80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınızzz canlarımmmmm

AYŞEMMM ve NİLGÜNÜMMM eşlerle alakalı sıkıntılarınız varmışş çok üzüldümm vallahii
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine cümlemizin evine yuvasına her daim huzur versinnn
eşiyle evlatlarıyla ailesiylee bir ömürr mutluluk nasip etsinn inşşşşş.

HEPİNİZİNNN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUMM İNŞŞŞ. DAHA NİCE NİCE BAYRAMLARA
ERERİZZ SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTEEE

iyi geceleeeerrr herkes telaş içinde bende ancak gelebildim. ama bi sürü iş duruyo.eşim kurbana gidince sabah yapıcam artık kalanları. daha yeni oturuyorum.forumda da kimsecikler yok

canım Allah yardımcınız olsun sabırlar versin. ama güçlü olmaya çalış. Rabbim elbet buna dayanma gücünüde verecek.sabret canım sabret.

canım ben gerçekten inanıyorum. sen çok takıldın 75 76 da gör bak hızla gidecek. ama kaçamak yok canım tmm mı. bak benim evde misafirim var. 10 unda annem , 12 sindede misafirimin annesi gelecek. ama ben menümü bozmayacağım. hatta onlar bana uysunlar dimi. dedim onlara beni takip edin diye. zaten teyzemide diyete başlattım. 1 hafta oldu 1800 verdi maşallah. ben sana güveniyorum bu defa baştan sona birlikteyiz canımmmm..bende 6 yıl önce 72 idim ve spora başlamıştım. vermediğim gibi dahada alıp 82 ile hamile kaldım.ama bu sonnnnnn inşallahhh
canım ankaraya inşallah aynı tarihlerde giderizde görüşürüz...malesef hesaplar uymuyor ve istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin canımmmm
canımmmm avatarına bayıldımmm hop hop 1 2 1 2:)))))) dediğin gibi su gerçekten çok çok önemli. callaneticse bende bi ara başlamak istiyorum misafirlerimi gönderince inşallah
canım hayırlı yolculuklar. hayırlı bayramlarrrr
canımmm yaşamamız gereken günlerden. haklısın sözler içini dahada acıtacak ama herkesin amacıda dua edip size destek olabilmek. bak anneciğine sana hiç kıyamıyor belliki. sende onsuz olmam diyorsun.birbiriniz için güçlü olmalısınız canım benim.

ve bugunkü menüm

sabah geç kahvaltı: 2 kupa çay / yarım kk peynir / 2 küp kaşar/salatalık-biber / çeyrek lavaş / 5 dilim sucuk

ara :kk kadar ıslak kek

ara : 2 diyet bisküvi / 5 fındık

akşam: 1 kase tarhana çorba / 5 kaşık mantı / 2 kaşık ıspanak / salata

ara : 1 elma

ara :1 mandalina

2 lt su

"""""Çocuk sordu babasına. Baba hayatında benim için yaptığın en güzel şeyi hatırlıyormusun dedi.
Evet dedi adam hatırlıyorum
Peki bana söylermisin dedi çocuk
Tabiki söylerim dedi adam Dünyadaki bir sürü çirkefin ve çirkinliğin arasından Sana dünyanın en güzel ve iyi kalpli annesini buldum""""

herkese hayırlı bayramlar. umarım sevgi dolu , huzurlu,sağlıklı, neşeli ,mutlu bir bayram geçiririz sevdiklerimizle.. Kurban bayramınız mübarek olsunnnnnnnnn

hayırlı akşamlar yarın bayraaaaaaaaaaaaaam bugün çıktım kızıma bayram hediyesi aldım arkadaşlara ufak tefek hediyeler aldım yarın giremeyeceğimden sizleride unutmadım

çikolatalar ve şekerler bakmalık tatmalık diil

Burcum iyi ki annen götürmüş seni zorla da olsa, biliyorum derman olmaz ama yine de moral olmuştur.. Lütfen sağlığına dikkat sağlıksız verme o kiloyu
Allahım annene uzun bir ömür ve size huzurlu bir yaşam nasip etsin ömür boyu..Ablasının birtanesi

şimdi bir tane küçük muzu tarçın ve çok az balla tatlandrırp da yemek istiyoırum ama yesem mi bilemedim..:44:

Canım bu saatte ağır kaçar sanki :26: Tabi bu lafı sana daha yarım saat önce 2 dilim mozaik kek yiyen biri söylüyor

bu arada canım senin adın neydi :26:

Semracım adım derya :87:

canım ankaraya inşallah aynı tarihlerde giderizde görüşürüz...malesef hesaplar uymuyor ve istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim gönlüne göre versin canımmmm

Ben ankaraya temelli gideceğim inşallah tülinim Kafenin satılmasına bakıyor benimki :26:Amin tülinim, hepimize inşallah..

deryam buradasın kilo bildirimim maalesef ki şöyle
başlangıç :85.5
geçen hafta 66.9
bu hafta :67.2
gelen:300 gr
bayram öncesi kaçamak yapamak için beni bu artı motive etti bayram sonrası kuzenimin düğünü var incelmem lazımmmmmmmmmmmmm

İyi akşamlar kızlar, saat 3 ten beri mola vermeden temizlik yapıyorum 8 de bitti, ben de bittim
Daha bir de dükkan var şimdi off

Canlar bu hafta listeyi yapmasam ayıp olur mu, özellikle tülinim sen birinci olacaktın affedebilir misin beni :26:
Hem çok yoğunum, hem çok işim var, yarın kimse gelmez bana anca dinlenirim, 2. günü de arkadaşlarımız gelecek e 3. günü desem zaten diğer cuma gelecek :26:

