Evet canım herkesi gördüm,azda olsa hasret giderdim.O yemeklere dayanamadım,inşallah bu hafta hepsi telafi edilecekmaşallah ne güzel gezmişsin moral depolamışsındır anne ve kv evinde diet yalan oluo zaten 1 haftada toparlarsın sıkma canını
Hoşbuldum Tülincim.Bayram sonrası hepimiz bomba gibi dönüyoruz.Birbirimizi motive ederek kaçamaksız,bolll spor ve bolll sulu günler bekliyor hepimizicanım hoşgeldin maşallah günlerin yollarda geçmiş. önümüzdekş hafta tam gaz geliyoruz canım. artıların hepsini hallederiz nasılsa bu haftada. regl dönemindede genelde spor boşa gider ve diyetde anlamsız derlerdi eskiden. ama zamanla hafif spor yapmanın doğru oldugunu öğrendim. sende diyetisyeninle onayladın şimdi :))) teşekkürler canımm
selam kızlarrrrr hepinizi çoookkk özledimgeçmiş bayramınız umarım güzel geçmiştir ben okadar yogun tempoda geçirdim ki bayramı şuan heryanım agrıyor buraya gelip bayram tebrigi bile yapamadım kusura bakmayın lütfen.evet artık bayram engelide ortadan kalktıgına göre bahanemiz kalmadı hadi bakalım yılbaşına kadar tam gaz devammmm
selam canlarım
bayramda elimden geldiğince dikkat ettim ama yedim vallahi kekler etler tatlılar keteler çikolatkar nele r neler
ama bugün hepsi bitti ve geride kaldı yeniden start verelim ve güzel güzel haftalara başlayalım
ama vallahi tartıya çıkmaya korkuyorum yarın tartılmasak ne güzel güzel olur
offff ne kadar aldım acaba
öpüldüüz
[ı]günaydınnnnnnnnn
Kalorisizz,bol sporlu,bol eksili günleirniz olsun inşallahhhhh
fıstıklı lokumlarım,bal börekleirmmmmmmmm
Görüyorumki herkesss azimli ve istekli çok güsel bir döneme giriyoruz
önümüzde uzun bir kış var bol prformans alırız inşşşşş
herke smenüsünü yazsın lütfen akşamaa
Kaçamaklar azalsın bende cumayı yada p.tesi yi beklemeden başladım bugün monticigime
vatana millete hayırlı olsunnnn
peki bugün tartıldım kaç kilo çıktımmmmmmmm
tam tamınaaaaaaaa 69.2Maşallahhhhhhhh bana [/ı]
deryaaa süper fıstk gibi olmuşsun... Nazar
çok fit görünüyorsun canım.
waaaaaaaawwwwwww harikasın tatlım çk iii görünüyosun inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın ama bnce böylede gayet ii görünüyorsun deryacımm
DEryammmmmm fotolar harikaydı ...Bayıldım
çok güzel olmuş güle güle kullan
Derya çok yakışmış tayt,çok fit görünüyorsun
canım yaaaa bak nasıl sevindim insan bi değişik seviniyor böle olunca..
bence gayetttt hoş görünüyor derya ben daha dışarda giymeye cesaretim yok halaaaa....
ama söz 70 dediği gün giyip hemen eklicemm...
güle güle mutlu huzurlu günlerde giy canım....
kızlar biliyorsunuz yazın harika gidiyorduk ramazan bizi mahvetti.toparlanamadık.bu bayram da aynısı olmasın.yarından itibaren başlayalım artık .yememize dikkat edelim.banu kaptan olarak kural koysana bize.mesela (önerilerim)
herkes yarından itibaren her gün..
1) 3 lt su içecek.
