evet canı çok dikkatli olmak gerekiyordur eminim benim bir arakadasın oğlu sürekli çekmecelerle oynuyormuş hepsini bantlamak zorunda kalmışlar...biz de 2 kız kardeşiz 6 yaş var aramız büyürken biraz ayrı kaldım ama çok eğlenceli birşey duru ve ece ne güzel isimleri adları gibi ömürleri olsun...
oy oy yerim onu ben...nilgün çayı koy geliyorum yahu bu ne dayanılmaz sahne...
çay içiyorum şu an zaten tatlım atla gel hemen
kızlarımın isimlerini her duyan ne kadar uyumlu ve güzel olduğunu söylüyor zaten sağ olsunlar..
ah o tabletler yok mu beni benden alıyor.arkadaşta ipad 2 var.okulda sürekli kullanıyorum onu.benim notebook bile
bana fazla gelmeye başladı yani büyük geliyor..bak bakalım belki bütçene uygun bir şeyler bulursun.
canım ben normalde hiç dokunmatik kullanmadım da herkes de alışırsın diyor... ocak gibi falan biraz daha ucualr diye düşünyorum şimdi 3gli ipad 2 ler 1600 falan sanırım...
neyse ki marketteki çikolata egemen kampanyalar sona ermiş:) bir de sabah ikram edilen çikolatayı aldım ama yemeden hemen başkasına verdim sevdi bu taktiği:)
eşim de sormuş 2000 civarı dedi ama ben araştırmadım.benim cep telefonum samsung Galaxy Ace olduğu için ben rahat kullanıyorum.çünkü telefonum ipad in küçüğü .inan kullanımı çok kolay.inşallah alırsın en kısa zamanda.
harikasın.benim de tek firem bugün yediğim 1 dilim ıslak kek ve 1 milföy börek..ama yediğim de saat 4.30 du.soda içtim.form çayı içtim.yemek yemeyi düşünmüyorum.belki çok acıkırsam gün kurusu kayısı içine ceviz koyar yerim 2 tane..
arada bulaşığı hallettim ama ocağı silerken duru parçalardan birini tuttu ve elini yaktı yani avuç içini.çok yanmadı ama ağladı bayağı.evde de bir krem vardı yanıklar için rahatlattı onu.
yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
evet..bayram nöbetçinizden resimler..
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor
Allahım ev ne kadar huzurlu sakin ve sıcak... Allah soğukta kalanlara evsizlere yardım etsin...
tebrikler bu hafta kesin birinci olursun herkes artıyla dönecek gibigünaydın arkadaşlar.sabah 8 de kalktım ama küçük kızım duru yu öksürüyor diye acil e götürdüm.evime çok yakın.burnu da akıyordu biraz.hazır evdeyken dr görsün dinlenir ilaç alır dedim.ama bir şeyi yokmuş.ciğerler de temiz.evdeki öksürük ilacı ve ağrı kesiciyi kullanın dedi bayan doktor.
iremciğim sen aklıma geldin.kadın o kadar koşturuyordu ki..genç bir doktor çıtı pıtı.küt saçlı.ayağında spor ayakkabı.kadın tabiki bu tempoya ancak spor ayakkabı ile ayak uydurur dedim.acaba iremim de böyle mi koşturuyor diye düşündüm.
doktorlar olarak iyiki varsınız canım.allah güç kuvvet versin sana.menüye de takılma.bayram sonrası herkesten umutluyum.
ben ise bu sabah 79.1 i gördüm.yani cumaya göre 200 gr vermişim.inşallah cumaya da eksi olurum.ama midem sürekli yanıyor ne yersem yiyeyim.anlamadım neden oldu?
göbek fıtığım da çok acıyor.dün tüm gün korse taktım.biraz iyi geldi.spor yapamıyorum ama bayram sonrası kesinlikle her gün 1 saat yürüyeceğim kararlıyım.lütfen birbirimize destek olalım.
herkesin bayramı tekrar kutlu olsun.
ve son olarak tülinciğim bu sana.gerçi deryam da bayram dönüşü bir şeyler yapacakmış sana..
