akşam mandalina ve elma yerim dmeiştim ama
kakolu 3 kayısı ve 2 hurma hülettim çayın yanındaa
Deryacım eskiden diyetisyenim günde 40 gr protein almam gerektiğini,fazlasının vücutta depolanıp yağa dönüşeceğini söylemişti.O zamanlar kendisi yapıyordu hesabı,şimdi ben yapamadığım için fazla olur endişesiyle hergün yememeye çalışıyorum.Ama senin yaptığın gibi akşamları et tüketip,öğle ve aralarda tükettiğim süt ve yoğurt oranını az da olsa düşürebilirim.Teşekkür ederim canımCanım şu sözün dikkatimi çekti, ben bu diyet işinde en büyük yararı hep protein grubundan gördüm..Eğer yiyebilirsen her akşam protein al harika olur bence. Ve zarar vereceğini de sanmıyorum hatta çok olumlu sonuçlar alacağına eminim..Ben en güzel kiloyu akşamları tavuk ve salata yeyince alıyorum.Hatta yarın ve ertesi gün öyle yapacaktım artılarımı temizlemek için çünkü ne zaman bu sistemi uygulasam 2 günde 500 ile 1 kilo arası kilo kaybım oluyor.
Güle güle giy elbiseni canım.Selam kızlar alıntı yapamadim kaynatmissiniz yine.izlem hoş geldin.
Banu menüler süper canım.
Filizcigim gelmiş hoş gelmiş.sen zaten her halinle güzelsin tatlım ama daha da güzel olsan daha da mutlu olursun.
Yeni arkadaslar kolay gelsin.Hoş geldiniz ben Nilgün.
Yavaş yeme konusunda söyle bir önerim olabilir.yemekten önce 2 bardak su için. Bunu diyetisyen önermişti.
Gülay kacamaga üzülme yarın telafi edersin.
Benim reglin 2. Gunü çok haksızım. Pazar yaptım kursa gittim alınanları yerleştirdim belim koptu valla.fon çektirdim sonra esimi aradım elbiseyi alayım mı diye o da al dedi.ben de gittim aldım.bir ara resim koyarım.
Selmacim gelmiş hoş gelmiş.hayat devam ediyor ve etmek zorunda ama bir es ve anne olarak da ailenin sana ihtiyacı var.fıtık çıkmış çok gecmis olsun.
canım bende senin gibi hızlılardanım. aralarda su içerek idare ediyorum bende.çözüm bulamadım. çok çiğneyemiyorum. midem kalkıyo çok çiğneyince. bi çözüm bulmak gerek gerçekten
canım benim çok iyi yapmışsın.ama öğle yapamamışsın. tabi geç kalkıncada saatler değişiyo haftasonu. menün güzel canım harikaa. sporun suyunnn yeşilçayın çooook tebriklerrr
Denizcim bayramda ben de senin gibiydim,buradan kopunca ipin ucuda kaçıyorkızlar iyiki varsınız,
bayramda burdan ayrı kaldığım günler resmen motivasyonumda gitmişti disipline edemiyordum kendimi, devamlı yemek yemek istiyordum.
topikte bayramda bile kendini tutan arkadaşları okuyunca nasıl motive oldum anlatamam.
