80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk arkadaslar aslında kılo verıs surem kısa degıl nerdeyse 1 senede verdım dıyebılırım 10 ay olmus tam 2 ay sonra 1 sene olacak ıyı bır doktor gozetımınde herseyı yıyerek ve hıç bırsey yasak olmadan verdım aksama yedıklerımı paylasırım halley bıle serbest o kadar dıyeyım
bırde eger kılo fazlalıgı coksa daha cabuk gıdıyor ılk kılolar ben 120 ıle basladım ılk 20 kıloyu 4 ayda verdım sonra yaza dogru sapıttım dıyebılırım cok yedım ama sporumu asla bırakmayarak kılomu 100 de 2-3 ay sabıtledım neyse ramazandan bu yana yanı 3 aydırda tekrar rejımıme daha dogrusu saglıklı beslenmeme devam edıyorum ve 3 ayda 14 kılo verdım sımdılerde yıne bır yılgınlık vardı ustumde sızınle yenecegıme ınanıyorum sızın motıvasyonunuz benıde motıve edıyorartık eskısı kadar kolay kılo veremıyorum onceden kacamak yapsam bıle verırdı vucut sımdı tabı savunmaya gectı kendını daha fazla spora ragmen sporumumu azaltsam ne genelde gunde 2 saat yapıyorum 1 saat plates 1 saat yuruyus tarzında platese gıdemedıgımde 1 saat dısarda 1 saat kosu bandında yuruyorum neyse aletlı jımlastıgıde eklemeyı dusunuyorum plates cıdden sıkılastırıyor ama ıç bacak e kollar ıçın aletlı jımlastık sart bence hele kı benım kılomdan ınen bırısı ıçın

ewet haklısın ilk kilollar hemen gidiyorrr
kilo durmasını ben uzun süredir yaşıyorum malesef
65 e indim gerisi gelmedi ne diyetler yaptım ne uyguladımsa boşa gitti hepsi
şok diyet yaptım 62 ye indim ama geri çıktım 65 sonra biraz aksilikle roldu hayatımda diyetim sekteye ugradı bayram girdi derken herşey üst üste geldi merdiven dayamışken 70 ee tekrar dönüş yaptım çok şükürr
plates aslında her yer için etkilii kollar ve iç bacaklarda bilee

ankaranın neresindesin ?

2 hafta sonra lısteye alınacagımı soyledınız ama olsun ben yınede her hafta yazayım

Kilo bildirimim;

Başlangıç:120.5
Geçen Hafta:86.4
Bu hafta:aynı
Giden:0
Toplam giden:34.1
Hedef:54
Boy:1.57
Beden:ust:44-46
alt:48

batıkentteyım canım ewet heryerı sıkılastırıyor ama galıba bız kol hareketlerını pek yapmıyoruz kollarım bıraz sarktı gıbı sıkılasma var ama yeterlı degıl

batıkentteyım canım ewet heryerı sıkılastırıyor ama galıba bız kol hareketlerını pek yapmıyoruz kollarım bıraz sarktı gıbı sıkılasma var ama yeterlı degıl

plates lastigin varsa eger kol hareketleir yapabiliriisn kendin evde
bende bir dönem yapmıştım plates yeniden yapıcammm fırsat buldugumda

banucum yememen büyük başarı bende çok sıkıldım aynı yerde saymaktan fakat yemeden de yapamıyorum.nerdeyse abartmıyorum yarım tepsi ev baklavası yemişimdir.beyaz ekmek arası kavurmalar, çerez gibi sarmalar...kahvaltıda tereyağlı sahanda yumurtalar kendime kızıyorum ama engel olamıyorum...belki herkesin iyisin yeter demesinde bilemiyorum...aslında 83 kiloya göre gayet iyiyim ama eskiye oranlı dah 12 kilom var...artık annesin kadın oldun genç kız gibi olman şart değil diyorlar vs.vs...ben 18 şubat'ta başladım nerdeyse 1 yıl oluyor aynı tempoda aynı menülerle devam etseydim eminim ki hedefimin altına bile düşmüştüm...

kilo veremiyorumu asla kabul etmiyorum boğaz tutulunca tıkır tıkır gidiyor...iş ki irade...neyse kızlar ben bu hedefe ulaşacağım hatta hedefime yaklaşınca hedefimi geriye 52 ye bile çekebilirim:))artık şort,tayt giymek istiyorum, diz üstü elbise, kısa etek ....................

bugünkü menüm:

sabah:
2 t.bugday ekmegi
1 dilim peynir

gün boyu:
2 dilim kavun
1 küçük kase soslu fıstık

akşam:
1 karnıyarık
1 kase yogurt

ara:
ya cayın yanında sarı leblebi
yada bir meyva
yada her ikiside
bugun baya gec yatarım cunku.

