selam kızlar... herkese hayırlı bayramlar kazasız belasız yaralanmadan inş:)))
canım ellerine sağlık peeek güzeller. ama bi denecik tadına baksaydıkkk..iyi bayramlar canımmmhayırlı akşamlar yarın bayraaaaaaaaaaaaaam bugün çıktım kızıma bayram hediyesi aldım arkadaşlara ufak tefek hediyeler aldım yarın giremeyeceğimden sizleride unutmadım
Eki Görüntüle 285068 Eki Görüntüle 285069 Eki Görüntüle 285070
çikolatalar ve şekerler bakmalık tatmalık diil
Ben ankaraya temelli gideceğim inşallah tülinimKafenin satılmasına bakıyor benimki :26:Amin tülinim, hepimize inşallah..
canım temelli ankara daha güzelll...hayrılısı olsun canım hakkında. bu arada liste yapmana gerek yok canım.sen kocamaaann harflerle birinci tülin yaz yeter:))))liste hiiiç önemli değil canım. zaten bu hafta fazla çıkıcaz ya hiç değilse daha az artı çıkarım. bu cuma bildirim yapıcaz dimi canım...İyi akşamlar kızlar, saat 3 ten beri mola vermeden temizlik yapıyorum 8 de bitti, ben de bittim
Daha bir de dükkan var şimdi off
Canlar bu hafta listeyi yapmasam ayıp olur mu, özellikle tülinim sen birinci olacaktın affedebilir misin beni :26:
Hem çok yoğunum, hem çok işim var, yarın kimse gelmez bana anca dinlenirim, 2. günü de arkadaşlarımız gelecek e 3. günü desem zaten diğer cuma gelecek :26:
bence sakıncası yok ama tülin i bir şekilde ödüllendirmeliyiz.az uğraşmadı liste başı olacağım diye..
.
insan bayram sabahı bir el ister öpecek bir söz ister duyduğunda kendini güvende hissedecek bunlar yoksa bAyram sadece lafda kalır.eski bayramlarım yok elime kına yakıp gülüp gezeceğim benim bir babam yok elini öpeceğim geç olmadAn öpün elleri keşkesiz mutlu bir bayram dileğiyle...BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...!!!
Rabbim bu güzel günde kellere saç,hastasına ilaç,züğürde para,sıvacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmayana çocuk,üşüyene gocuk,kolaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evde kalmışa koca,dırdırcıya akıl onu çekene sabır ihsan etsin.Bayramınız Kutlu Olsun...
KIZLAR SİZE HAYATIN GERÇEĞİ İKİ BAYRAM MESAJI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ SEVİYORUM BU ARADA REJİM YALAN OLDU BAKALIM CUMA NOLCAKKK
KIZLAR SİZE HAYATIN GERÇEĞİ İKİ BAYRAM MESAJI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ SEVİYORUM BU ARADA REJİM YALAN OLDU BAKALIM CUMA NOLCAKKK
canım temelli ankara daha güzelll...hayrılısı olsun canım hakkında. bu arada liste yapmana gerek yok canım.sen kocamaaann harflerle birinci tülin yaz yeter:))))liste hiiiç önemli değil canım. zaten bu hafta fazla çıkıcaz ya hiç değilse daha az artı çıkarım. bu cuma bildirim yapıcaz dimi canım...
ah ah nilgüncüm benim ayaklarım spor ayakkabı ile de dayanmıyor artık hastane terliği giyiyorunm hep.iyi dilekerlin için sağol canım..çok sevindim ciddi birşey olmamasına canım...demek duru adı ne güzrl diğer kızının adı ne?
bu arada 2 saattir nete giremiyorum deli oldum... ama azmle tüm müşteri hizmetlerini aradım hem tt net hem air ties mükemmel yardımcı oldular...emektar pc nin eternet kartı yanmış... ilk maaşımla taksit taksit almıştım hüzünlendim iyi bile dayandı 5 senedir...küçük bi notebook vardı onla bağlandım şimdi.. çok korktum ama sizden ayrı kalıcam diye...
irem tatlım yakaladım seni buradaymışsın.bi yazdım kayboldum.
arada bulaşığı hallettim ama ocağı silerken duru parçalardan birini tuttu ve elini yaktı yani avuç içini.çok yanmadı ama ağladı bayağı.evde de bir krem vardı yanıklar için rahatlattı onu.
ama acısını unutsun takılmasın ona diye gel kek yapalım dedim.büyük kızım Ece ile (adını da yazayım sormuştun) beraber benim ıslak keki yaptım.
şimdi acısı da geçmiş ki bilgisayrda oyun oynuyor ablası ile.
bazen o kadar çabuk ev kazası oluyor ki...çocuktan gözümüzü ayırmamak lazım.ama duru işte.ne iş yaparsam yapayım dahil olmak istiyor.seviyorum da bu huyunu.
ama dikkati elden bırakmamak lazım...
benim de en büyük korkularımdan biri netimin olmaması.zaman zaman benim notebook sorun çıkarıyor internete girmiyor.telefondan bağlanıyorum o zaman.internet harika bir şey ya.sizleri tanımama vesile oldu ya..sevmem için en önemli sebep.
insanın ilk maaşıyla aldığı her şey çok değerli oluyor.onlar bizi bırakmadan biz bırakamıyoruz onları..
yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
evet..bayram nöbetçinizden resimler..
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?