bizim burda deniz otobüsünü teroristler kaçırmış bu akşam
ve içinde 19 tane yolcu varmışşşşş
Allah yardımcıları olsunnnn inşşş.
nedir Yarabbim buuu
tebrik ederim canım ne kadar zamanda kaç kilo verdin?
ya arkadaşım ne biliim ben içmeyince aramıyorum ama içmeye başlayınca gelio gerisi birde çayımı tatlandırıcıyla içiyorum sonrasında çok susuyorum ben ona bağladım ama fazlasıda zarar dimi içmiim ben saolasın canımmsemra yeter be güzelim ya..çölde mi kaldın tuzlu mu yedin ne yaptın?maşallah ne güzel su içiyorsun ama yeter bence..
ceren tatım beden eğitimi.gen.tr ye gir oradan foruma tıkla ve sonra videolara tıkla.orada leslie videoları ile ilgili link var.
banu canım mükemmel bir monti menüsü.nasıl böyle konsantre olabildin maşallah ya.
bugün gazetede okudum.adamın biri 1 ay boyunca düzenli limon suyu,elma sirkesi ve maden suyu içmiş.ama ülsere bağlı mide delinmesinden ölmüş.aramızda elma sirkesi kullanan yoktu sanırım ama yakınlarınız varsa uyarın diye yazdım.
saol canım menümü bende beğendim hihihihiihi içmiyorum daha arkadaşım tamam bu günlük bu kadar yetermenün güzel canım arada etimek 1 olsa daha iyi olurdu bence.bide karnabaharın yanına yoğurt alsaydın. sporun suyun harikaaaa maşallaaahhhh
canım benim okulda yediğine göre menülerin ona göre olacak. öğlen börek çok büyükse yarım yeseydin canım yada 1 dilim ekmek alsaydın.sen her öğününe ekmek yada yerine koyacağın bişeyler ekle. yani pilav 4 kaşık yersen 1 dilim ekmek yeme. yada makarna. keşkekte zaten ekmeğe eşdeğer sayılır yanına salata yada yoğurt olurdu canım. aralarında güzel maşallah. evde spor olarak arama motoruna leslie sansone küçültülmül linkler yaz canım. ilk çıkanı tıkla. orada indirebileceğin bölümleri var. önce 1 mille başla canım. zorlanırsan sadece yürüyüşle devam et. izlediğinde demek istediğimi anlayacaksın.
güzel dileklerin için saol canım. bilki senin bu gencecik yaşındaki azmin bizede örnek tebrikler canımmm
canım menün güzel maşallah. 3 lt yeter canım içmemeye çalış. böbrekler yorulmasın.
canım yolculuk malesef ters tepiyor şişiyoruz. ödemi atmaya başladın demek sevindim. menün kötü öğlen yok.akşamda hiç değilse yumurta haşlasaydın yada menemen yapsaydın canım daha iyi olurdu bence. yorulmuşsun belliki.hadi geçmiş olsunnnn
canım ne güzel işte kendine yakıştırmışsın en önemliside o zaten kendini beğendikten sonra başkalarını önemsemiyor bak bulamam diodun kaç tane bulmuşsun fiyatta iyiymiş al bencede ona bakarak motive olursun tatlımm11.11 bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:79.3
bu hafta:79.4
gelen:100 gram
t.giden: 8.6 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
ne yedin de bu kadar şiştin?bak her zaman düzenli yenmiyor kaçamaklar oluyor.önemli olan devam edebilmek.eğer ben yapamadım bozdum diyeti deyip yemeye devam edersen işte o zmaan hata edersin.
sevda canım maşallah.çok çok sevindim.ama dikkat ettim de sen akşamları bayağı azaltmışsın.
