80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizden öğrenecek çok şeyim var:))

her zaman öğreniyoruz burada bir şeyler.ben ilk olarak sanırım banu ve deryadan duydum bunu.

banunun başarı hikayesini yeni tesdaüfen görmüştüm de izleminkini görmemiştim... çok motive ediyor insanı bunlar yahu..

aynen canım muazzam bilgileri var bir de.onlardan öğrenecek çok şey var.

tekrar hoş geldin canım.

akşama kavurma,pirinç pilavı,salata ve çorba yaptım.çorba içip kavurma ve salata yiyeceğim.pilava dayanabilirim inşallah...

Selam Güzelliklerimm Benimmmm Nasilsinizzzz ??

Özledim Sizi Kizlaaar

Sayenizde Kendimi Toparliyorum , Benimle Ilgilen Tüm Topikteki Muhte$em Insanlara
Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorummm .. ve Coook Seviyorumm Siziii ..

Prensesimi Bekliyorum Hala , Aldigim Ilaclar Yüzünden Gelemedi Gitti ..
Bu Haftada Gelmezse Yandim Demektir , $i$likten Ve Karin Agrisindan Ölcem :26:

Umarim Hepinizin Bayrami Güzel Geciyordur .. Büyüklerimin Ellerinden Kücüklerimin Güzel Yanaklarindan Öüpyorummm

Yeni Gelen Arkada$larda Hosgelmi$ler .. Lenka idi Zannedersem , Canimm Ayni Seyleri
Senin Yasinda Bende Yasadim Hatta Gecmi$teki Yazilardada Yaziyordu ..
Benimlede Cok Dalga Geciyorlardi , Agliyarak Eve Geldigim Günler Cok Oldu Okuldan ..
Ben Senin Ya$indayken Aklimi Basima Toplayamadim Diyete Baslayamadim
Bak Simdi 21.Yasinda Anca Aklim Basima Geldide Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapip 16.Kilo Verdim
Bu Topik Sayesinde ..
Burayi Takip Etmeyi Birakma Bitanem , Bak Biz Ablalarin Olarak Sana Elimizden Gelen Tüüüm
Yardimlari Yapmaya Haziriz .. Yeterki Senin Gibi Citiir Lokum Bi Kardesimiz Hayallerine Kavu$sun
Bak Ilk Adimi Attin Bile Diyet Hikayende :) Buraya Yazmak Ilk Adim , Hele Bide Menülerini
ve Cuma Günleri Kilo Bildirimini Yaptinmi Yolun Basini Atlattin Demektir ..

ayy cok teşekkur ederım derya ..bayram dıye sanırım yogun degıl burası , bırılerını görup gaza gelip saglıklı yasamaya baslamak ıstıyorum :))

Aynen öyle bayram diye bu kadar durgun, şu tatil bitsin görürsün herkes nasıl bir gazla geri dönüyor, hele ki bayram kaçamaklarından sonra

Sevdacım birebir aynısını yaşadım 2 günde 2 kilo! Eşim bile şok oldu nasıl bir bünyen var bu kadar hızlı kilo alan biri daha olamaz diye güldü. Toparlarız sevdam üzülme o dolaptakileri hemmen konu komşuya dağıtıyorsun ama başbaşayken olmaz

kızlar perşembe lapa yapalım mı hatta cuma da yapalım ne dersiniz?

Nilgünüm çok isterdim ama artık eskisi gibi değilim, katı diyetler yapamıyorum 1 gün bile olsa, hazır böyle gidiyorken kendimi gene diyetten soğutmak istemiyorum..Hızlı koşan gerçekten çabuk yoruluyor

