80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 yıldır tefal kullanıyorum canım 55 tlya almıstım bende digital :)

canım inan hepimiz aynı durumdayız iç çamaşırından ayakkabıya herşey ihtiyaç hedefler koyup kendimize hediyeler alacağız ara ara...
resimler süper yaaa...
sadece düzenli ve sağlıklı besleniyoruz canım bol bol oku zamanla çzeceksin işin sırrını....
ben kayısılıdan çok memnunum ama limonlu da alacağım bak şimdi...
Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm 82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)
hoşgeldin melda katıl aramıza bizden kopma ben ayşe..
sende zayıflayacaksın ....
iremcim hoşgeldin gözün de sıkıntı varmış geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur benim listemi de yazayım ben sana akşam benimde 8 öğün ve 4 dilim ekmek vardı.. 90 ile 80 arasında bu şekilde beslendim 3 ay ama sonra diyetisyeni bıraktım çünkü kk sayesinde bir diyetisyen kadar olmasada buradakilerin tecrübeleri vardı sen listene mutlaka uy bu kadar yiyip kilo verdiğine sen bile şaşıracaksın.... ben 4 dilim fazla 3 e düşürelim dedim ilk gün sen öğretmensin masaya kalemini koyduğunda döndüğünde nereye koydum dersin unutursun derdii.
okulda bi arkadaş her tenefüs bişiler yediğimde sen böyle kilo veremezsin hocam diyordu şimdiiii hayran hayran izliyor..
sen de tıp dünyasının içindesin bu işin ehlisiniz.. diyetisyenin tavsiyeleri bizimkilerden daha önemli bence....bana 8 öğün fazla denmişti ama yaşam tarzına ve kilona göre gerekli oldumu yiyeceksin ben 7 de kalkıp 2 de anca yatabiliyordum ve bool spormm vardı o dönem ki spora gitme derdi sadece hafta 3-4 kere yürü deredi...kas oranım arttıkça kızardı...
sende leslie yapıon şimdilik bence süper eee artık senden de beklio öncesi sonrası fotoğraflarını...
ben 3.5 ay yaptım inanılmaz terleten bir spor dışarda kar yağarken ben iç çamaşırıma kadar ıslanırdım...tavsiye ederim...
canımminanki hepimiz sadece bu yaşadıklarının aynılarını bizlerde yaşadığımız için burdayız yoksa diyetisyene git kilo ver ama o motivasyonu kimse veremiyor yıldığımız isyan ettiğimiz zamanlar mutlaka oluyor ama beyinde bittimi bitiyor bu iş sen işte bu noktadasın ki bizi bulmuşsun...
100 ile doğuma girdim 93 ile çıktım 20 gün sonra erk kardeşime antalyaya kız isyemeye gideceğiz ve benim bana göre birtek kıyafetim yoktu koskoca avm lerde ağlaya ağlaya 3xl lar bile olmamıştı ve ben kot kapri ile kız istemeye gitmiştim ne acıdır anlatamam.. beğenmediğin bir kıyafeti sadece sana oldu diye almak zorunda olmak..
inan daha nicelerii getirdiği özgüven eksikliği de cabası kızım 8 aylık oldu ben yine emziriyorum diye ye ye helvaları oldum yine 100...
ve o gün bugündür uğraşıyorum aslında şimdiye kadar 26 kilo verdim yani bir çeyreğim gitti ama ben son başlangıcımı alıyorum çizelgemde.
bizden kopma bol bol başarı hikayelerini oku ben burayı bulduğumda sedece 1 ay okudum yazmaya bile cesaretim yoktu yani o kadar....
hoşgeldin ben ayşe...
tekrardan hoşgeldinnnnn
deryam ellerine sağlıkkkk .....
enerjiye bak benim ortimdeki işte sırf bu yüzden tanımak istiom seni ya....
filizcim iyiyim canım şükür spora dewam hatta şimdi gidicem kk yapayım çıkayım dedim geceden bu yana bayaa bi sayfa oluş kuzum da ii maşallahhh gerçi çocuklar ii demeye gelmiyor bilion bu aralar huy değiştirdi gerçi ben sebebini biliom ama inşallah atlatacağız...
burcummm tebrikler.....
çok güzel anlatmışsın canım desteğin için herkes adına teşekkürler....
canım tülin de yazmış netten bi araştır ....
bak erenisa canım işte bu yüzden burdayız herkes birbirine mutlaka destek oluyor... yoksa tek başına bir süre sonra tıkanıyor..
yazdığın anda cevap bulan sorular...
düştüğün anda sana uzanan bir el görmesende tanımasanda aynı amaç için bulunan bir sürü dost...
bu iş olmaya başlamış bile canım aman ha burdan kopma bak 1 ay sonra 5 kilo gitmiş olcak buna emin ol...
füsuncum bende hedefimi 58 olarak belirledim ama bazen korkuyorum 62-63 lerde artık yeter dermiyim diye ..aslında 55 olsak ne hoş olur ya....
canımm 4-5 ay olmasın bırak 1 yıl olsun ama sağlıklısından olsun kısa vedede hedefler insan gerçekleşmeyince pes edebiiyor ama olsun 3 gün salsanda önemli olan tekrar başlayabilmek....

