caım benim salon 70 lira aylık 3 aylık üyelik yaparsan 60 oluo aylık...
ben 10 kasım 20 cak arası gideceğim inşallah şubat tatilinde mersine gideceğiz en son beni kv 80 ile gördü görümcem geldiya yeni o zaman 75 idim ..
bayaaa şaşırdı görünce...
2.5 ayda ii bir sonuç almam lazım...
65 olsam süper olur gidene kadar ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor..
hesap yapınca olmuyor her 5 kiloda bir bi rahatlama oluyor.. ve 1 ay sabit kalıom sonra tekrar düzene sokuom bakalım bu sefer tam gaz hem diyet hem spor ne olacakk ...
8 derken canım adetmi saatmi anlayamadım yok canım yok bi daha tövbeee
evet canım mazeret büyük ama işte olmadı miğdemi bağırsaklarımı bozmuşum lapa zaten şu an hem kilolara hemde bağırsaklarıma ii gelir hadi yapalım
canım aslında menülerim son hafta dengesizleşti ondan önce iiydi sanırım ama bayram haftası ve bayram mahvetti ama toplıycam dimi kızlar salmıycam kendimi
deryacım başlıyacaktım ama çok afedersiniz sabah gözümü sancıyla açtım ve wc ye koşturdum ve hala aynıyım sanırım tatlılar falan beni bozdu yada ayaklarımda ince çorplarla dolaşmıştım üşütmüşte olabilirim ama bağırsaklarım çok fena bozuldu orkestra var sanki içerde ve bu durumda ne yapılır bilmiyorum diyet konusunda haşlanmış patates yedim ayran la bide yağsız tost toparlamak için inşallah saabaha düzelirim
geçmiş olsun.annem bize ishalken kahve limon yedirirdi.1 tatlı kaşığı tepeleme türk kahvesi üzerine biraz limon sık.iç ve su iç arkasından.ben yemek kaşığının yarısı kadar alıyorum kahveyi üzerine limon sıkıp öyle içiyorum.hemen keser.muz ve kola da keser ama bize yasak bunlar biliyorsun.
inceledim canım sağol.
sabah:
1domates
1salatalık
peynir
1dilim kepekli ekmek(uno light)
çay şekersiz
yeşillik
ara:elma
nette buldum bu listeyi boyu 165 kilosu 70 kilo olan biri için verilmiş bir liste... kuşadasında bir diyetisyen tarafından verilmiş...
öğlen :
5kaşık sebze yemeği,4kaşık yoğurt ve salata (sınırsız)
1dilim k.ekmek
ara:3kuru kayısı yada bir meyve
akşam:60gr et,tavuk veya balık ızgara
yoğurt,salata sınırsız,1dilim k.ekmek
gece yatarken :1bardak süt veya 2bardak ayran çok acıkırsam yarım dilim ekmek
3litre su
çok çok güzel bir liste.uygulayabiliriz rahatlıkla.
iltifatları kap gel şekr :)
menün güzel nilgüncm pilavıda 2-3 kaşık yesen yeter
çok sevindim senin adına evde düzenli yapılmıo salon olunca mecbur gidip yapıyosun
sağol canım aynen dediğin gibi yedim.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Bana sahip çıkıp,cesaretlendirdiniz. Ben bile tam olarak kendime inanamıyorken
siz bana inandınız. Bunun için teşekkür ederim.
Kusura bakmayın ablalarım,yeni olduğum için hepinizin adını bilmiyorum.
Derya abla, Nilgün abla, Ayşe abla, Tülin abla ve diğer ablalarım.
Hepiniz çok iyisiniz.
Derya abla tavsiyene uydum çizelgemi yaptım.
Söylediklerine de uyacağım.
Önceden de diyet yapmaya çalışmıştım.ama yaptığım diyetlerin hepsinde hemencecik
kilo vermek istiyodum bu yüzde çok az yiyordum.
Ama sonuç 3-4 gün dayandıkan sonra açlığıma yenik düşüyordum.
