80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu rejim denen şeyi nasıl yapıyorsunuz?ben resmen rejim özürlüyüm..öyle sabah 2 dilim kepekli ekmek,salatalık filan kesmiyor beni..ama rejimden ziyade sporu iyi yaparım..hemde severek..ya kesmiyor derken öyle 1 ekmeğide deviren biri değilim..
1 mayısta zayıflama günlüğü yapmaya başladım.ama çok üstüne düşmediğim için biraz boşlamıştım.27 mayıstan itibaren deliler gibi spor yapıyorum..bu arada 82.600 de frenledim kendimi..bugün ise 79.400 geliyorum..eşim bile bendeki bu azime şaşırıp,kendiside zayıflamaya karar verdi..bu arada mezurayla zayıflıyorum..tartıda 2 hafta değişiklik görmeyince bende tartıyı bırakıp,cm,cm incelmeyle kendimi motive etmeye karar verdim..ve çok şükür 2 günde 1 cm inceliyorum..bazen de günde 1 cm inceldiğim oluyor..bugünde portakal ve biberiye yağını sürüp koşu bandında toplam 1,5 saat koştum..250 kalori yaktım..ve yanında bir çok egzersiz yaptım..o kadar hırslandım ki, 2 saniye boş kalsam ayaktaysam hemen geri tekme hareketini yapıyorum.yada yatıp mekik çekiyorum..
bu kadar gözümün kararması niye mi???çünkü 1 hafta önce giysi almak için çıktığımda beğendiğim hiçbir giysinin üstüme olmamasına o kadar üzüldüm ki..eve gelip sinirden ağladım..daha çok spor yapıp zayıflayacaksın dedim kendi kendime..kilosu az olupta istediğini alıp giyenlere gıcık oluyorum..çünkü onları çok kıskanıyorum..inşallah kıskanıyordum dediğim günlerde olucak..hırsım azaldığında buraya girip zayıflama azmiyle dolu bir çok insan olduğunu görünce ,yeniden kendime geliyorum:.iyi ki varsınız..ve ben iyiki kadınlar kulübüyle tanıştım..yoksa uzun bir süre daha başlayamazdım zayıflama işine..opuyorumnanaktan

daisy0772 hoşgeldin aramıza... başlanfıç,şimdiki kg ve hedef kilonu yazarsan listeye ekler handerycım senide.. tabi sık sık geliceksen.. ve bizi bırakmıcaksan birkaç günde... topik kurallarını okudunmu? bilmiyosan yazarız.. ok..hoşgeldin...

house_rose.. sende hoşgeldin.. anladığımkadarıylasürekli aramızda olmıcaksın..arada girip bakıyosun sanırım... olsun zayıflamaya karar vermen yeter bence.. bizde kıskanılan vücutlara sahip olucaz yakında... istediğimiz kıyafeti de alıp giyicez :)))

kızlar yaa .. ben bu hafta spor yapmadım ama dikkat ettim..kaçamağım pek yoktu.. az önce tartıda halaa 82 olduğumu gördüm.. reglim daha gelemedi..şişkinlik gitmedi sanırım ondan mı bilmem.. neyse bu haftailk kez kilo veremediğim hafta olcak sanırım.. ama moral bozmakyok.. tam gaz devam... neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..kocişimi uyandırcam...

Günaydınlarrrr....
Handeryacım teşekkür edrim canım, hoşbuldum.
Bebegim sen ne kadar erkencisin canım, bende kimse yoktur dediydim ama sen saatler öncesinden gelmişsin buraya...

Şimdi kahvaltı edicem.
Ne yediğimi yemekten sonra yazarım...

Kahvaltıda.
form çay,
2 dilim kepek ekmeği,
b.peynir,
domates, yeşil biber, akdeniz yeşilliği,
3 tane zeytin

bebeg senı tebrık edıyorum canım..cok gusel 82 kılkoya dusmussun bır ara bende oyleydım..ama ben yıne aldım 85 geldım..ne oluyor anlamıyorum.halbukı cok dıkkat edıyorum.aman sana nazar degmesın

kızlar sımdı buraya bır ara neden gıremedıgımı acıklayayımda benı gruptan atmayın.gogsumden yesıl bır sıvı gelıyordu.cogunuz hatırlar..onun ıcın tekarar doktora gıttım..kis dedı..amlıyat falan dedı..ınanın 2 hafta kendıme gelemedım..cunku daha benım bebısım bıle yok..eger gogsumu alsalardı ben ne yapardım.pskolojım tamamen bozulmustu.ve esım baska hastaneye gıtmemızı belkı degısıklık olabılır dedı..ve gıttık.mucıze oldu..hıc bırsey cıkmadı..ama bu ara uzuntuden 3 kılo kadar aldım...buraya gırmedıgım zaman muddetınde..işte kızlar benımde mazeretım bu istersenız rapor getıreyım..devamsızlıktan bırakmayın benı ne olur :)

nidam ablammmm, ay cok gecmis olsunnnn, umarim almazlar yaa :1shok:
moralioni bozmaaa nolur, gecerr insallah allah yardimcin olsunn
olsunn verirsin kilolari öncebi sagliginnn yerine gelsin emi, üzme tatli caninii

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, emin olun burda kilo vericeksiniz alkisalkisalkis

handerya ablam gecmis olsun iyilesirsin insallah

saol benim tatlı melegimopuyorumnanaktan

ay ablacm çok gecmıs olsun ya çok şükür bişey cıkmamış inan çok sevındım sağlığın yerınde olsn be ablam verırsın kıloları takma sen :))

ay kizlarrrr dün ise gitmedimya bilin nolmusss,
benim keciiii patronum gelmiss 1 bucuk sene aradan sonra, kanser cikmisti kendisinde....
bugün görücem kendisiniii, hic sevmem kendisinii, insallah saldirmaz yinee

çok geçmiş olsun canım.
bu gibi durumlarda 2 dr. şart. hep farklı şeyler söylüyorlar nedense :sm_confused:
Aylincim, hoşbulduk canım.

Kızlar bugün şunu paylaşsak nasıl olur?

Zayıflayınca en çok ne yapmak istiyorsunuz?

Ben şık giyinmek istiyorum, siyahlardan kurtulup rengarenk olmak istiyorum.:Saruboceq:
Güzel bir bikini alıp, rahatca giymek istiyorum.:a015:

nidam çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim canım aldığın kiloya gelince verirsin canım sağlık herşey den önce gelir onun için sıkma sen canını

aynı şekilde siyahlardan kurtulmak istiyorum ve rahatlıkla badi giymek istiyorum oram buram çıkmadan ve pantalon giymek kilolu olduğum için yakıştıramıyorum kendime ah aah şu günleri bi görebilsem mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…