canım benimmm okuyunca sende kendimi buldum çocukluğum dahil gençliğim dahil hep kiloluydum hep okulda sınıfta mahallede hep en kilolu bendim ve artık böyle dewam etmek istemiyorum diye burdayım sakın ola kopma burdan elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz benim ismim ayşe denizlide yaşıyorum öğretmenim..
bak çok şanslısın ki hem yaşın küçük hem de çok akıllısın ki burayı bulmuşsun kararını da vermişsin...
öncelikle kimseye bahsetme bu kararından çünkü mulaka yıldığın dönemler olacak ki o dönemlerde seni eleştirmesinler. ki bu çoğunlukla en yakınların oluyor ki b insanı daha çok yıpratıyor..
günde 3 litre su içmeye çalışşşş bence en önemli olmazsa olmazı bu diyetin ve sağlıklı beslenmenin..
6 öğün olarak beslenmeye çalış az öz mantığıyla..
ara öğün yap meyve yoğurt süt ayran yeşillik ile..
sen menülere dikkat etmeye çalış burda yazılanlara...
zamanla kolaylıkla sende uygulamaya geçersin hiç canını sıkma burda 30 40 kilo veren insanlar var...
sende yapabilirsin..
buna inan..
hepimiz aynı amaç için burdayız...
istediğini yaz buraya...
kimseyle paylaşamadığımız kendimize bile ititraf edemediğimiz birçok şeyi yazıyor ve hep birlikte çözümler buluyoruz....
bak ben mesela 3 gün önce bir çizme aldım ve çok mutluyum bunun neresi özel diyeceksin...
biliyormusun hayatım boyunca bacaklarım bilekten itibaren hep kalın olduğu için hiç bir bot çizme kapanmazdı yarıya kadar zor gelirdi..
ve bu aldığım çizme sonuna kadar kapandııııı hiç de zorlamadan nasılmı burdaki arkadaşlarımın sayesinde onlar olmasa şimdiye kadar tek başıma bu işi halledemezdimm kesinlikle....
Merhaba ablalarım,
Ben 15 yaşında lise 2 öğrencisi Lenka.
hayatım o denli kötü ki... Kilolarım o kadar fazla ki ben bile kendime söyleyemiyorum.
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum.İstediğim yerlere gidemiyorum.
tiksiniyorum kendimden. O denli ki artık aynaya bakmaya dayanamıyorum.
Gittiğim Lisede sayılı şişman ögrencilerdenim. Anlayacağınız gibi o kadar çok göze batıyorum ki.
Fiziğim güzel olmadığı için insan yerine bile konmuyorum desem yeridir.
Benimle dalga geçilmesinden o kada çok bıktım ki artık evden bile çıkmak istemiyorum.
Ailem desem, sen kilo veremezsin diyor. Onlar bile bana inanmıyor.
Evet kabul ediyorum iradesizim. Ama artık bende zayıf olmak istiyorum.
İstediğim şeyleri giymek,yeni bir ortama girdiğimde rahat ve kendim olmak,arkadaşlarımın kilo muhabbetlerinde
kıpkırmızı bir yüzle onları duymamış gibi yapmadan konuşmak,aptal ve kendini bilmeyen insanların esprilerinin hedefi olmamak
benimle dalga geçenlere gününü göstermek ve en önemliside sağlıklı olmak.
Artık bir şeyler yapmak istiyorum.
Ablalarım,lütfen bana yadım edin.Çevremde beni anlayan yok.
Lütfen siz beni anlayın,bana inananlar olun.
Artık zayıf olmak istiyorum , bana destek olun bana arka çıkın ablalarım.