2) 1 saat spor yapacak (hangi spor olacağına kişi karar versin)
3) 7 den sonra bir şey yenmeyecek.sadece saat 21.00 de 1 bardak süt ve 2 kayısılı ceviz yada fındık olabilir.(gün kurusu kayısı içine 1 adet ceviz yada 1 adet fındık koyulacak)
4)her gün akşam menü yazılacak.
hadi bakalım kızlar.bana da ne olduysa..sporu bile yarın yaparım diyordum sonra saçmalama nilgün seni engelleyen ne dedim ve yaptım.avatarımı koyayım buraya da gaza gelin biraz.(zamanında izlem de yapmış böyle)
Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059
Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059 Eki Görüntüle 286059
ama gunde 3 lt su cok fazla bana..
maşalllaaahhhh benim arkadaşıma. ya sende bi gram fazlalık görmüyorum ben canımmmm. harikasın. çok çok yakışmış kıyafetin. elbisemi etekmi çok ayıredemedim sanırım elbiseni kemerle kaldırdın dimi.çok yakışmışşşşşşş
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Beni kabul ederseniz ben de aranızda olmak, bu yarışa katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. aslında 3-4 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu. ama evlilik, hamilelik,doğum ve en önemlisi emzirme dönemi falan derken aynaya baktığımda kendimi tanıyamaz hale geldim. en son tartıldığımda 88 i gördüm ve bir daha da o tartıya çıkmadım. Beni de bu gruba alın. o kadar çok sayfa var ki hepsini okumam mümkün değil. şimdi beni dahil ediyor musunuz? ne yaomam gerekiyor? ben çömez ve yeni katılan biri olarak, sizin tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi,gözlerimi dört açıp bekliyorum. Yardım edin bana da ne oluuurrrrrrr!!!!
günayyydddıııııınnnnnnnn geeellllll hanımmmm gelllll toparlanma günlerine gelllllll
biz gülümle kuşhana başlıyoruz bugun..nilgünüm lapa yapıyorrrr....ayşem tonbalıklı salatasıyla hazıııırrrr.....banum montisiyle geliyorrrrr....amannnnnn sabahlar olmasınnn..spor , su , yeşil çay , kaçamak yokkkkkk
ben diyet öncesi tatılayım dedim. prenseste gelince 200 300 artı bekliyordum ama 72.4 dedi canım tartım. çok seviyorum ben bu tartıyı yaa. kızlar 2 hafta gülümle müthiş motiveyle geliyoruz haberiniz olaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))99
canım herkes bomba vallaaa hadi o resimdeki haline dönmeye başlıyosun hemennnnnnnn...yeşil çayı unutma canımmm
tülüüüün be ton balıklı salatamı yedim bile canım hatta fala getirmiştim okulda arkadaşla yedim...canım harikasın salatanı yaptın demek maşallahhhhh. ben her hafta genelde şu nu yaparım. şimdi kış yaklaştı. havuç karalahana bollaştı. havucu temizler rendelerim saklama kabına koyarım. kara lahanayı ince doğrar canım isterse tuzla ovar yıkarım , istemezse direk saklama kabına az yağ ve bol sirke ile koyarım. kıvırcıkları yıkayıp kurutucudan geçirip doğrar saklama kabına koyarım. bu şekilde havuç ve lahana 1 hafta hiç bişey olmadan saklı kalır. geçen haftadan hala var mesela ve hiç bişey olmamış. kıvırcık 3 4 günde sararmaya başlıyor tabi. vitamin olayı hakkında bilgim yok tabiki azalıyordur. ama bayramdada çok çok rahat ettim. salata hep hazır. az ondan az bundan işte salata.dışardan aç olarak gelincede kavurmayla hemen hazır yedim bolca. bugun yine alıp depoyu doldurcam. canım sana ve arkadaşlarıma örnek vermek istedim. sen okula giderkende karıştır götür. akşamdan bile yorulmazsın...
sülümanı bende az izledim.sonra dayanamadım kapattım :)))
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Beni kabul ederseniz ben de aranızda olmak, bu yarışa katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. aslında 3-4 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu. ama evlilik, hamilelik,doğum ve en önemlisi emzirme dönemi falan derken aynaya baktığımda kendimi tanıyamaz hale geldim. en son tartıldığımda 88 i gördüm ve bir daha da o tartıya çıkmadım. Beni de bu gruba alın. o kadar çok sayfa var ki hepsini okumam mümkün değil. şimdi beni dahil ediyor musunuz? ne yaomam gerekiyor? ben çömez ve yeni katılan biri olarak, sizin tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi,gözlerimi dört açıp bekliyorum. Yardım edin bana da ne oluuurrrrrrr!!!!
ooooo hoşgeldin denizcimmm seni görmek ne güzellll....hadi eski ekip geri dönsünde motivasyon çoğalsınnn....
