merhabaa yoldaşım :)) kpss belası senin başında da var sanırım ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum atanmaya çalışıyorum malesef :S bende kursa gidiyorum ve ciddi stres altındayım ama inş 2012 bizim yılımız olsun hem incecik olalım hemde cici öğretmenler :))) Allah yar ve yardımcımız olsun, kolay gelsin arkadaşım..
Metu hem meslektaş hem de branşdaşmışız :)İnşaallah umduğuna kavuşursun hayırlısı ile...
thanks....nazar deymesin ablacım nazar boncugumuzu takalım
tebrik ederim hepiniz azimli hatunlarsınız
canımsın inşallah güzel gidioo banuş....[SIselam kızlar şöle bir göz gezdirdimm
ayşecimmm bütün eksili rakamları hak ediyorsun tatlımm umarımmm
cumaya çok güsel sonuçlar alırısnn
ZE=2][/SIZE]
canım bunların hepsi aynı üretim gaiba....sağol canım. benimde tefaldi çok güzeldi ama benim salaklığım yüzünden bozuldu. 10 kilo eksik tartıyor :)) gerçi moralim düzeliyor ama yenisini almak şart oldu.
rica ederim bitanem ben duygularımı samimi olark paylaştım. burası gerçektende böyle bir yer ama.....
Canım bende eşimle sorun yaşıyorum ve inan eşim çok zor biri. seni bu konuda az çok anlıyorum yani. Ben artık herşeyi boşverdim. bence sende öyle yap.
bende araştırırken gözüme çarptı kararsızım bilmiyorum ama biran öncede almak gerek. cumaya kadar gelmesi gerek....
inşallah....Canım eşinle problemlerinin boyutunu bilmiyorum ama şunu anladımki eşin seni seviyor.Kendi eşimden ve etrafımda gördüğüm ilişkilerden bildiğim kadarıyla erkeklerin çok azı problemler karşısında konuşmayı tercih ediyor aslında bizim problem ettiğimiz şeyleri problem olarak görmüyorlar.Çünkü bi programda seyretmiştim yapılan araştırmalar da kadınların erkeklere göre olayları daha çok yönlü algıladıkları ortaya çıkmış,yani erkekler biraz daha az takılıyolar detaylara.Ben de bazen eşime konuşmadığı için kızarım ama konuştuğumda da aslında onun olayı problem olarak bile algılamadığını farkederim.Evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ilişkiler çok daha fazla önem kazanıyo biliyosunki...Artık eşin her ne yaptıysa bence ona bi şans daha ver,affetmek hem senin ruhunu rahatlatır hem de onu mutlu eder ve her olasılıkta sen mutlu olursun.İnşaallah herşey iyi bişekilde yolunu alır ve mutlu olursun...
CANIM eşin güzel bir jest yapmış umarım herşey iyi olur.. erkeklerin konuşma konusuna gelince onlar bizim gibi cümle kurma konuşma sonuçlandırma vb. gibi üstün yeteneklere sahip değiller bence, bunu ciddi söylüyorum sana en basiti yolda kaybolup saatlece gezersin bir insan evladına adres sordurana kadar göbeğim çatlar en son birkaç kadının yanına yanaştırıp bana sordurur tuhaflar iştee.....
sağolun canım destekleriniz için..
anladığım beklentini yüksek tutmayacaksın ama bizde olay artık beni çileden çıkarmaya başlamıştı...
öptüm canım
:)Kesinlikle katılıyorum sanki benim eşimi anlatıyorsun,aynı muhtemelen çoğu erkek aynıdır.
bizim 3 şahıs olayı hiç olmadı allaha şükür ama bizimki odan kaynaklanan şeyler hep ve bunun farkında olmasına rağmen geri adım atmıyor yani ben taviz vermem sen kabullen havasında....ohh darısı basımıza...birde uzun zamandır burda olup kg verenler önceki ve sonrakı halını paylassa bize ıyı gelırdı bende zayıflamadan önce son halimi cekılmek ıstıyorum aslında...
bende 8 yıllık evlıyım , bende cok yasadım o sorunları ama bız hep 3.şahıslar yuzunden tartıstık , evde hıc konusmaz benım eşim , elınde tv kumandası yatıncaya kadar ızler , bılıyorum cok sıkıcı ama malesef degıstıremıyorum onu , bu yuzden kendı halıne bıraktım , senın sorunun da umarım cok derın bır konu degıldır , bırde kızım var dıyorsun , benımde var , ve onların sıcak bır yuvaya ıhtıyacı var , umarım duzelır arkadasım...
canım bu işin hiç bir zoru yok...Sanırım aranıza girebilmek cok zor olucak ben sızın kadar bu detaylardan haberdar degılım maalesf okuyorum ama uygulama konusunda hala uygulayabılmıs degılımBu arada bende kendımı bıraz anlatıyım zamanında 99 kıloyu gormustum bende sonra 72 kıloya düştüm boyum 1.81 falan belkıde 80 neyse ıste uzunum ama tabı 99 kıloykan uzun ve ırı olmak 72 ıken ıse nolmussun sen falan tarznda seylerle karslısıyodum ama bu yazdan snra ygs stresylede yemeye basladım baya yıyıyorum yanı 82 olmusum bı kaç gundur taktım kafaya ama yemekten vazgecemedm zamanında dıyetısyenede gıtmıstım ama bana o kılo verdırmedı kendı ıradem verdırdı smdı nasıl olacak bılmıyorum 18 yasındayım bu arada tecrube olarak sızın yanınzda lafım olmaz ama ıste bı kılo vermıslıgım var sayılır yanı
hepimiz bu yüzden burdayız nolur hayalleriniz için burdan ayrılmayın...inş ben de kilo verince kurtulcam bu pko dan. daha başlangıç dediler o yüzden umutluyum. bakalım hep birlikte yaza fıstık gibi oluruz umuyorum:)
çok haklısın canım. insanın içten içe kendini sürekli beğenmemesi çok ciddi sıkıntı, diyet bunun yanında nedir ki sıkıntı bile sayılmaz. hem insan kendisi için güzel bişeyler yaptığını hissedince daha çok mutlu oluyor bence:) burdaki ortama hayran kaldım inşallah hep beraber atlatıcaz bunları:)
Bu lafını yazdım beynimin bi köşesine, "moral bozmak yok kendini sağlıklı ve incecik çıtır hissetmek var bundan sonra!" :)))
hoşbulduk canım bizi zaten ancak birbirimiz anlayabiliriz galiba. artık hiç alışverişe çıkasım gelmiyodu bi aralar nereye gitsem eşofmanlarla gidiyodum bazen bi mağazada ayakkabı beğeniyodum ama onu bile alamıyodum beraber giyicek kıyafetim yok diye hevesim kursağımda kalıyodu. kiloluyum diye kendi kendime hayatı cehennem ettim galiba biraz. ama yok gittim kendime güzel güzel şeyler aldım pantolon bedenim olmuş 50 beden.. Ama moral bozmadım kesin kararlıyım bu kez vericem bu kiloları. Verene kadar da artık eşofmanlarla yaşamak yok kendimle barışık olucam. Yaza kadar sabret diyorum kendime:) İnşallah hep birlikte zayıflıcaz canım, hep birlikte istediğimiz şeyleri giyebilmenin mutluluğunu yaşicaz:)) 26 kilo vermişsin bu arada tebrik ederim eminim incecik olucaksın sen de:)
süper bir menü.....menüm
sabah
1 armur 1 elma(minik)
kahvaltı
2 dlm kızarmış ekmek
4 zeytin
3 tk lor
1domates
3dlm biber turşusu
öglen
1haşlanmış yumurta
2 yk kavurma
biraz lahana salatası
yogurt
10 badem
akşam
1tabak semiz otu
yogurt
ara
meyve(yiycem)
3lt su
1papatya çayı
3yeşil çay
1elma çayı
bencede herşey hazır şu andan itibaren başlayabilirsin..Burda sizlerle tanışınca öğleden sonra dolapta duran pilates malzemelerimi çıkardım. Topumu şişirdim, bandımı, lastiğimi çıkardım dolaptan. Bundan sonra haftada 4-5 kez 1er saat pilates yapıcam vücudumu şekillendirsin biraz diye. Aslında daha önce de yapmıştım pilates pek kilo verdirmiyor ama gerçekten şeklini düzeltiyor insanın. Ben hiç kilo vermemiştim ama arkadaşlarım 3-4 kilo vermişsin diyorlardı inanmıyorlardı:) Şimdi pilatesle desteklemeye karar verdim diyetimi:)
Bu arada markete gittim diyet yapıcam diye bişeyler aldım:)
Arada çok canım isterse diye eti'nin sticks çikolatalarından aldım. Çikolata krizim tutarsa ara öğün yerine 1 tane onlardan yerim diyorum:)
Doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım. Aslında pek sevmiyorum böyle çayları filan ama sıvı tüketimini arttırmak için bundan sonra içicem.
yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı bişeymiş bikaç doktor önermişti. Lif oranı yüksek metabolizmanı hızlandırır demişlerdi. yalnız ben yarım yağlı sütlerin tadını filan sevemedim bi türlü. o yüzden normal süt aldım:/
Form bisküvi, kepekli galeta filan aldım yine ara öğünler için.
