sizden öğrenecek çok şeyim var:))
banunun başarı hikayesini yeni tesdaüfen görmüştüm de izleminkini görmemiştim... çok motive ediyor insanı bunlar yahu..
herkese teşekkurler ısımlerı daha tam aklımda tutamadıgım ıcın genel yazıyorum ,
36 yasındayım , 1 kızım var , çalısıyorum , zamanında yıne burda gruba katılıp 9 kg verdım hedefıme ulastım ve ayrıldım ama 2 yıl olmustur , su an 83-84 arası gıdıp gelıyorum , hedefım saglıklı beslenıp , duzenlı bır hayat ve 68-70 lere inmek...
ayy cok teşekkur ederım derya ..bayram dıye sanırım yogun degıl burası , bırılerını görup gaza gelip saglıklı yasamaya baslamak ıstıyorum :))
kızlarrrrrr isyanlardayımmm kızlarrrrrrr
bayram sabahı kalktım tartıldımm 73.5 geldimmmmm
ama bu sabahhhh kalktım tartıldımm vee 75.5 geldimmmmm
2 günde 2 kilo yaaaaaaaaa
hesapta karbon yapıyodum mahvettimm
pastalarr,dolmalar,baklavalar,kestane kebabı,kurabiyeler,çikolatalarrr nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrr dahaaaa
ve şuan dolaptaaa muhteşem şekerpareler,kurabiyelerrr,lokumlarr neler neler doluuuuuuuuu
ama yememem gerekkkkkkkk.......... sabahtan beri iyi geçtiiiii günümmmm akşama ne olucak bilmiyorummm:26::26:
ama cumaya eksik çıkmak istiyorum 73.5 u görmüşken çok üzüldüm çokkkkk
kızlar perşembe lapa yapalım mı hatta cuma da yapalım ne dersiniz?
canım yaa siz öle diyince bende farklı bişi zannettim az çok takipteyimdir teknolojiyi ama bu ara son 2-3 yılım bebek bakımı ve zayıflamaya ayırdığım için birazcık geri kaldım yoksammmm tozu dumana katardımmm...günaydın kızlar... yeni gelenler hoşgelmişler...
ayşecim güldürdün beni ya sabah sabah... tablet b dokunmatik pcler işte ipad samsung galaxi falan onlara deniyo genel olarak...ipad 2 de ialveten 3g var bildiğim teknik detaylarını ben de çok çok iyi bilmiyorum...ama 2 de 3g var bildiğim kadarıyla...demek köye giderken son anda tüm çözümleri buldunuz gene de internet çekmedi... ay ne kötü olmuş. ben telden de giremiyorum işte...ben de pcden modemden ümidi kestim ya dün dedim artık internet cafeye falan giderim...sizden ayrı kalmak düşünülemez...
canım herkes aynı durumda ben hem regl hemde bayram kurbanıyım hergün düzenli olarak 200 gr artıom walla şaka gibi..slm kızlarrr herkezzz döktürmüşş bakıyorummm...eee tabi döktürenlerin başında ben geliyorummm..tammm toparladım derkenn bayram girdi ortayaa herşeyyy eskiye döndüüü...neyse yapabilirsem yarın başlıyorum ben tekrardan kaldığım yerdennn....offfff bayram felan kalmadı yaaa yeni yıla kadarr uzun bir sıkı yolum varrrr.....
iremcim süper yaa o bile bizi motive eder..kızlar starda ne gördüm ayşin paylaştığığ video vardı ya hani şu çok zayıflayan hatun vardı o yarışma starsa başlıyormuş...
