80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veee bugunkü kuşhan menüm : 2.gün

sabah: 1 tahıllı ekmek / 1 üçgen peynir / az lor / şekersiz ıhlamur

öğle: 1 simit / 1 bardak ayran /1 yk mercimek çorba(tadına bakma)

ara : 1 havuç / 1 yk erişte(can çekme)

akşam : 3 biber dolma / 3 yk yoğurt / 2 3 tane kavurma(tadına bakma)

ara: ıhlamur

arada belki bikaç nar tanesi yerim.

1,5 lt su

1 lt iksir

birazdan maydanoz suyu içicem

Bugünkü menüm:

sabah:ballı,limonlu ılık su,1 dl denge light,3 zeytin,2 kk light peynir,3 ceviz

ara:15 tane badem

öğle:1 kase mercimek çorbası (yağsız yaptım),1 etimek,3 yk yoğurt

ara:1 activia,2 etimek

akşam:1 kase mercimek çorbası,1 tabak yağsız karnabahar haşlaması

ara:1 elma

3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
1 kupa tarçın çayı

5 mil leslie,30 dk start it up

merhaba ablalarım,
Benim bu günkü menüm şöyleydi,

Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği,labne,1 domates
Ara: Leblebi,1 kçük mandalina
Ögle:1 kase çorba , biraz salata
Ara : elma, leblebi
ara :çay
akşam : Keşkek,1-2 tane turşu.

benim okulum tam gün o yüzden yemeğim okulda çıkan yemekler.
Yemekhanede çıkanlara mecburum.
Bu gün börek çıkmıştı bu araya menümü yazacağım,utanacak bir şey yapmayayım dedim yemedim.
Annemde yemek olarak keşkek yapmış.
annemle birlikte yapıyoruz şimdi diyetimizi.
Umarım bozmamışımdır.

Ben diyete başlayalı 2 gün oldu.
Benimde çizelge yazmama gerek var mı?

Bu arada ablalarım,sizin tecrübenize dayanarak soruyorum,
spor olarak evde ne yapabilirim?
Derslerim çok yoğun olduğu spor salonuna gidemiyorum.
havada artık soğuduğu için dışarda yürüyüş imkanım da yok.
Ne yapabilirim?

Zeynep,seninle orti olmayı çok isterim. :)))
Sonuçta sen 25 kilo vermiş biri olarak ben epey tecrübelisin.
Yalnız yeni olduğumdan çoğu şeyi bilmiyorum.
Orti olunca birlikte bir şeyler mi yapıyoruz??

Herkes ne kadar güzel kilo vermiş.
Tülin ablamdı sanırım 2 küsür kilo vermiş.
Umarım kalan kiloları da çabucak gider, istediği kiloya ulaşır.
artık hep birlikte vereceğiz kilolarmızı.

selam kızlar alıntılarım gitti malesef sinir oldum kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim veremeyenlerde haftaya inşallah benim gibi artı 1oo bnm için baya iyi hiç dikkat etmedim dün biraz dikkat ettim yinede iyi yani sonuç amaaaa çarşamba diyetisyen günüm o zamana kadar bişiler yapmam lazım yoksa beni oyar oymakla kalmaz sopası var onunla vuruyo elime heheheh şaka yapıo ama çaktırmadanda sitem edio dr neyse canlar bu günkü menümü yaziiim herkesler bomba gibi maşallah

sabah:1 dilim kepek ekmeği birazda beyaz peynir

ara :yeşil çay

öğlen:1 kağse yoğurt 4 tane köfte 1 k dilim ekmek

ara :yeşil çay ve kahve

akşam:1 kepçe çorba 3 kaşık kavurma salata azda yoğurt

birtane daha yeşil çay içerim birde form çay

3 lt su içtim dahada içerim heralde fazlamı olur acaba

Canım ben 3 lt su yeterli diye biliyorum.Su'da olsa herşeyin fazlası zarar.