:119::119: :119::119:
tebrikler.......................................
ellerine sağlık süper görünüyolar kızında çok şekeryine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
sıkma tatlı canını derya kendini kasma ozaman verilmiyo alınıyoKızlar iyi akşamlar, çok moralim bozuk, çok mahcubum bugün yedim de yedim canım sıkkındı tutamadım gene
1 günümü harcadım, yarın misafirim var, bana zararı olmaz gene diyetimi yaparım ama 3 günde bunca artıyı nasıl temizleyeceğim bilmiyorum, akşamları k mı yesem yoksa tavuk mu yani protein mi alsam bilemedim..Evde terleten sporlar yapsam vücut şişlik yapar mı alışmadığı için :26:
Bu hafta artı çıkarsam.. Düşünmek bile istemiyorum
tabiki hoşgeldinmerhaba grupta yer varmı ?
Merhaba ablalarım,
Ben 15 yaşında lise 2 öğrencisi Lenka.
hayatım o denli kötü ki... Kilolarım o kadar fazla ki ben bile kendime söyleyemiyorum.
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum.İstediğim yerlere gidemiyorum.
tiksiniyorum kendimden. O denli ki artık aynaya bakmaya dayanamıyorum.
Gittiğim Lisede sayılı şişman ögrencilerdenim. Anlayacağınız gibi o kadar çok göze batıyorum ki.
Fiziğim güzel olmadığı için insan yerine bile konmuyorum desem yeridir.
Benimle dalga geçilmesinden o kada çok bıktım ki artık evden bile çıkmak istemiyorum.
Ailem desem, sen kilo veremezsin diyor. Onlar bile bana inanmıyor.
Evet kabul ediyorum iradesizim. Ama artık bende zayıf olmak istiyorum.
İstediğim şeyleri giymek,yeni bir ortama girdiğimde rahat ve kendim olmak,arkadaşlarımın kilo muhabbetlerinde
kıpkırmızı bir yüzle onları duymamış gibi yapmadan konuşmak,aptal ve kendini bilmeyen insanların esprilerinin hedefi olmamak
benimle dalga geçenlere gününü göstermek ve en önemliside sağlıklı olmak.
Artık bir şeyler yapmak istiyorum.
Ablalarım,lütfen bana yadım edin.Çevremde beni anlayan yok.
Lütfen siz beni anlayın,bana inananlar olun.
Artık zayıf olmak istiyorum , bana destek olun bana arka çıkın ablalarım.
Bunu tek başıma yapacak cesaretim yok.(
canım benim ya çok saol dün sabah kalktık yine aynı moddayız anneme gideceğiz evden çıkmadan eee bayramlaşmıyormusun dedi bende bayramlaştım şimdilik konuşuyoruz sıradan ev çocuk muhabbetlerini ama kırgınlığım çok büyük nilgün 1 hafta konuşmadan geçermi yaaa...resim konusunda anlaştık o zman.en kısa zamnda bekliyorum.bu avatar izlemden.eskilere bakıyordum temmuz ayında -çok azimli olduğum günleri okuyordum-izlem spor yapma zamanı diye bunu yayınlamış.çok hoşuma gitti.leslie nin hareketine benziyor.
sağol canım iyi bayramlar..
canım kolay gelsin iyi bayramlar..
çok güzel bir paylaşım sağol..
sağol canım iyi bayramlar sana da..
bence sakıncası yok ama tülin i bir şekilde ödüllendirmeliyiz.az uğraşmadı liste başı olacağım diye..
ellerine sağlık.evin pırıl pırıl olmuştur..
gayet güzell
canım sıkıntımızı paylaştığın için sağol.ama benim cephede asla olamayacak bir şey o.biz zaten şu an konuşuyoruz problem yok.ama sevgimiz bitti sadece saygı var ve kavga etmeden aynı evde yaşıyoruz.alışkanlık belki şu an aynı evde yaşamak.ama içimden gelmiyor ona sarılmak öpmek.ayşeciğimin sıkıntısı inşallah kısa sürer.ona dua edelim.
canm duruya geçmişler olsunn ...benimkide öksürüyor balgamlı hemde ama çok sık değil öksürüğü belli balgamı da çıkaramıyor ne kullansak bilmiom bu durumda belki yarın bende götürürüm....günaydın arkadaşlar.sabah 8 de kalktım ama küçük kızım duru yu öksürüyor diye acil e götürdüm.evime çok yakın.burnu da akıyordu biraz.hazır evdeyken dr görsün dinlenir ilaç alır dedim.ama bir şeyi yokmuş.ciğerler de temiz.evdeki öksürük ilacı ve ağrı kesiciyi kullanın dedi bayan doktor.
