80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uyanınca:bir incir bir kayısı
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmegi domates 3 dilim peynir 5 zeytin ve bir yumurta
ara:5 badem
öğle:3 köft büyüküğünde et
ara:5 leblebi
ara:fırında tavuk biraz pilav ve salata
1 saat sonra:1 baklava-hayır denmiyo misafirlikte maalesef-
bir kaç kabak çekirdeği ve badem ve karışık meyve toplam bir buçuk elma kadar

yazdıkça utandım... ne çok yemişim

çok sevindim gelen olumlu tepkilere.inşallah vereceğiz beraber.ben de elimdeki diyet kitaplarına takıldım.ara ara okuyorum.su ve spordan önemli bir şey yok.sen de bu ikisini yerine getireceksin.ve vereceksin fazlalıklarını.

bu tarz kitaplara deli oluyordum ama ben de keyifle okuyorum artık bir cümle bile öğrensem kardır diye düşünüyorum en son banu kazançın kitabını aldım...kitap da güzel kadının internet sitesi de süper... amazondan alınabliyormuş leslinin dvd leri belki alırım onları da...

birde arada şaşırtmak lazım sanki vucudu...mesela benim kahvaltım hep aynı idi bir gün uymama rağmen şişlik hissettim ve o gün activya kahvaltılık ve meyve ile değiştirdim kahvaltımı..sanki daha rahat oldu bünyem.tabi benim o kadar uzun boylu bi tecrübem yok daha...

günayyyddddıııınnnnn. dün son misafirim gece 1 de gitti. öldüm ciciler öldüm bel ağrısından. bugunde biz çıkıcaz bakalım ben ne kadar kaçırcam. ama yeşil çayımı yaptım bugun. eminim o bana çoook iyi gelecek

canımmmmm çabuk gelen çabuk gider..haftaya tartı korksun bizdeeennnn

canım lapamı yapacaksın. onu yiyemiyorum diyosun ya hani yeşil elmalı sıfır yağ şeker olanımı yapsan
sabah: 1 haş. yumurta / 1kase yulaf ezmesi / light süt
ara: 1 yeşil elma
öğle:ızgara et/ tavuk / salata
ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt
akşam:haşlama sebze / yoğurt
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt

bunu canım....2 yada 4 gün yapılıyodu.misafirlerim nerdeyse şok oldular. çok çok övgü aldım.çok mutlu oldum. motivem tavan yaptı durmakkk yok artıkkkkk

canımmm bu güzel halin çok çok hoşuma gitti. toparlanıyorsun demekki. hep iyi ol canım. seninde bayramın mübarek olsun canımmmm
canımmm ne değişiklikler var. maşallah ya insanlaraaaa. sıra bizde artık ...

Merhaba hanımlar,görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir.Ben az da olsa kaçamaklarla diyete devam ettim.Ziyaretlerde verilen tatlıları geri çevirsen olmuyor,alsan hiç olmuyor.Offf şaşırdım kaldım.Kiminin ucundan kiminin hepsini yiyerek bayram da geçti.
Ayşe,verdiğin 1.diyet listesi sanki az farkla beraber benim günlük yediklerime benziyor.Bir de çizme almışsın güle güle kullan.Nerden aldın,merak ettim,belli bir marka mı?Benim de bacaklarım kalın olduğundan,kendime çizme bulamam,açabiliriz diyorlar ama ona da ben güvenemiyorum.
Yeni gelen hanımlar da hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,günlük yediklerinizi paylaşın,bakın nasıl gidiyor kilolar.
Nigün,küçük Duru'ya geçmiş olsun,çok cici bir hanım,pastaya zaten lafım yok, biliyorsunuz.

bayraminiz kutlu olsun kizlar
herkezin bayrami güzel gecmistir umarim
alinan kilolarda verilir cumaya kadar ha gayret asilin spora

sakın leslie dvd si alma canım.beden eğitim gen.tr diye bir site var orada videolar bölümünden istediğin şeyi indirebiliyorsun.parana yazık valla..

iyi düşünmüşsün.

senin adına çok sevindim canım.zaten azimliydin şimdi düşünemiyorum seni.hadi bakalım bize de bulaştır.

benim içemediğim ayran detoksuydu midemi yakıyordu ama lapada sıkıntım yok.önce lapa yapayım hafta sonu da bunu yaparım gerekirse..

Nilgünüm nerde bende o azim, hele ki bu sıkıntılı zamanlarımda
Hiç içimden gelmiyor anca diyeti yapabiliyorum ne yapayım...

sen de haklısın .millete konuşuyprum da ben neler yapabiliyorum sanki..önemli olan istikrar..

sağol füsun.ah o kek yok mu o kek.bi daha yaparsam ya ..bugün 1.5 saat spor yaptım.dayanamadım gittim kahveyle 2 dilim kek yedim.

çok fit görünüyorsun canım.

bayraminiz kutlu olsun kizlar
herkezin bayrami güzel gecmistir umarim
alinan kilolarda verilir cumaya kadar ha gayret asilin spora

sağol canım.sen neler yapıyorsun bakim..bize söylerken kendin de uygula ok?

bak ben neler yaptım bugün....