Bu sefer uzun zamana yayarak yapacağım.
yarın resmi olarak diyetime başlıyorum. :)))
Başarı hikayeleri o kadar güzeldi ki...
ben bile bir okuyucu olarak ne kadar sevindim. Sanki ben vermişim gibi.
Bu başarıları okumak bile böyle hissettiryorsa zayıfladığımda nasıl olurum bilemiyorum :)
Bu arada bir sorum olacaktı.
bitki çayları kilo vermemde yardımcı olur mu?
Sizler etkisini gördünüz mü? Bizim evde 5'i bir yerde poşet çay var.
Bir ara içmek için yapmıştım ama alışkın olmadığım için tadı ve kokusu pek hoşuma gitmemişti.
Bu yüzden içememiştim. sizlerde denediniz mi?
neyse, herkese iyi geceler. :)
yarın görüşmek üzere.... :)
canım bu olumlu ifadelere sevindim.kilo vermek zor bir süre.alırken çok kolay ve keyifli.ama malesef zorlanacağız
zaten kimse kolay olacağını söylemiyor.lütfen iyi konsantre ol.kararlı ol.bu konuda ben iyi bir örnek olamasam da diğer kızlar harika birer örnek olacaktır.
bitki çaylarını sıcak içmeyi sevmiyorum ben.genelde ılık içerim ve kafama dikerim.içmiş olmak için yani.form çayı kullanmak istemesem de wc de inanılmaz rahatlattığı için her gün içiyorum.zayıflarken içmeyeni daha görmedim.günde 2 fincandan fazla içme yanlız.
günaydın kızlar
günaydın.
herkese gunaydın bu arada , kızımda bende iyi üşütmüşüz , grip olduk yatıyoruz , bayram kacamakları yapanlar üzülmesin diyebılıyorum daha herkesı tam tanımıyorum :))
geçmiş olsun.diyet listesi gayet iyidi.sen de sana söylenen gibi yaparsın.aynı diyetisyen olması ne tesadüf.sana vereceği püf noktaları olursa bizimle paylaşır mısın?
uyanınca:bir incir bir kayısı
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmegi domates 3 dilim peynir 5 zeytin ve bir yumurta
ara:5 badem
öğle:3 köft büyüküğünde et
ara:5 leblebi
ara:fırında tavuk biraz pilav ve salata
1 saat sonra:1 baklava-hayır denmiyo misafirlikte maalesef-
bir kaç kabak çekirdeği ve badem ve karışık meyve toplam bir buçuk elma kadar
yazdıkça utandım... ne çok yemişim
afiyet olsun.yarından itibaren dikkat edelim artık.
günaydın kızlar.eşim 3 gündür evdeydi bugün işe gitti.akşam 9 a kadar yok.ben de sabahtan beri miskinlik yapıyorum.temizlik yapmam lazım ütü var var allah var.yarın da okul var ama canım bir şey istemiyor.ayşeye yazdım ya elimdeki diyet kitaplarını okuyorum diye.tülin şahin in "kral,prens,fakir" ktabına bakıyordum.kadın ciddi anlamda spor yapmış günde 2 saat.ama spor salonunda değil hepsi her yere yürüyerek gitmiş.
yürüyüşlere başlamam lazım.geçen bir veli okulun ilk günü daha zayıftın dedi.hani koymuştum ya fotoları.o zaman günde 1 saat yürüyordum ve twist yapıyordum.şimdi de aynı kilodayım ama kadın bana yok kesin 2-3 kilo daha azdın diyor.kızlar ne yaparsak yani yersek yiyerim spor spor spor.resmen şekillendiriyor vücudu.
deryam pilatese başlasana bir ara artık.banuyla ne güzel yapıyordunuz hatta o da gelir artık.yapın bi başlangıç artık.
gazwtede bebkle ilgili yazı okurken aklıma (juu)filiz geldi.ne yaptı acaba ya?inşallah hamileliği kesinleşmiştir.