Bunu tek başıma yapacak cesaretim yok.(
bu arada uzun zamandır görmediğim akrabalarımı gördüm hepsi şok oldu nasıl zayıfladın filan
burayada kaynanamın küçük eltisi geldi en son temmuzda 75 kiloyken görmüştü beni akşam görünce oda şok oldu nasıl verdin neler yaptın
eskiden 1-2 kilo verince koyun gibi milletin gözünün içine bakrdım anlasınlar die
zayıflamışsın lafını duyunca havalara uçardım filan
şimdi okadar normal gelioki :heeee zayıfladım diorum
nerdeeeeeeeeennnn nereyeeeeeeeeeeeeee vaybe:)
işte bu benim benim gerçeğim bu sıktımmı tam sıkıyorum saldımmıda tam salıyorum bi ortam yok nasılda alışmıştım diyetime hiç zorlanmıyordum ve mutluydum şimdi mutsuzum tokum ama mutsuzum işte
bütün gün bayram ziyaretlerinden sonra miğde kazıntısıyla eve geldim misafir haberi alıncada buzluktan sarmalar ocağa milföyler fırına tatlı derken hepten acıktım ve misafirler le ilgilenirken açlımı unuttum ama onlar gidince dayanamadımmmmmmm yedimmmmmmmmm
merhaba grupta yer varmı ?
Merhaba ablalarım,
hayatım o denli kötü ki... Kilolarım o kadar fazla ki ben bile kendime söyleyemiyorum.
Gittiğim Lisede sayılı şişman ögrencilerdenim. Anlayacağınız gibi o kadar çok göze batıyorum ki.
Benimle dalga geçilmesinden o kada çok bıktım ki artık evden bile çıkmak istemiyorum.
İstediğim şeyleri giymek,yeni bir ortama girdiğimde rahat ve kendim olmak,arkadaşlarımın kilo muhabbetlerinde
kıpkırmızı bir yüzle onları duymamış gibi yapmadan konuşmak,aptal ve kendini bilmeyen insanların esprilerinin hedefi olmamak
bu arada uzun zamandır görmediğim akrabalarımı gördüm hepsi şok oldu nasıl zayıfladın filan
burayada kaynanamın küçük eltisi geldi en son temmuzda 75 kiloyken görmüştü beni akşam görünce oda şok oldu nasıl verdin neler yaptın
eskiden 1-2 kilo verince koyun gibi milletin gözünün içine bakrdım anlasınlar die
kızlar ben sapıttım şu an elimde bir tabak içi sarma ve milföyden börek dolu yiyom da yiyom bayramın birinci günü dedim yedim hadi ona tamamda 2 .günü nie devam edersin yemeye nolur bana bişeyler yapın ben diyetime dönimm bide diyorumki yiyimde bidaha diyette yiyemicem aldıklarımı nasıl vericem acaba orasını hiç düşünmüyorum
kızlar starda ne gördüm ayşin paylaştığığ video vardı ya hani şu çok zayıflayan hatun vardı o yarışma starsa başlıyormuş...
canım böyle güzel kilolar veren arkadaşlar bayramda hiç kısmaya gerek yok bence ben de normal zamanlarda bu kadar iyi devam edebilseydim bayramda ksımazdım hiç. derya o yüzden hiç canını sıkma. sadce gereksiz şeyleri yememeye dikkat edileblir...
çok güzel kilo vermişsin canım hedefine de birşey kalmamış en kısa zamanda o da olur inşallah...
günaydın arkadaşlar.sabah 8 de kalktım ama küçük kızım duru yu öksürüyor diye acil e götürdüm.evime çok yakın.burnu da akıyordu biraz.hazır evdeyken dr görsün dinlenir ilaç alır dedim.ama bir şeyi yokmuş.ciğerler de temiz.evdeki öksürük ilacı ve ağrı kesiciyi kullanın dedi bayan doktor.
iremciğim sen aklıma geldin.kadın o kadar koşturuyordu ki..genç bir doktor çıtı pıtı.küt saçlı.ayağında spor ayakkabı.kadın tabiki bu tempoya ancak spor ayakkabı ile ayak uydurur dedim.acaba iremim de böyle mi koşturuyor diye düşündüm.
