80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim burda deniz otobüsünü teroristler kaçırmış bu akşam
ve içinde 19 tane yolcu varmışşşşş
Allah yardımcıları olsunnnn inşşş.
nedir Yarabbim buuu

bizim burda deniz otobüsünü teroristler kaçırmış bu akşam
ve içinde 19 tane yolcu varmışşşşş
Allah yardımcıları olsunnnn inşşş.
nedir Yarabbim buuu

canım bende okudum Allah yardımcıları olsun. kim bilir bekleyen kimleri var. bazen 4 5 kişi diyolar bazen 1 kişi. haberlerde garip. Rabbim korusun hepsini.

tebrik ederim canım ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

Tesekkür Ederim Tatlim ..
Ben 11.Mart.2011'de Ba$ladim Diyette ..
Hayatimda Ilk Defa Bukadar Düzenli ve Nerdeyse Hic Bozmadan Diyet Yapiyorum
21.Sene Boyunca Hep Kiloluydum , Rahmetli Babam Bile Dombik Kizim Benim Diye Severdi Benii

Bugün Tam 8.Ay Oldu Diyetime Basliyali .. Ayni Zamanda Bu Topiktede Tam 8.Aydir Buradayim ..

Buranin ve Ablalarimin Ba$ari Öylülerinde ve Motivasyon Dolu Sözlerininde Coooook Büyük Rolü Var Kilo Vermemde ..

8.Ayda Tam 17.Kilo Vermi$ Bulunmaktayim .. 2.Ay Gibi Bir Süre Duraklama Ya$adim ve Hep Sabit Kaldim .
Ama Hic Kilo Almadim .. Yani Memnunum Bu Sonuctan ..

Ilk Hedefime 6.Kilom Kaldi .. Ikinci Hedefim Ise 55'Kilo
ALLAHIM Saglik Sihat Verirse O Günleride Burada Sizlerle Görecegim ..

Son düzenleme:
ya arkadaşım ne biliim ben içmeyince aramıyorum ama içmeye başlayınca gelio gerisi birde çayımı tatlandırıcıyla içiyorum sonrasında çok susuyorum ben ona bağladım ama fazlasıda zarar dimi içmiim ben saolasın canımm
saol canım menümü bende beğendim hihihihiihi içmiyorum daha arkadaşım tamam bu günlük bu kadar yeter
canım ne güzel işte kendine yakıştırmışsın en önemliside o zaten kendini beğendikten sonra başkalarını önemsemiyor bak bulamam diodun kaç tane bulmuşsun fiyatta iyiymiş al bencede ona bakarak motive olursun tatlımm

Anam bu ne yaa 1 saaatttir geçmiş okuommm.. Tıpkı eski günler gibii..
Ne çok kaynatmışsınızzz...

Birsürü yeni gelenler var hepiniz hoşgeldiniz...
Ben ayşe..

Enerjinize hayran kaldımmm bol sabırlı azmli günler....

Topiğim bayram falan dememiş vermiş kilolarıı süpersiniz.....

Sevdammm anca gördüm canım...

Walla bizi tutana aşk olsun ilk defa bu kadar coştum inanın uzun zamandır böyle olmamıştı topikkk alıntı yapmaya kalksam 20 sayfa nasıl olurdu bilmiom sabaha kadar cevap yazardımmm...

Okuldan sonra sporuma gittim...ukala şımarık smiley
1 saat sporumu yaptım geldim 7 de yemeğimi yedim anca oturdumm..
Kilo veren herkesi tebrik ederimmm....
Veremeyenler de haftaya sıra sizde ama ortalık karışacak bence..
Nilgüncüm elbisen için inan bende çok heyecanlandım geçen rodide bi elbise gördüm 70 olunca bende almayı planlıyorum...
Siyah düz bişi ama çok hoştu..

Füsuncum sende spora başlayacakmışsın süper olur senin için son kalanları daha kolay verirsin sıkılaşmada cabası..

Ceren maşalllah yaşın küçük ama ne kadar bilinçlisin ve hazırsın diyet için..
Biz günlerce ne yapacağımızı düşünmüştükkk....

Iremcim de kardeşinin yanına gitmiş ii yolculuklarr...

