80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence hiç moralini bozmana gerek yok sanırım 20 kg kadar kilo kaybetmişsin ve gerçekten güçlü bir iraden olduğunu zaten ispatlamışsın,bazen densiz insanlarla karşılaşabiliyoruz bence de seni rahatsız eden kimselerle görüşmesen iyi olur ben de yaparım onu herkese hakettiği kadar değer vermeli... Bence kimse için değil kendimiz için zayıflamalıyız bana baksana aşırı kilolardan fıtık oldum yatıyorum bi arkadaş şekeri olduğunu yazmış ,ona da sağlık diliyorum bu arada,daha bi çok hastalığı tetikliyo aşırı kilolar maalesef.Oysa genciz,güzeliz :)bizim de güzel şeyler giymeye hakkımız var güzel şeyleri ertelemeyelim.Hayyydiii kızzlaaarr hep beraber zayıflayalım daha da güzelleşelim.Haaa sonra o bizi sinir edenler de çatlıyomuş hırsından çatlasın....:)

hoşgeldinnnn ben ayşe

deryacım sabahtan beri babaannemdeydik yeni geldim bi yığın iş beni bekliyor belki 4 makina çamaşır var ev süpür sil toparla derken akşama zamanım ve enerjim olursa 3 mil yapayım ....

bugün tartım düne göre -600

bol protein ve bol su mucizesi....

cnm senin karşılaştığına benzer bir durumda ben yaşadım. bayramda görümcemin beni gördüğü anki yüz ifadesini unutamam:)) kız çöktü resmen
aramızda yaş farkı yok 3 yıldır tanıyorum kendisini hayatı spor ve diyetle geçiyor.ona rağmen 65 kilo. bana baktığı an vücudumu öyle bir süzdü ki ona rağmen zayıflamışsın falan hiçbişey söylemedi:)) çünkü nerdeyse 8 kilo aramız kaldı. soğuk davrandı kız resmen bana ki normalde hiç öyle değildi.
dengesiz ama onun bu davranışı beni öyle gaza getirdiki anlatamam öyle insanlarda lazım galiba ne dersin

cnm ben, deniz. aramıza hoşgeldin. aynen dediğin gibi azıcık ipin ucu kaçtımı hop hemen geliyor kilolar. bende bayramda yaşadım bu durumu ve çok moralim bozuldu. ama hızlı alınan hızlı gitti çok şükür. perşembeden beri diyet-spor -su derken bayramda aldıklarımı verdim çok şükür.[/COLOR]

nilgün geçmiş olsun, tabiki tebriği sen ve irem hakediyorsunuz. nolcak bizim bu halimiz haftaiçi okulda uğraş haftasonu evde uğraş. inan bu sabahtan beridir bende evle uğraşıyorum ütü kaldı sadece tabiki sevmediğim şeyi en sona bıraktım sürüne sürüne yapıcam ütüyü

Cok sevindim canim.sen de asuman da guzel vermissiniz.daha cumaya cok var o zamana kadar hayli hsyli verirsin.

ne diye boyle davranmis anlamadim.tebrik etmek takdir etmek bu kadar zor mu yani.neyse canim sen ne guzel gaza gelmissin.devam et bebegim.iyice mosmor olsun.

Bugunku menum

sabah:2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.zeytin.

Ara: 1 tane incir

ogle: 1 kase nohutlu manti corbasi

ara:1 havuc

aksam: yok

regl sancisi arti karnim sis canim yemek istemedi.cay iciyorum simdi.acikirsam sut icerim.

sabah 11
2 kepçe tarhana çorbası
turp
1 dilim beyaz ekmek
2-3 lokma tarhanalı yumurta
1 lokma reçel

ara 3
1 elma

ara 5
2 kuru kayısı

akşam 6
1 yk yoğurt (1 çk keten tohumu ilave edilmiş)
3 yk sebze yemeği
1 yk et sote
2 yaprak marul

ara 9 (yiyeceğim)
1 hurma

su
1.5 içtim (1.5 daha içeceğim)

1 form çayı içtim
1 yeşilçay(içeceğim)

arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..

menümü yazıyım
bugünde geç kalktık o yüzden 2 ana 2 ara öğün oldu
12:1kk peynir 1 zeytin 2yk kavurma 1çkbal 1çk tereyğ 2 dilim ekmek 5bardak çay
14: 2mandalin
16:1 elma
18:5yk makarna 2 çatal tavuk 2yk yoğurt 1 dürüm çiğköfte eşim çayın yanında yeriz die almış ben akşam yemeğinde yedim
su 1lt 1 yeşilçay

İyi akşamlar,
Ayşe'cim al benden de o kadar,yazılı okumaktan nefret ediyorum.Keşke biz derslere girsekte,sınavlar merkezi sistem olsa.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1dilim denge ekmek
1 lokma simit
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
3 acı süs biberi
1 haşlanmış yumurta
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşl elma
Öğle:
1 kase tavuk suyuna çorba(az şehriyeli-nohutlu)
1/2 dilim ekmek
Ara:
Çay
2 lokma ekmek-peynir
Akşam:
250 gr. yoğurt
2 küçük diyet bisküvi
Ara:(yiyeceğim)
1/2 ayva
1 mandalina

2 lt su
2,5 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz de hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,öğünlerinizi mutlaka yazın.
Buradaki saat hala değişmedi,değişmeyecek mi acaba?

