80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm hadi ilk günümüzz geçmiş olsun... akşamki et tavuk dimiiii.. bide hadi incire laf etmiyim :))))bende 1 kestane yedim..harikasııııınnnnnn

valla canım sağsalim bitti ama inan öğle sonram çok zor geçti acıktım,tırmaladım resmen Allaha şükür şuan iyiyim gayet tok hissediyorum....umarım yarında öğle sonramda böyle aşırı aç bilaç geçmezzzz...musmutluyum

yok canım eskiden dahada zayıftımda ben hatta o bulduğum fotoğrafı koyayım yarında şuanki halimde boydan bi fotoğraf çekileyim en iyisi ben kimse bana kilolusun demiyo ama yanlarım çok çıkıyo maalesef ve göbek tabi bütün yağlarım buralarda toplandı eskiden dümdüzdüm işte eskiden buymuşum en zayıf halim 67 kilo

kitapta okudum vücut yediklerimizin fazlalarını yağa çevirip ilerde kullanmak üzere bekletiyo eskiden avcı bi millet olduğumuz için ve her zaman yiyecek bulunmadığı için genetiğimize kaydedilmiş vaziyette bu durum ne yazıkki.. sen verdikçe vücut kendini sıkıp daha az harcamaya ve her zaman yağ biriktirmeye çalışıyo doğal olarak hipotalamusa açlık hissi yolluyomuş durmadan böylece daha fazla üşüyüp daha fazla acıkıp eskisine göre daha az yakıp yağ oluşturmaya gayret gösteriyo.. ve en üst çıktığınız kilo vücudun harddiskinde her zaman kayıtlı kalıp asla silinmiyo her zaman da o kiloya dönmek için fırsat bekliyo eğer bu fırsat verilmezse vücutyla zamanla barış yapıp istenilen kiloya geliniyo fakat verdikten sonra en üst kilo anını kolladığı için daha dikkatli olunması gerekiyomuş.. 1 kiloya 10 gün koruma lazımmış..okuduklarımı paylaştım..açlığının sebebi o olmalı..

kızlar cildinize evd uyguladıgınız
formüller varmı sanki göz evrem kırıştı((((((((

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:

hoşgeldin ben de yeni gelmiş biri olarak burayıo seveceğinin garantisini veriyorum.. umarım azimle istediğin kiloya gelirsin:)9

dediklerin oldukça korkutucu yaa...çok üzücü 86 oldum ben en fazla eğer bu kayıtlıysa bellekte ,öldüm ben ...
sağol paylaşımın için biir an evvel zayıflayıp koruma dönemine girmem lazım...yoksa ölene kadar şişko kalcam (

canım keşke salatalık falan yeseydin havuçda şekerli ya o yüzden yedim bende. harika caanımmmm bende gerçekten gönül rahatlığı içindeyim. tü maşallah bizeeee

canım maşallah 67 yi görmüşsün yine görürsünnn. dur deme zamanım diyosun ne güzellll. haydi devam bundan sonraaa

ooo harika bilgilerrr. demekki benim bellek çöktü :))) 94 kilo yazıldı kaldı yazıkkk. ama o daha çoooook fırsat beklerrr..bende her kg için 10 değil 11 gün koruma yaparım. :)))))
ve bende üşüme çok var. çok doğru bi bilgi.nerden aldın canım bilgiyi

Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya

valla güzel görünüyosun bence bundan sonraki bölgesel incelme olması lazım onun içinde üzülerek söylüyorumki mekik benimde başımın belasıdır kendisi

canımmm bende 32 yaşındayımm ay neremiz büyük daha bahardayızzzzz:))) maşallah ne ara yaptın 14 yaşında çocugu mmaşalllaahhhhh benimki daha 4 yaşında :))))
evlendim 8 ay sonra hamile kaldım hayatım o araoldu çocuk hehheheh erken evlenmenin faydasımı zararrımı bilmiyorum artık bildiğim bişey var oda evlendiğimden beri çocuk büyütüyorum
tülin menünü göremedim naptın kuzum ,, varmı kaçak kuçak bi durumlar

deryam iyi geceler nasılsın tatlımmm

burcu nasıl oldun güzelim,umarım daha iyisin
nilgün,zekiye,semra mucukmucuk
canım burdaki semra benmiyimki eğer bensem hoşuma gitti heheh bendende mucuksss değilsemde mucuksss tatlımm
burası gece mi çosuyor ne :))

bencede yaş konusunu kapatalım hele kg verınce ınsan daha genc görunuyor..
haklısın hayatım kilo vermek daha genç gösteriyor o sebepten dirki kilo vermeliyizzzzzz

paylaşım için teşekkürler arkadaşım

Elay ablacim ismini unuttum kusura bakma :26: cok daha iyim cok sagol

Bakiyorumdaa topigimize eski güllerimiz gelmi$$$$ ,
Zeynooom , Feryalimm özlemi$im sizi kizlaaar ,
hadi ama gidmeyin gari bi yere emiii .. bo$ kaliyor yoksa topikcagizimiz ..

Feryalimm Senin Boyun Uzun Oldugu Icin 76.Kilonu Göstermiyorsun Be Canim ..
Gayet Ho$sun Hala ..

Zeynooom Sende Hedefine Yakla$iyorsun Masallah Sana , Pes Etme Sakin ..

