80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı şekilde siyahlardan kurtulmak istiyorum ve rahatlıkla badi giymek istiyorum oram buram çıkmadan ve pantalon giymek kilolu olduğum için yakıştıramıyorum kendime ah aah şu günleri bi görebilsem mafoldumben

bende skinny jean giymek isityorum, altınada topuklu ayakkabılar.
Hem kiloluyum hemde 1.70 boyundayım, topuklu giyince dana gibi oluyorum.
Eski ayakkabılarım, pantolonlarım bazanın altında beni bekler durur..:a015:

ama o günler yakındır kızlar.
2 lokma bogazımızdan geçcek diye bir dünya nimetten mahrum kalıyoruz, azmettim 31 temmuza kadar 75in altında olucam mutlaka...
Yoksa kendimi dövcemmm.klava:

ay ablacm çok gecmıs olsun ya çok şükür bişey cıkmamış inan çok sevındım sağlığın yerınde olsn be ablam verırsın kıloları takma sen :))

saol canım benım..kılolorı takmıyorum artık..saglıgım yerımde ya suanlık bu bana yeter..ama yınede zayıflamam gerek..

kızlar ben bısey duydum bılmıyorum ne kadar dogru ama...

sabah ögle akşam nesfıt tam tahıllı gevrek yenıldıgı zaman tam bır haftada 4 kılo gıdıyormus..deneyen varmı?ama ek gıda takvıyesı yok sadece nesfıtmış..

nidam ve handeryam çok geçmiş olsunn
aylincim patronlar keçidir meçidir ama onlarsız yapılmaz Allah kolaylık versin
serayccım ben bikini falan giyemem göbeğimde doğum çatlakları var ama dar pantoloj ve beyaz body giymek istiyorum gerçi dar pantolon giyerim altında 38 beden oluyo ama üst 44 -46 olunca zor oluyo bodylerin geçmesi üstümden naniknanik

herkese günaydın tekrardan bugün çok yoğunum sabahtn kızı kontrole götürcem dr. a sonra pazar işi öğle sonra misafir bilmem nasıl yetişcez... giremezsem akşam bi ara toptan gelirim

nidacımm... çoook büyük geçmiş olsun tatlım..bu gibi durumlarda tek doktora bağlıkalmamak en mantıklısı sanırım... inş. sağlığında birsorun olmaz da kiloyu dert etme.. azmedince verbiliyoruz biz bakk.. sağlık nedeniyle almışsın kiloları.. olsun sıkarsın biraz giderler.. yeter kisen iyi ol.. bende 82 oldum bu arada :jeyyar: ama şimdilik halaa82 yim yaa. ona bozuluyo kafam olsun genede maşallah bana

serayy.cımm.. sabah normalde 6:40 uyanış saatim geceye kadar dauyuyamam bi kere uyandımmı.. ama bugün 3:45 di uyandığımda sonrası da bölük pörçük hep.. 5 de kalktım bende. amaaaan dedim yatakta dön dur :))) hıımm bideşu konu var.. ne giymek isterimm...? ben tesettürlüyüm cnm. ama dışarda sadece :))) günlerdefln ohhooo :teytey: kilo verdiğimde giyebileceğim çok giysim var 38-40-42 beden :)) beyazbi pant. almak istiyorum genede.. üzerine de bi body :)) yada evdekilerden dolabın kapağına azimlenmek için astığım siyah düşük bel spor bi pant. var.. üstüne de kolsuz mavi body... hayaller çok ama yakında olucak :teytey:

elaycımm...
güzelim senin iyi bari sadece üstte sorun var o zaman.. benim altta 48-50 giyiyodum.. şimdi46 giyiyorum.. birazcık dar halaa ama normalde hiç giyemiyodum ya.. dar mar giriyom vallaiçine..
sende inş. üstten de incelir dengeyi sağlarsın en kısa zamanda..a.s.

kızlarr ben kızımın kahvaltısını hazırlayıpgeliyorum..işlerimi debitirmem lazım..çünkü bugün gün var yine... kızım da okulda keplerle foto çekincekler bugün.. ayy çok heyecanlıyım yaa.. neyakışır kimbilir bebeğime.. koyarım buraya da gelinceresimler.. pazartesi de kep törenimiz var.. bi de ilk çocuk ya heyecam tavan yapmış durumda :))))

patronu atlattik :) simdilik IYI rolü oynuyo kadincagiz :))

günaydın..kaç gündür giremiyodum..o kadar üzüldüm ki burdan ayrı kaldığıma...çok özledim sizi...
ama beni merak eden olmamışsenağlama
neyse...bu ayrılık sürecinde sizlerin motivasyon açısından ne kadar faydanız olduğunu anladım..
internetteki sorunumuz giderildi gibi...inşallah bidaha bozulmaz..çizelgemi de değiştirememiştim..
geçen hafta 2 kg vermiştim..şimdi onu yapayım..

merhaba, eflatun, elay ve fleks :) nasilsiniz

canim baharnazcim ben bursali degilim bi kere gittim:) onada heykele gidin dedi arkadaslar:))

canim benim gecmis olsun...mucuk canim

serram, senle hic karsilasamioruz canim yaaaa

niddam cok gecmis olsun caniiiim

bebeg guzum sen 6 da buraya girdinde ben yeni yatmisdim:) keske yatmiyaydimda iki sohbet edeydik:)

Son düzenleme:

hosgeldin ablam
ay hedefine nekadar az kalmis yaaa
kiskandim seni...
negüzel ya.... eski ve yeni fotonu eklersin demi söyle bi baksak opuyorumnanaktan

ben herkese TSK etmek istiyorumm
sayenizde azim geldii, basardimm, 7 kilo gitti..... 85 e düstüm, insallah yarin sabah 84 küsür görürüm, bide sinav sonucum iyi cikarsa benden mutlusu yok.....
burdaki motivasyon gercekten cok güzel... dostluklar edindikk.. birsürü ablam oldu hihoyyyt

hepinizi öpüyorummm buyrunnnnnnnnn

halam bakiyo bakiyoo imreniyo bana :roflol:
artik yeter iyisin böyle diyo bana yasakkelime kesinlikle durmam vereliniortak

hosgeldin ablam
ay hedefine nekadar az kalmis yaaa
kiskandim seni...
negüzel ya.... eski ve yeni fotonu eklersin demi söyle bi baksak opuyorumnanaktan

malesef eski fotom yok tam kilomu gösteren ama şu anki halimi çekip koyabilirim..
ama çok ince olduğumu sanma benim boyum 162..sen bu kiloda olsan çöp olursun..
şu an 44 beden giyiyorum..

ay vallahaa pes ettimmm, tabloyu güncelliyim dedim bulamiyorummmm
bulan varsa yapsin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…