80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar misafirim var gelemedim herkesin bayramı mübarek olsun

benim diyetim aldı başını gitti ne yazıkki bayramdı misafirdi derken ben artılardayım

kızlar yarından sonra eski halime döNücem İNŞALLAH

menümü yazmıyım cünü hiç diyet listesine uyacak şeyler yok

kızlar 2 bucuk kilo verdim ama bayramda herkews zayıflamışsın dediler

kızlr kendinize iyi bakın tekrar ugrarım

maşallah ne güzel gezmişsin moral depolamışsındır anne ve kv evinde diet yalan oluo zaten 1 haftada toparlarsın sıkma canını
Evet canım herkesi gördüm,azda olsa hasret giderdim.O yemeklere dayanamadım,inşallah bu hafta hepsi telafi edilecek

Hoşbuldum Tülincim.Bayram sonrası hepimiz bomba gibi dönüyoruz.Birbirimizi motive ederek kaçamaksız,bolll spor ve bolll sulu günler bekliyor hepimizi

Tünaydınnnnnnnnnnnn canlar
bayramın yorgunluğunu 10.30'a kadar uyuyarak çıkardım
uyanır uyanmaz hemen tartıya çıktım veeee
800 gr artıdayım :26:
eee bana müstahak tabi
kahvaltım biraz önce bitti

Herkese kaçamaksız,bolll sporlu bir gün diliyorummm

selam kızlarrrrr hepinizi çoookkk özledim geçmiş bayramınız umarım güzel geçmiştir ben okadar yogun tempoda geçirdim ki bayramı şuan heryanım agrıyor buraya gelip bayram tebrigi bile yapamadım kusura bakmayın lütfen.evet artık bayram engelide ortadan kalktıgına göre bahanemiz kalmadı hadi bakalım yılbaşına kadar tam gaz devammmm

selam canlarım

bayramda elimden geldiğince dikkat ettim ama yedim vallahi kekler etler tatlılar keteler çikolatkar nele r neler

ama bugün hepsi bitti ve geride kaldı yeniden start verelim ve güzel güzel haftalara başlayalım

ama vallahi tartıya çıkmaya korkuyorum yarın tartılmasak ne güzel güzel olur

offff ne kadar aldım acaba

öpüldüüz

ooooo hoşgeldin denizcimmm seni görmek ne güzellll....hadi eski ekip geri dönsünde motivasyon çoğalsınnn....

korkunun ecele faydası yok canım tartıdan korkma o senden korksunnnn....

öyyytttttt ne yaptın kuzumm sennnn???kızz şaka maka derken bizzzz kiloları verdik ama yükselişe geçiyozz bende dahilll aynaya baktığımda gerçekten kilo aldığımı farkedebiliyorumm basenlerim çıktı yine anasını satayımm 21 kiloda alsam hemen basenlerim kalkışa geçiyorrr.....valla ne diyim banuşummm artık çok sık tutmak lazımmm ben 60 a merdiven dayıyom sen 70 eeee.....ne yapıyozzz bizzz yaaaaaaaaa offfffffffffffffffffff bunalımdayımmmmmm....

deryaaa süper fıstk gibi olmuşsun... Nazar

çok fit görünüyorsun canım.

waaaaaaaawwwwwww harikasın tatlım çk iii görünüyosun inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın ama bnce böylede gayet ii görünüyorsun deryacımm

DEryammmmmm fotolar harikaydı ...Bayıldım

çok güzel olmuş güle güle kullan

Derya çok yakışmış tayt,çok fit görünüyorsun

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar

Nilgünüm düşüncen çok güzel ama spor kısmına katılamıyorum kiminin işi gücü, kiminin çocuğu var hani her gün vakit ayıramayabilir düzenli şekilde..Veya ruhsal durumumuz da uygun olmuyor bazen. Ama diğer dediklerine katılıyorum mesela girebilen herkes mutlaka menüsünü de yazacak, günde 3 litre su içilecek, akşam yemeğinden sonra bir şey yenmeyecek gibi :13:

ama gunde 3 lt su cok fazla bana..