[/color][/b]
Tünaydın ahali
Nasıl bir gazdır bu kızlar korktum valla
Ben de sabit olmaya hızla yaklaşıyorum dün menüm harikaydı, ve bu sabah 73.3 tüm yani 600 gram fazlam var, ama bir günde halledebilir miyim? E yapmadığım şey değil
Sabit bana yeter de artar bu hafta :13:
Yarın kimse üzülmesin belli ki artılar fazla olacak bunlar özel günler, ama yılbaşına kesinlikle bir hedef koymalıyız..Mesela ben yılbaşında kesinlikle 68 olmayı hedefliyorum. Sene bitmeden bu iş bitecek inşallah
Özellikle yolun sonundaki hatunlara sesleniyorum, yeni yıla bu işi bitirmiş olarak, artık bu diyet derdinden kurtulmuş olarak girelim :124::124::124::124:
spor konusunda haklısın herkesin fırsatı olmaybilir ama zaman yaratılcak tabiki
birde suyu yavaş yavaş artırmak lazım yeni başayanlar için 3 lt su fala olabilir
yine ben.....gelen giden olmayınca rahat rahat giriyorum nete.sanırım çoğunuz akşam yada gece gelebileceksiniz.
evet..bayram nöbetçinizden resimler..
kızımın elinin acısını unutalım diye ıslak kek yapalım dedim ya..onun resmini koydum.üzerine çekilmiş fındık ve ceviz ile süsledim.bi de daha önce tavsiye ettiğim gibi hindistan cevizine buladım her tarafını.üstüne de ceviz fındık serptim.artık tercih sizin.
Eki Görüntüle 285324
Eki Görüntüle 285325
Eki Görüntüle 285327
Eki Görüntüle 285328
Eki Görüntüle 285330
Eki Görüntüle 285332
en sonda da sevgili duru...acısını unutmuş atıyla oynuyor
Allahım ne kaa güzel ne kaa güzel
kızlar buraya geldiğimden beri hiç motivasyon bu kadar tavan yapmamıştı burda ,çok iyi ya topik bile 10 kişi şuan ...
Allahım bu gazla da yapamazsak hiç yapamayız herhaldeeeeee...
ben kuşhana başladım tülinimle sabah ve öğle öğünlerimi atlattım,akşamıda deevirdim mi tamamdır bu iş....
yanlız 5 gündür sürekli yiyiyorum ya kasmadan bu yediklerim doyurmuyor beni hala açım ben....Ama 15 gün söz verdim tülüme dayanıcammmm.....
70 kilo olucam 15 gün sonra ,beni görenler şaşıracak,herkes irademi kıskanacak.... Ben bunu sizler sayesinde başarıcammmm
Arkadaşım geliyomuş ben kaçar akşama görüşüzzzzzzzzzz
banucum kaptancıgım bencede spor mutlaka olmalı ama hergün değilde haftanın mesala 3 günü gibi kural getirilebilir
su konusunda da herbünyenin su ihtiyacı farklı olabiliyor ama uzmanlar 2 lt muhakkak diyorlar ozaman şöyle diyebiliriz enaz 2 lt su içilecek gibi 3 bana fazla geliyor mesala
yinede kaptan sensin canım sen kuralları belirle biz uymazsak cezamızı verirsin artık
bikaç sayfa geçmişe baktımda maşallah herkesi bayram dönüşü müthiş motive olmuş gördüm sizin enerjiniz beni bile gaza getirdi
nilgüncüm kurallar çok güzel ama ben günde 3 lt su içersem wc ye gitmekten işgüç yapamam işyerinde enfazla 2 lt içebiliyorum onda bile gına geliyor wc ye gitmekten bu arada yeniden seni keyifli ve enerjik görmek çok güzel
banucum artıların var evet ama onları yok edecek gücünde var maşallahinşallah enkısa sürede defolup giderler canım
aycan ne güzel okulda diyetin için önceden hazırlıgını ne olursa olsun yapıyorsun azmine hayranım canım
tülin ben hiç o diyet bu diyet yapamadım sadece kısa i süre monti yaptım inşallah k. han faydasını görürsün canım
yasemincim geçmiş olsun tatlım
aklımda kalanlara cevap yazdım digerleri lütfen kusura bakmasınnnlar işte olunca pek rahat yazışamıyorum
iskenderunu hiç görmedim ama hep çok sevdiğim arkadaşlarımı hatırlatır bana..
