80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iremcim diyetisyen listelri evet fazla oluyor ama listeyede uymak lazım
zaten zmanla azaltır diyetisyen ben ilk gittigimde 5 dlm ekmek vardı
makarna ve pilabvla degişim yapabiliyordum
kilo evridkçe yeidkelirn azalacak
bence listeye uy cnm

bende genelde aktardan alırım ıhlamur,adaçayı ve yeşil çayı ama
bazende hazırda olması iyi oluyor bu tarz bitki çaylarının papatya ve elma gibi veya erikli tarçınlı filan
ben zaten hazır ıhlamur ve yeşil çaylardan anlamıyorum bişiy çok hafif

elaycım hadi bakalım cnm bekliyoruz seniiiii merakla

gelelim bana..

dün pazar diye geç kalktık , öglen bir simit , domates , yaglı peynır ve 2 fıncan esmer sekerli çay...

ara bol su

aksam 6 , etli lahana ve yaprak sarma , yogurt ve ekmek yok...

aksam 9 , 1 portakal...

gece yatıncaya kadar su....

15 dk ısınma ve step calıstım....

bu kadar....tatlı krızlerım tutuyor , tarcınlı süte baslıycam , salata yapamıyorum canı ekşi cekıyor dısarı cıkıp alısverıs yapmam laızm....

günaydın dedimmm mi kızlar bilmiyorum ama günaydınnnnnnnnn

7:30 da meyvemi yedim 9 dada kahvaltı ettim artık erkene aldım kahvaltı saatimi

asucum
maşşalah çaylarına renk renk doguşun karanfilli tarçınlı çayını deneyim bende kısa zmanda
dogadan ın kayısılı çayını bende begenmeidm hiç
ama çaykurun yeşil çayını çok seviyorum bergamut aromalısını
onunda resmini eklemiştim dün zaten

bende bugün 4 mil leslie ve p 90 yapıcam ve 50 twist yapıcam. :))

geçmişi anca okudum kızlar. hafta sonu ev ütü ve temizlikle geçti. tam girip siteye okuyayım diyorum bu seferde kızım rahat vermiyor yada koca birtürlü bilgisayar başından kalkmıyor. sıra bana hiç gelmedi valla. hafta sonu çok düzgün bir menüm olmadı doğru dürüst yapamadım diyeti. en basiti tost yedim kızartma yedim vs vs ... (
o yüzden liste yazamıyorum. ama bu sabah güzel başladım. şimdi yeşil çayımı içiyorum... hepinizi çok çok öpüyorum.

Denizcim su işi için yanında ufak pet şişe taşıyor musun sürekli, iş yerinde çalışıyorken de bir kenarda dursa, gözüne çarptıkça içersin, sonra da alışırsın zaten.
Ben de aynı durumdayım çok eksiğim var ama 68 i bekliyorum, ondan sonra yavaş yavaş tamamlarım.
Ya aslında kendime öyle aklıma taktığım özel bir hediye yok, bu yolun sonunu görmek zaten bana en büyük hediye olacak ama senin çizelgene baktıkça heyecanlanıyordum o kadar güzel duruyor ki, hele ki benim gibi bir yılbaşı tutkunu için
Ama mesela yıllardır istediğim trençkotu da almak fena olmazdı

Hepsi harika heveslendim görünce renk renk
Ben de bir kaç çeşit var sadece bugün çekip koyarım. Şu bergamotluyu nasıl içiyorsunuz ya benim midem bulandı bir kaç kere denedim de

Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm 82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)

Aramıza hoşgeldin, ben derya.

derya teşekkür ederim hem senin önerdiğini indirdim hemde
express seri 3 mili indirdim arada yaparım artık

Express serisinde lastikle kol çalışılıyor ona göre hazırlan. Plates lastiğin yoksa tuhafiyeden kalın lastik de alabilirsin ben onunla çalışıyorum pek farkı yok. Benim en sevdiğim seridir o bütün vücudu çalıştırır yürürken. Ben de 2 mil express yapacağım bu hafta.

İremcim geçmiş olsun ne olmuş gözüne bu kadar moralini bozacak? :26:
Diyet listesi konusunda banuya katılıyorum başta herkes şaşırıyor yazılanlar çok geliyor ama onlar azalacak yavaş yavaş, bence de uygula.