Banuşşş önemli olan direksiyon ehliyeti alırsın ama kullanmak önemli o dersleri kaçırma.. Ehliyetim 2007 den beri var ama daha ön koltuğa oturmak nasip olmadı...

Tülüüüüü yine süper vermişsin hiiççç kıskanmadımmm...

Derya canım ben 65 e çek demiştim ama neden dedim bilionmu.. Hani hedefine daha çok uzaksın diye belki daha ii dikkat edersin sadece bir fikirdi sakın yanlış anlama sen bu halinllee çok iisin ama 68 olunca tam afet olacaksın 65 i düşünemiom bile..
Bu arada deryam bugün salonda yürürken sen aklıma geldin spor salonu yok demişsin bak ne dicem b-fit bayilik veriyor siz de hazır iş değişikliği düşünüyorken orda b fit açsanıza.. Maliyeti nolur tabii bilmiom ama bi düşün ihtiyaç olan bişi hem iş yapar yanii.. Eşin oturur sen bol bol spor yaparsın hemide......

Bugün salonda ilk ölçümüm yapıldı ölçüyü alan kadın orda çalışan bi kadın ne kadar doğru aldı bilmiom ama pek içime sinmedi aslında...
Boyum da daha kısa çıktı sinir oldum yaaa daha önce diyetisyen 167 ölçmüştü salonda 164 geldi iki kere ölçtü yine 164...

Gelelim ölçülerime sıkı durunnnnnnnsalonu son haziranda bırakmıştım ve 81 kusurda bırakmıştım ve bugün..

Kilo wc yok kahvaltı öğle yemeği su çay kıyafet derken .:76.1
göğüs:100
bel:89
kalça:109
baldır:64
kol:35
su:49.2
kas:36.6
kemik:3.1
yağ:33.7

arzumun aleti varya ondandı...

Neyse benim için evdeki önemlii.
Tam 1 ay sonra bakalım ne olacak...

Bugünkü menüm

sabah
1 dilim uno denge light
1kk peynir
1 su bardağı süt
5 zeytin

ara
yok

öğle
5 yemek kaşığı bezelye kereviz patates havuç türlüsü
4 kaşık keten tohumlu yoğurt

ara
1 hurma

akşam
1 kaşık et kavurma
3 kaşık öğlenki yemeğin aynısı
boooooool salata

ara
yok ( salata çok yedim şişirdi)

1 saati de geçti ama hadi 1 saat diyeyim spor
3 litre
su
1 form çayı
1 yeşilçay
1 ıhlamur zencefil serdeçal rezene karışımı çay
boooooool şekersiz çayyyy

sevdacım özlemişim seni burda görmeyi hoşgeldin tekrardan...

nilgün begendigin bi elbise bulmuşsun. kacırmadan hemen al bencede. alda bi foto koy hemen

irem azmin sonuc vermiş kilo vermişsin çok sevindim canım. iyi yolcuklar bu arada tatilinn tadını cıkar.

kızlar gecen gün çaykurun yesil çayını aldım. poşet degil. bugun yaptım ilk defa. tadı poşet çaylardan cok farklı daha agır geldi bana. agırda olsa içecegim bi kutu aldım onu bitirecegim. ama eger gercek yesil çay buysa bizim içtigimiz poşet caylar baya hafif kalıyor bunun yanında. sanırım bu daha etkili içebilen bu şekilde içsin bence

aysecim yeniden baslamışsın salona hayırlı olsun canım.

ben cok alıntı yapamıyorum bu şekildede unutuyorum diyeceklerimi.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. azminiz daim olsun.

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bayram oldugu halde verdiniz ya helal olsun sizlere.
bu haftanın yüz karası benim sanırım. nilgüncüm üzülme demişsin bi anlık üzülsemde gecti. çünkü artık umudum var inş bu hafta telafi haftam olacak tşkr ederim canım

İZLEMCİĞİMİN BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ OKUDUM TEKRARDAN VE BAŞKALARINI DA BURDA Bİ LİSTE BULDUM BELKİ İŞİNİZE YARAR....

ALINTIDIR.....