aslına bizim hemşre hanımlar gezi düzenlemişlerdi geçen yıl ama gidemeiştim ben..
nilgüncüm başta ben olmak üzere hizaya gelmemiz lazım cnm hakılısın
ben herşeyi yeidm bayramda tatlı,çikolata,ekmek,börek
ve göbegim çok fena oldu heryerim çıktı gelince hemen tartıya çıktım ve tam tamına 70.0 gördüm
tabi bu akşam saati,regli,wc ye çıkmadıgımı göze alsamda 68 oldum diye düşünüyorum
ama yarından itibaren montiye başlıyorum kesin karar verdim.
hafta içide plates ve lesile yapıcam
artık yaza hedefimde olmak istiyorum bu kilo almam beni acaip gaza getirdi
yazdıgın şeyleir onaylıyorum cnm bende
ama akşam 21 de süt ve meyve olayını herkes kendine göre ayarlasın
mesela ben çayın yanında 2 kayısı yerim örnegin
herkes kendine göre ayarlarr bu durumu tabiki
nilgüncüm derslere katılmadan başarabilecegimi düşünüyorum ama bi ilk hafta gideyim bakalım
ama direksyn derslerine katılcam
ne zaman kullana bilir duruma gelirim acaba çok merak ediyorum
ayşecim spora başlamışsın sevindim cnm
İyi akşamlar kk'nın güzel hatunları
Dün sabaha karşı evimize geldik ama size yazmak bugün nasip oldu
sabaha karşı gelince hemen yattım uyudum ee tabi çok geç uyandım
bavulları açtım,çamaşırları yıkadım,evi temizledim,ütü yaptım
bugün de eşimin iş arkadaşı geldi eşiyle birlikte,biraz önce gittiler
kaç gündür öldüm yorgunluktan
eskişehir-yozgat-istanbul ve tekrar eskişehir
yollarda geçti günlerimiz birde üstüne misafir,kolumu kaldıramıyorum yorgunluktan şuan
gelelim diyete
bayramda her yemeğin sonuna gördüm kızlar
k.validemin yaptığı çullamalar,katmerler,arabaşı birde üzerine kavurmalar beni mahvetti derken
hoopp istanbula annemlere gittik
biz selanik göçmeniyiz ve göçmen yemeklerinin hepsine bayılırım
annem,teyzelerim,yengelerim eksiksiz hepsini yapmışlar dayanamadım yedim
cuma günü + kaç çıkacağım bilmiyorum
bu arada bayramda beni gören herkes ne kadar zayıflamışsın çok güzelleşmişsin dedi
nasıl mutlu oldum anlatamam 5 kilo bile belirgin bir fark yaratmış
eşim söylüyordu zayıfladın iyice diye ama ben kendimde pek farkedemiyordum :26:
duyduklarım çok iyi geldi bana ama önümüzdeki 1 hafta bayramda yaptığım kaçamakların telafisiyle geçecek
Burcu başın sağ olsun canım,Rabbim babanın mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin inşallah
Nilgün azmine hayran kaldım tatlımyarına ben de hazırım inşallah,kızına da çok geçmiş olsun
Derya çok yakışmış tayt,çok fit görünüyorsun
Tülay regl döneminde bol su ve spor ödem için birebir demişti diyetisyenim (gittiğim dönemde) ve sakın kaçamak yapma o dönemde diye uyarmıştı
6 günlük aradan sonra tekrar sizlere yazmak çok güzel kızlar
ohhh döndüm sonunda ve kendime geldim
canım bende dediğin gibi tavuk yendi yğında kızarırken kekik karabiber ve pubiber eklerim. baharatları çok sever ve kullanırım bende.Ama salataya karışıtıramıyorum.sıcak olacak yağ donmayacak yanında yiyorum salatayı. akşamda öyle yaptım. baklavalarıda gittiğim yerlerde götürdüm. daha evde hazır baklava ve yaptıgım şekerparem var.ama yemek yok tabiii..leslie yapamadım kızınca.çok yoruldum gerçekten herkes gibi. keten tohumu öğütülünce 1 ay süreyle kullanılır diye biliyorum tazeliğini yitiriyormuş sonra. bende sabahları aç karna 2yk yoğurda 1 yk ekliyordum. ama ablama doktor gece yatmadan önce demiş. ben içine çörek otuda ekliyorum.