Canım şimdi birden gözüne çok görünebilir, suyunu yavaş yavaş arttır, önce 2 litre yap, sonra 2.5 - 3.. Göreceksin aslında çok kolay günde 3 litre su içmek, yanında ufak pet şişelerden olsun sürekli emzik gibi düşürme ağzından ben öyle yapıyorum

Sağolasın tülinim, benim alt üstten gitmiş gideceği kadar da ne varsa göbek de kalçada toplanmış kalmış..Onlarda 68'de gitmiş olacak inşallah
Elbiseydi bu canım, kemerle kaldırdım dediğin gibi :)

Aramıza hoşgeldin, tabi ki kabul ederiz. Şimdi listemiz var her pazar akşamı yayınlanıyor ona girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları bildirim yapman gerekiyor başka da bir kuralımız yok, azmin daim olsun

Son düzenleme:
bikaç sayfa geçmişe baktımda maşallah herkesi bayram dönüşü müthiş motive olmuş gördüm sizin enerjiniz beni bile gaza getirdi

nilgüncüm kurallar çok güzel ama ben günde 3 lt su içersem wc ye gitmekten işgüç yapamam işyerinde enfazla 2 lt içebiliyorum onda bile gına geliyor wc ye gitmekten bu arada yeniden seni keyifli ve enerjik görmek çok güzel

banucum artıların var evet ama onları yok edecek gücünde var maşallah inşallah enkısa sürede defolup giderler canım

aycan ne güzel okulda diyetin için önceden hazırlıgını ne olursa olsun yapıyorsun azmine hayranım canım

tülin ben hiç o diyet bu diyet yapamadım sadece kısa i süre monti yaptım inşallah k. han faydasını görürsün canım

yasemincim geçmiş olsun tatlım

aklımda kalanlara cevap yazdım digerleri lütfen kusura bakmasınnnlar işte olunca pek rahat yazışamıyorum

Tünaydın ahali

Nasıl bir gazdır bu kızlar korktum valla
Ben de sabit olmaya hızla yaklaşıyorum dün menüm harikaydı, ve bu sabah 73.3 tüm yani 600 gram fazlam var, ama bir günde halledebilir miyim? E yapmadığım şey değil
Sabit bana yeter de artar bu hafta :13:

Yarın kimse üzülmesin belli ki artılar fazla olacak bunlar özel günler, ama yılbaşına kesinlikle bir hedef koymalıyız..Mesela ben yılbaşında kesinlikle 68 olmayı hedefliyorum. Sene bitmeden bu iş bitecek inşallah
Özellikle yolun sonundaki hatunlara sesleniyorum, yeni yıla bu işi bitirmiş olarak, artık bu diyet derdinden kurtulmuş olarak girelim :124::124::124::124:

burçinim
vallah cnm bende bilmiyorum ne yaptımda böle oldu
reglim tm bitisn birde yeme düzenime geçeyim ödemler gider kalan kilocuklar benimdir artk
ama monticigime başladım ben bugünden

derya
sen resim mi ekleidn cnm kaçırmışım ben
spor konusunda haklısın herkesin fırsatı olmaybilir ama zaman yaratılcak tabiki
birde suyu yavaş yavaş artırmak lazım yeni başayanlar için 3 lt su fala olabilir

tülüüüün be ton balıklı salatamı yedim bile canım hatta fala getirmiştim okulda arkadaşla yedim...
yani sayemde biri daha sağlıklı beslendi...
ben dünden beri - olmaya başladım tekrar 74 leri gördüm bugün...
çok mutluyum okuldan 4 gibi eve geçincede salona gidicem çok heyecean yaptım walla.....

hoşgeldin canım ben ayşe...
hepimizin hikayesi aynı sadece erteleme .....
bol su bol protein ile beslen....
azıcık spor ekle...
burdan kopma....

deryacım bende yarın listeye girebilirmiyim acaba uzunnnn bi ara verdim yeter değil mi bukadar ara .geçen cuma tartılıp kilomu yazmıştım biyere bende bildirim yapmak istiyorum yarınki liste için eger senin için bi sorun olmazsa canım.bu arada taytlı resmini gördüm canım bacakların sütun gibi hiçbi fazlalık yok maşallah 68 de seni düşünüyorumda tam çıtır olursun deryacım

spor konusunda haklısın herkesin fırsatı olmaybilir ama zaman yaratılcak tabiki
birde suyu yavaş yavaş artırmak lazım yeni başayanlar için 3 lt su fala olabilir

banucum kaptancıgım bencede spor mutlaka olmalı ama hergün değilde haftanın mesala 3 günü gibi kural getirilebilir

su konusunda da herbünyenin su ihtiyacı farklı olabiliyor ama uzmanlar 2 lt muhakkak diyorlar ozaman şöyle diyebiliriz enaz 2 lt su içilecek gibi 3 bana fazla geliyor mesala

yinede kaptan sensin canım sen kuralları belirle biz uymazsak cezamızı verirsin artık

