canımmmm hadi ilk günümüzz geçmiş olsun... akşamki et tavuk dimiiii.. bide hadi incire laf etmiyim :))))bende 1 kestane yedim..harikasııııınnnnnn
canım hani demişsin ya eskilerden zayıf fotomu buldum diye. ben ilk basta onu paylaştın sandım.
hiç 76 gibi degilsin ki sen. oyle oturunca herkesin bi yanı cıkar illaki en zayıfların bile çıkabiliyor. biz seni bi boydan görelim oyle yorum yapalım. ama gercekten cok hoş duruyorsun suanda. tabi bunlar ters etki yapmasın. bu halinden dahada ince olabilirsin. hoşgeldin buarada
Allahım ne kaa güzel ne kaa güzel
kızlar buraya geldiğimden beri hiç motivasyon bu kadar tavan yapmamıştı burda ,çok iyi ya topik bile 10 kişi şuan ...
Allahım bu gazla da yapamazsak hiç yapamayız herhaldeeeeee...
ben kuşhana başladım tülinimle sabah ve öğle öğünlerimi atlattım,akşamıda deevirdim mi tamamdır bu iş....
yanlız 5 gündür sürekli yiyiyorum ya kasmadan bu yediklerim doyurmuyor beni hala açım ben....Ama 15 gün söz verdim tülüme dayanıcammmm.....
70 kilo olucam 15 gün sonra ,beni görenler şaşıracak,herkes irademi kıskanacak.... Ben bunu sizler sayesinde başarıcammmm
Arkadaşım geliyomuş ben kaçar akşama görüşüzzzzzzzzzz
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:
kitapta okudum vücut yediklerimizin fazlalarını yağa çevirip ilerde kullanmak üzere bekletiyo eskiden avcı bi millet olduğumuz için ve her zaman yiyecek bulunmadığı için genetiğimize kaydedilmiş vaziyette bu durum ne yazıkki.. sen verdikçe vücut kendini sıkıp daha az harcamaya ve her zaman yağ biriktirmeye çalışıyo doğal olarak hipotalamusa açlık hissi yolluyomuş durmadan böylece daha fazla üşüyüp daha fazla acıkıp eskisine göre daha az yakıp yağ oluşturmaya gayret gösteriyo.. ve en üst çıktığınız kilo vücudun harddiskinde her zaman kayıtlı kalıp asla silinmiyo her zaman da o kiloya dönmek için fırsat bekliyo eğer bu fırsat verilmezse vücutyla zamanla barış yapıp istenilen kiloya geliniyo fakat verdikten sonra en üst kilo anını kolladığı için daha dikkatli olunması gerekiyomuş.. 1 kiloya 10 gün koruma lazımmış..okuduklarımı paylaştım..açlığının sebebi o olmalı..
valla canım sağsalim bitti ama inan öğle sonram çok zor geçti acıktım,tırmaladım resmen Allaha şükür şuan iyiyim gayet tok hissediyorum....umarım yarında öğle sonramda böyle aşırı aç bilaç geçmezzzz...musmutluyum
sanada merhaba canım bende feryal ben 1 mayıs 2010da 85 kiloyla burda diyete başlamıştım 67 kiloya kadar indim martta veya nisanda diyeti bıraktım tekrar 76 kadar geldim ama artık dur deme zamanı geldi boyluyum bende o bakımda tek sorunum yanlarım ve göbeğim benim ya
canım maşallah 67 yi görmüşsün yine görürsünnn. dur deme zamanım diyosun ne güzellll. haydi devam bundan sonraaa
kitapta okudum vücut yediklerimizin fazlalarını yağa çevirip ilerde kullanmak üzere bekletiyo eskiden avcı bi millet olduğumuz için ve her zaman yiyecek bulunmadığı için genetiğimize kaydedilmiş vaziyette bu durum ne yazıkki.. sen verdikçe vücut kendini sıkıp daha az harcamaya ve her zaman yağ biriktirmeye çalışıyo doğal olarak hipotalamusa açlık hissi yolluyomuş durmadan böylece daha fazla üşüyüp daha fazla acıkıp eskisine göre daha az yakıp yağ oluşturmaya gayret gösteriyo.. ve en üst çıktığınız kilo vücudun harddiskinde her zaman kayıtlı kalıp asla silinmiyo her zaman da o kiloya dönmek için fırsat bekliyo eğer bu fırsat verilmezse vücutyla zamanla barış yapıp istenilen kiloya geliniyo fakat verdikten sonra en üst kilo anını kolladığı için daha dikkatli olunması gerekiyomuş.. 1 kiloya 10 gün koruma lazımmış..okuduklarımı paylaştım..açlığının sebebi o olmalı..
Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
evlendim 8 ay sonra hamile kaldım hayatım o araoldu çocuk hehheheh erken evlenmenin faydasımı zararrımı bilmiyorum artık bildiğim bişey var oda evlendiğimden beri çocuk büyütüyorumcanımmm bende 32 yaşındayımm ay neremiz büyük daha bahardayızzzzz:))) maşallah ne ara yaptın 14 yaşında çocugu mmaşalllaahhhhh benimki daha 4 yaşında :))))
canım burdaki semra benmiyimki eğer bensem hoşuma gitti heheh bendende mucuksss değilsemde mucuksss tatlımmtülin menünü göremedim naptın kuzum ,, varmı kaçak kuçak bi durumlar
deryam iyi geceler nasılsın tatlımmm
burcu nasıl oldun güzelim,umarım daha iyisin
nilgün,zekiye,semra mucukmucuk
haklısın hayatım kilo vermek daha genç gösteriyor o sebepten dirki kilo vermeliyizzzzzzburası gece mi çosuyor ne :))
bencede yaş konusunu kapatalım hele kg verınce ınsan daha genc görunuyor..
kızlar cildinize evd uyguladıgınız
formüller varmı sanki göz evrem kırıştı((((((((
valla güzel görünüyosun bence bundan sonraki bölgesel incelme olması lazım onun içinde üzülerek söylüyorumki mekik benimde başımın belasıdır kendisi
Elay ablacim ismini unuttum kusura bakma :26: cok daha iyim cok sagol
Bakiyorumdaa topigimize eski güllerimiz gelmi$$$$ ,
Zeynooom , Feryalimm özlemi$im sizi kizlaaar ,
hadi ama gidmeyin gari bi yere emiii .. bo$ kaliyor yoksa topikcagizimiz ..
Feryalimm Senin Boyun Uzun Oldugu Icin 76.Kilonu Göstermiyorsun Be Canim ..
Gayet Ho$sun Hala ..
Zeynooom Sende Hedefine Yakla$iyorsun Masallah Sana , Pes Etme Sakin ..
Benimde Nihayet Prensessim Geldi , Ama Ne Gelmek Göbegim 5.Aylik Hami$ Gibi Cikti Ve Cok Agrim Var
Ben Yarin Tartilirsam Bile 2.Kilo 3.Kilo Fazla Cikarim :26:
Oysa Tatli Matli Cok Yimedim Bayramda .. Sadece Babacigimin Helvasini Yapmi$tim Ondan Yidim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?