80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarışalım o zaman banuşş sende varmısın?????

3 eski rakibeee....artıkk bizi tutanlar olucakkkk kim kimi tutarsa onu destekliyecekkk...sonunda kaybedenler kazanana özel paket hediye yollar varmısınızzz?????

akşam mandalina ve elma yerim dmeiştim ama
kakolu 3 kayısı ve 2 hurma hülettim çayın yanındaa

ben çayın yanında, eski kuru incir günlerine geri döndüm tatluummm
kardeşimle nişanlıısı dondurma getirmişler burgerkingden
dolaba koydum hakkımı, onlar hüpletti, ben yarın ara öğünde yiycem...

pişman oldular yediklerine

Deryacım eskiden diyetisyenim günde 40 gr protein almam gerektiğini,fazlasının vücutta depolanıp yağa dönüşeceğini söylemişti.O zamanlar kendisi yapıyordu hesabı,şimdi ben yapamadığım için fazla olur endişesiyle hergün yememeye çalışıyorum.Ama senin yaptığın gibi akşamları et tüketip,öğle ve aralarda tükettiğim süt ve yoğurt oranını az da olsa düşürebilirim.Teşekkür ederim canım

Güle güle giy elbiseni canım.

Tülincim su'da fayda etmiyor bana.Yemek yerken konuşursam yavaş yiyorum ama eşim de yemekte hiç konuşmaz (büyüklerimizden öyle gördük diyor ),nöbetçi olduğu zaman zaten tek yiyorum,ne yapsam bilemedim:26:Haftasonları menü saatleri şaşıyor canım malesef,sizin verdiğiniz motivasyonla suyu ve sporu sıkı tutuyorum

Denizcim bayramda ben de senin gibiydim,buradan kopunca ipin ucuda kaçıyor
ne bulsam yiyorum
bayram dönüşü muhteşem oldu çok şükür

[/QUOTE]
merhaba hoşgeldin canım ben tülin.azimle devam et canım.birlikte halledicez inşallaahhhh... bu son dankın olsun canımmmmmm[/QUOTE]

Teşekkür ederim ,İnşaallahhhh,ben Neslihan.Şu sıralar baya bi hırslandım zayıflamak için.Eşimde de biraz kilo fazlası vardı O verdi kiloları benim de vermem gerek...

sagoll canımm evet migrenimm var
felaket agrım var fakat tam vurmadı vurdugu zaman sürünüyorum resmen 15 senedir çekiyorum bu baş agrılarını
çok teşekkür ederim tekrarr

Ahhhh ben de o lanet migreni 10 yıldır çekiyorum canım
seni çok iyi anlıyorum
biberiye çayı biraz olsun iyi geliyor dene istersen
bir de nane yağı ve biberiye yağıyla şakaklara yapılan masaj
tekrar çok geçmiş olsun

hoşgeldin canım aramıza maşallah diyorum verdiklerin için ve eminimki bu azimle mutlaka hedefine ulaşacaksındır

canım çok geçmiş olsun

canım bizdede şöyle bi durum oluyor eşim benim bu huyumu çok iyi bildigi için eskilerden bi şarkı çıkıp ben mırıldanıyorsam yada bişe dalmışsam o anda hemen -bu şarkı sana ne hatırlattı söyle söyle ne anlamı var bu şarkının demeye başlar - ben ençok kokulara anlam yüklerim deryacım özellikle parfüm kokularından çok şey çıkarırım geçmişe gitmek için albümlere bakmaktansa boş parfüm şişelerini koklarım rahmetli amcamı çok özlediğimde onun yarım bi parfümü var onu içime çekerim mesala

canım işlerin yoluna girmesine sevindim

canım hoşgeldin bende seni merak etmiştim verirsin enkısa sürede sana artımı dayanır izlemcim

yupiiiiiiiii izlemde gelmişşş ohhh ne güzell bide tüloşum gelseeeeeeeee....

burçin bende tülayı çoookkk özledim yaaa insan arada bi gelip kendinden haber verir değil mii ama

herkeseeeeee çok iyi geceler. matematik çalıştım bütün günde kurstaydım benim kafa bi milyon :)))) misss gibi uyuyalım yarın çok güzel bi gün olsun inşallahhhh.. sevgiler..

sagoll canımm evet migrenimm var
felaket agrım var fakat tam vurmadı vurdugu zaman sürünüyorum resmen 15 senedir çekiyorum bu baş agrılarını
çok teşekkür ederim tekrarr

Allah şifa versin canım bi ara benimde acayip başım agrırdı gerçekten dayanılması güç oluyor çok geçmiş olsun

izlem bende bugün incir aldım geceler uzadı havalar sogudu cayın yanına mutlaka bişeyler istiyor insan incir kesmedi yine bisküvi yedim eşimin yüzünden çıkarmasaydı aklımda yoktu.

canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah

nilgüncüm ohh ne güzel fönde çektirmişsin pazarınıda halletmişsin elbiseyi almana çok sevindim güle güle giy menünde çok güzel maşallah

metuuu canım Allah zihin açıklıgı versin inşallah

hosgeldın bende yenı geldım ıyısallah hep beraber guzel kılolar verırız

hosbuldum tulıncım bende aslı ewet bencede dogru yerdeyım motıvasyon superrrrr
omletın bı anlamı yok sadece kadın budu koftelerı kızartmak ıçın yumurtaya buluyoruzya yumurta arttı bende omlet yaptım oda yarım yumurtaydı bosa gıtmesın dedım yedımdr um ogrettı bu yontemı gun ıçınde yeme haklarım var 4 tahıl 3 et 3 sut 3 meyve ve sınırsız cıg sebze ama pısmısse 10 yk sebze bende bunları gun ıçıne yayıp duruma gore yıyorum hıç kısıtlama yok benım lıstemde bazen bu haklarımı gecebılıyorum ama o zaman ertesı gun dengelemeye calısıyorum mesela benım beslenmemde 1 halley 2 tahıl yapıyor onu yersem 2 dılım ekmek az yıyorum veya 1 hamburger ketchupsız ve mayonezsız 2 tahıl 1 et demek onu yersem haklarımdan dusuyorum guzel bı beslenme seklı ama ben tam olarak su sıralar uyamıyorum ıstahım acıldı galıba

