80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım..

çok tebrik ettim maşallah darısı benim başıma inşallah :)

Son düzenleme:
bugünkü menüm.....

sabah
1 dilim uno denge light
1 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
1 su bardağı süt

ara
1 mandalina minicikkkk
1 ikramlık kare çikolata minicik

öğle
ton balıklı salata
1 dilim uno denge light

ara
1 siyah erik
1 minicikk mandalina

akşam
3 kaşık brokoli
3 kaşık kavurma
boll yoğurt

ara
1 minicikkk mandalina..

1 saat spor
3 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay....

mandalinalar nasıl da küçüktü anlatamam.......
2 lokmalık.....

bayramda aldıklarımı verdim kuşummmmm
bende geliyom gümbür gümbürrrr inşşşşşş.
spora başlamana çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm
canım benimmmmmmm

kızlar kusura bakmayın bazı işlere daldım sohbeti yarım bıraktım birden

Ablam hiç belli olmaz ki ben de çok iradeli biri değilim, allahım bu emeklerimizi bir daha boşa çıkarmayalım tek dileğim o artık

Ben de hep ağırbaşlı biriydim eskiden beri, hatta ben şimdiki çocukluğumu ona bağlıyorum ben hiç şımarık ve çocuk gibi olamadım, şimdi çıkarıyorum acısını
Ben 27 yaşındayım semracım ne fark var ki aramızda boşver inan yaşın önemi yok eskiden psikolojim bozulurdu eyvah 30 geliyor diye ne kadar saçma aslında bu korkular..

Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya

Feryalim bunun için mi üzülüyorsun yani sen bu kadar?? Ben 72 kiloyum böyle ince görünmüyorum yavrum hiçbir şey yok halinde, ama sen mutlu olduğun kiloda ol tabi ki..Sadece bu kadar kendini kahredecek bir durum yok bence.

deryam iyi geceler nasılsın tatlımmm

İyi geceler gülayım, ben iyiyim, e gördüğüm kadarıyla sen de iyisin, topik bomba gibi daha ne olsun

Burcumm biz onu bayrama sayarız olsun çaktırma

Kaptım bunları boydaşım sağol, ne varsa doğal yöntemlerde var.. :13:

derya hedefini çeksene canım 65 yap daha ii motive olursunnn spora yazıl sende olmazsa... yada boll bool plates...
t

Neden 65 yapayım ayşem anca mı yeter diyorsun
Ah ahh bir salon olsa bu allahın unuttuğu yerde sence ben durur muyum?
Ankaraya gittiğimde ilk işim yazılmak olacak zaten, tabi çalışma saatlerine uygun program bulabilirsem :26:

canım inşallah Rabbim sana endogru zamanda gönlüne göre saglıklı bi bebiş verir artılarda enkısa zamanda geldikleri gibi giderler inşallah
tesekür ederim canim.

masallah herkes cosmus ne gzel,bende kararimi verdim pazartesi kushan leslie ve pltese basliyorum...

bende leslinin bütün videolari var bana 30 dk bir leslie videosu tavsiye edebilrimsiiniz?

ben hiç leslie yapmadım bilmiyorum canım

iyi canım sen de 2 lt iç o zaman.zor durumda kalma.

sağol canımçduru biraz hastada çıkarttım yine ilaçları .tarifi mutlaka dene çok beğeneceksin..

2 lt yi bile bitirsem yeter bana tekrar geçmiş olsun canım deneyince yazarım sana burdan sonucu mutlaka

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:
hoşgeldin canım ayrılma burdan
inşallah busefer sonuca ulaşırsın yeterki iste canım arkası mutlaka gelecektir

canım baştan az başlarsan olmaz ayrıca gayette güzel menün bol bol oku topici tecrübelerden yararlan

tebrikler canım 25 kilo müthişsin inşallah hedefinede ulaşacaksın

34 çok büyük sayılmaz canım bende kısa bi süre sonra 31 olacagım akranız hemen hemen hepimiz. maşallah bu arada 14 yaşında çocugun var demekki Allah bagışlasın çocuklarını canım

gözün aydın bişey çıkmamasına sevindim

doğru diyosun derya abla ama insanı o tartıdaki rakamda çok etkiliyo bence hani aldığım kilo yine eski halime dönerim korkusu falan

doğru diyosun derya abla ama insanı o tartıdaki rakamda çok etkiliyo bence hani aldığım kilo yine eski halime dönerim korkusu falan