doktorlar olarak iyiki varsınız canım.allah güç kuvvet versin sana.menüye de takılma.bayram sonrası herkesten umutluyum.
ben ise bu sabah 79.1 i gördüm.yani cumaya göre 200 gr vermişim.inşallah cumaya da eksi olurum.ama midem sürekli yanıyor ne yersem yiyeyim.anlamadım neden oldu?
göbek fıtığım da çok acıyor.dün tüm gün korse taktım.biraz iyi geldi.spor yapamıyorum ama bayram sonrası kesinlikle her gün 1 saat yürüyeceğim kararlıyım.lütfen birbirimize destek olalım.
herkesin bayramı tekrar kutlu olsun.
ve son olarak tülinciğim bu sana.gerçi deryam da bayram dönüşü bir şeyler yapacakmış sana..
:119::119: :119::119:
tebrikler.......................................
:119::119: :119::119:
yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
evet..bayram nöbetçinizden resimler..
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor[/QUOTE
CANIMMMMMM en güzel birincilik hediyesi sanırım senin yaptıgınnn çok çok mutlu oldummmm saol canım benimm. duruma geçmiş olsun. ıslak kekde harika görünüyo. ben hindistan cevizine bulamazdım üstüne serperdim çok iyi fikir canım ellerine sağlık. hımmm bide 200 gr eksidesin maşallaaah arkadaşımaaaa
canım maşallah hala menünü yazıyosun. bizde saat kavramı kalmadı yazamıyorumda......sabah uyanınca :3 kaşık yoğurt ve 1 badem bir ceviz
kahvaltı 12.00 da 1.5 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin bir domates ve 3 dilim ekmek
2 saat aradan sonra uyku
ara:6-7 badem
17.00 da domates çorbası-maalesef hazır ama öğün atlamamak için içtim-
arada 2 mil leslie
19.00 da 6 tane çok az yağ ile tavuk nugget ve salata ile bir dilim ekmeğin 3te biri
hoşgeldin canımmmm ben tülinnnnmerhaba grupta yer varmı ?
canım hoşgeldin ben tülin. 32 yaşındayım. bende lise yıllarımda 70 lerdeydim hep ve çok utanırdım. sen sakın bizden ayrılma bu yaşta bu azimle en geç 1 yıla dilediğin kilona inersin. düzenli menülerimizi yazıyoruz. sende utanmadan kilonu yaz canım. bak ben 93 lerden 73 lere geldim. sende yapacaksın inanıyorum sana.Merhaba ablalarım,
Ben 15 yaşında lise 2 öğrenrsacisi Lenka.
ooohhh ne güzel canım.çok motive olmuşsundur.çok sevindimbu arada uzun zamandır görmediğim akrabalarımı gördüm hepsi şok oldu nasıl zayıfladın filan
kızlar ben sapıttım şu an elimde bir tabak içi sarma ve milföyden börek dolu yiyom da yiyom bayramın birinci günü dedim yedim hadi ona tamamda 2 .günü nie devam edersin yemeye nolur bana bişeyler yapın ben diyetime dönimm bide diyorumki yiyimde bidaha diyette yiyemicem aldıklarımı nasıl vericem acaba orasını hiç düşünmüyorum
aaaa ama sarmaları ye tamam ama 8i geçmesin.milföyüde aklında kalmasın kahvaltıda ye arkadaşımmm.bida da yok tmmı canımmmm
gülayııımmm seni gördümmm balım kuşhana başlıyoruz dimi perşembeyeeee
o modeli bzide de bir arkadaş almış kullanımı çok rahat görünüyor... galaksinin tableti d eçok güzel görünüyo hem de 1000 lira
sabah uyanınca :3 kaşık yoğurt ve 1 badem bir ceviz
kahvaltı 12.00 da 1.5 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin bir domates ve 3 dilim ekmek
2 saat aradan sonra uyku
ara:6-7 badem
17.00 da domates çorbası-maalesef hazır ama öğün atlamamak için içtim-
arada 2 mil leslie
19.00 da 6 tane çok az yağ ile tavuk nugget ve salata ile bir dilim ekmeğin 3te biri
ben de gün kurusunun içine fındık ve badem koyarak yiyorum canım... bir dilim pastadan birşey olmaz canım gayet güzel dikkat ediyorsun ne güzel çikolataya bile yenilmemeşsin hiç...belki süt içerim tarçınlı falan ya da meyve...
