80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnnnnnnn Güzellikler

kilo bildirimim

başlangıç:80
geçen hafta:74.300
bu hafta:74.400
gelen:100
toplam giden:5.600
beden:40
boy:1.77
spor:90 dk

Dün sabah 800 gr artıdaydım,bu sabah 100 gr
1 gün de sıkı tutunca,bol su,spor 700 gr gitmiş

Tülincim tebrikler canım,azmin takdire şayan
gülayla birlikte bomba gibi geliyorsunuz maşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
benim gibi sabit kalanlar ve veremeyenler üzülmesin bayram azizliği
inşallah haftaya güzel vekalıcı sonuçlar elde ederiz hepimiz

Son düzenleme:
Günaydın ben 3. Takımdanım.. Dünden beri kaptanlık yapıyorum :) Ve bildirim hakkında bir fikrim :)

Bugün bildirim yapılacakmı? yani listeyi hazırlamam gerekiyormu

nerdesin kaçak? özlettin kendini.bak bir şekilde uğraşyoruz elimizden geleni yapıyoruz.sen de artık düzenli gir ve paylaşımda bulun lütfen.

Kaçakın kurban olsun sana. Gledim güzelim artıkın hep buradayım…

Tabi ki alırım
Çok Teşekkür ederim canım öğlen sana detaylı bilgi yazacağım…

tekrar hoşgeldin sevgicim. dediğin gibi bu kesin start olsun emi.bırakma artık biziiii

Hoşbulduk bitenem. Evet artıkın geri dönüş yok…. Hep buradayım hep bildirimdeyim…. Hep sizleyim…

Evet bende duydum böyle bir şeyi,. Ve hatta avcı yapıya sahip olduğumuz için spor yaparken arada arkamızdan bişey kovalarcasına hızlı koşarşak ve daha sonra birkaç saniye dinlenip tekrar koşarşak daha çok kalori harcıyormuşuz.

bennnnnnn gelllllllllllllldimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzz çukulata prenseslerimmm
hepinizi çok özledimmmm kuuuuuuuuu

canımın içi hoş geldin…

Oooo tebrikler fıstık çok güzel vermişsin…

Ve herkese hayrılı cumalar olsun. Tüm muratlarınız bu mübarek günde kabul olsun arkadaşlar…

canım yazını görünce yazmadan edemedim bence sakın gitmee
hem konuşmuyosunuz hem kavgalısınız hem o kendi çagırmamışş hem çagırsa bile boşver
ama eşinle aranda sorun yaratacaksa gitmemen o zaman git tabiki yuvanın huzuru için ama yokk eşimi ilgilendiren bi durum yok diyosan bencee hiççççç gitme anacım tecrübeyle sabittirrr
sonra bide laf ederler kadına bak hem konuşmuyorum hemde bide çıkmış evime gelmiş diye ...
tabii kişiliğini bilmem etmem ama çogu böyle yanii
tabi bunlar benim naçizane fikirlerimm sadece

sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kuşum sana yazıcaktım unutmuşum hoşgeldin be ya nasılsınnn maşallah kilocuklarda veirlmiş bayramda tebrikler yavrimuuuuuuu

burçin
bende sevda ile hem fikirim gitme cnm tecrübeye sabittir bendede bi bahane uydur

bildirim:

baslangıc: 90
gecen hafta: 75,6
bu hafta: 77,7
gelen: 2,1
hedef: 68
beden: 42
boy: 178
spor: yok

kesin 2 kilo artım var diye kendimi hazırlıyordum en kötüye ama yine beklemiyormuşum bu kadarını.
hakettim napım. bu hafta inş telafi edecegim. utandım valla ya

günaydin kizlar,bugün biraz daha iyiyim cok sükür,artiailer üzülmesin cabuk gelen cabuk gidiyor..

bizim burda bayram olmadigi icin beni pek etkilemedi ama dogru dürüst diyet yaptigimda söylenemez.

bildirim:

baslangic:66
gecen hafta:63.1
bu hafta:63
bu hafta giden:10o gr
toplamda giden:3
spor :yok
beden:42-44
boy:161

[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr

artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]

tebrkler kizlar

selam kızlar bende hemen bildirimimi yapayım dün geçen haftaya göre 300 gr. eksikken bugün gene aynen almışım gramları akşam yemeklerini azıcık kaçırdımı benim işim bitiyor birde son dönemde çereze dadandım bir daha eve almayacagım gördümü dayanamıyorum

başlangıç 86.100

geçen hafta 63.700

bu hafta 63.700

gelen -giden yok

toplam giden: 22.400

hedef :60

spor : 60 dk.

63 den nefret ettim kızlar yaa tam 6 haftadır yerimde sayıyorummmmm

Son düzenleme:
banucum bitirelim bu işi artık canım yaa baksana yenilerin hepsi bize yetiştiler biz hala hedefimize ulaşamadık bu kış bu iş bitsin artık bide sana bişey soracaktım ben 2 haftadır spor yapıyorum kendimi incelmiş hissediyorum başlangıçta ölçülerimi almadıgım için tam bilemiyorum ama hissediyorum bunu ama rakam aşagıya düşmüyor spor yaparken gramlar daha mı zor gidiyor anlamadım ben bu işi :26:

kilo bildirimi

başlangıç:90
g.hafta:73.6
bu hafta:74.8
gelen:1.2
t.giden:15.2
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:90 dak.(yürüyüş bandı)

bayram tatili iyiki azmış yani, bide 9 gün olsaydı kaç kilo alcaktım kim bilir

kızlar çizelgemi yeni yıl hedefime biraz olsun beni motive etsin diye değiştirdim bayramda olmadı inşallah yılbaşında hedeflerimize ulaşırız kızlarrrrrr

