ablacım sen hala buralardamıydın çok mutlu oldum :) iyiyim denebilir girdim teee eskilere gidip en zayıf halimin bi fotoğrafını buldum ağlıcaktım nerdeyse
derya ablamda buralardaymış maşallah 72 kg olmuşsun ablacım :)
deryacım tayt çok yakışmış cok zarif görünüyorsun gercekten.
nilgün, ayşe, tülin, gülay, banu çok güzel dönüş yapmışsınız kızlar.
inş emeklerinizin karşılıgını alırsınız. ben artık daha saglam ilerleyecegimizden eminim uzun zamandır böyle görmemiştim topigi. haydin hepimize kolay gele...
birde kızlar burda yas olarak benden büyüklerim var. ancak ben hepinize isimle hitap ediyorum. alışmışım da. kimse bunu saygısızlık olarak görmesin hem alışkanlık hemde aynı amaca bas koymuş arkadaşlar olarak hepimizi birbirimize akran olarak görüyorum sanırımacık karışık bi cümle oldu ama.
.
cnm malesefki hala buralardayımmmm sürünüyorum desem daha dogru
sınava giridnmi sen bu yıl, kilo aldınsada sıkm canınıı tatlım
almayanmı var buradan kopunca alınıyor kilo malesef
hiç üzülmeee güsel ve özenli menülerinle verirsinn yine cnm
hahahah kaçak göründüüüüü
Gel bakayım az konuşacağız seninle
Neredesin sen bakayım kaç kilo oldun, neden üzüldün o kadar zayıf haline ne kadar aldın
Evet bu gün diyetimin ilk günüydü.
Abur cubur tatlı vs. yemedim çok şükür.
Benim okulum tam gün o yüzden okulda çıkan seyleri yiyorum.
Yalnız sizin listeleriniz benimkine oranla o kadar az ki
Sanırım bu gün pek diyet olmamış benimki
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği , labne , çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 kase mercimek çorbası , bezelye ve biraz çoban salatası
Ara:1 elma
Aksam: salata 1kasik plav ve biraz kavurma.
Of of amma yemisim. Yazdıkca utandım .
Bol bol su ictim.
Ben en son iki gün önce tartilmistim. 83.1 idi kilom.((
Bu arada adımı bile yazmamışım. Adım Ceren.
Okulda aralar için meyve götürmeyi düşündüm.
Ara yemediğimde kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor.
Bu yüzden atlamacagim aralarımı. Ara öğünler için sizin bir tavsiyeniz
var mı ?
.
canımmm bende 32 yaşındayımm ay neremiz büyük daha bahardayızzzzz:))) maşallah ne ara yaptın 14 yaşında çocugu mmaşalllaahhhhh benimki daha 4 yaşında :))))selam kızlar tam gaz herkez valla çok güzel böyle olunca daha bi istekli yaparız diyetlerimizi ben bu arada yaşımı belirtmedim galiba zannedersemde en büyüğünüz benim anladığım kadarıyla 34 yaşındayım ayyyy yazarken bile fena oldum yaş almış başını gitmiş hiç bana öyle gelmiyo sanki 28 falan daha yaşım neyse geçelim bu arada 3 oğlum var en büyüğü 14 e yeni girdi ortanca 8 küçük 2,5 yaşında işte böyle üç erkek bide eşim 4 erkekle uraşıp duruyorum menümü yaziim hiç hoş olmayan menümü galiiba yarın 2 kilo artıyla gelicem korkuyorum
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
ara :kahve
ara:yeşil çay 2 mandalina
akşam:fırında 4 köfte 3 dilim patates 1 kağse yoğurt yeşil çay
2 lt su ve bi yeşil çayla 1 form çay daha içerim yatana kadar
bu arada kilo kaybı beşe yaklşıncı ve belki diyetisyene giderim diye tahlillerimi yaptırdım bugün endokrin polkliğinde çok şükür anormal birşey çıkmadı. her yüzde 10luk kayıpta bir ara vermek lazım demişti bir diyetisten bana daha o kadar olmadı benim ama gene de arada baktırmakta fayda var diye düşündüm...
ahh ahh çok üzgünüm çok derya abla ama üzgünkük fayda etmezki ama neden yapamıyorum anlamıyorum gerçekten bu kadar olasıya kadar nerdeydin dersiniz belki ama ipin ucu kaçtımı çok zor oluyo dün sabah tartıya çıktım 76.7 idim ve diyete başladım gerçekten 2 gündür diyet yaptığıma şaşıyorum çünkü sabah başlıyım öğlen bozuyordum akşamı bile bulmuyodu yani ama 2 gündür azim geldi şükür tartılmıcam haftaya çarşamba tartılırım
slm kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmm
tatil bitti , dün gece döndük. bayram güzel geçti çok şükür. ama diyete hiç uyamadım bayramda.
