veeee kilo bildirimimmmmm
deryammmmm liste olmadıgı için nasıl yapıcaksın son listeye göremi yoksa geçen haftaya göremi ????????
ben ikisinide yazayım canım sen hangisini alırsan al olurmu:))))
geçen haftaya göre:::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 72.6
bu hafta : 71.5
giden : 1100gr
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
son listeye göre::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 71.5 (hoplayan smiley)
giden : 3400gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
Günaydıııın
Canlar bildirimler geçen haftaya göre yapılacak, son listeye göre değil. Umarım herkes bir kenara kaydetmiştir
Gelelim bana ;
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.7
Gelen-giden yok
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 120 dakika yürüyüş
Beden 44
Boy 1.77
Canlar hafta içi +2 kiloya kadar çıkmıştım ki çok şükür sabite dönebildim..Bayram telaşında bile verenleri diğer haftalardan çok farklı şekilde ayrı bir tebrik ederim, her övgüyü hakediyorsunuz
Arkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorumama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.
Deryooo$umm Yok Ablammmm
Tartimin Pilini Daha Gecen Hafta Degi$timm , Yani % 100 Dogruuuu
Hem Ben Biliyorsun Iki Tartida Tartiliyorum , Hem Dijital Hem Emektarda ..
Ikisindede 71.Tam Gösterdiii
3.Ayda Bir Prensesim Gelio Ya Benim Onun Büyüüük Etkisi Var Bende ,
Yani Balon Gibi Patliyorum Kilo Veriyorum
Ohh Ohh Gecen Haftaya Göre Yapiyorsak Bildirimii Eksii 2.Kg Ile Gircem Listeye Bu Haftaa
Layy Layy Layy .. Ohh Ohhh Cok Mutluyumm
saol derya ablacım inşallah gidecek tıkır tıkır :)
kızlar bugün arkadaşımın doğum günü var akşam yine geldi benim doğum günü mevsimleri ya :) yarım dilim pasta yesem bişey olurmuki
canım senide çok tebrik ettim maşallah 6 lara azıcık kalmış
feryalcim bence ye biraz pasta bugün cuma çok kaçamak olmamakla beraber ye azıcık tatlım
Aynen tatlım artık yeter. Ben de çizelgemi yapayım da bi bismillah deyip başlayayım. Buradakı arkadaşlara baktıkça gaza geldim haftaya cuma bakalım kaç kilo çıkıcam. Hepiniz süpersinizzz. Umarım size layık olurum şekerler, mahçup olmama. Zira geçmişim bırakılmış diyet serüvenleri ve başarısızlıklarla dolu. Sabah 3 dilim kepekli ekmek yediğim için , (haa bir de malesef şekerli çay içtim) Oğlen salat yiyeyim. Akşama Allah kerim. Öpüyorum güzeller hepinizi. Bu arada yaş: 33, boy: 1.65, Kilo:88, beden: bilmek bile istemiyorum hele dillendirmek hiiiç istemiyoruummm. Öpüyorummmmmmm.
kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
Feryalcim bence çok hoşsun canım göze batan hiçbişi yokk gayet güzelsinnnEki Görüntüle 286530 kızlar kusura bakmayın kafamı kapatcam diye fazla karaladım çirkin oldu ama işte şuanki halim bu yanlar göbek üst artık bi pantolon alırken yanlarım çıkmasın istiyorum ya
kesin dönüşşşşş inşşşşşş. kuşummmoooo hoşgeldin canımmmm. sevdam kesin dönüşmü:))))
sende hoşgeldinnn bitanesiiiKaçakın kurban olsun sana. Gledim güzelim artıkın hep buradayım…
Çok Teşekkür ederim canım öğlen sana detaylı bilgi yazacağım…
Hoşbulduk bitenem. Evet artıkın geri dönüş yok…. Hep buradayım hep bildirimdeyim…. Hep sizleyim…
Evet bende duydum böyle bir şeyi,. Ve hatta avcı yapıya sahip olduğumuz için spor yaparken arada arkamızdan bişey kovalarcasına hızlı koşarşak ve daha sonra birkaç saniye dinlenip tekrar koşarşak daha çok kalori harcıyormuşuz.
canımın içi hoş geldin…
Oooo tebrikler fıstık çok güzel vermişsin…
Ve herkese hayrılı cumalar olsun. Tüm muratlarınız bu mübarek günde kabul olsun arkadaşlar…
banuşummmmmmm canım benim öncelikle tekrar tekrar geçmişler olsunnn ogluşlarınaa Rabbim ömürlerini uzun etsin inşşş. sagoll yawrimu sagolll valla iki gün berbattı ama sonra toparladım iki tokatt caktım kendimee şşşştttt kendine gelll alooooo noluyooo dedimmmmsevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kuşum sana yazıcaktım unutmuşum hoşgeldin be ya nasılsınnn maşallah kilocuklarda veirlmiş bayramda tebrikler yavrimuuuuuuu
burçin
bende sevda ile hem fikirim gitme cnm tecrübeye sabittir bendede bi bahane uydur
üzülme zekiyecimmm halledersin sennnnbildirim:
baslangıc: 90
gecen hafta: 75,6
bu hafta: 77,7
gelen: 2,1
hedef: 68
beden: 42
boy: 178
spor: yok
kesin 2 kilo artım var diye kendimi hazırlıyordum en kötüye ama yine beklemiyormuşum bu kadarını.
