80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM KZILAR TAHMİNİMDEN YOĞUN GEÇTİ GÜNDÜZ..hiç fırsat bulup bakamadım...bri daha bayramda nöbet tutmak istemiyorum gergin olmam için bayramda burda olmam dışında bir neden göremiyorum çünküü...

insan bayram sabahı bir el ister öpecek bir söz ister duyduğunda kendini güvende hissedecek bunlar yoksa bAyram sadece lafda kalır.eski bayramlarım yok elime kına yakıp gülüp gezeceğim benim bir babam yok elini öpeceğim geç olmadAn öpün elleri keşkesiz mutlu bir bayram dileğiyle...BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...!!!

Rabbim bu güzel günde kellere saç,hastasına ilaç,züğürde para,sıvacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmayana çocuk,üşüyene gocuk,kolaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evde kalmışa koca,dırdırcıya akıl onu çekene sabır ihsan etsin.Bayramınız Kutlu Olsun...

KIZLAR SİZE HAYATIN GERÇEĞİ İKİ BAYRAM MESAJI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ SEVİYORUM BU ARADA REJİM YALAN OLDU BAKALIM CUMA NOLCAKKK

huuuuu iyi bayramlaarrrrrr.işler bittimi kızlarrrr. aannnaaaammm ben belimden nerdeyse yürüyemiycem. tam 6,5 saat etle uğraştım. canım çıktııı dahada bi lokma et yemedim...
canım ellerine sağlık peeek güzeller. ama bi denecik tadına baksaydıkkk..iyi bayramlar canımmm

Ben ankaraya temelli gideceğim inşallah tülinim Kafenin satılmasına bakıyor benimki :26:Amin tülinim, hepimize inşallah..

canım temelli ankara daha güzelll...hayrılısı olsun canım hakkında. bu arada liste yapmana gerek yok canım.sen kocamaaann harflerle birinci tülin yaz yeter:))))liste hiiiç önemli değil canım. zaten bu hafta fazla çıkıcaz ya hiç değilse daha az artı çıkarım. bu cuma bildirim yapıcaz dimi canım...
bence sakıncası yok ama tülin i bir şekilde ödüllendirmeliyiz.az uğraşmadı liste başı olacağım diye..
.

canımmm ödül isterim haklısın :))) bana öpücükler yollayın smileylerle yeter...ya sonra , önceki haftalardaki birinci arkadaşlarımda isterseee.. şaka tabi canımmm. siz desteğe devam edin yeterrrr..

öpüyorummmmm hepiniziiiii

canımmm önce üzdün sonra güldürdünnnn.. bayıldım ikisinede ama ikinciye ayrıca bayıldımmmmm...Rabbim bana hepsinden nasip etsin...izninle face kopyalıyorummm..hayırlı bayramlar canımmmm

KIZLAR SİZE HAYATIN GERÇEĞİ İKİ BAYRAM MESAJI GÖNDERİYORUM HEPİNİZİ SEVİYORUM BU ARADA REJİM YALAN OLDU BAKALIM CUMA NOLCAKKK

Herkesin yalan oldu sanırım 4 gün kaldı benim de toparlamam lazım :18::18:

Tülinim içimi mi okudun, herkesin bayram telaşını atlatıp gelmesini bekliyordum yazmak için

sabah:1.5 dilim çavdar ekmeği 3 dilim peynir 5 zeytin ve yeşil çay ile kahvaltı
öğlen:3 köft 2-3 dilim pataesin sulu yemeği ve 2 kaşık makarna
akşam:bir peynirli börek 3 kaşık türlü
aralarda: 2 tane bayram çikolatası bir çatal yaş pasta
bir küçük muz ve 2 avuç kadar kuruyemiş ve yarım bardak kola
su maalesef bri litre ancak...
iğrenç bi menü...

günaydın arkadaşlar.sabah 8 de kalktım ama küçük kızım duru yu öksürüyor diye acil e götürdüm.evime çok yakın.burnu da akıyordu biraz.hazır evdeyken dr görsün dinlenir ilaç alır dedim.ama bir şeyi yokmuş.ciğerler de temiz.evdeki öksürük ilacı ve ağrı kesiciyi kullanın dedi bayan doktor.