ayşe sağolsun başarı hikayeleri paylaşmış, bende ara ara okurum. bu akşamda ayşenin paylaştıklarını tekrar tekrar okudum
topiğimize 30 kilonun üzerinde veren bir arkadaş katılmış. müthiş bir irade
gitsinnn kilolarrrrrr hadi bakalım
başım berbat ağrıyoo halaaa geçmişe gidemicemm maleseff
Çok geçmiş olsun
hala ağrıyor demişsiniz kronik mi yoksa migren mi
sagoll canımm evet migrenimm var
felaket agrım var fakat tam vurmadı vurdugu zaman sürünüyorum resmen 15 senedir çekiyorum bu baş agrılarını
çok teşekkür ederim tekrarr
merhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
Merhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
Kilo bildirimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Giden:0.8
Toplam giden:30.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Denizcim hiç de demem çünkü aynı bensin
Benimde buraya her yüklediğim çizelgenin bir anlamı vardı
Cidden bazen ben bile kızıyorum kendime böyle her şeyden anlam çıkardığım için çünkü bazen zarar verebiliyor :18:
Eşim bir şarkı dinle mesela sen neden o şarkıyı açtın ne düşünüyorsun diye didiklemeye başlarım o da ısrarla her seferinde deryacım ben senin gibi şarkılara anlam yüklemem diyor ama kim dinler
İşte bunun gibi bir sürü şey ah biz kadınlar :)
[/COLOR][/B]
canım işlerin yoluna girmesine sevindim2 haftadır giremiyorum aklımda burada kalıyor....İş hayatım netlik kazandı...Tam istikbal'e tamam sizinle çalışmayı kabul ediyorum dedim ki patronum şartlarımda iyileştirme yaptı nerdeyse istikbal'le aynı oldu sütüne üstelik yılların birikmiş tazminatınıda kaybetmemiş oldum....kısacası aynı yerde devam ediyorum.araba boştayken bende kalıyor yoksa yol parası alıyorum...sizler nasılsınız....bayram öncesi tartılmıştım bayramda ne kadar alacağım diye tarihlere göre aşağıda belirtildiği gib:)
selam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti
63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim
bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh
siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...
yupiiiiiiiii izlemde gelmişşş ohhh ne güzell bide tüloşum gelseeeeeeeee....
sagoll canımm evet migrenimm var
felaket agrım var fakat tam vurmadı vurdugu zaman sürünüyorum resmen 15 senedir çekiyorum bu baş agrılarını
çok teşekkür ederim tekrarr
ben çayın yanında, eski kuru incir günlerine geri döndüm tatluummm
kardeşimle nişanlıısı dondurma getirmişler burgerkingden
dolaba koydum hakkımı, onlar hüpletti, ben yarın ara öğünde yiycem...
pişman oldular yediklerine
Ahhhh ben de o lanet migreni 10 yıldır çekiyorum canım
seni çok iyi anlıyorum
biberiye çayı biraz olsun iyi geliyor dene istersen
bir de nane yağı ve biberiye yağıyla şakaklara yapılan masaj
tekrar çok geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....
iyi akşamlaaarrr misaifirlerim geldi. menü saatlerim şaştı tabi. ama az kaçamakla tamamladım çok şükür:
kuşhan 3. gün:
uyanınca : yarım şekerpare ( ahhh akşam yemedim ama sabah gözüme çok acı baktı :)))
sabah : 1 tahıllı ekmek / 1 üçgen peynir / 2 lokma sucuklu yumurta / 1 kupa şekersiz çay
öğle : 6 adet form galeta çubuk
ara: 2 lokum
akşamsaat 5 te) 2 hasan paşa köfte / 1 yk pilav / salata
ara: 2 yk nar
1,5 lt su
1 lt yeşil çay
canımmmm saol bidenem. aslında 2 hatfada olması benide şaşırttı. ayda veriyodum o kg yu. ben detoksun faydasını gördüm canım hemde çok. geri gelmediği gibi dikkat edincede bak devam ediyo. sen de harika devam ediyosun canım maşallahhh bize.....
amaannn 500 gr neki. biz 2 hafta sonunda 4 kg vercezzz
canım al artık peynir aaaa:))) gecede yinede iyi tutmuşsun canım. yarın kaçamak yok ama bize tmmmı???
hoşgeldin canımmmmmm. aman gelen kşlo olsun veririz birlikte..geçmiş olsun doktorunu ihmal etme.inşallah fizikle tedavi olursun.hem o isterseniz ne demek başımızın üstünde yerin var , senden sıkılmak mümkünmüüüü..hoşgeldiiinnnn
ooohhh maşallahhhh 1200 ben bu 1200 ü de kıskanmadımmmm:)))))
neyse canım bu hafta dikkat edersen hemen gider fazlalıklar...tam gaz devammm
merhaba hoşgeldin ben tülin. maşallaaahhhhh tam 34 kg.çok tebrik ederim.. bizde motivasyon çok çok yüksek..çok iyi yaptın gelmekle..hoşgeldinnnn
geçmiş olsun .. bende de hem öksürük hem balgam işimiz zor canım. maşallah 800 gr gitmişşşşş.tebriklerrrr
hoşgeldin canımmm epeydir yoktun sende..çok mutlu oldum iş durumuna. iyi bir elemanı kaybetmek istemediler tabi. hayırlı olsun canımmm...
