wuwwwww 3400 2 haftada ,kızım kıskanmıyorum ama gözüm var valla senin iradende,sen ordan evrene enerji yolla ,o bana ulaşır canım..azcık düşün ortini valla gelirsem fena olcak bak..( son 2 gün kü irademi saymazsak)veeee kilo bildirimimmmmm
deryammmmm liste olmadıgı için nasıl yapıcaksın son listeye göremi yoksa geçen haftaya göremi ????????
ben ikisinide yazayım canım sen hangisini alırsan al olurmu:))))
geçen haftaya göre:::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 72.6
bu hafta : 71.5
giden : 1100gr
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
son listeye göre::::::
11.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.9 (dil çıkaran smiley)
bu hafta : 71.5 (hoplayan smiley)
giden : 3400gr (yaprak atan smiley)
toplamda giden 21.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
[/COLORkilo bildirmiiiiiiii
başlangıç:90:26:
geçen hafta:68.3:18:
bu hafta:67.9
giden:400 gr
artıda olmayı beklerken geçen haftaya göre eksideyim çok şaşırdım
]
kızlar harikasınız siz ,tebriklerrrrr:13::13::13:başlangıçç : 86 kg
geçen hafta : 74 kg
bu hafta : 72.400
giden: 1.600
toplamda giden: 13.600
hedef: 55
boy: 1.60
beden:42
spor: 120 dk.
ve ben kaçarrrrrrrrrr ayyy bayramın ilk ve ikinci günü çok yedimmmm ama sonraki günler işi sıkı tutunca gidiverdi kilolarrrr inşşş. hepbirlikte kurtulalım inşşşşşşşşşşş.
deme öyle onu bulamayanlarda varselam kızlar bende hemen bildirimimi yapayım dün geçen haftaya göre 300 gr. eksikken bugün gene aynen almışım gramları akşam yemeklerini azıcık kaçırdımı benim işim bitiyor birde son dönemde çereze dadandım bir daha eve almayacagım gördümü dayanamıyorum
başlangıç 86.100
geçen hafta 63.700
bu hafta 63.700
gelen -giden yok
toplam giden: 22.400
hedef :60
spor : 60 dk.
63 den nefret ettim kızlar yaa tam 6 haftadır yerimde sayıyorummmmm
ablacım tebrikler...fevkaladennin fevkindesin mucuk mucukGünaydiiiiiiiiinn Kizlaaaaaaaaaaaaar
Cok MutLuyummm Coooooookk
Kilo Bildirimi :
Ba$Langic: 88
Gecen Hafta: 73
Bu Hafta: 71
Giden: 2.kg
Toplam Giden: 17.kg :124:
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 38-40
Layyy Layyy Layyyy
Teyy Teyy Teyyyy
Ben Kilo Aldim Zannediyorduuuumm Amaa Ilk Defaa 2.kg Vermi$ Bulunuyorumm Hemde Hicc Bisey Yapmadan
Sabah $ok Oldum 71.Rakamini Görüncee , Dün Ben Simit Yidim , Tatli Yidim Nasilsa Arti Cikarim Diye
Onlarida Yimeseydim Kesin Rekor Kirip 70. Cikardim Bugün
Valla Deryooo$ Ablaa Gecen Hafta Liste Yapilmadi Amaaaa Banane Banane Gecen Haftadaki Bildirimleri
Göz Önünde Tutup Öyle Yaptim Ben Bildirimimi .. Yani Lütfeeen Rica Ediooom
Liste Yapilmami$ Olsada Gecen Haftadaki Bildirimlerden Yapak Bu Bildirimlerii
Karisik Yazdim HeycanlaAma Sen Anlarsin dimi LOLIITAA SEKERR LOKUMUUUMM
Arkadaşlarr nolur nolur beni de alın aranıza ya süpersiniz yazdıklarınızı okudukça motive oldum resmen 1 aydır zayıflayayım diyorum ama hçbişey yapmıyorum sanırım size ihtiyacım var benim. çok çabuk kilo alıp çabuk veririm ama malesef yemek yemeyi seviyorumama artık bıktım kendimden vakit değişme vakti azminizi kutluyorum darısı başıma inş.
hoş geldiniz kızlar ,ben Gülay,28 yaşındayım ve izmirliyimmmmmmmmmmmmkızlar bende varım.1 ay öncesinde 75 kilo iken nasıl oldu bilemiyorum bi tartıldım 86 kiloyum .yasadıgım şoku tahm,n bile edemezsiniz.şuan ve hala 86 kiloyum.
