sağol arkadaşım. biz burada birbirimize destek için varız. birimiz düşer gibi bile olsa hep birlikte koşar elbirliğiyle kaldırır gerekirse desteğin de alasını veririz. aramıza hoşgeldin tekardan. yaza bak gör kendini ne çıtır olucan... Ümidi kesmek yok moral bozmak yok kendini sadece sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var ona göre...
Bu arda kızlar ben listeden 2 tane çıktı aldım. birini iş yerimde masama diğerinide evde dolaba asıcam. baktıkça daha da hırslanayım diye....
inşallah bu hafta ben liste başı olurum :))
bir de benim baskül bozuldu var mı tavsiye edicek olan ??
canım inan hepimiz aynı durumdayız iç çamaşırından ayakkabıya herşey ihtiyaç hedefler koyup kendimize hediyeler alacağız ara ara...iyi geceler kızlar geçmişe baktımda genel olarak herkesin keyfi yerindeymiş maşallah motivasyonda süper topicte bende bugün sporumu 40 dk. çıkardım gülmeyin kızlar bu benim için bi rekor sayılır ama hala suyu az içiyorum 2 lt ye bile tamamlayamıyorum
deryacım sen kendine ne hediye alacaksın tatlım çizelgen şimdi tam süperrrrr olmuş
bugün kendime kahverengi bi tunik aldım şuan örgü hırkalar tunikler yelekler nekadar moda kilo verdikten sonra okadar çok eksiğim ortaya çıktıki giyecek kıyafet konusunda çok sıkıntım oluyor hergün işe giderken bunalıma giriyorum yavaş yavaş eksikleri almam lazım benim ayak numaram bile 1 numara küçüldü iççamaşırından kıyafete ayakkabıdan paltoya kadar bidünya eksiğim varrrrrrrr
resimler süper yaaa...
sadece düzenli ve sağlıklı besleniyoruz canım bol bol oku zamanla çzeceksin işin sırrını....hoşbulduk ilk arkadaşım yarın bısmıllah baslıyorum bakalım inşallah başarırım henüz bellı degıl ama zamanla bır yeme planı oturtacagım ınsallah . ha bıde arkadaslar kaç kıloydunuz ne kadar zamanda kaç kılo verdınız yazarmısınız özel yaptıgınız veya kullandıgınız bırseyler varmı ?
ben kayısılıdan çok memnunum ama limonlu da alacağım bak şimdi...liptonun tarçınlı erikli,yaban mersinli bide doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını çook severek içiyorum
kabızlık için doğadanın limonlu form çayı birebir
alıpda memnun kalmadığımsa doğuşun kayısılı form çayı bide liptonun bergamtlu yeşil çayı 2 sinide hiç sevmedim
hoşgeldin melda katıl aramıza bizden kopma ben ayşe..Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)
iremcim hoşgeldin gözün de sıkıntı varmış geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur benim listemi de yazayım ben sana akşam benimde 8 öğün ve 4 dilim ekmek vardı.. 90 ile 80 arasında bu şekilde beslendim 3 ay ama sonra diyetisyeni bıraktım çünkü kk sayesinde bir diyetisyen kadar olmasada buradakilerin tecrübeleri vardı sen listene mutlaka uy bu kadar yiyip kilo verdiğine sen bile şaşıracaksın.... ben 4 dilim fazla 3 e düşürelim dedim ilk gün sen öğretmensin masaya kalemini koyduğunda döndüğünde nereye koydum dersin unutursun derdii.günaydın kızlar eve döndüm sabah...kahvaltımı nyapıp işe gideceğim...gözümle ilgili sağlık problemleri için de gitmiştim hiç hesapta olmayan şeyler çıktı epey morailim bozuldu. toplamaya calısıyorum kendimi...6 kg verince diyetisyene de gideyim dedim gecen seferki sorunları yaşamak istemiyorum artık... hoş bir bayandı detaylı anlatıım ama liste bana inaılmaz çok geldi aslında bakınca sadece ekmek çok 4 dilim.alternatifli şeyler var tabi...ayşecim sende başta gitmiştin değil mi artık tecrübeli arkadaşlara danışacağım...ilk defa bir yolculukta hiç sağlıksız beslenmedim..daha çok okumak daha çok yazmak istiyorum sizlere... herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu günler...
