- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
günaydın kızlar eve döndüm sabah...kahvaltımı nyapıp işe gideceğim...gözümle ilgili sağlık problemleri için de gitmiştim hiç hesapta olmayan şeyler çıktı epey morailim bozuldu. toplamaya calısıyorum kendimi...6 kg verince diyetisyene de gideyim dedim gecen seferki sorunları yaşamak istemiyorum artık... hoş bir bayandı detaylı anlatıım ama liste bana inaılmaz çok geldi aslında bakınca sadece ekmek çok 4 dilim.alternatifli şeyler var tabi...ayşecim sende başta gitmiştin değil mi artık tecrübeli arkadaşlara danışacağım...ilk defa bir yolculukta hiç sağlıksız beslenmedim..daha çok okumak daha çok yazmak istiyorum sizlere... herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu günler...
iremcim diyetisyen listelri evet fazla oluyor ama listeyede uymak lazım
zaten zmanla azaltır diyetisyen ben ilk gittigimde 5 dlm ekmek vardı
makarna ve pilabvla degişim yapabiliyordum
kilo evridkçe yeidkelirn azalacak
bence listeye uy cnm
evet canım gunler kısaldı kusadası bıle buz gıbı bız dun kuzine aldık kemıklerımız ısındı ...
hazır bıtkı caylarına ben guvenemıyorum ıllakı gıdıp aktardan alıcam gecen hafta koca bır poset ıhlamuru 2.5 liraya aldım aktardan içime sindi..
menü örnek menü dedım okuyunca cızelgeye bakıncada anladım sen işi çözmüşsün...
bende genelde aktardan alırım ıhlamur,adaçayı ve yeşil çayı ama
bazende hazırda olması iyi oluyor bu tarz bitki çaylarının papatya ve elma gibi veya erikli tarçınlı filan
ben zaten hazır ıhlamur ve yeşil çaylardan anlamıyorum bişiy çok hafif
günaydınnnnnnnnnnnnn sevgülü hanımlarrrrrrrrrrrr.....ben geldimmmmmmm ve gayet hoşgeldim 20 günün sonunda 2-3 gündür wc ye çıkamama rağmen 75.5 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm....15 sayfa geçmiş yaptım gözlerim şaşı oldu ,yazıp kaçıcam kızlar dün hiç evden çıkmadık ,eşimde evde olunca işde yapamadım p.tesi temizlik günü bakalım çok iş var,havada pek soğudu Allah evsizlere yardım etsin.....Herkesi çok özledim ,1 hafta full motivasyon geçsin inşallah,cumaya 2 kilo vermiş olarak liste başı olmak istiyorummmmmmmmmmmmm
he he ben anladı sen nereye geldin,telefonumu bırakmadığım için sana çok üzüldüm,her ne kadar geldiğin yer evime çokkkkkkk uzak olsada o an haberim olsadı kuş olup gelirdim hayatım yanına,e artık şu büyük buluşmayı bian evvel gerçekleştirsek diyorum....merakdan çatırdamaya başladım ben
selam canım hoşgeldin,Öncelikle allah evlatlarına uzuuuuun ömürler versin...ve inşallah sağlıkla zayıflar çıtır anne olursun.Ben gülay izmirde yalşıyorum ve 1 kızımvar ...
hoşgeldin canım çabuk gelen çabuk gider 79 a inme hiçde zor olmaz ,bu haftadan itibaren menülerini bildir ve başla hayırlısı olsun.bu arada ben gülay
Canım çok şeker görünüyorlar ,marketteki gibi hepsini alıp içmek istedim..kupanda süper bayıldım....
aferin arkadaşıma benim yoğurt kepek ekmeği yiyemedin mi ,ben yedim zaten -yoğurt,ekmek olayını severim,zor olmadı...ama iyi çare bulmuşsun...hergün 1 saat spor da yapıyon valla çok gıpta ediyom siye ben
kıyamam ben düşene bide böyle dank dunk çarpana çok gülerim,hee kendimde pek çok yapar ,otutr gülerim sonra halime..geçmiş olsun,doğal makyaj olmuş işte :))
vışş ayol rengarenk ne cici asuman bunlar,içiyim içiyim azcıkkk içiyimmmmm
canım umarım ciddi bişi değildir,çok geçmiş olsun...diyetisyen sonucunu beklkiyorum sabırsızlıkla ...
- menümü yazıyım bende
pazar
sabah: 1 dilim kepek ekmk.( içini kızıma verdim,kabıklarını ben yedim )
1 çatal ssalamlı yumurta ,1 dlm salatalık,1 slm domates,1 kk peynir,3 şekersiz çay
ara:sade kahve
öğle:1 kk peynir
ara: 1 minnak parça bitter çikolata ısırdım ,kızım koca pakedi yerkene çok koktu yaaa :26:
akşam:6 köfte(ekmeksiz,küçüklerdi),bol salata marul... yoğurt1 kaşık
ara:2-3 fincan çay şekersiz 1 sade kahve
su:1 ltr.
spor yok tatildi
elaycım hadi bakalım cnm bekliyoruz seniiiii merakla