bennnnnnn gelllllllllllllldimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzz çukulata prenseslerimmm
hepinizi çok özledimmmm kuuuuuuuuu
evetttttt haziran da ara verdiğim salonuma bugün gitmiş bulunmaktayım ve inanılmaz mutluyum bugünü hem ben öyle istedim hem de hocam sağolsun hafif geçirelim dedi 45 dakikalık bir spor ile başlangış yaptım yürüdüm bisiklet yan dumble ve sopayla twist yaptırdı ...git gel yürü 1 saat sporum var bugün....
tülüü canım sende süpersinnn walla herkes tam gaz...
.....
Ben bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:
Haftanın birincisi : violetttt
Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum
tülüüüüüüüüüüüüüüüüüü tebrikler
tülincim tebrikler canımmmmmmm giden kilolar kalıcı olsunnnnnnn inşallahhhhhh canım
ben de kaç gündür tebrik etmek istiyordum...tülüni en çok kilo verdiği için ama ikinci olarak da azmini hepimize bir şekilde yansııtığı için (nilgünün deyimi ile tülin azmi:) kutluyorum... birşeyler yemek isteyip onu okuyup vazgeçmişliğim çok bu hafta... tebrikler..........
canımm menün hariak. simit biz yiyoruzya ses çıkaramam sana. akşam k ile iyi yapmışsın spor da var maşaaalllaaahhhsabah : simit,peynir (söz yok artık zaten simitçi de dğişmiş ,ağaç gibi simit satılıyor kantinde)
ara:yok
öğle:1 kase çorba,1 dilim tb ekmeği,3 kaşık kavurma
ara: yok
akşam:k flakes ve süt (-kuru fasülye yememek için yedim)
2 form çayı
30 dk yürüyüş
2 lt su
dün bi gariptim.gergin sinirli ve şiştim.regl olacağım ama olamadım daha.tartıldım ama durun bakalım öğlen genelde daha az çıkıyor hangi rakam güzelse onu yazacağım
hepinizi öpüyorum..
günaydın kızlar, bende aranıza katılabılir miyim, motive olmaya ihtiyacım var. 86 kiloyum ben de..
biz eltimle konuşmuyoruz kavgalıyız...ne o benim ortamımda bulunmak ister nede ben onun...geçenlerde kızımın doğum gününü yaptımm..ama kaynanamlarda...onlar geldilerr...buğün akşamda onun kızının doğum günü var ama o beni arayıpta davet etmedi...kaynım sadece telefonda çağırdıı...ısrar etti...ama onlarınki kendi evlerinde olacakkk...sizce ne yapıyımm ben gitmemekte kararlıyımmm..ya hem kendi çağırmadı hem 1 kelime bile konuşmuyoruzz konuşmadığım bir insanın evine nasıl giderimm kendi geldiğinde ben kaynanamlarda yapmıştımm ama bu farklı kendi evinde olacakkkk.....
[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr
artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]
canımmmm teşekkür ederimmmmmm.gülümle başarıcaz inşallah. ne güzel eksilere geçtin bile. azimli arkadaşım maşallah
gördüm şekerim gördüm ,1 kestane bişicik yapmaz ya,şükür bu kadr la atlattın... Allahım sanırım bu defa olcekgülüüüüüümmm gördünmü menümüüüüüüüü:))))))))))))
sensi semracım tabisi,mucuks canımevlendim 8 ay sonra hamile kaldım hayatım o araoldu çocuk hehheheh erken evlenmenin faydasımı zararrımı bilmiyorum artık bildiğim bişey var oda evlendiğimden beri çocuk büyütüyorum
canım burdaki semra benmiyimki eğer bensem hoşuma gitti heheh bendende mucuksss değilsemde mucuksss tatlımm
haklısın hayatım kilo vermek daha genç gösteriyor o sebepten dirki kilo vermeliyizzzzzz
paylaşım için teşekkürler arkadaşım
sevindim canım iyi ol,yaşam enerjin bizlere çok güzel yansıyordu,kesilmesin...şişkinliğinde elbet geçecek...Elay ablacim ismini unuttum kusura bakma :26: cok daha iyim cok sagol
Bakiyorumdaa topigimize eski güllerimiz gelmi$$$$ ,
Zeynooom , Feryalimm özlemi$im sizi kizlaaar ,
hadi ama gidmeyin gari bi yere emiii .. bo$ kaliyor yoksa topikcagizimiz ..
Feryalimm Senin Boyun Uzun Oldugu Icin 76.Kilonu Göstermiyorsun Be Canim ..
Gayet Ho$sun Hala ..
Zeynooom Sende Hedefine Yakla$iyorsun Masallah Sana , Pes Etme Sakin ..
Benimde Nihayet Prensessim Geldi , Ama Ne Gelmek Göbegim 5.Aylik Hami$ Gibi Cikti Ve Cok Agrim Var
Ben Yarin Tartilirsam Bile 2.Kilo 3.Kilo Fazla Cikarim :26:
Oysa Tatli Matli Cok Yimedim Bayramda .. Sadece Babacigimin Helvasini Yapmi$tim Ondan Yidim ..
bende bende bende kutluyorum ortimi canım ortim verdiğim daim olsun,geri gelmeye yol bulamasınlar inşallahhhhhhhhhhhBen bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:
Haftanın birincisi : violetttt
Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum
günaydın kızlarrrr
akşam iyi akşamlar bişlem diyemeden çıktım daha dogrusu öyle kaldı pc burnu tıkanmış bebelerin
feryalcim, bencede listeye gitr cnm bugün tartıl ve canını sıkma tatlım kolay gider o 10 kilo yerleşmedigi için
elaycım,avatar resmini çok begendim ve seni çok azimli görüdm inş tülüşle güsel sonuçlar alırısnız tatlım
bu arada tülüşüde kutluyorum bendeeeee
ayşecim, menün yine çok güsel cnm sen bu yaz eminimki hedef kilonda olcaksın
aklımda bişiy daha vardı yazıcka ama unuttumm
canım bayram dolayısıyla hem artılarımız çok olmasın diye yapmadı. şimdi hangisini baz alırsa diye ona göre yazdım bende. dediğin gibi 1 günlük dikkat bile çok farkettiriyor canım.sende yeşilçay ve suyla verdin bence maşallahhhhinş cnmmm çok azimli gördüm sizi lkuzummm
ya sorma tülüm ben dün vallahi billahi 69.2 çıktım
ama wc ye filan çıkmamıştım birde bişiyler yemiştim geç saatte
dünde bol su yeşilçay,wc derken birde akşam 9 da meyve yeidm en son
ondna kaynaklı asıl kilo şimdi çıktı
canımmmm olacak ya olacak ya olacaakkkk. saol canımmmm geri gelemesinler inşallahhhh.
gördüm şekerim gördüm ,1 kestane bişicik yapmaz ya,şükür bu kadr la atlattın... Allahım sanırım bu defa olcek
bende bende bende kutluyorum ortimi canım ortim verdiğim daim olsun,geri gelmeye yol bulamasınlar inşallahhhhhhhhhhh
evet canım azimliyim,tülinimin desteğide çok..bu son şansım b-fite son 3 ayım ve ben 3 ay içinde ne yaptıysam yaptım sonra bir bebek istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?