Öncelikle içten duyguların için teşekkür ederim Deryacım. Ben de Neslihan bu site bana ilaç oldu gerçekten sürekli yatmak çok sıkıcı,burada vakit geçirmek güzel.Sizlerin zayıflama öykülerini dinledikçe biran önce iyileşmek ve ben de başlamak istiyorum İnşaallah.3tane fıtığım var ama doktor en son gittiğimde istirahat verdi bakalım bu Çarşamba dr a tekrar gidicem ne diycek bilmiyorum.
indirme işlerinden hiç anlamıyorum bana tarif etseniz bende indirsem şu leslie bacıyı
bugün tartım düne göre -600
bol protein ve bol su mucizesi....
cnm senin karşılaştığına benzer bir durumda ben yaşadım. bayramda görümcemin beni gördüğü anki yüz ifadesini unutamam:)) kız çöktü resmen
aramızda yaş farkı yok 3 yıldır tanıyorum kendisini hayatı spor ve diyetle geçiyor.ona rağmen 65 kilo. bana baktığı an vücudumu öyle bir süzdü ki ona rağmen zayıflamışsın falan hiçbişey söylemedi:)) çünkü nerdeyse 8 kilo aramız kaldı. soğuk davrandı kız resmen bana ki normalde hiç öyle değildi.
dengesiz ama onun bu davranışı beni öyle gaza getirdiki anlatamam öyle insanlarda lazım galiba ne dersin[/I]
arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..
kızlar ben papatya çayını sevmezdim yani içmediigm halde bi antipatim vardı
tatilde arkadaşlar içerken bende deneyim dedim içine limon sıkınca acip güsel oluyor tavsiye edeirm malum kış geldi bitki çayları rövanşta artık elmalı ve papatyalı aldım ben birde rafım var dizidm oraya gördükçe motivem artıyor reism ekleirm birazdan bitki rafımın resmini
çok duygusalım bu akşam..
kociş arkadaşının düğününe gitti, evde yalnızım kanepe-battaniye-laptap 3'lüsüyle bütünleştim şarkı dinliyorum biryandan.
haberler acıklı,şarkılar slow .. ne oluyor bana bende anlamadım.
Eskiden hatirlarsin belki izlem kupalarinin resmini koymustu.sanirim derya da.cok motive ediyor.
Kizlar herkes bitki cayini ve kupaskni cekip koysaya resmini buraya.renkliyiz zaten daha da renklenir topik.
kızlar gelecek haftasonu Allah nasip ederse alışverişe çıkmayı planlıyorum. öğretmenler günü için elbise almayı düşünüyorum. uzun çizme ve dizde elbise yıllarca içimde bir uktedirumarım hafftasonuna kadar biraz daha erir kalçalarda istediğim gibi bir elbise alabilirim.
Çok güzel bir menü,afiyet olsun...
menüm.......
sabah
1minik elma,1 mandalin
kahvaltı
2dlm ekmek
peynir,zeytin
domates
şekersiz çay
öglen
t.gögsü haşlanmış
salata bol limonlu sirkeli
ayrann
akşam
1tb pırasa
1kase yogurt
minik turp,lahana salatası
ara
tarçınlı meyve salatası( yiycem)
3lt su
1 papatya çayı
2form çay
3 yeşil çay
Teşekkür ediyorum,ismim Füsun ama misafir1001 de diyebilirsiniz,farketmez,isimler benim de aklımda kalmıyor.Bize diyorsunuz ama sizin menünüz harikaneyse özüme dönüp menümü yazıyım.bu arada ayşe ve misafir1001 (ismini unuttum özür d.) menüleriniz gerçekten de nazar boncuğunu hakediyor.
maşallah maşallah hadi bakalım.
menüm:
sabah
domates-salatalık-biber
kaşar-tulum birer ikişer götürdüm
1 h.yumurta
2 dlm denge light bir tanesinin üzerine labne
4 siyah zeytin çay (haftaiçine göre peynirler fazla oldu ama pazar kahvaltısı malum)
ara:
mandalina- tarçınlı limonlu y.çay
öğle:
3 kepçe yayla çorbası
ara:
şekersiz sade nescafe
akşam6 da)
bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
ara:
form çay
1 avuç leblebi
3ltreyi geçmiştir içtiğim su,istemeyerek değil dilim damağım kuruyor.
sabah 45 dk. yürüyüş bandı
bu sabah tartıldığımda 72.8 i gösterdi tartıgeçen cumaki kilomunda altı yani bayramda aldıklarım yerleşmeden gitmiş çok şükürrrr
bakalım cumaya kadar ne olacak.