Seherim bu son artılı bildirimin olsun inşallah, gel bayrama rağmen bu cuma en az eksi 100 gram bildirim yapalım, o bile kabul

canım memnun oldum deryacım bence sakıncası yok arkadaşlar ne der bilemem ama bnim için sorun yok hatta yapma tabii bayram üstü bi sürü iş güç allah yardımcın olsun tatlım

bu günkü menüm
sabah:1 d k ekmeği domates peynir 2 dilim kaşar maydanoz 5 zeytin 2 patates

ara :1 nescafe yarım paket diyet bisküvi

ara:yeşil çay

akşam:5 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği tavuk ızgarayarım kağse yoğurt

ara yeşil çay

ara:nescafe

2 lt su

iyigeceler kıslar netimde problem olduğu için yoktum
gece yatmadan şansımı deniyim dedim varmış
kilom aynı ne verdim ne aldım
ama bayramda muhtemelen alırım bi et canavarı olrak kendimi kasamam
hepicinizi çoooook öperim güzel mutlu bayramınız olsun eşleriyle arası bozuk olan arkadaşlarım sorununzu bilmiyorum amam aşılmıycak kadar büyük bişey değilse sabah öpücüklerle uyandırın büyüklük sizde kalsın mübarek bayram günü küs olmayın ilk adımı atan siz oln rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ev huzursuzluğu hiiiiiç bişeye benzemez insanı yer bitirir neyse uzattım galiba iyi geceler şekerler

canım hem regl krizleri hemde sıkıntıdan gün boyu dikkat etsemde akşamları çayın yanında ufak tefek kaçamaklar oldu ve biraz suyu aç içtim bu hafta birde wc sıkıntım oldu senin anlayacağın stres her yerime vurdu...
aslında geçen hafta 74.5 ile bildirim yaptım pazartesi 74.1 idim ama sonra arttıkça arttı...
artık bayramdan sonra tam gaz dewam tabii batramda da salmak yok bol protein alıp karbonvari bişi olur umarım...
birde artık çok oyalandım bayram bittimi salona başlıcam inşallah...
uğraşacak başka bişilerim olur en azından bu ara çok bunaldım...
yuh artık... çocuk da var insan deliye döner valla..ben hapşurmaya başlamıştım artık..3 kat giyiyordum yeni yeni sıınyorum..
sorma iremcim bugün yine öksürüyor benimki bğazında balgam var gibi hep soğuktan bu ay bu 3. hastalığı..
sabaha kadar elektrik sobası açıom düşün kaloriferli evde...

eklerim canım mutlaka annem özellikle omuzların incelmiş dedi..eski bir resimle yeni bir tane çekip eklerim..
evet yaa bi öncesi sonrası yap da görelim canım...
sewda kuşu bizler tıngır mıngır yuvarlanıyoruz iyi sayılırız canım...
seninde bayramın mübarek olsun
benimde bugün aklıma gelmişti derya boşver listeyi...
dinlen sende biraz...
o kadar güzel bir dilekte bulunmuşsun ki işte bazen gurur..

eklerim canım mutlaka annem özellikle omuzların incelmiş dedi..eski bir resimle yeni bir tane çekip eklerim..

nilgün avatarına bayıldım ya insanın baktıkça yapası geliyo süper..

resim konusunda anlaştık o zman.en kısa zamnda bekliyorum.bu avatar izlemden.eskilere bakıyordum temmuz ayında -çok azimli olduğum günleri okuyordum-izlem spor yapma zamanı diye bunu yayınlamış.çok hoşuma gitti.leslie nin hareketine benziyor.

sağol canım iyi bayramlar..

canım kolay gelsin iyi bayramlar..

çok güzel bir paylaşım sağol..

sağol canım iyi bayramlar sana da..

bence sakıncası yok ama tülin i bir şekilde ödüllendirmeliyiz.az uğraşmadı liste başı olacağım diye..
ellerine sağlık.evin pırıl pırıl olmuştur..

gayet güzell

canım sıkıntımızı paylaştığın için sağol.ama benim cephede asla olamayacak bir şey o.biz zaten şu an konuşuyoruz problem yok.ama sevgimiz bitti sadece saygı var ve kavga etmeden aynı evde yaşıyoruz.alışkanlık belki şu an aynı evde yaşamak.ama içimden gelmiyor ona sarılmak öpmek.ayşeciğimin sıkıntısı inşallah kısa sürer.ona dua edelim.

günaydın herkese...

çocuk sesleri ile ve gelen birkaç mesaj ile uyandım... boş evde bayram sabahı sıkıcı... hazır evim ısınmaya da başlamışken işe gitmek de zor geliyor. ama ne yapalım. diğer günlerim boş diye teselli bulacağım artık. bir de sorunsuz kazasız belasız geçer inşallah bugün...

herkesin içini ısıtacak kadar sıcak bir bayram geçirmesini diliyorum. alllah tüm sevdiklerinizle beraber nice nice tekrarlarını yaşamayı nasip etsim inşallah...
bu arada muzu en küçüğünden ve balsız yedim.:) hepinizi seviyorum...

günaydın kızlar..günaydın irem..

herkesin bayramı mübarek olsun.sabah 6.55 te küçük kızım uyandırdı.hala uykum var ya..

iremciğim afiyet olsun kolay gelsin sana..

herkesi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…