hoşbuldum canım..yemin ediyorum ki ağlamak istiyorum
öyle bir enerji varki inanın hem güldüm okudukça hem ağlamaklı oldummm....
öncelikle hepinizi çok seviyorum ve iyiyki varsınız diyip hepimize yeni sağlıklı beslenme dönemimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum....
yeni gelenler hoşgelmişlerr
eski olanlar zaten kadrolu...
bizlerde muhteşem motivasyonumuzla burdayız......
evetttttt haziran da ara verdiğim salonuma bugün gitmiş bulunmaktayım ve inanılmaz mutluyum bugünü hem ben öyle istedim hem de hocam sağolsun hafif geçirelim dedi 45 dakikalık bir spor ile başlangış yaptım yürüdüm bisiklet yan dumble ve sopayla twist yaptırdı ...git gel yürü 1 saat sporum var bugün....
güzeller alıntı yapacak zamanım yok ama hepiniz çok güzel enerjiniz güzell bugün bizim günümüz...
belliki bu hafta olmasada haftaya liste hem kalabalıklaşacak hemde coşacak....
daha şimdi oturdum okul salon annem eve gel derken birde yarına yemeğimi yaptım...
1 patates
1 kereviz
1 havuç
ve bir avuç bezelyeden salçalı bir yemek yaptım...
şimdi pişioo yarına menüm belli şimdiden...
iremcim sonuçların için sevindim....
banuş ve gülay montiniz hayırlı olsun..
banuş yaşlandım demişim ya ne güldüm o kadar diyet yazışmalarının arasında....
gülayy niyet etin diyet etmeye haaa...
benim bellek de 100 ü gördü hafızaya almış vay halime....
sewdammm topik coştu aman haaa dikkat ortim bak yılbaşı hedefi koy sende...
nilgünümmm sabah geç kalmak en sinir olduğum şey günlük 1 saat yürü tamam mı sende sakın salma...
derya hedefini çeksene canım 65 yap daha ii motive olursunnn spora yazıl sende olmazsa... yada boll bool plates...
tülüü canım sende süpersinnn walla herkes tam gaz...
burcummm bak ne güzel toparlanıyorsunnn...
zekiye canım regl gecikmiş ama sıkma canını sinyalleri gelmeye başlamış gecikmeye başladımı vücut kendini hazırlıo gebelik için derler öyle duymuştum hayırlısını dile... stres yapma...
feryal gelmiş eskilerden hoşgeldinnn
cerencim menün az bileee 5 dilim yiyebilirsin bencede...
zeynep ceren le orti olsanıza ablam süper gider ortilik bu motivasyonla....
yaş muhabbeti yapılmışşş bende şubatta 30 diyeceğim şaka gibi 27 den sonrasını sevmedim bende...ama miladım 30 dan sonrası olacak inşallah herşey içimde kaldı acısını çıkaracağım 30 da.....
Ben bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:oşbul
Haftanın birincisi : violetttt
Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum
işte vermek gibi almamakta çok zor kimsenin moralini bozmak istemem ablacım ben aldım diye sende almazsın eminim benden daha iradelisindir ben hiç irade gösteremedim geçen sene 18 kiloyu nasıl verdim anlamıyorum tabi 10 kilosunu nasıl aldım onuda tek şey o kadar çok yiyordumki o kadar çokki diyet yapmaya başladım dün elim ayağım titredi bugün gene iyiydim vücut alışınca çok yemeye azı kesmiyo ya dediğin doğru ablacım artık azimlenme zamanı bende yazıcam menülerimi vericem artık diyorumki 70 olsam kafi fazlasında gözüm yok
canım benim saolasın ben çocuk olamadım pek çocukkende biraz ağır başlı bi çocuktum ama bu yaş muhabbeti biraz ağır gelmeye başladı ilerledikçe insan ın gözü korkuyor sen kaç yaşındasın tatlım
Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
deryam iyi geceler nasılsın tatlımmm
Benimde Nihayet Prensessim Geldi , Ama Ne Gelmek Göbegim 5.Aylik Hami$ Gibi Cikti Ve Cok Agrim Var
Ben Yarin Tartilirsam Bile 2.Kilo 3.Kilo Fazla Cikarim :26:
Oysa Tatli Matli Cok Yimedim Bayramda .. Sadece Babacigimin Helvasini Yapmi$tim Ondan Yidim ..
banu ben göz cevresi için yaş maya ve bi kaç damla yagsız süt karışımını duydum herkes cok memnun bu karışımdan. kk dan bulmuştum sanırım. hiç denemedim ama yazdım bi kenara.
yüzüm içinde yeni birşey keşfettim 5. falan yapışımdır. faydasınıda gördüm. karbonatı bi kaç damla su ile ıslatıp yüzüme sürüyorum. sürüyorum derken ovalıyorum karbonatla yüzümü. sonra yıkıyorum cok güzel temizliyor. ayrıca lekelere iyi geldigini ve sivilce oluşumunu engelledigini söyleyebilirim. ben diyete girdigimden beri cogalmıştı sivilcelerim. suanda sadece regl döneminde cıkıyor. uygulamadan sonra hafifce bi nemlendirii sür ama.
