- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
merhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
Selam Canim Ho$geldinn .. Aldik Bilee Senii Aramizaaa
Ne Güzell 34.Kilo Vermi$sin Tebrik Ederim Seni $ekerimmmm
Evet Her Cuma Günü Yetisemeyenler Cumartesi Günü Bildirim Yapiyor ..
Yeni Gelen Arkadaslar 2.Hafta Boyunca Menülerini Yazip Cumalari Bildirimlerini Yapiyor
Ve 2.Hafta Sonunda Listemize Dahil Oluyorlar ..
34.Kilo Veren Biri Olarak Ne Yiyip Ne Icmen Gerektigini Yazmamiza Gerek Yok Zannedersem :)
Ama Motivasyon Ariyorsan Dogru Yerdesin Demektir
Bizden Ayrilmamani Öneririm .. Inan Cok Büyük Faydasini Göreceksin Topikcagizimizin ...
Ben Burcu 21.Ya$indayimmm8.Aydir Diyette ve Topikteyim ..
merhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
Günaydiiiinnn Dünyaa Güzellerimmm
Nasilsin Bugüün Bakimmm
Burada Bugün $ansima Cok Güzel Bir Son Bahar Havasi Var ,
Annecigimle Carsiya Cikacagiz , Dün Kacamak Yapmadim Onu Bugün Degerlendirip
Ögle Yemegi Olarak Kendime Coktandir Yemedigim Makarna Salatami Yapacagim
Icinde Bol Malzemeler Oldugu Icin 1.Kase Yisem Doyarim
Canim Cok IstiyorAnanasli Tropik Meyvelerle Yapiyorum Ben Makarna Salatasini ..
Gelin Beraber Yiyelim Kizlaaaar
Keyfim Gicir Bugün Vallaha , Sabah Tekrar Tartildim Acep Yaniliyormuyum Diye Ama Cixxxx
Hala 71. Kiloyum
Bu Haftadaki Listeyi Merak EdiyorummmHeycanliyimmm
Hepinize Güzel Bir Haftasonu Diliyorummmm Diyet Yolda$larimmm Benimm
Çok geçmiş olsun.Tekrar hoşgeldinizgecenlerde dr gittim belim cok agrıyordu mr girdim ve belimde bir boynumda 3 tane fıtık cıktı ayrıyetende kan tahlilerim hiç iyi cıkmadı o yüzdende ramatolaji dr sevketti dr ayın 25 randevum var oda bakacak sonuclara ve belim ve boynum için fizige başlıyacak dr inş fizikle gecer agrılarım cok fazla ilaclarla biraz durabiliyorum tabi cok kiloda aldım yürüyüşe başlıyacagım tabi isterseniz buradanda yarışacagım kızlar musade ederseniz sıklamdıysanız benden
Merhaba yasafat hoşgeldin,ben ilknur.34 kilo vermek çok büyük bir başarı,burada hedef kilonuza ulaşacağınız motivasyonu mutlaka bulacaksınız.Ben de 1 aydır topikteyim ve iyiki buradayımmerhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
tebrik ederim arkadaşım..insan hayatında her alanda gelgitler mutlaka yaşar...sabır sebatsız olmuyor..
YOLA DEVAMMM..
Çok geçmiş olsun.Tekrar hoşgeldiniz
Merhaba yasafat hoşgeldin,ben ilknur.34 kilo vermek çok büyük bir başarı,burada hedef kilonuza ulaşacağınız motivasyonu mutlaka bulacaksınız.Ben de 1 aydır topikteyim ve iyiki buradayım
71 KG görünce yaşadığın mutluluğu bende tadabiliyorum..inşallah bende o günleri göreceğim..
ayda ortalama kaç kilo verdin burcu?
deryacım benim böyle bir sürü anlam yüklemelerim vardır ufacık şeylere bugüne kadar yaptıgım her çizelgemin benim için bi anlamı vardı anlatsam bana burdan delüüü dersiniz herhalde dediğin gibi hem kadın olunca bide benim gibi balık kadını olunca böyle oluyor demekki
Ögle Yemegi Olarak Kendime Coktandir Yemedigim Makarna Salatami Yapacagim
Icinde Bol Malzemeler Oldugu Icin 1.Kase Yisem Doyarim
Canim Cok IstiyorAnanasli Tropik Meyvelerle Yapiyorum Ben Makarna Salatasini ..