canımmmmm çabuk gelen çabuk gider..haftaya tartı korksun bizdeeennnnkızlarrrrrr isyanlardayımmm kızlarrrrrrr
bayram sabahı kalktım tartıldımm 73.5 geldimmmmm
ama bu sabahhhh kalktım tartıldımm vee 75.5 geldimmmmm
2 günde 2 kilo yaaaaaaaaa
hesapta karbon yapıyodum mahvettimm
pastalarr,dolmalar,baklavalar,kestane kebabı,kurabiyeler,çikolatalarrr nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrr dahaaaa
ve şuan dolaptaaa muhteşem şekerpareler,kurabiyelerrr,lokumlarr neler neler doluuuuuuuuu
ama yememem gerekkkkkkkk.......... sabahtan beri iyi geçtiiiii günümmmm akşama ne olucak bilmiyorummm:26::26:
ama cumaya eksik çıkmak istiyorum 73.5 u görmüşken çok üzüldüm çokkkkk
rica ederim az bile hakkettin tatlım.200 eksideyim de daha tartılmadım şu kek mahvetti beni.yarın ve perşembe lapa yapacağım..
kesin ne kadar zayıfladığını söyleyeceklerdir.ben de merak ettim şimdi.gidince hemen bize de yaz canım.kolay gelsin.
.
canımmm bu güzel halin çok çok hoşuma gitti. toparlanıyorsun demekki. hep iyi ol canım. seninde bayramın mübarek olsun canımmmmSelam Güzelliklerimm Benimmmm Nasilsinizzzz ??
Özledim Sizi Kizlaaar
Sayenizde Kendimi Toparliyorum , Benimle Ilgilen Tüm Topikteki Muhte$em Insanlara
Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorummm .. ve Coook Seviyorumm Siziii ..
Prensesimi Bekliyorum Hala , Aldigim Ilaclar Yüzünden Gelemedi Gitti ..
Bu Haftada Gelmezse Yandim Demektir , $i$likten Ve Karin Agrisindan Ölcem :26:
Umarim Hepinizin Bayrami Güzel Geciyordur .. Büyüklerimin Ellerinden Kücüklerimin Güzel Yanaklarindan Öüpyorummm
canımmm ne değişiklikler var. maşallah ya insanlaraaaa. sıra bizde artık ...
canım 1 öğünde 8 i geçmesin demek istedimmm. bana göre 2 tanesi 1 çk pilav yerine geçer. böylece 4 çk pilav eder diye düşündüm...milföy yemek yok artık tabiiii:))))8 derken canım adetmi saatmi anlayamadım yok canım yok bi daha tövbeee
canımm saol kaptım kaptııııımmmmmmmiltifatları kap gel şekr :)
canım benim daha iyisin belliki. umudundan hiç ama hiç vazgeçme. seni ayakta o tutacak. elbette takılacaksın haftalarca kilo veremeyeceksin ama bizden kopma ve diyetten yılma. daha yaşın küçük oldugu için bence 5 li çaylardan içme. bağırsakların alışmasın. sen yeşil çay iç canım. bende tadını sevmem ama 2 poşet yeşil çayı 1 lt kaynamış suya koy. kabuk tarçın karanfil 5 6 adet ekle. 5 dk demle süz. içine yarım limon sık ara ara iç.ılık tadı güzel oluyor.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Bana sahip çıkıp,cesaretlendirdiniz. Ben bile tam olarak kendime inanamıyorken
siz bana inandınız. Bunun için teşekkür ederim.
Kusura bakmayın ablalarım,yeni olduğum için hepinizin adını bilmiyorum.
Derya abla, Nilgün abla, Ayşe abla, Tülin abla ve diğer ablalarım.
Hepiniz çok iyisiniz.
Derya abla tavsiyene uydum çizelgemi yaptım.
Söylediklerine de uyacağım.
Önceden de diyet yapmaya çalışmıştım.ama yaptığım diyetlerin hepsinde hemencecik
kilo vermek istiyodum bu yüzde çok az yiyordum.
Ama sonuç 3-4 gün dayandıkan sonra açlığıma yenik düşüyordum.
Bu sefer uzun zamana yayarak yapacağım.
yarın resmi olarak diyetime başlıyorum. :)))
Başarı hikayeleri o kadar güzeldi ki...
ben bile bir okuyucu olarak ne kadar sevindim. Sanki ben vermişim gibi.