bayramda yediğine içtiğine sporuna dikkat eden arkadaşlar varsa kutluyorum ,helal olsun diyorum.
geçmişi okuyamadım.
kilo verme sürecinde olduğum için dikkat etmediğimde anında kilo almaya başlıyorum,eşim benden fazla yedi ama sabit klosunda bense artıdayım
bundan sonra çok dikkat edicem tabiki.
menümü yazıyım geçmişi okuyacağım
sabah: 1kk tulum peynir,1 h.yumurta,1 biber, yeşilçay( ekmeksiz)
öğle: çeyrek açma, 3 zeytin, çay
akşam: fırında pirzola ,3 yk yoğurt,
ara: 1 avuç leblebi, 2 bardak yeşilçay
birazdan mandalina yiyebilirim.
sabah 45 dak. yürüyüş bandı
1 fincan şekersiz az sütlü nescafe
sabah:1 haşlamış yumurta üstüne 4 kaşık light yoğurt bol pulbiber
ara:1 kiraz saplı form çayı
öğle:1 simit, 200ml ayran
ara:1 sade kahve
akşam 100 gram kadar çok azdı yani et haşlama , bol marul salatası
ara: 1 kuru incir içine 3 badem(tatlı krizim tutmuştu delircektim şimdi iyiyim )
sıvı :1,5 litre su
spor yok(misafirim geldi gidemedim )
canımmm saol dönüşümüz muhteşem olacak inşallah. sende kuşhan yapmıştın canım dimi. kaç kg vermiştin 2 mi. aralarda meyve yiyodun sanırım dimi.
Ah ablam ah ben de böyle alıp döner miyim acaba işte vermekten çok korumak mesele
Kaçtın ki en son 75 tin diye hatırlıyorum çok almamışsın.
Madem artık karar verdin bak biz hala kurtulamadık gel hadi tekrar beraber verelim, beraber olmanın farkını sen benden iyi biliyorsun, yaz menülerini, gir listeye..Sen yeter ki iste, üzülmek anlamsız bize aksine şimdi moral lazım
ha 34 ha36 cnm pek fark yok bence arada olsun be biz hissettiğimiz yaştayız dimi arkadaşımhehehe merak etme ben 36 ya girdim :))
Tayt giyme hayalim vardı ya banucum o yüzden ekledim, gösterilecek bir şeyim olduğundan değil yani
Tabi ki girebilirsin denizim sen kadrolusun
Hoşgeldin aramıza ben derya
Tabi alırım.
Zeynebim harikasın tatilde bile kilo vermişsin
Sağolasın boydaşım
Ablam menün harika ne fazlası, hatta eksik bile. Öğle ve akşam öğünlerine de ekmeği almalısın ki ileride bunları yavaş yavaş azaltabilsin, sen bize bakma biz 1 yıldır diyetteyiz tabi artık metabolizma anca bu şekilde kilo veriyor..
Bak dikkat edersen genelde kişiler diyetisyenden liste alınca ben bunca şeyi yiyemem derler. Çünkü diyetisyen ileride menüleri azaltabilecek şekilde verir listeyi. O yüzden senin de bence sabah öğle akşam 2 şer dilim tam buğday ekmeği ile başlaman lazım.
Ara öğünler için en güzel tavsiyem yoğurt olur, bazı marketlerde tek öğünlük yoğurt satılıyordu varsa onlardan al ve at çantana. İçine tarçın katabilirsin, salatalık ya da havuç filan alabilirsin, ya da bir çay bardağı beyaz leblebi paketleyip yanında taşıyabilirsin, aynı şekilde başka kuruyemişlerde olur ama en zararsızı beyaz leblebidir..Ölçüyü daha az tutarak fındık, badem filan da yiyebilirsin tabi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bak menülerini sakın bizimkiyle kıyaslama
Azimle ve sabırla benden çok daha hoş görüneceksin
Hayır semracım yaşı daha büyüklerimizde var ama ne farkeder yahu, klasiktir ama doğru bir laftır, insan hissettiği yaştadır, mesela ben hala çocuğum
Sakıın canını sıkma normal artıda olman bayram bu yani olsun o kadar, herkes aynı durumda
Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
evt canım 1 hafta yaptım 2 kilo verdim. aralarda cok gerekmedikce yemedim sanki meyva. bazı yedigim günler oldu sanırım. ay işe bak ya neyi nasıl yaptıgımı unutmuşum. bu 2 haftayı tamamladıktan sonra hemen salmayın emekleriniz bosa gitmesin. insan liste uyguladıktan sonra gözü dönüyor cunku
merhaba ben tülin canım. sen benden eskisin demekki. resmine baktım maşallah sıkısın demekki hiiiiç 76 gibi durmuyosun canım.bizimle diyete devammm
Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?