sewdammm merak etme herkes aynı durumda..kızlarrrrrr isyanlardayımmm kızlarrrrrrr
bayram sabahı kalktım tartıldımm 73.5 geldimmmmm
ama bu sabahhhh kalktım tartıldımm vee 75.5 geldimmmmm
2 günde 2 kilo yaaaaaaaaa
hesapta karbon yapıyodum mahvettimm
pastalarr,dolmalar,baklavalar,kestane kebabı,kurabiyeler,çikolatalarrr nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrr dahaaaa
ve şuan dolaptaaa muhteşem şekerpareler,kurabiyelerrr,lokumlarr neler neler doluuuuuuuuu
ama yememem gerekkkkkkkk.......... sabahtan beri iyi geçtiiiii günümmmm akşama ne olucak bilmiyorummm:26::26:
ama cumaya eksik çıkmak istiyorum 73.5 u görmüşken çok üzüldüm çokkkkk
canım ya görmedim daha annemden yeni geldik artık yarın gitmem azıcık ev işi yapmam lazım 3 gündür ev aldı başını gidiyor kalk annneme git yavaştan düzenime girmem lazım orda olunca herşey den bol bol yeniyor..tatlım özledim seni ya..duru için sağol bi sıkıntı yok şu an.elt planettan ben de mesaj yazdım sana gördün mü çok sevindim ben de.en kısa zamanda sesini de duymak istiyorum.sen irem gülay derya tülin ve diğer arkadaşlar..telefonlarımızı birbirimize versek ya.ara ara konuşuruz telefonda harika olur.
çizmen hayırlı olsun.
eşinle de konuş sakin sakin.benimki dün ben sanırım kırşehire gitmekten vazgeçiyorum dedi.
azmin ve sakinliğin zaferi....
burcum biraz daha ii olmana sevindimm canım ..Selam Güzelliklerimm Benimmmm Nasilsinizzzz ??
Özledim Sizi Kizlaaar
Sayenizde Kendimi Toparliyorum , Benimle Ilgilen Tüm Topikteki Muhte$em Insanlara
Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorummm .. ve Coook Seviyorumm Siziii ..
Prensesimi Bekliyorum Hala , Aldigim Ilaclar Yüzünden Gelemedi Gitti ..
Bu Haftada Gelmezse Yandim Demektir , $i$likten Ve Karin Agrisindan Ölcem :26:
Umarim Hepinizin Bayrami Güzel Geciyordur .. Büyüklerimin Ellerinden Kücüklerimin Güzel Yanaklarindan Öüpyorummm
Yeni Gelen Arkada$larda Hosgelmi$ler .. Lenka idi Zannedersem , Canimm Ayni Seyleri
Senin Yasinda Bende Yasadim Hatta Gecmi$teki Yazilardada Yaziyordu ..
Benimlede Cok Dalga Geciyorlardi , Agliyarak Eve Geldigim Günler Cok Oldu Okuldan ..
Ben Senin Ya$indayken Aklimi Basima Toplayamadim Diyete Baslayamadim
Bak Simdi 21.Yasinda Anca Aklim Basima Geldide Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapip 16.Kilo Verdim
Bu Topik Sayesinde ..
Burayi Takip Etmeyi Birakma Bitanem , Bak Biz Ablalarin Olarak Sana Elimizden Gelen Tüüüm
Yardimlari Yapmaya Haziriz .. Yeterki Senin Gibi Citiir Lokum Bi Kardesimiz Hayallerine Kavu$sun
Bak Ilk Adimi Attin Bile Diyet Hikayende :) Buraya Yazmak Ilk Adim , Hele Bide Menülerini
ve Cuma Günleri Kilo Bildirimini Yaptinmi Yolun Basini Atlattin Demektir ..
Aynen öyle bayram diye bu kadar durgun, şu tatil bitsin görürsün herkes nasıl bir gazla geri dönüyor, hele ki bayram kaçamaklarından sonra
Sevdacım birebir aynısını yaşadım 2 günde 2 kilo! Eşim bile şok oldu nasıl bir bünyen var bu kadar hızlı kilo alan biri daha olamaz diye güldü. Toparlarız sevdam üzülme o dolaptakileri hemmen konu komşuya dağıtıyorsun ama başbaşayken olmaz
Nilgünüm çok isterdim ama artık eskisi gibi değilim, katı diyetler yapamıyorum 1 gün bile olsa, hazır böyle gidiyorken kendimi gene diyetten soğutmak istemiyorum..Hızlı koşan gerçekten çabuk yoruluyor
Selam Güzelliklerimm Benimmmm Nasilsinizzzz ??
Özledim Sizi Kizlaaar
Sayenizde Kendimi Toparliyorum , Benimle Ilgilen Tüm Topikteki Muhte$em Insanlara
Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorummm .. ve Coook Seviyorumm Siziii ..