Uno'nun denge light yazan ekmeklerinden aldım 1 tanesi 39 kaloriymiş:) kepek ekmeği severim de bunu denememiştim umarım lezzetlidir:)
ve son olarak bi de instyle aldım içindeki elbiselere bakıp motivasyonumu arttırıcam:))
Eskiden diyetisyene gidiyordum onun yazdığı listeyi buldum, az çok ona göre ayarlicam yemek düzenimi.
her şey hazır yani, operasyon başlasın!
aman fatma öğretmenim kopma burdan...süper süper süper tebrik ederim...
ben uzun süredir giremiyorum ama buralardayım merak etmeyin benidiyete devam kaçamak yok sizi de hevesle takip ediyorum..ama dün 78 ken bugün 80 im ya su fazla içmedim ama diyetime devam ettim off pufff ne oldu ki bu vücuduma
geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız...merhabalar canlarım.
yeni gelen arkadalar,hoşgeldiniz aramıza.
bayramdan itibaren spor yapamadım.tam spora devam ve menülerimi yazıyım diye niyetlendimki,evvelki gece saat 1,de ablam aradı.
taş kesildim bir anda.çünkü önemli bişey olmazsa o saatte armaz ablam,korkcağımı bilir.
neyse,annemin kalp hastası olduğunu söylemiştim.fenalaşmış.ne yapıcağımı şaşırdım.dondum kaldım.
buraya kadarmış dedim,artık annemlede mi vedalaşıcam.sonra ablam aradı iyi haberler verdi çok şükür.
ciğerleri su toplamış ve tansiyonu yüksekmiş.şimdi iyi ama anjiyo olacak sanırım.
bende ablamdan haber bekliyorum,gidicem 1-2 güne kadar.
hepinizi çoook öpüyorum canlarım.
iremcim geçmiş olsun sen elinden geleni yap tedavin adına gerisini allahıma bırak ..son bir kaç sayfa kldı okuyamadığım hemen yazmank istedim...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim yazın adenoviral keratit denilen bir hastalık geçirdim onun devam süreci ile ugrasıyorum sol gözümdeki görme yüzde on beşe kadar geriledi. ve daha önceden olmayan göz sinirinde ödem problemi başladı. bazen yanımdan geçeni tanımıyorum merdiven inemiyorum. allah çözümsüz dert vermesin ne diyeceğimi bilmiyorum altı yaşından beri gözlük takıyorum zaten tembellik de geliştiği için ameliyat sansım da yok.
derya eline sağlık güzelim gene emek gene mükemmel.başta burcuyu sonra herkesi tebrik ederim. kilo vermeyenleri de. azimle kopmayacaklarını bildişğim için.
fusun ayşe banu cevaplarınıza teşekkürler...
bu ara uyku sersemi eksik saymışım ekmek 6 dilim detaylı yazacam size listeyi de zaten daha kısa ve daha şişman çıktım. ben de uymak istiyorum ama koşulları biliyorsunuz ben daha ancak ikindi yemeğini yedim. akşam en erken sekizde yiyebileceğim.
ahhh ahhh irem neredeyse 30 olacağım ömrümce yaşadım o sıkıntıları artık istediğim gibi giyinebileceğim günleri iple çekiyorum....elalem alır 5 liraya sütyen ben yıllardır 1 sütyene 50-60 liralar verdim niyemi olsun diye..dün kardeşimle yagmur çizmeleri var ya düz plastik onlardan denedik markasını unuttum şimdi o kendine almış. kaba ya onlar hani onun ki çok zarif klasik bile giyinileblir. ben de istedim baktık 41 numarası bile-normalde 40 giyiyorum- olmadı çünkü bacağımdan geçmedi. öyle üzüldüm ki....
ama aynı zamanda hummer marka bi eşofmanı mor rengini çok beğenmiştim ama olmadığı için alamamıştım istediğim rengi. sonra çok istediğim için erkek modelinin istemediğim rengini aldım.da da 2 ay bile olmadı ama bol geliyor artık o kadar ki geçen bir arkadaşıma verdim eve gelince bu kadar kocaman şeyi kim giyiyor dedi...
pekii ne ders çıkaracğız bundan yaptıklarım taktir edilecek kadar güzel ama asla vaz geçmeden daha da uzun yolum var...
bu da günün kıssadan hissesi olsun...
benimde son iki yıldır 39-40 idi şimdi 38 tekrardan..Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları bende yaşadım yaşıyorumda
mesela ben hayatımda uzun çizme giymedim bacaklarım yüzünden
o kadar hevesliyimdirki uzun çizmeye içimde kalmıştır hep benim
ablamın bi çizmesi var aldı giymedi hiç 38 numaraydı asla ayağma olmazdı
ayağım girmezdi içine o derece yazını okyunca denedim ayağıma tam oldu
dizlere kadar ama fermuarı 3 4 parmak kala kapanmadı bu bana azim verdi
dahada dikkat etmeliyim
sonra o büyük gelen kıyafetlerimi gördükçe ben neymişim diyorum artık
100 kilolarımı hatırlıyorum çok yazık etmişim bedenime
demem o şuki hiç birşey için geç değil sen erkenden önlemini almaya başladın
bile kilo vererek
canım sendemi ingilizcecisin bende ..merhabaa yoldaşım :)) kpss belası senin başında da var sanırım ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum atanmaya çalışıyorum malesef :S bende kursa gidiyorum ve ciddi stres altındayım ama inş 2012 bizim yılımız olsun hem incecik olalım hemde cici öğretmenler :))) Allah yar ve yardımcımız olsun, kolay gelsin arkadaşım..
eder 4 ingilizceci....Metu hem meslektaş hem de branşdaşmışız :)İnşaallah umduğuna kavuşursun hayırlısı ile...
listen genel hatları ile şöyle
sabah 2 ekmek peynir alternatifli yumurta ve zeytin
kuşlukta süt
öğlen sebze yemeği etli veya etsiz olmasına göre porsyonları farlı ve alternatfiler var yoğurt veya ayran salat ve ekmek
ikindi 2 ekmek bir peynir
akşam öğle gibi ama yoğut yok gene ekmek var yerine çorba olabliyo ve salata
gece 4 ceviz
toplam 3 mjeyve ne zanan istersen bol su ve yürüyüş..
kabaca oldu ama liste çok alternatifli ve porsynları anlatan mataryeller hazırlamışler epey güzel..
nilgüncüm cnm yok Allaha şükkür bir derdim ama öyle işte şarkı dinleyince birde evde koca olmayınca moda girdim galiba:))
kızlar gelecek haftasonu Allah nasip ederse alışverişe çıkmayı planlıyorum. öğretmenler günü için elbise almayı düşünüyorum. uzun çizme ve dizde elbise yıllarca içimde bir uktedirumarım hafftasonuna kadar biraz daha erir kalçalarda istediğim gibi bir elbise alabilirim.
nilgüncüm cok tşkr ederim canım. ay böyle düşünülmek ne güzel ya iyiki varsınız1 kiloya yakını gitti cok şükür. inş sıfılarım cumaya kadar. hatta iyice sıkıp dahasını vereyim diyorum. sonrada frenliyorum kendimi. yapayınca moral bozuklugu oluyor bende çunku.
sanada çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine agrın coksada zorlama kendini spor için geçince telafi edersin.
kızlar hep söylemeyi unutuyorum aklıma gelmişken yazayım.
yaklaşık 2 hafta kadar ballı tarçınlı çay içtim. sabah akşam.
ve ben kesinlikle faydasını gördüm. 1 haftada olsa mutlaka deneyin derim.
tarcınım bitmişti bugun aldım çokça. birde keten tohumu hakkında bilgi içeren bi yazı gördüm aktarda. zaten kullanıyordunuz bazılarınız onuda aldım. kabızlık için iyi gelir inş.
