80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyydddıııııınnnnnnnn geeellllll hanımmmm gelllll toparlanma günlerine gelllllll

biz gülümle kuşhana başlıyoruz bugun..nilgünüm lapa yapıyorrrr....ayşem tonbalıklı salatasıyla hazıııırrrr.....banum montisiyle geliyorrrrr....amannnnnn sabahlar olmasınnn..spor , su , yeşil çay , kaçamak yokkkkkk

ben diyet öncesi tatılayım dedim. prenseste gelince 200 300 artı bekliyordum ama 72.4 dedi canım tartım. çok seviyorum ben bu tartıyı yaa. kızlar 2 hafta gülümle müthiş motiveyle geliyoruz haberiniz olaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))99

canım herkes bomba vallaaa hadi o resimdeki haline dönmeye başlıyosun hemennnnnnnn...yeşil çayı unutma canımmm

canım harikasın salatanı yaptın demek maşallahhhhh. ben her hafta genelde şu nu yaparım. şimdi kış yaklaştı. havuç karalahana bollaştı. havucu temizler rendelerim saklama kabına koyarım. kara lahanayı ince doğrar canım isterse tuzla ovar yıkarım , istemezse direk saklama kabına az yağ ve bol sirke ile koyarım. kıvırcıkları yıkayıp kurutucudan geçirip doğrar saklama kabına koyarım. bu şekilde havuç ve lahana 1 hafta hiç bişey olmadan saklı kalır. geçen haftadan hala var mesela ve hiç bişey olmamış. kıvırcık 3 4 günde sararmaya başlıyor tabi. vitamin olayı hakkında bilgim yok tabiki azalıyordur. ama bayramdada çok çok rahat ettim. salata hep hazır. az ondan az bundan işte salata.dışardan aç olarak gelincede kavurmayla hemen hazır yedim bolca. bugun yine alıp depoyu doldurcam. canım sana ve arkadaşlarıma örnek vermek istedim. sen okula giderkende karıştır götür. akşamdan bile yorulmazsın...

sülümanı bende az izledim.sonra dayanamadım kapattım :)))

oohhh dök dökkk ama kaçırma canımmmmm..bak tam gaz geliyoruuuuzzzz

gülümmmm kahvaltını yaptınmı ben bi yapamda gelemmm. 1 ekmek / 1 peynir / şekersiz çay :))))

arada yeşillik varya acaba kahvaltıda da yenirmi??????????

nilgünüm annem kusura bakma göz misafiri oldum yazdıklarına banu ya sormuşun ama kullanan biri olarak yazmadan geçemedim.Ben geciktiriciyi evvel ramazanda otele giderken kullandım,sıkıntı yaptı,şişlik yaptı,hatta oturup ağladım,gerçi wcye de çıkamamıştım onunda etkisi vardı ama çok çok zorda kalmazsan kullanma derim canım ben....
Lapan mübarek ola canım,bayramda 2 defa geldim 15 er dakkalık ev molalarımızda,ama yazmaya fırsatım yoktu,sizden uzak kalmak kötü en azından okıyım istedim.... ama artık bitti,işte geldim burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmm

Evetttttttttt tülinimmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........HErşey geride kaldı ,yağlı,yemekler,bol kalorili tatlılar,içmeler,gezmeler bitttiiiiiii.........Artık 15 gün kuşan-kk-ve tülinden başka bişi düşünmek istemiyorummmmmmmmmmmmm....seninle facede şöyle bir konuşsak aralar hakkında vaktin varsa gel kuzummmm.....

DEryammmmmm fotolar harikaydı ...Bayıldım
Ayşemmmmmmm çok özledim senin muhabbetinide
Banucum hoşgeldin evine kkya
irem canım sen de bayramda kk yı nilgün le götürmüşünüz ,bi ara ulen ne çene var oku oku bitmiyo dedim..biz kızlar aynı evde olsak kesin saatlerce susmazdık herhalde :))))

sizi çok seviyorum ve son olarak NİYET ETTİM,DİYET ETMEYE DİYORUMMMMMMMM

başlangıç kilom 76,500 (bayramda 500 artıyla dönmüşüm ,okadar yemeye harika bi rakam valla şaşırdım kendimeeee)

günaydın herkese....sabah tartıldım 83.2 ...ben 85 falan beklıyordum , bırazdan kahvaltımı yapacagım , bısey sorucam sabahları tv de spor programları olurdu kaldırıldımı ?

günaydın kızlarrr bayram bitti ve biz ertılarımızla yine buradayızzzzz....hadi kadro toparlarsın artık yarışş başlasınnn.....önümüzde artık bayram mayram yokkk hııı yeni yıl var ama yeni yıla kadar ne verirsek kardırrrr....

