80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ıs yerındekı yemekhaneye ılk gıderım en son ben cıkarım 1 kofteyı dıkkat ettım gecen tam 90 cıgnemede yıyebııldım o kadar yavas yerım yanı ama bende kılo olarak pek faydasını gormedım bunun belkıde daha hızlı yesem daha kılolu olurdum kım bılır
arkadaslar benı beklemekten sıkılır onlar hemencecık yer bıtırız sonra benı beklerler hatta saka konusudur hadı hızlı ye bıraz dedıklerınde daha 120 cıgnemelık yemegım var derımdoktorum yemek esnasında bol bol su ıç mıdenı doldurur hem senı yavaslatır daha cabuk doyarsın demıstı sende bol bl su ıçmeye calıs yerken
hatta bı anımı anlatayım aklıma gelmısken unıversıtedeyken 4 arkadas kalmıstık bı sure evde patates kızarttık 2 tabak halınde bolduk tabı tabaklarımız azdıbende sansıma en hızlı yıyen arkadasla eslesmısım 2 mız 1 tabaktan yıyoruz ben daha 3. catalımı alana kadar patateslerın yarısı bıtmıs oluyordu en sonnunda ıtıraz ettımde tabak aldık yenıya ac kalıyodum arkadasla yerken o en hızlımız ben en yavasımız komık oluyordu gercı daha az kalorı almıs oluyordum ama

plates lastigin varsa eger kol hareketleir yapabiliriisn kendin evde
bende bir dönem yapmıştım plates yeniden yapıcammm fırsat buldugumda

ewet ıyı fıkır almıstım lastıklerı duruyor oylece ewde yapayım barı

memnun oldum gulaycım ıyısallah bu sefer halletmeden gıtmeyelım topıkten hedefımıze kolaycacık pes etmeden ulasalım

yarın bır arkadasta kalacagım aksamda dısarda yerız o yuzden menumu paylasamayabılırım sımdıden planladım bı aksılık cıkmazsa su sekılde sabah
1 muz +1 b sut
ara meyve turk kahvesı
oglen :sebze yemegı kapuska yerım heralde+yogurt
ara:meyve+sut
aksam ıde veya lahmacun yıyecegız+ayran

bır aksılık cıkmazsa bu sekılde sımdıden yazayım

öncelikle hoşgeldinn tatlımmmm...artılarr hepimizde fazlasıyla varrr ya ne oldu bize nazaramı geldik yahuu tıkır tıkırr verdik kiloları ama gerisi gelmiyorrrrr....

ÖNCELİKLE BENNN SONRA BANUŞŞ VE SENNNN.....ne yapsak acaba bir turnuvamı yapsakkk ayy ne güzell olurdu değilmii herkezde taraftarını seçsinnn bakalım kimm kazanacakkk hihihi ben bu gidişle sonuncu olurum herhalll...ama iyi fikir değilmi kısssssss...

ESKİLER YARIŞIYORRRRRRRR....

canım yemek yerken tv izlememeye ve konsantre olmaya calıs...ve yerken zevk al :))

Ne kadar yavaş yersek o kadar faydalı hem besin değerleri açısından hem de daha az yemekle daha çok doymak için ama yapamıyorum
Tv izlemeden yemek yiyemiyorum,üniversiteden kalma bir alışkanlık bu
destinam ben yemekten zevk alarak yemiyorum yani diyette olduğum sürelerde böyle
belki kendimi zorunlu gördüğüm için sadece karnımı doyurmak için yiyorum
çünkü oldum olası sebze yemeklerini zevk alarak yemedim
ee hergün de et,balık yiyemem fazla protein yüklemesi yapmamak için
bu durum beni rahatsız ediyor artık:26:
yasafat yazını gülümseyerek okudum
yavaş yemenin kilo üzerinde emin ol çok etkisi var
annem kendimi bildim bileli çok yavaş yemek yer
yemeğe ilk önce annem oturur en son kalkar
ve yıllardır 55-57 kilo arasında gidip geliyor,1.60 boyunda
herşeyi yemesine rağmen yavaş yediği için kilo almıyor
tabi hergün 1 saat sahilde yürüyüş yapıyor onun da çok büyük etkisi var
ne güzel sen herşeyi tadına vararak yiyorsun
ben ohh yedim doydum gözüyle bakıyorum:26:

Bugünkü menüm

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl denge light,1 domates,biraz maydanoz,2 kk light peynir,3 zeytin,3 ceviz

ara:1 küçük kase meyveli yoğurt,3 kuru kayısı

ara:1 avuç çiğ badem,1 etimek (Tülincim seni dinledim etimeği 1'e düşürdüm)

akşam:1 kase çorba,4 yk z.yağlı taze fasülye,yarım tabak salata,4 yk yoğurt

ara:1 elma yiyeceğim

3 lt su
3 kupa limonlu,tarçınlı yeşil çay

3 mil leslie,burn it up

Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....