canım aslında diyetisyenlerde haftada 3 gün spor öneriyor biliyorsun. çok güzel yaptın. bedeninde dinlenmesi lazım.
canım ben facede yazdım başlıyomuyuz diye oda cvp yazmış tam gaz geliyor. bende gördüm kk da ama sanırım yazmaya vakti olmadı. lapada başarılar. bende hiç yapmadım ama merakta ediyorum hani :)))))
canım ben sabahları 2 yk yoğurda 1 yk keten tohumu + 1 tatlı kaşığı çörek otu koyup yiyordum. keten tohumu tokluk hissi veriyor ve bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlıyor.çörek otu isa bağışıklıgı güçlendiriyor ve ayıflamaya yardım ediyor diye kullanıyordum. ama bendeçok bağırsağa etkili olmadı. ama 2 ay kadar sonra fayda göstermeye başlıyormuş düzenli kullanmak gerekli canım.
canım hoşgeldin maşallah günlerin yollarda geçmiş. önümüzdekş hafta tam gaz geliyoruz canım. artıların hepsini hallederiz nasılsa bu haftada. regl dönemindede genelde spor boşa gider ve diyetde anlamsız derlerdi eskiden. ama zamanla hafif spor yapmanın doğru oldugunu öğrendim. sende diyetisyeninle onayladın şimdi :))) teşekkürler canımm
anlaşılan herkes sülümanaaa takıldı. bende kaçayım artık iyi geceleeeeerrr kızlarrr bende kaçıyoreeeee
canım ben hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok yarına ton balığı götürcem bende birde salata yaptım havuç kara lahana maruldan yağsız tuzsuz.. nilgün ben light ton balığı aldım üçlü okula bırakcam acıkınca yerim öğlenleri kaçamak yapmamam lazım bundan gayrı....
kör olmayasacılar ne güzel yaaa hoşuma gitti.. nilgün sporun var bak diyette yaptınmı kiii suyunu unutma mutlaka gidecek sende yılbaşı hedefi koysana...yarına rapor verilecek unutmaaaa......
sülüman tek izlediğim dizi ama onu bile izleyemedim saçımı düzleştirdim french yaptım yarına hazırlık...
salata mı yaptımmmm ohhhh düzene giriyor herşey...
ahhh o eski alışkanlıklardan hiçbişi kalmadı..
iremcim ilk urfada göreve başladım..
sabahları pide biber peynir bilirsin oraları fırın muhabbetini..