I love KK Pilatesçi'nin Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

2011 Mart ayında tartıya bir çıktım kii 87 kiloyum. başladım kara kara düşünmeye ne yapsam ne etsem diye.. öncelikle karar verdim kafamda ; diyet yapacagım diye. internette diyetisyen araştırdım. vu buldum da. bana bir diyet listesi verdi... sağlık sorunu olmayan herkesin yapabileceği diyet ; bana özel değil yani... listeyi aynen aktarıyorum uygulamak isteyenler için;

Sabah 7.30 : bir dilim peynir / 1 yumurta
4-5 zeytin
Bol söğüş – 1 dilim ekmek ya da;

1 bardak süt –yulaf ezmesi-nesfit-kayısı-ceviz

10:00 : 1 meyve

12.30 : 1kase çorba ya da 3-4kaşık pilav-makarna
Ana yemek (100-120gr et)
4 kaşık yoğurt – 1 dilim ekmek-bol salata
Yemekte et yemeği varsa yoğurt ilk ara öğünde.

15.30 : 1 meyve

19.00 : 5-6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt-ekmek-salata

22.15 : yeşil çay-meyve yada yarım bisküvi

Püf noktalar
100-120gr et = 2 yumurtalı menemene eşittir.
= 1 yumurta+ 2dilim peynirli omlet eşittir
Öğle yemeğinde kurubaklagil varsa ; yemek-ekmek-salata
Arada; yoğurt

kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.

Aramıza hoşgeldiniz kızlar, ben derya

Burcum o zaman yaşasın harika bir sonuç

Aslında benim de hediye paketinde gözüm kaldı, hani yılbaşında kendimize yeni bir vücut ve ruh hediye etmek manasında
Ama kardan adamı çok severim ve kaç yıldır adam gibi kar yağmadığı için yapamadım..O yüzden benim için özlenen bir şeyi ifade ediyor, aynı kendimi güzel hissetmek gibi :)
Allahım yarabbim biz kadınlar nasıl varlıklarız yahu bit kadar çizelgeye bile anlam yüklüyoruz erkeklere hak veriyorum bazen

Yok canım mesaj sayısıyla ilgisi yok şu linke göz at ve her adımı uygula tek tek sorun kalmayacaktır :
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Ablam ben de burcuya katılıyorum menülerin yeni başlayan birine göre hala çok az Bak dün dediklerimi hatırla, sana çok gelse bile öğün başına ikişer dilimle başla zaten azaltacaksın ileride..
Spor konusunda kızlar söylemiş leslie süperdir.
Ortilik kavramı şöyle ki birlikte bir şey yapıp yapmamanız size kalmış hani grubun dayattığı bir şey yok sadece bunca kişi arasında birbirine özel destek olan 2 kişi oluyorsunuz

Ah denizcim ah işte benim de kabusum kalçalarım 19 kilo verdim 1 hadi bilemedin 2 beden düştüm
eskiden 40 hayallerim vardı ama şimdi 42 olsam yeterde artar bile..

Ya ömür boyu diyet değil tabi ki bir yiyip bir dengeleyeceğiz işin sırrı bu, bir gün kaçırdıysak ertesi gün tam bir diyet menüsü yapacağız bu kadar ama vücut yeni kiloya alışana kadar da normalden daha dikkatli olmalıyız.. İnsanın kilosu 1 senede anca oturuyor.

deryam +2 ye kadar çıkmışken sabitlemek harika bir şey.süpersin.hem fazla 2 kiloyu verdiğin için hem de her hafta harika listelerle bizi motive ettiğin için :

:119: :13: :119:

Ben sana teşekkür ederim buradaki herkesle tek tek ilgilendiğin için

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk 42 beden pantolunumuuuuuu
fermuarını düğmesini hiççç açmadan giyip çıkartabiliyorummmmm

Harikasın sevdamm
Darısı başıma

Ya öyle direk sirke deler tabi ama şu ballı sirke karışımı kadar harika bir karışım görmedim ben nilgünüm yaptığım zamanlarda inanılmaz rahatlatıyor beni..Osmanlı da yemeklerden sonra ikram edilirmiş zaten hazım için.

herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:

Selmam hoşgeldin, nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?

hahahah banu kuu sen de bendensin ha, ben de dün 3 tane daha aldım
Bir baktım bir tanesi zaten varmış düşün o kadar oje hastasıyım aldığım rengi unutup bir daha lıyorum artık..Bana kendimi en iyi hissettiren kozmetik malzemesi

Yok ayşem ya asla yanlış anlamadım
Ben de tam tersi işler o durum daha çok vermem lazım başaramayacağım deyip salarım
İnan beni en motive eden şey sadece 4-5 kilomun kalmış olması..Zaten 68'e geleyim beğenmezsem gene düşürürüm hedefimi.
Yavrum biz ankaraya gideceğiz ya buradan inan artık istemiyorum iş yeri filan..Öyle nefret ettim ki birinin yanına gireyim maaşımı alıp oturayım ne dükkan kirası düşünmek istiyorum ne bitmek bilmeyen vergileri..Ama iş yeri açmak isteyenlere çok güzel alternatifmiş..

