Kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var
Büyük bir sorunum var,çok hızlı yemek yiyorum
eskiden de farkındaydım ama bu akşam kendime inanamadım
çorba,salata,yoğurt ve sebze yemeğini toplam 20 dk da yedim
ve mideme oturdu
normalde de aceleci biriyim ve bu yemek yeme hızıma da yansıyor
aranızda böyle bir sorunu olan ve buna çözüm bulmuş olan var mı
plates lastigin varsa eger kol hareketleir yapabiliriisn kendin evde
bende bir dönem yapmıştım plates yeniden yapıcammm fırsat buldugumda
canım öncelikle izlemi şöyle anlatayım,kayınvalidesi gelmiş onun mersinden çok yoğunmuş sanırım henüz gitmişler,en kısa zamanda döneceğine eminim,yani iyiler bi sorun yok bildiğim kadarıyla... son olarak da bana ilettiğin o güzel dilek için teşekkürler umarım bende 6 ları görürüm ki zaten hedefim 65
merhaba canım hoşgeldin,ben gülay çok eskiden beri burdayım zaman zaman ayrıldım,ama bu so dönüşümdü,75 kiloyum ve 6 aydır spor yapıyorum,hala kayda değer bi ilerleme yok ama bu defa kesin kararlıyım vericem ,seni azminden dolayı kutluyorum Nazar
banucum,kuşana başladığım3 gündür hiç kaçamak yapmadım ama dün gece misafirliğe gittim ısrara ve o güzel kokuya dayanamayıp 1 milföy yedim,birebir tabiki uyuyorum,yoksa acılarım boşuna gider biliyorum....ama benim elimden bu kadar geliyor üzgünüm,bunada şükrediyorum 3 günde 1 milföy
selam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti
63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim
bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh
siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...
tabiki en saglıklısı yavaş yemek ama bende bi ögrenemedim o işi
önce iş yerinde alıştım çabuk yemeyee sonra çocuklardan kaynaklı
dahad ailerlettim hızlı yemeyi bazen bakıyorumki 10 dk sürmüyor kahvaltım
yemek desen 15 dk yiyiorum aslınd ane kadar çignesek okadar faydalı ama beceremedim ben
canım yemek yerken tv izlememeye ve konsantre olmaya calıs...ve yerken zevk al :))
Ne kadar yavaş yersek o kadar faydalı hem besin değerleri açısından hem de daha az yemekle daha çok doymak için ama yapamıyorumbende ıs yerındekı yemekhaneye ılk gıderım en son ben cıkarım 1 kofteyı dıkkat ettım gecen tam 90 cıgnemede yıyebııldım o kadar yavas yerım yanı ama bende kılo olarak pek faydasını gormedım bunun belkıde daha hızlı yesem daha kılolu olurdum kım bılır
arkadaslar benı beklemekten sıkılır onlar hemencecık yer bıtırız sonra benı beklerler hatta saka konusudur hadı hızlı ye bıraz dedıklerınde daha 120 cıgnemelık yemegım var derımdoktorum yemek esnasında bol bol su ıç mıdenı doldurur hem senı yavaslatır daha cabuk doyarsın demıstı sende bol bl su ıçmeye calıs yerken
hatta bı anımı anlatayım aklıma gelmısken unıversıtedeyken 4 arkadas kalmıstık bı sure evde patates kızarttık 2 tabak halınde bolduk tabı tabaklarımız azdıbende sansıma en hızlı yıyen arkadasla eslesmısım 2 mız 1 tabaktan yıyoruz ben daha 3. catalımı alana kadar patateslerın yarısı bıtmıs oluyordu en sonnunda ıtıraz ettımde tabak aldık yenı ya ac kalıyodum arkadasla yerken o en hızlımız ben en yavasımız komık oluyordu gercı daha az kalorı almıs oluyordum ama
Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....
Hoşgeldiniz ben ilknur
çok geçmiş olsun
inşallah hep birlikte bize yük olan kilolarımızdan kurtuluruz
ee hergün de et,balık yiyemem fazla protein yüklemesi yapmamak için
Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....
canımmmm saol bidenem. aslında 2 hatfada olması benide şaşırttı. ayda veriyodum o kg yu. ben detoksun faydasını gördüm canım hemde çok. geri gelmediği gibi dikkat edincede bak devam ediyo. sen de harika devam ediyosun canım maşallahhh bize.....