kızlar merhabaaaa
bugün yine kurstaydım pek düzenli olmadı öğünlerim ama yazıyorum hemen
sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 h yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık
saat 3 gibi 1 kek
akşam yaprak sarması yedimbiraz kaçırdım malesef
yoğurt
şimdi 1 elma
2 lt su
bide bişey sorcam vibroshaper lar ile ilgili fikriniz nedir evde var kullansam faydasını görür müyüm acaba??? :18:
ayşecim çok teşekkür ederim canım benim,
gerçekten öyle bu ince detaylar sayesinde zayıfladık sanırım :)
nilgüncüm, anlatamam sana kardeşime ne kadar üzüldüğümü, bugün onlarla bi yere gittik
sonra ben eve geldim onlar dolaşmaya çıktı birde işleri varmış
hamburger yemişler dışarda, bizde evde pizza yapmıştık incecik hamurlu
biz yedik onlar öyle geldi
sizede fırına atim dedim, iyi yarım yarım yeriz dediler
eşim diyor, özlem pizzanın üstünü mayonez doldurdu, ketçapı yiyorsunn da e be müslüman mayonez niye
kendi de çok üzülüyor, ikimiz alışverişe çıktık mı hep morali bozuluyor, giydiği şeyi on kez soruyor nasıl olmuş abla diye
nişanlısına söyledim bugün, hergün eve bişiy alıp gelmeyin, çok canınız çekiyorsa haftada 1 gün
mesela hepimiz öyle bir geçer zamanki yi çok severiz, salı günleri çiğdem gnü olsun
onun dışında yemeyelim dedim, hadi siz yiyorsunuz da özlem ilk akşamdan yiyor, çikolata, cips, çiğdem, mısır hiç boş gün yok
bende sıkıldım artık uyarmaktan işin sonu nereye varır hiç bilmiyorum
KIzlar hepinizi çok özedim okumaya çalışıyorum çok yazacak vakit bulamadım ama ...
menüm:
sabah 2 kayısı bir tarcın cayı
kahvaltı kepek ekmek ile tost e domates salatalıkve ayran
öğelen bamya ve 2 köfte kadar et ve bir dilim kepek ekmeği
aradaortakal suyu
arada:küçük kepekli sadeviç peynirli
akşam :balık buğulama olarak ve salata ve bir dilim kepek ekmek
kızlar bağlantı pek iyi değil çok zor yazıyırum..nilgün canım elbiseyi aldın sanırım belki foto bile klledin bakamadım ama güle güle kullan canım..sabaha karşı geri dönücem..rahat rahat gideblirim umarım...
Çok güzel bir menü,afiyet olsun...
Teşekkür ediyorum,ismim Füsun ama misafir1001 de diyebilirsiniz,farketmez,isimler benim de aklımda kalmıyor.Bize diyorsunuz ama sizin menünüz harika
Avatarın üzerindeki saat,hala değişmedi de,gözüm takılıyor...Bu arada gemiş olsun,umarım biraz düzelmişsinizdir.
hain koca düğünden geldi, çok açıkmış kendine bişiler hazırladı. offf nasıl koktu nasıl koktu anlatamam.
hain nolcak. bende iki minik mandalina yedim. ve hala su içiyorum
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k flakes , 2 bardak yarım yağlı süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim kepek ekmek, krem peynir, 4-5 dilim salam
Ara
2 minik elma
Akşam
1 kalçalı but, 1 kanat haşlama , 2 kaşık yoğurt, bir kaç çatal salata , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist
canımmmm saolll valla yaptım leslimide mekiğimide..ooohh mis gibi. evde herkes diyetteeeeee
canımmmm inşalllaaahhh cumaya görürsün bitaneemmmmmm..
canım evet tülin adım teşekkür ederimmmm
canım hoşgeldin ben tülin. yaza kadar veririz birlikte canımmm inşallaaahhhhh
ooohhh gidiyor canım kilolarrrr maşallahhhh
ve bugunkü menüm.kuşhan 4.gün
sabah: 2 kupa şekersiz çay / çeyrek katmer / 1 kk peynir
öğle: 3 galeta / 1 kutu hazır ayran
ara:1 lokum
akşam:1 hasanpaşa köfte / 2 servis kaşığı taze fasülye
ara:1 salatalık
1,5 lt su
1 lt iksir
spor: 50 dk leslie 3 mil express + 10dk aletli + 100 mekik : 70 dk
Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Off Ben Bi Sakarlik Yaptim Vee Canim Cok Aciooo
Aslinda Salakligima Icten ice GülüyorumBenim Gibi Sakar Olunmaz ...
Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Hemen Annem Dipfrizden Buz Torpasi Verdi , Tuttukca Daha Cok Acidi ..
Elliyemiyordum Elmacik Kemigim Civarini ..
Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
Hala Elliyemiyorum Aciyor ..
Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek
hoşgeldinnnn listeni de paylaşırsan seviniriz bizden ayrılma..
ben ayşe.............
canım menün süper yine.......
süper banuş eski banu döndü bence...
çok teşekkürler canım isteyince oluyor bu ara bende sewiom kendimi....
hafta sonu için süper bir menüüü..
o mod bende de var bu ara ama maalesef vakit ayırıp kendimce bunalım yapmak istiom ama nerde......sabahlara kadar sezen aksu ve aşkın nur yengi nin eski şarkılarını dinleyebilirim birde soner arıca eski şarkıları...
yıldız tilbe....
canım 2 litreden 3 e çıkar sonuca sen bile şaşıracaksın ben inanılmaz faydasını görüyorum suyun..
hergün 3 litre içiom mutlaka...
o hepimizin içinde kalan hiç diz üstü cicilerim olmadı bu yaz izlemin sayesinde birkaç elbise etek aldım ama sadece o kadar..
ama siyah bir elbise öğretmenler gününe harika olur...
keten tohumu bende aldım canım bugün akşam yedimm..
ballı tarçınlıyı da denemek isterim...
iremcim akşamki ekmeği yemesen olurmuş aslında ama yinede güzel menü..
ben balıkla salata oldumu salataya yükleniom en başta...
bugün mesela akşam önce sofrada yoğurdumu yedim daha sonra yemeklere geçtim ....
bende denemek istiom meyve salatası tarçınlı....
aman dikkat en tehlikeli durumlardan biri...aslında karnı aç değildir ama bi anlık cazip gelir gün boyu emekler boşa giderrr....
sporuna
geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır ...
bugün benim cadımda koltuğun kenarına bi döndü bi anda burnunu vurdu ve ilk defa burnu kanadı doğduğundan beri nasıl panik oldumm hiç bişi yapamadım sadece anneme annnnneeeeeeeeee die bağırabildim ...
menümü yazdığım gibi bitirdim şükürler olsun güzel bir gündü....
arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum .yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım
Çay ve kahve hakkında bilinmeyenler | Mynet Haber
bi çay tiryakisi olarak bu bilgiler çok hoşuma gitti
selam arkadaşlar dünden beri yokum görümcemdeydim iki gündür menümü yazamadım ama dikkat ettim tüm ikramlara rağmen yemedim fazla
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz ben semra bende yeniyim burda bakalım hepberaber tatlı tatlı yarışalım listede ilk sıraları kapmaya
dünkü menüm
sabah:minik kener ekmek 1 dilim beyaz peynir 5 tane yeşil zeytin
ara :kahve
ara :yeşil çay
akşam:1 kağse çorba 2 kaşık kadar tas kebabı 2 kaşık pilav salata
ara:yeşil çay kahve 1 avuçiçi çekirdek
bugünkü menüm
sabah:kenar ekmek peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık
ara:kahve yeşil çay
öğlen 1 tost ayran
akşam:1 kağse çorba 5 kaşık etli bezelye yarım kağse yoğurt
ara:yarım dilim pasta incecik ama yeşil çay
iyi geceler kızlar geçmişe baktımda genel olarak herkesin keyfi yerindeymiş maşallah motivasyonda süper topicte bende bugün sporumu 40 dk. çıkardım gülmeyin kızlar bu benim için bi rekor sayılır ama hala suyu az içiyorum 2 lt ye bile tamamlayamıyorum
deryacım sen kendine ne hediye alacaksın tatlım çizelgen şimdi tam süperrrrr olmuş
bugün kendime kahverengi bi tunik aldım şuan örgü hırkalar tunikler yelekler nekadar moda kilo verdikten sonra okadar çok eksiğim ortaya çıktıki giyecek kıyafet konusunda çok sıkıntım oluyor hergün işe giderken bunalıma giriyorum yavaş yavaş eksikleri almam lazım benim ayak numaram bile 1 numara küçüldü iççamaşırından kıyafete ayakkabıdan paltoya kadar bidünya eksiğim varrrrrrrr
Kızlar bende başlamak istiyorum ama bi türlü abur cuburdan vazgecemedımmm82 kiloyum bu arada mesajları okudum gayretınız falan super ınsanı motive ediyor :)
günaydın kızlar eve döndüm sabah...kahvaltımı nyapıp işe gideceğim...gözümle ilgili sağlık problemleri için de gitmiştim hiç hesapta olmayan şeyler çıktı epey morailim bozuldu. toplamaya calısıyorum kendimi...6 kg verince diyetisyene de gideyim dedim gecen seferki sorunları yaşamak istemiyorum artık... hoş bir bayandı detaylı anlatıım ama liste bana inaılmaz çok geldi aslında bakınca sadece ekmek çok 4 dilim.alternatifli şeyler var tabi...ayşecim sende başta gitmiştin değil mi artık tecrübeli arkadaşlara danışacağım...ilk defa bir yolculukta hiç sağlıksız beslenmedim..daha çok okumak daha çok yazmak istiyorum sizlere... herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu günler...