canım yaa siz öle diyince bende farklı bişi zannettim az çok takipteyimdir teknolojiyi ama bu ara son 2-3 yılım bebek bakımı ve zayıflamaya ayırdığım için birazcık geri kaldım yoksammmm tozu dumana katardımmm...
ama bak bi itiraf daha çözemediğim hani şu televizyonlardaki led ve lcd olayını bilmiom bizim hala bekarlıktan kalma 37 ekran emektar varda...
eşim bu ara sürekli bakıyo int den kocaman bişi alcak sanırsam ama izlediğim de yok zaten benim tek dünyam okul aycan ve burası....
canım herkes aynı durumda ben hem regl hemde bayram kurbanıyım hergün düzenli olarak 200 gr artıom walla şaka gibi..
verirken 200 200 gitmez ama alırken nasıl da geliyor..
birde wc problemim var son 1 haftadır düzenli su içmeyince birde bol protein böle yapıo cuma herkes artı olcak zannedersem...
kızlar starda ne gördüm ayşin paylaştığığ video vardı ya hani şu çok zayıflayan hatun vardı o yarışma starsa başlıyormuş...
iremcim süper yaa o bile bizi motive eder..
katılsakmı ne topik olarak valla sper olurdu herşey hazır ye iç spor yap bol bol tıkır tıkır giderdi bu kilolar...
sewdammm merak etme herkes aynı durumda..
ben geçen hafta 74 ü görmüştüm ama bugün 75. 6 idi..bayram sonuna herkes bomba gibi dönecek buna emin ol...
canım ya görmedim daha annemden yeni geldik artık yarın gitmem azıcık ev işi yapmam lazım 3 gündür ev aldı başını gidiyor kalk annneme git yavaştan düzenime girmem lazım orda olunca herşey den bol bol yeniyor..
evde olsam karbon yapardım walla..
canım bende sizlern sesini merak ediyorum yaklaşık 10 aydır burdayım hergünümde vardınız hemen hemen inanki günlük yaşamdaki arkadaşlarımdan daha da özel oldunuz benim için..
merak ediyorum neler yaptılar bugün diye...
bizim durum aynı sessiz sakinim ama bizim halletmemeiz gereken başka boyutu da var artık aslında çok bunaldım nilgün iyiki bayram girdide telaştan çok takmadım ama sevginin bitmesini istemiyorum saygı konusunda da çatırdamalar var ..
biz 4 yıl çıkarak ki bunun geneli hem ünide hem de ilk atandığımızda birlikte kalarak geçti..
aynı evi paylaştık öyle güzeldiki anlatamam..
çocukla birlikte ve özellikle denizliye geldikten sonra birçok şey değişti ..
evet çok ii bir baba asla hakkını yiyemem iyi bir eş bir çok ortamda ama evde bişiler eksik ki en önemlisi bu benim için ..
bu yaz 5. yılımız bitecek ve 5 yılda bu hale geldiğimize inanamıyorum....
hani demişsinya fönsüz dolaşmam bakımlıyım ama yoookk yokkk aynı işte..
bakalım bekleyip göreceğiz arkadaşımm
sen de sabırlı ol sonuç ne olursa olsun hayırlısını dile allahtan...

burcum biraz daha ii olmana sevindimm canım ..
hadi bayram sonuna güzel cicilerinle güzel güzel fotolar istiyoruz öncesi sonrası yapalım bol bol topik canlansınnnn...

deryacım bende sürekli artıyorum ben geçen nisanda 1 gece marmariste kalmıştık ve 1 gecede 2 kilyla dönmüştüm bilirim o durumları ama vazgeçmek yok bayram biter herkes birbirinin yakasına yapışır merak etme....
çantalar terlikler havada uçuşur ben çok pis geliom haberiniz olsun .........

aslında birkaç kere yazdım ama başlayamadım ama sürprizzz

bu perşembe salona başlayacağım inşallahh..
aslında başlayınca yazacaktım ama dayanamadım ..
yani 10 kasımda başlayıp 20 ocak şubat tatilinin ilk başladığı güne kadar gideceğim bakalım cardio fitness yapmak istiyorum bu sefer..
diğerinde step - pilates- aerobik karışıktı...
bu sefer bol bol yürümek istiyorum ve az da fitness göbüş ve göğüsler için...

ortim ya bu lapayı bi kere yaptım 1600 gitmişti ama ben zaten onu yiyemedim o yüzden hep açtım o gün...
denersem izleminki gibi yaparım çorbavariii.....ama itiraf edeyim yapasım yok ben az öz mantığını seviyorum
az öz ye
bol su
azıcık spor yeterli bence...

iyi olmana sevindim canım.bir an önce prenses gelsin de rahatla bari canım.

nasıl istersen canım.kendi bünyeni biliyorsun.hatırlar mısın geçen kış yine böyle beni motive edici yazılar yazıyordunuz.ben de bir türlü diyet yapamıyordum.hep 85 tim .bi gaza geldim 2 gün sadece su ve meyve suyu içtim.83 e düştüm ve o gün bugündür 85 i görmedim.ilginç bir bünye benimki..şimdi yine biraz şaşırtarak 79 dan aşağıya inmak istiyorum.
sen daha iyi bilirsin tatlım.vücudunu tanıyorsun artık.

canım eğer senin için de sevgin bitmediyse mücadele et.ondan bekleme.tatlı tatlı sakince konuş.ona verdiğin değeri anlat.biz kadınlar çok değil ultra verici olmak zorundayız.verdikçe geliyorlar merak etme.bak aramızda sevgi bitti ama kalan birazcık saygıyla evliliği sürdürebiliyoruz..hayırlısı olsun senin için.

