Gecmi$leri Vardi Ayrilmi$ta Olsalar ..

Bende Annemi Daha Fazla Üzmemek Icin Aglamamaya Ve Neseli Görünmeye
Caba Sarfediyorum ..

Galiba Büyük Konu$miyim Ama ANNECIGIME Bi$ey Olsa Hic Toparlanamazdim ..
Et Ve Tirnak Gibiyiz Yeri Geliyor Ben Anneme Annelik Yapiyorum
Kalin Giyin Anne , Yemek Yedinmi Anne Diye Sorup Duruyorum ..
Iyiki Annem Var , ALLAHIM ANNEMI BA$IMDAN EKSIK ETMESIN (AMiN) ...

Cok Yazdim Yine ..

amin canım...yaz ki biraz olsun ferahla bence...annele ilişkinizin böyle olması ve güzel bir şans senin için...pantolon için de gözün aydın ayrıca...

selamlarrrr

irem, nilgün, burcu....
nasılsınız ben pek ii değilim hala malum durumlardan...
iki gündür giremedimmm

daha bildirim de yapamadımmm

başlangıç:93
g.hafta:74.5
bu hafta:75.2
gelen:700 gram
t.giden: 17.8 gr
hedef:58
boy:167
beden:42
spor:90dak.

markette tat ın cevizli ezmesini aldım. abartmadan ekmek yiyeceğim zaman biraz sürüyorum üzerine birşey olur mu?

bir de gelen gidene yarın nöbette ikram etmek için çikolata alacaktım ama bu gece yerim diye almadım. geçen bayram arife günü nöebtçi idim bayram sabahaı biz daha birbrimizi kutlamadan bir hastyamızın kızı-kendileri süryani bir aile idi- bize çikolata getirip bayramımız ktlamışlardı çok hoşuma gitmişti..

canım keşke sana içini ferahlatacak birşeyler söyleyebilsem ama ne diyeyim bilmiyorum ki... umarım en kısa zamanda hallolr tüm dertler sıkıntılar..

hızlı bir geçmiş yaptım herkes güzel kilolar vermiş maşallah...
herkes bi yerlere gitmiş biz bu bayram denizlideyiz normalde kurbanda mersine giderdik ama sevgili kv gelmeyin dedi tatil az diye şubata gelirsiniz dedi..

evlendiğimizden beri ilk defa evde olucaz bayramda.. yani kendi annemde olucaz...

nilgün sende vedesin iremcim de yanlız evde..

burcum o acıları o kadar ii biliyorumki ...
2007 ramazan bayramına gelmiştim urfadan denizliye..
bayram bitti ben yola çıktım babacığıma sarıla sarıla daha 1 aylık da nişanlıyım...
urfaya gittim 10 gün sonra baban kaza geçirdi gel die aradılar ki ben denizliye gelene kadar ardan 20 saat geçti ve ben denizliye indiğim dakikalarda babam son nefesini vermiş..
ve ardından kurban bayramı ne kadar kötüydü anlatamam...
allah sabır versin canım..
insan yokluğu hiç kolay değil..
bak şimdi erkek kardeşim ve eşim kurbanlık almaya gittiler olsa babam da giderdi onlarla başlarında büyük olarak..
babam daha 45 yaşıındaydı yaşasa 50 yaşında olacaktı

bizimde 9 kasım 5 yıl bitiyor şaka gibi..

gelenlere bende kızardım rahmetli derlerdi.

ama sonra düşününce inan hepsi destek için sevdikleri için geliyorlar anlıyorsun...

canım keşke sana içini ferahlatacak birşeyler söyleyebilsem ama ne diyeyim bilmiyorum ki... umarım en kısa zamanda hallolr tüm dertler sıkıntılar..

iremcim normalde hiç bu kadar uzun sürmezdi kırgınlıklarımız ama bu sefer bende anlamadım oda adım atmıyor bende ikimizde gurur yapıyoruz işte konuşsak dewamı gelir ama biraz anlasın istiyorum işin boyutunu...

