canım Allah yardımcınız olsun sabırlar versin. ama güçlü olmaya çalış. Rabbim elbet buna dayanma gücünüde verecek.sabret canım sabret.[sıze=3]iyi geceler herkese kısmetse yarın annemlere gidiyoruz ama ben ilk kez bu kadar üzgünüm ve isteksizim ayaklarım gitmiyor heycan yok sadece üzüntü var hele bayram yokmu oda başka bir acı bilmiyorum bayramda nasıl dayanırız nasıl günlerimiz gelip gecer şimdiden içime bir ateş düştü resmen yakıyor içim ama biliyorumki carede yok bilmiyorum işte ne yapsam ne etsem careler tükendi hep bogazımda dügümlenmiş bişeyler var artık[/sıze]
]
bende bu dediğine inanmak istiyorum canım,bu defa 15 gün kesin uyacağım bir liste olacak ve senle bol bol paslaşmam lazım,kaçamak yapmamam için kendimden çok sana güveniyorum 15 gün beni hiç bırakma nolurda yapalım ....Allahım bir 70 olsam sonrası gümbügr gümbür gelir çünkü en son 2005 kışında 70 olmuştum diye spora yazılmıştık eşimle...düşün o bile çok geliyormuş şimdi hayal oldu..Ama gerçekleşecek seninle biliyorum bu tülinim....
...[/FONT]
canım ankaraya inşallah aynı tarihlerde giderizde görüşürüz...malesef hesaplar uymuyor ve istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin canımmmmGünaydın canlar
Mesut da yoruldu artık zavallım derya gel gözümüzü karartalım gidelim ankaraya dedi, tamam desem giderdik ama hesaplıyorum ediyorum yok bütçe kaldıracak gibi değil, mecbur oturduk yerimize..Ama o kadar istedik ki..Neyse artık seneye diyorum ne yapayım umutları ertelemeye alıştım mı öğrendim mi diyeyim bilemiyorum öyle bir şey işte..
Belki seney bir ankaraya gideriz, oradan istanbula geçeriz ablamlara off hayali bile ne güzel
Çok konuştum
canımmmm avatarına bayıldımmm hop hop 1 2 1 2:)))))) dediğin gibi su gerçekten çok çok önemli. callaneticse bende bi ara başlamak istiyorum misafirlerimi gönderince inşallahbayram sonrası bakacağım canım.öyle abartı bir şey almayacağım ama.24 kasım öğretmenelr günü için de yemek olacak dışarda.orada da giyinirim diyorum.asıl masrafı düğüne yapacağım..
k ve su aslında canım.suyu 1 lt den 2 ye çıkarttım.inşallah 3 e de çıkartırım.daha incelmek için callanetics yapayım diyorum bi de twist yaparsam idare edr bir sonuç alırım sanırım.
ofis ne ya ilçe falan mı site mi yoksa?çok değişik bir ad.
.
canım hayırlı yolculuklar. hayırlı bayramlarrrrmerhabalar arkadaşlar.
bende yarın düzceye gidiyorum nasipse.ailem orada.
hafif grip geçiriyorum.herzaman hastalanınca kapanan iştahım müthiş açıldı.
ama battı balık yan gider demiycem bayramdada dikkat etcem.inşallah.
herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum
canımmm yaşamamız gereken günlerden. haklısın sözler içini dahada acıtacak ama herkesin amacıda dua edip size destek olabilmek. bak anneciğine sana hiç kıyamıyor belliki. sende onsuz olmam diyorsun.birbiriniz için güçlü olmalısınız canım benim.Merhaba Kizlar Nasilsiniz ?
Ba$ Sagligi Dileyen Herkezden ALLAH Bin Kez Razi Olsun ..
$imdiden Bayraminizi Kutluyorum Canlarim ..
Malum Bizim Bayramimiz Yok Bu Sene , Yarin Duyan Herkez Ba$ Sagligina Gelecekmi$ ..
