80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wuwwwww 3400 2 haftada ,kızım kıskanmıyorum ama gözüm var valla senin iradende,sen ordan evrene enerji yolla ,o bana ulaşır canım..azcık düşün ortini valla gelirsem fena olcak bak..( son 2 gün kü irademi saymazsak)
[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr

artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]

kızlar harikasınız siz ,tebriklerrrrr:13::13::13:
deme öyle onu bulamayanlarda var
ablacım tebrikler...fevkaladennin fevkindesin mucuk mucuk

kızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
hoş geldiniz kızlar ,ben Gülay,28 yaşındayım ve izmirliyimmmmmmmmmmmm
herkese merhaba....dün nöbetçiydim ancak eve gelebildim ve hemen bildirimi yapıyorum

başlangıç:23 eylül 87.2 kg
geçen hafta:82.3 kg
bu hafta:81.2 kg
giden:1100
beden:44-46
boy:172 cm
spor 120 dk leslie
irem tebrikler cnm
sen uzmanmıydın,bölüm neydi...yani nasıl sorulur ,ne doktorusun kuzum sen
aferin kuu kazasız bir liste ,bende öyleyim merak etme az sonra geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
Umarım daha iyisin ablam,bizler iyiyiz şükür...özlüyoruz seni....
Ayşooooooooooo canım orantılısın sen bana göre ,bi belin ince benden .....gayet iyi oldu başlaman ,hayırlısıyla baya atarsın,spor iyi bişi yaaa
nilgüncüm, sanada kolay gelsin tatlışım

gülayycım, dün menünü göremedim nasıl gitti kuşşhan cnm

canım giremedim ki bi türlü işten güçten,yazamadım... az sonra atıcam geliommmmmmm

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76kg
bu hafta 76 ,5kg
gelenn: 500 gr
toplamda giden 5.5 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması

aslında bugün 76 yım yine sabitim yani ama dün 76,5 geldim...sen bunu al deryam çünkü 76.5 la kuşana başladım hem görürüm 2 hafta sonra ne kaa vermişimmm üzgünüm dicek bişi yok

sabah:1 şekeriz nescafe az sütle
kahvaltı:1 dilim ekmek içine 1 sosis(peynir almadım hala tülüm kızmayasın)

ara:1 kiraz saplı form çayı

öğle :1 simit,1 kutu ayran

ara:salatalık-maydonoz -tere (1 tabak hazırladım gel git yedim iyi oldu ağzım durmadı )

akşam:3 dolma 2-3 kaşık yoğurt

gece gezmesi:1 fincan sade kahve ,1 çatal yaş pasta,1 kare milföy içinde peynir-domates vardı -3 bardak şekersiz çay
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
spor:30 dk b-fit
su 2,5 litre
çaylar ,kahveler,bitki çayı

Gördünüz kızlar akşam gezmesi olmasa gayet iyidi,çok ısrara rağmen kola,pasta,kurabiye yemedim,içmedim ama bu yaptığım kaçamak artık ısrara ve gelen milför kokusuna karşı koyamamamdandı....üzgünüm bugün telafi ederim..

cok cok teşekkürler kızlar hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor sizlerde nasılsınız bende diyorum katılayım aranıza yavaştan yavaştan cok kilo aldım cokkkk

gecenlerde dr gittim belim cok agrıyordu mr girdim ve belimde bir boynumda 3 tane fıtık cıktı ayrıyetende kan tahlilerim hiç iyi cıkmadı o yüzdende ramatolaji dr sevketti dr ayın 25 randevum var oda bakacak sonuclara ve belim ve boynum için fizige başlıyacak dr inş fizikle gecer agrılarım cok fazla ilaclarla biraz durabiliyorum tabi cok kiloda aldım yürüyüşe başlıyacagım tabi isterseniz buradanda yarışacagım kızlar musade ederseniz sıklamdıysanız benden

gunaydın selma hosgeldın ...geçmiş olsun.....

Günaydınn kızlarrrrrrr

günaydınnn

herkese guzel bır hafta sonu buralarda güneşin son günleri havalar soguyormus , ben haftalık alısverısımı tamamladım bır hafta eve kapatıcam kendımı :)

yemeklere gelınce aksam 6- 7 gibi kapatıyorum yemek yeme olayını , su ıcmeye calısıyorum , sabah dayanamadım tartıldım 700 gr gitmiş ama sudur herhalde aldanmamak lazım ama haftaya kadar tartılmadan devam...mıdemı kucultup az yıyerek devam....ben buralardayım görusuruz kızlar...

cok cok teşekkürler kızlar hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor sizlerde nasılsınız bende diyorum katılayım aranıza yavaştan yavaştan cok kilo aldım cokkkk

selma ablacaım hoşgeldinnn inan seni biraz daha toparlabnmış görmek çok güzell ...
işte herşeye rağmen hayat çok acımasız ve devam ediyor ...
elden bişi gelmiyor duadan başka...
sen tabiki ablamızsın burda olacaksın ve bzimle zayıflayacaksın...
bak hem fıtık için bildiğim kadarıyla kilo vermek işe yarıyor üzülme verirsin birde fizik çok ii geliyor verilen egzersizleri düzenli yaparsan 1 yılda hem ağrıların geçer hem de zayıflarsın toparla kendini ablam ...
zaten vücut bu tarz sıkıntılarını vücudu böyle savunmaszı bulduğu zamanlarda ortaya çıkartıyor aman kendine dikkat et...
çocukların eşin ve tabikiii kendin için...

