arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum .yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım
hoşgeldin ben ayşe bol bol geçmiş oku menülerini yaz bizden kopma birlikte vereceğiz kiloları..sadece manevi destek önemli bence ilk hedefim 75
ayşe canım uzun uzun yazamıyorum da diyetsiyene gittim brada ve liste bana inanılmaz çok geldi ama bişi demedim..eksik bile yedim liseye göre ne yapayım bilemedim...
Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Off Ben Bi Sakarlik Yaptim Vee Canim Cok Aciooo
Aslinda Salakligima Icten ice GülüyorumBenim Gibi Sakar Olunmaz ...
Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Hemen Annem Dipfrizden Buz Torpasi Verdi , Tuttukca Daha Cok Acidi ..
Elliyemiyordum Elmacik Kemigim Civarini ..
Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
Hala Elliyemiyorum Aciyor ..
Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek
arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum .yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım
hoşgeldin ben ayşe bol bol geçmiş oku menülerini yaz bizden kopma birlikte vereceğiz kiloları..
iremcim sen dediğimi boşver tabiki menün güzel ben akşam yememeye çalışıom ya ekmek ondan söyledim...hem diyetisyen söylemiş bak listeni yazarsın dönünce...
sen uymaya çalış yinede sonuca göre karar verirsin...
hoşbulduk ilk arkadaşım yarın bısmıllah baslıyorum bakalım inşallah başarırım henüz bellı degıl ama zamanla bır yeme planı oturtacagım ınsallah . ha bıde arkadaslar kaç kıloydunuz ne kadar zamanda kaç kılo verdınız yazarmısınız özel yaptıgınız veya kullandıgınız bırseyler varmı ?
aUmarım ilaç ve tedaviyle bir an önce sağlığına kavuşursun, bu sıkıntılı günlerinde seni biraz olsun rahatlatabiliyorsak ne mutlu bize
Leslie indirmek isteyen kızlar buraya baksın
Kızlar buraya tıklayın;
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html
Hangisini indirmek istiyorsan 1. linkten başla tıkladıktan sonra tam ortada save file to your computer yazan yerin altında yeşil inip çıkan bir ok olacak, onun altında download yazan yere tıkla o zaten direk indirecek. 1. part bitince diğerlerinden devam edersiniz.
Hangisini indireyim diye sorarsanız ;
Fast Start 3 fast miles : hızlı, tempolu 3 mil
walk at home: 4 fast miles : tempolu 4 mil
really 4 big miles : egzersiz ve hafif koşunun eklendiği 4 mil (oldukça yorucu)
Diğerlerinin açıklaması zaten site tarafından yapılmış. Önerim yeni başlıyorsanız normal 2 mil ile başlayın (üstünde yeni başlayanlar için yazan) sonra size yetmedikçe arttırırsınız.
Ve sakın yürüyüş diye hafife almayın, denenmiş, güzel sonuçlar alınmış çok güzel bir seridir leslie serisi.
Harikasın, ben de bügün protein aldım yarın bakalım tartı ne diyecek
Ya gerçekten ben böyle birilerinin bozulmasından zevk alan ya da egosunu tatmin eden biri değilim ama gerçekten insanı gaza getiriyor bu tip insanlar..Güzelce yanına gelip takdir etmek varken ne amaçla öyle haset ettiklerini de anlamak mümkün değil :26:
Aramıza hoşgeldin, ben derya.
Ya ben de hiç sevmiyorum kokusu bile uyuz eder beni ama limonla deneyeyim bakayım maden öyle diyorsun :)
Bazen iyi gelir öyle takılmak, tadını çıkar, hüzün de bir ihtiyaçtır
Hemen koyayım yarın favori kupam değişti o günden beri
Denizcim içine korse giyersen seni çok daha mutlu eden bir görüntü elde edersin bak aklında bulunsun.
Ay yerim o rafı ne şeker
Kupanı da çok sevdim.
Şu ikeaya gitsem beni güvenlik görevlileri çıkaracak anca herhalde
iyi akşamlar fıstıklarrr ne haberisnizzzz
geçmişi okuyamadım ama nilgüncüm sanırım hastaymışsın geçmiş olsun cnm
valla hastalıktan okadar bıktımki buıu yıl adını bilem duymak istemiyorum yaneee
bugün nasıl geçti anlamadım bilee ya sabahtan çocukları tiyatroya götürdük
gelirken markete ugradık ama nasıl alışveriş yaptım onu bile bilmiyorum
eve gel yemek ye falan filan yanii
ankara çok soguk resmen kış geldi yaaa kar havası var umarım direksyon sınavımd akar yagmaz:18::18::18::18:
kızlar ben papatya çayını sevmezdim yani içmediigm halde bi antipatim vardı
tatilde arkadaşlar içerken bende deneyim dedim içine limon sıkınca acip güsel oluyor tavsiye edeirm malum kış geldi bitki çayları rövanşta artık elmalı ve papatyalı aldım ben birde rafım var dizidm oraya gördükçe motivem artıyor reism ekleirm birazdan bitki rafımın resmini
çok duygusalım bu akşam..