hoşgeldin canımmmm.sen o kavunu atıverirsin hemen pilatesle ..özledik seniiiiii
canım bende senin gibi hızlılardanım. aralarda su içerek idare ediyorum bende.çözüm bulamadım. çok çiğneyemiyorum. midem kalkıyo çok çiğneyince. bi çözüm bulmak gerek gerçekten
maşallahh tek tek neler oldugunuda ölçmüşsün. akşamki kadınbudu yanında yumurtanın bi özelliği varmı onu anlamadım:))) hani proteini tamamlamak için falanmı :)))
canım benim çok iyi yapmışsın.ama öğle yapamamışsın. tabi geç kalkıncada saatler değişiyo haftasonu. menün güzel canım harikaa. sporun suyunnn yeşilçayın çooook tebriklerrr
merhaba hoşgeldin canım ben tülin.azimle devam et canım.birlikte halledicez inşallaahhhh... bu son dankın olsun canımmmmmm
kızlar iyiki varsınız,
bayramda burdan ayrı kaldığım günler resmen motivasyonumda gitmişti disipline edemiyordum kendimi, devamlı yemek yemek istiyordum.
topikte bayramda bile kendini tutan arkadaşları okuyunca nasıl motive oldum anlatamam.
ayşe sağolsun başarı hikayeleri paylaşmış, bende ara ara okurum. bu akşamda ayşenin paylaştıklarını tekrar tekrar okudum
hoşgeldin canım aramıza maşallah diyorum verdiklerin için ve eminimki bu azimle mutlaka hedefine ulaşacaksındır
canım çok geçmiş olsun
canım bizdede şöyle bi durum oluyor eşim benim bu huyumu çok iyi bildigi için eskilerden bi şarkı çıkıp ben mırıldanıyorsam yada bişe dalmışsam o anda hemen -bu şarkı sana ne hatırlattı söyle söyle ne anlamı var bu şarkının demeye başlar - ben ençok kokulara anlam yüklerim deryacım özellikle parfüm kokularından çok şey çıkarırım geçmişe gitmek için albümlere bakmaktansa boş parfüm şişelerini koklarım rahmetli amcamı çok özlediğimde onun yarım bi parfümü var onu içime çekerim mesala
canım işlerin yoluna girmesine sevindim
canım hoşgeldin bende seni merak etmiştim verirsin enkısa sürede sana artımı dayanır izlemcim
burçin bende tülayı çoookkk özledim yaaa insan arada bi gelip kendinden haber verir değil mii ama
Kendine kilo aldırmışın kuuu
siz demseniz farkında değilim valla... tabiki de giden allahıma şükürler olsun...ohh ohhh herkescikler burda nabersiiz kızlarrrrrrrrrrr
ablam senden sıkılmak ne demek ?? biz dönmeni bekliyoruz 4 gözle,acını içinde ve tüm gücünle yaşadığın için dön demeye dilim varmıyordu,ama sağlığın için ve sevdiklerin için iyi bir karar almışsın,çok çok sevindim tekrar hoşgeldin....geçmiş olsun ayrıca umarım fizik ve yürüyüş hemen acını dindirir....sağlıklı zayıflamalar....
şaşkın bakkal,kilo aldım diye nazar boncuğu koyanı seni gördüm değiştir o gelen yazısını :))) canımmmmmmmmmmm
hoşgeldin 34 kilo veren birinden öğreneceğimiz çok şey olmalı...merhaba arkadaslar ben yasafat bende gecen sene subattan berı kılo verme yolculugundayım cızelgemdende goruldugu gıbı 34 kılo verdım ama su sıralar bır ısteksızlık var uzerımde sıkıldım galıba +90 topıgındeydım burayı okuynca motıvasyonunuza hayran oldum benıde aranıza alırsanız cok sevınırım yenı bır motıvasyona ıhtıyacım var daha yolum uzun ılk hedefım 80 olmak sonra sırasıyla kucultyorum hedeflerımı dr um 54 omalısın dedı onumde uzun bır yol var anlayacagınız benıde aranıza alır mısınız cumaları kılo bıldırımı yapılıyormu?