Canım evde leslie yapabilirsin.İnternette linkleri var,1-2-3-4-5 mil diye serileri var belki duymuşsundur.Kendine göre 1 mil'den başlayarak yapabilirsin,hem eğlenceli

menümü yazayım

sabah
1 armut 1 mandalina
yeşil çay

kahvaltı
1.5 dlm ekmek
peynir,4 zeytin
2 biber turşusu
1 çk çörek otu
2çk keten tohumu

öglen
kıymalı,peynirli omlet 1 yumurtalı
ayran, bol sirkeli mor lahana

akşam
1 tabak ıspanak kıymalı
yogurt (birazı tarçınlı)

3lt su
bol yeşil çay
form çayı

Cerendi Zannedersem , Canim Menün Yolun Ba$inda Birisi Olarak Bana Cok Az Geldi :26:
$imdiden Bukadarcik Menüler Yaparsan 75-70 Kilolarda Nasil Yiyip Neyden Keseceksin ?

Bukadar Kücük Porsiyonlar Yapma Ablacimmm , 4.Dilim Ekmek Yiyorsan Onu 3.Dilime Indir Misal
Birden Kesme Vucut $a$irip O Hafta Güzel Kilo Verirsin Ama Ileriki Haftalar Zorlanirsin Bidenemm ..

Bitki Caylarini Bol Bol Ic , Hem Havalarda Sogudu Iyi Gidiyor ..

Spor Olarakta Evde Mekik Cekebilirsin Eger Ceke Biliyorsan 15.veya 20 Mekikle Baslangicini Yap
Sonra Azar Azar Cogaltirsin ..

Bizim Kizlar Leslie Yapiyordu Onlardan Videolarin Linklerini Istiyebilirsin ..
Spor Yaparken Dikkat Etmemiz Gerek Heleki Sen Ba$langicdasin Daha
Yag Kaybi Yerine Kas Yaparsan Yanlislikla Iyi Olmaz .. O Yüzden Azar Azar Basla Spora

Hee Bide Tatlim Istersen Ilk Hedefini önce 70'li Rakamlarda Yap ,
Birden 53.Yapinca Yolun Uzun Görünüp Seni Demotive Etmesin ..
70'deki Hedefine Ulasinca 6'larda Yap Hedefini .. Öyle Öyle Yolun Yarisini A$arsin ve Sende Hep Azimli Ve Motivasyon Dolu Olursun ..
Yinede Kendi Bilecegin Bisey Ama Söyliyim Dedim ..
Benimde Ilk Hedefim 65.. Sonra ALLAH Nasip Ederse 55' Yapacagim :)

Son düzenleme:
slm kızlar,

deryam, 44 beden giyiyorum deme lütfen ya, bende 44 giyiniyorum ama senden fazla duruyorum.
taytını giymişsin pozunu vermişsin helal olsun sana, yılbaşında istediğin gibi hedefine ulaşırsn inşallahhh.

tülinim genel 1.2 bayramda gelen. tatilden dönüşte hemen başladım spora ama ödem gitti çok şükür.
yolculukta inanılmaz bir karın şişliği yaşadım karnımı içeri bile çekemiyordum o kadar şişmiştim.
evime sporuma diyetime dönünce herşey düzeldi.

sevdacım hep böyle topikte görelim seni özlüyoruz sonra. inşallah sende yılbaşına kadar hedeflediğin kiloya gelirsin cnmm

burcuuu bravoooo kutluyorum cnm.

menüm

sabah:
domates,salatalık,biber
1 kk tulum peynir, 1 dlm uno denge,yeşilçay

ara:
şekersiz sade kahve
1 tanecik ozmo (tatlı kraker)

akşam: (yorgunluktan yemek yapamadım)
domates,salatalık,biber,havuç
3 yk yoğurt

ara: 1 avuç leblebi, 2 kupa tarçınlı yeşilçay

okul bugünde çok yoğundu, çocukları geziye götürdük akşam çok yorgun geldim salata yaptım yedim.

ya bir ayda 11 kilo aldğını yazmış bir arkadaş çok moralim bozuldu. yani hedefimize gelsek diyeti bıraksak anında şişcekmiyiz, ömür boyu diyet mi yapıcaz gönlümüz istediğince oturup yiyemiycezmi nasıl yani nasıllll

bu arada yedi gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar ben, deniz.

