80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hep söylemeyi unutuyorum aklıma gelmişken yazayım.
yaklaşık 2 hafta kadar ballı tarçınlı çay içtim. sabah akşam.
ve ben kesinlikle faydasını gördüm. 1 haftada olsa mutlaka deneyin derim.
tarcınım bitmişti bugun aldım çokça. birde keten tohumu hakkında bilgi içeren bi yazı gördüm aktarda. zaten kullanıyordunuz bazılarınız onuda aldım. kabızlık için iyi gelir inş.

üsteki rafı ikeadan almıştım geçen yıl her kış bitki çaylarımı diizyorum

fincanımda mudo dan:)) 3 yıl önce almıştım

kızlar merhabaaaa
bugün yine kurstaydım pek düzenli olmadı öğünlerim ama yazıyorum hemen

sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 h yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık

saat 3 gibi 1 kek

akşam yaprak sarması yedim biraz kaçırdım malesef
yoğurt

şimdi 1 elma

2 lt su

bide bişey sorcam vibroshaper lar ile ilgili fikriniz nedir evde var kullansam faydasını görür müyüm acaba??? :18:

ayşecim çok teşekkür ederim canım benim,
gerçekten öyle bu ince detaylar sayesinde zayıfladık sanırım :)

nilgüncüm, anlatamam sana kardeşime ne kadar üzüldüğümü, bugün onlarla bi yere gittik
sonra ben eve geldim onlar dolaşmaya çıktı birde işleri varmış
hamburger yemişler dışarda, bizde evde pizza yapmıştık incecik hamurlu
biz yedik onlar öyle geldi
sizede fırına atim dedim, iyi yarım yarım yeriz dediler
eşim diyor, özlem pizzanın üstünü mayonez doldurdu, ketçapı yiyorsunn da e be müslüman mayonez niye
kendi de çok üzülüyor, ikimiz alışverişe çıktık mı hep morali bozuluyor, giydiği şeyi on kez soruyor nasıl olmuş abla diye
nişanlısına söyledim bugün, hergün eve bişiy alıp gelmeyin, çok canınız çekiyorsa haftada 1 gün
mesela hepimiz öyle bir geçer zamanki yi çok severiz, salı günleri çiğdem gnü olsun
onun dışında yemeyelim dedim, hadi siz yiyorsunuz da özlem ilk akşamdan yiyor, çikolata, cips, çiğdem, mısır hiç boş gün yok

bende sıkıldım artık uyarmaktan işin sonu nereye varır hiç bilmiyorum

KIzlar hepinizi çok özedim okumaya çalışıyorum çok yazacak vakit bulamadım ama ...
menüm:
sabah 2 kayısı bir tarcın cayı
kahvaltı kepek ekmek ile tost e domates salatalıkve ayran
öğelen bamya ve 2 köfte kadar et ve bir dilim kepek ekmeği
aradaortakal suyu
arada:küçük kepekli sadeviç peynirli
akşam :balık buğulama olarak ve salata ve bir dilim kepek ekmek

kızlar bağlantı pek iyi değil çok zor yazıyırum..nilgün canım elbiseyi aldın sanırım belki foto bile klledin bakamadım ama güle güle kullan canım..sabaha karşı geri dönücem..rahat rahat gideblirim umarım...

kızlar meyve salatası yaptım
yarımdan az armut,çeyrek elma,7 tk nar,yarım mandalina
üzerinee bol tarçın serptimmm ama biraz geç yedimmm
artık meyvemide 8 de yiycemmm

Umarım ilaç ve tedaviyle bir an önce sağlığına kavuşursun, bu sıkıntılı günlerinde seni biraz olsun rahatlatabiliyorsak ne mutlu bize

indirme işlerinden hiç anlamıyorum bana tarif etseniz bende indirsem şu leslie bacıyı

Leslie indirmek isteyen kızlar buraya baksın

Kızlar buraya tıklayın;

http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html

Hangisini indirmek istiyorsan 1. linkten başla tıkladıktan sonra tam ortada save file to your computer yazan yerin altında yeşil inip çıkan bir ok olacak, onun altında download yazan yere tıkla o zaten direk indirecek. 1. part bitince diğerlerinden devam edersiniz.