Günaydıııııınnn

Evet kızlar güzel bir pazartesi sabahındayız, pazartesi sendromu olanlara cuma görecekleri güzel rakamları düşünmelerini tavsiye ediyorum
Cumaya sadece 4 gün kaldı, hepimize bol iradeler

günaydın fıstıklar güzel bir hafta bizim olsun inşallah

deryacım yaklaşık 2 yıldır su şişesi masamdan eksik olmaz ama son bikaç aydır pek içemiyorum su tüketimim azaldı şu saat oldu hala içmemişim 1 bardak bile düşün yani bugünden itibaren sana ve kendime söz veriyorum mutlaka günlük enaz 2 lt içeceğim

kızlar bu sabah ölçülerimi aldım bakalım yılbaşıan kadar sporla kaç cm gidecek

yorumlar için teşekkürlewr bende sizleri özledim...hepinizin ii olmasına sevindim.rahatsız olan bir kaç arkadaş var geçmiş olsun....dikkat edin kendinize...sanki herkes diyete daha sıkı sarılmış gibi herkesin motivasyonu çok yüksek ne güzel aynen devam yılbaşına kadar en az 5'er kilomuz gitse süper olur...ben hala hiç ama hiç spora yapmadım 60 kiloya düştükten sonra kısmetse düşünüyorum...mekik,pilates ve yürüyüş düşünüyorum...soğukta yürüyüş yapamam ama iş ki o aşamaya bir geleyim:)7 kilo var sonra 55 kiloya kadar sporla devam etmek istiyorum...bu kiloların gitmesi süper fakat göğüs adına hiç bişey kalmadı emzirme bu kadar etkiler mi anlamıyorum eskiden küçükte olsa vardı şimdi yok...göğüs için hareketlerle biraz toparlar inş....

menüyü yazıyım

sabah
tb ekmeğine tost,şekersiz çay
arada
çubuk kraker
öğle
müsli
arada
nestle parmak çikolata
akşam
somon,salata,tarhana çorbası
arada
1 salkım üzüm,çay

merhaba kızlar..
aslında biraz moralim bozuk yazıyorum buraya ama hevesinize, iradenize hayran kaldım umutlandırdınız beni.
önce kilomu söyleyeyim bu aralar 88-90 arası gidip geliyorum. boyum 1.68.
senelerdir zaten kilolu biriyim ama hiç 80lerin üzerine çıkmamıştım. bu sene 10-12 kilo birden aldım. Ve kilo alışımı da durduramaz hale gelmiştim. Bİr endokrin uzmanı doktora gittim. Bazı tahliller yaptırdı şeker ölçümü filan.. Şeker hastası olmanın sınırdaymışım. İnsülin direncin çok yüksek dedi, kilo vermezsen 1-2 sene içinde ciddi derecede şeker hastası olursun dedi. Ne yaparsan yap bi gün şeker hastası olacaksın ama bunu ertelemek senin elinde dedi. Eğer kilo verirsem sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsam 40lı hatta50li yaşlarıma kadar erteleyebilirmişim şeker hastalığını.
Bu arada adet düzensizliği yaşamaya başladım bu sene. Her zaman saat gibi işleyen adet düzenim de bozuldu. Artık 2 ayda bir oluyorum ancak. Bunun için de doktora gittim, pko başlangıcı var dedi. Bu sene birden kilo aldığımı söyleyince kilo yüzünden olmuştur dedi. Bu kiloları verirsen bu kistler kendi kendine temizlenir dedi..
Yani senelerdir zaten kilolu olduğum için yaşadığım üzüntüye bi de sağlık sorunları eklenmiş oldu.. Cumartesi günü alışveriş merkezine gittik annemle, çok güzel bi kırmızı deri ceket beğendim. Annem alıp bana hediye etmek istedi, en büyük XXL bedeni vardı, küçük geldi.. Artık alıştım istediğim kıyafetlerin bedenini bulamamaya ama doktorların söylediklerinin üstüne bi de XXL ın bile bana küçük gelmesi çok moralimi bozdu. Dışardan çok kendiyle barışık, kilolarını dert etmeyen biri gibi görünüyorum aslında ama içimi bi siz anlarsınız. Kilolarım yüzünden özgüvenim çok azaldı, kendimi dünyalar çirkini biri gibi hisseder oldum.. Bi de en önemlisi sağlık sorunlarımın başlamış olması.. Artık kesin kararlıyım, sizin de desteğinizle yaza kadar sağlıklı kiloma kavuşmayı hayal ediyorum.
Gerçekten burda yazdıklarınız beni çok umutlandırdı:) Şimdi hemen kendime bir kilo çizelgesi yapıcam:) umarım hep birlikte bu süreci atlatırız..