bugün be de tüm öğleden sonra kıyafet baktım.ipekyol ve romanda bana göre yoktu.n son 42 beden varmış.boynere gittim.tam 15 elbise denedim.bazıları oldu bazıları olmadı.ama kızlar dizimde elbise ve topuklu ayakkabılarla o kadar şıktım ki.yani kendimi o kadar iyi hissettim ki.evet göbeğim falan çıkıyor ama ne diye kendimi pantolonlara hapsetmişim ki.elbise ne kadar güzel duruyormuş meğer..yani 44 bedende böyle hissediyorsam daha az bedenlarde kendimi afrodit falan hissedeceğim herhalde.
bu arada geciktirici sormuştum ama gerek kalmadı.allah dualarımı kabul etti ve regl oldum.sabah çok bozulmuştum kiloya.100 gr artıdayım diye.bayramda evdeydim spor yaptım su içtim.tatlı sadece kek yedim ama her gün 2-3 dilim değilki..akşamları sadece k yedim.millet bayramda pastalar tatlılar börekler yedi,ben nasıl artı çıkarım dedim.
elbiselerin bazısı olmayınca fazla ve dikkat etmeden yediğim her lokmaya lanet ettim.elbise olmayınca dışarda bekleyen kızdan utandım.kız sürekli gülümsüyordu merak etmeyin fazlalıklarınız orantılı mutlaka bulacağım size elbise dedi.üşenmeden birini getirdi birini götürdü.
en son çok güzel bir elbise buldum fiyatı 200 tl.eşim taksitle alırız beğendiysen dedi.aslında alıp gözönüne koymak lazım.onu gördükçe iştahım kesilir kesin.
yani anlayacağınız kızlar lütfen verelim artık şu kiloları..
Arkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorumama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.
kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
Deryooo$umm Yok Ablammmm
Tartimin Pilini Daha Gecen Hafta Degi$timm , Yani % 100 Dogruuuu
Hem Ben Biliyorsun Iki Tartida Tartiliyorum , Hem Dijital Hem Emektarda ..
Ikisindede 71.Tam Gösterdiii
3.Ayda Bir Prensesim Gelio Ya Benim Onun Büyüüük Etkisi Var Bende ,
Yani Balon Gibi Patliyorum Kilo Veriyorum
Ohh Ohh Gecen Haftaya Göre Yapiyorsak Bildirimii Eksii 2.Kg Ile Gircem Listeye Bu Haftaa
Layy Layy Layy .. Ohh Ohhh Cok Mutluyumm
ne demek deryacım bende kardan adamı seçecektimde hediye paketi renkli renkli çok hoşuma gitti bide kendime almak istediğim siyah topuklu bi çizme var o aklıma geldi oyüzden onu seçtim. benim kızımda bayılır yılbaşına yılbaşı onun için çok önemli kreşte hediyeleşiyorlardı çok mutlu oluyordu.heryılbaşında kar yagmasını bekler yavrum.
Arkadaşlar çizelgemi yapamadım. Yani her şeyi doğru yaptım ama site kabul etmedi .Acaba mesaj saysıyla mı alakalı. Yaaaa çizelgeli daha motive edici oluyor. Neyse şekerler denemey devamm. Bu arada sıcak karşılamalar için çok teşekkürlerr çokkk hoş buldummmmmm.
Bu arada ablalarım,sizin tecrübenize dayanarak soruyorum,
spor olarak evde ne yapabilirim?
Derslerim çok yoğun olduğu spor salonuna gidemiyorum.
havada artık soğuduğu için dışarda yürüyüş imkanım da yok.
Ne yapabilirim?
Zeynep,seninle orti olmayı çok isterim. :)))
Sonuçta sen 25 kilo vermiş biri olarak ben epey tecrübelisin.
Yalnız yeni olduğumdan çoğu şeyi bilmiyorum.