salona çok sevindim.ben de yazılmak istiyorum ama elim sıkışık biraz.nişan için harcamak istiyorum paramı.sen bi başla hepimizi çekip çevirirsin eminim.

sen nasıl istersen.deryaya da dedim.vücudunuzu tanıyorsunuz artık.yeterki yiyip artı çıkmayalım.

caım benim salon 70 lira aylık 3 aylık üyelik yaparsan 60 oluo aylık...
ben 10 kasım 20 cak arası gideceğim inşallah şubat tatilinde mersine gideceğiz en son beni kv 80 ile gördü görümcem geldiya yeni o zaman 75 idim ..
bayaaa şaşırdı görünce...
2.5 ayda ii bir sonuç almam lazım...
65 olsam süper olur gidene kadar ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor..
hesap yapınca olmuyor her 5 kiloda bir bi rahatlama oluyor.. ve 1 ay sabit kalıom sonra tekrar düzene sokuom bakalım bu sefer tam gaz hem diyet hem spor ne olacakk ...

sabah:
1domates
1salatalık
peynir
1dilim kepekli ekmek(uno light)
çay şekersiz
yeşillik

ara:elma

nette buldum bu listeyi boyu 165 kilosu 70 kilo olan biri için verilmiş bir liste... kuşadasında bir diyetisyen tarafından verilmiş...
öğlen :
5kaşık sebze yemeği,4kaşık yoğurt ve salata (sınırsız)
1dilim k.ekmek

ara:3kuru kayısı yada bir meyve

akşam:60gr et,tavuk veya balık ızgara
yoğurt,salata sınırsız,1dilim k.ekmek

gece yatarken :1bardak süt veya 2bardak ayran çok acıkırsam yarım dilim ekmek

3litre su

diyetim 1800 kalorilik bi diyet 10.gün bitip 11.güne her geçişimizde bonus günü var bu bonus gününün amacı da vücuda kıtlık bilincine sokmamak.yani siz ben bonus yapmassam daha çabuk kilo veririm diye düşünmeyin çünkü öle olmuyor ben denedim
siz denemeyin..

diyete gelince her yemekten önce 2bardak su
yemekler 1kaşık zeytin yağı ile pişiyor
porsiyonlar ya bir su bardağı yada 1kase olarak ölçüyoruz
1su bardağı=1porsiyon
GÜNDE 3LİTRE SU(ÇOK ÖNEMLİ)
sebze yemeklerinin içine 3.4parça et veya tavuk koyuyoruz.
eğer köfte,et,balık,tavuk yersek sebze yemeği çıkıyor ve bütün etlerin ölçüsü 2köfte kadardır 60gr.ızgara veya fırında
uyarı:ben 60gr kaileye almayarak bir tane çipura yemiştim ama diyetisyen onu kaçamak olarak saydı malesef ki yasak ölçü dikkate alıncak ama bonus da istersen 1kilo ye dedi

sabah:1domates,1salatalık
2dilim uno light kepekli ekmek
1dilim peynir veya 1b.süt
(haftada 2defa yumurta)
1kase çorba
yeşillik

ara:meyve

öğlen ve akşam aynıdır

1por.sebze yemeği yada 3kaşık makarna veya pilav yada 5tane sarma yada 2dolma
1kase yoğurt
1kase çorba 2dilim kepekli ekmek
sınırsız yağsız salata

ara:meyve

gece yatarken :yarım dilim k.ekmeği
1domates ve salatalık
2brdak ayran veya 1bardak süt

BONUS GÜNÜNDE İSTEDİĞİNİZİ YİYEBİLİRSİNİZ AMA SAKIN DİYET GÜNÜN DE BİR ZEYTİN YADA 1TANE FISTIK BİLE YEMEK YOK...
SIFIR KAÇAMAK OLURSA EĞER VERİYORSUNUZ CANLARIM

GÜNDE 1SAAT SPOR
İLK 1AY BU DİYETİ YAPTIKTAN SONRA 2.AYDA EKMEKLERİ 1DİLİME DÜŞÜRÜP YEMEKLERİ 4KAŞIĞA DÜŞÜRÜYORUZ VE GECE DE SADECE SÜT VEYA AYRAN İÇİYORUZ....

3.AYIDA KENDİM UYGULAYINCA YAZICAM AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELİRSE TEKRAR YAZARIM...