Prensesimi Bekliyorum Hala , Aldigim Ilaclar Yüzünden Gelemedi Gitti ..
Bu Haftada Gelmezse Yandim Demektir , $i$likten Ve Karin Agrisindan Ölcem :26:
Umarim Hepinizin Bayrami Güzel Geciyordur .. Büyüklerimin Ellerinden Kücüklerimin Güzel Yanaklarindan Öüpyorummm
Yeni Gelen Arkada$larda Hosgelmi$ler .. Lenka idi Zannedersem , Canimm Ayni Seyleri
Senin Yasinda Bende Yasadim Hatta Gecmi$teki Yazilardada Yaziyordu ..
Benimlede Cok Dalga Geciyorlardi , Agliyarak Eve Geldigim Günler Cok Oldu Okuldan ..
Ben Senin Ya$indayken Aklimi Basima Toplayamadim Diyete Baslayamadim
Bak Simdi 21.Yasinda Anca Aklim Basima Geldide Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapip 16.Kilo Verdim
Bu Topik Sayesinde ..
Burayi Takip Etmeyi Birakma Bitanem , Bak Biz Ablalarin Olarak Sana Elimizden Gelen Tüüüm
Yardimlari Yapmaya Haziriz .. Yeterki Senin Gibi Citiir Lokum Bi Kardesimiz Hayallerine Kavu$sun
Bak Ilk Adimi Attin Bile Diyet Hikayende :) Buraya Yazmak Ilk Adim , Hele Bide Menülerini
ve Cuma Günleri Kilo Bildirimini Yaptinmi Yolun Basini Atlattin Demektir ..
Aynen öyle bayram diye bu kadar durgun, şu tatil bitsin görürsün herkes nasıl bir gazla geri dönüyor, hele ki bayram kaçamaklarından sonra
Sevdacım birebir aynısını yaşadım 2 günde 2 kilo! Eşim bile şok oldu nasıl bir bünyen var bu kadar hızlı kilo alan biri daha olamaz diye güldü. Toparlarız sevdam üzülme o dolaptakileri hemmen konu komşuya dağıtıyorsun ama başbaşayken olmaz
Nilgünüm çok isterdim ama artık eskisi gibi değilim, katı diyetler yapamıyorum 1 gün bile olsa, hazır böyle gidiyorken kendimi gene diyetten soğutmak istemiyorum..Hızlı koşan gerçekten çabuk yoruluyor
canım yaa siz öle diyince bende farklı bişi zannettim az çok takipteyimdir teknolojiyi ama bu ara son 2-3 yılım bebek bakımı ve zayıflamaya ayırdığım için birazcık geri kaldım yoksammmm tozu dumana katardımmm...
ama bak bi itiraf daha çözemediğim hani şu televizyonlardaki led ve lcd olayını bilmiom bizim hala bekarlıktan kalma 37 ekran emektar varda...
eşim bu ara sürekli bakıyo int den kocaman bişi alcak sanırsam ama izlediğim de yok zaten benim tek dünyam okul aycan ve burası....
canım herkes aynı durumda ben hem regl hemde bayram kurbanıyım hergün düzenli olarak 200 gr artıom walla şaka gibi..
verirken 200 200 gitmez ama alırken nasıl da geliyor..
birde wc problemim var son 1 haftadır düzenli su içmeyince birde bol protein böle yapıo cuma herkes artı olcak zannedersem...
iremcim süper yaa o bile bizi motive eder..
katılsakmı ne topik olarak valla sper olurdu herşey hazır ye iç spor yap bol bol tıkır tıkır giderdi bu kilolar...
sewdammm merak etme herkes aynı durumda..
ben geçen hafta 74 ü görmüştüm ama bugün 75. 6 idi..bayram sonuna herkes bomba gibi dönecek buna emin ol...
canım ya görmedim daha annemden yeni geldik artık yarın gitmem azıcık ev işi yapmam lazım 3 gündür ev aldı başını gidiyor kalk annneme git yavaştan düzenime girmem lazım orda olunca herşey den bol bol yeniyor..
evde olsam karbon yapardım walla..
