80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evettt gelelimmm tartıyaaaaaa.....kim artılarla birinci olucak bakalımmmmm.....

geçen hafta:56.0
bu hafta:56.4
gelen:400
başlangıç:84
hedef:48

biz eltimle konuşmuyoruz kavgalıyız...ne o benim ortamımda bulunmak ister nede ben onun...geçenlerde kızımın doğum gününü yaptımm..ama kaynanamlarda...onlar geldilerr...buğün akşamda onun kızının doğum günü var ama o beni arayıpta davet etmedi...kaynım sadece telefonda çağırdıı...ısrar etti...ama onlarınki kendi evlerinde olacakkk...sizce ne yapıyımm ben gitmemekte kararlıyımmm..ya hem kendi çağırmadı hem 1 kelime bile konuşmuyoruzz konuşmadığım bir insanın evine nasıl giderimm kendi geldiğinde ben kaynanamlarda yapmıştımm ama bu farklı kendi evinde olacakkkk.....

canımm bende merak ettim nasıl geçti sporun diye. oooh mis gibi 1 saatt harikasın.çok iyi yaptın salona gitmekle canım hayırlı olsun. güzel sözlerine teşekkürler canımmm..30 dan sonrada yaş zor söyleniyor otuuuuuzzzziki gibi :))))

canımmmmmmm çooooook çoooookkk teşekkür ederimmmmm. çantacı geldiii hanıııııımmmmmm

bence en güzel birincilik tebriğini ben aldım aaayyy. nilgünümde yapraklar çiçeklerrrr öpücüklerrrr verdi. şimdi her birinci bize niye yoktu der bak....saol canımmmmmmmmm

canımmmm güzel sözlerin için yürekten teşekkürler. eğer azmim sizede yansıyorsa bu beni dahada mutlu ve motive eder..sen takıl bana canımmmm. yemekten vazgeçmene hayran kaldım çok çok sevindim. bizler zaten sadece yazarak paylaştıgımız duygularımızla desteğiz birbirimize. ve paylaşımların en güzeli en samimiside bu benceee

canımm menün hariak. simit biz yiyoruzya ses çıkaramam sana. akşam k ile iyi yapmışsın spor da var maşaaalllaaahhh
günaydın kızlar, bende aranıza katılabılir miyim, motive olmaya ihtiyacım var. 86 kiloyum ben de..

hoşgeldin canım ben tülinnnn

canım zor bi konu. sen davet etmişmiydin eltini yoksa kaynanada oldugu içinmi geldiler??? bence eşine bi danış. bende gitmek istemezdim ama aile içinde sıkıntı olacaksa sende git 1 kelğime etmeden gel bence

günaydın kızlarrrr
akşam iyi akşamlar bişlem diyemeden çıktım daha dogrusu öyle kaldı pc burnu tıkanmış bebelerin

feryalcim, bencede listeye gitr cnm bugün tartıl ve canını sıkma tatlım kolay gider o 10 kilo yerleşmedigi için

elaycım,avatar resmini çok begendim ve seni çok azimli görüdm inş tülüşle güsel sonuçlar alırısnız tatlım
bu arada tülüşüde kutluyorum bendeeeee

ayşecim, menün yine çok güsel cnm sen bu yaz eminimki hedef kilonda olcaksın

aklımda bişiy daha vardı yazıcka ama unuttumm

veeee kilo bildirimimmmmm

deryammmmm liste olmadıgı için nasıl yapıcaksın son listeye göremi yoksa geçen haftaya göremi ????????

ben ikisinide yazayım canım sen hangisini alırsan al olurmu:))))

geçen haftaya göre:::::::

11.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 72.6

bu hafta : 71.5

giden : 1100gr

toplamda giden 21.5

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

son listeye göre::::::

11.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)

bu hafta : 71.5 (hoplayan smiley)

giden : 3400gr (yaprak atan smiley)

toplamda giden 21.5

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr

artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]

[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr

artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]

canımmmm teşekkür ederimmmmmm.gülümle başarıcaz inşallah. ne güzel eksilere geçtin bile. azimli arkadaşım maşallah

geçen hafta liste yapılmadımı, neye göre bildirim yapcaz ben geçen haftayı yazdım
deryoş gelince yine bildirim yaparız olmadı

canımmmm teşekkür ederimmmmmm.gülümle başarıcaz inşallah. ne güzel eksilere geçtin bile. azimli arkadaşım maşallah

inş cnmmm çok azimli gördüm sizi lkuzummm

ya sorma tülüm ben dün vallahi billahi 69.2 çıktım
ama wc ye filan çıkmamıştım birde bişiyler yemiştim geç saatte
dünde bol su yeşilçay,wc derken birde akşam 9 da meyve yeidm en son
ondna kaynaklı asıl kilo şimdi çıktı

gülüüüüüümmm gördünmü menümüüüüüüüü:))))))))))))
gördüm şekerim gördüm ,1 kestane bişicik yapmaz ya,şükür bu kadr la atlattın... Allahım sanırım bu defa olcek
sensi semracım tabisi,mucuks canım
sevindim canım iyi ol,yaşam enerjin bizlere çok güzel yansıyordu,kesilmesin...şişkinliğinde elbet geçecek...
bende bende bende kutluyorum ortimi canım ortim verdiğim daim olsun,geri gelmeye yol bulamasınlar inşallahhhhhhhhhhh

evet canım azimliyim,tülinimin desteğide çok..bu son şansım b-fite son 3 ayım ve ben 3 ay içinde ne yaptıysam yaptım sonra bir bebek istiyorummmmm

kızlarrrr günaydın ben DERYAya sordum geçen haftaya göre bildirim yapıcaz
en son listeye göre degillll....

geçen hafta kilo bildiriminde bulunduk ama liste yoktu ya işte o bildirimleri yazıverin gariiii

şinciiiiiiii benim bildirimimmm geliyoooooooooo

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorumm ama veremeyenleri de çaktırmadan tehdit ediyorummm
verelimmm artık şu kilolarımızııı kızlarrrrrr ha gayret anacım ha gayret

canım bayram dolayısıyla hem artılarımız çok olmasın diye yapmadı. şimdi hangisini baz alırsa diye ona göre yazdım bende. dediğin gibi 1 günlük dikkat bile çok farkettiriyor canım.sende yeşilçay ve suyla verdin bence maşallahhhh
canımmmm olacak ya olacak ya olacaakkkk. saol canımmmm geri gelemesinler inşallahhhh.

başlangıçç : 86 kg
geçen hafta : 74 kg
bu hafta : 72.400
giden: 1.600
toplamda giden: 13.600
hedef: 55
boy: 1.60
beden:42
spor: 120 dk.

ve ben kaçarrrrrrrrrr ayyy bayramın ilk ve ikinci günü çok yedimmmm ama sonraki günler işi sıkı tutunca gidiverdi kilolarrrr inşşş. hepbirlikte kurtulalım inşşşşşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…