EĞER İÇİNİZDE YAPAN OLURSA LÜTFEN BURAYA SONUÇLARI YAZIN ARKADAŞLAR

iyi geceler kızlar menümü yazıym
yine geç kalktık kahvaltıda geç oldu
13: et kavurma, 7 bardak çay
ara:3 mandalin ( aslında mandalinler küçüçüktü toplasan 1 mandalin eder)
akşam: havuç turp salatası 1 kase yoğurt 3 yk makarna ,
ara 2 minicik mandalin
az yedim ama diyet adına çok verimsiz bi gündü

nilgünüm senide gördüm şimdi. merhaba canlarım hayrılı bayramlar. saat 2de gelcekler bende çok özledim sizlere bakayım dedim. bakalım beni epeydir görmeyenler neler söyliycek meraktayımm:)))))
iltifatları kap gel şekr :)
akşama kavurma,pirinç pilavı,salata ve çorba yaptım.çorba içip kavurma ve salata yiyeceğim.pilava dayanabilirim inşallah...
menün güzel nilgüncm pilavıda 2-3 kaşık yesen yeter

çok sevindim senin adına evde düzenli yapılmıo salon olunca mecbur gidip yapıyosun

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Bana sahip çıkıp,cesaretlendirdiniz. Ben bile tam olarak kendime inanamıyorken
siz bana inandınız. Bunun için teşekkür ederim.
Kusura bakmayın ablalarım,yeni olduğum için hepinizin adını bilmiyorum.
Derya abla, Nilgün abla, Ayşe abla, Tülin abla ve diğer ablalarım.
Hepiniz çok iyisiniz.
Derya abla tavsiyene uydum çizelgemi yaptım.
Söylediklerine de uyacağım.
Önceden de diyet yapmaya çalışmıştım.ama yaptığım diyetlerin hepsinde hemencecik
kilo vermek istiyodum bu yüzde çok az yiyordum.
Ama sonuç 3-4 gün dayandıkan sonra açlığıma yenik düşüyordum.
Bu sefer uzun zamana yayarak yapacağım.
yarın resmi olarak diyetime başlıyorum. :)))

Başarı hikayeleri o kadar güzeldi ki...
ben bile bir okuyucu olarak ne kadar sevindim. Sanki ben vermişim gibi.
Bu başarıları okumak bile böyle hissettiryorsa zayıfladığımda nasıl olurum bilemiyorum :)
Bu arada bir sorum olacaktı.
bitki çayları kilo vermemde yardımcı olur mu?
Sizler etkisini gördünüz mü? Bizim evde 5'i bir yerde poşet çay var.
Bir ara içmek için yapmıştım ama alışkın olmadığım için tadı ve kokusu pek hoşuma gitmemişti.
Bu yüzden içememiştim. sizlerde denediniz mi?

neyse, herkese iyi geceler. :)
yarın görüşmek üzere.... :)

Gene harikasın

Semracım sadece bir ufak patates haşla ayranla ye o toplayacaktır. Patates de aldırır çünkü :26: Ya da bir sade türk kahvesi iç o da iyi geliyordu sanırım.

Ablacım hızlı koşan çabuk yoruluyor emin ol, o yüzden yavaş da gitse sakın acele etme, biliyorum hepimiz aynı hataya düşüyoruz hemen kurtulalım istiyoruz ama nasıl bu kilolar hemen gelmediyse hemen de gitmiyor işte..250 gramı bile küçümseme bir arkadaşımız vardı onun lafı bu : 250 gramlık paket yağları al eline,koy beline bak bakalım az mı çok mu sen işte vücudundan o kadar yağ attın. Bu lafı hiç unutma yavaş gitsin ama tam gitsin.

Bitki çaylarının bana çok yararı oldu. Ama form çaylarına bağımlı yaptım kendimi onlarsız tuvalete çıkamıyorum artık Benim kadar abartmadığın sürece özellikle tarçın çayı (şeker isteğini bastırmak için) yeşil çay ve form çayı en büyük yardımcın olacak..Bir de süt ve süt ürünlerini bol tüket aynı su gibi zayıflamaya yardımcı olduğunu birebir gördük.

Son düzenleme:

ben kusadasında yasıyorum , bu lıste herkes ıcın bırebır gecerlı degıldır , aynı dıyetısyene gıttıgım ıcın kesın konusuyorum , o yuzden bırebır uyamayız , ben su ıcmedıgım ıcın kabızlık yasıyordum o yuzden doktor bey bana kepek ekmegı ve her ögunden once corba tavsıye etmıstı ..

herkese gunaydın bu arada , kızımda bende iyi üşütmüşüz , grip olduk yatıyoruz , bayram kacamakları yapanlar üzülmesin diyebılıyorum daha herkesı tam tanımıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…