hani yaptığım spor sonrası 2 dilim ıslak kek yemiştim ya ,erittim sanırım.
kızları yıkadım,banyoyu baştan aşağıya temziledim,çamaşır serdim,yemek yaptım.
ama belim kırılıyor ya.canım çok acıyor.
ama mutluyum çünkü bugün 1.5 saat spor yaptım.akşam yatmadan da 1 saat yürümeyi düşünüyorum.bakalım yapabilir miyim?süleymanı seyrederken yapabilriim herhalde.
canım ayrıntılı incele lütfen.step,aerobik,pilates bir çok video gördüm ben.ve spordan sıkılma lütfen...inceldiğini düşün her seferinde..sporda siftahı yaptım inşallah gerisi gelecek.
salata yap üzerine ton balığı tavuk falan koy.yanına da 1 bardak ayran iç bence güzel olur.yoksa 1 kase müsli yada k flakes ye.o da yoksa evde ne sebze varsa türlü gibi pişir yoğurt dök üzerine.
oh be hoş geldin.çok özlettiniz kendinizi ya.nasılsın çocuklar nasıl?
alllah allahhhhhhhhh....kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)
herkes yarından itibaren her gün..
1) 3 lt su içecek.
2) 1 saat spor yapacak (hangi spor olacağına kişi karar versin)
3) 7 den sonra bir şey yenmeyecek.sadece saat 21.00 de 1 bardak süt ve 2 kayısılı ceviz yada fındık olabilir.(gün kurusu kayısı içine 1 adet ceviz yada 1 adet fındık koyulacak)
4)her gün akşam menü yazılacak.
hadi bakalım kızlar.bana da ne olduysa..sporu bile yarın yaparım diyordum sonra saçmalama nilgün seni engelleyen ne dedim ve yaptım.avatarımı koyayım buraya da gaza gelin biraz.(zamanında izlem de yapmış böyle)
Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059
canım dediğin gibi aslında sabah sağlam kahvaltı öğle sakin dengeli bir öğle yemeği ve akşam en hafifinden olmalı...
spor zaten mucize gibi bişi yaptığın ertesi gün yataktan hafiflemiş olarak uyanırsın bunu hissederdim...
filizi bende merak ediyorum çoktandır yazmadı..
inşallah herşey yolundaır...
filiz kuzey de yok çoktandır..
birde kızlar kaçakçay vardı çoktandır aklıma geliyor ama yazamadım.. çok güzel gidiyordu bi gitti pir gitti..
nilgünnn spor mükemmelll arkadaşım ....
benimki beden eğitimci hep siteyi kullanır dökümanlar için ama ben hiç incelememiştim bi bakayım saolll...
iremcim belki geç olmuştur ama 4 te yediysen 9 gibi 2 meyve ye veya 1 meyve süt iç bence.. yarın tartıya da yansır hemen...
hoşgeldin banuşşşşşşş....
hadi bakalım bayram da bitti herkes yarın sağlam bi şekilde dönüyor......
mesela ben salona başlıom en şımarığından......
alllah allahhhhhhhhh....
nilgünüm gümbür gümbür geliyor işte bunu sewiom yaaaa biri nasıl hissederse diğerleri de aynı modda oluyor...
süpersin ortim avatarın zaten muhteşem ötesii...
bugünün işini yarına bırakmamışsın ne güzel....
bende kendime 31 aralık hedefi koyup yazıcam şimdi....
nilgün ne varsa su da var arkadaşım bek dünden beri içiom hem wc hem de tartım güldü bugün yüzüme....
spor da geliyor yarına menüde....
bende bugun yedıklerımı yazıyorum hemen ,
sabah 9 kalkıs , 10 da 1 sımıt ve peynır cay
öglen ceyrek ekmek arası ve ayran
2 saat ögleden sonra yavas gezınme ,
aksam daha karar vermedım hastayım dıye canım hıc bısey ıstemıyor ,
ben kaptanın dedıklerıne uyarım , zira ki benı bırının takıp etmesı işime gelıcek yoksa koyverırım
ama gunde 3 lt su cok fazla bana..
canım ayrıntılı incele lütfen.step,aerobik,pilates bir çok video gördüm ben.ve spordan sıkılma lütfen...inceldiğini düşün her seferinde..sporda siftahı yaptım inşallah gerisi gelecek.
salata yap üzerine ton balığı tavuk falan koy.yanına da 1 bardak ayran iç bence güzel olur.yoksa 1 kase müsli yada k flakes ye.o da yoksa evde ne sebze varsa türlü gibi pişir yoğurt dök üzerine.
oh be hoş geldin.çok özlettiniz kendinizi ya.nasılsın çocuklar nasıl?
hani yaptığım spor sonrası 2 dilim ıslak kek yemiştim ya ,erittim sanırım.
kızları yıkadım,banyoyu baştan aşağıya temziledim,çamaşır serdim,yemek yaptım.
ama belim kırılıyor ya.canım çok acıyor.
ama mutluyum çünkü bugün 1.5 saat spor yaptım.akşam yatmadan da 1 saat yürümeyi düşünüyorum.bakalım yapabilir miyim?süleymanı seyrederken yapabilriim herhalde.
kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)
1) 3 lt su içecek.
