80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese çoookkk güzel bir haftasonu diliyorum benim ev elden gidiyor kahvaltı sofrası bile hala ortada bense burdayım hemen bikaç yorum yapıp kaçayım bugün pazar var taze sebze meyve misss gibi beni beklerler

angelteacher canım çizelgemi begenmene sevindim çok güzel bi manzara eger yılbaşında yagmazsa uludaga çıkarız belki eşimi ikna edersem

deryacım benim böyle bir sürü anlam yüklemelerim vardır ufacık şeylere bugüne kadar yaptıgım her çizelgemin benim için bi anlamı vardı anlatsam bana burdan delüüü dersiniz herhalde dediğin gibi hem kadın olunca bide benim gibi balık kadını olunca böyle oluyor demekki

nilgüncüm bende bayılıyorum elbiselere kadını daha bi kadın gösteriyor sen mutlaka al o elbiseyi okadar çalışıyorsun 200 tl feda olsun canım sana

fisün senin istikrarına hayranım canım sessiz ve derinden ilerliyorsun ama emin adımlarla 30 kilo oldu nerdeyse maşallah canım bir daha hiç almaman dileğiyle

izlem nerde dedim kimse bilmiyor herhalde cevap veren olmamış merak ettim gerçektende

irongirl canım hayırlı yolculuklar güzel bi haftasonu geçirirsin inşallah

yeni gelen herkes hoşgeldinizzzz azminiz daim olsun inşallah

aycan canım haftaya inşallah kırmızı görürüz seni

elay canım kusura bakma bende eskiden böyle diyenlere senin gibi yorum yapardım ama insanın hedefine gelmeden gözü doymuyor anladım inşallah sende o günleri görürsün tatlım

merhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?

selma ablacım seni çok özledik hepimiz sıkılmak ne kelime 4 gözle aramıza dönmeni bekliyoruz çok geçmiş olsun ablacım burda topicçe spor yapma bol su içme gibi kararlar aldık bayramdan sonra hepimiz çok motiveyiz lütfen burdan bagını koparma saglıgın için moralmende inşallah bir nebzede olsa sana iyi geliriz.

Selam Canim Ho$geldinn .. Aldik Bilee Senii Aramizaaa

Ne Güzell 34.Kilo Vermi$sin Tebrik Ederim Seni $ekerimmmm

Evet Her Cuma Günü Yetisemeyenler Cumartesi Günü Bildirim Yapiyor ..

Yeni Gelen Arkadaslar 2.Hafta Boyunca Menülerini Yazip Cumalari Bildirimlerini Yapiyor
Ve 2.Hafta Sonunda Listemize Dahil Oluyorlar ..

34.Kilo Veren Biri Olarak Ne Yiyip Ne Icmen Gerektigini Yazmamiza Gerek Yok Zannedersem :)

Ama Motivasyon Ariyorsan Dogru Yerdesin Demektir
Bizden Ayrilmamani Öneririm .. Inan Cok Büyük Faydasini Göreceksin Topikcagizimizin ...

Ben Burcu 21.Ya$indayimmm 8.Aydir Diyette ve Topikteyim ..

merhaba burcucum tesekkurler bende aslı 30 lu yaslardayım ankarada oturuyorum muhendısım ben her aksam yatmadan yedıklerımı yazarım bunu uzun suredır yapmıyordum benı belkı kotu seyler yemeye karsı benı frenler valla cıdden motıvasyonunuza hayran kaldım darısı basıma ıyısallah masllah sende ıyı kılo vermıssın 70 lerı gormek ıstıyorum bende kendımı 70 kılolardayken hıç hatırlamıyorum cunku galıba bı ara 75 e kadar ınmıstım ama hıç tartılma fırsatım olmamıstı o zaman unıversıtede ogrencıydım ve dısarda tartılmaktan utandıgım ıçın hıç tartılmadan 70 lerı atlamısım

tebrik ederim arkadaşım..insan hayatında her alanda gelgitler mutlaka yaşar...sabır sebatsız olmuyor..
YOLA DEVAMMM..