ben geçen hafta 56 idim bugün sabah tartıldım 56.4 ohhhhhhhhhhhhhhhhhh gelen çok olmamış neysekiii...dün baklavalaı yaş pastaları götürdümmmm...hihihihi veda yaptımmm....

ben şöyle bir geçmişe bakıyımm azcıkkk...

banuşummm izloşummm deryoşummm nirdesinizzz yahuuuuu

bende ara arıyodum canım.yasemincim--- hasretim34 sen yaptınmı canım kuşhanı. bloğu okurken senin nicki gördüm aralarda salatalık falan dışında ne yiyodun. yada kahvaltıda sadece peynir ekmekmi???
face geliyoruuuuummmm...

suan hastayim iylesir iylesmez bende uyucam kurallara ins..yalniz ben aksam 18 den sonra hic bisey yemiyorum,yaramiyor bana..

ay canim ya benim yapmadigim diyet kalmadiki :) cok fazla yapamamaistim kusani ama 3 günde 1 kilo verdigimi unutmadim :) aralardada bisey yemiyordum sanirim ,kahvaltiyida ayni yapiyordum yalniz bizim burda yagsiz peynir yok ben az yagli yiyordum peyniri..gecen hafta 2 3 gün arkadaismda yapti oda güzel kilo vermisti 3 günde olsa :)

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Beni kabul ederseniz ben de aranızda olmak, bu yarışa katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. aslında 3-4 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu. ama evlilik, hamilelik,doğum ve en önemlisi emzirme dönemi falan derken aynaya baktığımda kendimi tanıyamaz hale geldim. en son tartıldığımda 88 i gördüm ve bir daha da o tartıya çıkmadım. Beni de bu gruba alın. o kadar çok sayfa var ki hepsini okumam mümkün değil. şimdi beni dahil ediyor musunuz? ne yaomam gerekiyor? ben çömez ve yeni katılan biri olarak, sizin tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi,gözlerimi dört açıp bekliyorum. Yardım edin bana da ne oluuurrrrrrr!!!!

canımmmm ah bende bendeeee çok yaptım. demek 3 gün yaptın. saol canım cvbın için. biz 15 güne kararlıyız inşalllaaaahhhh

canımmmm ah bende bendeeee çok yaptım. demek 3 gün yaptın. saol canım cvbın için. biz 15 güne kararlıyız inşalllaaaahhhh

ins canim eger tamamlayabilirseniz güzel sonuclar alacaginiza eminim hatta bende düsünmüyor degilim ama suan hastayim hic bisey yapacak halim yok su bile icemiyorum

canım merhaba ben tülin hoşgeldinnnn. bebeğin hayırlı olsun. maşallah.sağlıkla büyüsün. bizim yazdıklarımızı takip et canım. cuma günü listemiz kilo bildirimimiz var. sende sabah aç karna iç çamaşırlarınla tartıl ve yaz bize. kendinde bi kilo çizelgesi yap her hafta yaz canım. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz. tüm gün yediklerimizi ,içtiğimiz su ve bitki çaylarını , sporumuzu. sende düzenli yazarsan 2 hafta sonunda listemize girersin canım.kolayyy gelsinnn

tamam teşekkür ederim tülin

çok şükür , iş güç , grip , hepsi gidiyor...iyi sen bırakmamıssın gerçi kilonu göremedim , ben 1 yıldır ara verdim buralara , tekrar döndüm bir 15 kg diyorum ya nasip , otel de kapandı 5 ay evdeyım , beslenme tamam da su içme ve sporu nasıl yapıcam evde onu dusunuyorum kara kara burası cok ıyı motive ettıgı ıcın ortamda güzel insallah atarım o zamanlar 9 kg vermıstım cok ıyıydım ama tekrar aldım böyle işte :))

günaydınnnnnnnnn
kalorisizz,bol sporlu,bol eksili günleirniz olsun inşallahhhhh
fıstıklı lokumlarım,bal börekleirmmmmmmmm

görüyorumki herkesss azimli ve istekli çok güsel bir döneme giriyoruz
önümüzde uzun bir kış var bol prformans alırız inşşşşş

herke smenüsünü yazsın lütfen akşamaa
kaçamaklar azalsın bende cumayı yada p.tesi yi beklemeden başladım bugün monticigime
vatana millete hayırlı olsunnnn

peki bugün tartıldım kaç kilo çıktımmmmmmmm
tam tamınaaaaaaaa 69.2 maşallahhhhhhhh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…