Kendimi Biraz Olsun Toplami$ken Gelenler Yine Acimi De$ip Kanatacaklar
Diye $imdiden Icim Gidiyor
Biliyorum Iyi Niyetlerinden Geliyorlar Ama Ben Hala Kabulenememi$ken
Babamdan Rahmetli Diye Bahsetmeleri Ve Ba$ Sagligi Dilemeleri Beni Cok Fena Yapiyor
Nezaman Ali$cam Ben Bu Duruma
canımmm başın saolsun.Rabbim rahmet eylesin. uzaklığa en çok bu durumda isyan ediyor insan. ama elden bişey gelmiyor canım. evinde olmana sevindim canım
menün çok çok güzel canım. öğlen protein et / salata .akşam sebza yoğurt..eh muzu yarım balsın yersen daha iyi olur ama sen bilirsinsabah uyanınca:bir tane kayısı ve 2 fındık
sonra 2 poratal ve yarım greyfurttan meyve suyu
hemen sonra 2 mil leslie
sonra kahvaltı :bir bucuk dilim çavdar ekmeği bir domates 3 dilim peynir 5 tane zeytn ve haşlanmış yumurta
ara:7-8 badem
öğleden sonra:5 tane köfte ve salata
ara:bir aktivat
akşam:bir tabak ıspnak yemeği bol yoğrut ile
sonra 2mil lesli
2,5 lt su yeşil çay ve mate çayı
canımmm ne güldüm. tülin azmi demekkkk:)))) takılın bana hadi gariiiiiii...birlikte atalım şu fazlalıkları artıkkkkhayrola canım yoksa canın sıkkın diye mi dikkat edemedin? canın sağolsun.inşallah haftaya verirsin.Allah hepimize tülin azmi versin de kurtulalım artık şu kilolardan.
.
canım benimmmm bi gelip gidiyosun. sanada sevdiklerinle hayırlı bayramlar canımnasılsınızzz canlarımmmmm
AYŞEMMM ve NİLGÜNÜMMM eşlerle alakalı sıkıntılarınız varmışş çok üzüldümm vallahii
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine cümlemizin evine yuvasına her daim huzur versinnn
eşiyle evlatlarıyla ailesiylee bir ömürr mutluluk nasip etsinn inşşşşş.
HEPİNİZİNNN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUMM İNŞŞŞ. DAHA NİCE NİCE BAYRAMLARA
ERERİZZ SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTEEE
Allah Razi Olsun Dua Edenlere Canimm , Eksik Olmayin
Bugün Annemin Zoruyla Carsiya Gittim , Benim Giyisi ve Taki Delisi Oldugumu Cok
Iyi Bildiginden Beni Magzaya Soktu Bayramlik Alcam Sana Dedi ,
Zar Zor Bi Kremit Rengi Yün Yelek Aldirdi , Bide Gecen Ayin Sonunda Daha 75-74 Kilo Iken
Bi Kot Denemi$tim 40 Bedeni Büyük 38.Si Dar Geliyordu , Onuda Getirdi Kabine
Ben Denemicem Olmucak Moralim Daha Cok Bozulcak Anne Dedim Ama Annem Israr Etti Dene Diye ,
Ve Gercektende Motivasyonum ve Moralim 38.Beden KOT Pantolonun Önünün Kapanmasiyla
Yükseldi .. Gözlerime Inanamadim Ben Bukadar Zayiflamadim Ki Anne Nasil Kapandi Bu Dedim ..
Sen Öyle Zannet Son 3.Gündür Eridin Dedi .. Oysa Dün Adet Yerini Bulsun Diye Tartilmi$tim Ve 1.Kg Arti Cikmi$tim ..
Gerci Tam Prensesimin Gelecegi Günü Iple Cektigim Zaman Onun $i$ligidir Diye Dü$ünüyordum Ama 73.Kilo Ile 38. Elastani
Az Olan Bi Kotun Icine Sigiyorsam 65.Ile Ne Giyecegimi Simdiden Merak Ediyorum ..
Kendime Ugras Arayip Duruyorum Ya .. En Iyi Ugras Bana Kendimi Yeniden Diyete Vermek Olacak Galiba ..
Kafami Menülerime Ve Sporuma Verirsem Belki Atlatabilirim Bu Zor Dönemi Azda Olsa ..
Azda Olsa Sevincimide Sizlerle Paylasmak Istedim
şimdi bir tane küçük muzu tarçın ve çok az balla tatlandrırp da yemek istiyoırum ama yesem mi bilemedim..:44:
bu arada canım senin adın neydi :26:
canım ankaraya inşallah aynı tarihlerde giderizde görüşürüz...malesef hesaplar uymuyor ve istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin canımmmm
deryam buradasın kilo bildirimim maalesef ki şöyle
başlangıç :85.5
geçen hafta 66.9
bu hafta :67.2
gelen:300 gr
bayram öncesi kaçamak yapamak için beni bu artı motive etti bayram sonrası kuzenimin düğünü var incelmem lazımmmmmmmmmmmmm
Burcum iyi ki annen götürmüş seni zorla da olsa, biliyorum derman olmaz ama yine de moral olmuştur.. Lütfen sağlığına dikkat sağlıksız verme o kiloyu
Allahım annene uzun bir ömür ve size huzurlu bir yaşam nasip etsin ömür boyu..Ablasının birtanesi
Canım bu saatte ağır kaçar sanki :26: Tabi bu lafı sana daha yarım saat önce 2 dilim mozaik kek yiyen biri söylüyor
Semracım adım derya :87:
Ben ankaraya temelli gideceğim inşallah tülinimKafenin satılmasına bakıyor benimki :26:Amin tülinim, hepimize inşallah..