bende hiç tartılmazdım en son 86 olmuştum bi arkadaşta gizli tartıldım ve zayıflayıp 70 olmuştum hamilelik doğum süt olsun derken 100 oldum ve o günden beri uğraşıyorum aslında çizelgem 100 olmalı ama son diyete başladığım rakamı aldım...merhaba burcucum tesekkurler bende aslı 30 lu yaslardayım ankarada oturuyorum muhendısım ben her aksam yatmadan yedıklerımı yazarım bunu uzun suredır yapmıyordum benı belkı kotu seyler yemeye karsı benı frenlervalla cıdden motıvasyonunuza hayran kaldım darısı basıma ıyısallah masllah sende ıyı kılo vermıssın 70 lerı gormek ıstıyorum bende kendımı 70 kılolardayken hıç hatırlamıyorum cunku galıba bı ara 75 e kadar ınmıstım ama hıç tartılma fırsatım olmamıstı o zaman unıversıtede ogrencıydım ve dısarda tartılmaktan utandıgım ıçın hıç tartılmadan 70 lerı atlamısım
füsuncum geçmiş olsun maşallah yine gitmiş 800 gr.. benimde 3 sınıf kaldı okunacak ama hiç sevmiom yazılı okumayı bana günde 10 saat derse gir deseler inan daha cazip...Merhabalar,dün akşamdan beri boğazım fena,yutkunamıyorum,sesim de kısıldı.Her zamanki gibi faranjitmiş.Doktorun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım,tam da spora başlamaya karar vermişken... Öğle yemeği hala yemedim ve canım hiçbirşey de istemiyor.Bir çorba içsem iyi olacak,şimdi yazarken aklıma geldi.Kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
Kilo bildirimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:61.6
Bu hafta:60.8
Giden:0.8
Toplam giden:30.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
sporun var diyetisyene gidiyorsun ve burdasın korkulur senden arkadaşım ...hosbulduk arkadaslar aslında kılo verıs surem kısa degıl nerdeyse 1 senede verdım dıyebılırım 10 ay olmus tam 2 ay sonra 1 sene olacak ıyı bır doktor gozetımınde herseyı yıyerek ve hıç bırsey yasak olmadan verdım aksama yedıklerımı paylasırım halley bıle serbest o kadar dıyeyım
bırde eger kılo fazlalıgı coksa daha cabuk gıdıyor ılk kılolar ben 120 ıle basladım ılk 20 kıloyu 4 ayda verdım sonra yaza dogru sapıttım dıyebılırım cok yedım ama sporumu asla bırakmayarak kılomu 100 de 2-3 ay sabıtledım neyse ramazandan bu yana yanı 3 aydırda tekrar rejımıme daha dogrusu saglıklı beslenmeme devam edıyorum ve 3 ayda 14 kılo verdım sımdılerde yıne bır yılgınlık vardı ustumde sızınle yenecegıme ınanıyorum sızın motıvasyonunuz benıde motıve edıyorartık eskısı kadar kolay kılo veremıyorum onceden kacamak yapsam bıle verırdı vucut sımdı tabı savunmaya gectı kendını daha fazla spora ragmen sporumumu azaltsam ne genelde gunde 2 saat yapıyorum 1 saat plates 1 saat yuruyus tarzında platese gıdemedıgımde 1 saat dısarda 1 saat kosu bandında yuruyorum neyse aletlı jımlastıgıde eklemeyı dusunuyorum plates cıdden sıkılastırıyor ama ıç bacak e kollar ıçın aletlı jımlastık sart bence hele kı benım kılomdan ınen bırısı ıçın
filizcim hoşgeldin işine dewam etmene sevindim geçen haftayı takma boşver arada bir boşlamak geri dönüşnde motivasyon sağlıyor..banucum yememen büyük başarı bende çok sıkıldım aynı yerde saymaktan fakat yemeden de yapamıyorum.nerdeyse abartmıyorum yarım tepsi ev baklavası yemişimdir.beyaz ekmek arası kavurmalar, çerez gibi sarmalar...kahvaltıda tereyağlı sahanda yumurtalar kendime kızıyorum ama engel olamıyorum...belki herkesin iyisin yeter demesinde bilemiyorum...aslında 83 kiloya göre gayet iyiyim ama eskiye oranlı dah 12 kilom var...artık annesin kadın oldun genç kız gibi olman şart değil diyorlar vs.vs...ben 18 şubat'ta başladım nerdeyse 1 yıl oluyor aynı tempoda aynı menülerle devam etseydim eminim ki hedefimin altına bile düşmüştüm...