öğlenleri 2-3 lahmacun nereme yiyordum bilmiom şimdi 1 i yetio da artı bile...
akşam mutlaka tepsi yemekleri yanında bol pideyle tam bir obezdim yanii
tabii araları saymıyım daha evli de değilim arkadaşlarla madoda soluğu alırdık cheesecake ohhhhh.........
ortim ben de keten tohumu aldım ama çekilmemiş aldığım yer çekilmiş tavsiye etmios dedi...
bende yiyem bari yaından itibarenn..
izleyemedim tülüüü.....
güzeller inşallah anlımızın akıyla bu işin üstesinden geleceğiz hep birlikte nolur pes etmeyin olmayacak şey değil birlikten kuvvet doğar bizde bunu başaracağız...
bu haftayı unutun
yada unutmayın vücudumuzun da bazen şımarması gerekiyor onun istediklerini verdik bu hafta sıra bizim isteklerimizde.
hadi bakalım ben de kaçıom yarın mesai başlıyor....
sizleri seviyorum..
yarın özenli ve dengeli menülerle akşam herkes yazıyor..
sporunu elinden geldiğince yapıyor ..
3 litre su içiliyor....
ok?????????????
günaydın herksese...kalkıp kahvaltımı yaptım bugün nöbetçiyim... umarım sağlıklı mutlu ve kaçamaksiz geçer heepimizin günü...kolay gelsin herkeslere....
nilgünnnn bu gaz bizi bi 4 -5kilo eksiye götürene kadar yeter harikasın
bilgiler çok güzel teşekkürler
günaydın kızlar dün yine net gitti tam bi kaç gündür gitmio die sevinirken sinir etti beni
bizim sporda haftaya başlıyo bayram haftası yapmıyalım dedik valla iple çekiyorum artık
akşamda günüm var bi arkadaşımızında doğum günü yaniii evde kutlama var
kurtlarımı dökücem bol bol eşime cd doldurttum birazdan temizliğe başlıycam
günayyydddıııııınnnnnnnn geeellllll hanımmmm gelllll toparlanma günlerine gelllllll
biz gülümle kuşhana başlıyoruz bugun..nilgünüm lapa yapıyorrrr....ayşem tonbalıklı salatasıyla hazıııırrrr.....banum montisiyle geliyorrrrr....amannnnnn sabahlar olmasınnn..spor , su , yeşil çay , kaçamak yokkkkkk
ben diyet öncesi tatılayım dedim. prenseste gelince 200 300 artı bekliyordum ama 72.4 dedi canım tartım. çok seviyorum ben bu tartıyı yaa. kızlar 2 hafta gülümle müthiş motiveyle geliyoruz haberiniz olaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))
canım herkes bomba vallaaa hadi o resimdeki haline dönmeye başlıyosun hemennnnnnnn...yeşil çayı unutma canımmm
nilgünüm annem kusura bakma göz misafiri oldum yazdıklarına banu ya sormuşun ama kullanan biri olarak yazmadan geçemedim.Ben geciktiriciyi evvel ramazanda otele giderken kullandım,sıkıntı yaptı,şişlik yaptı,hatta oturup ağladım,gerçi wcye de çıkamamıştım onunda etkisi vardı ama çok çok zorda kalmazsan kullanma derim canım ben....
Lapan mübarek ola canım,bayramda 2 defa geldim 15 er dakkalık ev molalarımızda,ama yazmaya fırsatım yoktu,sizden uzak kalmak kötü en azından okıyım istedim.... ama artık bitti,işte geldim burdayımmmmmmmmm ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Evetttttttttt tülinimmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........HErşey geride kaldı ,yağlı,yemekler,bol kalorili tatlılar,içmeler,gezmeler bitttiiiiiii.........Artık 15 gün kuşan-kk-ve tülinden başka bişi düşünmek istemiyorummmmmmmmmmmmm....seninle facede şöyle bir konuşsak aralar hakkında vaktin varsa gel kuzummmm.....
