millet süpersiniz valla nası bi gaz şaştımm.. ama iyi olduğunu da söylemeliyim..ben geçen sene köye gitmiştim şalvar giyip mısır bahçesinde resim çektirmiştim kuzenimden resmi aldım nası zayıfmışım hayran kaldım ve özledim o halimi valla. kıyafetler dolabımda öyle bana bakıolar içine giremiyorum..inadımdan kıyafette almıyorum büyük aldıkça rahata ererim diye hoş şuan da da durumumda çok fark yok rahat mahat gidiyorum... bayramda kardeşlerim benden 25 kilo zayıf olunca utandım kendimden..yaza kadar artık bi dur demek istiyorum ve kilo alma maceramın bitmesinide...aycan öğretmenim bayram hal ve keyifler iyiydi umarım geçmişe baktım herkeste azim artmış sen de de:))) devam eder umarım...ben 2 gün dayandım sonra başladım kaçamağa artık ceza lazım bana napalım yarın başlıyoruz
canım ben hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok yarına ton balığı götürcem bende birde salata yaptım havuç kara lahana maruldan yağsız tuzsuz.. nilgün ben light ton balığı aldım üçlü okula bırakcam acıkınca yerim öğlenleri kaçamak yapmamam lazım bundan gayrı....
izleyemedim tülüüü.....
yarın özenli ve dengeli menülerle akşam herkes yazıyor..
sporunu elinden geldiğince yapıyor ..
3 litre su içiliyor....
ok?????????????
günaydın kızlar dün yine net gitti tam bi kaç gündür gitmio die sevinirken sinir etti beni
bizim sporda haftaya başlıyo bayram haftası yapmıyalım dedik valla iple çekiyorum artık
akşamda günüm var bi arkadaşımızında doğum günü yaniii evde kutlama var
kurtlarımı dökücem bol bol eşime cd doldurttum birazdan temizliğe başlıycam
nilgünüm annem kusura bakma göz misafiri oldum yazdıklarına banu ya sormuşun ama kullanan biri olarak yazmadan geçemedim.Ben geciktiriciyi evvel ramazanda otele giderken kullandım,sıkıntı yaptı,şişlik yaptı,hatta oturup ağladım,gerçi wcye de çıkamamıştım onunda etkisi vardı ama çok çok zorda kalmazsan kullanma derim canım ben....canım teşekkür ederim.sporum süper evet.bi de boğazımı tutarsam gidecek kilolar.ama hafta içi nedense daha dikkatli oluyorum ben.o yüzden yarını sabırsızlıkla bekliyorum.dikkatli olmak zorundayım nişanda iyi görünmek istiyorum.
o yüzden callaneticse başlayayım dedi.ama bugün aklıma ne geldi.ben her ayın 15-18 arası regl oluyorum.isteme 18 kasım,nişan 19 kasım.geciktirici mi kullansam acaba?onu kullanınca yine şiş hissediyor musunuz?banu canım anlatsana biraz.bi de ne zaman kullanmalıyım?
Lapan mübarek ola canım,bayramda 2 defa geldim 15 er dakkalık ev molalarımızda,ama yazmaya fırsatım yoktu,sizden uzak kalmak kötü en azından okıyım istedim.... ama artık bitti,işte geldim burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmgülayla ne zman konuştun?ikidir onu gördüm hayrola niye yazmıyorsun nasılsın dedim.cevap vermedi?işleri vardı galiba.okudu çıktı yazamadan.uygula canım sen planını.öyle konuştunuz zaten.planlı olunca daha iyi oluyor.
ben yarın lapa yapacağım evet.cuma da verdiğin listeyi yaparım.
benim bahsettiğim zaman 1996 senesiydi.o zmaan diyet ürünleri yoktu.favorim -ki hala var o- chicken royale.bayılıyorum ona.ama var ya senelerdir yemedim.en son yazdım ya geçen sene nugget yemiştim.
günayyydddıııııınnnnnnnn geeellllll hanımmmm gelllll toparlanma günlerine gelllllll
biz gülümle kuşhana başlıyoruz bugun..nilgünüm lapa yapıyorrrr....ayşem tonbalıklı salatasıyla hazıııırrrr.....banum montisiyle geliyorrrrr....amannnnnn sabahlar olmasınnn..spor , su , yeşil çay , kaçamak yokkkkkk
ben diyet öncesi tatılayım dedim. prenseste gelince 200 300 artı bekliyordum ama 72.4 dedi canım tartım. çok seviyorum ben bu tartıyı yaa. kızlar 2 hafta gülümle müthiş motiveyle geliyoruz haberiniz olaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))99
canım herkes bomba vallaaa hadi o resimdeki haline dönmeye başlıyosun hemennnnnnnn...yeşil çayı unutma canımmm
nilgünüm annem kusura bakma göz misafiri oldum yazdıklarına banu ya sormuşun ama kullanan biri olarak yazmadan geçemedim.Ben geciktiriciyi evvel ramazanda otele giderken kullandım,sıkıntı yaptı,şişlik yaptı,hatta oturup ağladım,gerçi wcye de çıkamamıştım onunda etkisi vardı ama çok çok zorda kalmazsan kullanma derim canım ben....