kilo veremiyorumu asla kabul etmiyorum boğaz tutulunca tıkır tıkır gidiyor...iş ki irade...neyse kızlar ben bu hedefe ulaşacağım hatta hedefime yaklaşınca hedefimi geriye 52 ye bile çekebilirim:))artık şort,tayt giymek istiyorum, diz üstü elbise, kısa etek ....................
izloşşş hoşgeldinnnnnnselam kuzucuklarıımmmm
bayram seyran, misafir, gezme tozma hepiciii bittiii
sonunda evimize döndük oğlumla kaldık başbaşaa
bugün ne yapsak derdi bitti
63 kilodayım halaa, 60.5 zamanlarımı biraz özlesemde, herkes yüzümün bu şekilde daha iyi olduğunu söylüyor
ama ben minicik çıkan ayva göbeğimin kavuna dönüşmesinden şikayetçiyim
bakalım sabahları bool hamurlu börekler, yağlı boyozları keserek başladım günüme
allah sonumuzu hayretsin inşallahh
siz ne alemdesiniz anlatın bakim, varmı bir yaramazlık...
ne özenli yazmışsın ne güzelllll....bugun yedıklerım
12 KASIM 2011 CMT –NORMAL BESLENME-
Sabah(öğlen kalktım)
1 etimek-1/2 t-
1 parca hashaslı corek -1t-
1 dılm kasar -1e-
1 haslanmıs yumurta -1e-
1 yesıl cay
1 tk tereyag -1y-
Ev yapımı 1 tk acı sos
Ara:
1 muz -1m-
Aksam:
2,5 kepce yayla corbası uzerıne az yag -2.5 s+2.5 t+1/2e-(yumurtalı oldugu ıçın)
2 kadınbudu kofte-1e-
Yarım yumurtadan omlet-1/2 e-
Ara:
1 mandalına+1 armut -2m-
Ozel karısım bıktı cayı
Toplam:4 tahıl + 3.5 et + 3 meyve + 2.5 sut
hoşgeldinnn hepimiz aynı amaç için burdayız azmin bol olsunn...Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....
canım bende yeni girenler için veya zaman bulup ta başka topiklerde gezinemeyenler için yazdım... bi faydam olduysa ne mutlu...kızlar iyiki varsınız,
eyyyy ahaaaliiii görün bakın bu insanlar nası zayıflamışş duyun görün yarına saklayıp bilinçlice ara öğün yapacakkk ...
ben çayın yanında, eski kuru incir günlerine geri döndüm tatluummm
kardeşimle nişanlıısı dondurma getirmişler burgerkingden
dolaba koydum hakkımı, onlar hüpletti, ben yarın ara öğünde yiycem...
pişman oldular yediklerine
öyle insanlar da var maalesef ama sıkma canını sen 2 ay görüşme ver 7-8 kilo ondan sonra görsün seni....lıstemı paylasmıstım ama mısafırlıge gıttık ve ben 2 kacamak yaptım onlarıda utanarak paylasayım 6 fıstık yedım ve 3 bıskrem yanı bugunku tahıl ve yag hakkımı gecmıs oldum ve bugun sadece 1 saat yurudum dısarda sımdı eve geldım ve yuruyus bandında yurumem lazım ama cooooook yorgunum yuruyemeyecegım uyumayı palanlıyorum mısafırlıkte zaten canımı sıkan bı olay oldu sızınle paylasıp rahatlamak ıstıyorum bı akrabam kendısı benden zayıf ozellıkle yanımda pastadan yemekten bahsetmeyın acıkıyorum dedıgım halde ozellıkle sımdı cıkulatalı pasta olsa vs gıbısınden sureklı konusup benı sınır etmeye calısıyor laf arasındada daha fazla zayıflama boyle ıyısın sen benden daha fazla zayıf olmamalısın gıbısınden konusup benı sınır edıyor ona ınat zayıflamalıyım valla acayıp moralım bozuldu bı sure onunla gorusmemeye karar verdım bıraz rahatlayayım onsuzken
ii geceler... zekiye ve asutaha canım adını hatırlayamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?