O konuda haklısın tabi, artık normal kilodayım psikolojisine bile ne kadar zor alışıyoruz..Neyse sıkma canını bugün yeni bir başlangıç olsun, yarın da bildirimini yap mutlaka

bir sürü alıntı yaptım net baglantısı gidince hepsi silindi sinir oldum inşallah bu yazdıklarım silinmez

feryalim gelmiş hoşgelmiş sıkma canını dicem ama biliyorumki insan üzülüyor yeni başlangıç yapmışsın zaten canım inşallah devamıda gelir ayrılma burdan tatlım burası insanı disiplin ediyor gerçekten

tülincim tebrikler canımmmmmmm giden kilolar kalıcı olsunnnnnnn inşallahhhhhh canım

kızlar yatıyorum bende uyku güzümden akıyor Allah rahatlık versin hepinizeeee

canım benim bir doktor arkadaşım da ameliyat olduğu için ilaç almak zorunda hoca ona ameliyat önerince ömrümün sonuna kadar ilaç mı alacağım demiş hoca da hayır hayatının her güzel günü ilaç alacaksın demiş bence böyle düşünülem kilo vermek için de sıkıntılı bir durum ama allah çözümsüz dert vermesin...

vay be...acayip mantıklı... bir de canın aşırı karbonhidrat istoyorsa kilo verdiğinin göstergesidir demişti bana diyetisyenim...ben de verip alanlardanım...gerçekten korumak çok önemli..keşke daha bilinçli olsaymışım..

ben de kaç gündür tebrik etmek istiyordum...tülüni en çok kilo verdiği için ama ikinci olarak da azmini hepimize bir şekilde yansııtığı için (nilgünün deyimi ile tülin azmi:) kutluyorum... birşeyler yemek isteyip onu okuyup vazgeçmişliğim çok bu hafta... tebrikler..........

mükemmel...

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği 3 dilim peynir 3 zeytin ekmeğin züerine biraz ezme
ara:3 eti form bisküvi
öğlen:bir kase çorba ve tavukubir ymekten yarım tabak kadar ve bir elma
ara:yok
akşam:3 kaşık erişte 3 kaşık patatesli kıyma
maalesef yağlı idi
saat 21.00 da bir yumurta ve çok az bir lokma ekmek 3 zeytin ve yeşil çay
aralarda biraz kuruyemiş
bir madalinabir bayram çikolatası
yeşil çay 1.5 lt civarı su
daha ayaktayım şimdi içim ezildi 2-3 badem yedim..

günaydın canlarım..sabahın köründe alıntı pek olmuyor ama öncelikle feryalime hoş geldin demek istiyorum.ne iyi ettin de geldin ablacığım.ben aynı kilo verememe istikrarına devam ediyorum

motivasyon süper listeler harika.sular güzel ama sporlar eksik biraz galiba.hepsini yavaç yavaş halledeceğiz.

dünkü menümü yazıp kaçıyorum.

sabah : simit,peynir (söz yok artık zaten simitçi de dğişmiş ,ağaç gibi simit satılıyor kantinde)
ara:yok
öğle:1 kase çorba,1 dilim tb ekmeği,3 kaşık kavurma
ara: yok
akşam:k flakes ve süt (-kuru fasülye yememek için yedim)

2 form çayı
30 dk yürüyüş
2 lt su

dün bi gariptim.gergin sinirli ve şiştim.regl olacağım ama olamadım daha.tartıldım ama durun bakalım öğlen genelde daha az çıkıyor hangi rakam güzelse onu yazacağım

hepinizi öpüyorum..

motivasyon çok önemli evet, yoksa sorunlar hiç bitmiyor kızınız şimdi 10 aylıkmış... dişi çıktı, yürüdü konuştu, okula başladı, dersi, kursu, toplantısı v.b derken benim de 14 ve 8 yaşına geldiler çocuklarım, ben ise hala kendim için birşey yapamadığımı farkediyorum ama grubun motive etme gücü o kadar yüksek ki sanırım kendimi toparlamaya başlayacağım artık geç te olsa...

size soğan suyuyla ilgili soru sormuştum ama sanırım beceremedim, sitede yeniyim de... nasıl ve ne kadar süreyle kullanılacağını, yan etkisi var mı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…