80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef eski fotom yok tam kilomu gösteren ama şu anki halimi çekip koyabilirim..
ama çok ince olduğumu sanma benim boyum 162..sen bu kiloda olsan çöp olursun..
şu an 44 beden giyiyorum..

44????????? valla inanmam, sahiden ben 72 olsam cöp olurum :roflol:
bana 75 bile yeter, daha fazla zayif istemiyorum.
ben simdi bile 42 ye düstüm

bu hafta kilo veremedim galiba..yürüyüş de yapamadım..sizden de uzak kaldım...aslında kaçamak yapmadım sayılır..pazar günü 3 top dondurma dışında...

bebeg ablam naislsin...... hic konusmyuoruz sanki

bu hafta kilo veremedim galiba..yürüyüş de yapamadım..sizden de uzak kaldım...aslında kaçamak yapmadım sayılır..pazar günü 3 top dondurma dışında...

abla sen rejime nezaman basladin?
ve saclarin ne alemde?
benimde dökülmeye baslamisti, simdi 1 bucuk haftadir CINKO hapi yutuyorum ezcaneden aldim, fayda etti sanki cok dökülmüyo artik

selam kızlar, nidam canım geçmiş olsun, daha iyi haberlerini duyarız inşallah.
kızlar bugün çok yoğunum akşam bile giremeyebilirim, hepinizi şimdiden öpüyorum kocaman :)

iyiyim aylin.. sen nasılsın? konuşmamızı gerektiren bi konu olmamıştırda ondandır.. farkında değilim hiç...

lavitacım.. daha yeni yatmıştın hee.. maşallah :)))) olsun kuzum yaa mutlaka denk geliriz bi şekilde.. muhabbet edeiz... msn açmadım sabah.. belki açsam denk gelirdik.. neyse.. görüşürüzyine..

eflatun.. cnm. ya farketmezmiyiz.. ama pek kimse girmiyo artık ondan yazmamıştım ben adını... hoşgeldin aramıza tekrardan :)) netteki sorun olmazbidaha da sık sık gelirsin inş. cnmm..

neyse canlarım ben çıkıyorum artık..kızımı okula götürcemm. ordan da güne gitcem.. süslencem daha...:))) öpüldünüz ciciler... akşam girer listemi yazarım.. byyy.

ben ögle tatiline cikiyorum
pantolon bakicam
insallah güzel birsey bulurum, üstümdeki igrenc bol duruyo.......

allahim sen yardim etttt
kizlar arkamdaki adam kizarmis tavuk yiyo ayiptir söylemesi
deliricem
acayip pis canim cekti
bide miss kokuyooo
klava:klava:klava: yasakkelimekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bayanlarrrr, 42 beden pantolon aldimmm, kot.....
kabinde görücektiniz beni, ziiip ziiiippp girdim icine :roflol::roflol::roflol::roflol: zar zor kapandi dügme ama KAPANDI hehehehe, nefes de alabilyiorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2 hafta daha dursun pantolon,. kilo verdigimde iyi durmazsa geri vericem

resim ekliyim kendimden, merve istedi, burda 81 kiloyum.
alttaki de bebekligim, tombikkkk delikafadulden:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Eklentiler

• $Kopie von y1plA.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $y1puEjWGESItaorQLRiTgLQbKlaFWxus-RBDGfITkV07V2FKToFH4q_RZa3naR_78Kz8akYsBg58Ta9gCYUwtdDWw.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
aylincimbebekliğin çok tatlıymışsın kız ayrıca hiç göstermiyorsun kilonu 80 kg olsan bile yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…