Standart Aydasu'nun başarı öyküsü

Arkadaslar merhaba...
Mutlu bir Aydasu var karşınızda...
Gecikmeli bir sayfa oldu bu...
Hedefime ulaşalı çok oldu ama kısmet bu güneymiş...

Yaşım: 23
Boyum:167
Kilom:59
Başlangıç kilom: 90

Benim Hikayem:

YAZACAKLARIMIN ZAYIFLAMAYI GERÇEKTEN İSTEYEN AMA ACABA OLUR MU DİYEN TUM ARKADAŞLARIMA ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUM LÜTFEN YAZACAKLARIMI DİKKATLE OKUYUN...

İlkokuldan sonra kabul ediyorum hiç zayıf bır dönem geçirmedım ama tombis de sayılmazdım. Lise yıllarında 68 kiloydum,boyum 167. Balık etliydim yani... Öss stresi,adet düzensizliği, bilinçsiz yeme derken bir senede 68 kilodan tam 90 kiloya çıktım. Aynaya baktığım zaman kendimi ben bile tanımıyordum. Malesef üniversiteye gittiğimde bu kilodaydım.. Geriye dönüp baktığımda çok yazık diyorum ,resmen ziyan olmuş yıllarım...

İlk yıl bu kiloyla bitti okul. İkinci sene spora yazıldım öyle böyle derken 81 kiloya indim, bu çok güzeldi benim için ama yetmezdi. Epey bir zaman da bu kiloda kaldım. 14 nisan 2008 tarihine kadar... Aydasu kendine gel dedim, senin bir sevdiğin var yakında ailesiyle tanışacaksın ıster misin sana tombiş desinler...

Zayıflamak için bir sürü neden buldum kendıme... Veee yataktan kalkmaya üşenen ben yollardan alamaz oldum kendimi... Diyete başlamadan önce bir ay internetten araştırdım ne yapmalıyım nasıl zamana yayıp nasıl kalıcı kilo vermeliyim diye. Kafaya koymuştum bir kere... İnanın net başında araştırma yaparken bile elimde çikolata vardı nasılsa kafaya koymuştum zayıflamayı diye...

14 nisandan itibaren yaptıklarım

1- Her gün birbuçuk saat yürüdüm.

2- 6 öğün yemek yedim.

3-İki kaşık seker kullanan ben bir çırpıda şekeri tamanen kestim ve hala şeker kullanmıyorum ne çayımda ne kahvemde... Şöyle düşünün 1 kaşık şeker yaklaşık 50 kalori. Neden ziyan edeyim dedim sonuçta bir elma, armut yaklaşık aynı kalori ya da nerdeyse bir dilim ekmek. Bu haklarımı şekerde tüketmek istemedim.

4-Cips, kola, bisküvi tamamen çıktı hayatımdan. Bir tane bisküvi o da yaklaşık elli kalori. Değer mi bir anlık zevk için dedim, aslaaa

5-Bir öğün sebze yediysem diğer öğün et ya da tavuk yemeğe çalıstım ki dengelensin.

6- Diyette pilav, makarna, ekmek yenmez diye bir kural yok çıkarın bunu aklınızdan, önemlı olan besin değişimini kavrayabilmek, neyin yerine ne ya da hangi zamanda hangi besin bunu tutturabılmek.. Mesela canınız o an ekmek yemek istemiyordur ve iki dilim ekmek hakkınız vardır. Bunu iki kaşık pilavla değiştirebilirsiniz ya da makarnayla... Olay bu değişimi bilebilmek..Bugün ekmek yemedim dersiniz ama çorba içmişsinizdir alın size ekmek.. Bilinçli yapmak önemli...