3) 7 den sonra bir şey yenmeyecek.sadece saat 21.00 de 1 bardak süt ve 2 kayısılı ceviz yada fındık olabilir.(gün kurusu kayısı içine 1 adet ceviz yada 1 adet fındık koyulacak)
hadi bakalım kızlar.bana da ne olduysa..sporu bile yarın yaparım diyordum sonra saçmalama nilgün seni engelleyen ne dedim ve yaptım.avatarımı koyayım buraya da gaza gelin biraz.(zamanında izlem de yapmış böyle)
sağol canım dediğin gibi karnıbahar gördüm onu haşlıyorum yoğutrt ile yicem en hafifi ve mantıklı seçenek bu galiba..
maşalllaaahhhh benim arkadaşıma. ya sende bi gram fazlalık görmüyorum ben canımmmm. harikasın. çok çok yakışmış kıyafetin. elbisemi etekmi çok ayıredemedim sanırım elbiseni kemerle kaldırdın dimi.çok yakışmışşşşşşşAyşeciğime söz vermiştim taytlı halimi ekleyeceğime, o yüzden bayramda sadece bunları çektirdim onun için
Eki Görüntüle 285936 Eki Görüntüle 285937 Eki Görüntüle 285938 Eki Görüntüle 285939
heeyyyy maşallaaahhhh arkadaşıma çok çok güzel spor tabi kek olmadı ama oda bugun son olur. harika dolu dolu geliyorsun canım maşallah....senin adına çok sevindim canım.zaten azimliydin şimdi düşünemiyorum seni.hadi bakalım bize de bulaştır.
benim içemediğim ayran detoksuydu midemi yakıyordu ama lapada sıkıntım yok.önce lapa yapayım hafta sonu da bunu yaparım
sağol canım.sen neler yapıyorsun bakim..bize söylerken kendin de uygula ok?
bak ben neler yaptım bugün....
45 dk bantta tempolu yürüme
161 twist (karnım ağrıdı yapamadım daha)
30 dk callanetics
tekrar umutsuzluğa düşmek üzereyim.hadi artık bayram da bitiyor gelin de destek olalım birbirimize..
gülay canım geliyorsun da hep yazmıyorsun.nasılsın iyi misin?
bence müsli süt yada sebze yoğurt ye canımmmöğle yemegi ve kahvaltı arası çok uzadı..saat 16da öğle yemeği yedim...sizce akşamı ne yapayım?
hoş geldin canımmmmmmmm
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün geldik bizde
umarım herkes iyidir ve az + ya geçmiştir öpüldünüzzzzzz
balım peteğim bana uyar sen ne dersen kabul...bide iksir ekleyelimmi listeye...kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)
1) 3 lt su içecek.
ciddi ciddi düşündüm süleyman kim diye:))
eline sağlık canım her işini bititrmişsin kek falan da kalmamış:)
valla senin bu tip beni çok gaza getiriyor... ben de 2 mil daha lesli yaptım şimdi... kural bence de iyi fikir o gün 5 mil dediğinizde yorgunluktan ölmeme rağmen yapmıştım.. nöbet günleri uyamam belki ama maksimum uyarım ben de...
markete su almaya gididnce burger king in motorlu kuryelri oluyorya onu gördüm allahım 2 güne bir isterdim bazen 2 tane yerdim yanındaki atıştırmalıklar da cabası...
canım keki yemişsin ama öğle yapmamışsın zaten.sadece çorba. akşam toplamışsın maşallah. spor halletmiştir onu.belki aklına gelmiştir ama yazayım dedim yine.sarımsaklı yoğurt dökebilirsin üzerine.domates sos seversen 1 domatesi az yağda sotele.1 diş yada sevrsen 2 diş sarımsak ez biraz acı biber koy.sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharın üzerine dök.
afiyet olsun şimdiden.
ben de menümü yazayım inşallah bu son kötü menü olur.