canım bende sizlern sesini merak ediyorum yaklaşık 10 aydır burdayım hergünümde vardınız hemen hemen inanki günlük yaşamdaki arkadaşlarımdan daha da özel oldunuz benim için..
merak ediyorum neler yaptılar bugün diye...
bizim durum aynı sessiz sakinim ama bizim halletmemeiz gereken başka boyutu da var artık aslında çok bunaldım nilgün iyiki bayram girdide telaştan çok takmadım ama sevginin bitmesini istemiyorum saygı konusunda da çatırdamalar var ..
biz 4 yıl çıkarak ki bunun geneli hem ünide hem de ilk atandığımızda birlikte kalarak geçti..
aynı evi paylaştık öyle güzeldiki anlatamam..
çocukla birlikte ve özellikle denizliye geldikten sonra birçok şey değişti ..
evet çok ii bir baba asla hakkını yiyemem iyi bir eş bir çok ortamda ama evde bişiler eksik ki en önemlisi bu benim için ..
bu yaz 5. yılımız bitecek ve 5 yılda bu hale geldiğimize inanamıyorum....
hani demişsinya fönsüz dolaşmam bakımlıyım ama yoookk yokkk aynı işte..
bakalım bekleyip göreceğiz arkadaşımm
sen de sabırlı ol sonuç ne olursa olsun hayırlısını dile allahtan...
burcum biraz daha ii olmana sevindimm canım ..
hadi bayram sonuna güzel cicilerinle güzel güzel fotolar istiyoruz öncesi sonrası yapalım bol bol topik canlansınnnn...
deryacım bende sürekli artıyorum ben geçen nisanda 1 gece marmariste kalmıştık ve 1 gecede 2 kilyla dönmüştüm bilirim o durumları ama vazgeçmek yok bayram biter herkes birbirinin yakasına yapışır merak etme....
çantalar terlikler havada uçuşur ben çok pis geliom haberiniz olsun .........
aslında birkaç kere yazdım ama başlayamadım ama sürprizzz
bu perşembe salona başlayacağım inşallahh..
aslında başlayınca yazacaktım ama dayanamadım ..
yani 10 kasımda başlayıp 20 ocak şubat tatilinin ilk başladığı güne kadar gideceğim bakalım cardio fitness yapmak istiyorum bu sefer..
diğerinde step - pilates- aerobik karışıktı...
bu sefer bol bol yürümek istiyorum ve az da fitness göbüş ve göğüsler için...
ortim ya bu lapayı bi kere yaptım 1600 gitmişti ama ben zaten onu yiyemedim o yüzden hep açtım o gün...
denersem izleminki gibi yaparım çorbavariii.....ama itiraf edeyim yapasım yok ben az öz mantığını seviyorum
az öz ye
bol su
azıcık spor yeterli bence...
iyi olmana sevindim canım.bir an önce prenses gelsin de rahatla bari canım.
nasıl istersen canım.kendi bünyeni biliyorsun.hatırlar mısın geçen kış yine böyle beni motive edici yazılar yazıyordunuz.ben de bir türlü diyet yapamıyordum.hep 85 tim .bi gaza geldim 2 gün sadece su ve meyve suyu içtim.83 e düştüm ve o gün bugündür 85 i görmedim.ilginç bir bünye benimki..şimdi yine biraz şaşırtarak 79 dan aşağıya inmak istiyorum.
sen daha iyi bilirsin tatlım.vücudunu tanıyorsun artık.
canım eğer senin için de sevgin bitmediyse mücadele et.ondan bekleme.tatlı tatlı sakince konuş.ona verdiğin değeri anlat.biz kadınlar çok değil ultra verici olmak zorundayız.verdikçe geliyorlar merak etme.bak aramızda sevgi bitti ama kalan birazcık saygıyla evliliği sürdürebiliyoruz..hayırlısı olsun senin için.
salona çok sevindim.ben de yazılmak istiyorum ama elim sıkışık biraz.nişan için harcamak istiyorum paramı.sen bi başla hepimizi çekip çevirirsin eminim.
sen nasıl istersen.deryaya da dedim.vücudunuzu tanıyorsunuz artık.yeterki yiyip artı çıkmayalım.