kızlar aranıza geri döndüm sizsiz ve diyetsiz kötü günler geçirdi buçuk kilo geri aldım acayip iştahım açıldı burayı bırakınca insan rotayı şaşırıyor abuk subuk yedim spor dan uzakklaştım artık tekrar dan başlamak istiyorum iyice soğudum diyet ve spordan ama başlamam lazım çüünkü bırakınca hemen* almaya başlıyorum kayınvalidemde gelicek memkleketten oda diyete başlamak için bir gaz bana nese spor ve diyet yapmak için çok sebebim var motive gaz ne varsa elinizden atın bana çok ihtiyacım var...--

Anlaştık :13:

Aramıza hoşgeldin, kilolarımız önce ruh dünyamızı, sonra da sağlığımızı mahvediyor..Kimse kiloluyken mutlu olamaz.. Bak burada da pkolu biri vardı 25 kilo verdi tüm rahatsızlıklarından kurtuldu, sen de başarabilirsin.. Yeter ki kafana koy ve asla bu yoldan geri dönme, azmin daim olsun

O zaman tekrar hoşgeldin diyelim, umarım bu sefer bizi ve diyeti hiç bırakmazsın :13:

selam kızlarrr

yine bir hafta başı geldi sizleri çok özledim hafta sonu..... rejim orta hararette gitti cuma çok çikolata yedim regl oldumda kriz tuttu

ama tam gaz devam edicemm

hafta sonu menümü yazmıyımmm

bugün kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı beyaz peynir çay

öglen 6 lahana sarma bol yeşillik

akşam
hafif bişeler yerimm

baysss

günayydddıııınnnn petek balllaarımmmm...evde misafir olunca geç kahvaltı yapıyoruz malesefffff

arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum . yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım

sadece manevi destek önemli bence ilk hedefim 75
merhaba canım hoşgeldin ben tülin.bende 1 yılda yaklaış 20 kg cuk aldım ( ama 20 verdim geriside gelecek inşallah.bizden kopma canımm
ahh canım çalış inşallah dilediğin gibi olur sonuçlar. bende seneye girerim belki. bu yıl girmiyorum bıktım sınavdan. tabi yaş sınırı gelecek yaş 32 :))))
Çay ve kahve hakkında bilinmeyenler | Mynet Haber
bi çay tiryakisi olarak bu bilgiler çok hoşuma gitti
canım baktım bende . sabah kahve içmek lazımmış tasa ve stres gidiyomuşşşşş.çok sevdim
Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm 82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)
canım hoşgeldin ben tülin..aburcubur yok asla canım. zaten onları bırakırsan başlarsın vermeye. arkadaşım listesinde yazmıştı ara öğün hemen paylaşayımmm
Ara Öğün Alternatifleri(yeni abur cuburlarrrrr)

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm

hoşgeldin canımmmm.geçmiş olsun.umarım çok kötü sonuçlar yoktur....
gülüüümmmm oohh 75 gelmiş hoşgelmişş...olur benim ortttiiimmmmm liste başıııı yakışıııırrrrrrrr....

canım ben dışarıdaydım. o yüzden galeta ayran idare ettim. yoksam yerdim yoğurtla ekmeğimi. sen neden sadece peynirle kaldın.???????
Sizin yarım akıllı arkadaşınız gene dün liste yapmayı unuttu
Şimdi hemmen listemizi yapmaya koşuyorum
oooyy benim deryammmm sendeki aklın becerinin yarısı bende olsaaaaaaaaa:)))))
canım hoşgeldin ben tülin. geçmiş olsun canımm. tüm şikayetlerin kiloyla ilgili ve kolay halledilebilir. yeterki azmin daim olsun. bizler hep kilolarımızla barışık hayat doluydukkk ama gün gelipte kendimize bile aslında kilomuzla barışık olmadıgımızı itiraf edene kadar. sende o ana gelmişsin canım. hoşgeldin aramıza tekrar. pko lu kilo veren çook arkadaşımız var aramızda canım. onlarda sana destek olacaktır. bizden sakınnn kopma canımmm
kübra hoşgeldin canım nerelerdesinnn...sadece buçuk kilo aldıysan çok iyi. üzme kendini 3 günde halledersinnnnn.gpel başla bugun spora kaynanacın gelmeden :)))

Gelin hatunlar gelin, şu listenin güzelliğine bakın, morlar bir yanda, kırmızılar diğer yanda.. Bu bizim 2 özelliğimizi gösterir, bazen dibe vurabiliriz ama yine de kalkıp şampiyon olmayı biliriz

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle ablasının bal böcüğü tebrikler

kızlarrrrr nasılsınızzzz ben çok üşüyorummm çokkkkkk
hiç yataktan çıkmıyorum yaw eeeee sizlerden naber anlatın bakiyimmmm