ben 3.5 ay yaptım inanılmaz terleten bir spor dışarda kar yağarken ben iç çamaşırıma kadar ıslanırdım...tavsiye ederim...bende koctasdan askı alıp duvara monte ettırdım ama hepsı beyaz :))
step yapmak nasıl kızlar yapan varmı deneyen tavsıye eden ben spor salonuna gıderken 20 dk yapıyorduk dun basladım bende ..
al bacım al biz bakıp bakıp iç geçirelim....barı yılbasına 5-6 kg verelımde bol su ve sporla biraz sıkılaşıp güzelleşelim...
canımminanki hepimiz sadece bu yaşadıklarının aynılarını bizlerde yaşadığımız için burdayız yoksa diyetisyene git kilo ver ama o motivasyonu kimse veremiyor yıldığımız isyan ettiğimiz zamanlar mutlaka oluyor ama beyinde bittimi bitiyor bu iş sen işte bu noktadasın ki bizi bulmuşsun...merhaba kızlar..
aslında biraz moralim bozuk yazıyorum buraya ama hevesinize, iradenize hayran kaldım umutlandırdınız beni.
önce kilomu söyleyeyim bu aralar 88-90 arası gidip geliyorum. boyum 1.68.
senelerdir zaten kilolu biriyim ama hiç 80lerin üzerine çıkmamıştım. bu sene 10-12 kilo birden aldım. Ve kilo alışımı da durduramaz hale gelmiştim. Bİr endokrin uzmanı doktora gittim. Bazı tahliller yaptırdı şeker ölçümü filan.. Şeker hastası olmanın sınırdaymışım. İnsülin direncin çok yüksek dedi, kilo vermezsen 1-2 sene içinde ciddi derecede şeker hastası olursun dedi. Ne yaparsan yap bi gün şeker hastası olacaksın ama bunu ertelemek senin elinde dedi. Eğer kilo verirsem sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsam 40lı hatta50li yaşlarıma kadar erteleyebilirmişim şeker hastalığını.
Bu arada adet düzensizliği yaşamaya başladım bu sene. Her zaman saat gibi işleyen adet düzenim de bozuldu. Artık 2 ayda bir oluyorum ancak. Bunun için de doktora gittim, pko başlangıcı var dedi. Bu sene birden kilo aldığımı söyleyince kilo yüzünden olmuştur dedi. Bu kiloları verirsen bu kistler kendi kendine temizlenir dedi..
Yani senelerdir zaten kilolu olduğum için yaşadığım üzüntüye bi de sağlık sorunları eklenmiş oldu.. Cumartesi günü alışveriş merkezine gittik annemle, çok güzel bi kırmızı deri ceket beğendim. Annem alıp bana hediye etmek istedi, en büyük XXL bedeni vardı, küçük geldi.. Artık alıştım istediğim kıyafetlerin bedenini bulamamaya ama doktorların söylediklerinin üstüne bi de XXL ın bile bana küçük gelmesi çok moralimi bozdu. Dışardan çok kendiyle barışık, kilolarını dert etmeyen biri gibi görünüyorum aslında ama içimi bi siz anlarsınız. Kilolarım yüzünden özgüvenim çok azaldı, kendimi dünyalar çirkini biri gibi hisseder oldum.. Bi de en önemlisi sağlık sorunlarımın başlamış olması.. Artık kesin kararlıyım, sizin de desteğinizle yaza kadar sağlıklı kiloma kavuşmayı hayal ediyorum.