gülaycım bendende sana mucukmucuk.
derya hedefini çeksene canım 65 yap daha ii motive olursunnn spora yazıl sende olmazsa... yada boll bool plates...
t
merhabalar kızlar nasılsınız. bi sorun yoktur umarım herkesin keyfi yerindedir.
bi kaç sayfa gecmiş yapabildim baya birikmiş tekrar dönecegim.
ancak söylemeden edemiyecegim bi kaç arkadas dikkatimi cektite bayram dememişler seyran dememişler tam gaz diyete devam etmişler valla helal olsun size ne diyeyim.
bende durumlar vahim. tam hızımı almış ileriyordumki geriye attım kendimi. tatil zekiye sana dedim cıkardım acısını. kesin 2 kiloluk bi artı ile giriş yapacagım listeye. hiç bi şekilde kısmadım kendimi. aslında pişmanda degilim ne bileyim bile bile yaptım ve acısını cıkarmaya hazırım.
birde regl oldum dün 6 günlük bi gecikmeden sonra. hiç aksamadan düzenli olurdum. tabi bu gecikme beni umutlandırdı biraz. ama olsun üzülmüyorum nasip. o nasip beni bulana kadar elimden geleni yapıp tıg gibi olmalıyım.
bu bayram aldıgım iltifatlar bende işe yaradı ayrı bi heves var içimde.
işte böyle ben bı gecmişe tekrar dalayım bakalım
tesekür ederim canim.
masallah herkes cosmus ne gzel,bende kararimi verdim pazartesi kushan leslie ve pltese basliyorum...
bende leslinin bütün videolari var bana 30 dk bir leslie videosu tavsiye edebilrimsiiniz?
iyi canım sen de 2 lt iç o zaman.zor durumda kalma.
sağol canımçduru biraz hastada çıkarttım yine ilaçları .tarifi mutlaka dene çok beğeneceksin..
hoşgeldin canım ayrılma burdanArkadaşlar merhaba. Yıllardır bu siteyi takip ederim. Dayanışmanıza hayranım beni de aranıza kabul edreseniz çok sevinirim. Desteğinizle hep beraber sonuca ulaşırız inşallah. Hepinize kolay gelsinnnn.:))):18:
inşallah busefer sonuca ulaşırsın yeterki iste canım arkası mutlaka gelecektirgrubun kaçak üyesi geldi kızlar. nasılsınız ben arada uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum ama bişeyler yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum. işlerim çok yoğun, tam yazdım diyorum bu seferde internet bela oluyor. neyse yarından itibaren start veriyom yine deryacım beni alıyon değil mi bu hafta listeye ??
beni eskiden tanıyan arkadaşlar diyecek ki sen habire start veriyosun ama bir türlü bitiş yapamıyorsun. kim ne derse haklıdır ve boynum kıldan incedir. bu cuma kesin start günü. başlıyorum. yarın sabah tanitada tartılıp size detaylı bildirimde yapacağım :))
hepinizi çok özledim motivasyonu özledim. beni unutmayın canlarım her ne kadar vefasız olsamda...
bazen diyorum tv nin birinde zayıflama yarışması başlayacak ona mı katılsam acaba? ama o zamanda işimden olurum diye korkuyorum... irade sıfır bende çünkü. hoş diyet haricinde kafama ne koysam mutlaka yaparım ama bu diyet işini yapamıyorum bir türlü... hoş artık diyet değil sağlıklı yaşam diyeceğim be bu işe...
hepiniz çok çok öptüm çıtırlarım benim...
Evet bu gün diyetimin ilk günüydü.
Abur cubur tatlı vs. yemedim çok şükür.
Benim okulum tam gün o yüzden okulda çıkan seyleri yiyorum.
Yalnız sizin listeleriniz benimkine oranla o kadar az ki
Sanırım bu gün pek diyet olmamış benimki
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği , labne , çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 kase mercimek çorbası , bezelye ve biraz çoban salatası
Ara:1 elma
Aksam: salata 1kasik plav ve biraz kavurma.
Of of amma yemisim. Yazdıkca utandım .
Bol bol su ictim.
Cuma günleri sanırım tartiliyoruz.
Ben en son iki gün önce tartilmistim. 83.1 idi kilom.((
Bu arada adımı bile yazmamışım. Adım Ceren.
Okulda aralar için meyve götürmeyi düşündüm.
Ara yemediğimde kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim geliyor.
Bu yüzden atlamacagim aralarımı. Ara öğünler için sizin bir tavsiyeniz
var mı ?
Bu arada Derya abla cok hoş gözüküyorsun.