günaydınnnnnnnnnnnnn sevgülü hanımlarrrrrrrrrrrr.....ben geldimmmmmmm ve gayet hoşgeldim 20 günün sonunda 2-3 gündür wc ye çıkamama rağmen 75.5 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm....15 sayfa geçmiş yaptım gözlerim şaşı oldu ,yazıp kaçıcam kızlar dün hiç evden çıkmadık ,eşimde evde olunca işde yapamadım p.tesi temizlik günü bakalım çok iş var,havada pek soğudu Allah evsizlere yardım etsin.....Herkesi çok özledim ,1 hafta full motivasyon geçsin inşallah,cumaya 2 kilo vermiş olarak liste başı olmak istiyorummmmmmmmmmmmm
he he ben anladı sen nereye geldin,telefonumu bırakmadığım için sana çok üzüldüm,her ne kadar geldiğin yer evime çokkkkkkk uzak olsada o an haberim olsadı kuş olup gelirdim hayatım yanına,e artık şu büyük buluşmayı bian evvel gerçekleştirsek diyorum....merakdan çatırdamaya başladım ben
selam canım hoşgeldin,Öncelikle allah evlatlarına uzuuuuun ömürler versin...ve inşallah sağlıkla zayıflar çıtır anne olursun.Ben gülay izmirde yalşıyorum ve 1 kızımvar ...
hoşgeldin canım çabuk gelen çabuk gider 79 a inme hiçde zor olmaz ,bu haftadan itibaren menülerini bildir ve başla hayırlısı olsun.bu arada ben gülay
Canım çok şeker görünüyorlar ,marketteki gibi hepsini alıp içmek istedim..kupanda süper bayıldım....
aferin arkadaşıma benim yoğurt kepek ekmeği yiyemedin mi ,ben yedim zaten -yoğurt,ekmek olayını severim,zor olmadı...ama iyi çare bulmuşsun...hergün 1 saat spor da yapıyon valla çok gıpta ediyom siye ben
kıyamam ben düşene bide böyle dank dunk çarpana çok gülerim,hee kendimde pek çok yapar ,otutr gülerim sonra halime..geçmiş olsun,doğal makyaj olmuş işte :))
vışş ayol rengarenk ne cici asuman bunlar,içiyim içiyim azcıkkk içiyimmmmm
canım umarım ciddi bişi değildir,çok geçmiş olsun...diyetisyen sonucunu beklkiyorum sabırsızlıkla ...
- menümü yazıyım bende
pazar
sabah: 1 dilim kepek ekmk.( içini kızıma verdim,kabıklarını ben yedim )
1 çatal ssalamlı yumurta ,1 dlm salatalık,1 slm domates,1 kk peynir,3 şekersiz çay
ara:sade kahve
öğle:1 kk peynir
ara: 1 minnak parça bitter çikolata ısırdım ,kızım koca pakedi yerkene çok koktu yaaa :26:
akşam:6 köfte(ekmeksiz,küçüklerdi),bol salata marul... yoğurt1 kaşık
ara:2-3 fincan çay şekersiz 1 sade kahve
su:1 ltr.
spor yok tatildi
yorumlar için teşekkürlewr bende sizleri özledim...hepinizin ii olmasına sevindim.rahatsız olan bir kaç arkadaş var geçmiş olsun....dikkat edin kendinize...sanki herkes diyete daha sıkı sarılmış gibi herkesin motivasyonu çok yüksek ne güzel aynen devam yılbaşına kadar en az 5'er kilomuz gitse süper olur...ben hala hiç ama hiç spora yapmadım 60 kiloya düştükten sonra kısmetse düşünüyorum...mekik,pilates ve yürüyüş düşünüyorum...soğukta yürüyüş yapamam ama iş ki o aşamaya bir geleyim:)7 kilo var sonra 55 kiloya kadar sporla devam etmek istiyorum...bu kiloların gitmesi süper fakat göğüs adına hiç bişey kalmadı emzirme bu kadar etkiler mi anlamıyorum eskiden küçükte olsa vardı şimdi yok...göğüs için hareketlerle biraz toparlar inş....
menüyü yazıyım
sabah
tb ekmeğine tost,şekersiz çay
arada
çubuk kraker
öğle
müsli
arada
nestle parmak çikolata
akşam
somon,salata,tarhana çorbası
arada
1 salkım üzüm,çay
merhaba kızlar..
aslında biraz moralim bozuk yazıyorum buraya ama hevesinize, iradenize hayran kaldım umutlandırdınız beni.
önce kilomu söyleyeyim bu aralar 88-90 arası gidip geliyorum. boyum 1.68.
senelerdir zaten kilolu biriyim ama hiç 80lerin üzerine çıkmamıştım. bu sene 10-12 kilo birden aldım. Ve kilo alışımı da durduramaz hale gelmiştim. Bİr endokrin uzmanı doktora gittim. Bazı tahliller yaptırdı şeker ölçümü filan.. Şeker hastası olmanın sınırdaymışım. İnsülin direncin çok yüksek dedi, kilo vermezsen 1-2 sene içinde ciddi derecede şeker hastası olursun dedi. Ne yaparsan yap bi gün şeker hastası olacaksın ama bunu ertelemek senin elinde dedi. Eğer kilo verirsem sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsam 40lı hatta50li yaşlarıma kadar erteleyebilirmişim şeker hastalığını.
Bu arada adet düzensizliği yaşamaya başladım bu sene. Her zaman saat gibi işleyen adet düzenim de bozuldu. Artık 2 ayda bir oluyorum ancak. Bunun için de doktora gittim, pko başlangıcı var dedi. Bu sene birden kilo aldığımı söyleyince kilo yüzünden olmuştur dedi. Bu kiloları verirsen bu kistler kendi kendine temizlenir dedi..
Yani senelerdir zaten kilolu olduğum için yaşadığım üzüntüye bi de sağlık sorunları eklenmiş oldu.. Cumartesi günü alışveriş merkezine gittik annemle, çok güzel bi kırmızı deri ceket beğendim. Annem alıp bana hediye etmek istedi, en büyük XXL bedeni vardı, küçük geldi.. Artık alıştım istediğim kıyafetlerin bedenini bulamamaya ama doktorların söylediklerinin üstüne bi de XXL ın bile bana küçük gelmesi çok moralimi bozdu. Dışardan çok kendiyle barışık, kilolarını dert etmeyen biri gibi görünüyorum aslında ama içimi bi siz anlarsınız. Kilolarım yüzünden özgüvenim çok azaldı, kendimi dünyalar çirkini biri gibi hisseder oldum.. Bi de en önemlisi sağlık sorunlarımın başlamış olması.. Artık kesin kararlıyım, sizin de desteğinizle yaza kadar sağlıklı kiloma kavuşmayı hayal ediyorum.