8 derken canım adetmi saatmi anlayamadım yok canım yok bi daha tövbeeeyine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
evet..bayram nöbetçinizden resimler..
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor[/QUOTE
CANIMMMMMM en güzel birincilik hediyesi sanırım senin yaptıgınnn çok çok mutlu oldummmm saol canım benimm. duruma geçmiş olsun. ıslak kekde harika görünüyo. ben hindistan cevizine bulamazdım üstüne serperdim çok iyi fikir canım ellerine sağlık. hımmm bide 200 gr eksidesin maşallaaah arkadaşımaaaa
canım maşallah hala menünü yazıyosun. bizde saat kavramı kalmadı yazamıyorumda......
hoşgeldin canımmmm ben tülinnnn
canım hoşgeldin ben tülin. 32 yaşındayım. bende lise yıllarımda 70 lerdeydim hep ve çok utanırdım. sen sakın bizden ayrılma bu yaşta bu azimle en geç 1 yıla dilediğin kilona inersin. düzenli menülerimizi yazıyoruz. sende utanmadan kilonu yaz canım. bak ben 93 lerden 73 lere geldim. sende yapacaksın inanıyorum sana.
ooohhh ne güzel canım.çok motive olmuşsundur.çok sevindim
aaaa ama sarmaları ye tamam ama 8i geçmesin.milföyüde aklında kalmasın kahvaltıda ye arkadaşımmm.bida da yok tmmı canımmmm
gülayııımmm seni gördümmm balım kuşhana başlıyoruz dimi perşembeyeeee
evet canım mazeret büyük ama işte olmadı miğdemi bağırsaklarımı bozmuşum lapa zaten şu an hem kilolara hemde bağırsaklarıma ii gelir hadi yapalımdetaylı araştırıp ona göre almak lazım.ama şu an notebook um ve cep telefonum beni idare ediyor.beni ne zaman bırakırlarsa o zman alırım herhalde.bakalım ne kadar dayanacağım
canım harikasın.hem dikkatli yiyorsun hem de spor yapıyorsun.tebrikler..
kolayı ben de içmiyorum tadı da bir tuhaf geliyor zaten.çay ve bitki çayıyla içiyorum demişsin.neyi içiyorsun anlamadım?yoksa sadece çay ve bitki çayımı içiyorum demek istedin?
amin canım.Allah bugünümüzü aratmasın inşallah.
sağol deryam..kek harika oldu gerçekten gidip gelip yiyorum ya.biri gelsin bitirsin şu keki
canım bu zamanlar özel zamanlar.herkesin kaçamağı oluyor.perşembeden itibaren dikkat edersin yine ben eminim..
tabiki..hoş geldin ben nilgün.kendinden bahsetsene biraz..
canın sağolsun baksana hem yiyip hem de istediğin zaman dikkat ediyorsun.insan daha ne ister?keşke senin gibi olabilsem..
bebeğim hoş geldin.ben nilgün.33 yaşında bir ablan olarak şunu belirtmek isterim ki önünde şapka çıkartıyorum.bu genç yaşında aklın başında.sorunu biliyorsun ve çözüm arıyorsun.başlamak bitirmenin yarısıdır.kaç kilosun bilmiyorum ama eskiden rumuzu kristal kelebek şu an lilium olan bi kardeşimiz 100 kilodan 72 ye indi.sen neden yapmayasın?
ayrıntılı yazacağım sana ama 2 çocuğum var şu an kısa yazıyorum kusura bakma.ayşenin dediği gibi önce 3 lt su içmekle başla.bir yazı vardı suyla ilgili onu sana kopyalarım.hiç bir şey yapmasan da suyunu bir iç 3 lt bak bakalım o su dolu mideye fazla yeniyor mu?sakın kimseye söyleme.sen diyette misin derlerse yok ya hazımsızlık var herhalde midem bulanıyor fazla yiyemiyorum dersin.
yine yazacağım şekerim.tekrar hoş geldin.
yok be güzelim ben kim 1. olmak kim?ama dikkat etmeye çalışıyorum.sağol desteğin için.
oh oh ne güzel.kıskananlar çatır çatır çatlasın..tebrikler arkadaşım.
tatlım özledim seni ya..duru için sağol bi sıkıntı yok şu an.elt planettan ben de mesaj yazdım sana gördün mü çok sevindim ben de.en kısa zamanda sesini de duymak istiyorum.sen irem gülay derya tülin ve diğer arkadaşlar..telefonlarımızı birbirimize versek ya.ara ara konuşuruz telefonda harika olur.
