80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşe canım uzun uzun yazamıyorum da diyetsiyene gittim brada ve liste bana inanılmaz çok geldi ama bişi demedim..eksik bile yedim liseye göre ne yapayım bilemedim...

selam arkadaşlar dünden beri yokum görümcemdeydim iki gündür menümü yazamadım ama dikkat ettim tüm ikramlara rağmen yemedim fazla

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz ben semra bende yeniyim burda bakalım hepberaber tatlı tatlı yarışalım listede ilk sıraları kapmaya

dünkü menüm
sabah:minik kener ekmek 1 dilim beyaz peynir 5 tane yeşil zeytin

ara :kahve

ara :yeşil çay

akşam:1 kağse çorba 2 kaşık kadar tas kebabı 2 kaşık pilav salata

ara:yeşil çay kahve 1 avuçiçi çekirdek

bugünkü menüm

sabah:kenar ekmek peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık

ara:kahve yeşil çay

öğlen 1 tost ayran

akşam:1 kağse çorba 5 kaşık etli bezelye yarım kağse yoğurt

ara:yarım dilim pasta incecik ama yeşil çay

banu kupan çok sevimliii ben bitki çaylarımı büyük kupalarla içiyorum hep papatya çayınıda eşimle çokk severiz sık sık içerim
bende bi bitki çayı sapığı olarak resmlerini çekip eklerim buraya tabi becerebilirsem:26:

arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum . yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım

sadece manevi destek önemli bence ilk hedefim 75
hoşgeldin ben ayşe bol bol geçmiş oku menülerini yaz bizden kopma birlikte vereceğiz kiloları..
ayşe canım uzun uzun yazamıyorum da diyetsiyene gittim brada ve liste bana inanılmaz çok geldi ama bişi demedim..eksik bile yedim liseye göre ne yapayım bilemedim...

iremcim sen dediğimi boşver tabiki menün güzel ben akşam yememeye çalışıom ya ekmek ondan söyledim...hem diyetisyen söylemiş bak listeni yazarsın dönünce...
sen uymaya çalış yinede sonuca göre karar verirsin...

Sakarım geçmiş olsun Geçer bir kaç güne merak etme, makyaj yapmayan biri olarak mor allıkla güzel bir başlangıç yapmışsın

arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum . yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım

Aramıza hoşgeldin, ben derya

ben kaçıom güzeller yarın yeni bir hafta başlıyor ve herkes tam gaz dewam edecek biliyorum....
bol sporlu sağlıkla beslenilmiş bir hafta olsun...

kendinize bi iyilik yapın hiç olmazsa 15 dakika yürüyün yarın...
olmadı 2 mil leslie..

iiiiiii geceler.....

iyi geceler kızlar geçmişe baktımda genel olarak herkesin keyfi yerindeymiş maşallah motivasyonda süper topicte bende bugün sporumu 40 dk. çıkardım gülmeyin kızlar bu benim için bi rekor sayılır ama hala suyu az içiyorum 2 lt ye bile tamamlayamıyorum

deryacım sen kendine ne hediye alacaksın tatlım çizelgen şimdi tam süperrrrr olmuş

bugün kendime kahverengi bi tunik aldım şuan örgü hırkalar tunikler yelekler nekadar moda kilo verdikten sonra okadar çok eksiğim ortaya çıktıki giyecek kıyafet konusunda çok sıkıntım oluyor hergün işe giderken bunalıma giriyorum yavaş yavaş eksikleri almam lazım benim ayak numaram bile 1 numara küçüldü iççamaşırından kıyafete ayakkabıdan paltoya kadar bidünya eksiğim varrrrrrrr

asutaha canım maşallah bune bitki çayı çeşidi böyle afiyet olsun cafelerde bile bukadar çeşit az vardır herhalde çok güzel görünüyorlar bayılıyorum o minik paketlere ben sadece yeşilçay bide arada form çayı içiyorum bazende kendim tarçınlı zencefilli çay yapıyorum.

hoşbulduk ilk arkadaşım yarın bısmıllah baslıyorum bakalım inşallah başarırım henüz bellı degıl ama zamanla bır yeme planı oturtacagım ınsallah . ha bıde arkadaslar kaç kıloydunuz ne kadar zamanda kaç kılo verdınız yazarmısınız özel yaptıgınız veya kullandıgınız bırseyler varmı ?

liptonun tarçınlı erikli,yaban mersinli bide doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını çook severek içiyorum
kabızlık için doğadanın limonlu form çayı birebir
alıpda memnun kalmadığımsa doğuşun kayısılı form çayı bide liptonun bergamtlu yeşil çayı 2 sinide hiç sevmedim

bu arada ben dılek

Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm 82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)

a

derya teşekkür ederim hem senin önerdiğini indirdim hemde
express seri 3 mili indirdim arada yaparım artık

günaydın kızlar eve döndüm sabah...kahvaltımı nyapıp işe gideceğim...gözümle ilgili sağlık problemleri için de gitmiştim hiç hesapta olmayan şeyler çıktı epey morailim bozuldu. toplamaya calısıyorum kendimi...6 kg verince diyetisyene de gideyim dedim gecen seferki sorunları yaşamak istemiyorum artık... hoş bir bayandı detaylı anlatıım ama liste bana inaılmaz çok geldi aslında bakınca sadece ekmek çok 4 dilim.alternatifli şeyler var tabi...ayşecim sende başta gitmiştin değil mi artık tecrübeli arkadaşlara danışacağım...ilk defa bir yolculukta hiç sağlıksız beslenmedim..daha çok okumak daha çok yazmak istiyorum sizlere... herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu günler...