Umarım bende bir gün zayıf olurumda senin gibi hoş
gözükürüm.
meraba cerencim ben zeynep
ben 17 yaşındayım sen 15 yaşındaymışsın sanırım :44:
bu yaşta inan çok dikkat etmek gerekiyo kendimden biliyoorum çünkü
birden azaltmak gerçekten olmuyo insan yeme krizlerine giriyo
buda çok üzüyor
ben 100 kg ile başladım diyete herşeyden gerçekten yedim
baklavasından pastasından çikolatasından ama az doyana kadar yemedim bunları
1 yıl oldu tam diyete başlayalı ben toplamda 25 kg verdim
inan çok rahatladım yürürken tıkanırdım hırıl hırıl nefes alırdım
şimdi kuş gibiyim
istediğimi giyinebiliyorum rahatça kendime güvenim geldi
resmen kendine inan ve güven eminim başarıcaksın
burdakı ablarında desteğiyle ama burayı bırakma ben burdaki ablalar sayesinde verdim
selam kızlar tam gaz herkez valla çok güzel böyle olunca daha bi istekli yaparız diyetlerimizi ben bu arada yaşımı belirtmedim galiba zannedersemde en büyüğünüz benim anladığım kadarıyla 34 yaşındayım ayyyy yazarken bile fena oldum yaş almış başını gitmiş hiç bana öyle gelmiyo sanki 28 falan daha yaşım neyse geçelim bu arada 3 oğlum var en büyüğü 14 e yeni girdi ortanca 8 küçük 2,5 yaşında işte böyle üç erkek bide eşim 4 erkekle uraşıp duruyorum menümü yaziim hiç hoş olmayan menümü galiiba yarın 2 kilo artıyla gelicem korkuyorum
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
ara :kahve
ara:yeşil çay 2 mandalina
akşam:fırında 4 köfte 3 dilim patates 1 kağse yoğurt yeşil çay
2 lt su ve bi yeşil çayla 1 form çay daha içerim yatana kadar
bu arada kilo kaybı beşe yaklşıncı ve belki diyetisyene giderim diye tahlillerimi yaptırdım bugün endokrin polkliğinde çok şükür anormal birşey çıkmadı. her yüzde 10luk kayıpta bir ara vermek lazım demişti bir diyetisten bana daha o kadar olmadı benim ama gene de arada baktırmakta fayda var diye düşündüm...
doğru diyosun derya abla ama insanı o tartıdaki rakamda çok etkiliyo bence hani aldığım kilo yine eski halime dönerim korkusu falan
O konuda haklısın tabi, artık normal kilodayım psikolojisine bile ne kadar zor alışıyoruz..Neyse sıkma canını bugün yeni bir başlangıç olsun, yarın da bildirimini yap mutlaka
maşallah tatlım bişey çıkmamış ne güzel malesef benim hipotroitim var ilaç almak zorundayım ömür boyu ben daha onları görmeden ara verdim bayramda dağıldım resmen ama toparlanıyorum inşallah olacakkk olacakkkkk olacakkkkkkkk
kitapta okudum vücut yediklerimizin fazlalarını yağa çevirip ilerde kullanmak üzere bekletiyo eskiden avcı bi millet olduğumuz için ve her zaman yiyecek bulunmadığı için genetiğimize kaydedilmiş vaziyette bu durum ne yazıkki.. sen verdikçe vücut kendini sıkıp daha az harcamaya ve her zaman yağ biriktirmeye çalışıyo doğal olarak hipotalamusa açlık hissi yolluyomuş durmadan böylece daha fazla üşüyüp daha fazla acıkıp eskisine göre daha az yakıp yağ oluşturmaya gayret gösteriyo.. ve en üst çıktığınız kilo vücudun harddiskinde her zaman kayıtlı kalıp asla silinmiyo her zaman da o kiloya dönmek için fırsat bekliyo eğer bu fırsat verilmezse vücutyla zamanla barış yapıp istenilen kiloya geliniyo fakat verdikten sonra en üst kilo anını kolladığı için daha dikkatli olunması gerekiyomuş.. 1 kiloya 10 gün koruma lazımmış..okuduklarımı paylaştım..açlığının sebebi o olmalı..
Ben bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:
Haftanın birincisi : violetttt
Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum
bugünkü menüm.....
sabah
1 dilim uno denge light
1 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
1 su bardağı süt
ara
1 mandalina minicikkkk
1 ikramlık kare çikolata minicik
öğle
ton balıklı salata
1 dilim uno denge light
ara
1 siyah erik
1 minicikk mandalina
akşam
3 kaşık brokoli
3 kaşık kavurma
boll yoğurt
ara
1 minicikkk mandalina..
1 saat spor
3 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay....
mandalinalar nasıl da küçüktü anlatamam.......
2 lokmalık.....
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum arkadaşlar...bayram sonrası nasılsınız?
sayfalar çok yavaş açılıyor...vaktimkısıtlı..yarın benim dönüm noktam olacak..
yarın ilk iş tartılmak ve sonra istikrarla ilerlemek...desteğinizi bekliyorum..bugün sıkıntıdan olmayacağı kadar çok çikolata yedim..duygusal açlık..ne oluyor yeyince?
10 aylık kızım diş çıkartıyor..gece uykumuz düzensiz..gece dinlenemeyince gündüzümde verimsiz geçiyor..
Ama HİÇBİRŞEY ENGEL DEĞİL..Motivasyon önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?