Avatarın üzerindeki saat,hala değişmedi de,gözüm takılıyor...Bu arada gemiş olsun,umarım biraz düzelmişsinizdir.Ne saati canim anlamadim.
canımmmm saolll valla yaptım leslimide mekiğimide..ooohh mis gibi. evde herkes diyetteeeeeetülinciğim süpersin sen inmayeceksin de biz mi ineceğiz maşallah ya.
misafirlerine de leslie yaptırırsın sen kesin
canımmmm inşalllaaahhh cumaya görürsün bitaneemmmmmm..[COLOR="#008080"
[B][COLOR="#008080"]71 mi ohhh
Darısı da başıma, darısı da başıma[/COLOR]
canım evet tülin adım teşekkür ederimmmmmsjı yeni gördüm ayşe adım asuman
sabah tarıldım 72.6 400grmı gitmiş bile
süpersin tülindi dimi ismin:26:
a.s. banu
canım hoşgeldin ben tülin. yaza kadar veririz birlikte canımmm inşallaaahhhhharkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..
ooohhh gidiyor canım kilolarrrr maşallahhhhmenüm:
sabah
domates-salatalık-biber
1 h.yumurta
4 siyah zeytin çay (haftaiçine göre peynirler fazla oldu ama pazar kahvaltısı malum)
ara:
öğle:
3 kepçe yayla çorbası
ara:
şekersiz sade nescafe
akşam6 da)
3 yk yoğurt
ara:
form çay
1 avuç leblebi
bu sabah tartıldığımda 72.8 i gösterdi tartıgeçen cumaki kilomunda altı yani bayramda aldıklarım yerleşmeden gitmiş çok şükürrrr
Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek
canımmm oofff çok çok acımıştır eminim.benimde meşhurdur kafa çarpmalarım. çok çok geçmiş olsuuunnnnnn..fondoenle falan kapanmazmıki canım. geçmezsede sıkma canınını
hoşgeldinnnn listeni de paylaşırsan seviniriz bizden ayrılma..arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..
canım menün süper yine.......İyi akşamlar,
Ayşe'cim al benden de o kadar,yazılı okumaktan nefret ediyorum.Keşke biz derslere girsekte,sınavlar merkezi sistem olsa.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1dilim denge ekmek
1 lokma simit
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
3 acı süs biberi
1 haşlanmış yumurta
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşl elma
Öğle:
1 kase tavuk suyuna çorba(az şehriyeli-nohutlu)
1/2 dilim ekmek
Ara:
Çay
2 lokma ekmek-peynir
Akşam:
250 gr. yoğurt
2 küçük diyet bisküvi
Ara:(yiyeceğim)
1/2 ayva
1 mandalina
2 lt su
2,5 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
süper banuş eski banu döndü bence...
menüm.......
sabah
1minik elma,1 mandalin
kahvaltı
2dlm ekmek
peynir,zeytin
domates
şekersiz çay
öglen
t.gögsü haşlanmış
salata bol limonlu sirkeli
ayrann
akşam
1tb pırasa
1kase yogurt
minik turp,lahana salatası
ara
tarçınlı meyve salatası( yiycem)
3lt su
1 papatya çayı
2form çay
3 yeşil çay
çok duygusalım bu akşam..
kociş arkadaşının düğününe gitti, evde yalnızım kanepe-battaniye-laptap 3'lüsüyle bütünleştim şarkı dinliyorum biryandan.
haberler acıklı,şarkılar slow .. ne oluyor bana bende anlamadım.
neyse özüme dönüp menümü yazıyım.bu arada ayşe ve misafir1001 (ismini unuttum özür d.) menüleriniz gerçekten de nazar boncuğunu hakediyor.
maşallah maşallah hadi bakalım.
menüm:
sabah
domates-salatalık-biber
1 h.yumurta
ara:
öğle:
3 kepçe yayla çorbası
ara:
şekersiz sade nescafe
akşam6 da)
3 yk yoğurt
ara:
form çay
1 avuç leblebi
canım 2 litreden 3 e çıkar sonuca sen bile şaşıracaksın ben inanılmaz faydasını görüyorum suyun..Hos geldiniz ben nilgun.