ben kola bağımlısıydım diyorum ya hep şimdi bir buçuk aydır falan gayet güzel bıraktım inşallah bozulmaz da ama şimdi de hep çay veya bitki çayıyla içiyorum birşey olur mu ?
Allahım ev ne kadar huzurlu sakin ve sıcak... Allah soğukta kalanlara evsizlere yardım etsin...
Nilgün bu bana yapılır mı offf çok güzel görünüyor
Ellerine sağlık, cidden kızların isimleri harika
Kızlar iyi akşamlar, çok moralim bozuk, çok mahcubum bugün yedim de yedim canım sıkkındı tutamadım gene
1 günümü harcadım, yarın misafirim var, bana zararı olmaz gene diyetimi yaparım ama 3 günde bunca artıyı nasıl temizleyeceğim bilmiyorum, akşamları k mı yesem yoksa tavuk mu yani protein mi alsam bilemedim..Evde terleten sporlar yapsam vücut şişlik yapar mı alışmadığı için :26:
Bu hafta artı çıkarsam.. Düşünmek bile istemiyorum
merhaba grupta yer varmı ?
iyi geceler fıstıklar
nasılsınız keyifler
2 gündür diyet miyet yalan oldu ama hiiiç üzgün değilim ben katı diyet yapmadan gerektiği yerde yiyerek sonrasında toparlıyarak kilo verebiliyorum başka türlüsünü yapamıyorum çünki
gerçi bugünde fazla bişey yemedim ama diyet menüsü değildi yani yinede yazam
bayramın 1.günü ankaray geldik gece 3te ankaradan çıktık 5te sungurludaydık öğlen 12de kalktık
kahvaltı 13 de oldu et kavurma
15:2 mandalin yarım elma
18:3 kaşık pirinç pilavı ,5kaşıknohut 1büyük patlıcankarnıyarık ,et kavurma , cacık
Merhaba ablalarım,
tebrikler bu hafta kesin birinci olursun herkes artıyla dönecek gibi
ellerine sağlık süper görünüyolar kızında çok şeker
sıkma tatlı canını derya kendini kasma ozaman verilmiyo alınıyo
haftaya telafi edersin
tabiki hoşgeldin
hoşgeldin:
canım benim ya çok saol dün sabah kalktık yine aynı moddayız anneme gideceğiz evden çıkmadan eee bayramlaşmıyormusun dedi bende bayramlaştım şimdilik konuşuyoruz sıradan ev çocuk muhabbetlerini ama kırgınlığım çok büyük nilgün 1 hafta konuşmadan geçermi yaaa...
batram geçsin mutlaka konuşacağım uzun uzun..
canm duruya geçmişler olsunn ...benimkide öksürüyor balgamlı hemde ama çok sık değil öksürüğü belli balgamı da çıkaramıyor ne kullansak bilmiom bu durumda belki yarın bende götürürüm....
iremcim bende yazın eşim mersinli silifkenin bir köyü ve köyde telefon bile zor çekiyor evde vee düşün 10 gün kalıcaz..
burdan ayrı kalıcam diye kadar korktumki ve bizim sadece masaüstü var evde...
eşim okuldaki beden eğitimi odasında olan laptop aklına geldi istersen götürelim dedi..
tam yola çıkıcaz gitti onu aldı geldi..
bir avm ye gidip hemen 1 aylık int paketi aldık sırf kk ve kızlar için..
