bu arada kilo kaybı beşe yaklşıncı ve belki diyetisyene giderim diye tahlillerimi yaptırdım bugün endokrin polkliğinde çok şükür anormal birşey çıkmadı. her yüzde 10luk kayıpta bir ara vermek lazım demişti bir diyetisten bana daha o kadar olmadı benim ama gene de arada baktırmakta fayda var diye düşündüm...
Teşekkür ederim canım 1 kaç ay sonra bu duyguları sende yaşayacaksıntebrıkler cok ıyı vermıssın zamana yayarak....
hoş geldin canım.çok sevindim 75 i görmene..
oooo iki genç buluşmuş.çok sevindim zeynep ceren le tanışmana.en büyük yardımcısı sen olacaksın.
selam kızlar tam gaz herkez valla çok güzel böyle olunca daha bi istekli yaparız diyetlerimizi ben bu arada yaşımı belirtmedim galiba zannedersemde en büyüğünüz benim anladığım kadarıyla 34 yaşındayım ayyyy yazarken bile fena oldum yaş almış başını gitmiş hiç bana öyle gelmiyo sanki 28 falan daha yaşım neyse geçelim bu arada 3 oğlum var en büyüğü 14 e yeni girdi ortanca 8 küçük 2,5 yaşında işte böyle üç erkek bide eşim 4 erkekle uraşıp duruyorum menümü yaziim hiç hoş olmayan menümü galiiba yarın 2 kilo artıyla gelicem korkuyorum
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
ara :kahve
ara:yeşil çay 2 mandalina
akşam:fırında 4 köfte 3 dilim patates 1 kağse yoğurt yeşil çay
2 lt su ve bi yeşil çayla 1 form çay daha içerim yatana kadar
günaydınnnnnnnnn
kalorisizz,bol sporlu,bol eksili günleirniz olsun inşallahhhhh
fıstıklı lokumlarım,bal börekleirmmmmmmmm
görüyorumki herkesss azimli ve istekli çok güsel bir döneme giriyoruz
önümüzde uzun bir kış var bol prformans alırız inşşşşş
herke smenüsünü yazsın lütfen akşamaa
kaçamaklar azalsın bende cumayı yada p.tesi yi beklemeden başladım bugün monticigime
vatana millete hayırlı olsunnnn
peki bugün tartıldım kaç kilo çıktımmmmmmmm
tam tamınaaaaaaaa 69.2maşallahhhhhhhh bana
kızlar misafirim var gelemedim herkesin bayramı mübarek olsun
benim diyetim aldı başını gitti ne yazıkki bayramdı misafirdi derken ben artılardayım
kızlar yarından sonra eski halime döNücem İNŞALLAH
menümü yazmıyım cünü hiç diyet listesine uyacak şeyler yok
kızlar 2 bucuk kilo verdim ama bayramda herkews zayıflamışsın dediler
kızlr kendinize iyi bakın tekrar ugrarım
iyi akşamlar kızlar
nilgün
cnm geciktiriciyi sormuşsun evet cnm ben yazın kullandım bi zararını görmedim
bırakıncada hemen regli oldum ama biraz şişiyorsun tabi
bırakınca iniyor şişlerdee
feryal
seni görüyorum tatlım aşagıda nasılsın bakalım
canımmm saol inşallah faydalı olacak canım.inanıyorum bendeeeebikaç sayfa geçmişe baktımda maşallah herkesi bayram dönüşü müthiş motive olmuş gördüm sizin enerjiniz beni bile gaza getirdi
tülin ben hiç o diyet bu diyet yapamadım sadece kısa i süre monti yaptım inşallah k. han faydasını görürsün canım
aklımda kalanlara cevap yazdım digerleri lütfen kusura bakmasınnnlar işte olunca pek rahat yazışamıyorum
ne güzel canım sayende bi kişi daha hem doydu hem sağlıklı beslendi. 74 leride görmüşsün maşallah.salon nasıl geçti canımmmtülüüüün be ton balıklı salatamı yedim bile canım hatta fala getirmiştim okulda arkadaşla yedim...
yani sayemde biri daha sağlıklı beslendi...
ben dünden beri - olmaya başladım tekrar 74 leri gördüm bugün...
çok mutluyum okuldan 4 gibi eve geçincede salona gidicem çok heyecean yaptım walla.....
hoşgeldin canım ben ayşe...
hepimizin hikayesi aynı sadece erteleme .....
bol su bol protein ile beslen....
azıcık spor ekle...
burdan kopma....
canım ben tavuk derken tavuk göğsü dedim.onun yağı yok ya azcık sıvı yağ koyuyorsun tavaya.o da baharatlanıyor zaten salatayı ılık yapıyor o da.donma falan yok yani.keten tohumunu da istediğin gibi kullanacağım bundan sonra sağol.
canım merhaba.siz başladınız da ben başlayamadım.o kadar gün geç kalkınca bugün son anda kaktım.saati kapatıp uyumuşum.kızları nasıl hazırladım nasıl çıktım anlamadım.derse 5 dk geç girdim valla.o yüzden lapa yapamadı arkadaşınız.
çok özür dilerim ya.bir şeyi de becerebilsem zaten dişimi kıracağım.tüm topiği gaza getirdim benim yaptığıma
bakın.