Gelin Beraber Yiyelim Kizlaaaar
Merhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
Afiyet olsun,ben hergün peynir ve domatesimin üzerine atıyorum.Gerçekten kolay kolay tuvalet sorunu çekmiyorum,ara ara da mestin form çayından 1 tane içiyorum.
ben sabahları peynirin yanında çörekotu ve keten tohumu yiyorum
füsundan özendim vede form çay içiyorum 2 tane acaba tekemi düşürsem bu form çayını
çünkü keten tohumu ve çörek otuda kabızlık için iyi geliyorr
Hoşgeldiniz,umarım daha iyisinizdir.herkese selam nasılsınız arkadaşlar :80::80::80::80::80:
bugün be de tüm öğleden sonra kıyafet baktım.ipekyol ve romanda bana göre yoktu.n son 42 beden varmış.boynere gittim.tam 15 elbise denedim.bazıları oldu bazıları olmadı.ama kızlar dizimde elbise ve topuklu ayakkabılarla o kadar şıktım ki.yani kendimi o kadar iyi hissettim ki.evet göbeğim falan çıkıyor ama ne diye kendimi pantolonlara hapsetmişim ki.elbise ne kadar güzel duruyormuş meğer..yani 44 bedende böyle hissediyorsam daha az bedenlarde kendimi afrodit falan hissedeceğim herhalde.
elbiselerin bazısı olmayınca fazla ve dikkat etmeden yediğim her lokmaya lanet ettim.elbise olmayınca dışarda bekleyen kızdan utandım.kız sürekli gülümsüyordu merak etmeyin fazlalıklarınız orantılı mutlaka bulacağım size elbise dedi.üşenmeden birini getirdi birini götürdü.
en son çok güzel bir elbise buldum fiyatı 200 tl.eşim taksitle alırız beğendiysen dedi.aslında alıp gözönüne koymak lazım.onu gördükçe iştahım kesilir kesin.
yani anlayacağınız kızlar lütfen verelim artık şu kiloları..
sabah:1 şekeriz nescafe az sütle
kahvaltı:1 dilim ekmek içine 1 sosis(peynir almadım hala tülüm kızmayasın)
ara:1 kiraz saplı form çayı
öğle :1 simit,1 kutu ayran
ara:salatalık-maydonoz -tere (1 tabak hazırladım gel git yedim iyi oldu ağzım durmadı )
akşam:3 dolma 2-3 kaşık yoğurt
gece gezmesi:1 fincan sade kahve ,1 çatal yaş pasta,1 kare milföy içinde peynir-domates vardı -3 bardak şekersiz çay
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
spor:30 dk b-fit
su 2,5 litre
çaylar ,kahveler,bitki çayı
Gördünüz kızlar akşam gezmesi olmasa gayet iyidi,çok ısrara rağmen kola,pasta,kurabiye yemedim,içmedim ama bu yaptığım kaçamak artık ısrara ve gelen milför kokusuna karşı koyamamamdandı....üzgünüm bugün telafi ederim..
gecenlerde dr gittim belim cok agrıyordu mr girdim ve belimde bir boynumda 3 tane fıtık cıktı ayrıyetende kan tahlilerim hiç iyi cıkmadı o yüzdende ramatolaji dr sevketti dr ayın 25 randevum var oda bakacak sonuclara ve belim ve boynum için fizige başlıyacak dr inş fizikle gecer agrılarım cok fazla ilaclarla biraz durabiliyorum tabi cok kiloda aldım yürüyüşe başlıyacagım tabi isterseniz buradanda yarışacagım kızlar musade ederseniz sıklamdıysanız benden
Başlangıç 93 kg
geçen hafta 75.2kg
bu hafta 74kg
gelenn: 1200 gr
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 164 (artık değiştirirsin deryacım ben zayıflarken kısaldım birde salon ölçümünde bu kadrcık çıktım sinir oldum yaaaa)
beden 42
spor :120 dk.
20 ye 1 kaldı artık haftaya kırmızı yazılmak istiyorum...
Günaydın kızlar
Off bugün bütün gün dükkandayım, eşim bursaya gitti malzeme almaya..Bugün kaçırırım biliyorum, dün de zaten kaçamak günüydü, artık kalan günlerde coştukça coşarım cumaya güzel bir rakam görmek için
pazar ve pazartesi karbon diyeti gibi yaparım çünkü bunca karbondan sonra o baya toparlar,sonra da normal düzene geçerim, bir de bu hafta 2 mil dahi olsa mutlaka leslie yapmak istiyorum bakalım. Düşünüyorum aslında 30 dakika ya, sadece 30 dakika yapılmayacak şey değil. 30 dakikamı vereceğim ama çok şey alacağım
Bu hafta tam 72 olma hedefim var inşallah ulaşırım
Merhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
Kilo bildirimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Giden:0.8
Toplam giden:30.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Nee tropik meyvelerle makarna salatası mı :44:
Kızım aşçı olsana sen boşver bütün meslekleri
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?