evet canım gunler kısaldı kusadası bıle buz gıbı bız dun kuzine aldık kemıklerımız ısındı ...

hazır bıtkı caylarına ben guvenemıyorum ıllakı gıdıp aktardan alıcam gecen hafta koca bır poset ıhlamuru 2.5 liraya aldım aktardan içime sindi..

menü örnek menü dedım okuyunca cızelgeye bakıncada anladım sen işi çözmüşsün...

günaydınnnnnnnnnnnnn sevgülü hanımlarrrrrrrrrrrr.....ben geldimmmmmmm ve gayet hoşgeldim 20 günün sonunda 2-3 gündür wc ye çıkamama rağmen 75.5 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... 15 sayfa geçmiş yaptım gözlerim şaşı oldu ,yazıp kaçıcam kızlar dün hiç evden çıkmadık ,eşimde evde olunca işde yapamadım p.tesi temizlik günü bakalım çok iş var,havada pek soğudu Allah evsizlere yardım etsin.....Herkesi çok özledim ,1 hafta full motivasyon geçsin inşallah,cumaya 2 kilo vermiş olarak liste başı olmak istiyorummmmmmmmmmmmm

he he ben anladı sen nereye geldin,telefonumu bırakmadığım için sana çok üzüldüm,her ne kadar geldiğin yer evime çokkkkkkk uzak olsada o an haberim olsadı kuş olup gelirdim hayatım yanına,e artık şu büyük buluşmayı bian evvel gerçekleştirsek diyorum....merakdan çatırdamaya başladım ben
selam canım hoşgeldin,Öncelikle allah evlatlarına uzuuuuun ömürler versin...ve inşallah sağlıkla zayıflar çıtır anne olursun.Ben gülay izmirde yalşıyorum ve 1 kızımvar ...
hoşgeldin canım çabuk gelen çabuk gider 79 a inme hiçde zor olmaz ,bu haftadan itibaren menülerini bildir ve başla hayırlısı olsun.bu arada ben gülay

üsteki rafı ikeadan almıştım geçen yıl her kış bitki çaylarımı diizyorum

fincanımda mudo dan:)) 3 yıl önce almıştım
Canım çok şeker görünüyorlar ,marketteki gibi hepsini alıp içmek istedim..kupanda süper bayıldım....
aferin arkadaşıma benim yoğurt kepek ekmeği yiyemedin mi ,ben yedim zaten -yoğurt,ekmek olayını severim,zor olmadı...ama iyi çare bulmuşsun...hergün 1 saat spor da yapıyon valla çok gıpta ediyom siye ben
kıyamam ben düşene bide böyle dank dunk çarpana çok gülerim,hee kendimde pek çok yapar ,otutr gülerim sonra halime..geçmiş olsun,doğal makyaj olmuş işte :))
vışş ayol rengarenk ne cici asuman bunlar,içiyim içiyim azcıkkk içiyimmmmm

canım umarım ciddi bişi değildir,çok geçmiş olsun...diyetisyen sonucunu beklkiyorum sabırsızlıkla ...

- menümü yazıyım bende
pazar
sabah: 1 dilim kepek ekmk.( içini kızıma verdim,kabıklarını ben yedim )
1 çatal ssalamlı yumurta ,1 dlm salatalık,1 slm domates,1 kk peynir,3 şekersiz çay

ara:sade kahve

öğle:1 kk peynir

ara: 1 minnak parça bitter çikolata ısırdım ,kızım koca pakedi yerkene çok koktu yaaa :26:

akşam:6 köfte(ekmeksiz,küçüklerdi),bol salata marul... yoğurt1 kaşık

ara:2-3 fincan çay şekersiz 1 sade kahve

su:1 ltr.
spor yok tatildi

leslie linkini kaydettım bende bakıcam bugun...

çok geçmiş olsun hakkaten görunmez kaza , makyajla kamufle edebılırsın , alerjik bünyem demıssın benımde aynı , pazardan yada ucuz makyaj malzemesi alamam , kaliteli ve antialerjik olması lazım..

burda yazarmısın neler verdı bende ender saraç ı ızlıyorum sımdı cok faydalı bılgıler verıyor doktorum programında..

bende koctasdan askı alıp duvara monte ettırdım ama hepsı beyaz :))

step yapmak nasıl kızlar yapan varmı deneyen tavsıye eden ben spor salonuna gıderken 20 dk yapıyorduk dun basladım bende ..

al bacım al biz bakıp bakıp iç geçirelim....barı yılbasına 5-6 kg verelımde bol su ve sporla biraz sıkılaşıp güzelleşelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…