Gerçekten burda yazdıklarınız beni çok umutlandırdı:) Şimdi hemen kendime bir kilo çizelgesi yapıcam:) umarım hep birlikte bu süreci atlatırız..
kızlar aranıza geri döndüm sizsiz ve diyetsiz kötü günler geçirdi buçuk kilo geri aldım acayip iştahım açıldı burayı bırakınca insan rotayı şaşırıyor abuk subuk yedim spor dan uzakklaştım artık tekrar dan başlamak istiyorum iyice soğudum diyet ve spordan ama başlamam lazım çüünkü bırakınca hemen* almaya başlıyorum kayınvalidemde gelicek memkleketten oda diyete başlamak için bir gaz bana nese spor ve diyet yapmak için çok sebebim var motive gaz ne varsa elinizden atın bana çok ihtiyacım var...--
selam kızlarrr
yine bir hafta başı geldi sizleri çok özledim hafta sonu..... rejim orta hararette gitti cuma çok çikolata yedim regl oldumda kriz tuttu
ama tam gaz devam edicemm
hafta sonu menümü yazmıyımmm
bugün kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı beyaz peynir çay
öglen 6 lahana sarma bol yeşillik
akşam
hafif bişeler yerimm
baysss
Gelin hatunlar gelin, şu listenin güzelliğine bakın, morlar bir yanda, kırmızılar diğer yanda.. Bu bizim 2 özelliğimizi gösterir, bazen dibe vurabiliriz ama yine de kalkıp şampiyon olmayı biliriz
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle ablasının bal böcüğü tebrikler
nilgün canım sen nasılsın tamamen atlatabildin mi,hastalığı?spor ve diyet nasıl gidiyor?halleyli pastayı denedim biyerde hata yaptım galiba olmadı?
hoşgeldin canım benim ailemde maalesef şeker hastalıgı genetik bende sınırdayım eşim günde 4 kez insülin vuruyoır Allah şifasını versin inşallah. ben hastalıktan çok korkarım 86-87 kilodan sonra 73 e düştügümde doktor daha kilo vermelisin ilerde şeker hastası olman kaçınılmaz ama 5 yıl sonra değilde 10-15 yıl sonra yakalanmak senin elinde dedi bi 10 kilo daha ver spor yap dedi yani bu şeker hastalıgı artık günümüzde hemen hemen herkesin sorunu olmaya başladı lütfen moralini bozma çaresiz değil çok şükür kilo verdiğinde hem saglıgın hem psikolojin için herşey yoluna girecek burdan ayrılma azmin daim olsun inşallah
burcu tebrik ederim liste birincisi olmuşsun darısıu bizim başımıza İNŞALLAH
kızlar misfirlerim gitti artık düzenli gelirim addet oldum sancıdan iki kat geziyorum
dünkü menüm
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek ve cay
akşam 3 dilim su böreyi biraz peynir ve zeytin
yatmadan öncede kaolu süt
100 tane mekkik
Merhaba Gülay ben de Neslihan,güzel dilekelrine amiiiinnnn diyorum hepimiz için.Ben de Tokattayım, öğretmenim ama malum sebepten şu sıralar evdeyim ve burayı takip ediyorum.
Arkadaşlar şimdi gelelim bana,ben henüz çok düzenli bir beslenme programı izlemesemde az yemeye çalışıyorum zaten yattığım için de fazla acıkmıyorum,geceleri karnım guuuurrrrlasa da hiçbişey yemiyorum ve bugün tartıldım sabah aç karnıma 85.3 geldim yani 700 gr gitti.Aslında bayram öncesi 87yi görmüştüm ama o fazla kalmadan gittiği için onu kilo kaybı saymadım,onu da sayarsak 1700 gitmiş 2 haftada...
Merhabalar herkese
bayramdan önce bildirim yapamamıştım geçen cuma da hala bayram tatilindeydik
ancak gelebildim
bende bir değişiklik yok almadım da vermedim de
ama bildirimlerime ve menülerime deva medeceğim tekrar burası çok önemli gercekten
özlemişim
sevgili acapella benim olmadığım arada sen cok mu kilo vermissin ne :) masallah ama kıskandım da biraz :)
bravooooo bravoooo diyorum masallah
yarın menü bildirimimle tekrar aranızdayım insallah
sevgiler selamlar
bir de kendime bir sözüm vardı en ufak bir kilo değişimini çizelgeme yansıtacaktım
82,2 den 81,9 oldum
yansıtıyım değil mi
ck ayıp cokk
Meraba Kızlarrr
nasılsınız bakimm ben iyiyim çok şükür
Hafta sonu giremedim misafirlerimiz vardı fırsatım olmadı malesef
bu hafta listeyede girmişim çok sevindim eski azimim tavan yapmış durumda
yemek yiyemiyorum resmen sürekli aklımda kilo verme var 69 var
buna seviniyorum artık değiştirdim kendimi zaten saçlardan başladım gittim uzun olan saçlarımı kestirdim bob modeli yaptırdım
bi iltifatlar almışım sormayın morelim düzeldi millette bi ilgi var bana karşı
giyim tarzımıda değiştirdim bol kıyafetlere elveda dedim üstüme tam olanlar ilgimi çekiyo artıkkk
güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..
merhaba bu sabah 2 dilim lıght ekmek 2 tane peynırlı küçük pizza ( dayanamayarak) 1 tatlı kaşığı bal beyaz peynır ve zeytın azar azar ögle bolkarışık salata yanında 1 paket etiform bisküvi sonra bır form çayı bakalım aksama allah kerım artık ama hamsi ve salata planım var . valla ılk gun ıyı bıle dayandım tabıı suanda cok acıme okadar homını gırtlak yemeye alışınca tabı bunlar devede kulak kalıyor destelerınızı beklıyorum . bu arada lısteye baktımda hakkaten super işler cıkarmıssınız kılo verenlerın hepsını tebrık ederım
menüm
sabah
1 armur 1 elma(minik)
kahvaltı
2 dlm kızarmış ekmek
4 zeytin
3 tk lor
1domates
3dlm biber turşusu
öglen
1haşlanmış yumurta
2 yk kavurma
biraz lahana salatası
yogurt
10 badem
akşam
1tabak semiz otu
yogurt
ara
meyve(yiycem)
3lt su
1papatya çayı
3yeşil çay
1elma çayı
Burda sizlerle tanışınca öğleden sonra dolapta duran pilates malzemelerimi çıkardım. Topumu şişirdim, bandımı, lastiğimi çıkardım dolaptan. Bundan sonra haftada 4-5 kez 1er saat pilates yapıcam vücudumu şekillendirsin biraz diye. Aslında daha önce de yapmıştım pilates pek kilo verdirmiyor ama gerçekten şeklini düzeltiyor insanın. Ben hiç kilo vermemiştim ama arkadaşlarım 3-4 kilo vermişsin diyorlardı inanmıyorlardı:) Şimdi pilatesle desteklemeye karar verdim diyetimi:)
Bu arada markete gittim diyet yapıcam diye bişeyler aldım:)
Arada çok canım isterse diye eti'nin sticks çikolatalarından aldım. Çikolata krizim tutarsa ara öğün yerine 1 tane onlardan yerim diyorum:)
Doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım. Aslında pek sevmiyorum böyle çayları filan ama sıvı tüketimini arttırmak için bundan sonra içicem.
yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı bişeymiş bikaç doktor önermişti. Lif oranı yüksek metabolizmanı hızlandırır demişlerdi. yalnız ben yarım yağlı sütlerin tadını filan sevemedim bi türlü. o yüzden normal süt aldım:/
Form bisküvi, kepekli galeta filan aldım yine ara öğünler için.
Uno'nun denge light yazan ekmeklerinden aldım 1 tanesi 39 kaloriymiş:) kepek ekmeği severim de bunu denememiştim umarım lezzetlidir:)
ve son olarak bi de instyle aldım içindeki elbiselere bakıp motivasyonumu arttırıcam:))
Eskiden diyetisyene gidiyordum onun yazdığı listeyi buldum, az çok ona göre ayarlicam yemek düzenimi.
her şey hazır yani, operasyon başlasın!
merhabalar canlarım.
bayramdan itibaren spor yapamadım.tam spora devam ve menülerimi yazıyım diye niyetlendimki,evvelki gece saat 1,de ablam aradı.
taş kesildim bir anda.çünkü önemli bişey olmazsa o saatte armaz ablam,korkcağımı bilir.
neyse,annemin kalp hastası olduğunu söylemiştim.fenalaşmış.ne yapıcağımı şaşırdım.dondum kaldım.
buraya kadarmış dedim,artık annemlede mi vedalaşıcam.sonra ablam aradı iyi haberler verdi çok şükür.
ciğerleri su toplamış ve tansiyonu yüksekmiş.şimdi iyi ama anjiyo olacak sanırım.
son bir kaç sayfa kldı okuyamadığım hemen yazmank istedim...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim yazın adenoviral keratit denilen bir hastalık geçirdim onun devam süreci ile ugrasıyorum sol gözümdeki görme yüzde on beşe kadar geriledi. ve daha önceden olmayan göz sinirinde ödem problemi başladı. bazen yanımdan geçeni tanımıyorum merdiven inemiyorum. allah çözümsüz dert vermesin ne diyeceğimi bilmiyorum altı yaşından beri gözlük takıyorum zaten tembellik de geliştiği için ameliyat sansım da yok.
derya eline sağlık güzelim gene emek gene mükemmel.başta burcuyu sonra herkesi tebrik ederim. kilo vermeyenleri de. azimle kopmayacaklarını bildişğim için.
fusun ayşe banu cevaplarınıza teşekkürler...
bu ara uyku sersemi eksik saymışım ekmek 6 dilim detaylı yazacam size listeyi de zaten daha kısa ve daha şişman çıktım. ben de uymak istiyorum ama koşulları biliyorsunuz ben daha ancak ikindi yemeğini yedim. akşam en erken sekizde yiyebileceğim.
