80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kilo kaybı beşe yaklşıncı ve belki diyetisyene giderim diye tahlillerimi yaptırdım bugün endokrin polkliğinde çok şükür anormal birşey çıkmadı. her yüzde 10luk kayıpta bir ara vermek lazım demişti bir diyetisten bana daha o kadar olmadı benim ama gene de arada baktırmakta fayda var diye düşündüm...

maşallah tatlım bişey çıkmamış ne güzel malesef benim hipotroitim var ilaç almak zorundayım ömür boyu ben daha onları görmeden ara verdim bayramda dağıldım resmen ama toparlanıyorum inşallah olacakkk olacakkkkk olacakkkkkkkk

tebrıkler cok ıyı vermıssın zamana yayarak....
Teşekkür ederim canım 1 kaç ay sonra bu duyguları sende yaşayacaksın
hoş geldin canım.çok sevindim 75 i görmene..
oooo iki genç buluşmuş.çok sevindim zeynep ceren le tanışmana.en büyük yardımcısı sen olacaksın.

sonunda gördüm ablacım 75 artık eski azimim geldi diyebilirm
69 görmek için çok dikkat ediyorum
tabiki yardım ederim sizlerde bana yardımcı oldunuz

slm kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmm

tatil bitti , dün gece döndük. bayram güzel geçti çok şükür. ama diyete hiç uyamadım bayramda.
bayramda yediğine içtiğine sporuna dikkat eden arkadaşlar varsa kutluyorum ,helal olsun diyorum.
geçmişi okuyamadım.

kilo verme sürecinde olduğum için dikkat etmediğimde anında kilo almaya başlıyorum,eşim benden fazla yedi ama sabit klosunda bense artıdayım
bundan sonra çok dikkat edicem tabiki.

menümü yazıyım geçmişi okuyacağım
sabah: 1kk tulum peynir,1 h.yumurta,1 biber, yeşilçay( ekmeksiz)
öğle: çeyrek açma, 3 zeytin, çay
akşam: fırında pirzola ,3 yk yoğurt,
ara: 1 avuç leblebi, 2 bardak yeşilçay
birazdan mandalina yiyebilirim.
sabah 45 dak. yürüyüş bandı

hehehe merak etme ben 36 ya girdim :))

İyi akşamlar güzeller menümü yazıp hemen kaçacağım
eğitim bilimlerinden 300 soru beni bekliyor

sabah:
ballı,limonlu ılık su
1 dl denge light,üzerine lor peyniri sürdüm
3 zeytin
3 ceviz
1 haş.yumurta

ara:
2 kuru kayısı,yarım kase puding

ara:
6 tane badem

akşam:
1 tabak yağsız tavuk sote
1 kase yoğurt
1dl denge light

ara:
1 bardak süt
3 tane etimek

3 lt su
3 kupa tarçınlı,limonlu yeşil çay
1 şişe maden suyu

5 mil lessli,start it up

hepinizi öpüyorum canlar

iyi akşamlar kızlar

nilgün
cnm geciktiriciyi sormuşsun evet cnm ben yazın kullandım bi zararını görmedim
bırakıncada hemen regli oldum ama biraz şişiyorsun tabi
bırakınca iniyor şişlerdee

feryal
seni görüyorum tatlım aşagıda nasılsın bakalım

menümm

sabah
2 minik elma
tarçın çayı

kahvaltı
1.5 dlm tb ekmegi
3 kaşık lor
4 zeytin
1çk ketentohumu-çörek otu
2 domates

öglen
2 haşlama yumurta
1 dal pırasa(çig pırasa çok severim)
1 kase naneli biberli yogurt

akşam
1 tabak kıymalı ıspanak
yogurt (bi kısmını tarçınlı yedim

ara
3 yk nar
1 mandalina

2.5 lt su
3fincan yeşil çay
1 fom çay

1 fincan şekersiz az sütlü nescafe

sabah:1 haşlamış yumurta üstüne 4 kaşık light yoğurt bol pulbiber

ara:1 kiraz saplı form çayı

öğle:1 simit, 200ml ayran

ara:1 sade kahve

akşam 100 gram kadar çok azdı yani et haşlama , bol marul salatası

ara: 1 kuru incir içine 3 badem(tatlı krizim tutmuştu delircektim şimdi iyiyim )

sıvı :1,5 litre su
spor yok(misafirim geldi gidemedim )