Son düzenleme:
iyi akşamlar fıstıklarrr ne haberisnizzzz
geçmişi okuyamadım ama nilgüncüm sanırım hastaymışsın geçmiş olsun cnm
valla hastalıktan okadar bıktımki buıu yıl adını bilem duymak istemiyorum yaneee

bugün nasıl geçti anlamadım bilee ya sabahtan çocukları tiyatroya götürdük
gelirken markete ugradık ama nasıl alışveriş yaptım onu bile bilmiyorum
eve gel yemek ye falan filan yanii

ankara çok soguk resmen kış geldi yaaa kar havası var umarım direksyon sınavımd akar yagmaz:18::18::18::18:

menüm.......
sabah
1minik elma,1 mandalin

kahvaltı
2dlm ekmek
peynir,zeytin
domates
şekersiz çay

öglen
t.gögsü haşlanmış
salata bol limonlu sirkeli
ayrann

akşam
1tb pırasa
1kase yogurt
minik turp,lahana salatası

ara
tarçınlı meyve salatası( yiycem)

3lt su
1 papatya çayı
2form çay
3 yeşil çay

Son düzenleme:
kızlar ben papatya çayını sevmezdim yani içmediigm halde bi antipatim vardı
tatilde arkadaşlar içerken bende deneyim dedim içine limon sıkınca acip güsel oluyor tavsiye edeirm malum kış geldi bitki çayları rövanşta artık elmalı ve papatyalı aldım ben birde rafım var dizidm oraya gördükçe motivem artıyor reism ekleirm birazdan bitki rafımın resmini

çok duygusalım bu akşam..
kociş arkadaşının düğününe gitti, evde yalnızım kanepe-battaniye-laptap 3'lüsüyle bütünleştim şarkı dinliyorum biryandan.
haberler acıklı,şarkılar slow .. ne oluyor bana bende anlamadım.

neyse özüme dönüp menümü yazıyım.bu arada ayşe ve misafir1001 (ismini unuttum özür d.) menüleriniz gerçekten de nazar boncuğunu hakediyor.
maşallah maşallah hadi bakalım.

menüm:
sabah
domates-salatalık-biber
kaşar-tulum birer ikişer götürdüm
1 h.yumurta
2 dlm denge light bir tanesinin üzerine labne
4 siyah zeytin çay (haftaiçine göre peynirler fazla oldu ama pazar kahvaltısı malum)

ara:
mandalina- tarçınlı limonlu y.çay

öğle:
3 kepçe yayla çorbası

ara:
şekersiz sade nescafe

akşam6 da)
bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği
3 yk yoğurt

ara:
form çay
1 avuç leblebi

3ltreyi geçmiştir içtiğim su,istemeyerek değil dilim damağım kuruyor.
sabah 45 dk. yürüyüş bandı

bu sabah tartıldığımda 72.8 i gösterdi tartı geçen cumaki kilomunda altı yani bayramda aldıklarım yerleşmeden gitmiş çok şükürrrr
bakalım cumaya kadar ne olacak.

banuş papatya çayı hiç denemedim, ama papatya çayının iştah açıcı bir etkisi olduğunu biliyorum ben. annem, rahmetli ananemin iştahı açılsın diye içirirdi.
hadi resmide bekliyoruz.

arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..

Hos geldiniz ben nilgun.

Yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz de hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,öğünlerinizi mutlaka yazın.
Buradaki saat hala değişmedi,değişmeyecek mi acaba?

Ne saati canim anlamadim.

Burasi da hem soguk hem ruzgarli.hastaligim da kis hastaligi degil canimregl ama kasiklarima bir sanci giriyo anlatamam.iki buklum oluyorum.

Eskiden hatirlarsin belki izlem kupalarinin resmini koymustu.sanirim derya da.cok motive ediyor.

Kizlar herkes bitki cayini ve kupaskni cekip koysaya resmini buraya.renkliyiz zaten daha da renklenir topik.

Fazla alinti yapamiyorum notebook um bozuldu.tel den giriyorum.

Paylasilan menuler cok guzel.super gidiyorsunuz.sular harika.inanin artik cayimi azalttim.hatta ictigim caya yazik diyorum.sunu icecegine suyu icsen daha faydali diyorum hemen su doldurup yanima aliyorum.valla bazen gunde 2 bardak ictigim oluyordu sadece cok utanc verici biliyorum.ama simdi 2 lt iciyorum.insallah 3 te olacak..

nilgüncüm cnm yok Allaha şükkür bir derdim ama öyle işte şarkı dinleyince birde evde koca olmayınca moda girdim galiba:))

kızlar gelecek haftasonu Allah nasip ederse alışverişe çıkmayı planlıyorum. öğretmenler günü için elbise almayı düşünüyorum. uzun çizme ve dizde elbise yıllarca içimde bir uktedir umarım hafftasonuna kadar biraz daha erir kalçalarda istediğim gibi bir elbise alabilirim.

Son düzenleme:
Ben en cok zekiye nin vermesini istiyorum.yazik +2 cikmisti sanirim.ortalarda da gorunmuyor..

nilgüncüm cok tşkr ederim canım. ay böyle düşünülmek ne güzel ya iyiki varsınız 1 kiloya yakını gitti cok şükür. inş sıfılarım cumaya kadar. hatta iyice sıkıp dahasını vereyim diyorum. sonrada frenliyorum kendimi. yapayınca moral bozuklugu oluyor bende çunku.
sanada çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine agrın coksada zorlama kendini spor için geçince telafi edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…