Tatlım o siteye tekrar gir yeni bitane yaz sanırım boy ve kilo yerlerini karıştırdın veya ağırlık birimini pound olarak girmiş olabilirsin.kızlar kilo çizelgesi yaptım ama bkı yanlış oldu düzeltemiyorum yardım edin bana lütfen....
inş ben de kilo verince kurtulcam bu pko dan. daha başlangıç dediler o yüzden umutluyum. bakalım hep birlikte yaza fıstık gibi oluruz umuyorum:)selam canım..bende sana msj atacaktım sanırım aynı durumları yaşıyoruz..pko var demiştin değil mi?
daha önce yazmıştım..kilo verinve gidiyor kistler..1 sene hamile kalamamıştım..özellikle SOĞAN SUYU demiştim..bir iksir adeta hem pko yu yok etti hemde adetimi düzene soktu..sınır 93 kg ya çıktım..sağlıklı beslenmeye 11 kasım başladım 88.2 kg ile..aslında 89 kg idim geciken regl gelince verdim..bakalım yeni başladık..bende şeker yoktu..ama sık acıkma ve acıkınca baş dönmesi şüphelendiriyor...bu arada bende hipotroid de var..iyot alıyorum..
inşallah hayırlı spnuçlar alacağız..HEP BİRLİKTE
çok haklısın canım. insanın içten içe kendini sürekli beğenmemesi çok ciddi sıkıntı, diyet bunun yanında nedir ki sıkıntı bile sayılmaz. hem insan kendisi için güzel bişeyler yaptığını hissedince daha çok mutlu oluyor bence:) burdaki ortama hayran kaldım inşallah hep beraber atlatıcaz bunları:)Hoşgelgin canım aramıza ben de yeni katıldım buraya ve seni çok iyi anlıyorum.Evet kiloluyuz evlilikti,doğumdu emzirmeydi derken bu hallere geldik ama buna dur diyebilmek elimizde senelerdir bizi gizli gizli üzen hayallerimizi ertelememize sebep olan ve en sonunda sağlığımızı tehdit eden kilolardan biraz sabretsek 4-5 ayda kurtulabiliriz.Bence hepimiz yıldığımız zamanlarda şöyle düşünmeliyiz;yıllardır sıkıntı içindeydik ve nelere katlandık hayallerimiz için 4-5 ay daha sabredebiliriz. Yalnız başına insan herzaman kuvvetli olamıyor ama burada birbirimize güç ve destek vererek İnşaallah bu yükten kurtulacağız.
Bu lafını yazdım beynimin bi köşesine, "moral bozmak yok kendini sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var bundan sonra!" :)))sağol arkadaşım. biz burada birbirimize destek için varız. birimiz düşer gibi bile olsa hep birlikte koşar elbirliğiyle kaldırır gerekirse desteğin de alasını veririz. aramıza hoşgeldin tekardan. yaza bak gör kendini ne çıtır olucan... Ümidi kesmek yok moral bozmak yok kendini sadece sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var ona göre...
canımminanki hepimiz sadece bu yaşadıklarının aynılarını bizlerde yaşadığımız için burdayız yoksa diyetisyene git kilo ver ama o motivasyonu kimse veremiyor yıldığımız isyan ettiğimiz zamanlar mutlaka oluyor ama beyinde bittimi bitiyor bu iş sen işte bu noktadasın ki bizi bulmuşsun...
100 ile doğuma girdim 93 ile çıktım 20 gün sonra erk kardeşime antalyaya kız isyemeye gideceğiz ve benim bana göre birtek kıyafetim yoktu koskoca avm lerde ağlaya ağlaya 3xl lar bile olmamıştı ve ben kot kapri ile kız istemeye gitmiştim ne acıdır anlatamam.. beğenmediğin bir kıyafeti sadece sana oldu diye almak zorunda olmak..
inan daha nicelerii getirdiği özgüven eksikliği de cabası kızım 8 aylık oldu ben yine emziriyorum diye ye ye helvaları oldum yine 100...
ve o gün bugündür uğraşıyorum aslında şimdiye kadar 26 kilo verdim yani bir çeyreğim gitti ama ben son başlangıcımı alıyorum çizelgemde.
bizden kopma bol bol başarı hikayelerini oku ben burayı bulduğumda sedece 1 ay okudum yazmaya bile cesaretim yoktu yani o kadar....
hoşgeldin ben ayşe...
hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..
merhaba kendini neden aç bıraktın ki
ara ögün yap meyve ve biraz yogurt ile sütte olabilir tek başına meyvede olur yanında biraz kuruyemiş ye
aç kalma
canım çok geçmiş olsun.kısa zamanda iyileşirssin inşallah.son bir kaç sayfa kldı okuyamadığım hemen yazmank istedim...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim yazın adenoviral keratit denilen bir hastalık geçirdim onun devam süreci ile ugrasıyorum sol gözümdeki görme yüzde on beşe kadar geriledi. ve daha önceden olmayan göz sinirinde ödem problemi başladı. bazen yanımdan geçeni tanımıyorum merdiven inemiyorum. allah çözümsüz dert vermesin ne diyeceğimi bilmiyorum altı yaşından beri gözlük takıyorum zaten tembellik de geliştiği için ameliyat sansım da yok.
derya eline sağlık güzelim gene emek gene mükemmel.başta burcuyu sonra herkesi tebrik ederim. kilo vermeyenleri de. azimle kopmayacaklarını bildişğim için.
fusun ayşe banu cevaplarınıza teşekkürler...