DEryammmmmm fotolar harikaydı ...Bayıldım
Ayşemmmmmmm çok özledim senin muhabbetinide
Banucum hoşgeldin evine kkya
irem canım sen de bayramda kk yı nilgün le götürmüşünüz ,bi ara ulen ne çene var oku oku bitmiyo dedim..biz kızlar aynı evde olsak kesin saatlerce susmazdık herhalde :))))
sizi çok seviyorum ve son olarak NİYET ETTİM,DİYET ETMEYE DİYORUMMMMMMMM
başlangıç kilom 76,500 (bayramda 500 artıyla dönmüşüm ,okadar yemeye harika bi rakam valla şaşırdım kendimeeee)
günaydın herkese....sabah tartıldım 83.2 ...ben 85 falan beklıyordum , bırazdan kahvaltımı yapacagım , bısey sorucam sabahları tv de spor programları olurdu kaldırıldımı ?
suan hastayim iylesir iylesmez bende uyucam kurallara ins..yalniz ben aksam 18 den sonra hic bisey yemiyorum,yaramiyor bana..
günaydınnnnnnnnn
kalorisizz,bol sporlu,bol eksili günleirniz olsun inşallahhhhh
fıstıklı lokumlarım,bal börekleirmmmmmmmm
görüyorumki herkesss azimli ve istekli çok güsel bir döneme giriyoruz
önümüzde uzun bir kış var bol prformans alırız inşşşşş
herke smenüsünü yazsın lütfen akşamaa
kaçamaklar azalsın bende cumayı yada p.tesi yi beklemeden başladım bugün monticigime
vatana millete hayırlı olsunnnn
peki bugün tartıldım kaç kilo çıktımmmmmmmm
tam tamınaaaaaaaa 69.2maşallahhhhhhhh bana
kızlar misafirim var gelemedim herkesin bayramı mübarek olsun
benim diyetim aldı başını gitti ne yazıkki bayramdı misafirdi derken ben artılardayım
kızlar yarından sonra eski halime döNücem İNŞALLAH
menümü yazmıyım cünü hiç diyet listesine uyacak şeyler yok
kızlar 2 bucuk kilo verdim ama bayramda herkews zayıflamışsın dediler
kızlr kendinize iyi bakın tekrar ugrarım
Evet canım herkesi gördüm,azda olsa hasret giderdim.O yemeklere dayanamadım,inşallah bu hafta hepsi telafi edilecek
Hoşbuldum Tülincim.Bayram sonrası hepimiz bomba gibi dönüyoruz.Birbirimizi motive ederek kaçamaksız,bolll spor ve bolll sulu günler bekliyor hepimizi
Tünaydınnnnnnnnnnnn canlar
bayramın yorgunluğunu 10.30'a kadar uyuyarak çıkardım
uyanır uyanmaz hemen tartıya çıktım veeee
800 gr artıdayım :26:
eee bana müstahak tabi
kahvaltım biraz önce bitti
Herkese kaçamaksız,bolll sporlu bir gün diliyorummm
selam kızlarrrrr hepinizi çoookkk özledimgeçmiş bayramınız umarım güzel geçmiştir ben okadar yogun tempoda geçirdim ki bayramı şuan heryanım agrıyor buraya gelip bayram tebrigi bile yapamadım kusura bakmayın lütfen.evet artık bayram engelide ortadan kalktıgına göre bahanemiz kalmadı hadi bakalım yılbaşına kadar tam gaz devammmm
selam canlarım
bayramda elimden geldiğince dikkat ettim ama yedim vallahi kekler etler tatlılar keteler çikolatkar nele r neler
ama bugün hepsi bitti ve geride kaldı yeniden start verelim ve güzel güzel haftalara başlayalım
ama vallahi tartıya çıkmaya korkuyorum yarın tartılmasak ne güzel güzel olur
offff ne kadar aldım acaba
öpüldüüz
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Nilgünüm düşüncen çok güzel ama spor kısmına katılamıyorum kiminin işi gücü, kiminin çocuğu var hani her gün vakit ayıramayabilir düzenli şekilde..Veya ruhsal durumumuz da uygun olmuyor bazen. Ama diğer dediklerine katılıyorum mesela girebilen herkes mutlaka menüsünü de yazacak, günde 3 litre su içilecek, akşam yemeğinden sonra bir şey yenmeyecek gibi :13:
