Deryooo$umm Yok Ablammmm
Tartimin Pilini Daha Gecen Hafta Degi$timm , Yani % 100 Dogruuuu
Hem Ben Biliyorsun Iki Tartida Tartiliyorum , Hem Dijital Hem Emektarda ..
Ikisindede 71.Tam Gösterdiii
3.Ayda Bir Prensesim Gelio Ya Benim Onun Büyüüük Etkisi Var Bende ,
Yani Balon Gibi Patliyorum Kilo Veriyorum
Ohh Ohh Gecen Haftaya Göre Yapiyorsak Bildirimii Eksii 2.Kg Ile Gircem Listeye Bu Haftaa
Layy Layy Layy .. Ohh Ohhh Cok Mutluyumm
akşam yemeğini çok kaçırdım ben ya 4 gibi yedim ama hala çok şişim hiç diyet gibi değildi bugün de ne yapcam ben ya
[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr
artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]
canım ben yeniyim..çok iyi kilo vermişsin..ne kadar zamanda ve nasıl?merak ettim..bana da destek olursanız çok sevinirim..
canım benim hemennn noluyooo kuzummm bu kadar çabuk hayıflanma amaa
bir sade soda iç,yada bir yeşil çay yap kendine miss gibi içç
inann hepimizz yasadık bunlarııı halada yaşıyoruzzzz .......
hepbirlikte basarıcaz eminnn olll canımmmm:13:
hem 4 te yemişsinn hatta 8-9 gibi bir meyve ile bir bardak süt içmen mantıklı olurdu
olucak canım olucakk inşşşş. bizler burdayızzz sende hep burda ollll emi
canımmm hemen bi yeşilçay yap limon sık ılıkça iç. yatmadanda bi yarım kg su içmeye çalış eğer bugun çok içmediysen..saat iyice geç olmadan karnın açsa 1 kase yoğurda tarçın ekle ye canımm..
hiç acıkmadım yaaa su içtim çokça yeşil çay yarın alıcam bitmiş malesef( sağol canım benim bugün böle geçsin de yarın bi çaresine bakayım inş.
canım prensesten sonra 100 gr artıya şükür. elbise beğenmene çok sevindim. 200 tl de değer canım eşinde tmm dediyse sorun yok. daha da motive eder seni bencede.hayırlı olsun şimdidennn ama resim isteriz tabi :))11.11 bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:79.3
bu hafta:79.4
gelen:100 gram
t.giden: 8.6 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
bugün be de tüm öğleden sonra kıyafet baktım.ipekyol ve romanda bana göre yoktu.n son 42 beden varmış.boynere gittim.tam 15 elbise denedim.bazıları oldu bazıları olmadı.ama kızlar dizimde elbise ve topuklu ayakkabılarla o kadar şıktım ki.yani kendimi o kadar iyi hissettim ki.evet göbeğim falan çıkıyor ama ne diye kendimi pantolonlara hapsetmişim ki.elbise ne kadar güzel duruyormuş meğer..yani 44 bedende böyle hissediyorsam daha az bedenlarde kendimi afrodit falan hissedeceğim herhalde.
en son çok güzel bir elbise buldum fiyatı 200 tl.eşim taksitle alırız beğendiysen dedi.aslında alıp gözönüne koymak lazım.onu gördükçe iştahım kesilir kesin.
yani anlayacağınız kızlar lütfen verelim artık şu kiloları..
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
hoşbuldummm teşekkürler :)) ben bundan sonra hep buralardayım inş bol bol görüşeceğiz ben bırakırsam siz beni tutun lütfen :))))) sevgiler..
11.11 bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:79.3
bu hafta:79.4
gelen:100 gram
t.giden: 8.6 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
ne yedin de bu kadar şiştin?bak her zaman düzenli yenmiyor kaçamaklar oluyor.önemli olan devam edebilmek.eğer ben yapamadım bozdum diyeti deyip yemeye devam edersen işte o zmaan hata edersin.
ben bugün başladım daha hep şişim zatengeçmiyo bi türlü ama devam edicem inş bu sefer bırakmak yok hepinize teşekkürler :))))
bugün itibariyle 11.11.11 ben de başlamış bulunuyorum..
geçen hafta 89.8 kg idim
bugün 88.2 çıktım regli oldum onun için..
BOY: 1.69
KİLO: 88.2
HEDEF: 65
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş.
damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış...sebatla birlikte yol alalım inş.
nilgüncümm
eminim çok şık olmuştur birden gözümde canlandırdım seni
içine sindiyse al cnm bencede kendini pantola hapsetme
çok şık şeylerde var aslında pantolon dışındaa
selma abla
iyiyiz sen nasılsın toparladınmı biraz
kızlar şu göbegimden nefret eidyorum iyice çıktı kilo aldıgım ve sporu bıraktıgım için
şimdiide ehliyet işi girdi araya dereye sıkıştırcamm şu lesile ablayıı
canım prensesten sonra 100 gr artıya şükür. elbise beğenmene çok sevindim. 200 tl de değer canım eşinde tmm dediyse sorun yok. daha da motive eder seni bencede.hayırlı olsun şimdidennn ama resim isteriz tabi :))
canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsınnnn?
hoşgeldinnnn çok özledik seni inşş. daha iyisindir ?
kızlar desteginiz için sonsuz teşekkürler hepinizi çok seviyorum cok cok teş iyyiki tanımışım sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?