irem tebrikler cnmherkese merhaba....dün nöbetçiydim ancak eve gelebildim ve hemen bildirimi yapıyorum
başlangıç:23 eylül 87.2 kg
geçen hafta:82.3 kg
bu hafta:81.2 kg
giden:1100
beden:44-46
boy:172 cm
spor 120 dk leslie
sen uzmanmıydın,bölüm neydi...yani nasıl sorulur ,ne doktorusun kuzum senbu arada yarın belki şu profosyonel tanitalarla tartılablirim fikir olsun diye paylaşırım sizlerle eğer tartılırsam..bir de ben bu hafta kabızlık veşişkinlik canıma tak edince şu metabolizma hızlandırıcı çayı yaptım.aslında ilk paylaşılınca şüphe ile baktım ama düşündüm içinde kullanmadığım birşey yok bu nedenle yaptım. kilo vermeyi bilmiyorum ama kabızlğa faydası oldu ama vitaminimi de alıyorum. ama siz siz olun bilmediğiniz otu çöpü içmeyin bizim kliniğe çok yatar böye hastalar hepatit diye...
aferin kuu kazasız bir liste ,bende öyleyim merak etme az sonra geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrveee bugunkü kuşhan menüm : 2.gün
sabah: 1 tahıllı ekmek / 1 üçgen peynir / az lor / şekersiz ıhlamur
öğle: 1 simit / 1 bardak ayran /1 yk mercimek çorba(tadına bakma)
ara : 1 havuç / 1 yk erişte(can çekme)
akşam : 3 biber dolma / 3 yk yoğurt / 2 3 tane kavurma(tadına bakma)
ara: ıhlamur
arada belki bikaç nar tanesi yerim.
1,5 lt su
1 lt iksir
birazdan maydanoz suyu içicem
Umarım daha iyisin ablam,bizler iyiyiz şükür...özlüyoruz seni....herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
AyşoooooooooooWalla bizi tutana aşk olsun ilk defa bu kadar coştum inanın uzun zamandır böyle olmamıştı topikkk alıntı yapmaya kalksam 20 sayfa nasıl olurdu bilmiom sabaha kadar cevap yazardımmm...
Okuldan sonra sporuma gittim...ukala şımarık smiley
1 saat sporumu yaptım geldim 7 de yemeğimi yedim anca oturdumm..
Kilo veren herkesi tebrik ederimmm....
Veremeyenler de haftaya sıra sizde ama ortalık karışacak bence..
Nilgüncüm elbisen için inan bende çok heyecanlandım geçen rodide bi elbise gördüm 70 olunca bende almayı planlıyorum...
Siyah düz bişi ama çok hoştu..
Füsuncum sende spora başlayacakmışsın süper olur senin için son kalanları daha kolay verirsin sıkılaşmada cabası..
Ceren maşalllah yaşın küçük ama ne kadar bilinçlisin ve hazırsın diyet için..
Biz günlerce ne yapacağımızı düşünmüştükkk....
Iremcim de kardeşinin yanına gitmiş ii yolculuklarr...
Banuşşş önemli olan direksiyon ehliyeti alırsın ama kullanmak önemli o dersleri kaçırma.. Ehliyetim 2007 den beri var ama daha ön koltuğa oturmak nasip olmadı...
Tülüüüüü yine süper vermişsin hiiççç kıskanmadımmm...
Derya canım ben 65 e çek demiştim ama neden dedim bilionmu.. Hani hedefine daha çok uzaksın diye belki daha ii dikkat edersin sadece bir fikirdi sakın yanlış anlama sen bu halinllee çok iisin ama 68 olunca tam afet olacaksın 65 i düşünemiom bile..
Bu arada deryam bugün salonda yürürken sen aklıma geldin spor salonu yok demişsin bak ne dicem b-fit bayilik veriyor siz de hazır iş değişikliği düşünüyorken orda b fit açsanıza.. Maliyeti nolur tabii bilmiom ama bi düşün ihtiyaç olan bişi hem iş yapar yanii.. Eşin oturur sen bol bol spor yaparsın hemide......
Bugün salonda ilk ölçümüm yapıldı ölçüyü alan kadın orda çalışan bi kadın ne kadar doğru aldı bilmiom ama pek içime sinmedi aslında...
Boyum da daha kısa çıktı sinir oldum yaaa daha önce diyetisyen 167 ölçmüştü salonda 164 geldi iki kere ölçtü yine 164...
Gelelim ölçülerime sıkı durunnnnnnnsalonu son haziranda bırakmıştım ve 81 kusurda bırakmıştım ve bugün..
Kilo wc yok kahvaltı öğle yemeği su çay kıyafet derken .:76.1
göğüs:100
bel:89
kalça:109
baldır:64
kol:35
su:49.2
kas:36.6
kemik:3.1
yağ:33.7
arzumun aleti varya ondandı...
Neyse benim için evdeki önemlii.
Tam 1 ay sonra bakalım ne olacak...
nilgüncüm, sanada kolay gelsin tatlışım
gülayycım, dün menünü göremedim nasıl gitti kuşşhan cnm
canım giremedim ki bi türlü işten güçten,yazamadım... az sonra atıcam geliommmmmmm