..
derya
sen resim mi ekleidn cnm kaçırmışım ben
spor konusunda haklısın herkesin fırsatı olmaybilir ama zaman yaratılcak tabiki
birde suyu yavaş yavaş artırmak lazım yeni başayanlar için 3 lt su fala olabilir
deryacım bende yarın listeye girebilirmiyim acaba uzunnnn bi ara verdim yeter değil mi bukadar ara .geçen cuma tartılıp kilomu yazmıştım biyere bende bildirim yapmak istiyorum yarınki liste için eger senin için bi sorun olmazsa canım.bu arada taytlı resmini gördüm canım bacakların sütun gibi hiçbi fazlalık yok maşallah 68 de seni düşünüyorumda tam çıtır olursun deryacım
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:
grubun kaçak üyesi geldi kızlar. nasılsınız ben arada uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum ama bişeyler yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum. işlerim çok yoğun, tam yazdım diyorum bu seferde internet bela oluyor. neyse yarından itibaren start veriyom yine deryacım beni alıyon değil mi bu hafta listeye ??
Meraba ablacıklarım
size yazdıktan sonra kastamonuya gittik bayram için
geleli 1 saat falan oluyor hemen gruba bakayım dedim bende
merak ettim
bayramda hiç kaçırmadım ipin ucunu 76 kg ile gittim
75 kg ile geri geldimmmmmmm
deryacım tayt çok yakışmış cok zarif görünüyorsun gercekten.
Evet bu gün diyetimin ilk günüydü.
Abur cubur tatlı vs. yemedim çok şükür.
Benim okulum tam gün o yüzden okulda çıkan seyleri yiyorum.
Yalnız sizin listeleriniz benimkine oranla o kadar az ki
Sanırım bu gün pek diyet olmamış benimki
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği , labne , çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 kase mercimek çorbası , bezelye ve biraz çoban salatası
Ara:1 elma
Aksam: salata 1kasik plav ve biraz kavurma.
Of of amma yemisim. Yazdıkca utandım .
Bol bol su ictim.
Cuma günleri sanırım tartiliyoruz.
Ben en son iki gün önce tartilmistim. 83.1 idi kilom.((
Bu arada adımı bile yazmamışım. Adım Ceren.
Okulda aralar için meyve götürmeyi düşündüm.
Ara yemediğimde kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor.
Bu yüzden atlamacagim aralarımı. Ara öğünler için sizin bir tavsiyeniz
var mı ?
Bu arada Derya abla cok hoş gözüküyorsun.
Umarım bende bir gün zayıf olurumda senin gibi hoş
gözükürüm.
selam kızlar tam gaz herkez valla çok güzel böyle olunca daha bi istekli yaparız diyetlerimizi ben bu arada yaşımı belirtmedim galiba zannedersemde en büyüğünüz benim anladığım kadarıyla 34 yaşındayım ayyyy yazarken bile fena oldum yaş almış başını gitmiş hiç bana öyle gelmiyo sanki 28 falan daha yaşım neyse geçelim bu arada 3 oğlum var en büyüğü 14 e yeni girdi ortanca 8 küçük 2,5 yaşında işte böyle üç erkek bide eşim 4 erkekle uraşıp duruyorum menümü yaziim hiç hoş olmayan menümü galiiba yarın 2 kilo artıyla gelicem korkuyorum
kilo verme sürecinde olduğum için dikkat etmediğimde anında kilo almaya başlıyorum,eşim benden fazla yedi ama sabit klosunda bense artıdayım
bundan sonra çok dikkat edicem tabiki.
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:
grubun kaçak üyesi geldi kızlar. nasılsınız ben arada uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum ama bişeyler yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum. işlerim çok yoğun, tam yazdım diyorum bu seferde internet bela oluyor. neyse yarından itibaren start veriyom yine deryacım beni alıyon değil mi bu hafta listeye ??
beni eskiden tanıyan arkadaşlar diyecek ki sen habire start veriyosun ama bir türlü bitiş yapamıyorsun. kim ne derse haklıdır ve boynum kıldan incedir. bu cuma kesin start günü. başlıyorum. yarın sabah tanitada tartılıp size detaylı bildirimde yapacağım :))
hepinizi çok özledim motivasyonu özledim. beni unutmayın canlarım her ne kadar vefasız olsamda...
bazen diyorum tv nin birinde zayıflama yarışması başlayacak ona mı katılsam acaba? ama o zamanda işimden olurum diye korkuyorum... irade sıfır bende çünkü. hoş diyet haricinde kafama ne koysam mutlaka yaparım ama bu diyet işini yapamıyorum bir türlü... hoş artık diyet değil sağlıklı yaşam diyeceğim be bu işe...
hepiniz çok çok öptüm çıtırlarım benim...
Meraba ablacıklarım
size yazdıktan sonra kastamonuya gittik bayram için
geleli 1 saat falan oluyor hemen gruba bakayım dedim bende
merak ettim
bayramda hiç kaçırmadım ipin ucunu 76 kg ile gittim
75 kg ile geri geldimmmmmmm
69 yaklaşıyorum yavaşşş yavaşşş
bekle beni 69 geliyorumm
unutmuşsunuzdur belki üye adımı değiştirdim zeynep ben
ablacım sen hala buralardamıydın çok mutlu oldum :) iyiyim denebilir girdim teee eskilere gidip en zayıf halimin bi fotoğrafını buldum ağlıcaktım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?