çizmen hayırlı olsun.
eşinle de konuş sakin sakin.benimki dün ben sanırım kırşehire gitmekten vazgeçiyorum dedi.
azmin ve sakinliğin zaferi....
canın sağolsun bayram en büyük mazeret.perşembeye lapa yapalım da bir arınalım ayol...
bak ama sorunu biliyorsun.kendini aç bırakmasaydın böyle yemeyecektin.neyse dikkat edersin artık bundan sonra..
canın sağolsun herkese dediğim gibi.perşembeye kaldığımız yerden devam canım..
evet ben ilk duyduğum da oley diye bağırdım.eşim de hayrola sen mi katılacaksın dedi.ben de neden olmasın dedim ama cesaret edemem ki..
duymuş deryam duymuş...
ne güzel karşılamışsın yeni gelenleri harikasın canım.
canım aslında menülerim son hafta dengesizleşti ondan önce iiydi sanırım ama bayram haftası ve bayram mahvetti ama toplıycam dimi kızlar salmıycam kendimicanım gündüz ne yediğini bilmiyorum ama önceki menulerinden hatırladığım kadarı ile pek dengeli değildi. mesela 2-3 tane sarma yersen moralin bozulmazdı ama kendini aç bıraktıysan saldırırsın tabağa...kendini asla asla aç bırakma canım verdiğini fazla fazla geri alırsın sonra...
Ne demek her zaman birilerinin umudu olmak için yer var aramızda, hoşgeldin ben derya
Ablam öncelikle hoşgeldin ben derya, 27 yaşındayım
Lenkacım sizin yaşınızda birilerini burada görünce öyle seviniyorum ki ne güzel erken yaşta farkına varmış ve çaba gösteriyor diyorum. Senin yaşında 2 kişi daha var aramızda
Ayşe ablan çok güzel anlatmış başta yapman gerekenleri, hepsine katılıyorum özellikle kimseye diyetteyim deme bırak bilmesinler..Zaten sen zayıfladıkça farkedeceklerAblacım o sıkıntıları hepimiz öyle çok yaşadık ki sadece ayşe ablan değil senin gibi kilo problemi yaşayan hepimiz bu yollardan geçtik. Benim en büyük hayalim beyaz pantalon giymekti..74'e indiğimde giydim ve sevincim öyle büyüktü ki buradakiler bilir dünyalar benim olmuştu..Sonra hep tayt çizme giyenlere özenirdim bu kış onu da tattım çok şükür. Eski kendine güvensiz, utanan, sıkılan yemek yiyemeyen deryadan eser kalmadı..Şimdi kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum sadece, işte sana ne mutlu ki bizim gibi yıllarını kurban etmeyeceksin inşallah bu illete..Öncelikle motive olman adına kilo çizelgeni yap, burada detaylıca anllatılıyor adım adım yapabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Sonra da bizim iki kaptanımız var, banu ve izlem. Buradaki çoğu kişiye umut oldular hikayeleriyle..Onların fotoğraflarını görüp başarı öykülerini okuyunca bu işe dört elle sarılacağına eminim..Onların başarı öyküleri de şurada ;
Bu Banu'nun : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-masummun-basari-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.html
Gerçi fotoğraflar linkleri uçmuş ama gelince tekrar yükler senin için
Bu da izloşumuzun ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
Bu yolda sana ve bize sonsuz başarılar
Cidden başka deli olurduk söylesinler diye şimdi sıradan geliyor :)
Ben de yedim semracım ahh ben de