Başlangıç 93 kg
geçen hafta 75.2kg
bu hafta 74kg
gelenn: 1200 gr
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 164 (artık değiştirirsin deryacım ben zayıflarken kısaldım birde salon ölçümünde bu kadrcık çıktım sinir oldum yaaaa)
beden 42
spor :120 dk.

20 ye 1 kaldı artık haftaya kırmızı yazılmak istiyorum...

bugün öğleden sonra müdürümün oğlunun düğünü var yemekli o yüzden öğleden sonra salona gidemicem belki aşama giderim..
zaten hoca 4 gün yeter de artar bile dedi...
istersen 6 gün bile gelebilirsin ama kas oranın çok artar dedi..
bende 3-4 gitmeye çalışacağımgün önemli değil ne zaman fırsat bulursam...

günaydın kızlar önce kilo bildirimi yapıyım sonra geçmişe dalıyım
başlangıç :87
geçen hafta:71.7
bu hafta:73.0
gelen:1.3
hedef:65
boy:168
beden:40
spor yok
bayram, gün derken böyle olucağını biliodum
kaldığımız yerden devam

Selmam fıtık dedin içim cız etti :18::18:
Kilo almak fıtıkta en büyük etken, 92 kilo iken çektiğim ağrıları bir ben bilirim, sana şöyle diyeyim göbeğin azıcık çıkması bile hemen etkiliyor maalesef öyle hassas bir hastalık..O yüzden çok güzel bir karar vermişsin yürüyüş en iyi gelecek şey. Senden sıkılmak ne demek bu topiğin hep birlikte sahibiyiz

Seni böyle güzel kararlar alırken görmek gerçekten çok güzel

Günaydın kızlar

Off bugün bütün gün dükkandayım, eşim bursaya gitti malzeme almaya..Bugün kaçırırım biliyorum, dün de zaten kaçamak günüydü, artık kalan günlerde coştukça coşarım cumaya güzel bir rakam görmek için

pazar ve pazartesi karbon diyeti gibi yaparım çünkü bunca karbondan sonra o baya toparlar,sonra da normal düzene geçerim, bir de bu hafta 2 mil dahi olsa mutlaka leslie yapmak istiyorum bakalım. Düşünüyorum aslında 30 dakika ya, sadece 30 dakika yapılmayacak şey değil. 30 dakikamı vereceğim ama çok şey alacağım

Bu hafta tam 72 olma hedefim var inşallah ulaşırım

bişey sorucam kilotakibi die bi site vardı şimdi oraya giremiyorum aranızda kullanan varmı acep sorun bendenmi kaynaklanıyo

ohh ohhh herkescikler burda nabersiiz kızlarrrrrrrrrrr

ablam senden sıkılmak ne demek ?? biz dönmeni bekliyoruz 4 gözle,acını içinde ve tüm gücünle yaşadığın için dön demeye dilim varmıyordu,ama sağlığın için ve sevdiklerin için iyi bir karar almışsın,çok çok sevindim tekrar hoşgeldin....geçmiş olsun ayrıca umarım fizik ve yürüyüş hemen acını dindirir....sağlıklı zayıflamalar....
şaşkın bakkal,kilo aldım diye nazar boncuğu koyanı seni gördüm değiştir o gelen yazısını :))) canımmmmmmmmmmm

Günaydiiiinnn Dünyaa Güzellerimmm
Nasilsin Bugüün Bakimmm

Burada Bugün $ansima Cok Güzel Bir Son Bahar Havasi Var ,
Annecigimle Carsiya Cikacagiz , Dün Kacamak Yapmadim Onu Bugün Degerlendirip
Ögle Yemegi Olarak Kendime Coktandir Yemedigim Makarna Salatami Yapacagim
Icinde Bol Malzemeler Oldugu Icin 1.Kase Yisem Doyarim
Canim Cok Istiyor Ananasli Tropik Meyvelerle Yapiyorum Ben Makarna Salatasini ..
Gelin Beraber Yiyelim Kizlaaaar

Keyfim Gicir Bugün Vallaha , Sabah Tekrar Tartildim Acep Yaniliyormuyum Diye Ama Cixxxx
Hala 71. Kiloyum

Bu Haftadaki Listeyi Merak Ediyorummm Heycanliyimmm

Hepinize Güzel Bir Haftasonu Diliyorummmm Diyet Yolda$larimmm Benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…