aynı şekilde siyahlardan kurtulmak istiyorum ve rahatlıkla badi giymek istiyorum oram buram çıkmadan ve pantalon giymek kilolu olduğum için yakıştıramıyorum kendime ah aah şu günleri bi görebilsem mafoldumben
serayycım bende biri bu soruyu sorsa keşke diye bekliyormuşum sanki pat pat yazıverdim içimden gelenleri
ay ablacm çok gecmıs olsun ya çok şükür bişey cıkmamış inan çok sevındım sağlığın yerınde olsn be ablam verırsın kıloları takma sen :))
aylincim naber güzelim iştemisin
iyyim ablam sen nasilsin
isteyim evet
patron kontrole gelcek keci kadin kaydirigubbakcemile
hehe
lavitacım olsun düzeltirsin notlarını canım:1hug: bak bana alesten istediğim puanı alamamışım(sebebide belli fazla çalışamadım
birde şu meydanda heykel hikayesi fena değil :) ( bursalı değilsen eğer )
Slm herkese 2 gündür doğru dürüst giremedim tam giriyorum oğluş durmuyor,izin vermiyor ancak geceleri..
Sesim düzeldi ama acayip bir öksürük var gıcık oluyorum,ilaç da almıyorum,öyle doktora da gitmedim geçsin diye bekliyorum (belki antibiyotik içmem lazım )..offff hiç bişey yapasım yok sıcaktan mayış mayış evde oturuyorum d.günü için hazırlık yapasım var ama halim yok Teo yürümeye çalışıyor onun peşindeyim sürekli ve günlerdir yürümüyorum bugün bana yapışan o yarım kilo hala duruyordu az da yiyorum ama gitmiyor yaaa...ne varsa spor da ,harekette var gerçekten!
Seray tekrardan hoşgeldin canım,bu sefer bırakma hedefi hep beraber görelim..
günaydın..kaç gündür giremiyodum..o kadar üzüldüm ki burdan ayrı kaldığıma...çok özledim sizi...
ama beni merak eden olmamışsenağlama
neyse...bu ayrılık sürecinde sizlerin motivasyon açısından ne kadar faydanız olduğunu anladım..
internetteki sorunumuz giderildi gibi...inşallah bidaha bozulmaz..çizelgemi de değiştirememiştim..
geçen hafta 2 kg vermiştim..şimdi onu yapayım..
hosgeldin ablam
ay hedefine nekadar az kalmis yaaa
kiskandim seni...
negüzel ya.... eski ve yeni fotonu eklersin demi söyle bi baksak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?