Gerçekten burda yazdıklarınız beni çok umutlandırdı:) Şimdi hemen kendime bir kilo çizelgesi yapıcam:) umarım hep birlikte bu süreci atlatırız..
tekrardan hoşgeldinnnnnkızlar aranıza geri döndüm sizsiz ve diyetsiz kötü günler geçirdi buçuk kilo geri aldım acayip iştahım açıldı burayı bırakınca insan rotayı şaşırıyor abuk subuk yedim spor dan uzakklaştım artık tekrar dan başlamak istiyorum iyice soğudum diyet ve spordan ama başlamam lazım çüünkü bırakınca hemen* almaya başlıyorum kayınvalidemde gelicek memkleketten oda diyete başlamak için bir gaz bana nese spor ve diyet yapmak için çok sebebim var motive gaz ne varsa elinizden atın bana çok ihtiyacım var...--
deryam ellerine sağlıkkkk .....Gelin hatunlar gelin, şu listenin güzelliğine bakın, morlar bir yanda, kırmızılar diğer yanda.. Bu bizim 2 özelliğimizi gösterir, bazen dibe vurabiliriz ama yine de kalkıp şampiyon olmayı biliriz
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle ablasının bal böcüğü tebrikler
enerjiye bak benim ortimdeki işte sırf bu yüzden tanımak istiom seni ya....I love you DERYA,, I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,:119::119::119:
Laaaaa laaaaaa laaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaa yaşa DERYAAAA
Laaaa laaa laaaaa laaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşaaaa DERYAAAAA:118::118::118:
DERYA sen bizimmmmm herşeyimizsinnnnn
DERYA sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnnn :123::123::123:
Deryammm ellerineee saglık çiçeemmmm
eksik olma inşşşşşşşşşş.
filizcim iyiyim canım şükür spora dewam hatta şimdi gidicem kk yapayım çıkayım dedim geceden bu yana bayaa bi sayfa oluş kuzum da ii maşallahhh gerçi çocuklar ii demeye gelmiyor bilion bu aralar huy değiştirdi gerçi ben sebebini biliom ama inşallah atlatacağız...deryacım son 5 gün son 4 gün heyecan bastı wallahi kendimi yarışta hissettim:)çigelgen çok güzel hediye paketi ve kar....ben kışın sessizce kar yağışını izlemeyi kahve eşliğinde severim, heryer bembeyaz ilk basan ilk karı bozan olmayı yuvarlanmayı,kar yemeği çok severim.çocukken dua ederdim yılbaşında kar yağsın diye yağmazsa çok mutsuz olurdum.yılbaşının anlamı kalmazdı benim için:)
Deryacım Ankara'ya gelme olasılığınız vardı, netlik kazandı mı?
öncelikle kayra paşam sağlığına kavuştu çok şükür...Banucum diyete hız verdi...monti diyeti mi yapıyorsun?
nilgün canım sen nasılsın tamamen atlatabildin mi,hastalığı?spor ve diyet nasıl gidiyor?halleyli pastayı denedim biyerde hata yaptım galiba olmadı?
ayşe'cim sen nasılsın spora devam mı?kuzun nasıl?
Filiz nasıl uğruyor mu?sağlık durumu nasıl?kilo vermeye devam ediyor mu?
tülincim nick değişmiş sanırım...çantacılığa devam mı?
sevdam nasıl oldun,iyileştin mi?ayağındaki şişlik ne durumda, çocukların nasıl?
izlem facebook'tan takip ediyorum her zaman ki gibi çok şıksın,çok yakıştırıyorsun ve kv le annen gibi ilişkinizin olmasını süper allah bozmasın ağız tadı versin...kardeşine siyah saç çok yakışmış...bordo etekli remine bayıldım...üstünde ipek siyah gömlek ve deri ceket olana...
fatma hoca vardı devam ediyor mu?
irongirl nasılsın geçmiş olsun gözlerinden dolayı?tempolu çalışma hayatına artık diyeti tam olarak otutturdun tebrikler...
gülaycım diyette bu hafta iddalısın galiba inş.hedeflediğine ulaşırsın...kaçamaksız bir hafta olması dileğiyle....
burcu canım bir diyete başlamıştın eğer işe yararsa sizlerle paylaşacağım demiştin...Sonuçlandı mı?
füsuncum nasıl gidiyor hedefe ne kada kaldı?
sehercim sen nasılsın rastlamadım yazılarına ya giremiyorsun yada benim gözümden kaçıyor...
gülçincim sende uğramıyorsun galiba,tülay da uğramıyor sanırım...
yeni gelenler hoşgeldiniz şimdilik hoşcakalın....
aklımda birsürü arkadaş var fakar nickleri hatırlamıyorum isimleri öğrenmek daha kolay...
burcummm tebrikler.....
