80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DERYAMMMM TÜLÜMMMM
sizlerii de çokkkkkkkkkkk tebrikkkk ederimmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrr

ne demek deryacım bende kardan adamı seçecektimde hediye paketi renkli renkli çok hoşuma gitti bide kendime almak istediğim siyah topuklu bi çizme var o aklıma geldi oyüzden onu seçtim. benim kızımda bayılır yılbaşına yılbaşı onun için çok önemli kreşte hediyeleşiyorlardı çok mutlu oluyordu.heryılbaşında kar yagmasını bekler yavrum.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.......
metu ve kestandı sanırım

buradan ayrılmayın,paylaşımda bulunun bol bol menüleirnizi yazın
emin olunki başarıcaksınız

kestan bence bünyen ödem yapmıştrr yani bir ayda 11 kilo verilmeyecegi gibi alınmazda cnm
bool su iç bitki çayı iç gider ödemler

kızlar bu hafta olmadı artılardayım verdiyimide aldım İNŞALLAH haftaya telafi ederim

başlangıc 86

gecen hafta 80

bu hafta 81.100

gelen 1.100

boy 1.65

hedef 70

mantıları tatlıları yersem böyle olur tabi

Son düzenleme:
kızlar öğle tatilinde tartılıp geldim.
geçen haftalarda 89 u görmüştüm sonra 88 oldum bayramda yine 89 gördüm. öğle tatilinde tartıldığımda 87.3 olduğumu görünce çok sevindim üstelik kahvaltı çay ve öğle yemeği de cabası... çok mutlu oldum valla. startıma bu kiloyla başlıyorum bilginiz olsun. ve ekte de göreceğiniz gibi detaylı tartı bilgilerim var.

başlangıç ve şu an ki kilo:87.300
hedef kilo: 55
beden 48
boy 172
yaş 32
spor şimdilik yok.

Eklentiler

• $Image001.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $Image002.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 34
merhabalar canlarım.
bayramda annemdeydim.düzcede.
bayramın 2.günü kaynım aradı.memleketten dönüyorlardı gelinimde kalcam demiş.
o gece geldiler.ertesi gün istanbula döndüler.çok güzel geçti bayram benim için.
tek sorunum reglim aksadı bu ay.çok şişim.bir gelsede mübarek kafamda vücudumda rahatlasa.
bildirim:
başlangıç:80
geçen hafta:77.00
bu hafta:77.00
gelen giden yok
spor:150 dak.
hedef:65
boy:1.55
beden:42-44
bu arada kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ederim.
tülincim tebrikler canım.

Arkadaşlar çizelgemi yapamadım. Yani her şeyi doğru yaptım ama site kabul etmedi .Acaba mesaj saysıyla mı alakalı. Yaaaa çizelgeli daha motive edici oluyor. Neyse şekerler denemey devamm. Bu arada sıcak karşılamalar için çok teşekkürlerr çokkk hoş buldummmmmm.

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnnn....bayram temizliği ,bayram ,yatılı gelen misafirler derken pc ye hiç dokunamadım bile...ben ilk cuma bildirimi yapıyorum bu hafta..
başlangıç kilom :83
15 günlük sonuç :80.5
giden :2.5
hedef :70
beden :44
spor :yok

canımmm bende yeniyim mesaj sayısıyla alakası yok galiba bende ilk denemelerimde yapamamıştım ama başardım sonunda :)))) yardım etmek isterim. kolay gelsinn

Meraba ablacıklarımmm

Bu gün cuma aylardan sonra ilk bildirimim
bu yüzden çok heycanlıyım bennn erkenden yapamıyorum ama sabahçıyım ben
Gelelim bildirimime

Kilo Bildirimii
Başlangıç : 100
geçen hafta : 76.9
Bu hafta : 75.6
giden : 1.300 gr
toplamda giden :24.4
Hedef : 65
boy : 1.76
beden : 40- 42
spor : yok

Böyleydi sanırım böyle hatırlıyorumm bildirimlerimizi :44:

hoşbuldummm teşekkürler :)) ben bundan sonra hep buralardayım inş bol bol görüşeceğiz ben bırakırsam siz beni tutun lütfen :))))) sevgiler..

zeynep
hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen annen rahatsızdı sanırım en son nasıl oldu?
nikini nedne degiştiridn bu arada
Ablacım girmeye çalışırken hep yanlış yazıyordum olmuyodu
baya bir süre yanlış girince hep dayanamadım değiştirdim ben bu daha kolay geldi bana

Zeynebim harikasın tatilde bile kilo vermişsin

Teşekkür ederim ablacım bildirimi nasıl yapcam diye düşündükçe azim geldi dikkat ettim verdim sonundaaa

canım maşallahhhhh ne güzel 1 kg eksiyle dönmüşsünnnnnnnn
ablacım bayadır 79 da takıldım dayanamadım eskisi gibi düzenime döndüm
buda yaradı takır takır gidiyo allaha şükürrr

Son düzenleme:
merabalar kızçeler sayfaya acık bakabildim işim var malum bayram sonrası işleri bildirim yapıp çıkıyım akşama görüşürüz

başlangıç:86
geçen hafta:77.200
bu hafta:77.300
gelen:100
hedef:63
spor:yok

Zeynooom , Feryalimm özlemi$im sizi kizlaaar ,
hadi ama gidmeyin gari bi yere emiii .. bo$ kaliyor yoksa topikcagizimiz ..
Zeynooom Sende Hedefine Yakla$iyorsun Masallah Sana , Pes Etme Sakin ..

Bende sizi özledim burcucum
artık kovsanızda gitmem benn sizlersiz olmuyo
Evet artık pes etmem 1 ay önce falan ettim zor toplamdım kendimi
1 haftadır çok iyiyim şükürr

fikrin çok güzel canım bende zaten gitmiyecemmmm öyle karar aldım..az önce çarşıya indim kızın hediyesini aldım akşam eşimle yolluyacammm...eşim önceden karışıyordu ama ben onu susturdum şimdi sen bilirsin diyor karışmıyorr..

öyle yaptım tatlımmmm onlar geleceğimi zannediyorlar gelmiycem demedim yoksa akşama kadar telefon açıp kafamı şişireceklerdi..akşam eşimle kızımı yollluyacammm...akşamada halamı bıraktım bende kalacak hahahah işte buldum bahaneeeyiii...evde misafir varrrrrr...

DERYAMMMM TÜLÜMMMM
sizlerii de çokkkkkkkkkkk tebrikkkk ederimmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrr
canımmmm teşekkürleeerrrr
canım en azından hatalarını biliyorsun bu hafta gelende gider inşallahh
teşekkür ederim canımmm.prenses beklemene rağmen sabitsin canım.oda güzel. hayırlısıyla gelsinnnn
saol canım sanada hayırlı bayramlar maşallah15 günde 2,5 kg gitmişş tebriklerrr...
ooo canım maşallahhhh.çok güzel gidiyorsunnnnn
kızlar bime plates toopu gelmiş 12 lira almak isteyen varsa kaçırması n

ayyy iyiki söyledin kaldıysa yarın hemeeennn alayım canım saollll

kızlar hafta sonlarını annemde geçircek olmam cnaımı sıkıyor ya bi evimde oturamadım vallahi
hafta sonu grubuna yazıldım pişman oldum vallahi ya hafta içi grubuna mı katılsaydım acaba diyorum
hafta içi hergün ben iki gün katılırdım sadece haftada 4 saat
evde çalışırdım sonrada
napsam degiştirsem mi grbu şaşırıdm vallahi
tecrübeli arkadaşlar yorumlarnızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…