45 dk bantta tempolu yürüme
161 twist (karnım ağrıdı yapamadım daha)
30 dk callanetics

tekrar umutsuzluğa düşmek üzereyim.hadi artık bayram da bitiyor gelin de destek olalım birbirimize..

gülay canım geliyorsun da hep yazmıyorsun.nasılsın iyi misin?

o siteyi görmüştüm de çok inceleyememiştim canım bir daha bakayım hani sürekli yapınca sıkılırsam diye farklı şeyler var mı diye almak istiyrdum ama çok pahalıya da geleblir tabi o zaman alamam..siteye bakayım..sporun süper canım maşallah... nazar değmesin...

selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün geldik bizde
umarım herkes iyidir ve az + ya geçmiştir öpüldünüzzzzzz

canım ayrıntılı incele lütfen.step,aerobik,pilates bir çok video gördüm ben.ve spordan sıkılma lütfen...inceldiğini düşün her seferinde..sporda siftahı yaptım inşallah gerisi gelecek.

öğle yemegi ve kahvaltı arası çok uzadı..saat 16da öğle yemeği yedim...sizce akşamı ne yapayım?

salata yap üzerine ton balığı tavuk falan koy.yanına da 1 bardak ayran iç bence güzel olur.yoksa 1 kase müsli yada k flakes ye.o da yoksa evde ne sebze varsa türlü gibi pişir yoğurt dök üzerine.

selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün geldik bizde
umarım herkes iyidir ve az + ya geçmiştir öpüldünüzzzzzz

oh be hoş geldin.çok özlettiniz kendinizi ya.nasılsın çocuklar nasıl?

hani yaptığım spor sonrası 2 dilim ıslak kek yemiştim ya ,erittim sanırım.

kızları yıkadım,banyoyu baştan aşağıya temziledim,çamaşır serdim,yemek yaptım.

ama belim kırılıyor ya.canım çok acıyor.

ama mutluyum çünkü bugün 1.5 saat spor yaptım.akşam yatmadan da 1 saat yürümeyi düşünüyorum.bakalım yapabilir miyim?süleymanı seyrederken yapabilriim herhalde.

hoşbulduk kuşummmmm
çocuklar iyi sayılır dneiz biraz grip olcek gibi onun dışında herşey iyi cnm
evimi ve sizleir özleidm bende inankii
ama hafta sonuda kurs için annemlere geçicem
ama kursa her gün gitmeyi düşünmüyorum vallahii
evden uzak kalmak yoruyor beni artık

kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)

herkes yarından itibaren her gün..
1) 3 lt su içecek.
2) 1 saat spor yapacak (hangi spor olacağına kişi karar versin)
3) 7 den sonra bir şey yenmeyecek.sadece saat 21.00 de 1 bardak süt ve 2 kayısılı ceviz yada fındık olabilir.(gün kurusu kayısı içine 1 adet ceviz yada 1 adet fındık koyulacak)
4)her gün akşam menü yazılacak.

hadi bakalım kızlar.bana da ne olduysa..sporu bile yarın yaparım diyordum sonra saçmalama nilgün seni engelleyen ne dedim ve yaptım.avatarımı koyayım buraya da gaza gelin biraz.(zamanında izlem de yapmış böyle)

Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059

Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059

Son düzenleme:

haklısın çok yıprandın bu sene ya.hastalıklar falan.neyse artık herkes iyi çok şükür.griplik durum bende de var.duruya ilaç veriyorum.alıştık artık bu gribe.ben iyileştiriyorum sonra bir şekilde yine oluyor.allah başka hastalık vermesin.kursa da gitmene gerek yok tabi.youtube da videolar var derslerin anlatıldığı.onları izle.soru çöz netten.bi tek direksiyona gidersin düzenli.

canım merhaba...
bu listenin tabiki de kişiye özel olduğunu bende biliyorum bende yaklaşık 10 aydır diyet modundayım ve ilk 2 ay diyetisyene giderek kilo verdim..
hemde 8 öğünlük bir listeydi ben buraya listemi ilk yazdığımda herkes bu çokkk fazla diye tepkiler gösterdi ama ben ısrarla diyetime uydum ve 2 ayda 8 kilo verdim tam da hedeflendiği gibi sonra yaz tatilinde şehir dışına gitmek zorunda olduğum için hem sporu hem de diyetisyeni bıraktım...
listeler kişiye özel verilir yatış kalkış saatlerine göre hatttaaa ben öğretmenim benim teneffüs saatlerime göre..
anlatabildimmi bilmiyorum ama az çok buradaki herkes az çok diyet adına bişileri bliyor..
ki diyorum 10 aydır burdayım ve hala yeni öğrendiğim şeyler var daha dün bir sitedee proteinin öğleyin sebzenin akşam öğününde yenmesinin daha faydalı olacağını okudum bu bir diyetisyen tavsiyesiymiş..
tabiki birebir uyamayız bu bulduğumuz listelere ama az çok fikir verir diye yazdım ..
ben yeni başladığımda şimdi çok gülerim derya gr gr yazardı ne yediğini ve dehşet içinde merak ederdim oysa karbon yapıormuş ve ben bunu çokkk sonra öğrendim..
demem o ki...
yeni başlayan bir insan neyi ne kadar yiyeceğini bilmiyor nasıl yemesi gerektiğini alternatifleri bilmiyor..
o yüzden fikir olsun diye yazdımmm..
sabah 7 de kalkan birine tabiki 6 öğün yetmez veya 90 kilo olan birine tabiki 3 dilim yetmez ama dedimya sadece fikir.....
dikkat ettiysen iki liste var biri 88 biri 70 kilo için ....
bak senin için benim kendi listemi de yazacağım birazdan haaa şimdi o kadar yesem belkide kilo alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…