Abooo Ben Listede Birinciyimmmm
8.Aydir Listedeyim Ve Ilk Defa Birincii Oldummmm
Deyaaam Lolitaa $ekerimmm Ellerine Saglikkk Yirimmm Seniiii Yirr Yirrrrr
Ayy Cok Mutluuu Oldummm , Sevindirikk Oldummmmm Yaaaa
****************************************************************************************************
Filiz Ablacim 13.Günlük Diyette 2.Kgcuk Verdim Sadece Ablacim ..
Aslinda Daha Fazla Veriliyormus Amaa Bende Pek Ise Yaramadi
O Yüzden Paylasmadim Listeyi Sizlerle ..
çok güzel anlatmışsın canım desteğin için herkes adına teşekkürler....Canım seni çok iyi anlıyorum. üzme canını böyle olursa kilo vermen daha güç olur. bende 87 kiloyum ve şuan listeye baktığımda en şişman benim(
Sana ufak bir arkadaş tavsiyesi nazicane olarak; her an her saniye gr gr eridiğini ve yediklerinin sana kilo yapmayacağını bilakis yediğin halde kilo vermeye devam edeceğini düşün.Yalnız şöyle bişey de var böyle düşünüpte yine bilinç altında da kilo veremiyorum deme sakın. Yoksa bir işe yaramaz bu telkin. Nasıl ki zayıf insanlar diyor ya yediğim halde kilo alamıyorum bunu sebebi bilinç altında yatıyor işte kişi farkında olmadan bilinç altını etkiliyormuş. yani ne yerse yesinler kilo almıyorlarmış. Kilo alanlar içinde durum aynı yani. bu durum karşısında bende bu yöntemi uyguluyorum kısacası ve işe de yarıyor galiba. en azından çok kilo almadım veremesemde istediğim gibi. hoş ben çok sağlam bir yiyiciyim. tatlı ve dondurma canavarıyım yaz kış demem dondurmaların canına okurum valla. neyse çok uzattım arkadaşım kusura bakma. bana göre herşey beyinde bitiyor. kendine çok iyi bak sıkma canını herşey bizler için... tüm güzellikler ve tüm mutluluklar senin olsun...
canım tülin de yazmış netten bi araştır ....arkadaşlar ben çok sık acıkıyorum ya...bebeğimi emzirdiğim için mi acaba?
2 saatte bir yiyorum...
şuan spor yok..acil koşu bandı alacam..bebeğimden dolayı dışarıda yüyüyemiyorum malum havalarda soğudu.
ara öğün alternatifleri bekliyorum sizden
bak erenisa canım işte bu yüzden burdayız herkes birbirine mutlaka destek oluyor... yoksa tek başına bir süre sonra tıkanıyor..canım allah analı babalı büyütsün öncelikle:)
az önce başlıkta gezinirken tülinin yazdığı bişeyi görmüştüm faydası olur diye sana yaziyim istedim
Ara Öğün Alternatifleri(yeni abur cuburlarrrrr)
1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm
yazmış tülin. bunlardan birini tercih edebilirsin sanırım ama emziriyormuşsun o yüzden dikkat etmen gereken başka şeyler var mıdır bilemiyorum. umarım faydam olmuştur:)
bu iş olmaya başlamış bile canım aman ha burdan kopma bak 1 ay sonra 5 kilo gitmiş olcak buna emin ol...Merhaba Gülay ben de Neslihan,güzel dilekelrine amiiiinnnn diyorum hepimiz için.Ben de Tokattayım, öğretmenim ama malum sebepten şu sıralar evdeyim ve burayı takip ediyorum.