hakettim napım. bu hafta inş telafi edecegim. utandım valla ya
sagoll yaseminimmmtebrkler kizlar
denizcim üzülme güzelimm en kısa sürede halledersin merak etmeekilo bildirimi
başlangıç:90
g.hafta:73.6
bu hafta:74.8
gelen:1.2
t.giden:15.2
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:90 dak.(yürüyüş bandı)
bayram tatili iyiki azmış yani, bide 9 gün olsaydı kaç kilo alcaktım kim bilir
brcummmmm ablammm tebrikkk ederimmm yawrusuuu maşallahhh canım çok sevindimmmmDeryooo$umm Yok Ablammmm
Tartimin Pilini Daha Gecen Hafta Degi$timm , Yani % 100 Dogruuuu
Hem Ben Biliyorsun Iki Tartida Tartiliyorum , Hem Dijital Hem Emektarda ..
Ikisindede 71.Tam Gösterdiii
3.Ayda Bir Prensesim Gelio Ya Benim Onun Büyüüük Etkisi Var Bende ,
Yani Balon Gibi Patliyorum Kilo Veriyorum
Ohh Ohh Gecen Haftaya Göre Yapiyorsak Bildirimii Eksii 2.Kg Ile Gircem Listeye Bu Haftaa
Layy Layy Layy .. Ohh Ohhh Cok Mutluyumm
canım hoşgeldinnn merak etme hepbirlikte basarıcaz inşşş. bende 86 kg ile basladım bu serüvene ve bugün tartıda 72 leri gördümm isteyince oluyorrr merak etme canım başarılarrr hersey gönlünce olsun inşşş.kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
canımmm maşallah ne güzel vermişsin ne güzel 72 yi gömüşsünnn.tebriklerrrbaşlangıçç : 86 kg
geçen hafta : 74 kg
bu hafta : 72.400
giden: 1.600
toplamda giden: 13.600
hedef: 55
boy: 1.60
beden:42
spor: 120 dk.
ve ben kaçarrrrrrrrrr ayyy bayramın ilk ve ikinci günü çok yedimmmm ama sonraki günler işi sıkı tutunca gidiverdi kilolarrrr inşşş. hepbirlikte kurtulalım inşşşşşşşşşşş.
canım teşekkür ederimmmmm. ben azmediyorsam herkes eder. yıllarca aldım verdimmm..sende 100 grla kurtardın.bu hafta eksilerdesin inşallahhh...Günaydınnnnnnnnnnnn Güzellikler
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:74.300
bu hafta:74.400
gelen:100
toplam giden:5.600
beden:40
boy:1.77
spor:90 dk
Dün sabah 800 gr artıdaydım,bu sabah 100 gr
1 gün de sıkı tutunca,bol su,spor 700 gr gitmiş
Tülincim tebrikler canım,azmin takdire şayan
gülayla birlikte bomba gibi geliyorsunuz maşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
benim gibi sabit kalanlar ve veremeyenler üzülmesin bayram azizliği
inşallah haftaya güzel vekalıcı sonuçlar elde ederiz hepimiz
tekrar hoşgeldin canımmmm...teşekkür ederimmm....Hoşbulduk bitenem. Evet artıkın geri dönüş yok . Hep buradayım hep bildirimdeyim . Hep sizleyim
Oooo tebrikler fıstık çok güzel vermişsin
Ve herkese hayrılı cumalar olsun. Tüm muratlarınız bu mübarek günde kabul olsun arkadaşlar
canım üzme kendini bu hafta yeni başlangıçlarla geliyoruz.ben eminim bu hafta halledeceğine...bildirim:
baslangıc: 90
gecen hafta: 75,6
bu hafta: 77,7
gelen: 2,1
hedef: 68
beden: 42
boy: 178
kesin 2 kilo artım var diye kendimi hazırlıyordum en kötüye ama yine beklemiyormuşum bu kadarını.