71 KG görünce yaşadığın mutluluğu bende tadabiliyorum..inşallah bende o günleri göreceğim..
ayda ortalama kaç kilo verdin burcu?

Çok geçmiş olsun.Tekrar hoşgeldiniz
Merhaba yasafat hoşgeldin,ben ilknur.34 kilo vermek çok büyük bir başarı,burada hedef kilonuza ulaşacağınız motivasyonu mutlaka bulacaksınız.Ben de 1 aydır topikteyim ve iyiki buradayım

tebrik ederim arkadaşım..insan hayatında her alanda gelgitler mutlaka yaşar...sabır sebatsız olmuyor..
YOLA DEVAMMM..

tesekkur ederım arkadaslar ıyısallah hep beraber hedefledıgımız kıloya saglam adımlarla bıda gerı almaksızın ınerız motıvasyonum gelmeye basladı bıle yedıklerımı yazmaya basladım kucuk bır defter buldum aksama sızede yazarım arada boyle hevesım kacıyor burası ıyısallah bana yenı bır motıvasyon olacak ben hergun spor yapıyorum en az 1 saat haftanın 3 gunu de plates yapıyorum galıba vucudum bu kadar spora alıstı vermekte bıraz dırenıyor kıloları neyse ben ınatla spora devam edeyım nasıl olsa onun ınadı kırılır bır gun

71 KG görünce yaşadığın mutluluğu bende tadabiliyorum..inşallah bende o günleri göreceğim..
ayda ortalama kaç kilo verdin burcu?

ilk ay 8 kilo vermistim canim .. sonraki aylar 3-4 kilo toplam verdigim oluyordu ..
bazen sadece 1.ayda 2 veya 3 kilo verdigim günlerde oldu .. yani duraklamaya giriyordum 1-2 hafta o yüzden veremiyordum
veya 500.gr veriyordum , ki 500.grmida artik öpüp basimiza koymayi ögrendim burda ..

Sanelya Paketini elime alip sevdigim günler cok oldu Sonucta onun gibi 2.paket vermi$ oluyordum
eee Sanelya Paketleride masallah cok agir

Merhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.

Kilo bildirimim;

Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Giden:0.8
Toplam giden:30.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42

Denizcim hiç de demem çünkü aynı bensin
Benimde buraya her yüklediğim çizelgenin bir anlamı vardı
Cidden bazen ben bile kızıyorum kendime böyle her şeyden anlam çıkardığım için çünkü bazen zarar verebiliyor :18:
Eşim bir şarkı dinle mesela sen neden o şarkıyı açtın ne düşünüyorsun diye didiklemeye başlarım o da ısrarla her seferinde deryacım ben senin gibi şarkılara anlam yüklemem diyor ama kim dinler

İşte bunun gibi bir sürü şey ah biz kadınlar :)

Nee tropik meyvelerle makarna salatası mı :44:
Kızım aşçı olsana sen boşver bütün meslekleri

Aramıza hoşgeldin, ben derya.
Öncelikle verdiğin 34 kilo için kocaman bir maaşallah Veriş süren bana kısa geldi ama sağlığında problem olmadığı sürece doğru yoldasın demektir..Kalanları da umarım birlikte veririz, bu aralar topikçe ayrı bir motiveyiz ve aramıza katılmak isteyen herkes için her zaman yerimiz var :124::124::124:

Geçmiş olsun füsuncum. Yine harikasın vermişsin, dikkat et kendine.

Afiyet olsun,ben hergün peynir ve domatesimin üzerine atıyorum.Gerçekten kolay kolay tuvalet sorunu çekmiyorum,ara ara da mestin form çayından 1 tane içiyorum.
herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
Hoşgeldiniz,umarım daha iyisinizdir.

Beğendiyseniz mutlaka alın ve güle güle kullanın.