Orti olunca birlikte bir şeyler mi yapıyoruz??
deryam, 44 beden giyiyorum deme lütfen ya, bende 44 giyiniyorum ama senden fazla duruyorum.
taytını giymişsin pozunu vermişsin helal olsun sana, yılbaşında istediğin gibi hedefine ulaşırsn inşallahhh.
ya bir ayda 11 kilo aldğını yazmış bir arkadaş çok moralim bozuldu. yani hedefimize gelsek diyeti bıraksak anında şişcekmiyiz, ömür boyu diyet mi yapıcaz gönlümüz istediğince oturup yiyemiycezmi nasıl yani nasıllll
bu arada yedi gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar ben, deniz.
deryam +2 ye kadar çıkmışken sabitlemek harika bir şey.süpersin.hem fazla 2 kiloyu verdiğin için hem de her hafta harika listelerle bizi motive ettiğin için :
:119: :13::119:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk 42 beden pantolunumuuuuuu
fermuarını düğmesini hiççç açmadan giyip çıkartabiliyorummmmm
bugün gazetede okudum.adamın biri 1 ay boyunca düzenli limon suyu,elma sirkesi ve maden suyu içmiş.ama ülsere bağlı mide delinmesinden ölmüş.aramızda elma sirkesi kullanan yoktu sanırım ama yakınlarınız varsa uyarın diye yazdım.
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
ojelerimi sürdüm bekliyorum kurumasını, ojesiz çıkmayanlardanım bende
tırnaklarmda uzadı güsel duruyorlar
bu arada bende oje hastalıgı var bahsettim mi bilmiyorum ama alırım sürekli oje en son 4 tane aldım
Derya canım ben 65 e çek demiştim ama neden dedim bilionmu.. Hani hedefine daha çok uzaksın diye belki daha ii dikkat edersin sadece bir fikirdi sakın yanlış anlama sen bu halinllee çok iisin ama 68 olunca tam afet olacaksın 65 i düşünemiom bile..
Bu arada deryam bugün salonda yürürken sen aklıma geldin spor salonu yok demişsin bak ne dicem b-fit bayilik veriyor siz de hazır iş değişikliği düşünüyorken orda b fit açsanıza.. Maliyeti nolur tabii bilmiom ama bi düşün ihtiyaç olan bişi hem iş yapar yanii.. Eşin oturur sen bol bol spor yaparsın hemide......
Feryalcim bence çok hoşsun canım göze batan hiçbişi yokk gayet güzelsinnn
ama tabiki kendini iyi hissettiğin kiloda ol inşşş. yakın zamanda basarırsın canım
canım maşallah 2 günde 900 gr harikaaaaa
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
nilgünümm evet canım bayramın üçüncü gününden bu yana zannedersemm
yanlış söylemiş olmiyim akşamları hep hafif geçiriyorum
o zaman kendimi daha hafiff daha iyiii hissediyorummm ....
zevkine göre bi elbise bulmana çok sevindimm eminimm çok hoşş olmuşsundurr
tabiki pantalona hapsetme kendinii canımm tabiki verelimm şu kilolarıııı inşşş.
ama kaç beden olursan ol kendini güzell hissetmennn çok güzelll bi duyguu
bazen ben bakarım kendime şu haline bakkk derimmm gözlerim dolarr
bazenn bi bakarımm aslında çok güzel kadnsın sevda tut şu bogazını nolurrr daha yasın ne basın ne derimmöylee iştee canım benimm o artıda reglidendir üzülmeee bol su içte daha rahat atlat bariiii
nilgüncümm
eminim çok şık olmuştur birden gözümde canlandırdım seni
içine sindiyse al cnm bencede kendini pantola hapsetme
çok şık şeylerde var aslında pantolon dışındaa
selma abla
iyiyiz sen nasılsın toparladınmı biraz
kızlar şu göbegimden nefret eidyorum iyice çıktı kilo aldıgım ve sporu bıraktıgım için
şimdiide ehliyet işi girdi araya dereye sıkıştırcamm şu lesile ablayıı
canım prensesten sonra 100 gr artıya şükür. elbise beğenmene çok sevindim. 200 tl de değer canım eşinde tmm dediyse sorun yok. daha da motive eder seni bencede.hayırlı olsun şimdidennn ama resim isteriz tabi :))
ben bugün başladım daha hep şişim zatengeçmiyo bi türlü ama devam edicem inş bu sefer bırakmak yok hepinize teşekkürler :))))
Tesekkür Ederim Tatlim ..