1 form çay
3bardak yesil çay
bol su

canım öncelikle izlemi şöyle anlatayım,kayınvalidesi gelmiş onun mersinden çok yoğunmuş sanırım henüz gitmişler,en kısa zamanda döneceğine eminim,yani iyiler bi sorun yok bildiğim kadarıyla... son olarak da bana ilettiğin o güzel dilek için teşekkürler umarım bende 6 ları görürüm ki zaten hedefim 65
merhaba canım hoşgeldin,ben gülay çok eskiden beri burdayım zaman zaman ayrıldım,ama bu so dönüşümdü,75 kiloyum ve 6 aydır spor yapıyorum,hala kayda değer bi ilerleme yok ama bu defa kesin kararlıyım vericem ,seni azminden dolayı kutluyorum Nazar
kuşhana başladıgında mı yaptın bu kaçamagı gülaycım listelere bire bir uymak lazım
emeklerin boşa gitmesin

banucum,kuşana başladığım3 gündür hiç kaçamak yapmadım ama dün gece misafirliğe gittim ısrara ve o güzel kokuya dayanamayıp 1 milföy yedim,birebir tabiki uyuyorum,yoksa acılarım boşuna gider biliyorum....ama benim elimden bu kadar geliyor üzgünüm,bunada şükrediyorum 3 günde 1 milföy

filizcigim hoşgeldin canım özlettin kendini. herşeyin yoluna girmesine sevindim. demek patronun seni kaybetmek istemedi. gözünü korkutmak lazımmış
o söylenenlere bakma canım sen. evet genc bir kız gibi anne oolmak varken o anlayısa kapılıp gitmeyelim.
banada iyisin denmesi bende ters tepki yapıyordu. ama artık dahada iyi olabilecegimi gösterme düşüncesi ile çok daha motive oldum diyebilirim. evlendin cocuk yaptın diye incecik olamıyakmısın yani sacma. en iyisi bosvermek yoksa salıyoruz sonra kendimizi

selam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti

63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim

bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh

siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...

menüm......

sabah
2 mandalin

kahvaltı
2 dlm ekmek
4 zeytin
1 domates
çörek o. keten t
peynir

öglen
avuç içi kadar haşlama tavuk
bir kaç dal kıvırcık
2yk yogurt

akşam
1 tb kıymalı pırasa
yogurt( bir kısmına tarçın attım)

ara
1 elma 1 mandalin yerim

2lt su
3 fincan yeşil çay

güloşş bayramın 4. günü menemendeydim
eşimin iş arkadaşına geldik, nereye geldin dersen vallahi bilmiyorum, itfaiyenin ordan dönüp bi köprünün altından geçtik :)
merdivenli yuvarlak duvarlı bi yapınun önünden bi sokaklara daldık
nasıl anlattım ama, gittiğim sokak doğalgaz çalışması nedeniyle çok bozuktu
telefonun olsaydı vallahi arayıp ayaküstüde olsa seninle tanışmayı istedim
ama nasip olmadı
inşallah bundan sonra ayarlayıp da bir buluşma gerçekleştiririz :2::2::2::2::2::2:

hoşgeldin yavrumiiiiiii ne habersinnn gitti sanırım misaifrlerrrr
insan düzenini özlüyor vallahi yaaa
bende çok yeidm vallahi izloşşş yemeyen çok az insan var zati bayramda

pideler ardından tatlılar ,çikolatalar kavurmalarr neler nelerrrrrrrr

sagol canım sende hoş geldin yenisin galiba

evet grupta yenıyım ama bu forumda eskıyım :)

spor 120 dk mı haftalık mı bu ?

bugünki menümü yazıyım
yine oğluşla geç kalktık
kahvaltı:2yk kavurma 1 salatalık 1 dilim ekmek 6 bardak çay
ara3 mandalin
ara 1 yeşil çay
akşam:5yk makarna 2yk yoğurt 1parça fırında tavuk 4yk salata
bu saatten sonra bişey yemem
bol bol bitki çayı içerim

Kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var
Büyük bir sorunum var,çok hızlı yemek yiyorum
eskiden de farkındaydım ama bu akşam kendime inanamadım
çorba,salata,yoğurt ve sebze yemeğini toplam 20 dk da yedim
ve mideme oturdu
normalde de aceleci biriyim ve bu yemek yeme hızıma da yansıyor
aranızda böyle bir sorunu olan ve buna çözüm bulmuş olan var mı

tabiki en saglıklısı yavaş yemek ama bende bi ögrenemedim o işi
önce iş yerinde alıştım çabuk yemeyee sonra çocuklardan kaynaklı
dahad ailerlettim hızlı yemeyi bazen bakıyorumki 10 dk sürmüyor kahvaltım

yemek desen 15 dk yiyiorum aslınd ane kadar çignesek okadar faydalı ama beceremedim ben

bugun yedıklerım
12 KASIM 2011 CMT –NORMAL BESLENME-

Sabah(öğlen kalktım)

1 etimek-1/2 t-
1 parca hashaslı corek -1t-
1 dılm kasar -1e-
1 haslanmıs yumurta -1e-
1 yesıl cay
1 tk tereyag -1y-
Ev yapımı 1 tk acı sos

Ara:
1 muz -1m-

Aksam:
2,5 kepce yayla corbası uzerıne az yag -2.5 s+2.5 t+1/2e-(yumurtalı oldugu ıçın)
2 kadınbudu kofte-1e-
Yarım yumurtadan omlet-1/2 e-

Ara:
1 mandalına+1 armut -2m-
Ozel karısım bıktı cayı

Toplam:4 tahıl + 3.5 et + 3 meyve + 2.5 sut

canım yemek yerken tv izlememeye ve konsantre olmaya calıs...ve yerken zevk al :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…