Bu başarıları okumak bile böyle hissettiryorsa zayıfladığımda nasıl olurum bilemiyorum :)
Bu arada bir sorum olacaktı.
bitki çayları kilo vermemde yardımcı olur mu?
Sizler etkisini gördünüz mü? Bizim evde 5'i bir yerde poşet çay var.
Bir ara içmek için yapmıştım ama alışkın olmadığım için tadı ve kokusu pek hoşuma gitmemişti.
Bu yüzden içememiştim. sizlerde denediniz mi?
neyse, herkese iyi geceler. :)
yarın görüşmek üzere.... :)
yada sevdamın verdiği bi tarif var onu yapabilirsin
1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 tane zencefil
1 litre su
5 dakka kaynat , dinlendir
süzz ve içç....
sen önce bunları yap canım. 5 li çayları şimdilik ertele olurmu. daha yaşın küçük. bayram sonrası biz hep buralarda oluruz. sen menülerini paylaş. bak aycan33 ün ayşemin yazdığı listelere bi bak.uygunsa yapmayı dene. kilonu yaz canımki ona göre tavsiyeler verelim. bide adın ne canımmm
herkese gunaydın bu arada , kızımda bende iyi üşütmüşüz , grip olduk yatıyoruz , bayram kacamakları yapanlar üzülmesin diyebılıyorum daha herkesı tam tanımıyorum :))
canım çok geçmiş olsun. ıhlamur ayları geldi malummm. ıhlamur nane limon devammm
deryam pilatese başlasana bir ara artık.banuyla ne güzel yapıyordunuz hatta o da gelir artık.yapın bi başlangıç artık.
.
bu tarz kitaplara deli oluyordum ama ben de keyifle okuyorum artık bir cümle bile öğrensem kardır diye düşünüyorum en son banu kazançın kitabını aldım...kitap da güzel kadının internet sitesi de süper... amazondan alınabliyormuş leslinin dvd leri belki alırım onları da...
birde arada şaşırtmak lazım sanki vucudu...mesela benim kahvaltım hep aynı idi bir gün uymama rağmen şişlik hissettim ve o gün activya kahvaltılık ve meyve ile değiştirdim kahvaltımı..sanki daha rahat oldu bünyem.tabi benim o kadar uzun boylu bi tecrübem yok daha...
canım lapamı yapacaksın. onu yiyemiyorum diyosun ya hani yeşil elmalı sıfır yağ şeker olanımı yapsan
sabah: 1 haş. yumurta / 1kase yulaf ezmesi / light süt
ara: 1 yeşil elma
öğle:ızgara et/ tavuk / salata
ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt
akşam:haşlama sebze / yoğurt
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt
bunu canım....2 yada 4 gün yapılıyodu.misafirlerim nerdeyse şok oldular. çok çok övgü aldım.çok mutlu oldum. motivem tavan yaptı durmakkk yok artıkkkkk
Nilgünüm nerde bende o azim, hele ki bu sıkıntılı zamanlarımda
Hiç içimden gelmiyor anca diyeti yapabiliyorum ne yapayım...
Merhaba hanımlar,görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir.Ben az da olsa kaçamaklarla diyete devam ettim.Ziyaretlerde verilen tatlıları geri çevirsen olmuyor,alsan hiç olmuyor.Offf şaşırdım kaldım.Kiminin ucundan kiminin hepsini yiyerek bayram da geçti.
Ayşe,verdiğin 1.diyet listesi sanki az farkla beraber benim günlük yediklerime benziyor.Bir de çizme almışsın güle güle kullan.Nerden aldın,merak ettim,belli bir marka mı?Benim de bacaklarım kalın olduğundan,kendime çizme bulamam,açabiliriz diyorlar ama ona da ben güvenemiyorum.
Yeni gelen hanımlar da hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,günlük yediklerinizi paylaşın,bakın nasıl gidiyor kilolar.
Nigün,küçük Duru'ya geçmiş olsun,çok cici bir hanım,pastaya zaten lafım yok, biliyorsunuz.
