Denizcim hiç de demem çünkü aynı bensin
Benimde buraya her yüklediğim çizelgenin bir anlamı vardı
Cidden bazen ben bile kızıyorum kendime böyle her şeyden anlam çıkardığım için çünkü bazen zarar verebiliyor :18:
Eşim bir şarkı dinle mesela sen neden o şarkıyı açtın ne düşünüyorsun diye didiklemeye başlarım o da ısrarla her seferinde deryacım ben senin gibi şarkılara anlam yüklemem diyor ama kim dinler
İşte bunun gibi bir sürü şey ah biz kadınlar :)
Nee tropik meyvelerle makarna salatası mı :44:
Kızım aşçı olsana sen boşver bütün meslekleri
Aramıza hoşgeldin, ben derya.
Öncelikle verdiğin 34 kilo için kocaman bir maaşallahVeriş süren bana kısa geldi ama sağlığında problem olmadığı sürece doğru yoldasın demektir..Kalanları da umarım birlikte veririz, bu aralar topikçe ayrı bir motiveyiz ve aramıza katılmak isteyen herkes için her zaman yerimiz var :124::124::124:
Geçmiş olsun füsuncum. Yine harikasın vermişsin, dikkat et kendine.
kuşhana başladıgında mı yaptın bu kaçamagı gülaycım listelere bire bir uymak lazım
emeklerin boşa gitmesin
selma abla aşkol yahu neden sıkıllalım olur mu hiç öle şey
sen ne zaman hazır olursan biz buradayızzzgeçmiş olsun ayrıca
ayşee maşallah cnm gelen yazmışsın bende şaşırdımmm
deryoş eminim güsel bir souç alırsın cnm bu hafta
merhaba hoşgeldin ben banu bende ankarada yaşıyorum
verme süren banada kısa geldi birazzz ama başardıkların çok güsel şeyler
duraklama olmasıda normal
füsüncum maşalahyine vermişsin kilocukalrı
bendeyeni başlaıdm cnm çörek otu keten tohumu yemeye seviyorum peynirle filan yemeyi
2 tanede form çay içiyorum ya akşamları çok fazla karın agrısı çekip wc ye çıkıyorum
bend ebuna bagladım hem form çay hemde keten tohumu içmeyee
hosbulduk arkadaslar aslında kılo verıs surem kısa degıl nerdeyse 1 senede verdım dıyebılırım 10 ay olmus tam 2 ay sonra 1 sene olacak ıyı bır doktor gozetımınde herseyı yıyerek ve hıç bırsey yasak olmadan verdım aksama yedıklerımı paylasırım halley bıle serbest o kadar dıyeyım
bırde eger kılo fazlalıgı coksa daha cabuk gıdıyor ılk kılolar ben 120 ıle basladım ılk 20 kıloyu 4 ayda verdım sonra yaza dogru sapıttım dıyebılırım cok yedım ama sporumu asla bırakmayarak kılomu 100 de 2-3 ay sabıtledım neyse ramazandan bu yana yanı 3 aydırda tekrar rejımıme daha dogrusu saglıklı beslenmeme devam edıyorum ve 3 ayda 14 kılo verdım sımdılerde yıne bır yılgınlık vardı ustumde sızınle yenecegıme ınanıyorum sızın motıvasyonunuz benıde motıve edıyorartık eskısı kadar kolay kılo veremıyorum onceden kacamak yapsam bıle verırdı vucut sımdı tabı savunmaya gectı kendını daha fazla spora ragmen sporumumu azaltsam ne genelde gunde 2 saat yapıyorum 1 saat plates 1 saat yuruyus tarzında platese gıdemedıgımde 1 saat dısarda 1 saat kosu bandında yuruyorum neyse aletlı jımlastıgıde eklemeyı dusunuyorum plates cıdden sıkılastırıyor ama ıç bacak e kollar ıçın aletlı jımlastık sart bence hele kı benım kılomdan ınen bırısı ıçın
ewet haklısın ilk kilollar hemen gidiyorrr
kilo durmasını ben uzun süredir yaşıyorum malesef
65 e indim gerisi gelmedi ne diyetler yaptım ne uyguladımsa boşa gitti hepsi
şok diyet yaptım 62 ye indim ama geri çıktım 65 sonra biraz aksilikle roldu hayatımda diyetim sekteye ugradı bayram girdi derken herşey üst üste geldi merdiven dayamışken 70 ee tekrar dönüş yaptım çok şükürr
plates aslında her yer için etkilii kollar ve iç bacaklarda bilee
ankaranın neresindesin ?
batıkentteyım canım ewet heryerı sıkılastırıyor ama galıba bız kol hareketlerını pek yapmıyoruz kollarım bıraz sarktı gıbı sıkılasma var ama yeterlı degıl
canım öncelikle izlemi şöyle anlatayım,kayınvalidesi gelmiş onun mersinden çok yoğunmuş sanırım henüz gitmişler,en kısa zamanda döneceğine eminim,yani iyiler bi sorun yok bildiğim kadarıyla... son olarak da bana ilettiğin o güzel dilek için teşekkürler umarım bende 6 ları görürüm ki zaten hedefim 65izlem nerde dedim kimse bilmiyor herhalde cevap veren olmamış merak ettim gerçektende
elay canım kusura bakma bende eskiden böyle diyenlere senin gibi yorum yapardım ama insanın hedefine gelmeden gözü doymuyor anladım inşallah sende o günleri görürsün tatlım
merhaba canım hoşgeldin,ben gülay çok eskiden beri burdayım zaman zaman ayrıldım,ama bu so dönüşümdü,75 kiloyum ve 6 aydır spor yapıyorum,hala kayda değer bi ilerleme yok ama bu defa kesin kararlıyım vericem ,seni azminden dolayı kutluyorum Nazarmerhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
kuşhana başladıgında mı yaptın bu kaçamagı gülaycım listelere bire bir uymak lazım
emeklerin boşa gitmesin
selam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti
63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim
bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh
siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...
sagol canım sende hoş geldinyenisin galiba
Başlangıç 93 kg
geçen hafta 75.2kg
bu hafta 74kg
gelenn: 1200 gr
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 164 (artık değiştirirsin deryacım ben zayıflarken kısaldım birde salon ölçümünde bu kadrcık çıktım sinir oldum yaaaa)
beden 42
spor :120 dk.
20 ye 1 kaldı artık haftaya kırmızı yazılmak istiyorum...
Kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var
Büyük bir sorunum var,çok hızlı yemek yiyorum
eskiden de farkındaydım ama bu akşam kendime inanamadım
çorba,salata,yoğurt ve sebze yemeğini toplam 20 dk da yedim
ve mideme oturdu
normalde de aceleci biriyim ve bu yemek yeme hızıma da yansıyor
aranızda böyle bir sorunu olan ve buna çözüm bulmuş olan var mı
Kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var
Büyük bir sorunum var,çok hızlı yemek yiyorum
eskiden de farkındaydım ama bu akşam kendime inanamadım
çorba,salata,yoğurt ve sebze yemeğini toplam 20 dk da yedim
ve mideme oturdu
normalde de aceleci biriyim ve bu yemek yeme hızıma da yansıyor
aranızda böyle bir sorunu olan ve buna çözüm bulmuş olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?