wuwwwww 3400 2 haftada ,kızım kıskanmıyorum ama gözüm var valla senin iradende,sen ordan evrene enerji yolla ,o bana ulaşır canım..azcık düşün ortini valla gelirsem fena olcak bak..( son 2 gün kü irademi saymazsak)
:
amaannn 500 gr neki. biz 2 hafta sonunda 4 kg vercezzzBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 76kg
bu hafta 76 ,5kg
gelenn: 500 gr
toplamda giden 5.5 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması
aslında bugün 76 yım yine sabitim yani ama dün 76,5 geldim...sen bunu al deryam çünkü 76.5 la kuşana başladım hem görürüm 2 hafta sonra ne kaa vermişimmm üzgünüm dicek bişi yok
canım al artık peynir aaaa:))) gecede yinede iyi tutmuşsun canım. yarın kaçamak yok ama bize tmmmı???sabah:1 şekeriz nescafe az sütle
kahvaltı:1 dilim ekmek içine 1 sosis(peynir almadım hala tülüm kızmayasın)
ara:1 kiraz saplı form çayı
öğle :1 simit,1 kutu ayran
ara:salatalık-maydonoz -tere (1 tabak hazırladım gel git yedim iyi oldu ağzım durmadı )
akşam:3 dolma 2-3 kaşık yoğurt
gece gezmesi:1 fincan sade kahve ,1 çatal yaş pasta,1 kare milföy içinde peynir-domates vardı -3 bardak şekersiz çay
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
spor:30 dk b-fit
su 2,5 litre
çaylar ,kahveler,bitki çayı
Gördünüz kızlar akşam gezmesi olmasa gayet iyidi,çok ısrara rağmen kola,pasta,kurabiye yemedim,içmedim ama bu yaptığım kaçamak artık ısrara ve gelen milför kokusuna karşı koyamamamdandı....üzgünüm bugün telafi ederim..
cok cok teşekkürler kızlar hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor sizlerde nasılsınız bende diyorum katılayım aranıza yavaştan yavaştan cok kilo aldım cokkkk
hoşgeldin canımmmmmm. aman gelen kşlo olsun veririz birlikte..geçmiş olsun doktorunu ihmal etme.inşallah fizikle tedavi olursun.hem o isterseniz ne demek başımızın üstünde yerin var , senden sıkılmak mümkünmüüüü..hoşgeldiiinnnngecenlerde dr gittim belim cok agrıyordu mr girdim ve belimde bir boynumda 3 tane fıtık cıktı ayrıyetende kan tahlilerim hiç iyi cıkmadı o yüzdende ramatolaji dr sevketti dr ayın 25 randevum var oda bakacak sonuclara ve belim ve boynum için fizige başlıyacak dr inş fizikle gecer agrılarım cok fazla ilaclarla biraz durabiliyorum tabi cok kiloda aldım yürüyüşe başlıyacagım tabi isterseniz buradanda yarışacagım kızlar musade ederseniz sıklamdıysanız benden
ooohhh maşallahhhh 1200 ben bu 1200 ü de kıskanmadımmmm:)))))Başlangıç 93 kg
geçen hafta 75.2kg
bu hafta 74kg
gelenn: 1200 gr
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 164 (artık değiştirirsin deryacım ben zayıflarken kısaldım birde salon ölçümünde bu kadrcık çıktım sinir oldum yaaaa)
beden 42
spor :120 dk.
20 ye 1 kaldı artık haftaya kırmızı yazılmak istiyorum...
neyse canım bu hafta dikkat edersen hemen gider fazlalıklar...tam gaz devammmgünaydın kızlar önce kilo bildirimi yapıyım sonra geçmişe dalıyım
başlangıç :87
geçen hafta:71.7
bu hafta:73.0
gelen:1.3
hedef:65
boy:168
beden:40
spor yok
bayram, gün derken böyle olucağını biliodum
kaldığımız yerden devam
merhaba hoşgeldin ben tülin. maşallaaahhhhh tam 34 kg.çok tebrik ederim.. bizde motivasyon çok çok yüksek..çok iyi yaptın gelmekle..hoşgeldinnnnmerhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
geçmiş olsun .. bende de hem öksürük hem balgam işimiz zor canım. maşallah 800 gr gitmişşşşş.tebriklerrrrMerhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
Kilo bildirimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Giden:0.8
Toplam giden:30.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
hoşgeldin canımmm epeydir yoktun sende..çok mutlu oldum iş durumuna. iyi bir elemanı kaybetmek istemediler tabi. hayırlı olsun canımmm...2 haftadır giremiyorum aklımda burada kalıyor....İş hayatım netlik kazandı...Tam istikbal'e tamam sizinle çalışmayı kabul ediyorum dedim ki patronum şartlarımda iyileştirme yaptı nerdeyse istikbal'le aynı oldu sütüne üstelik yılların birikmiş tazminatınıda kaybetmemiş oldum....kısacası aynı yerde devam ediyorum.araba boştayken bende kalıyor yoksa yol parası alıyorum...sizler nasılsınız....bayram öncesi tartılmıştım bayramda ne kadar alacağım diye tarihlere göre aşağıda belirtildiği gib:)
31 ekim-->65,8
10 kasım-->68,2
12 kasım-->67
baklavaları,kavurmaları,sarmaları yedim hiç sınırlamadan tabii almam normaldi...Bayram sonrası bıçak gibi kestim eski düzene devam:)
sizler nasılsınız sağlığınız keyfiniz yerindedir inş.hepinizi öpüyorum
hoşgeldin canımmmm.sen o kavunu atıverirsin hemen pilatesle ..özledik seniiiiiiselam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti
63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim
bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh
siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...