Ayşeciğime söz vermiştim taytlı halimi ekleyeceğime, o yüzden bayramda sadece bunları çektirdim onun için
Eki Görüntüle 285936 Eki Görüntüle 285937 Eki Görüntüle 285938 Eki Görüntüle 285939
bayraminiz kutlu olsun kizlar
herkezin bayrami güzel gecmistir umarim
alinan kilolarda verilir cumaya kadar ha gayret asilin spora
sakın leslie dvd si alma canım.beden eğitim gen.tr diye bir site var orada videolar bölümünden istediğin şeyi indirebiliyorsun.parana yazık valla..
iyi düşünmüşsün.
senin adına çok sevindim canım.zaten azimliydin şimdi düşünemiyorum seni.hadi bakalım bize de bulaştır.
benim içemediğim ayran detoksuydu midemi yakıyordu ama lapada sıkıntım yok.önce lapa yapayım hafta sonu da bunu yaparım gerekirse..
sen de haklısın .millete konuşuyprum da ben neler yapabiliyorum sanki..önemli olan istikrar..
sağol füsun.ah o kek yok mu o kek.bi daha yaparsam ya ..bugün 1.5 saat spor yaptım.dayanamadım gittim kahveyle 2 dilim kek yedim.
çok fit görünüyorsun canım.
sağol canım.sen neler yapıyorsun bakim..bize söylerken kendin de uygula ok?
bak ben neler yaptım bugün....
45 dk bantta tempolu yürüme
161 twist (karnım ağrıdı yapamadım daha)
30 dk callanetics
tekrar umutsuzluğa düşmek üzereyim.hadi artık bayram da bitiyor gelin de destek olalım birbirimize..
gülay canım geliyorsun da hep yazmıyorsun.nasılsın iyi misin?
o siteyi görmüştüm de çok inceleyememiştim canım bir daha bakayım hani sürekli yapınca sıkılırsam diye farklı şeyler var mı diye almak istiyrdum ama çok pahalıya da geleblir tabi o zaman alamam..siteye bakayım..sporun süper canım maşallah... nazar değmesin...
öğle yemegi ve kahvaltı arası çok uzadı..saat 16da öğle yemeği yedim...sizce akşamı ne yapayım?
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün geldik bizde
umarım herkes iyidir ve az + ya geçmiştir öpüldünüzzzzzz
canım ayrıntılı incele lütfen.step,aerobik,pilates bir çok video gördüm ben.ve spordan sıkılma lütfen...inceldiğini düşün her seferinde..sporda siftahı yaptım inşallah gerisi gelecek.
salata yap üzerine ton balığı tavuk falan koy.yanına da 1 bardak ayran iç bence güzel olur.yoksa 1 kase müsli yada k flakes ye.o da yoksa evde ne sebze varsa türlü gibi pişir yoğurt dök üzerine.
oh be hoş geldin.çok özlettiniz kendinizi ya.nasılsın çocuklar nasıl?
hoşbulduk kuşummmmm
çocuklar iyi sayılır dneiz biraz grip olcek gibi onun dışında herşey iyi cnm
evimi ve sizleir özleidm bende inankii
ama hafta sonuda kurs için annemlere geçicem
ama kursa her gün gitmeyi düşünmüyorum vallahii
evden uzak kalmak yoruyor beni artık
canım merhaba...ben kusadasında yasıyorum , bu lıste herkes ıcın bırebır gecerlı degıldır , aynı dıyetısyene gıttıgım ıcın kesın konusuyorum , o yuzden bırebır uyamayız , ben su ıcmedıgım ıcın kabızlık yasıyordum o yuzden doktor bey bana kepek ekmegı ve her ögunden once corba tavsıye etmıstı ..
çok sevindim gelen olumlu tepkilere.inşallah vereceğiz beraber.ben de elimdeki diyet kitaplarına takıldım.ara ara okuyorum.su ve spordan önemli bir şey yok.sen de bu ikisini yerine getireceksin.ve vereceksin fazlalıklarını.
canım dediğin gibi aslında sabah sağlam kahvaltı öğle sakin dengeli bir öğle yemeği ve akşam en hafifinden olmalı...geçmiş olsun.annem bize ishalken kahve limon yedirirdi.1 tatlı kaşığı tepeleme türk kahvesi üzerine biraz limon sık.iç ve su iç arkasından.ben yemek kaşığının yarısı kadar alıyorum kahveyi üzerine limon sıkıp öyle içiyorum.hemen keser.muz ve kola da keser ama bize yasak bunlar biliyorsun.
inceledim canım sağol.