senin de başın sağ olsun ayşecim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının. zamansız ölümleri hiç kabullenemiy insan. alah hepimizi eş dost çoluk çocuk kaza beladan korusun...

sabah uyanınca:bir tane kayısı ve 2 fındık
sonra 2 poratal ve yarım greyfurttan meyve suyu
hemen sonra 2 mil leslie
sonra kahvaltı : bir bucuk dilim çavdar ekmeği bir domates 3 dilim peynir 5 tane zeytn ve haşlanmış yumurta
ara:7-8 badem
öğleden sonra:5 tane köfte ve salata
ara:bir aktivat
akşam:bir tabak ıspnak yemeği bol yoğrut ile
sonra 2mil lesli
2,5 lt su yeşil çay ve mate çayı

çok şükür yandı kaloriferim; okadar dırdır ettikten sonra leslie yapmazsam ayıp olu dedim yaptım vallahi.
aslında 2-2 dördü tek sefrde yapsam daha faydalı olur belki ama hem gücüm yetmiyo hem sıkılıveriyorum kopmamak için 2ye böldüm sporu...

hadi gözün aydın canım bizim evde soğuk şu an sadece akşamları yanıo oda daha ısınmadan sönüoo yönetici karşı komşum az kaldı kavga etcem bende...

geçen yakın diyorum üşüyorum diyorum bana dioki...
sizde muhtemelen kansızlık vardır ondan üşüyosunuzdur.....:26::26::26::26::26:

dile kolay 24 sene yaşamışlar.kadın şok olmakta haklı.Allah ikinize de sabır versin canım.

hayrola canım yoksa canın sıkkın diye mi dikkat edemedin? canın sağolsun.inşallah haftaya verirsin.Allah hepimize tülin azmi versin de kurtulalım artık şu kilolardan.

ye canım bayılırım ben de ezmeye.bizim oralarda muhammara(biber döğmeci)deriz.kahvaltılık kendime yapıyorum hep.bayılırım yemeye.
çikolata fikri de süper.bence çok da kaçırmazsın ya al çikolata.

başın sağolsun tekrar.Allah sabır versin.babanın mekanını cennet etsin inşallah.

eşinle sıkıntın da haklı taraf kim bilmiyorum ama sakın yatağı ayırmayın ve çok uzatmamaya çalışın canım.tecrübeyle sabit bi daha toparlanamıyorsun çünkü.istersen özelden paylaş sıkıntını.yardımcı olmaya çalışayım.

şimdi bir tane küçük muzu tarçın ve çok az balla tatlandrırp da yemek istiyoırum ama yesem mi bilemedim..:44:

oh iyi bari geldiğine sevindim.canım resmin var mı hiç bizimle paylaşabileceğin?eminim eski resimlerle şimdi arasında fark vardır.sporunu yapıyorsun menülerin güzel.bir de seni yüzünü merak ediyorum.

leslie yi de yapıyorsun ya boşver 2-2 olmasını.hiç yapmamaktan iyidir.
ben ne yaptım tüm gün yayıldım..

maşallah her duruma verecek cevabı da var..

allahtan benimki kombi..istediğim zaman açıyorum istediğim sıcaklıkta..

canım saol ama cnm yemekte istemiyoki yeşillikten sıkıldım birde bayram öncesi yoğunluk menülerimi eksik yapmama sebep oldu az yemiş oldum araları falan pek yemedim ama bayramdan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım eeee sende takiptesin artık daha dikkatli olucammmm

1 saat ara çok iyiymiş canım aileler belki bizim iyiyliğimizi düşünüyorlar ama bizde kendi hayatımızı yaşamak istiyoruz dediğin gibi nerede mutluysan orda olucaksın da ben daha hiç uzaklaşmadım denemem lazım onada cesaret lazım lazım da lazım yani

bu arada canım senin adın neydi :26:

yuh artık... çocuk da var insan deliye döner valla..ben hapşurmaya başlamıştım artık..3 kat giyiyordum yeni yeni sıınyorum..

eklerim canım mutlaka annem özellikle omuzların incelmiş dedi..eski bir resimle yeni bir tane çekip eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…