Hangisini indireyim diye sorarsanız ;

Fast Start 3 fast miles : hızlı, tempolu 3 mil

walk at home: 4 fast miles : tempolu 4 mil

really 4 big miles : egzersiz ve hafif koşunun eklendiği 4 mil (oldukça yorucu)

Diğerlerinin açıklaması zaten site tarafından yapılmış. Önerim yeni başlıyorsanız normal 2 mil ile başlayın (üstünde yeni başlayanlar için yazan) sonra size yetmedikçe arttırırsınız.
Ve sakın yürüyüş diye hafife almayın, denenmiş, güzel sonuçlar alınmış çok güzel bir seridir leslie serisi.

bugün tartım düne göre -600

bol protein ve bol su mucizesi....

Harikasın, ben de bügün protein aldım yarın bakalım tartı ne diyecek

Ya gerçekten ben böyle birilerinin bozulmasından zevk alan ya da egosunu tatmin eden biri değilim ama gerçekten insanı gaza getiriyor bu tip insanlar..Güzelce yanına gelip takdir etmek varken ne amaçla öyle haset ettiklerini de anlamak mümkün değil :26:

arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..

Aramıza hoşgeldin, ben derya.

Ya ben de hiç sevmiyorum kokusu bile uyuz eder beni ama limonla deneyeyim bakayım maden öyle diyorsun :)

Bazen iyi gelir öyle takılmak, tadını çıkar, hüzün de bir ihtiyaçtır

Eskiden hatirlarsin belki izlem kupalarinin resmini koymustu.sanirim derya da.cok motive ediyor.

Kizlar herkes bitki cayini ve kupaskni cekip koysaya resmini buraya.renkliyiz zaten daha da renklenir topik.

Hemen koyayım yarın favori kupam değişti o günden beri

Denizcim içine korse giyersen seni çok daha mutlu eden bir görüntü elde edersin bak aklında bulunsun.

üsteki rafı ikeadan almıştım geçen yıl her kış bitki çaylarımı diizyorum

fincanımda mudo dan:)) 3 yıl önce almıştım

Ay yerim o rafı ne şeker
Kupanı da çok sevdim.
Şu ikeaya gitsem beni güvenlik görevlileri çıkaracak anca herhalde

Çok güzel bir menü,afiyet olsun...
Teşekkür ediyorum,ismim Füsun ama misafir1001 de diyebilirsiniz,farketmez,isimler benim de aklımda kalmıyor.Bize diyorsunuz ama sizin menünüz harika
Ne saati canim anlamadim.
Avatarın üzerindeki saat,hala değişmedi de,gözüm takılıyor...Bu arada gemiş olsun,umarım biraz düzelmişsinizdir.

Son düzenleme:
hain koca düğünden geldi, çok açıkmış kendine bişiler hazırladı. offf nasıl koktu nasıl koktu anlatamam.
hain nolcak. bende iki minik mandalina yedim. ve hala su içiyorum

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k flakes , 2 bardak yarım yağlı süt , yeşil çay

Öğle

2 dilim kepek ekmek, krem peynir, 4-5 dilim salam

Ara

2 minik elma

Akşam

1 kalçalı but, 1 kanat haşlama , 2 kaşık yoğurt, bir kaç çatal salata , yeşil çay
2.5 litre su

Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist

tülinciğim süpersin sen inmayeceksin de biz mi ineceğiz maşallah ya.

misafirlerine de leslie yaptırırsın sen kesin
canımmmm saolll valla yaptım leslimide mekiğimide..ooohh mis gibi. evde herkes diyetteeeeee
[COLOR="#008080"

[B][COLOR="#008080"]71 mi ohhh
Darısı da başıma, darısı da başıma [/COLOR]
canımmmm inşalllaaahhh cumaya görürsün bitaneemmmmmm..

msjı yeni gördüm ayşe adım asuman

sabah tarıldım 72.6 400grmı gitmiş bile

süpersin tülindi dimi ismin:26:
a.s. banu
canım evet tülin adım teşekkür ederimmmm
arkadaşlar bende 93 le doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. '8 kasımda diyetisyende randevum var yaza kadar 20 kilo vermem lazım.. Diyet listemi sizle de paylaşırım..Herkese kolay gelsin..
canım hoşgeldin ben tülin. yaza kadar veririz birlikte canımmm inşallaaahhhhh
ooohhh gidiyor canım kilolarrrr maşallahhhh

ve bugunkü menüm.kuşhan 4.gün

sabah: 2 kupa şekersiz çay / çeyrek katmer / 1 kk peynir

öğle: 3 galeta / 1 kutu hazır ayran

ara:1 lokum

akşam:1 hasanpaşa köfte / 2 servis kaşığı taze fasülye

ara:1 salatalık

1,5 lt su

1 lt iksir

spor: 50 dk leslie 3 mil express + 10dk aletli + 100 mekik : 70 dk

Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?

