daisy0772 hoşgeldin aramıza... başlanfıç,şimdiki kg ve hedef kilonu yazarsan listeye ekler handerycım senide.. tabi sık sık geliceksen.. ve bizi bırakmıcaksan birkaç günde... topik kurallarını okudunmu? bilmiyosan yazarız.. ok..hoşgeldin...
house_rose.. sende hoşgeldin.. anladığımkadarıylasürekli aramızda olmıcaksın..arada girip bakıyosun sanırım... olsun zayıflamaya karar vermen yeter bence.. bizde kıskanılan vücutlara sahip olucaz yakında... istediğimiz kıyafeti de alıp giyicez :)))
nidam ablammmm, ay cok gecmis olsunnnn, umarim almazlar yaa :1shok:
moralioni bozmaaa nolur, gecerr insallah allah yardimcin olsunn
olsunn verirsin kilolari öncebi sagliginnn yerine gelsin emi, üzme tatli caninii
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, emin olun burda kilo vericeksiniz alkisalkisalkis
handerya ablam gecmis olsun iyilesirsin insallah
saol benim tatlı melegimopuyorumnanaktan
kızlar sımdı buraya bır ara neden gıremedıgımı acıklayayımda benı gruptan atmayın.gogsumden yesıl bır sıvı gelıyordu.cogunuz hatırlar..onun ıcın tekarar doktora gıttım..kis dedı..amlıyat falan dedı..ınanın 2 hafta kendıme gelemedım..cunku daha benım bebısım bıle yok..eger gogsumu alsalardı ben ne yapardım.pskolojım tamamen bozulmustu.ve esım baska hastaneye gıtmemızı belkı degısıklık olabılır dedı..ve gıttık.mucıze oldu..hıc bırsey cıkmadı..ama bu ara uzuntuden 3 kılo kadar aldım...buraya gırmedıgım zaman muddetınde..işte kızlar benımde mazeretım bu istersenız rapor getıreyım..devamsızlıktan bırakmayın benı ne olur :)
kızlar sımdı buraya bır ara neden gıremedıgımı acıklayayımda benı gruptan atmayın.gogsumden yesıl bır sıvı gelıyordu.cogunuz hatırlar..onun ıcın tekarar doktora gıttım..kis dedı..amlıyat falan dedı..ınanın 2 hafta kendıme gelemedım..cunku daha benım bebısım bıle yok..eger gogsumu alsalardı ben ne yapardım.pskolojım tamamen bozulmustu.ve esım baska hastaneye gıtmemızı belkı degısıklık olabılır dedı..ve gıttık.mucıze oldu..hıc bırsey cıkmadı..ama bu ara uzuntuden 3 kılo kadar aldım...buraya gırmedıgım zaman muddetınde..işte kızlar benımde mazeretım bu istersenız rapor getıreyım..devamsızlıktan bırakmayın benı ne olur :)
çok geçmiş olsun canım.
bu gibi durumlarda 2 dr. şart. hep farklı şeyler söylüyorlar nedense :sm_confused:
Aylincim, hoşbulduk canım.
Kızlar bugün şunu paylaşsak nasıl olur?
Zayıflayınca en çok ne yapmak istiyorsunuz?
Ben şık giyinmek istiyorum, siyahlardan kurtulup rengarenk olmak istiyorum.:Saruboceq:
Güzel bir bikini alıp, rahatca giymek istiyorum.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?