iremciğim sen aklıma geldin.kadın o kadar koşturuyordu ki..genç bir doktor çıtı pıtı.küt saçlı.ayağında spor ayakkabı.kadın tabiki bu tempoya ancak spor ayakkabı ile ayak uydurur dedim.acaba iremim de böyle mi koşturuyor diye düşündüm.

doktorlar olarak iyiki varsınız canım.allah güç kuvvet versin sana.menüye de takılma.bayram sonrası herkesten umutluyum.

ben ise bu sabah 79.1 i gördüm.yani cumaya göre 200 gr vermişim.inşallah cumaya da eksi olurum.ama midem sürekli yanıyor ne yersem yiyeyim.anlamadım neden oldu?

göbek fıtığım da çok acıyor.dün tüm gün korse taktım.biraz iyi geldi.spor yapamıyorum ama bayram sonrası kesinlikle her gün 1 saat yürüyeceğim kararlıyım.lütfen birbirimize destek olalım.

herkesin bayramı tekrar kutlu olsun.

ve son olarak tülinciğim bu sana.gerçi deryam da bayram dönüşü bir şeyler yapacakmış sana..

:119::119: :119::119:

tebrikler.......................................

:119::119: :119::119:

ah ah nilgüncüm benim ayaklarım spor ayakkabı ile de dayanmıyor artık hastane terliği giyiyorunm hep.iyi dilekerlin için sağol canım..çok sevindim ciddi birşey olmamasına canım...demek duru adı ne güzrl diğer kızının adı ne?

bu arada 2 saattir nete giremiyorum deli oldum... ama azmle tüm müşteri hizmetlerini aradım hem tt net hem air ties mükemmel yardımcı oldular...emektar pc nin eternet kartı yanmış... ilk maaşımla taksit taksit almıştım hüzünlendim iyi bile dayandı 5 senedir...küçük bi notebook vardı onla bağlandım şimdi.. çok korktum ama sizden ayrı kalıcam diye...

irem tatlım yakaladım seni buradaymışsın.bi yazdım kayboldum.

arada bulaşığı hallettim ama ocağı silerken duru parçalardan birini tuttu ve elini yaktı yani avuç içini.çok yanmadı ama ağladı bayağı.evde de bir krem vardı yanıklar için rahatlattı onu.

ama acısını unutsun takılmasın ona diye gel kek yapalım dedim.büyük kızım Ece ile (adını da yazayım sormuştun) beraber benim ıslak keki yaptım.

şimdi acısı da geçmiş ki bilgisayrda oyun oynuyor ablası ile.

bazen o kadar çabuk ev kazası oluyor ki...çocuktan gözümüzü ayırmamak lazım.ama duru işte.ne iş yaparsam yapayım dahil olmak istiyor.seviyorum da bu huyunu.

ama dikkati elden bırakmamak lazım...

benim de en büyük korkularımdan biri netimin olmaması.zaman zaman benim notebook sorun çıkarıyor internete girmiyor.telefondan bağlanıyorum o zaman.internet harika bir şey ya.sizleri tanımama vesile oldu ya..sevmem için en önemli sebep.

insanın ilk maaşıyla aldığı her şey çok değerli oluyor.onlar bizi bırakmadan biz bırakamıyoruz onları..

yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.

evet..bayram nöbetçinizden resimler..

kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.

en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor

Son düzenleme:

evet canı çok dikkatli olmak gerekiyordur eminim benim bir arakadasın oğlu sürekli çekmecelerle oynuyormuş hepsini bantlamak zorunda kalmışlar...biz de 2 kız kardeşiz 6 yaş var aramız büyürken biraz ayrı kaldım ama çok eğlenceli birşey duru ve ece ne güzel isimleri adları gibi ömürleri olsun...

ben zaten dizi izleyerek falan epeyce vakit geçiridim internette ama sizi tanıdıktan sonra en önemli şey bu canım...bu hafta da ne şans annemin gittiği gün de kablo kopmuştu yaptırdım şimdi de bu...benim telefon nete giriyor ama mailimi bile ancak acıyor:!: ben ocak gibi bir tablet pc alırım diyordum ama emektar gidince bakalım şimdi ne yapıcam...

oy oy yerim onu ben...nilgün çayı koy geliyorum yahu bu ne dayanılmaz sahne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…