Hoşgeldiniz ben ilknur
çok geçmiş olsun
inşallah hep birlikte bize yük olan kilolarımızdan kurtuluruz

selammmm kızlar nasılsınız hepiniz? kpss kursum vardı bugün gündüz hiç giremedim. bugünkü menümü yazıyorum:

kahvaltı saat 10 gibi
(biraz geç saatte malum haftasonu :))) :
1 kepek ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1-2 tanecik patates
3-4 fincan çay

saat 3 gibi bir kek

akşam: bol salata, yoğurt, 5-6 kaşık tavuklu pilav

1.5 litre su içmeye de devam edicem
kursta olduğum günler düzensiz oluyor malesef 2-8 arası ordayım çünkü.
haftaiçi daha da özen göstericem ara öğünlerime falan.

çooook iyi bakın kendinize, hergün biraz daha hafiflemek dileğiyle :))) öpüyorummm

ee hergün de et,balık yiyemem fazla protein yüklemesi yapmamak için

Canım şu sözün dikkatimi çekti, ben bu diyet işinde en büyük yararı hep protein grubundan gördüm..Eğer yiyebilirsen her akşam protein al harika olur bence. Ve zarar vereceğini de sanmıyorum hatta çok olumlu sonuçlar alacağına eminim..Ben en güzel kiloyu akşamları tavuk ve salata yeyince alıyorum.Hatta yarın ve ertesi gün öyle yapacaktım artılarımı temizlemek için çünkü ne zaman bu sistemi uygulasam 2 günde 500 ile 1 kilo arası kilo kaybım oluyor.

Aramıza hoşgeldin ben derya.
Öncelikle bel fıtığı ameliyatı olmuş biri olarak hastalığına çok üzüldüm..Şu an yataktan yazıyorum dedin ya sanki tekrar gömüldüm o yatağa, 1 sene yatalak gibi yattığım günleri hatırladım
Doktor ne dedi ilaç mı verdi fizik tedavi mi?

Filizcim onca yılının karşılık almadan sonlanmasına üzülmüştüm bu habere çok sevindim..Yeni bir işe alışmak şartları daha iyi de olsa çok zordur. O anlamda da stresten kurtulmuş oldun. Anca aklı başına gelmiş patronlarının demek..
Listeye bir kere giren zor çıkar zaten filizim
Ya şu artık çocuklu kadınsın genç kız gibi olamazsın laflarına sinir oluyorum.. Ne var yani çocuklu incecik zarif bir kadın olsan harika olmaz mı? Herkesin hayali de bu değil mi zaten? Sen hiç birine aldırma hayallerini bırakma sakın.Ama iltifat almak insanı rahatlatıyor ve boşlamasına sebep oluyor bu durumu çok iyi biliyorum maalesef.

İzloşum hoşgeldin, biz de her şey aynı bayramda dağıttık ama full motivasyonla geri döndük. Senin de gezmeleer bittiğine göre artık yalnız bırakmazsın bizi :13:

Selam kızlar alıntı yapamadim kaynatmissiniz yine.izlem hoş geldin.

Banu menüler süper canım.

Filizcigim gelmiş hoş gelmiş.sen zaten her halinle güzelsin tatlım ama daha da güzel olsan daha da mutlu olursun.

Yeni arkadaslar kolay gelsin.Hoş geldiniz ben Nilgün.

Yavaş yeme konusunda söyle bir önerim olabilir.yemekten önce 2 bardak su için. Bunu diyetisyen önermişti.

Gülay kacamaga üzülme yarın telafi edersin.

Benim reglin 2. Gunü çok haksızım. Pazar yaptım kursa gittim alınanları yerleştirdim belim koptu valla.fon çektirdim sonra esimi aradım elbiseyi alayım mı diye o da al dedi.ben de gittim aldım.bir ara resim koyarım.

Selmacim gelmiş hoş gelmiş.hayat devam ediyor ve etmek zorunda ama bir es ve anne olarak da ailenin sana ihtiyacı var.fıtık çıkmış çok gecmis olsun.

iyi akşamlaaarrr misaifirlerim geldi. menü saatlerim şaştı tabi. ama az kaçamakla tamamladım çok şükür:

kuşhan 3. gün:

uyanınca : yarım şekerpare ( ahhh akşam yemedim ama sabah gözüme çok acı baktı :)))

sabah : 1 tahıllı ekmek / 1 üçgen peynir / 2 lokma sucuklu yumurta / 1 kupa şekersiz çay

öğle : 6 adet form galeta çubuk

ara: 2 lokum

akşamsaat 5 te) 2 hasan paşa köfte / 1 yk pilav / salata

ara: 2 yk nar

1,5 lt su
1 lt yeşil çay

canımmmm saol bidenem. aslında 2 hatfada olması benide şaşırttı. ayda veriyodum o kg yu. ben detoksun faydasını gördüm canım hemde çok. geri gelmediği gibi dikkat edincede bak devam ediyo. sen de harika devam ediyosun canım maşallahhh bize.....
amaannn 500 gr neki. biz 2 hafta sonunda 4 kg vercezzz
canım al artık peynir aaaa:))) gecede yinede iyi tutmuşsun canım. yarın kaçamak yok ama bize tmmmı???
cok cok teşekkürler kızlar hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor sizlerde nasılsınız bende diyorum katılayım aranıza yavaştan yavaştan cok kilo aldım cokkkk