Mesela örnek bir menü yazmak istiyorum

Sabah: 2 dilim ekmek+ 5 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+ salata+bol yeşillik+1 yumurta+ şekersiz çay

Ara: 4 kayısı+1 çay bardağı yoğurt

Öğle: 8 yemek kaşığ sebze yemeği+ 100 gr yoğurt+ 1 kepçe çorba+ bol salata

Ara: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Akşam: 100 gr tavuk+100 gr yoğurt+ 2 kaşık makarna ya da pilav + bol salata

Ara: 1 mandalina+ 1 elma

Genelde beslenme düzenim böyle oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemeğe gayret ettim.

yemek saatlerim 10-12-14-16-18-20

Diyetime son verdikten sonra da dikkatli yemeğe devam ettim arkadaslar... Bakın yeter ki isteyelim ben aynı zamanda polikistik over hastayım, doktorum yeri gelecek ayda bir kilo verdiğine sevineceksin dedi ama öyle olmadı cünkü hiç kaybetmedim azmimi... ve kilo verdikten sonra tekrar gittim doktora bana ne dedi biliyor musunuz '' ben sende polikistik over olduğunu bilmeseydim asla inanmazdım bu duruma, hiç bir şey kalmamış sen o kadar kilo verince'' dedı. Düşünün kistler bile kaybolmuş.

diyet yaparken calışmıyordum, istediğim gibi saatlerime dikkat ediyordum. 6 aydır calışıyorum ama hala yeme düzenim aynı hala ara öğünlerimi asla atlamıyorum.

YETER Ki isteyelim arkadaşlar hadi buna inanalım.. Herkes yapabilir yeter ki azmetsin yeter ki gayret etsin...
Ben 90 kilo başladığım serüvenimi 59 kilo olarak noktaladım... 23 yaşına girdim hayatta daha keyifli birşey yaşamadım. Beni her gören şok oluyor, en yakınlarım bile tanımıyor... Bu muthiş bir duygu neden aynı duyguları sen de yasamayasın ki, neden hadi canlan...
Eskiden 52 beden giyiyordum şimdiyse 38 beden...Sen neden yapamayasın.... Kendime olan güvenim geldi inanin dehşet bir duygu eline aldığınız bir kıyafeti acaba bana olur mu diye düşünmeden almak... bunu herkes yaşamalı...

Son olarak ölçülerimi yazmak istiyorum

Göğüs: 115 88
Bel: 100 71
Kalça: 120 90

Ben başardım...
Bundan sonra da elimden geldiğince başarmak isteyen arkadaşlarıma destek çıkmak istiyorum...

Unutmayın ACI YOKSA KAZANÇ DA YOK ve ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

Ara Öğün Alternatifleri

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm

Düzenleyen: aydasu Düzenleme Tarihi : 28-11-2010 Düzenleme Saati :01:24

Bende kaçsam ii olur yine 1 olmuş saat neredeyse...
Yatıp dinleneyim bakalım benim yarın tarı ne diyecekkk herkese ii geceler.....

Deryacım hakkınızda hayırlısı canım bir yerden kapatan diğer taradftan mutlaka açar kapıyı .....

öpüldünüz güzellerrr.. Bol bol başarı hikayesi okumalı yaaa neler var neler....

15 marttan beri burdayım daha çok yol alabilirdim ama bunada şükür....

Farklı bir diyet 1 Ayda 5 kilo verdiren diyetin formülü :
SABAH

08:00 08:30 – sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)

10:00- bir porsiyon meyve

12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata

15:00- bir porsiyon meyve

16:00- bir porsiyon meyve

19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata

ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:

Banu Kazanç 1 ayda 5 – 6 kilo vermek için yapılması gerekilenler, 5 kilo vermek isteyenler için öneriler

Banu Kazanç’a göre sağlıklı bir diyetle ayda 5 kilo maksimum 6 kilo vermeyi hedeflemek gerekiyor. İşte hedeflerinize ulaşmanın kolay yolu;