Lapan mübarek ola canım,bayramda 2 defa geldim 15 er dakkalık ev molalarımızda,ama yazmaya fırsatım yoktu,sizden uzak kalmak kötü en azından okıyım istedim.... ama artık bitti,işte geldim burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Evetttttttttt tülinimmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........HErşey geride kaldı ,yağlı,yemekler,bol kalorili tatlılar,içmeler,gezmeler bitttiiiiiii.........Artık 15 gün kuşan-kk-ve tülinden başka bişi düşünmek istemiyorummmmmmmmmmmmm....seninle facede şöyle bir konuşsak aralar hakkında vaktin varsa gel kuzummmm.....
DEryammmmmm fotolar harikaydı ...Bayıldım
Ayşemmmmmmm çok özledim senin muhabbetinide
Banucum hoşgeldin evine kkya
irem canım sen de bayramda kk yı nilgün le götürmüşünüz ,bi ara ulen ne çene var oku oku bitmiyo dedim..biz kızlar aynı evde olsak kesin saatlerce susmazdık herhalde :))))
sizi çok seviyorum ve son olarak NİYET ETTİM,DİYET ETMEYE DİYORUMMMMMMMM
başlangıç kilom 76,500 (bayramda 500 artıyla dönmüşüm ,okadar yemeye harika bi rakam valla şaşırdım kendimeeee)
kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)
herkes yarından itibaren her gün..
1) 3 lt su içecek.
2) 1 saat spor yapacak (hangi spor olacağına kişi karar versin)
3) 7 den sonra bir şey yenmeyecek.sadece saat 21.00 de 1 bardak süt ve 2 kayısılı ceviz yada fındık olabilir.(gün kurusu kayısı içine 1 adet ceviz yada 1 adet fındık koyulacak)
4)her gün akşam menü yazılacak.
hadi bakalım kızlar.bana da ne olduysa..sporu bile yarın yaparım diyordum sonra saçmalama nilgün seni engelleyen ne dedim ve yaptım.avatarımı koyayım buraya da gaza gelin biraz.(zamanında izlem de yapmış böyle)
Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059
Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059
bende ara arıyodum canım.yasemincim--- hasretim34 sen yaptınmı canım kuşhanı. bloğu okurken senin nicki gördüm aralarda salatalık falan dışında ne yiyodun. yada kahvaltıda sadece peynir ekmekmi???
face geliyoruuuuummmm...
günaydın herkese....sabah tartıldım 83.2 ...ben 85 falan beklıyordum , bırazdan kahvaltımı yapacagım , bısey sorucam sabahları tv de spor programları olurdu kaldırıldımı ?
ay canim ya benim yapmadigim diyet kalmadiki :) cok fazla yapamamaistim kusani ama 3 günde 1 kilo verdigimi unutmadim :) aralardada bisey yemiyordum sanirim ,kahvaltiyida ayni yapiyordum yalniz bizim burda yagsiz peynir yok ben az yagli yiyordum peyniri..gecen hafta 2 3 gün arkadaismda yapti oda güzel kilo vermisti 3 günde olsa :)
canımmmm ah bende bendeeee çok yaptım. demek 3 gün yaptın. saol canım cvbın için. biz 15 güne kararlıyız inşalllaaaahhhh
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Beni kabul ederseniz ben de aranızda olmak, bu yarışa katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. aslında 3-4 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu. ama evlilik, hamilelik,doğum ve en önemlisi emzirme dönemi falan derken aynaya baktığımda kendimi tanıyamaz hale geldim. en son tartıldığımda 88 i gördüm ve bir daha da o tartıya çıkmadım. Beni de bu gruba alın. o kadar çok sayfa var ki hepsini okumam mümkün değil. şimdi beni dahil ediyor musunuz? ne yaomam gerekiyor? ben çömez ve yeni katılan biri olarak, sizin tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi,gözlerimi dört açıp bekliyorum. Yardım edin bana da ne oluuurrrrrrr!!!!
canım merhaba ben tülin hoşgeldinnnn. bebeğin hayırlı olsun. maşallah.sağlıkla büyüsün. bizim yazdıklarımızı takip et canım. cuma günü listemiz kilo bildirimimiz var. sende sabah aç karna iç çamaşırlarınla tartıl ve yaz bize. kendinde bi kilo çizelgesi yap her hafta yaz canım. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz. tüm gün yediklerimizi ,içtiğimiz su ve bitki çaylarını , sporumuzu. sende düzenli yazarsan 2 hafta sonunda listemize girersin canım.kolayyy gelsinnn
selam destina hatirladinmi beni :) 4.takimda beraberdik :)
:)) selam hatırlamazmıyım....ne tesadüf yaa...nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?