gel gelelim köyde int çekmedi bağlanamadım yada geldi gitti..
deli olmuştum...
herhalde int sizlik en katlanamayacağım şey...
ortim geçmiş olsun en korktuğum şey aycanı yakmak allah korusun ucuz atlatmışsınız...
ben teldekini kapattırdım çünk dokunmatik olunca aycan sürekli int bağlanıyordu bende kapattırdım...
int bencede süper bişi..
ilk mezun oldum hemn eve bilg aldım ilk maaşla...
bütün gün forumlardan soru meteryal bulmak için dolaşırdım nette...
evlendim o yıl face çıktı hem face hem ingilizce forumlar
1 yıl sonra hamile kaldım gebelik.org favorim di..
ki ordan da çok arkadaşım vardır 2009 haziran anneleri die..
kızım doğdu eee artık bebek bakım siteleriii...
sonra baktım bu kilolar gitmioo marttan beri de hayatım burası....
ve belkide kendidmi en rahat ifade eetiğim yer burası...
bu arada nilgünnn senin yazılını indirdim eltplanet dan gördünmüüüüü
dünya ne küçük zaten wisperi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam...
ama senin sorular sağlam arkadaşım benimkiler o kadarını kaldıramaz...bayaaaa bi kötü benim okul ve öğrenci seviyesi...
afiyet olsun ortime çok güzel görünüyo walla....
o ne yaaaa zayıflayacağım diye teknolojiden de uzak kalmışım ben yaaaaa..
aslında tam bir int kurdu olan ben bak şimdi tablet pc ne duymamışım kendimi çok cahil hissettim...
amanıınnn kendimi hemen teknolojik olarak geliştirmem lazım ben 2 si ni 1 ini bilmem benim kuzende var bi tane ipad çok memnun ama ne bilmiommm...
deryacım canını sıkma bayram sonuna herkes bomba gibi başlayacak ben yılbaşı hedefimi belirledim az olsun benim olsun 31 aralık ta 70 olmam lazım inşallah da olacağım...
...bak ben mesela 3 gün önce bir çizme aldım ve çok mutluyum bunun neresi özel diyeceksin...
biliyormusun hayatım boyunca bacaklarım bilekten itibaren hep kalın olduğu için hiç bir bot çizme kapanmazdı yarıya kadar zor gelirdi..
ve bu aldığım çizme sonuna kadar kapandııııı hiç de zorlamadan nasılmı burdaki arkadaşlarımın sayesinde onlar olmasa şimdiye kadar tek başıma bu işi halledemezdimm kesinlikle....
işte bu benim benim gerçeğim bu sıktımmı tam sıkıyorum saldımmıda tam salıyorum bi ortam yok nasılda alışmıştım diyetime hiç zorlanmıyordum ve mutluydum şimdi mutsuzum tokum ama mutsuzum işte
bütün gün bayram ziyaretlerinden sonra miğde kazıntısıyla eve geldim misafir haberi alıncada buzluktan sarmalar ocağa milföyler fırına tatlı derken hepten acıktım ve misafirler le ilgilenirken açlımı unuttum ama onlar gidince dayanamadımmmmmmm yedimmmmmmmmm
slm kızlarrr herkezzz döktürmüşş bakıyorummm...eee tabi döktürenlerin başında ben geliyorummm..tammm toparladım derkenn bayram girdi ortayaa herşeyyy eskiye döndüüü...neyse yapabilirsem yarın başlıyorum ben tekrardan kaldığım yerdennn....offfff bayram felan kalmadı yaaa yeni yıla kadarr uzun bir sıkı yolum varrrr.....
kızlar starda ne gördüm ayşin paylaştığığ video vardı ya hani şu çok zayıflayan hatun vardı o yarışma starsa başlıyormuş...