Günaydiiiiiiiiinn Kizlaaaaaaaaaaaaar

Cok MutLuyummm Coooooookk

Kilo Bildirimi :

Ba$Langic: 88
Gecen Hafta: 73
Bu Hafta: 71
Giden: 2.kg
Toplam Giden: 17.kg :124:
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 38-40

Layyy Layyy Layyyy
Teyy Teyy Teyyyy

Ben Kilo Aldim Zannediyorduuuumm Amaa Ilk Defaa 2.kg Vermi$ Bulunuyorumm Hemde Hicc Bisey Yapmadan
Sabah $ok Oldum 71.Rakamini Görüncee , Dün Ben Simit Yidim , Tatli Yidim Nasilsa Arti Cikarim Diye
Onlarida Yimeseydim Kesin Rekor Kirip 70. Cikardim Bugün

Valla Deryooo$ Ablaa Gecen Hafta Liste Yapilmadi Amaaaa Banane Banane Gecen Haftadaki Bildirimleri
Göz Önünde Tutup Öyle Yaptim Ben Bildirimimi .. Yani Lütfeeen Rica Ediooom
Liste Yapilmami$ Olsada Gecen Haftadaki Bildirimlerden Yapak Bu Bildirimlerii

Karisik Yazdim Heycanla Ama Sen Anlarsin dimi LOLIITAA SEKERR LOKUMUUUMM

cnmm vallahi benim aylardır verdiigm savaşa başkası olsa hedefininde altına düşerdi ama
bende verdiigm emekle rbi işe yaramadı cnm adetleirm düzenli olsa da pko nun izleirni taşıyor bünyem agır bir meta ve bozuk bir insülin direnci ile o yüzden montiye başladım cnm zor hemd eçok zor bir diyet monti ama
dedigin gibi hedefime ulaşmak istiyorum cnm

spora başladıgınd aincelirisn evet ama kilocuklarda az gider hatta artı bile çıkarsın önce kasların şişer
sonra iner cnm yani vermeidm sanırsın daha sonra daha kolay gide rkilocuklarr

canım senin yerinde bi başkası olsa zaten bu bahanelere sıgınıp aynen devam ederdi hayatına.sen nerden nereye geldin bu bünyeye ragmen.benimde insülin degerlerim dengesiz düşük şekerle yaşıyorum sürekli doktor yine tahlil isteyecekti geçen gün bahane uydurup kaçtım.insülin direnci çok zor maalesef ben sık sık yemeden duramam mesala.ama monti yapamıyorum çok fazla kural var ve ben sıkıya gelemiyom.inşallah monti sayesinde kalanlarda hızla giderler canım.

spora devam etmek istiyorum saglıgım içinde buna mecburum tüm gün oturmaktan bacaklarım belim tutuluyor artık.inşallah dediğin gibi daha sonra kolayca vermeye başlarım canım

hoşbuldum deniz ablacım ve nilgün ablacım..

evet banu abla bende ona seviniyorum ya yerleşmedi diye :)

kızlar bende bildirim yapıyım ama çarşambayı baz alıyorum çarşambadan cumaya..

başlangıç:76.7

bugün:75.8

giden:900 gram

hedef:70

spor: yok

boy:173

ayyy kızlar çok mutlu oldum ne güzelde vermişim hemen 900 gramı böyle giderim inşallah nazar değmesin inşallah böyle devam

benim kilo vermek istememdeki büyük etkenlerde şunlar kızlar en zayıf halimle aldığım pantolona girememem 70 kilo oluncada beyaz pantolon alıcam şimdi oluyo fakat yanlarım çıkıyo işte sonra lc waikikide pembe düz v yakalı bi triko gibi kazak görmüştüm onu alcam bide lens yani bunlar kendime hediye olcak 70 kilo olmadan almıyorum inat ettim hiç bi kıyafeti almııcam

kızlarrrr

çok üzgünüm geçen hafta verdiğim 900 gramı bayramda geri almışım ama aslındaben her bayram 1,5 kilo falan alırdım inanın bu kendimi tutmuş halim nese

deryacım geçen hafta liste yapmamıştın ya ben o hafta 900 vermiştim onu saymazsak aynıyım sayarsak 900 artıyım

başlanğıç 83,3
geçen hafta :80,5
bu hafta 80,5
giden yok
spor yok
su yok
beden 42-44

haftaya yanidan 7 leri görmeliyim bu hafta çok çaba sarf edicem kızlar

burcu tebrikler canım süpersinnnnn

günaydın kızlar, bende aranıza katılabılir miyim, motive olmaya ihtiyacım var. 86 kiloyum ben de..

Tabi ki katılabilirsin hoşgeldin ben derya

O da senin şansın tülüüüüm

kızlar çizelgemi yeni yıl hedefime biraz olsun beni motive etsin diye değiştirdim bayramda olmadı inşallah yılbaşında hedeflerimize ulaşırız kızlarrrrrr

Denizim çaldım bunu zaten o görüntüye bayılırım ve yılbaşı yılın en anlamı günüdür benim için, o yüzden çok güzel motive olacak bana, o çizelgeye bakıp bakıp gaza geleceğim
Teşekkürler denizim fikir için

Ablasının bir tanesi, moralini bozmak hiiiç istemem ama tartın bozulmuş filan olabilir mi :26: Sinit tatlı yedim dedin ya o yüzden dedim, normal değil gibi geldi :26:
Ayrıca zaten bilirimleri geçen haftaya göre yapacağız canım

Feryalim harikasın, böyle böyle gidecek inşallah.. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…