80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canım ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

11.11 bildirim..

başlangıç:88
g.hafta:79.3
bu hafta:79.4
gelen:100 gram
t.giden: 8.6 gr
hedef:65
boy:165
beden:44

akşam yemeğini çok kaçırdım ben ya 4 gibi yedim ama hala çok şişim hiç diyet gibi değildi bugün de ne yapcam ben ya

ne yedin de bu kadar şiştin?bak her zaman düzenli yenmiyor kaçamaklar oluyor.önemli olan devam edebilmek.eğer ben yapamadım bozdum diyeti deyip yemeye devam edersen işte o zmaan hata edersin.

sevda canım maşallah.çok çok sevindim.ama dikkat ettim de sen akşamları bayağı azaltmışsın.

bugün be de tüm öğleden sonra kıyafet baktım.ipekyol ve romanda bana göre yoktu.n son 42 beden varmış.boynere gittim.tam 15 elbise denedim.bazıları oldu bazıları olmadı.ama kızlar dizimde elbise ve topuklu ayakkabılarla o kadar şıktım ki.yani kendimi o kadar iyi hissettim ki.evet göbeğim falan çıkıyor ama ne diye kendimi pantolonlara hapsetmişim ki.elbise ne kadar güzel duruyormuş meğer..yani 44 bedende böyle hissediyorsam daha az bedenlarde kendimi afrodit falan hissedeceğim herhalde.

bu arada geciktirici sormuştum ama gerek kalmadı.allah dualarımı kabul etti ve regl oldum.sabah çok bozulmuştum kiloya.100 gr artıdayım diye.bayramda evdeydim spor yaptım su içtim.tatlı sadece kek yedim ama her gün 2-3 dilim değilki..akşamları sadece k yedim.millet bayramda pastalar tatlılar börekler yedi,ben nasıl artı çıkarım dedim.

elbiselerin bazısı olmayınca fazla ve dikkat etmeden yediğim her lokmaya lanet ettim.elbise olmayınca dışarda bekleyen kızdan utandım.kız sürekli gülümsüyordu merak etmeyin fazlalıklarınız orantılı mutlaka bulacağım size elbise dedi.üşenmeden birini getirdi birini götürdü.

en son çok güzel bir elbise buldum fiyatı 200 tl.eşim taksitle alırız beğendiysen dedi.aslında alıp gözönüne koymak lazım.onu gördükçe iştahım kesilir kesin.

yani anlayacağınız kızlar lütfen verelim artık şu kiloları..

tülünümm valla oldu bi kere ama gün içinde çok kasmıyorumm
ben çözdümm galiba bu işi ben akşamları hafif geçiştirince
illaki veriyorum kilo valla her çarşamba olucak bu kaçamaklar çünkü günüm çarşamba günleri
ama bugün arkadasın işi oldugu için bugüne aldı carşamba yerine ... yani
her carşambaa benim durum vahimmm sen cantayı hazır et anacımmm

nilgünümm evet canım bayramın üçüncü gününden bu yana zannedersemm
yanlış söylemiş olmiyim akşamları hep hafif geçiriyorum
o zaman kendimi daha hafiff daha iyiii hissediyorummm ....
zevkine göre bi elbise bulmana çok sevindimm eminimm çok hoşş olmuşsundurr
tabiki pantalona hapsetme kendinii canımm tabiki verelimm şu kilolarıııı inşşş.
ama kaç beden olursan ol kendini güzell hissetmennn çok güzelll bi duyguu
bazen ben bakarım kendime şu haline bakkk derimmm gözlerim dolarr
bazenn bi bakarımm aslında çok güzel kadnsın sevda tut şu bogazını nolurrr daha yasın ne basın ne derimm öylee iştee canım benimm o artıda reglidendir üzülmeee bol su içte daha rahat atlat bariiii

ojelerimi sürdüm bekliyorum kurumasını, ojesiz çıkmayanlardanım bende
tırnaklarmda uzadı güsel duruyorlar
bu arada bende oje hastalıgı var bahsettim mi bilmiyorum ama alırım sürekli oje en son 4 tane aldım
çanta hazırlıycam bıktım çanta hazırlamaktan bu ara yaa pöff

ben sabahları peynirin yanında çörekotu ve keten tohumu yiyorum
füsundan özendim vede form çay içiyorum 2 tane acaba tekemi düşürsem bu form çayını
çünkü keten tohumu ve çörek otuda kabızlık için iyi geliyorr

[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr

artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]

canım ben yeniyim..çok iyi kilo vermişsin..ne kadar zamanda ve nasıl?merak ettim..bana da destek olursanız çok sevinirim..

nilgüncümm
eminim çok şık olmuştur birden gözümde canlandırdım seni
içine sindiyse al cnm bencede kendini pantola hapsetme
çok şık şeylerde var aslında pantolon dışındaa

selma abla
iyiyiz sen nasılsın toparladınmı biraz

kızlar şu göbegimden nefret eidyorum iyice çıktı kilo aldıgım ve sporu bıraktıgım için
şimdiide ehliyet işi girdi araya dereye sıkıştırcamm şu lesile ablayıı

ay ben hep şişim zaten hiç geçmiyo normalde de 5 ten sonra sadece meyve yerim ama regl im 11 gün kadar gecikti metobolizma denen şey bende nasıl çalışıyor acaba( hepsi bi arada fazla geldi galiba yoksa kesinlikle bırakmıcam bu sefer inş. ben hep buralardayım görüşürüz inş bol bol :)))

bugün itibariyle 11.11.11 ben de başlamış bulunuyorum..
geçen hafta 89.8 kg idim
bugün 88.2 çıktım regli oldum onun için..
BOY: 1.69
KİLO: 88.2
HEDEF: 65

Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş.

canım prensesten sonra 100 gr artıya şükür. elbise beğenmene çok sevindim. 200 tl de değer canım eşinde tmm dediyse sorun yok. daha da motive eder seni bencede.hayırlı olsun şimdidennn ama resim isteriz tabi :))
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:

canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsınnnn?

hoşbuldummm teşekkürler :)) ben bundan sonra hep buralardayım inş bol bol görüşeceğiz ben bırakırsam siz beni tutun lütfen :))))) sevgiler..

damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış...sebatla birlikte yol alalım inş.

hoşgeldinnnn çok özledik seni inşş. daha iyisindir ?

kızlar desteginiz için sonsuz teşekkürler hepinizi çok seviyorum cok cok teş iyyiki tanımışım sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…