Allahım ne kaa güzel ne kaa güzel

kızlar buraya geldiğimden beri hiç motivasyon bu kadar tavan yapmamıştı burda ,çok iyi ya topik bile 10 kişi şuan ...

Allahım bu gazla da yapamazsak hiç yapamayız herhaldeeeeee...

ben kuşhana başladım tülinimle sabah ve öğle öğünlerimi atlattım,akşamıda deevirdim mi tamamdır bu iş....

yanlız 5 gündür sürekli yiyiyorum ya kasmadan bu yediklerim doyurmuyor beni hala açım ben....Ama 15 gün söz verdim tülüme dayanıcammmm.....

70 kilo olucam 15 gün sonra ,beni görenler şaşıracak,herkes irademi kıskanacak.... Ben bunu sizler sayesinde başarıcammmm

Arkadaşım geliyomuş ben kaçar akşama görüşüzzzzzzzzzz

canım biraz geçmişe baktımda bu resmi görünce bayıldım durucuga geçmiş olsun benim kızımda seninki gibi her işime yardım etmek ister.büyüdüklerinde bakalım aynı böyle istekli olacaklar mı.Allah evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin nilgüncüm.bu arada ikisinin ismide çok güzel gerçekten.tezgahın üstündeki agrı kesiciyi görüncede anladımki çocuklu her evde tezgahın üstünde mutlaka ilaçlar oluyor Allah beterinden korusun enkısa sürede bu tarifini deneyeceğim

canım inşallah herşey gönlünce olsun

denizcimm
spor konusunda haftada 3 gün bencede ideal ama fazla sını yapmaya fırsatı olanlar fazlada yapabilir tabiki
suyuda 3 lt fazla yazıcaktım yazamamışım yeni başlayanlar için veya çalışanlar için 2 lt ideal zaten en az 2 lt içilmesi lazım

bendee iyi gidiyorum bugün beyinde bitince bu iş oluyor harbidenn
yarınki liste çok iyi olmaya bilir ama haftaya bomba olucak eminim

merhabalar kızlar nasılsınız. bi sorun yoktur umarım herkesin keyfi yerindedir.
bi kaç sayfa gecmiş yapabildim baya birikmiş tekrar dönecegim.
ancak söylemeden edemiyecegim bi kaç arkadas dikkatimi cektite bayram dememişler seyran dememişler tam gaz diyete devam etmişler valla helal olsun size ne diyeyim.
bende durumlar vahim. tam hızımı almış ileriyordumki geriye attım kendimi. tatil zekiye sana dedim cıkardım acısını. kesin 2 kiloluk bi artı ile giriş yapacagım listeye. hiç bi şekilde kısmadım kendimi. aslında pişmanda degilim ne bileyim bile bile yaptım ve acısını cıkarmaya hazırım.
birde regl oldum dün 6 günlük bi gecikmeden sonra. hiç aksamadan düzenli olurdum. tabi bu gecikme beni umutlandırdı biraz. ama olsun üzülmüyorum nasip. o nasip beni bulana kadar elimden geleni yapıp tıg gibi olmalıyım.
bu bayram aldıgım iltifatlar bende işe yaradı ayrı bi heves var içimde.
işte böyle ben bı gecmişe tekrar dalayım bakalım

Son düzenleme:

tesekür ederim canim.

masallah herkes cosmus ne gzel,bende kararimi verdim pazartesi kushan leslie ve pltese basliyorum...

bende leslinin bütün videolari var bana 30 dk bir leslie videosu tavsiye edebilrimsiiniz?

iskenderunu hiç görmedim ama hep çok sevdiğim arkadaşlarımı hatırlatır bana..
aslına bizim hemşre hanımlar gezi düzenlemişlerdi geçen yıl ama gidemeiştim ben..

