80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Abooo Ben Listede Birinciyimmmm

8.Aydir Listedeyim Ve Ilk Defa Birincii Oldummmm

Deyaaam Lolitaa $ekerimmm Ellerine Saglikkk Yirimmm Seniiii Yirr Yirrrrr

Ayy Cok Mutluuu Oldummm , Sevindirikk Oldummmmm Yaaaa

****************************************************************************************************

Filiz Ablacim 13.Günlük Diyette 2.Kgcuk Verdim Sadece Ablacim ..
Aslinda Daha Fazla Veriliyormus Amaa Bende Pek Ise Yaramadi
O Yüzden Paylasmadim Listeyi Sizlerle ..

Son düzenleme:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bunlarınnnn hepsiiiiiiiii sanaaaa yawrimuu çok tebrik ederimmmmm

hoşgeldin canım benim ailemde maalesef şeker hastalıgı genetik bende sınırdayım eşim günde 4 kez insülin vuruyoır Allah şifasını versin inşallah. ben hastalıktan çok korkarım 86-87 kilodan sonra 73 e düştügümde doktor daha kilo vermelisin ilerde şeker hastası olman kaçınılmaz ama 5 yıl sonra değilde 10-15 yıl sonra yakalanmak senin elinde dedi bi 10 kilo daha ver spor yap dedi yani bu şeker hastalıgı artık günümüzde hemen hemen herkesin sorunu olmaya başladı lütfen moralini bozma çaresiz değil çok şükür kilo verdiğinde hem saglıgın hem psikolojin için herşey yoluna girecek burdan ayrılma azmin daim olsun inşallah

deryacım ellerine saglık yine özenle itinayla hazırlamışsın bizler için çok teşekkürler canım

burcuuuu canım süpersin maşallah

Sevda Ku$ummmm

Seviomm Senii Güzel Gözlümmm $irin Sözlümmmm

narin_nazenin Canimm Cok TesekkürLerrrr

Son düzenleme:
burcu tebrik ederim liste birincisi olmuşsun darısıu bizim başımıza İNŞALLAH

kızlar misfirlerim gitti artık düzenli gelirim addet oldum sancıdan iki kat geziyorum

dünkü menüm

sabah 2 dilim yumurtalı ekmek ve cay

akşam 3 dilim su böreyi biraz peynir ve zeytin

yatmadan öncede kaolu süt

100 tane mekkik

Son düzenleme:
hoşbulduk canım umarım ben de kurtulcam bu sıkıntılardan sayenizde çok heveslendim:) bu sefer yarım bırakılan diyetlerden olmicak söz verdim kendime:)

hoşbulduk tülincim teşekkür ederim. evet artık bıktım kesin kararlıyım kurtulcam bu kilolardan!:) sonra da doktora gidip güzel haberlerimi vericem size umarım:))

hoşbulduk canım bizim ailede de çok var özellikle baba tarafımda. kuzenlerim de aynı eşin gibi günde 3-4 kez iğne yapıyolar çok zor gerçekten. Önceden umursamadığım oluyodu kilolarımı ama işin içine sağlık girince artık bu işin şakası olmaz dedim ben de kendi kendime. Burayı bulunca da hevesim arttı umarım hep beraber istediğimiz kiloya ulaşır sağlıklı oluruz:)

Abooo Ben Listede Birinciyimmmm

8.Aydir Listedeyim Ve Ilk Defa Birincii Oldummmm

Deyaaam Lolitaa $ekerimmm Ellerine Saglikkk Yirimmm Seniiii Yirr Yirrrrr

Ayy Cok Mutluuu Oldummm , Sevindirikk Oldummmmm Yaaaa

Burcu yeniyim ben de ama bi tebrik ediyim dedim birinciliğini:) bu sevinçle kalan 6 kilonu da çabucak verirsin eminim:) 17 kilo vermişsin 6 kilocuk nedir ki:)) tekrar tebrikler canım:)