hakettim napım. bu hafta inş telafi edecegim. utandım valla ya
canım sporda var ama gelen gelmiş. bu hafta halledersin inşallaahhhkilo bildirimi
başlangıç:90
g.hafta:73.6
bu hafta:74.8
gelen:1.2
t.giden:15.2
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:90 dak.(yürüyüş bandı)
bayram tatili iyiki azmış yani, bide 9 gün olsaydı kaç kilo alcaktım kim bilir
tüüüüü maşallaaaahhhhhh..canım harikasınnnnnnnnGünaydiiiiiiiiinn Kizlaaaaaaaaaaaaar
Cok MutLuyummm Coooooookk
Kilo Bildirimi :
Ba$Langic: 88
Gecen Hafta: 73
Bu Hafta: 71
Giden: 2.kg
Toplam Giden: 17.kg :124:
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 38-40
Layyy Layyy Layyyy
Teyy Teyy Teyyyy
Ben Kilo Aldim Zannediyorduuuumm Amaa Ilk Defaa 2.kg Vermi$ Bulunuyorumm Hemde Hicc Bisey Yapmadan
Sabah $ok Oldum 71.Rakamini Görüncee , Dün Ben Simit Yidim , Tatli Yidim Nasilsa Arti Cikarim Diye
Onlarida Yimeseydim Kesin Rekor Kirip 70. Cikardim Bugün
Valla Deryooo$ Ablaa Gecen Hafta Liste Yapilmadi Amaaaa Banane Banane Gecen Haftadaki Bildirimleri
Göz Önünde Tutup Öyle Yaptim Ben Bildirimimi .. Yani Lütfeeen Rica Ediooom
Liste Yapilmami$ Olsada Gecen Haftadaki Bildirimlerden Yapak Bu Bildirimlerii
Karisik Yazdim HeycanlaAma Sen Anlarsin dimi LOLIITAA SEKERR LOKUMUUUMM
canım maşallah 2 günde 900 gr harikaaaaahoşbuldum deniz ablacım ve nilgün ablacım..
kızlar bende bildirim yapıyım ama çarşambayı baz alıyorum çarşambadan cumaya..
başlangıç:76.7
bugün:75.8
giden:900 gram
hedef:70
boy:173
ayyy kızlar çok mutlu oldum ne güzelde vermişim hemen 900 gramı böyle giderim inşallah nazar değmesin inşallah böyle devam
canımmmm senin sayende tekrar teşekkürlerr...
O da senin şansın tülüüüüm
:13:
ooo haftaiçi 2000den düşmek kolaymı maşallahhh canımmmGünaydıııın
Canlar bildirimler geçen haftaya göre yapılacak, son listeye göre değil. Umarım herkes bir kenara kaydetmiştir
Gelelim bana ;
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.7
Gelen-giden yok
Toplamda giden 14.3
Hedef 68
Spor 120 dakika yürüyüş
Beden 44
Boy 1.77
Canlar hafta içi +2 kiloya kadar çıkmıştım ki çok şükür sabite dönebildim..Bayram telaşında bile verenleri diğer haftalardan çok farklı şekilde ayrı bir tebrik ederim, her övgüyü hakediyorsunuz
canımmmm çok çok teşekkür ederimmmm bayram süresince değil aslında canım son 2 gün iyice gitti. çabuk gelen çabuk gidiyo.çok şükürr. seninkide hemen gider inşallah..ama baksana 2 kg 1700 veren doluuuuu maşallahhh.tutan tutmuş :)))))canım sana şapka çıkarıyorum süper ötesi bişe bu bayramda nası ettin kız sen bunu ben tuta tuta yine 900 gram almışım ama kendimce iyi buldum bir iki güne gider umarımm
tebriklerr bacımm
canım hoşgeldin ben tülin. bize takılmaya devam et.menülerini paylaş.yanlışlarımızı birlikte görelim..Arkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorumama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.
canım hoşgeldin ben tülin. yıllara yapılmış bırakılmış serüverenler bizdede çok. ama buradan kopmazsan gör bak neler olacak :=))Aynen tatlım artık yeter. Ben de çizelgemi yapayım da bi bismillah deyip başlayayım. Buradakı arkadaşlara baktıkça gaza geldim haftaya cuma bakalım kaç kilo çıkıcam. Hepiniz süpersinizzz. Umarım size layık olurum şekerler, mahçup olmama. Zira geçmişim bırakılmış diyet serüvenleri ve başarısızlıklarla dolu. Sabah 3 dilim kepekli ekmek yediğim için , (haa bir de malesef şekerli çay içtim) Oğlen salat yiyeyim. Akşama Allah kerim. Öpüyorum güzeller hepinizi. Bu arada yaş: 33, boy: 1.65, Kilo:88, beden: bilmek bile istemiyorum hele dillendirmek hiiiç istemiyoruummm. Öpüyorummmmmmm.
Aramiza Yeni Katilan Arkadaslar Hosgeldinizz
Azminiz ve Motivasyonunuz Daim Oluuur Insallahh ..
Ben Burcu 21.Yasindayim ve Bugün Tam 8.Ay Oldu Hem Buradayim Hem Diyetteyim
Ben Bu 11.11.11 Tarihini Cok Sevdim Ya
Bana $ansLi Geldivede 8.ci Ayimi Doldurdum Diyet Tarihimde ..
kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?