ıyısallah daha verılecek bı 30 kılom var onuda sızınle beraber halledecegım

tesekkur ederım canım

lıstemı paylasmıstım ama mısafırlıge gıttık ve ben 2 kacamak yaptım onlarıda utanarak paylasayım 6 fıstık yedım ve 3 bıskrem yanı bugunku tahıl ve yag hakkımı gecmıs oldum ve bugun sadece 1 saat yurudum dısarda sımdı eve geldım ve yuruyus bandında yurumem lazım ama cooooook yorgunum yuruyemeyecegım uyumayı palanlıyorum mısafırlıkte zaten canımı sıkan bı olay oldu sızınle paylasıp rahatlamak ıstıyorum bı akrabam kendısı benden zayıf ozellıkle yanımda pastadan yemekten bahsetmeyın acıkıyorum dedıgım halde ozellıkle sımdı cıkulatalı pasta olsa vs gıbısınden sureklı konusup benı sınır etmeye calısıyor laf arasındada daha fazla zayıflama boyle ıyısın sen benden daha fazla zayıf olmamalısın gıbısınden konusup benı sınır edıyor ona ınat zayıflamalıyım valla acayıp moralım bozuldu bı sure onunla gorusmemeye karar verdım bıraz rahatlayayım onsuzken

KIZLAR NASILSINIZ

ben çok yeme modundan çıkamıyorum çünkü şimdide regl oldum gözüm döndü harelde 1 tam çikolata edecek kadar parça parça yemişimdir...

bu günü atlatım böle yarına allah kerimm

selam kzılar teker teker okuyorum sayfaları daha detaylı yazıcam insallah menumu yazayım önce

dün gece yolculuk gece yerısını falan da geçti gece sadece leblebi ve fındık yedim...

sabah kahvaktı : 2 dilim ekmek büyüklüğünde ufak pide domates kaşar ve salatalık
dışarıda mecburen
aradaortakal greyfut suyu
öğledden sonra:çorba slata
aakşam haşlanmış sebze ve etli salata
biraz sosu fazla idi ve bir dilim kepek ekmek kızarmış
2 lt su yeşil çay

Kendine kilo aldırmışın kuuu

siz demseniz farkında değilim valla... tabiki de giden allahıma şükürler olsun...
hoşgeldin 34 kilo veren birinden öğreneceğimiz çok şey olmalı...
ben ayşe..
bende hiç tartılmazdım en son 86 olmuştum bi arkadaşta gizli tartıldım ve zayıflayıp 70 olmuştum hamilelik doğum süt olsun derken 100 oldum ve o günden beri uğraşıyorum aslında çizelgem 100 olmalı ama son diyete başladığım rakamı aldım...
füsuncum geçmiş olsun maşallah yine gitmiş 800 gr.. benimde 3 sınıf kaldı okunacak ama hiç sevmiom yazılı okumayı bana günde 10 saat derse gir deseler inan daha cazip...
sporun var diyetisyene gidiyorsun ve burdasın korkulur senden arkadaşım ...
işin şakası herşey güzel ve inanıyrum o kalanlar da gidecek acelemiz yok sağlıklı gitsin ama gitsin..
filizcim hoşgeldin işine dewam etmene sevindim geçen haftayı takma boşver arada bir boşlamak geri dönüşnde motivasyon sağlıyor..
sen çocuklu güzel bir annesin ve daha da güzel olacak merak etme...
izloşşş hoşgeldinnnnnn
misafirler gitmiş hadi bakalım ...
topik çok gazlı valla...
biri boyoz mu dedi gece gece..

ne özenli yazmışsın ne güzelllll....
hoşgeldinnn hepimiz aynı amaç için burdayız azmin bol olsunn...
doğumdan sonraki bel ayak ağrılarımı hatırlattın bana doktora gittim ortopediye sadece zayıfla hepsi geçecek dedi ve geçti...
canım bende yeni girenler için veya zaman bulup ta başka topiklerde gezinemeyenler için yazdım... bi faydam olduysa ne mutlu...
eyyyy ahaaaliiii görün bakın bu insanlar nası zayıflamışş duyun görün yarına saklayıp bilinçlice ara öğün yapacakkk ...
bi kere taha tebrikler izlem dün okudum tekrar senin hikayenii....
öyle insanlar da var maalesef ama sıkma canını sen 2 ay görüşme ver 7-8 kilo ondan sonra görsün seni....

sabah
2 dilim kızarmış uno denge light
biraz peynirli yumurta
roka
1 tk bal

ara yok

öğle yemekli düğünde
5-6 köfte
yarım domates
1 tulumba tatlısı

ara
1 tk dondurma
1 tk browni

akşam
salataaaaaa
1 parça balık
1yk kadar et kavurma

ara
1 ceviz
1 mandalina
3-4 taze üzüm

3 litreyi geçti suyum
1 form çayı

spor bugün gitmedim
akşama da misafirlikteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…