Deniz,Derya teşekkürler.Aslında alıntılar yapmıştım ama bir baktım,ben çıkmışım(haberim yok,sizde de uzun süre okununca kendiliğinden üyelik çıkışı oluyor mu?) tekrar girdim sadece 3 alıntı vardı ve diğerlerini de yorum yazamıyorum,malesef unuttum.

Son düzenleme:

kuşhana başladıgında mı yaptın bu kaçamagı gülaycım listelere bire bir uymak lazım
emeklerin boşa gitmesin

selma abla aşkol yahu neden sıkıllalım olur mu hiç öle şey
sen ne zaman hazır olursan biz buradayızzz geçmiş olsun ayrıca

ayşee maşallah cnm gelen yazmışsın bende şaşırdımmm

deryoş eminim güsel bir souç alırsın cnm bu hafta

merhaba hoşgeldin ben banu bende ankarada yaşıyorum
verme süren banada kısa geldi birazzz ama başardıkların çok güsel şeyler
duraklama olmasıda normal

füsüncum maşalah yine vermişsin kilocukalrı
bendeyeni başlaıdm cnm çörek otu keten tohumu yemeye seviyorum peynirle filan yemeyi
2 tanede form çay içiyorum ya akşamları çok fazla karın agrısı çekip wc ye çıkıyorum
bend ebuna bagladım hem form çay hemde keten tohumu içmeyee

2 haftadır giremiyorum aklımda burada kalıyor....İş hayatım netlik kazandı...Tam istikbal'e tamam sizinle çalışmayı kabul ediyorum dedim ki patronum şartlarımda iyileştirme yaptı nerdeyse istikbal'le aynı oldu sütüne üstelik yılların birikmiş tazminatınıda kaybetmemiş oldum....kısacası aynı yerde devam ediyorum.araba boştayken bende kalıyor yoksa yol parası alıyorum...sizler nasılsınız....bayram öncesi tartılmıştım bayramda ne kadar alacağım diye tarihlere göre aşağıda belirtildiği gib:)

31 ekim-->65,8
10 kasım-->68,2
12 kasım-->67

baklavaları,kavurmaları,sarmaları yedim hiç sınırlamadan tabii almam normaldi...Bayram sonrası bıçak gibi kestim eski düzene devam:)

sizler nasılsınız sağlığınız keyfiniz yerindedir inş.hepinizi öpüyorum

filizicm
selam cnm aklımdan geçtin bugünde iyi olmana sevindim
şartlarında düzene girmiş süper olmuş cnm

eşimin canı hamburger istedii çocuklarda tabiki dururmu avmye giripte dolaşacak halim yoktu
bende deidm al eve gidelim eve getirdik misss gibin bir koku tabukü yemeidm
şimdi pırasalı ıspanak pişiriyorum akşam içinnnn

artık şu kilolları vermek istiyorum kalanları neredeyse 9-10 aydır yerimde sayıyorummm
umarım bu kez siler süpürürüm hepicini

kilo bildirimi

çizelgeye göre yapıyorum en son ki yazdığıma göre

başlangıç-->83
geçen hafta-->66,5
bu hafta-->67
gelen-->0,5
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->42,44
spor yok

listeden çıktım mı haberim bile yok...derya'cım benide listeye yazarsan memnun olurum...hoşcakalın...

Nee tropik meyvelerle makarna salatası mı :44:
Kızım aşçı olsana sen boşver bütün meslekleri

[/COLOR]

Ablacim Ben Aslinda Cok Güzel Yemek Yaparim Söylemesi Ayip
Bo$una 88. Kiloya Kadar Cikmadim , Dumbidik Bi$ey Oldum Yap Yap Ye Misali Durumdaydim ..

Elimin Lezzeti Bir Ba$kadir Kendimi Begenmi$lik Olcak Ama Bu Konuda Öyleyim
Gec Ögrendim Yemek Yapmayi Okuldu Meslek Hayatidi Filan Ama $uan Gercekten Elimden Her I$ Geliyor Mutfakta :)

Hee Ben A$ci Olayim Annem Gibi Nede Olsa Anamin Kiziyam [/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…