sabah: 2 dilim etimek üzerine yağ bal,1 çatal peynir,3 çatal yoğurtlu biber közü
ara: kalan yoğurtlu biber közü
45 dk bantta tempolu yürüme
161 twist
30 dk callanetics
öğle :1 kupa hazır çorba
ara: 1 kupa neskafe,2 dilim ıslak kek
akşam: 1 haşlama patates,1 küçük kase yoğurt
4 tane gün kurusu kayısı
1.5 lt su oldu şimdi.içmeye devam ediyorum
hheeeyyyytttt okudum okudum gaza geldim çok kötüüüü..oooohhh sporlar listeler kuralllaaarrr harikasınızzzzzz.....bende kalkamda bi spor yapam ozmn lesli ablamla 2 mil olsada dimi. yalnız benim prenses geldi bugun. yarın gülümle kuşhana başlıycaktıkya ne dersiniz bu prensesle yapılırmı acaba
maşalllaaahhhh benim arkadaşıma. ya sende bi gram fazlalık görmüyorum ben canımmmm. harikasın. çok çok yakışmış kıyafetin. elbisemi etekmi çok ayıredemedim sanırım elbiseni kemerle kaldırdın dimi.çok yakışmışşşşşşş
heeyyyy maşallaaahhhh arkadaşıma çok çok güzel spor tabi kek olmadı ama oda bugun son olur. harika dolu dolu geliyorsun canım maşallah....
bence müsli süt yada sebze yoğurt ye canımmm
hoş geldin canımmmmmmmm
balım peteğim bana uyar sen ne dersen kabul...bide iksir ekleyelimmi listeye...
kahvaltı:domates slatalık 2dilim peynir üç zeytin yarım dilim beyaz ekmek
ara:5 badem bir kasyısı
sonra 2mil leslie
ara:7 badem bir incir
öğlen yemeği16 da 3 tane köfte domates
ara:bir greyfrut bir portakaldan meyve suyu
sonra 2 mil leslie
19.30 akşam haşlanmış karnıbahar ve sarımsalı yoğurt
haklısın iksir olmazsa olmaz.yeşil çay çok öenmli sadece iksirle içebiliyorum onu.eşim de iyilik olsun diye gitmiş mest in yeşil çayını almış sadesini.allahım varya balık gibi kokuyor tövbe estağfurullah.limonla ancak içilebilir hale getiriyorum.
bi yerde okumuştum regl zamanı daha güzel kilo veriliyor diye.sen bana önerdiğin listeyi yapsana.tarçınlı yoğurt da var şeker isteğini köreltir.
ben yanlız yarın listeyi yapamam çünkü evde light süt,yulaf ve yeşil elme yok.yarın alırım cuma başlarım ok?
ay ciddi misin?süleyman (muhteşem yüzyıl için),osman(öyle bir geçer zaman ki için) kullanıyoruz tatlım.evet kek kalmadı.çok şükür.
çok tatlı ya.dedim ya eski sayfalara bakarken izlem paylaşmış bu avatarı.gelse de bi daha teşekkür etsek.nöbet günleri uyma zaten yeterince hareket edeceksin.o da spor sayılır.
ben de eskiden çok yerdim.ama üniversitede.sonra çok seviyorum diye orada işe başladım.1 hafta dayanabildim.koku,sürekli tempo,her yer yemek kokuyor falan dayanamadım.allah var çok temiz.sürekli tırnaklarımız ellerimiz denetlenirdi.yiyecekler saatli konurdu.eğer süresi geçtiyse kaldırılır yenisi konurdu.
şimdi çok istersem yiyorum ama en son geçen sene yedim sanırım.
canım keki yemişsin ama öğle yapmamışsın zaten.sadece çorba. akşam toplamışsın maşallah. spor halletmiştir onu.
canım bende yazayım bugun bayramlık menümü.böylece başlayalım bari menülere....
sabah: 2 tahıllı ekmeğe sucuklu yağsız tost / peynir / 1 yeşil zeytin / 2 kupa çay / salatalık
ara: 1 yaprak sarma / 1 baklava / pırasalı mücver kk kadar /2 yk kavurma / soda
ara: 1 dilim börek / 3 baklava / çay
1 lt iksir
1 lt su
akşam ne yesem tavuk haşladım salatayla yesemmi temizlensin içim diye. öksürmeye başladım bende bi ıhlamur içeyim. spor dedim ama eşim kızdı hem öksürüyon hem spor diyon diye. bugun kalsın bari. ama yarında prensesle hiç yapamam.
menü güzel olmuş canım spor dahada güzel olmuş harika maşalllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?