bu ara uyku sersemi eksik saymışım ekmek 6 dilim detaylı yazacam size listeyi de zaten daha kısa ve daha şişman çıktım. ben de uymak istiyorum ama koşulları biliyorsunuz ben daha ancak ikindi yemeğini yedim. akşam en erken sekizde yiyebileceğim.
dün kardeşimle yagmur çizmeleri var ya düz plastik onlardan denedik markasını unuttum şimdi o kendine almış. kaba ya onlar hani onun ki çok zarif klasik bile giyinileblir. ben de istedim baktık 41 numarası bile-normalde 40 giyiyorum- olmadı çünkü bacağımdan geçmedi. öyle üzüldüm ki....
ama aynı zamanda hummer marka bi eşofmanı mor rengini çok beğenmiştim ama olmadığı için alamamıştım istediğim rengi. sonra çok istediğim için erkek modelinin istemediğim rengini aldım.da da 2 ay bile olmadı ama bol geliyor artık o kadar ki geçen bir arkadaşıma verdim eve gelince bu kadar kocaman şeyi kim giyiyor dedi...
pekii ne ders çıkaracğız bundan yaptıklarım taktir edilecek kadar güzel ama asla vaz geçmeden daha da uzun yolum var...
bu da günün kıssadan hissesi olsun...
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları bende yaşadım yaşıyorumda
mesela ben hayatımda uzun çizme giymedim bacaklarım yüzünden
o kadar hevesliyimdirki uzun çizmeye içimde kalmıştır hep benim
ablamın bi çizmesi var aldı giymedi hiç 38 numaraydı asla ayağma olmazdı
ayağım girmezdi içine o derece yazını okyunca denedim ayağıma tam oldu
dizlere kadar ama fermuarı 3 4 parmak kala kapanmadı bu bana azim verdi
dahada dikkat etmeliyim
sonra o büyük gelen kıyafetlerimi gördükçe ben neymişim diyorum artık
100 kilolarımı hatırlıyorum çok yazık etmişim bedenime
demem o şuki hiç birşey için geç değil sen erkenden önlemini almaya başladın
bile kilo vererek
Merhaba metu,menünü okudum ve bana baya az geldi yediklerin akşama kadar hiçbişey yememen doğru değil,bu metobalizmanı yavaşlatır ayrıca sanırım sınavlara hazırlanıyosun,beyin en fazla kaloriye ihtiyaç duyan organımız yani bu enerji düzeyi senin başarını da etkileyebilir bence 3 ana öğünü atlama canım.merhabaaaaaaa :)) nasılsınız kızlar?
ben yine kurstaydım bugün ayrıca erzurum buz kesiyo acayip üşüdüm bugün muhtemelen grip olcam başım ağrımaya başladı bilesizler iyisinizdir umarımmm
hemen menümü yazayım:
sabah erken kahvaltı yapamıyorum hiç canım istemiyo o yüzden kahvaltı yok
saat 12 gibi arkadaşım bi çikolata verdi yemesem ayıp olurdu) mecbur kaldım diyelim :)))
akşam 3 kase yoğurt çorbası, acı biber, minicik ekmek
2.5 litre su
bu kadarcık bide malesef 14 gün geciken regl im büyük stres ve şişkinlik kaynağım ne yapsam bilemedim arkadaşlar
tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen
çok çok teşekkürler bu arada listeye baktım harika kilolar vermişsiniz herkesi tebrik ederim herkesi bende istiyom yaaaaaaaaa
İyi akşamlar kızlarrr
dün giremedim çünkü akşama kadar kurstaydım
artık haftasonları da kursa gidiyorum
korksun benden KPSS
nilgün,burcu ve irem çok geçmiş olsun
banu kupana bayıldım,çaylarında çok cezbedici ama bergamuylu yeşil çay içemiyorum ben midemi bulandırıyor,sizde bir sorun oluyor mu:26:
deryacım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş,tam bu mevsime uygun
burcu tebrik ederim tatlım :119::119::119::119::119::119:
yeni gelenler hoşgeldiniz ben ilknur
menülerimi yazıp çıkacağım kızlar
çözmem gereken bir sürü testim var
alıntı yapamıyorum kusura bakmayın umarım herkes iyidirr,herşey yolundadır
dünkü menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 haş.yumurta,1 dl denge light,1 kklight peynir,2 dl domates,2 dl salatalık,3 zeytin,2 ceviz,1çay k.reçel
ara:5-6 tane fındık
ara:1 küçük kase supangle
akşam:4 yk etli nohut,4 yk pirinç pilavı,2 yk yoğurt
3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
burn it up,5 mil leslie
bugün:
ballı ,limonlu ılık su
sabah:1 dl denge light,1 kk light peynir,5 dl sucuk,1 çay k. reçel
ara:1 elma
öğle:4 yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt
ara:1 mandalina
akşam:yarım porsiyon patatesli yumurta,2 yk yoğurt,yarım tabak salata
ara:1 bardak süt (içeceğim)
3 lt su
3 kupa tarçınlı yeşil çay
burn it up,3 mil leslie
Herkese hayırlı akşamlar kızlarrrr
Merhaba metu,menünü okudum ve bana baya az geldi yediklerin akşama kadar hiçbişey yememen doğru değil,bu metobalizmanı yavaşlatır ayrıca sanırım sınavlara hazırlanıyosun,beyin en fazla kaloriye ihtiyaç duyan organımız yani bu enerji düzeyi senin başarını da etkileyebilir bence 3 ana öğünü atlama canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?