Canım şimdi birden gözüne çok görünebilir, suyunu yavaş yavaş arttır, önce 2 litre yap, sonra 2.5 - 3.. Göreceksin aslında çok kolay günde 3 litre su içmek, yanında ufak pet şişelerden olsun sürekli emzik gibi düşürme ağzından ben öyle yapıyorum
Sağolasın tülinim, benim alt üstten gitmiş gideceği kadar da ne varsa göbek de kalçada toplanmış kalmış..Onlarda 68'de gitmiş olacak inşallah
Elbiseydi bu canım, kemerle kaldırdım dediğin gibi :)
Aramıza hoşgeldin, tabi ki kabul ederiz. Şimdi listemiz var her pazar akşamı yayınlanıyor ona girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları bildirim yapman gerekiyor başka da bir kuralımız yok, azmin daim olsun
bikaç sayfa geçmişe baktımda maşallah herkesi bayram dönüşü müthiş motive olmuş gördüm sizin enerjiniz beni bile gaza getirdi
nilgüncüm kurallar çok güzel ama ben günde 3 lt su içersem wc ye gitmekten işgüç yapamam işyerinde enfazla 2 lt içebiliyorum onda bile gına geliyor wc ye gitmekten bu arada yeniden seni keyifli ve enerjik görmek çok güzel
banucum artıların var evet ama onları yok edecek gücünde var maşallahinşallah enkısa sürede defolup giderler canım
aycan ne güzel okulda diyetin için önceden hazırlıgını ne olursa olsun yapıyorsun azmine hayranım canım
tülin ben hiç o diyet bu diyet yapamadım sadece kısa i süre monti yaptım inşallah k. han faydasını görürsün canım
yasemincim geçmiş olsun tatlım
aklımda kalanlara cevap yazdım digerleri lütfen kusura bakmasınnnlar işte olunca pek rahat yazışamıyorum
Tünaydın ahali
Nasıl bir gazdır bu kızlar korktum valla
Ben de sabit olmaya hızla yaklaşıyorum dün menüm harikaydı, ve bu sabah 73.3 tüm yani 600 gram fazlam var, ama bir günde halledebilir miyim? E yapmadığım şey değil
Sabit bana yeter de artar bu hafta :13:
Yarın kimse üzülmesin belli ki artılar fazla olacak bunlar özel günler, ama yılbaşına kesinlikle bir hedef koymalıyız..Mesela ben yılbaşında kesinlikle 68 olmayı hedefliyorum. Sene bitmeden bu iş bitecek inşallah
Özellikle yolun sonundaki hatunlara sesleniyorum, yeni yıla bu işi bitirmiş olarak, artık bu diyet derdinden kurtulmuş olarak girelim :124::124::124::124:
Allahım ne kaa güzel ne kaa güzel
kızlar buraya geldiğimden beri hiç motivasyon bu kadar tavan yapmamıştı burda ,çok iyi ya topik bile 10 kişi şuan ...
Allahım bu gazla da yapamazsak hiç yapamayız herhaldeeeeee...
ben kuşhana başladım tülinimle sabah ve öğle öğünlerimi atlattım,akşamıda deevirdim mi tamamdır bu iş....
yanlız 5 gündür sürekli yiyiyorum ya kasmadan bu yediklerim doyurmuyor beni hala açım ben....Ama 15 gün söz verdim tülüme dayanıcammmm.....
70 kilo olucam 15 gün sonra ,beni görenler şaşıracak,herkes irademi kıskanacak.... Ben bunu sizler sayesinde başarıcammmm
Arkadaşım geliyomuş ben kaçar akşama görüşüzzzzzzzzzz
canım biraz geçmişe baktımda bu resmi görünce bayıldım durucuga geçmiş olsun benim kızımda seninki gibi her işime yardım etmek ister.büyüdüklerinde bakalım aynı böyle istekli olacaklar mı.Allah evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin nilgüncüm.bu arada ikisinin ismide çok güzel gerçekten.tezgahın üstündeki agrı kesiciyi görüncede anladımki çocuklu her evde tezgahın üstünde mutlaka ilaçlar oluyor Allah beterinden korusun enkısa sürede bu tarifini deneyeceğim
canım inşallah herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?