iremciğim sen aklıma geldin.kadın o kadar koşturuyordu ki..genç bir doktor çıtı pıtı.küt saçlı.ayağında spor ayakkabı.kadın tabiki bu tempoya ancak spor ayakkabı ile ayak uydurur dedim.acaba iremim de böyle mi koşturuyor diye düşündüm.
doktorlar olarak iyiki varsınız canım.allah güç kuvvet versin sana.menüye de takılma.bayram sonrası herkesten umutluyum.
ben ise bu sabah 79.1 i gördüm.yani cumaya göre 200 gr vermişim.inşallah cumaya da eksi olurum.ama midem sürekli yanıyor ne yersem yiyeyim.anlamadım neden oldu?
göbek fıtığım da çok acıyor.dün tüm gün korse taktım.biraz iyi geldi.spor yapamıyorum ama bayram sonrası kesinlikle her gün 1 saat yürüyeceğim kararlıyım.lütfen birbirimize destek olalım.
herkesin bayramı tekrar kutlu olsun.
ve son olarak tülinciğim bu sana.gerçi deryam da bayram dönüşü bir şeyler yapacakmış sana..
tebrikler.......................................
iremcim bende yazın eşim mersinli silifkenin bir köyü ve köyde telefon bile zor çekiyor evde vee düşün 10 gün kalıcaz..ah ah nilgüncüm benim ayaklarım spor ayakkabı ile de dayanmıyor artık hastane terliği giyiyorunm hep.iyi dilekerlin için sağol canım..çok sevindim ciddi birşey olmamasına canım...demek duru adı ne güzrl diğer kızının adı ne?
bu arada 2 saattir nete giremiyorum deli oldum... ama azmle tüm müşteri hizmetlerini aradım hem tt net hem air ties mükemmel yardımcı oldular...emektar pc nin eternet kartı yanmış... ilk maaşımla taksit taksit almıştım hüzünlendim iyi bile dayandı 5 senedir...küçük bi notebook vardı onla bağlandım şimdi.. çok korktum ama sizden ayrı kalıcam diye...
ortim geçmiş olsun en korktuğum şey aycanı yakmak allah korusun ucuz atlatmışsınız...irem tatlım yakaladım seni buradaymışsın.bi yazdım kayboldum.
arada bulaşığı hallettim ama ocağı silerken duru parçalardan birini tuttu ve elini yaktı yani avuç içini.çok yanmadı ama ağladı bayağı.evde de bir krem vardı yanıklar için rahatlattı onu.
ama acısını unutsun takılmasın ona diye gel kek yapalım dedim.büyük kızım Ece ile (adını da yazayım sormuştun) beraber benim ıslak keki yaptım.
şimdi acısı da geçmiş ki bilgisayrda oyun oynuyor ablası ile.
bazen o kadar çabuk ev kazası oluyor ki...çocuktan gözümüzü ayırmamak lazım.ama duru işte.ne iş yaparsam yapayım dahil olmak istiyor.seviyorum da bu huyunu.
ama dikkati elden bırakmamak lazım...
ben teldekini kapattırdım çünk dokunmatik olunca aycan sürekli int bağlanıyordu bende kapattırdım...benim de en büyük korkularımdan biri netimin olmaması.zaman zaman benim notebook sorun çıkarıyor internete girmiyor.telefondan bağlanıyorum o zaman.internet harika bir şey ya.sizleri tanımama vesile oldu ya..sevmem için en önemli sebep.
insanın ilk maaşıyla aldığı her şey çok değerli oluyor.onlar bizi bırakmadan biz bırakamıyoruz onları..
afiyet olsun ortime çok güzel görünüyo walla....yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
o ne yaaaa zayıflayacağım diye teknolojiden de uzak kalmışım ben yaaaaa..ben zaten dizi izleyerek falan epeyce vakit geçiridim internette ama sizi tanıdıktan sonra en önemli şey bu canım...bu hafta da ne şans annemin gittiği gün de kablo kopmuştu yaptırdım şimdi de bu...benim telefon nete giriyor ama mailimi bile ancak acıyor:!: ben ocak gibi bir tablet pc alırım diyordum ama emektar gidince bakalım şimdi ne yapıcam...