kociş arkadaşının düğününe gitti, evde yalnızım kanepe-battaniye-laptap 3'lüsüyle bütünleştim şarkı dinliyorum biryandan.
haberler acıklı,şarkılar slow .. ne oluyor bana bende anlamadım.
neyse özüme dönüp menümü yazıyım.bu arada ayşe ve misafir1001 (ismini unuttum özür d.) menüleriniz gerçekten de nazar boncuğunu hakediyor.
maşallah maşallah hadi bakalım.
menüm:
sabah
domates-salatalık-biber
kaşar-tulum birer ikişer götürdüm
1 h.yumurta
2 dlm denge light bir tanesinin üzerine labne
4 siyah zeytin çay (haftaiçine göre peynirler fazla oldu ama pazar kahvaltısı malum)
ara:
mandalina- tarçınlı limonlu y.çay
öğle:
3 kepçe yayla çorbası
ara:
şekersiz sade nescafe
akşam6 da)
bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
ara:
form çay
1 avuç leblebi
3ltreyi geçmiştir içtiğim su,istemeyerek değil dilim damağım kuruyor.
sabah 45 dk. yürüyüş bandı
bu sabah tartıldığımda 72.8 i gösterdi tartıgeçen cumaki kilomunda altı yani bayramda aldıklarım yerleşmeden gitmiş çok şükürrrr
bakalım cumaya kadar ne olacak.
he he ben anladı sen nereye geldin,telefonumu bırakmadığım için sana çok üzüldüm,her ne kadar geldiğin yer evime çokkkkkkk uzak olsada o an haberim olsadı kuş olup gelirdim hayatım yanına,e artık şu büyük buluşmayı bian evvel gerçekleştirsek diyorum....merakdan çatırdamaya başladım bengüloşş bayramın 4. günü menemendeydim
eşimin iş arkadaşına geldik, nereye geldin dersen vallahi bilmiyorum, itfaiyenin ordan dönüp bi köprünün altından geçtik :)
merdivenli yuvarlak duvarlı bi yapınun önünden bi sokaklara daldık
nasıl anlattım ama, gittiğim sokak doğalgaz çalışması nedeniyle çok bozuktu
telefonun olsaydı vallahi arayıp ayaküstüde olsa seninle tanışmayı istedim
ama nasip olmadı
inşallah bundan sonra ayarlayıp da bir buluşma gerçekleştiririz :2::2::2::2::2::2:
selam canım hoşgeldin,Öncelikle allah evlatlarına uzuuuuun ömürler versin...ve inşallah sağlıkla zayıflar çıtır anne olursun.Ben gülay izmirde yalşıyorum ve 1 kızımvar ...Merhaba arkadaşlar,bu siteyi daha önceleri de ziyaret ederdim ancak bir üye olarak dün katıldım.Ben 86 kiloda 164cm boyunda bir bayanım,yaklaşık 7 yıldır 80-86 arasında bir ağırlığa sahibim.Evlilik öncesi 61 kiloydum,ilk doğumumdan sonra 80,2.den sonra 85 oldum ve en son 87 kiloyu görünce beynimde birşeyler dankkkkk dedi.Zaten kilolarımdan memnun değildim ancak sürekli kilo verip sonra alarak beynimi "ben kilo veremiyorum" düşüncesine kandırmamak için 2.çocuğumun da sütten kesilmesini bekledim veeee artık kendimi hazır hissediyorum.Bu mesajı sizlere hasta yatağımdan yazıyorum çünkü aşırı kilolarımın bana kötü bir hediyesi olan bel fıtığım yine tekrarladı.Aslında bu durum da beni zayıflama kararını almama ve sizlerle tanışmama vesile oldu.İnşaallah sizlerle birlikte hareket etmekten aldığım heyecanla ben de bu kilolardan kurtulur ve bir başarı öyküsü anlatabilirim.Biran önce iyileşmeyi ve kilo vermeye başlayarak deneyimlerimi paylaşmayı umuyorum.Herkese sevgiler....