Canım seni çok iyi anlıyorum. üzme canını böyle olursa kilo vermen daha güç olur. bende 87 kiloyum ve şuan listeye baktığımda en şişman benim (
Sana ufak bir arkadaş tavsiyesi nazicane olarak; her an her saniye gr gr eridiğini ve yediklerinin sana kilo yapmayacağını bilakis yediğin halde kilo vermeye devam edeceğini düşün.Yalnız şöyle bişey de var böyle düşünüpte yine bilinç altında da kilo veremiyorum deme sakın. Yoksa bir işe yaramaz bu telkin. Nasıl ki zayıf insanlar diyor ya yediğim halde kilo alamıyorum bunu sebebi bilinç altında yatıyor işte kişi farkında olmadan bilinç altını etkiliyormuş. yani ne yerse yesinler kilo almıyorlarmış. Kilo alanlar içinde durum aynı yani. bu durum karşısında bende bu yöntemi uyguluyorum kısacası ve işe de yarıyor galiba. en azından çok kilo almadım veremesemde istediğim gibi. hoş ben çok sağlam bir yiyiciyim. tatlı ve dondurma canavarıyım yaz kış demem dondurmaların canına okurum valla. neyse çok uzattım arkadaşım kusura bakma. bana göre herşey beyinde bitiyor. kendine çok iyi bak sıkma canını herşey bizler için... tüm güzellikler ve tüm mutluluklar senin olsun...

arkadaşlar ben çok sık acıkıyorum ya...bebeğimi emzirdiğim için mi acaba?
2 saatte bir yiyorum...
şuan spor yok..acil koşu bandı alacam..bebeğimden dolayı dışarıda yüyüyemiyorum malum havalarda soğudu.
ara öğün alternatifleri bekliyorum sizden

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. bence de çok haklısın sadece kilo konusunda değil biçok konuda böyle olumlu düşünmek lazım. kendini başarısızlığa şartlayınca olacağı varsa da olmuyor yani. ben de aynen senin gibi yemeğe tatlıya çok düşkünüm. bakalım bundan sonra bi düzene sokmaya çalışıcam bi de dediğin gibi hep pozitif düşünüp moralimi yüksek tutucam. tekrar teşekkür ederim sen de çok mutlu olursun inş canım:))

canım allah analı babalı büyütsün öncelikle:)
az önce başlıkta gezinirken tülinin yazdığı bişeyi görmüştüm faydası olur diye sana yaziyim istedim

Ara Öğün Alternatifleri(yeni abur cuburlarrrrr)

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm

yazmış tülin. bunlardan birini tercih edebilirsin sanırım ama emziriyormuşsun o yüzden dikkat etmen gereken başka şeyler var mıdır bilemiyorum. umarım faydam olmuştur:)

selam canım hoşgeldin,Öncelikle allah evlatlarına uzuuuuun ömürler versin...ve inşallah sağlıkla zayıflar çıtır anne olursun.Ben gülay izmirde yalşıyorum ve 1 kızım var ...

Merhaba Gülay ben de Neslihan,güzel dilekelrine amiiiinnnn diyorum hepimiz için.Ben de Tokattayım, öğretmenim ama malum sebepten şu sıralar evdeyim ve burayı takip ediyorum.

Arkadaşlar şimdi gelelim bana,ben henüz çok düzenli bir beslenme programı izlemesemde az yemeye çalışıyorum zaten yattığım için de fazla acıkmıyorum,geceleri karnım guuuurrrrlasa da hiçbişey yemiyorum ve bugün tartıldım sabah aç karnıma 85.3 geldim yani 700 gr gitti.Aslında bayram öncesi 87yi görmüştüm ama o fazla kalmadan gittiği için onu kilo kaybı saymadım,onu da sayarsak 1700 gitmiş 2 haftada...