Valla battı balık yan gider demeyip hemmen toparlanmamız lazım ne kadar az zararla kurtarırsak kardır..Bugün yeni bir başlangıç yapalım.. :13:
Hadi ya çok sevindim..Geçen gün düşünmüştüm yahu saçma sapan bir sürü format alıyoruz dışarıdan şunu alsaydık bari bir kaç insana bir hayrı olurdu demiştim içimden, birileri duymuş demek
deryacım başlıyacaktım ama çok afedersiniz sabah gözümü sancıyla açtım ve wc ye koşturdum ve hala aynıyım sanırım tatlılar falan beni bozdu yada ayaklarımda ince çorplarla dolaşmıştım üşütmüşte olabilirim ama bağırsaklarım çok fena bozuldu orkestra var sanki içerde ve bu durumda ne yapılır bilmiyorum diyet konusunda haşlanmış patates yedim ayran la bide yağsız tost toparlamak için inşallah saabaha düzelirim
iltifatları kap gel şekr :)nilgünüm senide gördüm şimdi. merhaba canlarım hayrılı bayramlar. saat 2de gelcekler bende çok özledim sizlere bakayım dedim. bakalım beni epeydir görmeyenler neler söyliycek meraktayımm:)))))
menün güzel nilgüncm pilavıda 2-3 kaşık yesen yeterakşama kavurma,pirinç pilavı,salata ve çorba yaptım.çorba içip kavurma ve salata yiyeceğim.pilava dayanabilirim inşallah...
canım yaa siz öle diyince bende farklı bişi zannettim az çok takipteyimdir teknolojiyi ama bu ara son 2-3 yılım bebek bakımı ve zayıflamaya ayırdığım için birazcık geri kaldım yoksammmm tozu dumana katardımmm...
ama bak bi itiraf daha çözemediğim hani şu televizyonlardaki led ve lcd olayını bilmiom bizim hala bekarlıktan kalma 37 ekran emektar varda...
eşim bu ara sürekli bakıyo int den kocaman bişi alcak sanırsam ama izlediğim de yok zaten benim tek dünyam okul aycan ve burası....
canım herkes aynı durumda ben hem regl hemde bayram kurbanıyım hergün düzenli olarak 200 gr artıom walla şaka gibi..
verirken 200 200 gitmez ama alırken nasıl da geliyor..
birde wc problemim var son 1 haftadır düzenli su içmeyince birde bol protein böle yapıo cuma herkes artı olcak zannedersem...
iremcim süper yaa o bile bizi motive eder..
katılsakmı ne topik olarak valla sper olurdu herşey hazır ye iç spor yap bol bol tıkır tıkır giderdi bu kilolar...
sewdammm merak etme herkes aynı durumda..
ben geçen hafta 74 ü görmüştüm ama bugün 75. 6 idi..bayram sonuna herkes bomba gibi dönecek buna emin ol...
canım ya görmedim daha annemden yeni geldik artık yarın gitmem azıcık ev işi yapmam lazım 3 gündür ev aldı başını gidiyor kalk annneme git yavaştan düzenime girmem lazım orda olunca herşey den bol bol yeniyor..
evde olsam karbon yapardım walla..
canım bende sizlern sesini merak ediyorum yaklaşık 10 aydır burdayım hergünümde vardınız hemen hemen inanki günlük yaşamdaki arkadaşlarımdan daha da özel oldunuz benim için..
merak ediyorum neler yaptılar bugün diye...
bizim durum aynı sessiz sakinim ama bizim halletmemeiz gereken başka boyutu da var artık aslında çok bunaldım nilgün iyiki bayram girdide telaştan çok takmadım ama sevginin bitmesini istemiyorum saygı konusunda da çatırdamalar var ..
biz 4 yıl çıkarak ki bunun geneli hem ünide hem de ilk atandığımızda birlikte kalarak geçti..
aynı evi paylaştık öyle güzeldiki anlatamam..