I love you DERYA,, I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,:119::119::119:

Laaaaa laaaaaa laaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaa yaşa DERYAAAA
Laaaa laaa laaaaa laaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşaaaa DERYAAAAA:118::118::118:

DERYA sen bizimmmmm herşeyimizsinnnnn
DERYA sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnnn :123::123::123:

Deryammm ellerineee saglık çiçeemmmm
eksik olma inşşşşşşşşşş.

deryacım son 5 gün son 4 gün heyecan bastı wallahi kendimi yarışta hissettim:)çigelgen çok güzel hediye paketi ve kar....ben kışın sessizce kar yağışını izlemeyi kahve eşliğinde severim, heryer bembeyaz ilk basan ilk karı bozan olmayı yuvarlanmayı,kar yemeği çok severim.çocukken dua ederdim yılbaşında kar yağsın diye yağmazsa çok mutsuz olurdum.yılbaşının anlamı kalmazdı benim için:)

Deryacım Ankara'ya gelme olasılığınız vardı, netlik kazandı mı?

öncelikle kayra paşam sağlığına kavuştu çok şükür...Banucum diyete hız verdi...monti diyeti mi yapıyorsun?

nilgün canım sen nasılsın tamamen atlatabildin mi,hastalığı?spor ve diyet nasıl gidiyor?halleyli pastayı denedim biyerde hata yaptım galiba olmadı?

ayşe'cim sen nasılsın spora devam mı?kuzun nasıl?

Filiz nasıl uğruyor mu?sağlık durumu nasıl?kilo vermeye devam ediyor mu?

tülincim nick değişmiş sanırım...çantacılığa devam mı?

sevdam nasıl oldun,iyileştin mi?ayağındaki şişlik ne durumda, çocukların nasıl?

izlem facebook'tan takip ediyorum her zaman ki gibi çok şıksın,çok yakıştırıyorsun ve kv le annen gibi ilişkinizin olmasını süper allah bozmasın ağız tadı versin...kardeşine siyah saç çok yakışmış...bordo etekli remine bayıldım...üstünde ipek siyah gömlek ve deri ceket olana...

fatma hoca vardı devam ediyor mu?

irongirl nasılsın geçmiş olsun gözlerinden dolayı?tempolu çalışma hayatına artık diyeti tam olarak otutturdun tebrikler...

gülaycım diyette bu hafta iddalısın galiba inş.hedeflediğine ulaşırsın...kaçamaksız bir hafta olması dileğiyle....

burcu canım bir diyete başlamıştın eğer işe yararsa sizlerle paylaşacağım demiştin...Sonuçlandı mı?

füsuncum nasıl gidiyor hedefe ne kada kaldı?

sehercim sen nasılsın rastlamadım yazılarına ya giremiyorsun yada benim gözümden kaçıyor...

gülçincim sende uğramıyorsun galiba,tülay da uğramıyor sanırım...

yeni gelenler hoşgeldiniz şimdilik hoşcakalın....
aklımda birsürü arkadaş var fakar nickleri hatırlamıyorum isimleri öğrenmek daha kolay...

liste harika özellikle 30 kg veren arkaadaşa ve diğerlerine tebrıkler....okuyup okuyup azimlenıyor ınsan...

benim adım ayfer bu arada :)

canım benimmmmm sen nasıl ince ruhlu bir hatunsunnn yawru kuşum benimmmm
bir insan hiç mi bişiye unutmaz,atlamazz canımsınn çok sagolll güzeller güzeli arkadaşım benimm
ayagım iyii çok şükür fakat hocalar bana ayak aleti ile calışmamı yasakladılar çünkü çok sık tekrarlıyordu
aletten kaynaklı bişi oluyo ayagıma onu çözdümm hocalarlada konuşunca bir daha binmenizi istemiyoruzz sizz ayak
aleti sıranız gelince ne istiyosanız onu çalışın dedilerr tabii bende karın çalışıyom bol bolll
yan mekik, alt karın üst karın mekik filan çalışıyorum onun yerine.
öyle işte canım cocuklarımda iyi hamd olsun teyzesi ellerinden öperler :)
siz nasılsınız canımm paşa nasıll?
bu arada birinin alıntısında görmüştümm gelmeni bekliyordumm
patronların şartları sana uygun hale getirmişler
istediğin gibi olmuş çok şükür herseyyyy çok sevindimmm arkadasımmm
Allahh kalbinin güzelliğine göre versin hepp inşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…