80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım sen hala buralardamıydın çok mutlu oldum :) iyiyim denebilir girdim teee eskilere gidip en zayıf halimin bi fotoğrafını buldum ağlıcaktım nerdeyse

derya ablamda buralardaymış maşallah 72 kg olmuşsun ablacım :)

hahahah kaçak göründüüüüü
Gel bakayım az konuşacağız seninle
Neredesin sen bakayım kaç kilo oldun, neden üzüldün o kadar zayıf haline ne kadar aldın

canımmm saol dönüşümüz muhteşem olacak inşallah. sende kuşhan yapmıştın canım dimi. kaç kg vermiştin 2 mi. aralarda meyve yiyodun sanırım dimi.

girdim ablacım ama pekte başarılı olamadım kilo konusuna gelince gerçekten fena haldeyim inşallah veririm ablacım ya özenli menülere dünden beri geri döndüm bakalım

hahahah kaçak göründüüüüü
Gel bakayım az konuşacağız seninle
Neredesin sen bakayım kaç kilo oldun, neden üzüldün o kadar zayıf haline ne kadar aldın

ahh ahh çok üzgünüm çok derya abla ama üzgünkük fayda etmezki ama neden yapamıyorum anlamıyorum gerçekten bu kadar olasıya kadar nerdeydin dersiniz belki ama ipin ucu kaçtımı çok zor oluyo dün sabah tartıya çıktım 76.7 idim ve diyete başladım gerçekten 2 gündür diyet yaptığıma şaşıyorum çünkü sabah başlıyım öğlen bozuyordum akşamı bile bulmuyodu yani ama 2 gündür azim geldi şükür tartılmıcam haftaya çarşamba tartılırım

canımmmm cerencim çok güzel başlamışsın diyete maşallah.hiçde çok yememişsin neden utanıyorsun.öğlen ve akşam ekmeğin yok.pilavı 3 4 kaşık yapabilirsin. ben 93 lerden 72 lere geldim sende geleeksin merak etme. aralarda 2 galeta 1 ayran yada 1 kutu süt 2 diyet bisküvi yada 10 fındık yada 1 çay bardağı leblebi yiyebilirsin canımmm

canımmm bende 32 yaşındayımm ay neremiz büyük daha bahardayızzzzz:))) maşallah ne ara yaptın 14 yaşında çocugu mmaşalllaahhhhh benimki daha 4 yaşında :))))

canım ne güzel tahlillerinde iyi çıkmış. dediğin gibi baktırmak lazım ama hiç baktırmadım bende. tam gaz devam canımmm hayırlı nöbetlerr

Ah ablam ah ben de böyle alıp döner miyim acaba işte vermekten çok korumak mesele
Kaçtın ki en son 75 tin diye hatırlıyorum çok almamışsın.
Madem artık karar verdin bak biz hala kurtulamadık gel hadi tekrar beraber verelim, beraber olmanın farkını sen benden iyi biliyorsun, yaz menülerini, gir listeye..Sen yeter ki iste, üzülmek anlamsız bize aksine şimdi moral lazım

kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya

hoşgeldin canımmm maşallah sporla dönmüşsün menünde harika....

tülin menünü göremedim naptın kuzum ,, varmı kaçak kuçak bi durumlar

deryam iyi geceler nasılsın tatlımmm

burcu nasıl oldun güzelim,umarım daha iyisin
nilgün,zekiye,semra mucukmucuk

Son düzenleme:

canımmmm hadi ilk günümüzz geçmiş olsun... akşamki et tavuk dimiiii.. bide hadi incire laf etmiyim :))))bende 1 kestane yedim..harikasııııınnnnnn

canımmm saol dönüşümüz muhteşem olacak inşallah. sende kuşhan yapmıştın canım dimi. kaç kg vermiştin 2 mi. aralarda meyve yiyodun sanırım dimi.

evt canım 1 hafta yaptım 2 kilo verdim. aralarda cok gerekmedikce yemedim sanki meyva. bazı yedigim günler oldu sanırım. ay işe bak ya neyi nasıl yaptıgımı unutmuşum. bu 2 haftayı tamamladıktan sonra hemen salmayın emekleriniz bosa gitmesin. insan liste uyguladıktan sonra gözü dönüyor cunku

işte vermek gibi almamakta çok zor kimsenin moralini bozmak istemem ablacım ben aldım diye sende almazsın eminim benden daha iradelisindir ben hiç irade gösteremedim geçen sene 18 kiloyu nasıl verdim anlamıyorum tabi 10 kilosunu nasıl aldım onuda tek şey o kadar çok yiyordumki o kadar çokki diyet yapmaya başladım dün elim ayağım titredi bugün gene iyiydim vücut alışınca çok yemeye azı kesmiyo ya dediğin doğru ablacım artık azimlenme zamanı bende yazıcam menülerimi vericem artık diyorumki 70 olsam kafi fazlasında gözüm yok

hehehe merak etme ben 36 ya girdim :))
ha 34 ha36 cnm pek fark yok bence arada olsun be biz hissettiğimiz yaştayız dimi arkadaşım

canım benim saolasın ben çocuk olamadım pek çocukkende biraz ağır başlı bi çocuktum ama bu yaş muhabbeti biraz ağır gelmeye başladı ilerledikçe insan ın gözü korkuyor sen kaç yaşındasın tatlım

Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya

merhaba ben tülin canım. sen benden eskisin demekki. resmine baktım maşallah sıkısın demekki hiiiiç 76 gibi durmuyosun canım.bizimle diyete devammm

canımmmm ayyy haftada 2 harika olur ya. dediğin gibi bırakmamak sonrasında coşmamak lazımmmm inşallah başarıcaz canımmm

veeee bugunkü menüm

kuşhan 1. gün

sabah : 1 tahıllı ekmek / 1 kk peynir / 1 kupa şekersiz çay

öğle : 1 simit / 1 küçük hazır ayran

ara : 2 salatalık / 1 havuç / 1 kestane
ara : şekersiz çay

akşam: 1 tavuk prizola haşlama / 1 tabak salata

gün içinde

1 lt yeşil çay

1,5 lt su

merhaba ben tülin canım. sen benden eskisin demekki. resmine baktım maşallah sıkısın demekki hiiiiç 76 gibi durmuyosun canım.bizimle diyete devammm

sanada merhaba canım bende feryal ben 1 mayıs 2010da 85 kiloyla burda diyete başlamıştım 67 kiloya kadar indim martta veya nisanda diyeti bıraktım tekrar 76 kadar geldim ama artık dur deme zamanı geldi boyluyum bende o bakımda tek sorunum yanlarım ve göbeğim benim ya

Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya

canım hani demişsin ya eskilerden zayıf fotomu buldum diye. ben ilk basta onu paylaştın sandım.
hiç 76 gibi degilsin ki sen. oyle oturunca herkesin bi yanı cıkar illaki en zayıfların bile çıkabiliyor. biz seni bi boydan görelim oyle yorum yapalım. ama gercekten cok hoş duruyorsun suanda. tabi bunlar ters etki yapmasın. bu halinden dahada ince olabilirsin. hoşgeldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…