Meraba Kızlarrr
nasılsınız bakimm ben iyiyim çok şükür
Hafta sonu giremedim misafirlerimiz vardı fırsatım olmadı malesef
bu hafta listeyede girmişim çok sevindim eski azimim tavan yapmış durumda
yemek yiyemiyorum resmen sürekli aklımda kilo verme var 69 var
buna seviniyorum artık değiştirdim kendimi zaten saçlardan başladım gittim uzun olan saçlarımı kestirdim bob modeli yaptırdım
bi iltifatlar almışım sormayın morelim düzeldi millette bi ilgi var bana karşı
giyim tarzımıda değiştirdim bol kıyafetlere elveda dedim üstüme tam olanlar ilgimi çekiyo artıkkk

güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....

kesinlikle ve kesinlikle arzum sottile ben netten almıştım 30 lira 100 kere tartıl aynı sonuç... hepsi buradadan aldım..
şiddetle tavsiye ederim...

güzeller benim bugün boş günüm ve ii değerlendirmek istiom şimdi hazırlanıp salona gideyim boool bolll spor yapayım geçen hafta yeni başladım diye çok yüklenmedik.. bugün 1 saati geçsin artıkkkk....
akşama kadar fazla kaynatmayın ok?

[SIselam kızlar şöle bir göz gezdirdimm
ayşecimmm bütün eksili rakamları hak ediyorsun tatlımm umarımmm
cumaya çok güsel sonuçlar alırısnn

pko pko pko
sanırım aramıza pkolu bir arkadaş katıldı ismini hatırlayamadım
amaa pko çok fena bir saglık sorunu etkileirni hep yaşıyorsun
herkese göre garip bir bünyen oluyor her zman ödemli olabiliyorsun
adet sorunlarıda cabası ben 90 lı kilolarda zor adet olurken 75 kiloya indigimde çok düzenliadet olmaya başladım
ama hala metabolizmam yavaş çalışıyor vee biraz abartsam bile kilo alıeriyorum hemencik
bol bol tarçın tüketmeni tavsiye ediyorum sana ve bütün pkolularaa

derya,liste için ellerine saglık

burcu,tebrikler birinci olmuşsun
ZE=2][/SIZE]

sağol canım. benimde tefaldi çok güzeldi ama benim salaklığım yüzünden bozuldu. 10 kilo eksik tartıyor :)) gerçi moralim düzeliyor ama yenisini almak şart oldu.

çok güzel anlatmışsın canım desteğin için herkes adına teşekkürler..

..

rica ederim bitanem ben duygularımı samimi olark paylaştım. burası gerçektende böyle bir yer ama.....

Canım bende eşimle sorun yaşıyorum ve inan eşim çok zor biri. seni bu konuda az çok anlıyorum yani. Ben artık herşeyi boşverdim. bence sende öyle yap.

kesinlikle ve kesinlikle arzum sottile ben netten almıştım 30 lira 100 kere tartıl aynı sonuç... hepsi buradadan aldım..
şiddetle tavsiye ederim...

bende araştırırken gözüme çarptı kararsızım bilmiyorum ama biran öncede almak gerek. cumaya kadar gelmesi gerek....

Canım eşinle problemlerinin boyutunu bilmiyorum ama şunu anladımki eşin seni seviyor.Kendi eşimden ve etrafımda gördüğüm ilişkilerden bildiğim kadarıyla erkeklerin çok azı problemler karşısında konuşmayı tercih ediyor aslında bizim problem ettiğimiz şeyleri problem olarak görmüyorlar.Çünkü bi programda seyretmiştim yapılan araştırmalar da kadınların erkeklere göre olayları daha çok yönlü algıladıkları ortaya çıkmış,yani erkekler biraz daha az takılıyolar detaylara.Ben de bazen eşime konuşmadığı için kızarım ama konuştuğumda da aslında onun olayı problem olarak bile algılamadığını farkederim.Evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ilişkiler çok daha fazla önem kazanıyo biliyosunki...Artık eşin her ne yaptıysa bence ona bi şans daha ver,affetmek hem senin ruhunu rahatlatır hem de onu mutlu eder ve her olasılıkta sen mutlu olursun.İnşaallah herşey iyi bişekilde yolunu alır ve mutlu olursun...

arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum . yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım

Hoş geldin canım burda ortam çok iyi İnşaallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz ve mutluluklarımızı da paylaşıcaz.Bu arada ben neslihan 86 kiloydum ama neredeyse 1 kilo verdim bile 1 haftada burdan aldığım gazla...Zaten siteyi takip etmekten yemek aklıma gelmiyo

CANIM eşin güzel bir jest yapmış umarım herşey iyi olur.. erkeklerin konuşma konusuna gelince onlar bizim gibi cümle kurma konuşma sonuçlandırma vb. gibi üstün yeteneklere sahip değiller bence, bunu ciddi söylüyorum sana en basiti yolda kaybolup saatlece gezersin bir insan evladına adres sordurana kadar göbeğim çatlar en son birkaç kadının yanına yanaştırıp bana sordurur tuhaflar iştee.....

öptüm canım

merhaba bu sabah 2 dilim lıght ekmek 2 tane peynırlı küçük pizza ( dayanamayarak) 1 tatlı kaşığı bal beyaz peynır ve zeytın azar azar ögle bolkarışık salata yanında 1 paket etiform bisküvi sonra bır form çayı bakalım aksama allah kerım artık ama hamsi ve salata planım var . valla ılk gun ıyı bıle dayandım tabıı suanda cok acım e okadar homını gırtlak yemeye alışınca tabı bunlar devede kulak kalıyor destelerınızı beklıyorum . bu arada lısteye baktımda hakkaten super işler cıkarmıssınız kılo verenlerın hepsını tebrık ederım

merhaba kendini neden aç bıraktın ki
ara ögün yap meyve ve biraz yogurt ile sütte olabilir tek başına meyvede olur yanında biraz kuruyemiş ye
aç kalma

Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm 82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)

Tatlım biran önce başla bence ben de senin gibi başlayamaya başlayamaya 86 kilo oldum oysa evlendiğimde 61 kiloydum sonra 68-sonra 80 ve en son 86 oldum hep bu ertelemelr yüzünden, güzellikleri ertelemeyelim artık.Gelelim şu a benim eşimde nezaman markete gitse bi çanta aburcubur alırdı kek bisküvi vs...e alınca bizde yiyoduk tabi.Ama artık eve de midmize de girmiyo.Markette o reyondan uzak dur ve almamaya çalış evde aburcubur olmazsa kendini frenlemek zorunda kalmazsın.Geçenlerde bi doktor söyledi yemeklerinizi günlük yapın fazla stok yapmayınki dolabınızda yiyecek fazla bişey bulamayınca otomatik olarak az yemiş olun demişti.Bence doğru şimdi dolapta hazır bekleyen dondurmalar,kısırlar,dolmalar kimin iştahını kabartmazki ama olmazsa sorun da kalmaz...Hepimize kolay gelsin.

Kesinlikle katılıyorum sanki benim eşimi anlatıyorsun,aynı muhtemelen çoğu erkek aynıdır.

ohh darısı basımıza...birde uzun zamandır burda olup kg verenler önceki ve sonrakı halını paylassa bize ıyı gelırdı bende zayıflamadan önce son halimi cekılmek ıstıyorum aslında...

bende 8 yıllık evlıyım , bende cok yasadım o sorunları ama bız hep 3.şahıslar yuzunden tartıstık , evde hıc konusmaz benım eşim , elınde tv kumandası yatıncaya kadar ızler , bılıyorum cok sıkıcı ama malesef degıstıremıyorum onu , bu yuzden kendı halıne bıraktım , senın sorunun da umarım cok derın bır konu degıldır , bırde kızım var dıyorsun , benımde var , ve onların sıcak bır yuvaya ıhtıyacı var , umarım duzelır arkadasım...

Tatlım gördüğüm kadarıyla 5kg vermişsin kolay verilmiyo bu kilolar sakın pes etme...

Sanırım aranıza girebilmek cok zor olucak ben sızın kadar bu detaylardan haberdar degılım maalesf okuyorum ama uygulama konusunda hala uygulayabılmıs degılım Bu arada bende kendımı bıraz anlatıyım zamanında 99 kıloyu gormustum bende sonra 72 kıloya düştüm boyum 1.81 falan belkıde 80 neyse ıste uzunum ama tabı 99 kıloykan uzun ve ırı olmak 72 ıken ıse nolmussun sen falan tarznda seylerle karslısıyodum ama bu yazdan snra ygs stresylede yemeye basladım baya yıyıyorum yanı 82 olmusum bı kaç gundur taktım kafaya ama yemekten vazgecemedm zamanında dıyetısyenede gıtmıstım ama bana o kılo verdırmedı kendı ıradem verdırdı smdı nasıl olacak bılmıyorum 18 yasındayım bu arada tecrube olarak sızın yanınzda lafım olmaz ama ıste bı kılo vermıslıgım var sayılır yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…