80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıııın

Canlar bildirimler geçen haftaya göre yapılacak, son listeye göre değil. Umarım herkes bir kenara kaydetmiştir

Gelelim bana ;

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.7
Gelen-giden yok
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 120 dakika yürüyüş
Beden 44
Boy 1.77

Canlar hafta içi +2 kiloya kadar çıkmıştım ki çok şükür sabite dönebildim..Bayram telaşında bile verenleri diğer haftalardan çok farklı şekilde ayrı bir tebrik ederim, her övgüyü hakediyorsunuz

canım sana şapka çıkarıyorum süper ötesi bişe bu bayramda nası ettin kız sen bunu ben tuta tuta yine 900 gram almışım ama kendimce iyi buldum bir iki güne gider umarımm

tebriklerr bacımm

canım o zaman ben düzeltiyimmm

başlangıç:83,3
geçen hafta 79,6
bu hafta 80,5
gelen 900
boy:168
beden 42-44
spor yok su yok

sevgiler

Arkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorum ama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.

Deryooo$umm Yok Ablammmm
Tartimin Pilini Daha Gecen Hafta Degi$timm , Yani % 100 Dogruuuu
Hem Ben Biliyorsun Iki Tartida Tartiliyorum , Hem Dijital Hem Emektarda ..
Ikisindede 71.Tam Gösterdiii

3.Ayda Bir Prensesim Gelio Ya Benim Onun Büyüüük Etkisi Var Bende ,
Yani Balon Gibi Patliyorum Kilo Veriyorum

Ohh Ohh Gecen Haftaya Göre Yapiyorsak Bildirimii Eksii 2.Kg Ile Gircem Listeye Bu Haftaa

Layy Layy Layy .. Ohh Ohhh Cok Mutluyumm

Aynen tatlım artık yeter. Ben de çizelgemi yapayım da bi bismillah deyip başlayayım. Buradakı arkadaşlara baktıkça gaza geldim haftaya cuma bakalım kaç kilo çıkıcam. Hepiniz süpersinizzz. Umarım size layık olurum şekerler, mahçup olmama. Zira geçmişim bırakılmış diyet serüvenleri ve başarısızlıklarla dolu. Sabah 3 dilim kepekli ekmek yediğim için , (haa bir de malesef şekerli çay içtim) Oğlen salat yiyeyim. Akşama Allah kerim. Öpüyorum güzeller hepinizi. Bu arada yaş: 33, boy: 1.65, Kilo:88, beden: bilmek bile istemiyorum hele dillendirmek hiiiç istemiyoruummm. Öpüyorummmmmmm.

saol derya ablacım inşallah gidecek tıkır tıkır :)

kızlar bugün arkadaşımın doğum günü var akşam yine geldi benim doğum günü mevsimleri ya :) yarım dilim pasta yesem bişey olurmuki

canım senide çok tebrik ettim maşallah 6 lara azıcık kalmış

saol derya ablacım inşallah gidecek tıkır tıkır :)

kızlar bugün arkadaşımın doğum günü var akşam yine geldi benim doğum günü mevsimleri ya :) yarım dilim pasta yesem bişey olurmuki

feryalcim bence ye biraz pasta bugün cuma çok kaçamak olmamakla beraber ye azıcık tatlım

kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.

valla bende bugün başladım inşallah güzel sonuçlar alırız. tarihimin en kilolu günlerini yaşıyorum ve kendimi hiç sevmiyorum artık zayıflayınca giyerim diye aldığım bi sürü kıyafetim var ama şu sıralar siyahtan başka bişey giymiyorum hadi kolay gelsin hepimize düzenli beslenelim. bu arada benim de yaş : 25 boy: 1.70 kilo: 83 kpss gibi kahrolası bişeyle de uğraşıyorum dualarınız istiyorum. hoşçakalınnnnn :))))

kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.

ah canımm ah kilo almak o kadar kolay ki insan farkına bile varmıyor hepimiz onlardan kurtulmak için burdayız. arkadaşların verdikleri kiloları okudukça motive oldum ben. inş hep birlikte vereceğiz yeter ki isteyelim. bende bugün başladım. kolay gelsin hepimize.

Aramiza Yeni Katilan Arkadaslar Hosgeldinizz
Azminiz ve Motivasyonunuz Daim Oluuur Insallahh ..