Benimde Nihayet Prensessim Geldi , Ama Ne Gelmek Göbegim 5.Aylik Hami$ Gibi Cikti Ve Cok Agrim Var
Ben Yarin Tartilirsam Bile 2.Kilo 3.Kilo Fazla Cikarim :26:
Oysa Tatli Matli Cok Yimedim Bayramda .. Sadece Babacigimin Helvasini Yapmi$tim Ondan Yidim ..

kızlar cildinize evd uyguladıgınız
formüller varmı sanki göz evrem kırıştı((((((((

banu ben göz cevresi için yaş maya ve bi kaç damla yagsız süt karışımını duydum herkes cok memnun bu karışımdan. kk dan bulmuştum sanırım. hiç denemedim ama yazdım bi kenara.
yüzüm içinde yeni birşey keşfettim 5. falan yapışımdır. faydasınıda gördüm. karbonatı bi kaç damla su ile ıslatıp yüzüme sürüyorum. sürüyorum derken ovalıyorum karbonatla yüzümü. sonra yıkıyorum cok güzel temizliyor. ayrıca lekelere iyi geldigini ve sivilce oluşumunu engelledigini söyleyebilirim. ben diyete girdigimden beri cogalmıştı sivilcelerim. suanda sadece regl döneminde cıkıyor. uygulamadan sonra hafifce bi nemlendirii sür ama.

gülaycım bendende sana mucukmucuk.

Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum arkadaşlar...bayram sonrası nasılsınız?
sayfalar çok yavaş açılıyor...vaktimkısıtlı..yarın benim dönüm noktam olacak..
yarın ilk iş tartılmak ve sonra istikrarla ilerlemek...desteğinizi bekliyorum..bugün sıkıntıdan olmayacağı kadar çok çikolata yedim..duygusal açlık..ne oluyor yeyince?
10 aylık kızım diş çıkartıyor..gece uykumuz düzensiz..gece dinlenemeyince gündüzümde verimsiz geçiyor..
Ama HİÇBİRŞEY ENGEL DEĞİL..Motivasyon önemli..

bennnnnnn gelllllllllllllldimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzz çukulata prenseslerimmm
hepinizi çok özledimmmm kuuuuuuuuu

yemin ediyorum ki ağlamak istiyorum
öyle bir enerji varki inanın hem güldüm okudukça hem ağlamaklı oldummm....
öncelikle hepinizi çok seviyorum ve iyiyki varsınız diyip hepimize yeni sağlıklı beslenme dönemimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum....
yeni gelenler hoşgelmişlerr
eski olanlar zaten kadrolu...
bizlerde muhteşem motivasyonumuzla burdayız......

evetttttt haziran da ara verdiğim salonuma bugün gitmiş bulunmaktayım ve inanılmaz mutluyum bugünü hem ben öyle istedim hem de hocam sağolsun hafif geçirelim dedi 45 dakikalık bir spor ile başlangış yaptım yürüdüm bisiklet yan dumble ve sopayla twist yaptırdı ...git gel yürü 1 saat sporum var bugün....

güzeller alıntı yapacak zamanım yok ama hepiniz çok güzel enerjiniz güzell bugün bizim günümüz...
belliki bu hafta olmasada haftaya liste hem kalabalıklaşacak hemde coşacak....

daha şimdi oturdum okul salon annem eve gel derken birde yarına yemeğimi yaptım...
1 patates
1 kereviz
1 havuç
ve bir avuç bezelyeden salçalı bir yemek yaptım...
şimdi pişioo yarına menüm belli şimdiden...

iremcim sonuçların için sevindim....
banuş ve gülay montiniz hayırlı olsun..
banuş yaşlandım demişim ya ne güldüm o kadar diyet yazışmalarının arasında....
gülayy niyet etin diyet etmeye haaa...
benim bellek de 100 ü gördü hafızaya almış vay halime....
sewdammm topik coştu aman haaa dikkat ortim bak yılbaşı hedefi koy sende...
nilgünümmm sabah geç kalmak en sinir olduğum şey günlük 1 saat yürü tamam mı sende sakın salma...
derya hedefini çeksene canım 65 yap daha ii motive olursunnn spora yazıl sende olmazsa... yada boll bool plates...
tülüü canım sende süpersinnn walla herkes tam gaz...
burcummm bak ne güzel toparlanıyorsunnn...
zekiye canım regl gecikmiş ama sıkma canını sinyalleri gelmeye başlamış gecikmeye başladımı vücut kendini hazırlıo gebelik için derler öyle duymuştum hayırlısını dile... stres yapma...
feryal gelmiş eskilerden hoşgeldinnn
cerencim menün az bileee 5 dilim yiyebilirsin bencede...
zeynep ceren le orti olsanıza ablam süper gider ortilik bu motivasyonla....
yaş muhabbeti yapılmışşş bende şubatta 30 diyeceğim şaka gibi 27 den sonrasını sevmedim bende...ama miladım 30 dan sonrası olacak inşallah herşey içimde kaldı acısını çıkaracağım 30 da.....

Ben bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:

Haftanın birincisi : violetttt

Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum

Son düzenleme:
valla güzel görünüyosun bence bundan sonraki bölgesel incelme olması lazım onun içinde üzülerek söylüyorumki mekik benimde başımın belasıdır kendisi

teşekkür ederim canım maalesefki öyle ama güzel görünmek için neler yapmıyoruzki onada katlanıcaz :))

teşekkür ederim canım bende sizleri çok özledim gitmem artık anam burdan ayrı kalmak sırf kilo demek sende güzel vermişsin ya ben hepinizden zayıftım şimdi hepiniz benden zayıf olmuşunuz hehe işin şakasıda o ama ben hepinizi geçicem gene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…