Ne demek her zaman birilerinin umudu olmak için yer var aramızda, hoşgeldin ben derya
Ablam öncelikle hoşgeldin ben derya, 27 yaşındayım
Lenkacım sizin yaşınızda birilerini burada görünce öyle seviniyorum ki ne güzel erken yaşta farkına varmış ve çaba gösteriyor diyorum. Senin yaşında 2 kişi daha var aramızda
Ayşe ablan çok güzel anlatmış başta yapman gerekenleri, hepsine katılıyorum özellikle kimseye diyetteyim deme bırak bilmesinler..Zaten sen zayıfladıkça farkedeceklerAblacım o sıkıntıları hepimiz öyle çok yaşadık ki sadece ayşe ablan değil senin gibi kilo problemi yaşayan hepimiz bu yollardan geçtik. Benim en büyük hayalim beyaz pantalon giymekti..74'e indiğimde giydim ve sevincim öyle büyüktü ki buradakiler bilir dünyalar benim olmuştu..Sonra hep tayt çizme giyenlere özenirdim bu kış onu da tattım çok şükür. Eski kendine güvensiz, utanan, sıkılan yemek yiyemeyen deryadan eser kalmadı..Şimdi kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum sadece, işte sana ne mutlu ki bizim gibi yıllarını kurban etmeyeceksin inşallah bu illete..Öncelikle motive olman adına kilo çizelgeni yap, burada detaylıca anllatılıyor adım adım yapabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Sonra da bizim iki kaptanımız var, banu ve izlem. Buradaki çoğu kişiye umut oldular hikayeleriyle..Onların fotoğraflarını görüp başarı öykülerini okuyunca bu işe dört elle sarılacağına eminim..Onların başarı öyküleri de şurada ;
Bu Banu'nun : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-masummun-basari-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.html
Gerçi fotoğraflar linkleri uçmuş ama gelince tekrar yükler senin için
Bu da izloşumuzun ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
Bu yolda sana ve bize sonsuz başarılar
Cidden başka deli olurduk söylesinler diye şimdi sıradan geliyor :)
Ben de yedim semracım ahh ben de
Valla battı balık yan gider demeyip hemmen toparlanmamız lazım ne kadar az zararla kurtarırsak kardır..Bugün yeni bir başlangıç yapalım.. :13:
Hadi ya çok sevindim..Geçen gün düşünmüştüm yahu saçma sapan bir sürü format alıyoruz dışarıdan şunu alsaydık bari bir kaç insana bir hayrı olurdu demiştim içimden, birileri duymuş demek
CANIMMMMMM en güzel birincilik hediyesi sanırım senin yaptıgınnn çok çok mutlu oldummmm saol canım benimm. duruma geçmiş olsun. ıslak kekde harika görünüyo. ben hindistan cevizine bulamazdım üstüne serperdim çok iyi fikir canım ellerine sağlık. hımmm bide 200 gr eksidesin maşallaaah arkadaşımaaaa
nilgünüm senide gördüm şimdi. merhaba canlarım hayrılı bayramlar. saat 2de gelcekler bende çok özledim sizlere bakayım dedim. bakalım beni epeydir görmeyenler neler söyliycek meraktayımm:)))))
kızlarrrrrr isyanlardayımmm kızlarrrrrrr
bayram sabahı kalktım tartıldımm 73.5 geldimmmmm
ama bu sabahhhh kalktım tartıldımm vee 75.5 geldimmmmm
2 günde 2 kilo yaaaaaaaaa
hesapta karbon yapıyodum mahvettimm
pastalarr,dolmalar,baklavalar,kestane kebabı,kurabiyeler,çikolatalarrr nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrr dahaaaa
ve şuan dolaptaaa muhteşem şekerpareler,kurabiyelerrr,lokumlarr neler neler doluuuuuuuuu
ama yememem gerekkkkkkkk.......... sabahtan beri iyi geçtiiiii günümmmm akşama ne olucak bilmiyorummm:26::26:
ama cumaya eksik çıkmak istiyorum 73.5 u görmüşken çok üzüldüm çokkkkk
nası yapıcaz????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?