canım bende geçen mayısta aldım haftaiçi akşamları gidiyordum. zaten kitaptakinin aynısı çıkıyor. devam zorunluluğu yok nasılsa evde geçmiş yılların sorularına bak canım. başka bişeyede gerek yok. başarılar canımmmmkızlar hafta sonlarını annemde geçircek olmam cnaımı sıkıyor ya bi evimde oturamadım vallahi
hafta sonu grubuna yazıldım pişman oldum vallahi ya hafta içi grubuna mı katılsaydım acaba diyorum
hafta içi hergün ben iki gün katılırdım sadece haftada 4 saat
evde çalışırdım sonrada
napsam degiştirsem mi grbu şaşırıdm vallahi
tecrübeli arkadaşlar yorumlarnızı bekliyorum
canımmm teşekkür edrim. sendemi spora başlıyosun harikaaa.ohhh topikce coştuk yani:)))))))İyi akşamlar,bayram olmasına rağmen maşallah yine de güzel kilolar verilmiş.Bakalım ben ne oldum,çok merak ediyorum.2 haftadır 0.2 gidiyordu,değişti mi acaba?Neyse almışsam da haftaya devam deriz.
Ben de sizlerden etkilendim ve pazartesinden itibaren spora başlayacağım,haftada 3 gün gideceğim,geri kalan günlerde de evde yürürüm inşallah.10-15 gündür falan yine hiç yürümüyorum,bir bırakınca kalıyor.
Yazmadım ama 3 gündür menüm fena değildi.Bugün biraz kaçamaklar vardı ki yarın benim tartı günüm, olmasa daha iyi olurdu.
Tülin,geçen haftanın 1. si olarak sizi kutluyorum.
Derya,tayt çok yakışmış,rahatlıkla giyebilirsiniz.
Burcu,senin adına çok sevindim canım.
Filiz'ler(her ikisi de) görünmüyorlar.Haberlerini alan var mı?
Ayşe,Tülin,Nilgün,Banu maşallah herkesi çoşturmuşsunuz,ben bile akıntıya kapılarak salona gideceğim(umarım tabii).
canım gezme vardı galiba. yada sanamı geldiler poğaçayı araya sığdırmışsın..afiyet olsun canımmmmMenüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
4-5 acı süsü biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 peynirli poaça(ev yapımı)
Öğle:
5-6 yk kısır
8-10 süs biberi turşusu
Ara:
1 elma
1/2 tuzlu kurabiye(hazır)
Akşam:
1 kase yoğurt
1 mandalina
2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı
herkese merhaba....dün nöbetçiydim ancak eve gelebildim ve hemen bildirimi yapıyorum
başlangıç:23 eylül 87.2 kg
geçen hafta:82.3 kg
bu hafta:81.2 kg
giden:1100
beden:44-46
boy:172 cm
spor 120 dk leslie
merhaba, ben yeni katıldım aranıza azimliyim başarıcam :))) yalnız siz süper kilo vermişsiniz harikasınız valla. ne kadar sürede verdiniz ve özellikle yaptığınız şeyleri paylaşır mısınız çok çok teşekkürlerMenüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
4-5 acı süsü biberi
Ara:
Öğle:
5-6 yk kısır
8-10 süs biberi turşusu
Ara:
1 elma
Akşam:
1 kase yoğurt
1 mandalina
2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı
canım bende geçen mayısta aldım haftaiçi akşamları gidiyordum. zaten kitaptakinin aynısı çıkıyor. devam zorunluluğu yok nasılsa evde geçmiş yılların sorularına bak canım. başka bişeyede gerek yok. başarılar canımmmm
canımmm teşekkür edrim. sendemi spora başlıyosun harikaaa.ohhh topikce coştuk yani:)))))))
canım gezme vardı galiba. yada sanamı geldiler poğaçayı araya sığdırmışsın..afiyet olsun canımmmm
canım maşallah 1100 gitmiş tebrikleeerrrr
herkese merhaba....dün nöbetçiydim ancak eve gelebildim ve hemen bildirimi yapıyorum
spor 120 dk leslie
kızlar hafta sonlarını annemde geçircek olmam cnaımı sıkıyor ya bi evimde oturamadım vallahi
hafta sonu grubuna yazıldım pişman oldum vallahi ya hafta içi grubuna mı katılsaydım acaba diyorum
hafta içi hergün ben iki gün katılırdım sadece haftada 4 saat
evde çalışırdım sonrada
napsam degiştirsem mi grbu şaşırıdm vallahi
tecrübeli arkadaşlar yorumlarnızı bekliyorum
Bugün okula herkes birbirinden habersiz,pasta,börek,kısır gibi yiyecekler getirmişlerdi,ben de yedim.Tam da tartı öncesi oldu ama ne yapalım artık,kaldığımız yerden devam diyoruz.canım gezme vardı galiba. yada sanamı geldiler poğaçayı araya sığdırmışsın..afiyet olsun canımmmm
merhaba, ben yeni katıldım aranıza azimliyim başarıcam :))) yalnız siz süper kilo vermişsiniz harikasınız valla. ne kadar sürede verdiniz ve özellikle yaptığınız şeyleri paylaşır mısınız çok çok teşekkürler
canım merhaba iremdi dimi? ben sevda tanışmamış olabiliriz
çok sık giremedim bu aralar ...
tebrik ederim verdiğin kilo içinnn
maşallahhh çok güzel gidiyorsun inşş. hep böyle devam ederr
Bugün okula herkes birbirinden habersiz,pasta,börek,kısır gibi yiyecekler getirmişlerdi,ben de yedim.Tam da tartı öncesi oldu ama ne yapalım artık,kaldığımız yerden devam diyoruz.