inşallah bir gün gidebilirsin canım..

canım benimki öneriydi zaten.beraber karar verelim.direksiyonda iyi olman arabayı kullanmanla ilgili.ne kadar çok kullanırsan o kadar direksiyonda ilerlersin.

sağol canım güzel dileklerin için.senin de güzel sözler duyman çok hoş olmuş.insan gaza geliyor böyle..

canım ben tavuk derken tavuk göğsü dedim.onun yağı yok ya azcık sıvı yağ koyuyorsun tavaya.o da baharatlanıyor zaten salatayı ılık yapıyor o da.donma falan yok yani.keten tohumunu da istediğin gibi kullanacağım bundan sonra sağol.

anlaşılan herkes sülümanaaa takıldı. bende kaçayım artık iyi geceleeeeerrr kızlarrr bende kaçıyoreeeee

evet varya soluksuz seyrettim.sonra da eşim işten geldi ona yemek çay falan ,giremedim yani.

salataya bayılırım ton balıklı.bizim de pazarımız cumartesi.o zaman alacağım malzemeleri meyveleri.sanırım şu an salondasın çok sevindim senin adına.bugün sporum akşama kaldı benim.durucuk dr a götürdüm benimle şu an.yapamadım yani.ama suyumu içiyorum.hedef koysam da emin olamadığım için koymuyorum.hele bi 75 olayım da.

yapsak iyi olur.yapanlar çok memnunmuş.

günaydın herksese...kalkıp kahvaltımı yaptım bugün nöbetçiyim... umarım sağlıklı mutlu ve kaçamaksiz geçer heepimizin günü...kolay gelsin herkeslere....

sana da iyi nöbetler..

nilgünnnn bu gaz bizi bi 4 -5kilo eksiye götürene kadar yeter harikasın
bilgiler çok güzel teşekkürler

inşallah gaza geliriz hep beraber.artık kurtulalaım ya şu kilolardan.sıkıldım böyle yaşamaktan.

iyi eğlenceler..

canım merhaba.siz başladınız da ben başlayamadım.o kadar gün geç kalkınca bugün son anda kaktım.saati kapatıp uyumuşum.kızları nasıl hazırladım nasıl çıktım anlamadım.derse 5 dk geç girdim valla.o yüzden lapa yapamadı arkadaşınız.
çok özür dilerim ya.bir şeyi de becerebilsem zaten dişimi kıracağım.tüm topiği gaza getirdim benim yaptığıma
bakın.

süper ya az almışsın.maşallah diyelim.inşallah 15 gün sonunda başaracaksınız daha da vermeyi.

günaydın herkese....sabah tartıldım 83.2 ...ben 85 falan beklıyordum , bırazdan kahvaltımı yapacagım , bısey sorucam sabahları tv de spor programları olurdu kaldırıldımı ?

iyi ne güzel işte.benim haberim olamaz çünkü okulda oluyorum o zaman.

suan hastayim iylesir iylesmez bende uyucam kurallara ins..yalniz ben aksam 18 den sonra hic bisey yemiyorum,yaramiyor bana..

geçmiş olsun allah şifa versin.en güzelini yapıyorsun.ben yiyorum da ne oluyor sanki..

hoş geldin ben nilgün..

monti yine işe yarar umarım.ben sadece öneri de bulunmuştum.ama görüyorymki herkes uygulamak istiyor.o zman haftada en az 3 gün spor,günde en az 2lt su diyelim.

kolay gelsin canım.

sana da güzel bir gün dilerim canım.

merhaba canım nasılsın.yoğunmuşsun kolay gelsin.

selam canım biz de seni öpüyoruz.

canım sen gel sporu da kat.hadi her gün olmasın da haftada 3 gün olsun.ama lütfen yap.

iyi canım sen de 2 lt iç o zaman.zor durumda kalma.

inşallah yarın sonuçlar güzel olur yani korktuğumuz kadar olmaz.ben de sanki hasta olacağım.hafif hafif izler var.şiş hissediyorum kendimi.

yürü be kim tutar seni..maşallah arkadaşıma

sağol canımçduru biraz hastada çıkarttım yine ilaçları .tarifi mutlaka dene çok beğeneceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…