nerdesin kaçak? özlettin kendini.bak bir şekilde uğraşyoruz elimizden geleni yapıyoruz.sen de artık düzenli gir ve paylaşımda bulun lütfen.
Çok Teşekkür ederim canım öğlen sana detaylı bilgi yazacağım…
Tabi ki alırım
tekrar hoşgeldin sevgicim. dediğin gibi bu kesin start olsun emi.bırakma artık biziiii
Evet bende duydum böyle bir şeyi,. Ve hatta avcı yapıya sahip olduğumuz için spor yaparken arada arkamızdan bişey kovalarcasına hızlı koşarşak ve daha sonra birkaç saniye dinlenip tekrar koşarşak daha çok kalori harcıyormuşuz.kitapta okudum vücut yediklerimizin fazlalarını yağa çevirip ilerde kullanmak üzere bekletiyo eskiden avcı bi millet olduğumuz için ve her zaman yiyecek bulunmadığı için genetiğimize kaydedilmiş vaziyette bu durum ne yazıkki.. sen verdikçe vücut kendini sıkıp daha az harcamaya ve her zaman yağ biriktirmeye çalışıyo doğal olarak hipotalamusa açlık hissi yolluyomuş durmadan böylece daha fazla üşüyüp daha fazla acıkıp eskisine göre daha az yakıp yağ oluşturmaya gayret gösteriyo.. ve en üst çıktığınız kilo vücudun harddiskinde her zaman kayıtlı kalıp asla silinmiyo her zaman da o kiloya dönmek için fırsat bekliyo eğer bu fırsat verilmezse vücutyla zamanla barış yapıp istenilen kiloya geliniyo fakat verdikten sonra en üst kilo anını kolladığı için daha dikkatli olunması gerekiyomuş.. 1 kiloya 10 gün koruma lazımmış..okuduklarımı paylaştım..açlığının sebebi o olmalı..
bennnnnnn gelllllllllllllldimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzz çukulata prenseslerimmm
hepinizi çok özledimmmm kuuuuuuuuu
Oooo tebrikler fıstık çok güzel vermişsin…Ben bunu nasıl unuturum nasıl :84::84::84:
Haftanın birincisi : violetttt
Arkadaşlar bu haftanın birincisi canımız ciğerimiz, biricik çantacımız tülin arkadaşımızdır.
Kendisini verdiği 2.4 kilodan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum
biz eltimle konuşmuyoruz kavgalıyız...ne o benim ortamımda bulunmak ister nede ben onun...geçenlerde kızımın doğum gününü yaptımm..ama kaynanamlarda...onlar geldilerr...buğün akşamda onun kızının doğum günü var ama o beni arayıpta davet etmedi...kaynım sadece telefonda çağırdıı...ısrar etti...ama onlarınki kendi evlerinde olacakkk...sizce ne yapıyımm ben gitmemekte kararlıyımmm..ya hem kendi çağırmadı hem 1 kelime bile konuşmuyoruzz konuşmadığım bir insanın evine nasıl giderimm kendi geldiğinde ben kaynanamlarda yapmıştımm ama bu farklı kendi evinde olacakkkk.....
veeee kilo bildirimimmmmm
deryammmmm liste olmadıgı için nasıl yapıcaksın son listeye göremi yoksa geçen haftaya göremi ????????
ben ikisinide yazayım canım sen hangisini alırsan al olurmu:))))
geçen haftaya göre:::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 72.6
bu hafta : 71.5
giden : 1100gr
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
son listeye göre::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 71.5 (hoplayan smiley)
giden : 3400gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr
artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]
başlangıçç : 86 kg
geçen hafta : 74 kg
bu hafta : 72.400
giden: 1.600
toplamda giden: 13.600
hedef: 55
boy: 1.60
beden:42
spor: 120 dk.
ve ben kaçarrrrrrrrrr ayyy bayramın ilk ve ikinci günü çok yedimmmm ama sonraki günler işi sıkı tutunca gidiverdi kilolarrrr inşşş. hepbirlikte kurtulalım inşşşşşşşşşşş.