Zayıflayabilmeniz için günde 2,5 lt. su içmeniz gerekiyor.
Yemekleri hazırlarken tuz koyun fakat ekstra tuzu kaldırın. Salatalarınıza bile tuz koymayın. Salata sosunu şu şekilde hazırlayın; 1 çorba kaşığı zeytin yağı, istediğiniz kadar limon, balsamik sirkesi, nar ekşisi. Salatanızda az miktarda havuç ve mısırda yer alabilir.Bütün salata malzemelerini istediğiniz kadar yiyin fakat tuz koymayın. Yemekleri pişirirken koyduğunuz tuz vücudunuz için yeterli olacaktır.
Günlük ekmek tüketiminiz 3-4 dilimi geçmemeli. Daha çok doyuran çok tahıllı ekmeği ya da tam buğday ekmeğini tercih edin.
Makarna, pilav, noodle, bulgur, patates gibi fazla karbonhidrat içeren yiyecekleri haftada 2 defa öğle öğününde yemeye özen gösterin. Özellikle yediğiniz pilav, makarna gibi yiyeceklerin hızlı bir şekilde yağa dönüşmemesi için yanında mutlaka protein içeren yiyeceklerle karışık tüketin. Örneğin; makarna ve yoğurt, pilav ve et, püre ve kuru baklagiller gibi.
Canınız tatlı istediğinde tatlıyı 4-5 ara öğününde tüketin. Haftada 1 olmak şartı ile.
Alkollü içeceklerden şarap, votka ya da rakıyı tercih edebilirsiniz.Yalnız haftada 2 gün 2′şer kadeh şarap yada haftada 2 gün 2′şer duble rakı ya da 2 duble votka gibi.
Aşırı açlık hissettiğiniz dönemlerde protein ağırlıklı diyet yapın. Et,tavuk, balık gibi besinler. Zengin protein içeren yiyecekler kan şekerini iyi dengeleyip açlık hissini bastıracaktır ve iyi kilo vermenizi sağlayacaktır.
Haftada 3 gün balık yemeyi unutmayın. Balıkta omega-3 ve omega-6 yağ asitleri bulunmakta. Balıktan gelen bu kaliteli yağlar kolesterol ve kan yağlarını düşürmenin yanında metabolizmayı da hızlandırıyor.Özellikle yağlı balıklar metabolizmanın iyi çalışması için çok önem taşıyor.Somon, uskumru,sardalya, ton balığını fazla tüketmeniz faydalı.
Aynı saatlerde yemek yemeye özen gösterin. Düzenli ve saatinde yemek yemek metabolizmayı düşünüldüğünde daha iyi çalıştırır.
10- Diyet yaparken bazı bitkisel çayların içilmesi faydalı olacaktır. Örneğin ısırgan otu vücutta yağ toplanmasını önler, günde 1 fincan içmeniz yeterlidir. Yeşil çay sindirimi kolaylaştırır ve vücudun su toplamasını önler, günde 2 fincan içebilirsiniz. Ada çayı ise kan dolaşımını hızlandırarak sindirimi kolaylaştırır, günde 1 fincan içiniz.
Yemeklerinizi tatlandırmak için gün içinde 2 tatlı kaşığı hardal ve 2 tatlı kaşığı ketçap kullanabilirsiniz.
Günde 1 kutu light kola tüketebilirsiniz ama daha fazla değil.

Devamını okuyun: 1 ayda 5 kilo verdiren diyet listesi | Diyet, diyet listesi, zayıflama, kilo verme, kilo alma

Feryalcim bence çok hoşsun canım göze batan hiçbişi yokk gayet güzelsinnn
ama tabiki kendini iyi hissettiğin kiloda ol inşşş. yakın zamanda basarırsın canım

çok teşekkür ederim canım iltifat için benim iyi hissetiğim kilo sanırım 6 larda bi rakam olacak 69 bile süper :))

canım maşallah 2 günde 900 gr harikaaaaa

merhaba tülin abla ben 18 yaşındayım ve gelen kilolarım yeni olduğu için sanırım iyi atıyorum :)

iyi geceler kızlar fazla takit edemiyorum k.bakmayın bugün arkadaşımın doğum gününe gittim biraz kaçırdım ama herzamankinden az yediğim bi kesin önemli olan koyuvermemek kendini zaten yarın kaldığım yerden devam inşallah

bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin bayramda herkes kilo alır ben hariç hiç et yemiyorumda :)

