80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oy oy yerim onu ben...nilgün çayı koy geliyorum yahu bu ne dayanılmaz sahne...

çay içiyorum şu an zaten tatlım atla gel hemen

kızlarımın isimlerini her duyan ne kadar uyumlu ve güzel olduğunu söylüyor zaten sağ olsunlar..

ah o tabletler yok mu beni benden alıyor.arkadaşta ipad 2 var.okulda sürekli kullanıyorum onu.benim notebook bile
bana fazla gelmeye başladı yani büyük geliyor..bak bakalım belki bütçene uygun bir şeyler bulursun.

canım ben normalde hiç dokunmatik kullanmadım da herkes de alışırsın diyor... ocak gibi falan biraz daha ucualr diye düşünyorum şimdi 3gli ipad 2 ler 1600 falan sanırım...

neyse ki marketteki çikolata egemen kampanyalar sona ermiş:) bir de sabah ikram edilen çikolatayı aldım ama yemeden hemen başkasına verdim sevdi bu taktiği:)

canım ben normalde hiç dokunmatik kullanmadım da herkes de alışırsın diyor... ocak gibi falan biraz daha ucualr diye düşünyorum şimdi 3gli ipad 2 ler 1600 falan sanırım...

eşim de sormuş 2000 civarı dedi ama ben araştırmadım.benim cep telefonum samsung Galaxy Ace olduğu için ben rahat kullanıyorum.çünkü telefonum ipad in küçüğü .inan kullanımı çok kolay.inşallah alırsın en kısa zamanda.

neyse ki marketteki çikolata egemen kampanyalar sona ermiş:) bir de sabah ikram edilen çikolatayı aldım ama yemeden hemen başkasına verdim sevdi bu taktiği:)

harikasın.benim de tek firem bugün yediğim 1 dilim ıslak kek ve 1 milföy börek..ama yediğim de saat 4.30 du.soda içtim.form çayı içtim.yemek yemeyi düşünmüyorum.belki çok acıkırsam gün kurusu kayısı içine ceviz koyar yerim 2 tane..

o modeli bzide de bir arkadaş almış kullanımı çok rahat görünüyor... galaksinin tableti d eçok güzel görünüyo hem de 1000 lira

sabah uyanınca :3 kaşık yoğurt ve 1 badem bir ceviz
kahvaltı 12.00 da 1.5 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin bir domates ve 3 dilim ekmek
2 saat aradan sonra uyku
ara:6-7 badem
17.00 da domates çorbası-maalesef hazır ama öğün atlamamak için içtim-
arada 2 mil leslie
19.00 da 6 tane çok az yağ ile tavuk nugget ve salata ile bir dilim ekmeğin 3te biri

ben de gün kurusunun içine fındık ve badem koyarak yiyorum canım... bir dilim pastadan birşey olmaz canım gayet güzel dikkat ediyorsun ne güzel çikolataya bile yenilmemeşsin hiç...belki süt içerim tarçınlı falan ya da meyve...
ben kola bağımlısıydım diyorum ya hep şimdi bir buçuk aydır falan gayet güzel bıraktım inşallah bozulmaz da ama şimdi de hep çay veya bitki çayıyla içiyorum birşey olur mu ?

arada bulaşığı hallettim ama ocağı silerken duru parçalardan birini tuttu ve elini yaktı yani avuç içini.çok yanmadı ama ağladı bayağı.evde de bir krem vardı yanıklar için rahatlattı onu.

Canım geçmiş olsun..

Nilgün bu bana yapılır mı offf çok güzel görünüyor
Ellerine sağlık, cidden kızların isimleri harika

Allahım ev ne kadar huzurlu sakin ve sıcak... Allah soğukta kalanlara evsizlere yardım etsin...

Amin, özellikle vandakilere

Kızlar iyi akşamlar, çok moralim bozuk, çok mahcubum bugün yedim de yedim canım sıkkındı tutamadım gene

1 günümü harcadım, yarın misafirim var, bana zararı olmaz gene diyetimi yaparım ama 3 günde bunca artıyı nasıl temizleyeceğim bilmiyorum, akşamları k mı yesem yoksa tavuk mu yani protein mi alsam bilemedim..Evde terleten sporlar yapsam vücut şişlik yapar mı alışmadığı için :26:
Bu hafta artı çıkarsam.. Düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:
iyi geceler fıstıklar
nasılsınız keyifler
2 gündür diyet miyet yalan oldu ama hiiiç üzgün değilim ben katı diyet yapmadan gerektiği yerde yiyerek sonrasında toparlıyarak kilo verebiliyorum başka türlüsünü yapamıyorum çünki
gerçi bugünde fazla bişey yemedim ama diyet menüsü değildi yani yinede yazam
bayramın 1.günü ankaray geldik gece 3te ankaradan çıktık 5te sungurludaydık öğlen 12de kalktık
kahvaltı 13 de oldu et kavurma
15:2 mandalin yarım elma
18:3 kaşık pirinç pilavı ,5kaşıknohut 1büyük patlıcankarnıyarık ,et kavurma , cacık