Arkadaşlar şimdi gelelim bana,ben henüz çok düzenli bir beslenme programı izlemesemde az yemeye çalışıyorum zaten yattığım için de fazla acıkmıyorum,geceleri karnım guuuurrrrlasa da hiçbişey yemiyorum ve bugün tartıldım sabah aç karnıma 85.3 geldim yani 700 gr gitti.Aslında bayram öncesi 87yi görmüştüm ama o fazla kalmadan gittiği için onu kilo kaybı saymadım,onu da sayarsak 1700 gitmiş 2 haftada...
füsuncum bende hedefimi 58 olarak belirledim ama bazen korkuyorum 62-63 lerde artık yeter dermiyim diye ..aslında 55 olsak ne hoş olur ya....Derya'cım ellerine sağlık,diğer hafta morların hiç olmaması dileğimle...
Burcu,bravo ,sizi çok çok kutluyorum.
Filiz'cim senin hafızana hayranım,atlamadan,isimlerle yazıyorsun.Hedefim 57, 4 kilo kadar kaldı bakalım,belki(duruma göre) hedefi 55 e de alabilirim,alma payı diye55 de olsa buradan ayrılmayı düşünmüyorum,buradan ayrılınca kesin ben de alırım.
destinam(isminizi hatırlayamadım) teşekkür ediyorum,umarım siz ve herkes istediği kiloyu sağlıkla verir.
Sevda,geçmiş olsun.
İşte bu kadar,aklımda kalanlar,hafıza hiç yok,okuyorum,yazayım diyorum ama aklımda kalmıyor.
canımm 4-5 ay olmasın bırak 1 yıl olsun ama sağlıklısından olsun kısa vedede hedefler insan gerçekleşmeyince pes edebiiyor ama olsun 3 gün salsanda önemli olan tekrar başlayabilmek....Hoşgelgin canım aramıza ben de yeni katıldım buraya ve seni çok iyi anlıyorum.Evet kiloluyuz evlilikti,doğumdu emzirmeydi derken bu hallere geldik ama buna dur diyebilmek elimizde senelerdir bizi gizli gizli üzen hayallerimizi ertelememize sebep olan ve en sonunda sağlığımızı tehdit eden kilolardan biraz sabretsek 4-5 ayda kurtulabiliriz.Bence hepimiz yıldığımız zamanlarda şöyle düşünmeliyiz;yıllardır sıkıntı içindeydik ve nelere katlandık hayallerimiz için 4-5 ay daha sabredebiliriz. Yalnız başına insan herzaman kuvvetli olamıyor ama burada birbirimize güç ve destek vererek İnşaallah bu yükten kurtulacağız.
sağol arkadaşım. biz burada birbirimize destek için varız. birimiz düşer gibi bile olsa hep birlikte koşar elbirliğiyle kaldırır gerekirse desteğin de alasını veririz. aramıza hoşgeldin tekardan. yaza bak gör kendini ne çıtır olucan... Ümidi kesmek yok moral bozmak yok kendini sadece sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var ona göre...
Bu arda kızlar ben listeden 2 tane çıktı aldım. birini iş yerimde masama diğerinide evde dolaba asıcam. baktıkça daha da hırslanayım diye....
inşallah bu hafta ben liste başı olurum :))
bir de benim baskül bozuldu var mı tavsiye edicek olan ??
hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..
Canım merhaba
benim yazdığım dönemlerden acapella , sen ve de misafir 1001'i gördüm
diğer arkadaslar varsa da gecmise donemedim maalesef göremedim
benim ki tefal biraz pahalı belki ama duzgun bir tartı madem bu is hayatımızın merkezinde tartıyıda merkeze alalım dedik
cok güzel yazısmıssınız ne diyim
kalben katılıyorum
ozlemisim bu sohbetleri
is gunlerimde siz de benim bir yoldasımsınız sonucta
çok güzel anlatmışsın canım desteğin için herkes adına teşekkürler..