Off Ben Bi Sakarlik Yaptim Vee Canim Cok Aciooo
Aslinda Salakligima Icten ice Gülüyorum Benim Gibi Sakar Olunmaz ...

Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..

Hemen Annem Dipfrizden Buz Torpasi Verdi , Tuttukca Daha Cok Acidi ..
Elliyemiyordum Elmacik Kemigim Civarini ..

Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
Hala Elliyemiyorum Aciyor ..

Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek

canımmm oofff çok çok acımıştır eminim.benimde meşhurdur kafa çarpmalarım. çok çok geçmiş olsuuunnnnnn..fondoenle falan kapanmazmıki canım. geçmezsede sıkma canınını

canımmm oofff çok çok acımıştır eminim.benimde meşhurdur kafa çarpmalarım. çok çok geçmiş olsuuunnnnnn..fondoenle falan kapanmazmıki canım. geçmezsede sıkma canınını

Tatlimm Ben Hayatimda Hic Makyaj Yapmadim ki ..
Istesemde Yapamiyorum Cünkü Alerjim Var Her Türlü Makyaj Malzemesine :)

Artik Görülmez Kazami Desem Ne Desem Mecbur Gecene Kadar Idare Etcem ..
Sakar Burcu Salak Burcuu Nolcaaak

hoşgeldinnnn listeni de paylaşırsan seviniriz bizden ayrılma..
ben ayşe.............
canım menün süper yine.......
süper banuş eski banu döndü bence...

çok teşekkürler canım isteyince oluyor bu ara bende sewiom kendimi....
hafta sonu için süper bir menüüü..
o mod bende de var bu ara ama maalesef vakit ayırıp kendimce bunalım yapmak istiom ama nerde......sabahlara kadar sezen aksu ve aşkın nur yengi nin eski şarkılarını dinleyebilirim birde soner arıca eski şarkıları...
yıldız tilbe....
canım 2 litreden 3 e çıkar sonuca sen bile şaşıracaksın ben inanılmaz faydasını görüyorum suyun..
hergün 3 litre içiom mutlaka...
o hepimizin içinde kalan hiç diz üstü cicilerim olmadı bu yaz izlemin sayesinde birkaç elbise etek aldım ama sadece o kadar..
ama siyah bir elbise öğretmenler gününe harika olur...
keten tohumu bende aldım canım bugün akşam yedimm..
ballı tarçınlıyı da denemek isterim...
iremcim akşamki ekmeği yemesen olurmuş aslında ama yinede güzel menü..
ben balıkla salata oldumu salataya yükleniom en başta...
bugün mesela akşam önce sofrada yoğurdumu yedim daha sonra yemeklere geçtim ....
kızlar meyve salatası yaptım
yarımdan az armut,çeyrek elma,7 tk nar,yarım mandalina
üzerinee bol tarçın serptimmm ama biraz geç yedimmm
artık meyvemide 8 de yiycemmm
bende denemek istiom meyve salatası tarçınlı....
hain koca düğünden geldi, çok açıkmış kendine bişiler hazırladı. offf nasıl koktu nasıl koktu anlatamam.
hain nolcak. bende iki minik mandalina yedim. ve hala su içiyorum
aman dikkat en tehlikeli durumlardan biri...aslında karnı aç değildir ama bi anlık cazip gelir gün boyu emekler boşa giderrr....
sporuna
geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır ...

bugün benim cadımda koltuğun kenarına bi döndü bi anda burnunu vurdu ve ilk defa burnu kanadı doğduğundan beri nasıl panik oldumm hiç bişi yapamadım sadece anneme annnnneeeeeeeeee die bağırabildim ...

menümü yazdığım gibi bitirdim şükürler olsun güzel bir gündü....

arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum . yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım

kızlaarrr ders çalışmak zorundayım ama aklım hep burda ne yapcaz :)) kpss belası olmasa ( bide kocam) hep burda olurum heralde :) neyse yine çok dolu kafam ben yatıyorum herkese iyi geceler, güzel bi sabaha uyanmak dileğiyle, geceniz hayr olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…