bu arada zeynepcim sendemi ara vermiştin çok zor oluyor ben bidaha diyete ara vermeyi düşünmüyorum ya diyetten koparsam ben fena oluyor annem bugüne kadar hiç diyet yapmadan bu halde yeseydin şimdi 150 kiloydun dedi

yediklerimi bi görseydiniz 3 insan doyardı (

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
erkenden kalktım 2 mandalina hüplettim saçlarma şekil veridm
çocukların çantasını hazırladım kahvaltı edip öle çıkıcam evdennn
yanımda öglen için altarnatif taşıycam artık yapcak bişiy yok

nilgüncüm snei görüyorum aşagıda

cumaya kadar tartılmıycam kendimee söz verdim.hergün tartılmak motivasyon bozuyor gerçekten
hepinizi öptüm kaçamaksız bol sohbetli günler olsun inşallahhhhhhhhh

herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:

iyiyiz sağol.sen de hep iyi ol tamam mı?

akşamları hafif geçirmek en güzel çözüm şu kilolara..inşallah o elbiseyi alacağım canım.eşim git bugün al dedi ama ben bir iki yere bakıp sonra alacağım.suyumu içiyorum merak etme.

sağol canım.sen de pilatese başlasana artık boşver leslie yi..

canım prensesten sonra 100 gr artıya şükür. elbise beğenmene çok sevindim. 200 tl de değer canım eşinde tmm dediyse sorun yok. daha da motive eder seni bencede.hayırlı olsun şimdidennn ama resim isteriz tabi :))

alınca çekilirim canım.

ben bugün başladım daha hep şişim zaten geçmiyo bi türlü ama devam edicem inş bu sefer bırakmak yok hepinize teşekkürler :))))

su su su...başka yolu yok tatlım.

son 6 kiloyu da verirsin sen bu azimle inşallah.

evet alıp motive olmak var.pzt si bakacağım en geç salı alırım.tatlandırıcıyı kullanmasan olmuyor mu?gerçi su içmeni sağlıyormuş.

az kaldı 70 e.sporla vereceksin bak.en kısa zamnda al da bir resim koy lütfen.

evet canım üzülme haftaya verirsin..

evet ben de kk da okudum onu.sanırım adam hepsini karıştırmış içmiş.190 kiloymuş.30 kilo vermiş böyle..bence de ballı sirkeli su içilebilir.

ayşeciğim çok güzel hikayeler paylaşmışsın.sağol.çok bilgilendirici ve yol gösterici..

günaydın diyeyim son olarak.kursum var.8.30-10.00 arası.kahvaltı falan öğleden sonra görüşürüz.öptüm...

günaydın canım.kolay gelsin öpüyorum..

günayddddııınnnnnn.. daha erken uyandımda ortalığı toplamaya çalıştım. bugun annem ve teyze geliyor :)))) heyecan sardı tabi. teyzem ilk evlendiğimde gelmişti 1 gece kalmıştı şimdi 10 gün burdalar inşallahhh. evde cümbüş var yaniiii...
hazırlık yapıcam birazdan yine takılırım buradan ayrılmak yok ama daha az olabilir. kaçamak yok tabiki:))))

Tülüüüüü yine süper vermişsin hiiççç kıskanmadımmm...

...

:))))) Ayşemm bende zaten senin spor salonuna gitmeni hiiiiçççç kıskanmadım.hele 1 saatten fazla spor yapmanı hiç mi hiiiççç kıskanmadımmm. azimle gidiyorsun maşallah. canım 1 aya 4 kg en az vereceksin bu gidişle tüü maşaalllaaaaahhhhhh

nilgüncüm, sanada kolay gelsin tatlışım

gülayycım, dün menünü göremedim nasıl gitti kuşşhan cnm

bende sıkı bir kahvaltı ettim ve gidicem birazdan beni araya kadar tutarsa
iyi annemede tavuk haşla diycem bakalım hafta sonu sekteye ugrama zinş diyetim
hiç ugratmayada niyetim yokk

dün özgüre tb ekmegi al dedm fırındna almış beni aradı dilim dilim satıyorlar diye bende dedim
4 dlm al eminmisin çok büyük dilimler dedii amanın bi getirdi kocaman nerdeyse 3 çeyrek ekmek kadar var 1 dlm ama begenmeidm çokkalın bitireyimd ebir daha istemiycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…