Ne saati canim anlamadim.
Burasi da hem soguk hem ruzgarli.hastaligim da kis hastaligi degil canimregl ama kasiklarima bir sanci giriyo anlatamam.iki buklum oluyorum.
Eskiden hatirlarsin belki izlem kupalarinin resmini koymustu.sanirim derya da.cok motive ediyor.
Kizlar herkes bitki cayini ve kupaskni cekip koysaya resmini buraya.renkliyiz zaten daha da renklenir topik.
Fazla alinti yapamiyorum notebook um bozuldu.tel den giriyorum.
Paylasilan menuler cok guzel.super gidiyorsunuz.sular harika.inanin artik cayimi azalttim.hatta ictigim caya yazik diyorum.sunu icecegine suyu icsen daha faydali diyorum hemen su doldurup yanima aliyorum.valla bazen gunde 2 bardak ictigim oluyordu sadece cok utanc verici biliyorum.ama simdi 2 lt iciyorum.insallah 3 te olacak..
o hepimizin içinde kalan hiç diz üstü cicilerim olmadı bu yaz izlemin sayesinde birkaç elbise etek aldım ama sadece o kadar..nilgüncüm cnm yok Allaha şükkür bir derdim ama öyle işte şarkı dinleyince birde evde koca olmayınca moda girdim galiba:))
kızlar gelecek haftasonu Allah nasip ederse alışverişe çıkmayı planlıyorum. öğretmenler günü için elbise almayı düşünüyorum. uzun çizme ve dizde elbise yıllarca içimde bir uktedirumarım hafftasonuna kadar biraz daha erir kalçalarda istediğim gibi bir elbise alabilirim.
keten tohumu bende aldım canım bugün akşam yedimm..kızlar hep söylemeyi unutuyorum aklıma gelmişken yazayım.
yaklaşık 2 hafta kadar ballı tarçınlı çay içtim. sabah akşam.
ve ben kesinlikle faydasını gördüm. 1 haftada olsa mutlaka deneyin derim.
tarcınım bitmişti bugun aldım çokça. birde keten tohumu hakkında bilgi içeren bi yazı gördüm aktarda. zaten kullanıyordunuz bazılarınız onuda aldım. kabızlık için iyi gelir inş.
iremcim akşamki ekmeği yemesen olurmuş aslında ama yinede güzel menü..KIzlar hepinizi çok özedim okumaya çalışıyorum çok yazacak vakit bulamadım ama ...
menüm:
sabah 2 kayısı bir tarcın cayı
kahvaltı kepek ekmek ile tost e domates salatalıkve ayran
öğelen bamya ve 2 köfte kadar et ve bir dilim kepek ekmeği
aradaortakal suyu
arada:küçük kepekli sadeviç peynirli
akşam :balık buğulama olarak ve salata ve bir dilim kepek ekmek
bende denemek istiom meyve salatası tarçınlı....kızlar meyve salatası yaptım
yarımdan az armut,çeyrek elma,7 tk nar,yarım mandalina
üzerinee bol tarçın serptimmm ama biraz geç yedimmm
artık meyvemide 8 de yiycemmm
aman dikkat en tehlikeli durumlardan biri...aslında karnı aç değildir ama bi anlık cazip gelir gün boyu emekler boşa giderrr....hain koca düğünden geldi, çok açıkmış kendine bişiler hazırladı. offf nasıl koktu nasıl koktu anlatamam.
hain nolcak. bende iki minik mandalina yedim. ve hala su içiyorum
sporunaBugünkü Menüm
Sabah
1 kase k flakes , 2 bardak yarım yağlı süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim kepek ekmek, krem peynir, 4-5 dilim salam
Ara
2 minik elma
Akşam
1 kalçalı but, 1 kanat haşlama , 2 kaşık yoğurt, bir kaç çatal salata , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist
geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır ...Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Off Ben Bi Sakarlik Yaptim Vee Canim Cok Aciooo
Aslinda Salakligima Icten ice GülüyorumBenim Gibi Sakar Olunmaz ...
Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Hemen Annem Dipfrizden Buz Torpasi Verdi , Tuttukca Daha Cok Acidi ..
Elliyemiyordum Elmacik Kemigim Civarini ..
Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
Hala Elliyemiyorum Aciyor ..
Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?