Sanırım haklısın.
Peki kahvaltımı ve öğle yemeklerimi daha iyi yapmaya çalışacağım.
Ara öğünlerimde de farklı farklı şeyler yerim artıkın.
uyarın teşekküürler.
siz benden tecrübelisiniz.
Hedefimi de bir değiştireyim. :))

Ayrıca da şu Leslie bir bakayım. :124:

sevgili janekato, perperim,metuu,astrea,kestan hoş geldiniz..ben nilgün..

burçin hiç gitme diyecektim ki zaten harika bir bahane yaratmışsın kendine.

kilo verenleri tebrik ederim.maşallah yedik diyorsunuz ama 1 gün de olsa dikkat edip su bitki çayı vs içince hemen vermişsiniz fazlalıkları..bayramda ne et girdi ağzıma ne tatalı (pardon ıslak kekimi unuttum) ama sizden daha az verdim.acaba ben hep düzensiz yiyorum diye mi böyle?şeytan diyor git hastaneden al 1600 kalorilik liste,ye ye zayıflarsın belki.

veremeyenler ve umduğundan fazla çıkanlar özellkle zekiyem..sakın üzülmeyin haftaya verirsiniz.

banucum umduğundan az çıktın.monti gücü mü diyelim harikasın.su ve yeşilçay bu kadar mı iyi gelir insana...

ay sevda pes diyorum ya...bravo vallahi..yedim dedin hatta evdekileri saydın canımızı istettin 1600 vermişsin ya.maşallah maşallah...aslan ortim benim.

denizciğim(narin nazenin) tatlım inşallah 6 haftalık sabitlik son bulur ve 63 altına düşersin.

meslektaşım deniz tatlım sıkma canını.sen verirsin sporun suyun hep düzenli içtin.tekrar aynı tempoya dön verirsin.daha yerleşmedi o kilolar..

burcuuu maşallah canım.enerjin neşen tavan yapmış.hep böyle neşeli ol.tebrikler..

feryalciğim hemen 900 verilmiş tebrikler tatlım.

tunam(ismin dilimin ucunda gelemedi ama kusura bakma) önce sevindim sonra üzüldüm.canın sağolsun haftaya verirsin..

deryam +2 ye kadar çıkmışken sabitlemek harika bir şey.süpersin.hem fazla 2 kiloyu verdiğin için hem de her hafta harika listelerle bizi motive ettiğin için :

:119: :13: :119:

teşekkürler tatlım..

banucum bu arada ben kursa hiç gitmedim ama çok da gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.internetten videolar seyretsen,soru çözsen rahatlıkla geçersin.ne kadar soru çözersen denizin dediği gibi(geçen senelerin soruları) o kadar rahat öğrenirsin.

füsun azim rüzgarımıza kapılmana sevindim.ama sen zaten hep azimliydin.spora da başlaman harika olacak.
irem tatlım vermişsin kilo.tebrik ederim.iyi yolculuklar umarım -ki eminim-harika vakit geçirirsin.

ayşem uğramamışsın daha seni de merak ediyorum.iki filiz,nehir,nihal,nuran,izlem..nerelerdesiniz?

bildirimim birazdan..

akşam yemeğini çok kaçırdım ben ya 4 gibi yedim ama hala çok şişim hiç diyet gibi değildi bugün de ne yapcam ben ya

DÜNKİ MENÜMM :
SABAH: bir büyük bardak su
hazır gevrekli yogurtlar varya ayy adını unuttum işte ondan