Hoşgeldiniz.Teşekkür ediyorum.Benim size öncelikle tavsiyem kesinlikle burayı okumayı bırakmayınız derim.Daha önede diyet yapıyordum ama küçük bir kaçamaktan sonra hemen bırakıyor ve belki 1 yıl sonra tekrar diyete başlıyordum.Burası sayesinde diyetimi hala bırakmadım.
Hergün menünüzü düzenli bir şekilde paylaşın.Yanlışlarınız hemen söylenir.Zaten akşam buraya yazacağınız için, yediklerinize daha dikkat eder olursunuz. Bir de kesinlikle sabırlı olmanız,bu çok önemli.Acele etmeyin,arada bozmuş olsanız bile kaldığınız yerden devam edin,sakın bırakmayın.Abur-cubura,pasta-börek gibi kilo aldıran yiyeceklere dikkat edin.Su ve sporu da ihmal etmeyin derim.Aslında tüm bunları biliyorsunuzdur.
Ben diyete başlayalı(daha doğrusu dengeli beslenmeye diyelim) 8 ay bitti.Kimi zaman 0.2 kimi zaman 1 verdim , hala devam ediyorum.Kilo verdikçe daha da azimleniyorsunuz.
fusun ben size birşey sormak istiyorum daha önce de sordum ama arada karıştı galiba...siz seksenlerde iken listeniz nasıldı örnek olarak merak ettim..kilo verme stiliniz çok iyi ve sağlıklı olduğu için merak ettim...
evet canım irem... senden öyle çok sevgiyle bahsediyorki herkes tanıyor gibiyim seni:) hepiniz öyle güzel kayıp kilolar ile azim ve kararlılık örneğisiniz ki... teşekkür ederim iyi dileklerin için...
bu tek boş hafta sonum kardeşimin yanında geçireceğim birazdan yola çıkıyorum... normalde yolculuklar benim için sağlıksız beslenme deposu aslında ama bu kez öyle olmayacak umarım...umarım hep bağlantı oaln yerlere denk gelirim sizden kopmak düşünülemez...
Çizelgene bayıldım,inşallah yılbaşında çizelgenin sonunda olursun canım.Benim için yılbaşı hayal bahara inşallahkızlar çizelgemi yeni yıl hedefime biraz olsun beni motive etsin diye değiştirdim bayramda olmadı inşallah yılbaşında hedeflerimize ulaşırız kızlarrrrrr
Kilo Bildirimi :
Ba$Langic: 88
Gecen Hafta: 73
Bu Hafta: 71
Giden: 2.kg
Toplam Giden: 17.kg :124:
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 38-40
Hoşgeldin ben ilknur.Umarım bu yolda birlikte hedeflerimize ulaşırızArkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorumama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.
İnşallah tülincim.Ödemimde çok fazla alyansımdan anlıyorum,maydanoz suyuna başlayacağım inşallah etkisini görürüm:26:canım teşekkür ederimmmmm. ben azmediyorsam herkes eder. yıllarca aldım verdimmm..sende 100 grla kurtardın.bu hafta eksilerdesin inşallahhh...
Tebrik ederim
Kilo Bildirimii
Başlangıç : 100
geçen hafta : 76.9
Bu hafta : 75.6
giden : 1.300 gr
toplamda giden :24.4
Hedef : 65
boy : 1.76
beden : 40- 42
spor : yok
Böyleydi sanırım böyle hatırlıyorumm bildirimlerimizi :44:
başlangıç:83
geçen hafta:80.00
bu hafta:79.100
giden:900gr
hedef:68
spor:yok
Yarın hemen bim'e gitmem lazım.Teşekkürler banucumkızlar bime plates toopu gelmiş 12 lira almak isteyen varsa kaçırması n
Menünüz çok iyi.Poğaça ve kısıra rağmen çok iyi dengelemişsiniz her zamanki gibiMenüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
4-5 acı süsü biberi
Ara:
Öğle:
5-6 yk kısır
8-10 süs biberi turşusu
Ara:
1 elma
Akşam:
1 kase yoğurt
1 mandalina
2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı
İremcim tebrik ederimherkese merhaba....dün nöbetçiydim ancak eve gelebildim ve hemen bildirimi yapıyorum
spor 120 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?