İyi akşamlar kızlar, saat 3 ten beri mola vermeden temizlik yapıyorum 8 de bitti, ben de bittim
Daha bir de dükkan var şimdi off
Canlar bu hafta listeyi yapmasam ayıp olur mu, özellikle tülinim sen birinci olacaktın affedebilir misin beni :26:
Hem çok yoğunum, hem çok işim var, yarın kimse gelmez bana anca dinlenirim, 2. günü de arkadaşlarımız gelecek e 3. günü desem zaten diğer cuma gelecek :26:
canım hem regl krizleri hemde sıkıntıdan gün boyu dikkat etsemde akşamları çayın yanında ufak tefek kaçamaklar oldu ve biraz suyu aç içtim bu hafta birde wc sıkıntım oldu senin anlayacağın stres her yerime vurdu...hayrola canım yoksa canın sıkkın diye mi dikkat edemedin? canın sağolsun.inşallah haftaya verirsin.Allah hepimize tülin azmi versin de kurtulalım artık şu kilolardan.
başın sağolsun tekrar.Allah sabır versin.babanın mekanını cennet etsin inşallah.
eşinle sıkıntın da haklı taraf kim bilmiyorum ama sakın yatağı ayırmayın ve çok uzatmamaya çalışın canım.tecrübeyle sabit bi daha toparlanamıyorsun çünkü.istersen özelden paylaş sıkıntını.yardımcı olmaya çalışayım.
ben ne yaptım tüm gün yayıldım..
sorma iremcim bugün yine öksürüyor benimki bğazında balgam var gibi hep soğuktan bu ay bu 3. hastalığı..yuh artık... çocuk da var insan deliye döner valla..ben hapşurmaya başlamıştım artık..3 kat giyiyordum yeni yeni sıınyorum..
evet yaa bi öncesi sonrası yap da görelim canım...eklerim canım mutlaka annem özellikle omuzların incelmiş dedi..eski bir resimle yeni bir tane çekip eklerim..
sewda kuşu bizler tıngır mıngır yuvarlanıyoruz iyi sayılırız canım...nasılsınızzz canlarımmmmm
AYŞEMMM ve NİLGÜNÜMMM eşlerle alakalı sıkıntılarınız varmışş çok üzüldümm vallahii
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine cümlemizin evine yuvasına her daim huzur versinnn
HEPİNİZİNNN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUMM İNŞŞŞ. DAHA NİCE NİCE BAYRAMLARA
benimde bugün aklıma gelmişti derya boşver listeyi...İyi akşamlar kızlar, saat 3 ten beri mola vermeden temizlik yapıyorum 8 de bitti, ben de bittim
Canlar bu hafta listeyi yapmasam ayıp olur mu, özellikle tülinim sen birinci olacaktın affedebilir misin beni :26:
Hem çok yoğunum, hem çok işim var, yarın kimse gelmez bana anca dinlenirim, 2. günü de arkadaşlarımız gelecek e 3. günü desem zaten diğer cuma gelecek :26:
o kadar güzel bir dilekte bulunmuşsun ki işte bazen gurur..iyigeceler kıslar netimde problem olduğu için yoktum
gece yatmadan şansımı deniyim dedim varmış
kilom aynı ne verdim ne aldım
ama bayramda muhtemelen alırım bi et canavarı olrak kendimi kasamam
hepicinizi çoooook öperim güzel mutlu bayramınız olsun eşleriyle arası bozuk olan arkadaşlarım sorununzu bilmiyorum amam aşılmıycak kadar büyük bişey değilse sabah öpücüklerle uyandırın büyüklük sizde kalsın mübarek bayram günü küs olmayın ilk adımı atan siz oln rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ev huzursuzluğu hiiiiiç bişeye benzemez insanı yer bitirir neyse uzattım galiba iyi geceler şekerler
eklerim canım mutlaka annem özellikle omuzların incelmiş dedi..eski bir resimle yeni bir tane çekip eklerim..
nilgün avatarına bayıldım ya insanın baktıkça yapası geliyo süper..