Derya'cım ellerine sağlık,diğer hafta morların hiç olmaması dileğimle...
Burcu,bravo ,sizi çok çok kutluyorum.
Filiz'cim senin hafızana hayranım,atlamadan,isimlerle yazıyorsun.Hedefim 57, 4 kilo kadar kaldı bakalım,belki(duruma göre) hedefi 55 e de alabilirim,alma payı diye 55 de olsa buradan ayrılmayı düşünmüyorum,buradan ayrılınca kesin ben de alırım.
destinam(isminizi hatırlayamadım) teşekkür ediyorum,umarım siz ve herkes istediği kiloyu sağlıkla verir.
Sevda,geçmiş olsun.
İşte bu kadar,aklımda kalanlar,hafıza hiç yok,okuyorum,yazayım diyorum ama aklımda kalmıyor.

selam canım..bende sana msj atacaktım sanırım aynı durumları yaşıyoruz..pko var demiştin değil mi?
daha önce yazmıştım..kilo verinve gidiyor kistler..1 sene hamile kalamamıştım..özellikle SOĞAN SUYU demiştim..bir iksir adeta hem pko yu yok etti hemde adetimi düzene soktu..sınır 93 kg ya çıktım..sağlıklı beslenmeye 11 kasım başladım 88.2 kg ile..aslında 89 kg idim geciken regl gelince verdim..bakalım yeni başladık..bende şeker yoktu..ama sık acıkma ve acıkınca baş dönmesi şüphelendiriyor...bu arada bende hipotroid de var..iyot alıyorum..
inşallah hayırlı spnuçlar alacağız..HEP BİRLİKTE

Hoşgelgin canım aramıza ben de yeni katıldım buraya ve seni çok iyi anlıyorum.Evet kiloluyuz evlilikti,doğumdu emzirmeydi derken bu hallere geldik ama buna dur diyebilmek elimizde senelerdir bizi gizli gizli üzen hayallerimizi ertelememize sebep olan ve en sonunda sağlığımızı tehdit eden kilolardan biraz sabretsek 4-5 ayda kurtulabiliriz.Bence hepimiz yıldığımız zamanlarda şöyle düşünmeliyiz;yıllardır sıkıntı içindeydik ve nelere katlandık hayallerimiz için 4-5 ay daha sabredebiliriz. Yalnız başına insan herzaman kuvvetli olamıyor ama burada birbirimize güç ve destek vererek İnşaallah bu yükten kurtulacağız.

Merhabalar herkese
bayramdan önce bildirim yapamamıştım geçen cuma da hala bayram tatilindeydik
ancak gelebildim

bende bir değişiklik yok almadım da vermedim de
ama bildirimlerime ve menülerime deva medeceğim tekrar burası çok önemli gercekten
özlemişim
sevgili acapella benim olmadığım arada sen cok mu kilo vermissin ne :) masallah ama kıskandım da biraz :)
bravooooo bravoooo diyorum masallah

yarın menü bildirimimle tekrar aranızdayım insallah
sevgiler selamlar
bir de kendime bir sözüm vardı en ufak bir kilo değişimini çizelgeme yansıtacaktım
82,2 den 81,9 oldum
yansıtıyım değil mi
ck ayıp cokk

sağol arkadaşım. biz burada birbirimize destek için varız. birimiz düşer gibi bile olsa hep birlikte koşar elbirliğiyle kaldırır gerekirse desteğin de alasını veririz. aramıza hoşgeldin tekardan. yaza bak gör kendini ne çıtır olucan... Ümidi kesmek yok moral bozmak yok kendini sadece sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var ona göre...

Bu arda kızlar ben listeden 2 tane çıktı aldım. birini iş yerimde masama diğerinide evde dolaba asıcam. baktıkça daha da hırslanayım diye....
inşallah bu hafta ben liste başı olurum :))
bir de benim baskül bozuldu var mı tavsiye edicek olan ??

Canım merhaba
benim yazdığım dönemlerden acapella , sen ve de misafir 1001'i gördüm
diğer arkadaslar varsa da gecmise donemedim maalesef göremedim
benim ki tefal biraz pahalı belki ama duzgun bir tartı madem bu is hayatımızın merkezinde tartıyıda merkeze alalım dedik

cok güzel yazısmıssınız ne diyim
kalben katılıyorum
ozlemisim bu sohbetleri
is gunlerimde siz de benim bir yoldasımsınız sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…