çok çok güzel bir liste.uygulayabiliriz rahatlıkla.
sağol canım aynen dediğin gibi yedim.
canım bu olumlu ifadelere sevindim.kilo vermek zor bir süre.alırken çok kolay ve keyifli.ama malesef zorlanacağız
zaten kimse kolay olacağını söylemiyor.lütfen iyi konsantre ol.kararlı ol.bu konuda ben iyi bir örnek olamasam da diğer kızlar harika birer örnek olacaktır.
bitki çaylarını sıcak içmeyi sevmiyorum ben.genelde ılık içerim ve kafama dikerim.içmiş olmak için yani.form çayı kullanmak istemesem de wc de inanılmaz rahatlattığı için her gün içiyorum.zayıflarken içmeyeni daha görmedim.günde 2 fincandan fazla içme yanlız.
günaydın.
geçmiş olsun.diyet listesi gayet iyidi.sen de sana söylenen gibi yaparsın.aynı diyetisyen olması ne tesadüf.sana vereceği püf noktaları olursa bizimle paylaşır mısın?
afiyet olsun.yarından itibaren dikkat edelim artık.
günaydın kızlar.eşim 3 gündür evdeydi bugün işe gitti.akşam 9 a kadar yok.ben de sabahtan beri miskinlik yapıyorum.temizlik yapmam lazım ütü var var allah var.yarın da okul var ama canım bir şey istemiyor.ayşeye yazdım ya elimdeki diyet kitaplarını okuyorum diye.tülin şahin in "kral,prens,fakir" ktabına bakıyordum.kadın ciddi anlamda spor yapmış günde 2 saat.ama spor salonunda değil hepsi her yere yürüyerek gitmiş.
yürüyüşlere başlamam lazım.geçen bir veli okulun ilk günü daha zayıftın dedi.hani koymuştum ya fotoları.o zaman günde 1 saat yürüyordum ve twist yapıyordum.şimdi de aynı kilodayım ama kadın bana yok kesin 2-3 kilo daha azdın diyor.kızlar ne yaparsak yani yersek yiyerim spor spor spor.resmen şekillendiriyor vücudu.
gazwtede bebkle ilgili yazı okurken aklıma (juu)filiz geldi.ne yaptı acaba ya?inşallah hamileliği kesinleşmiştir.
spor zaten mucize gibi bişi yaptığın ertesi gün yataktan hafiflemiş olarak uyanırsın bunu hissederdim...
filizi bende merak ediyorum çoktandır yazmadı..
inşallah herşey yolundaır...
filiz kuzey de yok çoktandır..
birde kızlar kaçakçay vardı çoktandır aklıma geliyor ama yazamadım.. çok güzel gidiyordu bi gitti pir gitti..
evet canım bak bu hata herkes çok güzel kilolar verecek vücut şaşırdı bu hafta..birde arada şaşırtmak lazım sanki vucudu...mesela benim kahvaltım hep aynı idi bir gün uymama rağmen şişlik hissettim ve o gün activya kahvaltılık ve meyve ile değiştirdim kahvaltımı..sanki daha rahat oldu bünyem.tabi benim o kadar uzun boylu bi tecrübem yok daha...
full sporlu full özenli menüler göreceksin....
canım bende canım sıkkın olunca sen gibiyim ama yarın benim 2. miladım salona başlıom azıcık ukala olucam yarından itibaren hazırlıklı olunnn...Nilgünüm nerde bende o azim, hele ki bu sıkıntılı zamanlarımda
Hiç içimden gelmiyor anca diyeti yapabiliyorum ne yapayım...
yakanıza yapışcammm spor konusunda...
son kalan 4 kilonu sen bile anlamayacaksın nasıl gittiğini.....
füsuncum bizler iyi sayılırız...bol kaçamaklı günlerden sonra motivasyon için kendimi zorluyorum..Merhaba hanımlar,görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir.Ben az da olsa kaçamaklarla diyete devam ettim.Ziyaretlerde verilen tatlıları geri çevirsen olmuyor,alsan hiç olmuyor.Offf şaşırdım kaldım.Kiminin ucundan kiminin hepsini yiyerek bayram da geçti.