amanıınnn kendimi hemen teknolojik olarak geliştirmem lazım ben 2 si ni 1 ini bilmem benim kuzende var bi tane ipad çok memnun ama ne bilmiommm...çay içiyorum şu an zaten tatlım atla gel hemen
kızlarımın isimlerini her duyan ne kadar uyumlu ve güzel olduğunu söylüyor zaten sağ olsunlar..
ah o tabletler yok mu beni benden alıyor.arkadaşta ipad 2 var.okulda sürekli kullanıyorum onu.benim notebook bile
bana fazla gelmeye başladı yani büyük geliyor..bak bakalım belki bütçene uygun bir şeyler bulursun.
deryacım canını sıkma bayram sonuna herkes bomba gibi başlayacak ben yılbaşı hedefimi belirledim az olsun benim olsun 31 aralık ta 70 olmam lazım inşallah da olacağım...Kızlar iyi akşamlar, çok moralim bozuk, çok mahcubum bugün yedim de yedim canım sıkkındı tutamadım gene
1 günümü harcadım, yarın misafirim var, bana zararı olmaz gene diyetimi yaparım ama 3 günde bunca artıyı nasıl temizleyeceğim bilmiyorum, akşamları k mı yesem yoksa tavuk mu yani protein mi alsam bilemedim..Evde terleten sporlar yapsam vücut şişlik yapar mı alışmadığı için :26:
Bu hafta artı çıkarsam.. Düşünmek bile istemiyorum
canım benimmm okuyunca sende kendimi buldum çocukluğum dahil gençliğim dahil hep kiloluydum hep okulda sınıfta mahallede hep en kilolu bendim ve artık böyle dewam etmek istemiyorum diye burdayım sakın ola kopma burdan elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz benim ismim ayşe denizlide yaşıyorum öğretmenim..Merhaba ablalarım,
Ben 15 yaşında lise 2 öğrencisi Lenka.
hayatım o denli kötü ki... Kilolarım o kadar fazla ki ben bile kendime söyleyemiyorum.
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum.İstediğim yerlere gidemiyorum.
tiksiniyorum kendimden. O denli ki artık aynaya bakmaya dayanamıyorum.
Gittiğim Lisede sayılı şişman ögrencilerdenim. Anlayacağınız gibi o kadar çok göze batıyorum ki.
Fiziğim güzel olmadığı için insan yerine bile konmuyorum desem yeridir.
Benimle dalga geçilmesinden o kada çok bıktım ki artık evden bile çıkmak istemiyorum.
Ailem desem, sen kilo veremezsin diyor. Onlar bile bana inanmıyor.
Evet kabul ediyorum iradesizim. Ama artık bende zayıf olmak istiyorum.
İstediğim şeyleri giymek,yeni bir ortama girdiğimde rahat ve kendim olmak,arkadaşlarımın kilo muhabbetlerinde
kıpkırmızı bir yüzle onları duymamış gibi yapmadan konuşmak,aptal ve kendini bilmeyen insanların esprilerinin hedefi olmamak
benimle dalga geçenlere gününü göstermek ve en önemliside sağlıklı olmak.
Artık bir şeyler yapmak istiyorum.
Ablalarım,lütfen bana yadım edin.Çevremde beni anlayan yok.
Lütfen siz beni anlayın,bana inananlar olun.
Artık zayıf olmak istiyorum , bana destek olun bana arka çıkın ablalarım.
Bunu tek başıma yapacak cesaretim yok.(
kızlar ben sapıttım şu an elimde bir tabak içi sarma ve milföyden börek dolu yiyom da yiyom bayramın birinci günü dedim yedim hadi ona tamamda 2 .günü nie devam edersin yemeye nolur bana bişeyler yapın ben diyetime dönimm bide diyorumki yiyimde bidaha diyette yiyemicem aldıklarımı nasıl vericem acaba orasını hiç düşünmüyorum
canım benim madem kaçamak yapmaya niyetlendin bari gündüz yeseydin bu saatte yeme bak külliyen zarar mide ağrısından uyuyamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?