Son düzenleme:
Merhaba ablalarım,
Ben 15 yaşında lise 2 öğrencisi Lenka.
hayatım o denli kötü ki... Kilolarım o kadar fazla ki ben bile kendime söyleyemiyorum.
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum.İstediğim yerlere gidemiyorum.
tiksiniyorum kendimden. O denli ki artık aynaya bakmaya dayanamıyorum.
Gittiğim Lisede sayılı şişman ögrencilerdenim. Anlayacağınız gibi o kadar çok göze batıyorum ki.
Fiziğim güzel olmadığı için insan yerine bile konmuyorum desem yeridir.
Benimle dalga geçilmesinden o kada çok bıktım ki artık evden bile çıkmak istemiyorum.
Ailem desem, sen kilo veremezsin diyor. Onlar bile bana inanmıyor.
Evet kabul ediyorum iradesizim. Ama artık bende zayıf olmak istiyorum.
İstediğim şeyleri giymek,yeni bir ortama girdiğimde rahat ve kendim olmak,arkadaşlarımın kilo muhabbetlerinde
kıpkırmızı bir yüzle onları duymamış gibi yapmadan konuşmak,aptal ve kendini bilmeyen insanların esprilerinin hedefi olmamak
benimle dalga geçenlere gününü göstermek ve en önemliside sağlıklı olmak.
Artık bir şeyler yapmak istiyorum.
Ablalarım,lütfen bana yadım edin.Çevremde beni anlayan yok.
Lütfen siz beni anlayın,bana inananlar olun.
Artık zayıf olmak istiyorum , bana destek olun bana arka çıkın ablalarım.
Bunu tek başıma yapacak cesaretim yok. (

tebrikler bu hafta kesin birinci olursun herkes artıyla dönecek gibi
ellerine sağlık süper görünüyolar kızında çok şeker
sıkma tatlı canını derya kendini kasma ozaman verilmiyo alınıyo
haftaya telafi edersin
merhaba grupta yer varmı ?
tabiki hoşgeldin

hoşgeldin:

bu arada uzun zamandır görmediğim akrabalarımı gördüm hepsi şok oldu nasıl zayıfladın filan
burayada kaynanamın küçük eltisi geldi en son temmuzda 75 kiloyken görmüştü beni akşam görünce oda şok oldu nasıl verdin neler yaptın
eskiden 1-2 kilo verince koyun gibi milletin gözünün içine bakrdım anlasınlar die
zayıflamışsın lafını duyunca havalara uçardım filan
şimdi okadar normal gelioki :heeee zayıfladım diorum
nerdeeeeeeeeennnn nereyeeeeeeeeeeeeee vaybe:)

canım benim ya çok saol dün sabah kalktık yine aynı moddayız anneme gideceğiz evden çıkmadan eee bayramlaşmıyormusun dedi bende bayramlaştım şimdilik konuşuyoruz sıradan ev çocuk muhabbetlerini ama kırgınlığım çok büyük nilgün 1 hafta konuşmadan geçermi yaaa...
batram geçsin mutlaka konuşacağım uzun uzun..
canm duruya geçmişler olsunn ...benimkide öksürüyor balgamlı hemde ama çok sık değil öksürüğü belli balgamı da çıkaramıyor ne kullansak bilmiom bu durumda belki yarın bende götürürüm....
iremcim bende yazın eşim mersinli silifkenin bir köyü ve köyde telefon bile zor çekiyor evde vee düşün 10 gün kalıcaz..
burdan ayrı kalıcam diye kadar korktumki ve bizim sadece masaüstü var evde...
eşim okuldaki beden eğitimi odasında olan laptop aklına geldi istersen götürelim dedi..
tam yola çıkıcaz gitti onu aldı geldi..
bir avm ye gidip hemen 1 aylık int paketi aldık sırf kk ve kızlar için..
gel gelelim köyde int çekmedi bağlanamadım yada geldi gitti..
deli olmuştum...
herhalde int sizlik en katlanamayacağım şey...
ortim geçmiş olsun en korktuğum şey aycanı yakmak allah korusun ucuz atlatmışsınız...
ben teldekini kapattırdım çünk dokunmatik olunca aycan sürekli int bağlanıyordu bende kapattırdım...
int bencede süper bişi..
ilk mezun oldum hemn eve bilg aldım ilk maaşla...
bütün gün forumlardan soru meteryal bulmak için dolaşırdım nette...
evlendim o yıl face çıktı hem face hem ingilizce forumlar
1 yıl sonra hamile kaldım gebelik.org favorim di..
ki ordan da çok arkadaşım vardır 2009 haziran anneleri die..
kızım doğdu eee artık bebek bakım siteleriii...
sonra baktım bu kilolar gitmioo marttan beri de hayatım burası....
ve belkide kendidmi en rahat ifade eetiğim yer burası...