Ayşe,verdiğin 1.diyet listesi sanki az farkla beraber benim günlük yediklerime benziyor.Bir de çizme almışsın güle güle kullan.Nerden aldın,merak ettim,belli bir marka mı?Benim de bacaklarım kalın olduğundan,kendime çizme bulamam,açabiliriz diyorlar ama ona da ben güvenemiyorum.
Yeni gelen hanımlar da hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,günlük yediklerinizi paylaşın,bakın nasıl gidiyor kilolar.
Nigün,küçük Duru'ya geçmiş olsun,çok cici bir hanım,pastaya zaten lafım yok, biliyorsunuz.
canım çizmeyi deichman dan aldım fiyatı da iyiydi 70..
ama sen 61 kiloda incelmiş olman lazım bi bak başka yerlerede...
mutlaka istediğin çizmeyi bulursun..
rahmetli babam bana mertek bacaklı kızım derdi...
yani sen düşün..
canım yaaaa bak nasıl sevindim insan bi değişik seviniyor böle olunca..Ayşeciğime söz vermiştim taytlı halimi ekleyeceğime, o yüzden bayramda sadece bunları çektirdim onun için
Eki Görüntüle 285936 Eki Görüntüle 285937 Eki Görüntüle 285938 Eki Görüntüle 285939
bence gayetttt hoş görünüyor derya ben daha dışarda giymeye cesaretim yok halaaaa....
ama söz 70 dediği gün giyip hemen eklicemm...
güle güle mutlu huzurlu günlerde giy canım....
nilgünnn spor mükemmelll arkadaşım ....sakın leslie dvd si alma canım.beden eğitim gen.tr diye bir site var orada videolar bölümünden istediğin şeyi indirebiliyorsun.parana yazık valla..
iyi düşünmüşsün.
senin adına çok sevindim canım.zaten azimliydin şimdi düşünemiyorum seni.hadi bakalım bize de bulaştır.
benim içemediğim ayran detoksuydu midemi yakıyordu ama lapada sıkıntım yok.önce lapa yapayım hafta sonu da bunu yaparım gerekirse..
sen de haklısın .millete konuşuyprum da ben neler yapabiliyorum sanki..önemli olan istikrar..
sağol füsun.ah o kek yok mu o kek.bi daha yaparsam ya ..bugün 1.5 saat spor yaptım.dayanamadım gittim kahveyle 2 dilim kek yedim.
çok fit görünüyorsun canım.
sağol canım.sen neler yapıyorsun bakim..bize söylerken kendin de uygula ok?
bak ben neler yaptım bugün....
45 dk bantta tempolu yürüme
161 twist (karnım ağrıdı yapamadım daha)
30 dk callanetics
tekrar umutsuzluğa düşmek üzereyim.hadi artık bayram da bitiyor gelin de destek olalım birbirimize..
gülay canım geliyorsun da hep yazmıyorsun.nasılsın iyi misin?
benimki beden eğitimci hep siteyi kullanır dökümanlar için ama ben hiç incelememiştim bi bakayım saolll...
iremcim belki geç olmuştur ama 4 te yediysen 9 gibi 2 meyve ye veya 1 meyve süt iç bence.. yarın tartıya da yansır hemen...öğle yemegi ve kahvaltı arası çok uzadı..saat 16da öğle yemeği yedim...sizce akşamı ne yapayım?
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün geldik bizde
umarım herkes iyidir ve az + ya geçmiştir öpüldünüzzzzzz
hoşgeldin banuşşşşşşş....
hadi bakalım bayram da bitti herkes yarın sağlam bi şekilde dönüyor......
mesela ben salona başlıom en şımarığından......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?