nasılsınızzz canlarımmmmm
iyi geceleeeerrr herkes telaş içinde bende ancak gelebildim. ama bi sürü iş duruyo.eşim kurbana gidince sabah yapıcam artık kalanları. daha yeni oturuyorum.forumda da kimsecikler yok
canım Allah yardımcınız olsun sabırlar versin. ama güçlü olmaya çalış. Rabbim elbet buna dayanma gücünüde verecek.sabret canım sabret.
canım ben gerçekten inanıyorum. sen çok takıldın 75 76 da gör bak hızla gidecek. ama kaçamak yok canım tmm mı. bak benim evde misafirim var. 10 unda annem , 12 sindede misafirimin annesi gelecek. ama ben menümü bozmayacağım. hatta onlar bana uysunlar dimi. dedim onlara beni takip edin diye. zaten teyzemide diyete başlattım. 1 hafta oldu 1800 verdi maşallah. ben sana güveniyorum bu defa baştan sona birlikteyiz canımmmm..bende 6 yıl önce 72 idim ve spora başlamıştım. vermediğim gibi dahada alıp 82 ile hamile kaldım.ama bu sonnnnnn inşallahhh
canım ankaraya inşallah aynı tarihlerde giderizde görüşürüz...malesef hesaplar uymuyor ve istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin canımmmm
canımmmm avatarına bayıldımmm hop hop 1 2 1 2:)))))) dediğin gibi su gerçekten çok çok önemli. callaneticse bende bi ara başlamak istiyorum misafirlerimi gönderince inşallah
canım hayırlı yolculuklar. hayırlı bayramlarrrr
canımmm yaşamamız gereken günlerden. haklısın sözler içini dahada acıtacak ama herkesin amacıda dua edip size destek olabilmek. bak anneciğine sana hiç kıyamıyor belliki. sende onsuz olmam diyorsun.birbiriniz için güçlü olmalısınız canım benim.
canımmm başın saolsun.Rabbim rahmet eylesin. uzaklığa en çok bu durumda isyan ediyor insan. ama elden bişey gelmiyor canım. evinde olmana sevindim canım
menün çok çok güzel canım. öğlen protein et / salata .akşam sebza yoğurt..eh muzu yarım balsın yersen daha iyi olur ama sen bilirsin
canımmm ne güldüm. tülin azmi demekkkk:)))) takılın bana hadi gariiiiiii...birlikte atalım şu fazlalıkları artıkkkk
canım benimmmm bi gelip gidiyosun. sanada sevdiklerinle hayırlı bayramlar canım
"""""Çocuk sordu babasına. Baba hayatında benim için yaptığın en güzel şeyi hatırlıyormusun dedi.
Evet dedi adam hatırlıyorum
Peki bana söylermisin dedi çocuk
Tabiki söylerim dedi adam Dünyadaki bir sürü çirkefin ve çirkinliğin arasından Sana dünyanın en güzel ve iyi kalpli annesini buldum""""
herkese hayırlı bayramlar. umarım sevgi dolu , huzurlu,sağlıklı, neşeli ,mutlu bir bayram geçiririz sevdiklerimizle.. Kurban bayramınız mübarek olsunnnnnnnnn
hayırlı akşamlar yarın bayraaaaaaaaaaaaaam bugün çıktım kızıma bayram hediyesi aldım arkadaşlara ufak tefek hediyeler aldım yarın giremeyeceğimden sizleride unutmadım
Eki Görüntüle 285068 Eki Görüntüle 285069 Eki Görüntüle 285070
çikolatalar ve şekerler bakmalık tatmalık diil
İyi akşamlar kızlar, saat 3 ten beri mola vermeden temizlik yapıyorum 8 de bitti, ben de bittim
bu günkü menüm
sabah:1 d k ekmeği domates peynir 2 dilim kaşar maydanoz 5 zeytin 2 patates
ara :1 nescafe yarım paket diyet bisküvi
ara:yeşil çay
akşam:5 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği tavuk ızgarayarım kağse yoğurt
ara yeşil çay
ara:nescafe
2 lt su
iyigeceler kıslar netimde problem olduğu için yoktum
gece yatmadan şansımı deniyim dedim varmış
kilom aynı ne verdim ne aldım
ama bayramda muhtemelen alırım bi et canavarı olrak kendimi kasamam
hepicinizi çoooook öperim güzel mutlu bayramınız olsun eşleriyle arası bozuk olan arkadaşlarım sorununzu bilmiyorum amam aşılmıycak kadar büyük bişey değilse sabah öpücüklerle uyandırın büyüklük sizde kalsın mübarek bayram günü küs olmayın ilk adımı atan siz oln rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ev huzursuzluğu hiiiiiç bişeye benzemez insanı yer bitirir neyse uzattım galiba iyi geceler şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?