Ben Burcu 21.Yasindayim ve Bugün Tam 8.Ay Oldu Hem Buradayim Hem Diyetteyim

Ben Bu 11.11.11 Tarihini Cok Sevdim Ya
Bana $ansLi Geldi vede 8.ci Ayimi Doldurdum Diyet Tarihimde ..

Eki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
Feryalcim bence çok hoşsun canım göze batan hiçbişi yokk gayet güzelsinnn
ama tabiki kendini iyi hissettiğin kiloda ol inşşş. yakın zamanda basarırsın canım
oooo hoşgeldin canımmmm. sevdam kesin dönüşmü:))))
kesin dönüşşşşş inşşşşşş. kuşummm
sende hoşgeldinnn bitanesiii nasılsın canım görünmüyorsunn ? artık buralarda ol bakk özletme kendinii
banuşummmmmmm canım benim öncelikle tekrar tekrar geçmişler olsunnn ogluşlarınaa Rabbim ömürlerini uzun etsin inşşş. sagoll yawrimu sagolll valla iki gün berbattı ama sonra toparladım iki tokatt caktım kendimee şşşştttt kendine gelll alooooo noluyooo dedimmmm tokatlar işe yaradııı
üzülme zekiyecimmm halledersin sennnn
sagoll yaseminimmm
denizcim üzülme güzelimm en kısa sürede halledersin merak etmee
brcummmmm ablammm tebrikkk ederimmm yawrusuuu maşallahhh canım çok sevindimmmm
canım hoşgeldinnn merak etme hepbirlikte basarıcaz inşşş. bende 86 kg ile basladım bu serüvene ve bugün tartıda 72 leri gördümm isteyince oluyorrr merak etme canım başarılarrr hersey gönlünce olsun inşşş.

kızlarrrrrrrr hepinizi tebrik ederimmmmmm

canımmm maşallah ne güzel vermişsin ne güzel 72 yi gömüşsünnn.tebriklerrr
canım teşekkür ederimmmmm. ben azmediyorsam herkes eder. yıllarca aldım verdimmm..sende 100 grla kurtardın.bu hafta eksilerdesin inşallahhh...
tekrar hoşgeldin canımmmm...teşekkür ederimmm....
canım üzme kendini bu hafta yeni başlangıçlarla geliyoruz.ben eminim bu hafta halledeceğine...
canım sporda var ama gelen gelmiş. bu hafta halledersin inşallaahhh
tüüüüü maşallaaaahhhhhh..canım harikasınnnnnnnn
canım maşallah 2 günde 900 gr harikaaaaa

O da senin şansın tülüüüüm
:13:
canımmmm senin sayende tekrar teşekkürlerr...
ooo haftaiçi 2000den düşmek kolaymı maşallahhh canımmm
canım sana şapka çıkarıyorum süper ötesi bişe bu bayramda nası ettin kız sen bunu ben tuta tuta yine 900 gram almışım ama kendimce iyi buldum bir iki güne gider umarımm

tebriklerr bacımm
canımmmm çok çok teşekkür ederimmmm bayram süresince değil aslında canım son 2 gün iyice gitti. çabuk gelen çabuk gidiyo.çok şükürr. seninkide hemen gider inşallah..ama baksana 2 kg 1700 veren doluuuuu maşallahhh.tutan tutmuş :)))))
canım hoşgeldin ben tülin. bize takılmaya devam et.menülerini paylaş.yanlışlarımızı birlikte görelim..
canım hoşgeldin ben tülin. yıllara yapılmış bırakılmış serüverenler bizdede çok. ama buradan kopmazsan gör bak neler olacak :=))

Hoşbuldummm :) valla bayıldım verdiğiniz kilolara. bu tarih başlangıç için inşallah bize de şanslı gelir. tam gaz aranızdayım ve cidden kararlıyım. evlenmeden önce yine 80 üstü olmuştum ama düğüne kadar incecik oldum verdim hepsini lakinnnnnnnn 1.5 yılda hepsini geri aldım. pöffff neyse motivasyonumu bozmadan devam edicem. teşekkürler....

hoşgeldin canım ben tülin. bir ayda 11 kg çok çok fazla. ama hızla gelen hızla gider canım. bol su içmeyi unutma. kolay gelsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…