banucum bitirelim bu işi artık canım yaa baksana yenilerin hepsi bize yetiştiler biz hala hedefimize ulaşamadık bu kış bu iş bitsin artık bide sana bişey soracaktım ben 2 haftadır spor yapıyorum kendimi incelmiş hissediyorum başlangıçta ölçülerimi almadıgım için tam bilemiyorum ama hissediyorum bunu ama rakam aşagıya düşmüyor spor yaparken gramlar daha mı zor gidiyor anlamadım ben bu işi :26:
cnmm vallahi benim aylardır verdiigm savaşa başkası olsa hedefininde altına düşerdi ama
bende verdiigm emekle rbi işe yaramadı cnm adetleirm düzenli olsa da pko nun izleirni taşıyor bünyem agır bir meta ve bozuk bir insülin direnci ile o yüzden montiye başladım cnm zor hemd eçok zor bir diyet monti ama
dedigin gibi hedefime ulaşmak istiyorum cnm
spora başladıgınd aincelirisn evet ama kilocuklarda az gider hatta artı bile çıkarsın önce kasların şişer
sonra iner cnm yani vermeidm sanırsın daha sonra daha kolay gide rkilocuklarr
Günaydiiiiiiiiinn Kizlaaaaaaaaaaaaar
Cok MutLuyummm Coooooookk
Kilo Bildirimi :
Ba$Langic: 88
Gecen Hafta: 73
Bu Hafta: 71
Giden: 2.kg
Toplam Giden: 17.kg :124:
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 38-40
Layyy Layyy Layyyy
Teyy Teyy Teyyyy
Ben Kilo Aldim Zannediyorduuuumm Amaa Ilk Defaa 2.kg Vermi$ Bulunuyorumm Hemde Hicc Bisey Yapmadan
Sabah $ok Oldum 71.Rakamini Görüncee , Dün Ben Simit Yidim , Tatli Yidim Nasilsa Arti Cikarim Diye
Onlarida Yimeseydim Kesin Rekor Kirip 70. Cikardim Bugün
Valla Deryooo$ Ablaa Gecen Hafta Liste Yapilmadi Amaaaa Banane Banane Gecen Haftadaki Bildirimleri
Göz Önünde Tutup Öyle Yaptim Ben Bildirimimi .. Yani Lütfeeen Rica Ediooom
Liste Yapilmami$ Olsada Gecen Haftadaki Bildirimlerden Yapak Bu Bildirimlerii
Karisik Yazdim HeycanlaAma Sen Anlarsin dimi LOLIITAA SEKERR LOKUMUUUMM
günaydın kızlar, bende aranıza katılabılir miyim, motive olmaya ihtiyacım var. 86 kiloyum ben de..
canımmmmmmm çooooook çoooookkk teşekkür ederimmmmm. çantacı geldiii hanıııııımmmmmm
bence en güzel birincilik tebriğini ben aldım aaayyy. nilgünümde yapraklar çiçeklerrrr öpücüklerrrr verdi. şimdi her birinci bize niye yoktu der bak....saol canımmmmmmmmm
kızlar çizelgemi yeni yıl hedefime biraz olsun beni motive etsin diye değiştirdim bayramda olmadı inşallah yılbaşında hedeflerimize ulaşırız kızlarrrrrr
Ben Kilo Aldim Zannediyorduuuumm Amaa Ilk Defaa 2.kg Vermi$ Bulunuyorumm Hemde Hicc Bisey Yapmadan
Sabah $ok Oldum 71.Rakamini Görüncee , Dün Ben Simit Yidim , Tatli Yidim Nasilsa Arti Cikarim Diye
Onlarida Yimeseydim Kesin Rekor Kirip 70. Cikardim Bugün
Valla Deryooo$ Ablaa Gecen Hafta Liste Yapilmadi Amaaaa Banane Banane Gecen Haftadaki Bildirimleri
Göz Önünde Tutup Öyle Yaptim Ben Bildirimimi .. Yani Lütfeeen Rica Ediooom
Liste Yapilmami$ Olsada Gecen Haftadaki Bildirimlerden Yapak Bu Bildirimlerii
Karisik Yazdim HeycanlaAma Sen Anlarsin dimi LOLIITAA SEKERR LOKUMUUUMM
hoşbuldum deniz ablacım ve nilgün ablacım..
evet banu abla bende ona seviniyorum ya yerleşmedi diye :)
kızlar bende bildirim yapıyım ama çarşambayı baz alıyorum çarşambadan cumaya..
başlangıç:76.7
bugün:75.8
giden:900 gram
hedef:70
spor: yok
boy:173
ayyy kızlar çok mutlu oldum ne güzelde vermişim hemen 900 gramı böyle giderim inşallah nazar değmesin inşallah böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?