hoşgeldin canımmmmmm. aman gelen kşlo olsun veririz birlikte..geçmiş olsun doktorunu ihmal etme.inşallah fizikle tedavi olursun.hem o isterseniz ne demek başımızın üstünde yerin var , senden sıkılmak mümkünmüüüü..hoşgeldiiinnnn
ooohhh maşallahhhh 1200 ben bu 1200 ü de kıskanmadımmmm:)))))
neyse canım bu hafta dikkat edersen hemen gider fazlalıklar...tam gaz devammm
merhaba hoşgeldin ben tülin. maşallaaahhhhh tam 34 kg.çok tebrik ederim.. bizde motivasyon çok çok yüksek..çok iyi yaptın gelmekle..hoşgeldinnnn
geçmiş olsun .. bende de hem öksürük hem balgam işimiz zor canım. maşallah 800 gr gitmişşşşş.tebriklerrrr
hoşgeldin canımmm epeydir yoktun sende..çok mutlu oldum iş durumuna. iyi bir elemanı kaybetmek istemediler tabi. hayırlı olsun canımmm...
hoşgeldin canımmmm.sen o kavunu atıverirsin hemen pilatesle ..özledik seniiiiii
canım bende senin gibi hızlılardanım. aralarda su içerek idare ediyorum bende.çözüm bulamadım. çok çiğneyemiyorum. midem kalkıyo çok çiğneyince. bi çözüm bulmak gerek gerçekten
maşallahh tek tek neler oldugunuda ölçmüşsün. akşamki kadınbudu yanında yumurtanın bi özelliği varmı onu anlamadım:))) hani proteini tamamlamak için falanmı :)))
canım benim çok iyi yapmışsın.ama öğle yapamamışsın. tabi geç kalkıncada saatler değişiyo haftasonu. menün güzel canım harikaa. sporun suyunnn yeşilçayın çooook tebriklerrr

merhaba hoşgeldin canım ben tülin.azimle devam et canım.birlikte halledicez inşallaahhhh... bu son dankın olsun canımmmmmm

İyi akşamlar,Filiz işiniz hayırlı olsun,patronunuz kıymetinizi anlamış sanırım.
Menümü yazıp çıkacağım,yazılı okuyorum.
Menüm:
Sabah:
1 dilm denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
1 salatalık
1 domates
3-4 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1/2 armut
3 badem
Öğle:
1/2 dilim ekmek
1 kase tavuk suyuna çorba(az şehriyeli-nohutlu)
Ara:
10 tane beyaz leblebi
Akşam:Canım birşey istemedi
Çay
4 küçük diyet bisküvi
2 badem
1 mandalina

2 lt su
1 kupa tarçın çayı(1 kupa daha içebilirim)
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
slm kızlar,
c.tesileri rutin temizlik günüm.yine çok yoruldum

neyse menümü yazıyım.
sabah: (11 gibi)
domates-salatalık-biber
tulum peynir, h.yumurta
2 dlm uno denge light, çay

ara: 1 mandalina

akşam: (saat 4 te)
2,5 kepçe yayla çorbası
4 yk yumurtalı ıspanak- 2 yk yoğurt

ara: form çayı, 1 avuç leblebi
biraz evvelde şekersiz sade nescafe
sabah 45 dk. yürüyüş bandı

Bugünkü menüm

sabah:2 dilim tb ekmegi,peynir,zeytin,yogurtlu biber kozu

ara:1 havuç

öğle:1 havuç ( mutfakta isim uzun sürdü fırsatım olmadı yemeği)

ara:turk kahvesi

aksam: ispanak yemeği ve yoğurt

2,5 lt su

akşam mandalina ve elma yerim dmeiştim ama
kakolu 3 kayısı ve 2 hurma hülettim çayın yanındaa

kızlar iyiki varsınız,
bayramda burdan ayrı kaldığım günler resmen motivasyonumda gitmişti disipline edemiyordum kendimi, devamlı yemek yemek istiyordum.
topikte bayramda bile kendini tutan arkadaşları okuyunca nasıl motive oldum anlatamam.
ayşe sağolsun başarı hikayeleri paylaşmış, bende ara ara okurum. bu akşamda ayşenin paylaştıklarını tekrar tekrar okudum

topiğimize 30 kilonun üzerinde veren bir arkadaş katılmış. müthiş bir irade

gitsinnn kilolarrrrrr hadi bakalım

hoşbuldum kuşummm
vallahi harika bir fikir yaa, er türlü yarışa, her türlü restleşmeye her türlü organizasyona varıımmmm
meydan okuyorum ulennn

bırakmam tatlım yaa
sende 72leri görmüşsün maşallah...
bakalım bende dönsem iyi olur eski motivasyonuma, bugün sade kahvemin yanında lokumumu yedim gene...
Selam kızlar alıntı yapamadim kaynatmissiniz yine.izlem hoş geldin.

teşekkürler nilgüncüm hoşbulduummm...
elbisenin resmini merakla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…