Son düzenleme:

oooh maşallah canımmm sende başladın demek tam gaz geliyoruz. sen bir haftada verirsin 2 kg en az canımmmm azim dolu geliyoruz

canım sanada tekrar hayırlı bayramlaarr.. 2,5 kilo bile farkediliyor bak ne güzel devam canımmmm

uzun süredir diyete adepte olamadım bugün yarın dedim geçti hep
bayramda tatlıları ,hamurları yedim ama yinede midem kazındı hep bol karbon aldıgım için ve şekerli yedigim için
bugün bu yeidkleirmle ise hiç açlık çekmedim ve diyete tekrar başlayabildim çok şükür
bird espor ekleyebilsem dha güsel olcekkkk

zeynep
hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen annen rahatsızdı sanırım en son nasıl oldu?
nikini nedne degiştiridn bu arada

ablacım sen hala buralardamıydın çok mutlu oldum :) iyiyim denebilir girdim teee eskilere gidip en zayıf halimin bi fotoğrafını buldum ağlıcaktım nerdeyse

canımmm saol inşallah faydalı olacak canım.inanıyorum bendeeee
ne güzel canım sayende bi kişi daha hem doydu hem sağlıklı beslendi. 74 leride görmüşsün maşallah.salon nasıl geçti canımmm

canım demek donmuyor. evet şimdi düşününce çok mantıklı donmazda sıvıyağla. haklısın deniyeceğim ilk tavuk günümde saol canım.
neden kendine yükleniyorsun bu kadar. bugun yapamadıysan yarın başlarsın canım lapaya yada diğer listeye. sen zaten çok erken kalkıyorsun lapayı hafta sonu yap bence. ama ondada çocuklar falan var. yada yapma direk listeyi uygula. sen herşeyi becerebilen birisin çok yükleniyorsun kendine canım

Tayt giyme hayalim vardı ya banucum o yüzden ekledim, gösterilecek bir şeyim olduğundan değil yani

Tabi ki girebilirsin denizim sen kadrolusun

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:

Hoşgeldin aramıza ben derya

Tabi alırım.

Zeynebim harikasın tatilde bile kilo vermişsin

deryacım tayt çok yakışmış cok zarif görünüyorsun gercekten.

Sağolasın boydaşım

Ablam menün harika ne fazlası, hatta eksik bile. Öğle ve akşam öğünlerine de ekmeği almalısın ki ileride bunları yavaş yavaş azaltabilsin, sen bize bakma biz 1 yıldır diyetteyiz tabi artık metabolizma anca bu şekilde kilo veriyor..
Bak dikkat edersen genelde kişiler diyetisyenden liste alınca ben bunca şeyi yiyemem derler. Çünkü diyetisyen ileride menüleri azaltabilecek şekilde verir listeyi. O yüzden senin de bence sabah öğle akşam 2 şer dilim tam buğday ekmeği ile başlaman lazım.
Ara öğünler için en güzel tavsiyem yoğurt olur, bazı marketlerde tek öğünlük yoğurt satılıyordu varsa onlardan al ve at çantana. İçine tarçın katabilirsin, salatalık ya da havuç filan alabilirsin, ya da bir çay bardağı beyaz leblebi paketleyip yanında taşıyabilirsin, aynı şekilde başka kuruyemişlerde olur ama en zararsızı beyaz leblebidir..Ölçüyü daha az tutarak fındık, badem filan da yiyebilirsin tabi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bak menülerini sakın bizimkiyle kıyaslama
Azimle ve sabırla benden çok daha hoş görüneceksin

Hayır semracım yaşı daha büyüklerimizde var ama ne farkeder yahu, klasiktir ama doğru bir laftır, insan hissettiği yaştadır, mesela ben hala çocuğum

kilo verme sürecinde olduğum için dikkat etmediğimde anında kilo almaya başlıyorum,eşim benden fazla yedi ama sabit klosunda bense artıdayım
bundan sonra çok dikkat edicem tabiki.

Sakıın canını sıkma normal artıda olman bayram bu yani olsun o kadar, herkes aynı durumda

tekrar hoşgeldin sevgicim. dediğin gibi bu kesin start olsun emi.bırakma artık biziiii

canım maşallahhhhh ne güzel 1 kg eksiyle dönmüşsünnnnnnnn

ablacım sen hala buralardamıydın çok mutlu oldum :) iyiyim denebilir girdim teee eskilere gidip en zayıf halimin bi fotoğrafını buldum ağlıcaktım nerdeyse

cnm malesefki hala buralardayımmmm sürünüyorum desem daha dogru
sınava giridnmi sen bu yıl, kilo aldınsada sıkm canınıı tatlım
almayanmı var buradan kopunca alınıyor kilo malesef
hiç üzülmeee güsel ve özenli menülerinle verirsinn yine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…