bugünkü menüm:
sabah:
2 kepek ekmegi
2 peynir
gün boyunca:
1 elma
10 muşmula
100gr ketentohumlu yogurt (meyvaların yanında tükettim)
akşam:
1 tabak türlü
1 bardak ayran
4-5 çatal turşu
ara:
yarım nar
yarım çay bard leblebi
1form çay
3 y.çay
saba-gece ballı tarcın çayı
İyi akşamlar kızlarrr
dün giremedim çünkü akşama kadar kurstaydım
artık haftasonları da kursa gidiyorum
korksun benden KPSS
nilgün,burcu ve irem çok geçmiş olsun
banu kupana bayıldım,çaylarında çok cezbedici ama bergamuylu yeşil çay içemiyorum ben midemi bulandırıyor,sizde bir sorun oluyor mu:26:
deryacım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş,tam bu mevsime uygun
burcu tebrik ederim tatlım :119::119::119::119::119::119:
yeni gelenler hoşgeldiniz ben ilknur
menülerimi yazıp çıkacağım kızlar
çözmem gereken bir sürü testim var
alıntı yapamıyorum kusura bakmayın umarım herkes iyidirr,herşey yolundadır
dünkü menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 haş.yumurta,1 dl denge light,1 kklight peynir,2 dl domates,2 dl salatalık,3 zeytin,2 ceviz,1çay k.reçel
ara:5-6 tane fındık
ara:1 küçük kase supangle
akşam:4 yk etli nohut,4 yk pirinç pilavı,2 yk yoğurt
3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
burn it up,5 mil leslie
bugün:
ballı ,limonlu ılık su
sabah:1 dl denge light,1 kk light peynir,5 dl sucuk,1 çay k. reçel
ara:1 elma
öğle:4 yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt
ara:1 mandalina
akşam:yarım porsiyon patatesli yumurta,2 yk yoğurt,yarım tabak salata
ara:1 bardak süt (içeceğim)
3 lt su
3 kupa tarçınlı yeşil çay
burn it up,3 mil leslie
Herkese hayırlı akşamlar kızlarrrr
merhabaa yoldaşım :)) kpss belası senin başında da var sanırım ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum atanmaya çalışıyorum malesef :S bende kursa gidiyorum ve ciddi stres altındayım ama inş 2012 bizim yılımız olsun hem incecik olalım hemde cici öğretmenler :))) Allah yar ve yardımcımız olsun, kolay gelsin arkadaşım..
Metu hem meslektaş hem de branşdaşmışız :)İnşaallah umduğuna kavuşursun hayırlısı ile...
eder 4 ingilizceci....
sen çalışıyormusun canım ....
canım listeni sen den 2-3 hafta zamanla değişimlerini daha kolay ayarlayabilirsin sonucu hep birlikte görücez inşallah...
Alllaaahhhhh kırmızı olmuşuuuummmmm ellerine sağlık canımmmmmmm.5. olmuşummm.burcumm tebrikleeeerrrrr...kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve eminim bu hafta lisetemiz artısız olacakkkk.canımmmm kırmızım için ayrıca teşekkür ederimmmmmGelin hatunlar gelin, şu listenin güzelliğine bakın, morlar bir yanda, kırmızılar diğer yanda.. Bu bizim 2 özelliğimizi gösterir, bazen dibe vurabiliriz ama yine de kalkıp şampiyon olmayı biliriz
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle ablasının bal böcüğü tebrikler
canımmm evet nick değiştiii. çantacılığa devam ama smileylerim yok şimdilikkk:))))tülincim nick değişmiş sanırım...çantacılığa devam mı?
...
canım arkadaşlarımda yazmış benim yazdıgımı. mesela tarçınlı yoğurt çok çok güzel. yada süte 3 kaşık müsli olabilir.arkadaşlar ben çok sık acıkıyorum ya...bebeğimi emzirdiğim için mi acaba?
2 saatte bir yiyorum...
şuan spor yok..acil koşu bandı alacam..bebeğimden dolayı dışarıda yüyüyemiyorum malum havalarda soğudu.
ara öğün alternatifleri bekliyorum sizden
canımmm hoşgeldin.. yinede vermişsin bak 300 gr azmı bidenem. çizelgene yansıt tabi canımm 82 değil 81 sin artıkkkkkbende bir değişiklik yok almadım da vermedim de
ama bildirimlerime ve menülerime deva medeceğim tekrar burası çok önemli gercekten
özlemişim
sevgili acapella benim olmadığım arada sen cok mu kilo vermissin ne :) masallah ama kıskandım da biraz :)
bravooooo bravoooo diyorum masallah
yarın menü bildirimimle tekrar aranızdayım insallah
sevgiler selamlar
bir de kendime bir sözüm vardı en ufak bir kilo değişimini çizelgeme yansıtacaktım
82,2 den 81,9 oldum
yansıtıyım değil mi
ck ayıp cokk
hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..
canım aslında haklısın tabiki madem 3 saat konuşuldu sonuçsuz kalmamalıydı. ama hiç konuşmamaktansa bu daha iyi azda olsa sorunlar belli olur.bırak bakalım zamana ama sonuna kadar haklısın. hata içi zaten yok haftasonuda sebep çok. inceliğide var ama tabi bak çiçeklerle gönlünü almaya çalışmış.Rabbim mutluluk versin yuvanıza.güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
hoşgeldn canım ben tülin.daha 18 yaşındasın canım senin enerjin ve metabolizma hızın şimdi çok yüksek. sen 72 iyi görmüşsün yine görürsün. bizde deneyimlerimizle yardımcı oluruz sana.Sanırım aranıza girebilmek cok zor olucak ben sızın kadar bu detaylardan haberdar degılım maalesf okuyorum ama uygulama konusunda hala uygulayabılmıs degılımBu arada bende kendımı bıraz anlatıyım zamanında 99 kıloyu gormustum bende sonra 72 kıloya düştüm boyum 1.81 falan belkıde 80 neyse ıste uzunum ama tabı 99 kıloykan uzun ve ırı olmak 72 ıken ıse nolmussun sen falan tarznda seylerle karslısıyodum ama bu yazdan snra ygs stresylede yemeye basladım baya yıyıyorum yanı 82 olmusum bı kaç gundur taktım kafaya ama yemekten vazgecemedm zamanında dıyetısyenede gıtmıstım ama bana o kılo verdırmedı kendı ıradem verdırdı smdı nasıl olacak bılmıyorum 18 yasındayım bu arada tecrube olarak sızın yanınzda lafım olmaz ama ıste bı kılo vermıslıgım var sayılır yanı
canım geçmiş olsun. çok üzüldüm canım. inşallah hayırlı haberler verirsin bizemerhabalar canlarım.
siz demseniz farkında değilim valla... tabiki de giden allahıma şükürler olsun...
hoşgeldin 34 kilo veren birinden öğreneceğimiz çok şey olmalı...
ben ayşe..
sporun var diyetisyene gidiyorsun ve burdasın korkulur senden arkadaşım ...
işin şakası herşey güzel ve inanıyrum o kalanlar da gidecek acelemiz yok sağlıklı gitsin ama gitsin..
...
..
ne özenli yazmışsın ne güzelllll....
öyle insanlar da var maalesef ama sıkma canını sen 2 ay görüşme ver 7-8 kilo ondan sonra görsün seni....
afiyet olsun ne olacak ki.çok kalorili olduğunu sanmıyorum.
bayramda bile burayı boş bırakmayan iki kişiden biri olarak teşekkürü hakediyoruz değil mi kızlar?iremle sizi nasıl gaza getirdik ama
en kısa zamanda çekileceğim canım.
hey ben de dün çayın yanına incir yedim.ya izlem şu kardeşin ne zaman akıllanacak?face de resimlerinizi gördüm.dal gibi incecik harika bir abla,güleryüzlü tatlı mı tatlı ama kilolu bir kardeş..yüzü ne kadar güzel kıyamam.hiç mi üzülmüyor kilosuna?keşke aramıza katılsa ,bizi onu motive ederdik..
geçmiş olsun canım.
sağol cnım inşallah güzel bir nişan geçireceğim.sen kafandan ben hızlı yiyorum yavaş yiyemiyorumu çıkar lütfen.şartlamışsın kendini.ben suyla bile yavaşlayamıyorum,tv olmadan yiyemiyorum.yok böyle ya.bak dikkat edemiyorum iyorduk yavaş yavaş kiloları veriyoruz dikkat ederek.