Ben 11.Mart.2011'de Ba$ladim Diyette ..
Hayatimda Ilk Defa Bukadar Düzenli ve Nerdeyse Hic Bozmadan Diyet Yapiyorum
21.Sene Boyunca Hep Kiloluydum , Rahmetli Babam Bile Dombik Kizim Benim Diye Severdi Benii
Bugün Tam 8.Ay Oldu Diyetime Basliyali .. Ayni Zamanda Bu Topiktede Tam 8.Aydir Buradayim ..
Buranin ve Ablalarimin Ba$ari Öylülerinde ve Motivasyon Dolu Sözlerininde Coooook Büyük Rolü Var Kilo Vermemde ..
8.Ayda Tam 17.Kilo Vermi$ Bulunmaktayim .. 2.Ay Gibi Bir Süre Duraklama Ya$adim ve Hep Sabit Kaldim .
Ama Hic Kilo Almadim .. Yani Memnunum Bu Sonuctan ..
Ilk Hedefime 6.Kilom Kaldi .. Ikinci Hedefim Ise 55'Kilo
ALLAHIM Saglik Sihat Verirse O Günleride Burada Sizlerle Görecegim ..
ya arkadaşım ne biliim ben içmeyince aramıyorum ama içmeye başlayınca gelio gerisi birde çayımı tatlandırıcıyla içiyorum sonrasında çok susuyorum ben ona bağladım ama fazlasıda zarar dimi içmiim ben saolasın canımm
canım ne güzel işte kendine yakıştırmışsın en önemliside o zaten kendini beğendikten sonra başkalarını önemsemiyor bak bulamam diodun kaç tane bulmuşsun fiyatta iyiymiş al bencede ona bakarak motive olursun tatlımm
Walla bizi tutana aşk olsun ilk defa bu kadar coştum inanın uzun zamandır böyle olmamıştı topikkk alıntı yapmaya kalksam 20 sayfa nasıl olurdu bilmiom sabaha kadar cevap yazardımmm...
Okuldan sonra sporuma gittim...ukala şımarık smiley
1 saat sporumu yaptım geldim 7 de yemeğimi yedim anca oturdumm..
Kilo veren herkesi tebrik ederimmm....
Veremeyenler de haftaya sıra sizde ama ortalık karışacak bence..
Nilgüncüm elbisen için inan bende çok heyecanlandım geçen rodide bi elbise gördüm 70 olunca bende almayı planlıyorum...
Siyah düz bişi ama çok hoştu..
sevdacım özlemişim seni burda görmeyi hoşgeldin tekrardan...
nilgün begendigin bi elbise bulmuşsun. kacırmadan hemen al bencede. alda bi foto koy hemen
bu haftanın yüz karası benim sanırım. nilgüncüm üzülme demişsin bi anlık üzülsemde gecti. çünkü artık umudum var inş bu hafta telafi haftam olacak tşkr ederim canım
Ya öyle direk sirke deler tabi ama şu ballı sirke karışımı kadar harika bir karışım görmedim ben nilgünüm yaptığım zamanlarda inanılmaz rahatlatıyor beni..Osmanlı da yemeklerden sonra ikram edilirmiş zaten hazım için.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
erkenden kalktım 2 mandalina hüplettim saçlarma şekil veridm
çocukların çantasını hazırladım kahvaltı edip öle çıkıcam evdennn
yanımda öglen için altarnatif taşıycam artık yapcak bişiy yok
nilgüncüm snei görüyorum aşagıda
cumaya kadar tartılmıycam kendimee söz verdim.hergün tartılmak motivasyon bozuyor gerçekten
hepinizi öptüm kaçamaksız bol sohbetli günler olsun inşallahhhhhhhhh
Tülüüüüü yine süper vermişsin hiiççç kıskanmadımmm...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?