..
güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
kesinlikle ve kesinlikle arzum sottile ben netten almıştım 30 lira 100 kere tartıl aynı sonuç... hepsi buradadan aldım..
şiddetle tavsiye ederim...
Canım eşinle problemlerinin boyutunu bilmiyorum ama şunu anladımki eşin seni seviyor.Kendi eşimden ve etrafımda gördüğüm ilişkilerden bildiğim kadarıyla erkeklerin çok azı problemler karşısında konuşmayı tercih ediyor aslında bizim problem ettiğimiz şeyleri problem olarak görmüyorlar.Çünkü bi programda seyretmiştim yapılan araştırmalar da kadınların erkeklere göre olayları daha çok yönlü algıladıkları ortaya çıkmış,yani erkekler biraz daha az takılıyolar detaylara.Ben de bazen eşime konuşmadığı için kızarım ama konuştuğumda da aslında onun olayı problem olarak bile algılamadığını farkederim.Evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ilişkiler çok daha fazla önem kazanıyo biliyosunki...Artık eşin her ne yaptıysa bence ona bi şans daha ver,affetmek hem senin ruhunu rahatlatır hem de onu mutlu eder ve her olasılıkta sen mutlu olursun.İnşaallah herşey iyi bişekilde yolunu alır ve mutlu olursun...güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum .yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım
güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
paylaşmak istedim.....
merhaba bu sabah 2 dilim lıght ekmek 2 tane peynırlı küçük pizza ( dayanamayarak) 1 tatlı kaşığı bal beyaz peynır ve zeytın azar azar ögle bolkarışık salata yanında 1 paket etiform bisküvi sonra bır form çayı bakalım aksama allah kerım artık ama hamsi ve salata planım var . valla ılk gun ıyı bıle dayandım tabıı suanda cok acıme okadar homını gırtlak yemeye alışınca tabı bunlar devede kulak kalıyor destelerınızı beklıyorum . bu arada lısteye baktımda hakkaten super işler cıkarmıssınız kılo verenlerın hepsını tebrık ederım
Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)
CANIM eşin güzel bir jest yapmış umarım herşey iyi olur.. erkeklerin konuşma konusuna gelince onlar bizim gibi cümle kurma konuşma sonuçlandırma vb. gibi üstün yeteneklere sahip değiller bence, bunu ciddi söylüyorum sana en basiti yolda kaybolup saatlece gezersin bir insan evladına adres sordurana kadar göbeğim çatlar en son birkaç kadının yanına yanaştırıp bana sordurur tuhaflar iştee.....
öptüm canım
Meraba Kızlarrr
nasılsınız bakimm ben iyiyim çok şükür
Hafta sonu giremedim misafirlerimiz vardı fırsatım olmadı malesef
bu hafta listeyede girmişim çok sevindim eski azimim tavan yapmış durumda
yemek yiyemiyorum resmen sürekli aklımda kilo verme var 69 var
buna seviniyorum artık değiştirdim kendimi zaten saçlardan başladım gittim uzun olan saçlarımı kestirdim bob modeli yaptırdım
bi iltifatlar almışım sormayın morelim düzeldi millette bi ilgi var bana karşı
giyim tarzımıda değiştirdim bol kıyafetlere elveda dedim üstüme tam olanlar ilgimi çekiyo artıkkk
paylaşmak istedim.....
kızlar aranıza geri döndüm sizsiz ve diyetsiz kötü günler geçirdi buçuk kilo geri aldım acayip iştahım açıldı burayı bırakınca insan rotayı şaşırıyor abuk subuk yedim spor dan uzakklaştım artık tekrar dan başlamak istiyorum iyice soğudum diyet ve spordan ama başlamam lazım çüünkü bırakınca hemen* almaya başlıyorum kayınvalidemde gelicek memkleketten oda diyete başlamak için bir gaz bana nese spor ve diyet yapmak için çok sebebim var motive gaz ne varsa elinizden atın bana çok ihtiyacım var...--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?