hoşgeldin canım çabuk gelen çabuk gider 79 a inme hiçde zor olmaz ,bu haftadan itibaren menülerini bildir ve başla hayırlısı olsun.bu arada ben gülayben ağustosta diyete başladım benim diyet değil yaşamtarzım olması erek çünkü şeker hastasıyım arkadaşlar
13 kilo verdim kasıma kadar diyabet diyetiyle şimdi 80 79 gidip elirken bayramda 82 oldum çok üzülüyorum moralim çok bozuk meret kilo 1 haftada lop lop alınıyor ama vermek çok zor hepinize sevigilerr
TABİİ BENİDE ARANIZA ALIN MOTİVE İÇİN BİRBİRİMİZE DESTEK :)
Canım çok şeker görünüyorlar ,marketteki gibi hepsini alıp içmek istedim..kupanda süper bayıldım....
aferin arkadaşıma benim yoğurt kepek ekmeği yiyemedin mi ,ben yedim zaten -yoğurt,ekmek olayını severim,zor olmadı...ama iyi çare bulmuşsun...hergün 1 saat spor da yapıyon valla çok gıpta ediyom siye benve bugunkü menüm.kuşhan 4.gün
sabah: 2 kupa şekersiz çay / çeyrek katmer / 1 kk peynir
öğle: 3 galeta / 1 kutu hazır ayran
ara:1 lokum
akşam:1 hasanpaşa köfte / 2 servis kaşığı taze fasülye
ara:1 salatalık
1,5 lt su
1 lt iksir
spor: 50 dk leslie 3 mil express + 10dk aletli + 100 mekik : 70 dk
kıyamam ben düşene bide böyle dank dunk çarpana çok gülerim,hee kendimde pek çok yapar ,otutr gülerim sonra halime..geçmiş olsun,doğal makyaj olmuş işte :))Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
vışş ayol rengarenk ne cici asuman bunlar,içiyim içiyim azcıkkk içiyimmmmm
günaydın kızlar eve döndüm sabah...kahvaltımı nyapıp işe gideceğim...gözümle ilgili sağlık problemleri için de gitmiştim hiç hesapta olmayan şeyler çıktı epey morailim bozuldu. toplamaya calısıyorum kendimi...6 kg verince diyetisyene de gideyim dedim gecen seferki sorunları yaşamak istemiyorum artık... hoş bir bayandı detaylı anlatıım ama liste bana inaılmaz çok geldi aslında bakınca sadece ekmek çok 4 dilim.alternatifli şeyler var tabi...ayşecim sende başta gitmiştin değil mi artık tecrübeli arkadaşlara danışacağım...ilk defa bir yolculukta hiç sağlıksız beslenmedim..daha çok okumak daha çok yazmak istiyorum sizlere... herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu günler...
ve bugunkü menüm.kuşhan 4.gün
sabah: 2 kupa şekersiz çay / çeyrek katmer / 1 kk peynir
öğle: 3 galeta / 1 kutu hazır ayran
ara:1 lokum
akşam:1 hasanpaşa köfte / 2 servis kaşığı taze fasülye
ara:1 salatalık
1,5 lt su
1 lt iksir
spor: 50 dk leslie 3 mil express + 10dk aletli + 100 mekik : 70 dk
Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Dolap Kapisini
ayşe canım uzun uzun yazamıyorum da diyetsiyene gittim brada ve liste bana inanılmaz çok geldi ama bişi demedim..eksik bile yedim liseye göre ne yapayım bilemedim...
banu kupan çok sevimliii ben bitki çaylarımı büyük kupalarla içiyorum hep papatya çayınıda eşimle çokk severiz sık sık içerim
bende bi bitki çayı sapığı olarak resmlerini çekip eklerim buraya tabi becerebilirsem:26:
ben kaçıom güzeller yarın yeni bir hafta başlıyor ve herkes tam gaz dewam edecek biliyorum....
bol sporlu sağlıkla beslenilmiş bir hafta olsun...
kendinize bi iyilik yapın hiç olmazsa 15 dakika yürüyün yarın...
olmadı 2 mil leslie..
iiiiiii geceler.....
iyi geceler kızlar geçmişe baktımda genel olarak herkesin keyfi yerindeymiş maşallah motivasyonda süper topicte bende bugün sporumu 40 dk. çıkardım gülmeyin kızlar bu benim için bi rekor sayılır ama hala suyu az içiyorum 2 lt ye bile tamamlayamıyorum
deryacım sen kendine ne hediye alacaksın tatlım çizelgen şimdi tam süperrrrr olmuş
bugün kendime kahverengi bi tunik aldım şuan örgü hırkalar tunikler yelekler nekadar moda kilo verdikten sonra okadar çok eksiğim ortaya çıktıki giyecek kıyafet konusunda çok sıkıntım oluyor hergün işe giderken bunalıma giriyorum yavaş yavaş eksikleri almam lazım benim ayak numaram bile 1 numara küçüldü iççamaşırından kıyafete ayakkabıdan paltoya kadar bidünya eksiğim varrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?