canım bende senin gibi hızlılardanım. aralarda su içerek idare ediyorum bende.çözüm bulamadım. çok çiğneyemiyorum. midem kalkıyo çok çiğneyince. bi çözüm bulmak gerek gerçektenKızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var
Büyük bir sorunum var,çok hızlı yemek yiyorum
eskiden de farkındaydım ama bu akşam kendime inanamadım
çorba,salata,yoğurt ve sebze yemeğini toplam 20 dk da yedim
ve mideme oturdu
normalde de aceleci biriyim ve bu yemek yeme hızıma da yansıyor
aranızda böyle bir sorunu olan ve buna çözüm bulmuş olan var mı
maşallahh tek tek neler oldugunuda ölçmüşsün. akşamki kadınbudu yanında yumurtanın bi özelliği varmı onu anlamadım:))) hani proteini tamamlamak için falanmı :)))bugun yedıklerım
12 KASIM 2011 CMT NORMAL BESLENME-
Sabah(öğlen kalktım)
1 etimek-1/2 t-
1 parca hashaslı corek -1t-
1 dılm kasar -1e-
1 haslanmıs yumurta -1e-
1 yesıl cay
1 tk tereyag -1y-
Ev yapımı 1 tk acı sos
Ara:
1 muz -1m-
Aksam:
2,5 kepce yayla corbası uzerıne az yag -2.5 s+2.5 t+1/2e-(yumurtalı oldugu ıçın)
2 kadınbudu kofte-1e-
Yarım yumurtadan omlet-1/2 e-
Ara:
1 mandalına+1 armut -2m-
Ozel karısım bıktı cayı
Toplam:4 tahıl + 3.5 et + 3 meyve + 2.5 sut
canım benim çok iyi yapmışsın.ama öğle yapamamışsın. tabi geç kalkıncada saatler değişiyo haftasonu. menün güzel canım harikaa. sporun suyunnn yeşilçayın çooook tebriklerrrBugünkü menüm
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 dl denge light,1 domates,biraz maydanoz,2 kk light peynir,3 zeytin,3 ceviz
ara:1 küçük kase meyveli yoğurt,3 kuru kayısı
ara:1 avuç çiğ badem,1 etimek (Tülincim seni dinledim etimeği 1'e düşürdüm)
akşam:1 kase çorba,4 yk z.yağlı taze fasülye,yarım tabak salata,4 yk yoğurt
ara:1 elma yiyeceğim
3 lt su
3 kupa limonlu,tarçınlı yeşil çay
3 mil leslie,burn it up
öncelikle hoşgeldinn tatlımmmm...artılarr hepimizde fazlasıyla varrr ya ne oldu bize nazaramı geldik yahuu tıkır tıkırr verdik kiloları ama gerisi gelmiyorrrrr....
ÖNCELİKLE BENNN SONRA BANUŞŞ VE SENNNN.....ne yapsak acaba bir turnuvamı yapsakkk ayy ne güzell olurdu değilmii herkezde taraftarını seçsinnn bakalım kimm kazanacakkk hihihi ben bu gidişle sonuncu olurum herhalll...ama iyi fikir değilmi kısssssss...
ESKİLER YARIŞIYORRRRRRRR....
Filizcim onca yılının karşılık almadan sonlanmasına üzülmüştüm bu habere çok sevindim..Yeni bir işe alışmak şartları daha iyi de olsa çok zordur. O anlamda da stresten kurtulmuş oldun. Anca aklı başına gelmiş patronlarının demek..
Listeye bir kere giren zor çıkar zaten filizim
Ya şu artık çocuklu kadınsın genç kız gibi olamazsın laflarına sinir oluyorum.. Ne var yani çocuklu incecik zarif bir kadın olsan harika olmaz mı? Herkesin hayali de bu değil mi zaten? Sen hiç birine aldırma hayallerini bırakma sakın.Ama iltifat almak insanı rahatlatıyor ve boşlamasına sebep oluyor bu durumu çok iyi biliyorum maalesef.
İzloşum hoşgeldin, biz de her şey aynı bayramda dağıttık ama full motivasyonla geri döndük. Senin de gezmeleer bittiğine göre artık yalnız bırakmazsın bizi :13:
Selam kızlar alıntı yapamadim kaynatmissiniz yine.izlem hoş geldin.
Banu menüler süper canım.
Filizcigim gelmiş hoş gelmiş.sen zaten her halinle güzelsin tatlım ama daha da güzel olsan daha da mutlu olursun.
Yeni arkadaslar kolay gelsin.Hoş geldiniz ben Nilgün.
Yavaş yeme konusunda söyle bir önerim olabilir.yemekten önce 2 bardak su için. Bunu diyetisyen önermişti.
Gülay kacamaga üzülme yarın telafi edersin.
Benim reglin 2. Gunü çok haksızım. Pazar yaptım kursa gittim alınanları yerleştirdim belim koptu valla.fon çektirdim sonra esimi aradım elbiseyi alayım mı diye o da al dedi.ben de gittim aldım.bir ara resim koyarım.
Selmacim gelmiş hoş gelmiş.hayat devam ediyor ve etmek zorunda ama bir es ve anne olarak da ailenin sana ihtiyacı var.fıtık çıkmış çok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?