bu arada nilgünnn senin yazılını indirdim eltplanet dan gördünmüüüüü

dünya ne küçük zaten wisperi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam...
ama senin sorular sağlam arkadaşım benimkiler o kadarını kaldıramaz...bayaaaa bi kötü benim okul ve öğrenci seviyesi...
afiyet olsun ortime çok güzel görünüyo walla....
o ne yaaaa zayıflayacağım diye teknolojiden de uzak kalmışım ben yaaaaa..
aslında tam bir int kurdu olan ben bak şimdi tablet pc ne duymamışım kendimi çok cahil hissettim...
amanıınnn kendimi hemen teknolojik olarak geliştirmem lazım ben 2 si ni 1 ini bilmem benim kuzende var bi tane ipad çok memnun ama ne bilmiommm...
deryacım canını sıkma bayram sonuna herkes bomba gibi başlayacak ben yılbaşı hedefimi belirledim az olsun benim olsun 31 aralık ta 70 olmam lazım inşallah da olacağım...
canım benimmm okuyunca sende kendimi buldum çocukluğum dahil gençliğim dahil hep kiloluydum hep okulda sınıfta mahallede hep en kilolu bendim ve artık böyle dewam etmek istemiyorum diye burdayım sakın ola kopma burdan elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz benim ismim ayşe denizlide yaşıyorum öğretmenim..
bak çok şanslısın ki hem yaşın küçük hem de çok akıllısın ki burayı bulmuşsun kararını da vermişsin...
öncelikle kimseye bahsetme bu kararından çünkü mulaka yıldığın dönemler olacak ki o dönemlerde seni eleştirmesinler. ki bu çoğunlukla en yakınların oluyor ki b insanı daha çok yıpratıyor..
günde 3 litre su içmeye çalışşşş bence en önemli olmazsa olmazı bu diyetin ve sağlıklı beslenmenin..
6 öğün olarak beslenmeye çalış az öz mantığıyla..
ara öğün yap meyve yoğurt süt ayran yeşillik ile..
sen menülere dikkat etmeye çalış burda yazılanlara...
zamanla kolaylıkla sende uygulamaya geçersin hiç canını sıkma burda 30 40 kilo veren insanlar var...
sende yapabilirsin..
buna inan..
hepimiz aynı amaç için burdayız...
istediğini yaz buraya...
kimseyle paylaşamadığımız kendimize bile ititraf edemediğimiz birçok şeyi yazıyor ve hep birlikte çözümler buluyoruz....

bak ben mesela 3 gün önce bir çizme aldım ve çok mutluyum bunun neresi özel diyeceksin...
biliyormusun hayatım boyunca bacaklarım bilekten itibaren hep kalın olduğu için hiç bir bot çizme kapanmazdı yarıya kadar zor gelirdi..
ve bu aldığım çizme sonuna kadar kapandııııı hiç de zorlamadan nasılmı burdaki arkadaşlarımın sayesinde onlar olmasa şimdiye kadar tek başıma bu işi halledemezdimm kesinlikle....

kızlar ben sapıttım şu an elimde bir tabak içi sarma ve milföyden börek dolu yiyom da yiyom bayramın birinci günü dedim yedim hadi ona tamamda 2 .günü nie devam edersin yemeye nolur bana bişeyler yapın ben diyetime dönimm bide diyorumki yiyimde bidaha diyette yiyemicem aldıklarımı nasıl vericem acaba orasını hiç düşünmüyorum

canım benim madem kaçamak yapmaya niyetlendin bari gündüz yeseydin bu saatte yeme bak külliyen zarar mide ağrısından uyuyamazsın

canım benim madem kaçamak yapmaya niyetlendin bari gündüz yeseydin bu saatte yeme bak külliyen zarar mide ağrısından uyuyamazsın

işte bu benim benim gerçeğim bu sıktımmı tam sıkıyorum saldımmıda tam salıyorum bi ortam yok nasılda alışmıştım diyetime hiç zorlanmıyordum ve mutluydum şimdi mutsuzum tokum ama mutsuzum işte

bütün gün bayram ziyaretlerinden sonra miğde kazıntısıyla eve geldim misafir haberi alıncada buzluktan sarmalar ocağa milföyler fırına tatlı derken hepten acıktım ve misafirler le ilgilenirken açlımı unuttum ama onlar gidince dayanamadımmmmmmm yedimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…