yasemin soysal ın bir kitabı var "tek şişman beyniniz" diye.kadın nlp uzmanı.bilinçaltı yönetimi yani.bir tane işkadını gelmiş buna.çok hızlı yemek yiyorum utanıyorum iş yemeklerinde diye.yasamin hn demişki geçmişinizde mutlaka bir olay yaşamışsınızdır.derken terapiler sonunda yani kadın geçmişi anlata anlata şunu keşfetmişler.kadın çocukken bir gün evleri boyanıyormuş.babası demişki " kızım ben şimdi bir malzeme almak için dışarı çıkıyorum.boyacı birazdan yemek arası verecek.bak bakalım.hızlı mı yiyor yavaş mı yiyor.eğer yavaş yiyorsa işi savsaklıyor ağırdan alıyor demektir.eğer hızlı yiyorsa aferin ona çalışkan adam yemekle vakit kaybetmek istemiyor demektir" bunu üzerine kız gözlemliyor.bab eve geliyor ve kızına ne oldu diyor.kız da boyacının yemeğini hızlı hızlı yediğini söylüyor.baba da aferin ona diyor.
kızın bu şeklide aklında kalıyor.yemek yavaş yenmez.çalışkan bir insan yemeğe fazla vakit ayırmaz diye.
işte bunu yasemin hanımla keşfedince yavaş yavaş kadın suçun kendinde olmadığını ve çocukken yanlış bir düşünce bilinçaltına yerleştiği için böyle olduğunu anlıyor.zorluyor kendini sürekli telkin ediyor.ve sonuçta çok yavaş olmasa da normal hızda yemeyi öğreniyor.
yani tatlım belki senin de geçmişinde bir olay olmuştur yada annen baban seni hızlı ye diye uyarmıştır falan falan.ama yapabilirsin.
ben bu kitabı okuduktan sonra şimdi kızlarıma asla hızlı yiyin falan demiyorum korkuyorum.
[QUOTE=rainandthesun;21657765]
günayyydddıııııınnnn tartım 71.0 dediiiiiii ayyyyy çok çok çooooook mutluyuummmmmm..geliyorum 70 bekleeeee
çok güzel bir yöntem. ay bende bi düşünüp yapmaya çalışsam çok mantıklı. yalnız bir halleyde sadece ekmek yok bence şeker ve yağda olmalı canım. hani 2 tahıl + 1 yağ olmalı bence. ama sende yağ ve şeker hesabı yok galiba.belkide o yüzden dimi canım.hamburgeri bende öyle biliyorum.dediğin gibi 2 ekmek 1 et. uygulanacak güzel bir yöntem canım saollll
Bence hiç moralini bozmana gerek yok sanırım 20 kg kadar kilo kaybetmişsin ve gerçekten güçlü bir iraden olduğunu zaten ispatlamışsın,bazen densiz insanlarla karşılaşabiliyoruz bence de seni rahatsız eden kimselerle görüşmesen iyi olur ben de yaparım onu herkese hakettiği kadar değer vermeli... Bence kimse için değil kendimiz için zayıflamalıyız bana baksana aşırı kilolardan fıtık oldum yatıyorum bi arkadaş şekeri olduğunu yazmış ,ona da sağlık diliyorum bu arada,daha bi çok hastalığı tetikliyo aşırı kilolar maalesef.Oysa genciz,güzeliz :)bizim de güzel şeyler giymeye hakkımız var güzel şeyleri ertelemeyelim.Hayyydiii kızzlaaarr hep beraber zayıflayalım daha da güzelleşelim.Haaa sonra o bizi sinir edenler de çatlıyomuş hırsından çatlasın....:)
yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz sefalar getirdiniz[/QUOTE
hosbulduk canım
cnm senin karşılaştığına benzer bir durumda ben yaşadım. bayramda görümcemin beni gördüğü anki yüz ifadesini unutamam:)) kız çöktü resmen
aramızda yaş farkı yok 3 yıldır tanıyorum kendisini hayatı spor ve diyetle geçiyor.ona rağmen 65 kilo. bana baktığı an vücudumu öyle bir süzdü ki ona rağmen zayıflamışsın falan hiçbişey söylemedi:)) çünkü nerdeyse 8 kilo aramız kaldı. soğuk davrandı kız resmen bana ki normalde hiç öyle değildi.
dengesiz ama onun bu davranışı beni öyle gaza getirdiki anlatamam öyle insanlarda lazım galiba ne dersin
[/COLOR][/I]
ewet cekemıyenler boyle davranıyor ama bız bılıyoruz dımı zayıfladıgımızı
sabah 11
2 kepçe tarhana çorbası
turp
1 dilim beyaz ekmek
2-3 lokma tarhanalı yumurta
1 lokma reçel
ara 3
1 elma
ara 5
2 kuru kayısı
akşam 6
1 yk yoğurt (1 çk keten tohumu ilave edilmiş)
3 yk sebze yemeği
1 yk et sote
2 yaprak marul
ara 9 (yiyeceğim)
1 hurma
su
1.5 içtim (1.5 daha içeceğim)
1 form çayı içtim
1 yeşilçay(içeceğim)
menun cok guzel olmus ama tarhanalı yumurta nasıl oluyor hıç duymamıstım
menümü yazıyım
bugünde geç kalktık o yüzden 2 ana 2 ara öğün oldu
12:1kk peynir 1 zeytin 2yk kavurma 1çkbal 1çk tereyğ 2 dilim ekmek 5bardak çay
14: 2mandalin
16:1 elma
18:5yk makarna 2 çatal tavuk 2yk yoğurt 1 dürüm çiğköfte eşim çayın yanında yeriz die almış ben akşam yemeğinde yedim
su 1lt 1 yeşilçay
1 çk tereyagını 1 çorba kasıgı dıye okudumsonra dedım 1 çorba kasıgı cok degıl mı dıye çay kasıgı heralde dımı
corba kasıgı deyımınıde ben mı buldum kı oyle bısı var mı kı
İyi akşamlar,
Ayşe'cim al benden de o kadar,yazılı okumaktan nefret ediyorum.Keşke biz derslere girsekte,sınavlar merkezi sistem olsa.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1dilim denge ekmek
1 lokma simit
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
3 acı süs biberi
1 haşlanmış yumurta
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşl elma
Öğle:
1 kase tavuk suyuna çorba(az şehriyeli-nohutlu)
1/2 dilim ekmek
Ara:
Çay
2 lokma ekmek-peynir
Akşam:
250 gr. yoğurt
2 küçük diyet bisküvi
Ara:(yiyeceğim)
1/2 ayva
1 mandalina
2 lt su
2,5 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
Yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz de hoşgeldiniz,buradan ayrılmayın,öğünlerinizi mutlaka yazın.
Buradaki saat hala değişmedi,değişmeyecek mi acaba?
hosbulduk cok guzel olmus menun tebtrıkler
kızlar ben papatya çayını sevmezdim yani içmediigm halde bi antipatim vardı
tatilde arkadaşlar içerken bende deneyim dedim içine limon sıkınca acip güsel oluyor tavsiye edeirm malum kış geldi bitki çayları rövanşta artık elmalı ve papatyalı aldım ben birde rafım var dizidm oraya gördükçe motivem artıyor reism ekleirm birazdan bitki rafımın resmini
bende yesıl cay koleksıyonu yapıyorum demlemelık cay ,demlık posetlerı elmalısı bergamutlusu su sıralar favorım yasemınlı yesıl cay tavsıye ederım cıleklıyıde sevıyorum ama belkı seker vardır ıçınde dıye ıçmıyorum
çok duygusalım bu akşam..
kociş arkadaşının düğününe gitti, evde yalnızım kanepe-battaniye-laptap 3'lüsüyle bütünleştim şarkı dinliyorum biryandan.
haberler acıklı,şarkılar slow .. ne oluyor bana bende anlamadım.
neyse özüme dönüp menümü yazıyım.bu arada ayşe ve misafir1001 (ismini unuttum özür d.) menüleriniz gerçekten de nazar boncuğunu hakediyor.
maşallah maşallah hadi bakalım.
menüm:
sabah
domates-salatalık-biber
kaşar-tulum birer ikişer götürdüm
1 h.yumurta
2 dlm denge light bir tanesinin üzerine labne
4 siyah zeytin çay (haftaiçine göre peynirler fazla oldu ama pazar kahvaltısı malum)
ara:
mandalina- tarçınlı limonlu y.çay
öğle:
3 kepçe yayla çorbası
ara:
şekersiz sade nescafe
akşam6 da)
bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
ara:
form çay
1 avuç leblebi
3ltreyi geçmiştir içtiğim su,istemeyerek değil dilim damağım kuruyor.
sabah 45 dk. yürüyüş bandı
bu sabah tartıldığımda 72.8 i gösterdi tartıgeçen cumaki kilomunda altı yani bayramda aldıklarım yerleşmeden gitmiş çok şükürrrr
bakalım cumaya kadar ne olacak.
tebrık ederım canım darısı basıma o kıloları gostersın allahım banada
Hos geldiniz ben nilgun.