öglen: ızgara tavuk, bol salata, ayran

akşam : 6-7 tane fındık, çayy

su 2 litre spor var

BUGÜNKİ MENÜM :
SABAH: bugün kahvaltı günüm vardı
arkadastaydım yanii .....
ev yapımı bi tane poğaça, yarım simit,
1 dilim yaş pasta ev yapımı, domates salatalık,kızartma (patates,biber )
az reçel, peynir küçük bi parça, biraz et kavurması valla o kadar çok yemişim ki hatırlayamıyorum gerisini

öglen: 1 türk kahvesi orta şekerli

arada: bitki çayı bir kupa, bir tane nescafe (ama üçü bir aradaydı

akşam: 1 yeşil elma, 1 bardak light süt

şimdide gidiyim sıcak bişiler içiyim ama nee ?
su 2 litre bu arada, ayrıca spor varr
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk 42 beden pantolunumuuuuuu
fermuarını düğmesini hiççç açmadan giyip çıkartabiliyorummmmm

çokkkkkkkk sevindimmmm bu durumaa ve sizlerlede paylaşmak istedimmmm

semra yeter be güzelim ya..çölde mi kaldın tuzlu mu yedin ne yaptın?maşallah ne güzel su içiyorsun ama yeter bence..

ceren tatım beden eğitimi.gen.tr ye gir oradan foruma tıkla ve sonra videolara tıkla.orada leslie videoları ile ilgili link var.

banu canım mükemmel bir monti menüsü.nasıl böyle konsantre olabildin maşallah ya.

bugün gazetede okudum.adamın biri 1 ay boyunca düzenli limon suyu,elma sirkesi ve maden suyu içmiş.ama ülsere bağlı mide delinmesinden ölmüş.aramızda elma sirkesi kullanan yoktu sanırım ama yakınlarınız varsa uyarın diye yazdım.

canım benimmm çok teşekkürlerrr vallahii ortimmm iki günn deliler gibi yedimm
yani hiçç diyet miyet bişi yokkk dolmalar sarmalar etler baklavalarrrr
hele evde neler neler vardıı dolaba sarılıppp koynuma alıp buzdolabıyla yatıcam o derece yaniii

ama sonraa baktım tartıı uçmuşş gidiyooooo
heyyttttt ulaa noliiiii didimmmm
sonra toparladım işte su spor çay falan filan işte :)
hadi ortim bekliyorum heyecanla bildiriminii

akşam yemeğini çok kaçırdım ben ya 4 gibi yedim ama hala çok şişim hiç diyet gibi değildi bugün de ne yapcam ben ya

canım benim hemennn noluyooo kuzummm bu kadar çabuk hayıflanma amaa
bir sade soda iç,yada bir yeşil çay yap kendine miss gibi içç
inann hepimizz yasadık bunlarııı halada yaşıyoruzzzz .......
hepbirlikte basarıcaz eminnn olll canımmmm:13:
hem 4 te yemişsinn hatta 8-9 gibi bir meyve ile bir bardak süt içmen mantıklı olurdu
olucak canım olucakk inşşşş. bizler burdayızzz sende hep burda ollll emi

menün güzel canım arada etimek 1 olsa daha iyi olurdu bence.bide karnabaharın yanına yoğurt alsaydın. sporun suyun harikaaaa maşallaaahhhh
canım benim okulda yediğine göre menülerin ona göre olacak. öğlen börek çok büyükse yarım yeseydin canım yada 1 dilim ekmek alsaydın.sen her öğününe ekmek yada yerine koyacağın bişeyler ekle. yani pilav 4 kaşık yersen 1 dilim ekmek yeme. yada makarna. keşkekte zaten ekmeğe eşdeğer sayılır yanına salata yada yoğurt olurdu canım. aralarında güzel maşallah. evde spor olarak arama motoruna leslie sansone küçültülmül linkler yaz canım. ilk çıkanı tıkla. orada indirebileceğin bölümleri var. önce 1 mille başla canım. zorlanırsan sadece yürüyüşle devam et. izlediğinde demek istediğimi anlayacaksın.
güzel dileklerin için saol canım. bilki senin bu gencecik yaşındaki azmin bizede örnek tebrikler canımmm
canım menün güzel maşallah. 3 lt yeter canım içmemeye çalış. böbrekler yorulmasın.