çocukla birlikte ve özellikle denizliye geldikten sonra birçok şey değişti ..
evet çok ii bir baba asla hakkını yiyemem iyi bir eş bir çok ortamda ama evde bişiler eksik ki en önemlisi bu benim için ..
bu yaz 5. yılımız bitecek ve 5 yılda bu hale geldiğimize inanamıyorum....
hani demişsinya fönsüz dolaşmam bakımlıyım ama yoookk yokkk aynı işte..
bakalım bekleyip göreceğiz arkadaşımm
sen de sabırlı ol sonuç ne olursa olsun hayırlısını dile allahtan...
burcum biraz daha ii olmana sevindimm canım ..
hadi bayram sonuna güzel cicilerinle güzel güzel fotolar istiyoruz öncesi sonrası yapalım bol bol topik canlansınnnn...
deryacım bende sürekli artıyorum ben geçen nisanda 1 gece marmariste kalmıştık ve 1 gecede 2 kilyla dönmüştüm bilirim o durumları ama vazgeçmek yok bayram biter herkes birbirinin yakasına yapışır merak etme....
çantalar terlikler havada uçuşur ben çok pis geliom haberiniz olsun .........
aslında birkaç kere yazdım ama başlayamadım ama sürprizzz
bu perşembe salona başlayacağım inşallahh..
aslında başlayınca yazacaktım ama dayanamadım ..
yani 10 kasımda başlayıp 20 ocak şubat tatilinin ilk başladığı güne kadar gideceğim bakalım cardio fitness yapmak istiyorum bu sefer..
diğerinde step - pilates- aerobik karışıktı...
bu sefer bol bol yürümek istiyorum ve az da fitness göbüş ve göğüsler için...
deryacım başlıyacaktım ama çok afedersiniz sabah gözümü sancıyla açtım ve wc ye koşturdum ve hala aynıyım sanırım tatlılar falan beni bozdu yada ayaklarımda ince çorplarla dolaşmıştım üşütmüşte olabilirim ama bağırsaklarım çok fena bozuldu orkestra var sanki içerde ve bu durumda ne yapılır bilmiyorum diyet konusunda haşlanmış patates yedim ayran la bide yağsız tost toparlamak için inşallah saabaha düzelirim
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Bana sahip çıkıp,cesaretlendirdiniz. Ben bile tam olarak kendime inanamıyorken
siz bana inandınız. Bunun için teşekkür ederim.
Kusura bakmayın ablalarım,yeni olduğum için hepinizin adını bilmiyorum.
Derya abla, Nilgün abla, Ayşe abla, Tülin abla ve diğer ablalarım.
Hepiniz çok iyisiniz.
Derya abla tavsiyene uydum çizelgemi yaptım.
Söylediklerine de uyacağım.
Önceden de diyet yapmaya çalışmıştım.ama yaptığım diyetlerin hepsinde hemencecik
kilo vermek istiyodum bu yüzde çok az yiyordum.
Ama sonuç 3-4 gün dayandıkan sonra açlığıma yenik düşüyordum.
Bu sefer uzun zamana yayarak yapacağım.
yarın resmi olarak diyetime başlıyorum. :)))
Başarı hikayeleri o kadar güzeldi ki...
ben bile bir okuyucu olarak ne kadar sevindim. Sanki ben vermişim gibi.
Bu başarıları okumak bile böyle hissettiryorsa zayıfladığımda nasıl olurum bilemiyorum :)
Bu arada bir sorum olacaktı.
bitki çayları kilo vermemde yardımcı olur mu?
Sizler etkisini gördünüz mü? Bizim evde 5'i bir yerde poşet çay var.
Bir ara içmek için yapmıştım ama alışkın olmadığım için tadı ve kokusu pek hoşuma gitmemişti.
Bu yüzden içememiştim. sizlerde denediniz mi?
neyse, herkese iyi geceler. :)
yarın görüşmek üzere.... :)
sabah:
1domates
1salatalık
peynir
1dilim kepekli ekmek(uno light)
çay şekersiz
yeşillik
ara:elma
nette buldum bu listeyi boyu 165 kilosu 70 kilo olan biri için verilmiş bir liste... kuşadasında bir diyetisyen tarafından verilmiş...
öğlen :
5kaşık sebze yemeği,4kaşık yoğurt ve salata (sınırsız)
1dilim k.ekmek
ara:3kuru kayısı yada bir meyve
akşam:60gr et,tavuk veya balık ızgara
yoğurt,salata sınırsız,1dilim k.ekmek
gece yatarken :1bardak süt veya 2bardak ayran çok acıkırsam yarım dilim ekmek
3litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?