Ne saati canim anlamadim.
Burasi da hem soguk hem ruzgarli.hastaligim da kis hastaligi degil canimregl ama kasiklarima bir sanci giriyo anlatamam.iki buklum oluyorum.
Eskiden hatirlarsin belki izlem kupalarinin resmini koymustu.sanirim derya da.cok motive ediyor.
Kizlar herkes bitki cayini ve kupaskni cekip koysaya resmini buraya.renkliyiz zaten daha da renklenir topik.
Fazla alinti yapamiyorum notebook um bozuldu.tel den giriyorum.
Paylasilan menuler cok guzel.super gidiyorsunuz.sular harika.inanin artik cayimi azalttim.hatta ictigim caya yazik diyorum.sunu icecegine suyu icsen daha faydali diyorum hemen su doldurup yanima aliyorum.valla bazen gunde 2 bardak ictigim oluyordu sadece cok utanc verici biliyorum.ama simdi 2 lt iciyorum.insallah 3 te olacak..
bende cılgınca su ıçıyorum bılgısayarın yanına 1 surahı su koyuyorum sonra bı bakmısım bıtmıs kım ıçmıs bu suyu dıyorum sankı baskası ıçmıs gıbıme gelıyorhalbukı hepsını ben ıçıyorum farkettmıyorum sonra tekrar dolduruyorum su deposu gıbıyım resmen ama cok sevıyorum su ıçmeyı ıçmezsem hemen acıkıyorum
nilgüncüm cnm yok Allaha şükkür bir derdim ama öyle işte şarkı dinleyince birde evde koca olmayınca moda girdim galiba:))
kızlar gelecek haftasonu Allah nasip ederse alışverişe çıkmayı planlıyorum. öğretmenler günü için elbise almayı düşünüyorum. uzun çizme ve dizde elbise yıllarca içimde bir uktedirumarım hafftasonuna kadar biraz daha erir kalçalarda istediğim gibi bir elbise alabilirim.
benımde en buyuk arzumdur kısa elbıse uzun cızme gıymek bende ıyısallah bırgun zayıflayınca gıyıp fotoosunu cekıp buraya koyayım
hain koca düğünden geldi, çok açıkmış kendine bişiler hazırladı. offf nasıl koktu nasıl koktu anlatamam.
hain nolcak. bende iki minik mandalina yedim. ve hala su içiyorum
bende annemle yemedım yemek ayrı yerde yedım o mutfakta ben odamda yoksa onların yedıklerınden ıstıyor canım ama hakkım yok bugunku tahılımı doldurdum kendısı sagolsun erıste yapmıs ama benım aksam sebze yemem lazım onlarla otursam kacırabılırım dıye ayrı yedım
Iyi Geceler Kizlaaar Nabersiniz ?
Off Ben Bi Sakarlik Yaptim Vee Canim Cok Aciooo
Aslinda Salakligima Icten ice GülüyorumBenim Gibi Sakar Olunmaz ...
Dün Aksam Yengemlerden Geldik , Üzerimi Degisiyordum Herneyse Degistim
Dolabin Kapisini Kapatiyordum Nasil Oldu Birden Anlamadim DANNNNNKKKKK !!!! Diye Sag Elmacik Kemigi Göz Civarina Carptim
Dolap Kapisini
Acisi Tarif Edilemezzz , Inanin Cocuk Gibi Aglayacaktim Nerdeyse Agridan ve Acidan ..
Hemen Annem Dipfrizden Buz Torpasi Verdi , Tuttukca Daha Cok Acidi ..
Elliyemiyordum Elmacik Kemigim Civarini ..
Sabah Baktim Hafif Mor Ve $i$mi$ .. Nerdeyse 1.Saat Buz Tutmu$dum Dün Aksam Oysaki ..
Hala Elliyemiyorum Aciyor ..
Annemde Dalga Geciyor Zaten , Git Öteki Tarafinida Vurda Ayni Olsun Dioooo
Hem Gülüyorum Hem Kiziyorum ..
Insallah Bi Kac Güne Gecer Morlugu Yoksa Millet Dayak Yedim Zannetcek
gecmıs olsun canım cıg ette ıyı gelıyor morarmaı onluyor
arkadaşlar bende katılmak istiyorum çok mutsuzum .yaa inşallah burada bırazda destek bulurumda sizlerden bu işi başarırım 82 kıloyum hemde 1 yılda 70 ten bu kıloya geldım
hosgeldın
eder 4 ingilizceci....
sen çalışıyormusun canım ....
canım listeni sen den 2-3 hafta zamanla değişimlerini daha kolay ayarlayabilirsin sonucu hep birlikte görücez inşallah...[/QUOTE
ooyyyhhh ne güzel ingilizceciler burdayız hep beraber :))) ben geçen yıl mezun oldum atama bekliyorum malesefgeçen yıl ücretli çalıştım bu sene kursa gidiyorum çalışmıyorum. radikal kararlar alıp hem zayıflama hemde 657'li olma peşindeyim :)) hepiniz tecrübeli öğretmenlersiniz sanırım beni de alın yanınıza İnşallah seneye incecik başlıcam görevime.. sevgiler, dua isterim hemdeee :))
hoşbulduk nilgüncüm teşekkür ederim:) umarım ben de katılıyorum artık aranıza, çok motive ediyo burda yazılanlar beni gerçekten. bi de görüyorum insanlar 20-30 kilo vermiş, daha da hevesleniyorum imkansız değilmiş demek ki diye:))inaşallah canım biz bir takımız ve çok iyi arkadaşlarız.bizden kopma sakın.sık sık yediklerini yaz.ben nilgün hoş geldin.
canım kahvaltıyı atlamamak çok önemli ben de dersaneye gidiyorum aynen ama sabahları bi yarım saat erken kalkıyorum kahvaltı yapabilmek için. ben de yeni başladım diyete, öğlenleri bizim kızlarla sürekli dönerciye hamburgerciye gidiyoduk ama artık ev yemekleri yapan yerler buldum. gidip çorba içip yanına da zeytinyağlı bi sebze yemeği yiyip kalkıcam artık. öbür türlüsü çok fena çünkü. bence sen de bi araştır ev yemekleri yapan yerleri. çünkü fırından alacakların ister istemez yağlı ve kalorili olur. ya da evden kepekli ekmeğe sandviç yap götür ben bazen öyle yapıyorum, peynir domates marul filan koyuyorum hem tok tutuyo hem ne yediğini biliyosun yani.. inş beraber atarız bu kiloları:))Hepinizin cevaplari icin tesekkur ederim cok cok bugun baslamadm ama artk bu saatten sonra bende kararliyim once sonra yapicam fotograflarimida cektim ins tkrr 25 kilo atabilirm :)) ben bsyler sorucam sizr brn hafta ici dershaneye gidiyorm sabahlari zor kalkip yetisiyotum yani yani kahvalti yapmam imkansiz zaten kucuklugumdrn beri bu boyletenefuste arkadaslarla firima gidiyoruz notmaldr oradan hep aldigim kumru tarzi icinde domatez ve peynir olan seylerdendi ogleni ise hic sormayin arkdaslari uyup pizza donrr ne geliosa aklimiza yiyorz smdi bn gne sabah icin firindan ne tercih etmeliyim ayrica oglenide firindan dusunuyorum onun icin ne olabilirki
hoşbulduk nilgüncüm teşekkür ederim:) umarım ben de katılıyorum artık aranıza, çok motive ediyo burda yazılanlar beni gerçekten. bi de görüyorum insanlar 20-30 kilo vermiş, daha da hevesleniyorum imkansız değilmiş demek ki diye:))
canım kahvaltıyı atlamamak çok önemli ben de dersaneye gidiyorum aynen ama sabahları bi yarım saat erken kalkıyorum kahvaltı yapabilmek için. ben de yeni başladım diyete, öğlenleri bizim kızlarla sürekli dönerciye hamburgerciye gidiyoduk ama artık ev yemekleri yapan yerler buldum. gidip çorba içip yanına da zeytinyağlı bi sebze yemeği yiyip kalkıcam artık. öbür türlüsü çok fena çünkü. bence sen de bi araştır ev yemekleri yapan yerleri. çünkü fırından alacakların ister istemez yağlı ve kalorili olur. ya da evden kepekli ekmeğe sandviç yap götür ben bazen öyle yapıyorum, peynir domates marul filan koyuyorum hem tok tutuyo hem ne yediğini biliyosun yani.. inş beraber atarız bu kiloları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?