canım yolculuk malesef ters tepiyor şişiyoruz. ödemi atmaya başladın demek sevindim. menün kötü öğlen yok.akşamda hiç değilse yumurta haşlasaydın yada menemen yapsaydın canım daha iyi olurdu bence. yorulmuşsun belliki.hadi geçmiş olsunnnn

Canim Benimm Harikasin
Bak Simdi Ilk Hedefin Icin Sadece 13.Kilon Kaldiii
Böylesi Daha Güzell ..

Bol Meyve Tükete Bilirsin Ara Ögünlerinde ..
Bak Simdi Mis Gibi Portakal Mandalina Mevsimi .. Ya Suyunu SIK iC Yada Afiyetle Yee Ohh ..

Sana Yararimiz Dokunuyorsa Ne Mutlu Bize Ablacimmm ..
Keske Benim Tanidigim Kiz da Senin Gibi Azimli Olsa

Oda Henüz 15 Ya$inda Ve 80.Kilo .. Arkadasi Olmadigi Icin SIKINTIDAN Yemeye Verdi Kendini ..
Burada Izlem Ve Banu Ablanin Resimlerini Gösterim O Gün Icin Motivasyonlu Göründü
Ama Bi Gün Sonra Yine Ayni Duruma Dü$tü ..
Annesi Elinden Gelen Herseyi Yapiyor Kiz Icin , Diyetisyenlere Götürdü Ama Ne Fayda ..
Kizin Icinde Yok Kilo verme Istegi ..

Benim Yasima Gelince Cok Pisman Olacak cok .. Keske Onun Icinde Bisey Yapa Bilsem ..
Oysaki Liste Yazip Vermistim Ona Ilk Haftalar 2-3 Kilo Vermisti Sonra
Tatile Gitti 4.Kilo Artiyla Geri Geldi Benimde Elimden Bisey Gelmio Artik ..

ALLAHIM BIZE SAGLIK MOTIVASYON VE AZIM VER YARABBIM .. Bunlar Olmayinca Olmuyor Bu Diyet Yolunda ..

nilgüncümmm
cnm kurs işini hallettim yarın gidicem bir kereye mahsus
daha sonra hafta içi iki gün gidice 4 er saatten 8 saat oda yeter zaten
iş direksyona da zaten katılcam kaçırmadan
üff stres oldum şimdiiden

diyet konusuna gelincede
cnm verdiigm tabiki kilo degilmiş
hem reglim bittti hemde wc ye çıkınca bol su yeşil çay derken -1300 gördüm
bir gün önceye göre
valla diyet yapmamak beni çok yıprattı düzenisz yemek hereyden yemek
yemeseydin diycen belki ama bi ipin ucu kaçtımı tutamıyorsun geri bend eaynen öle oldum
vee şimdi severek diyet yapıyorum birde monti şekerimi dengeleidgi için
acıkmıyorum bile hiç

ikinde yedigim arayı bile kaldırdım öglen 2 de yiyorum akşam 6 da yemegimi
9 dada meyveyiyorum birde sporu başlatsam süper olcak
ama kurs varken naısl yapıcma bilmiyorum zaman yaratıcam artık yapcak bişey yok

canımmm hemen bi yeşilçay yap limon sık ılıkça iç. yatmadanda bi yarım kg su içmeye çalış eğer bugun çok içmediysen..saat iyice geç olmadan karnın açsa 1 kase yoğurda tarçın ekle ye canımm..
ooooohhhhh poğaçalar simitler pastalarrr hele kızartmalaaarrrr...ah çantam olacaktı şimdi.
ya nerde benim smileylerim gelmedi halaaaaaaa...
akşama toparlamışsın ama ne öğle var ne akşam. geç yedin sanırım..bida yok dimi canımmm.. pantolonuna sevindim canımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…