80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
aylin maşallah canım çok güzel kızsın hadi seni alan yaşadı
fleks naber rakibem gittimi kilolar bu hafta ne alemdesin

açlıktan ölüyorum fleskcim hiç sorma
ama inadım inat muhakkak zayıflayacağım yok ben artık obez olmaktan sıkıldım yaaaaaaa

açlıktan ölüyorum fleskcim hiç sorma
ama inadım inat muhakkak zayıflayacağım yok ben artık obez olmaktan sıkıldım yaaaaaaa

canım aç bırakma kendini ya dikkat et yediklrine yeter gerçi ben dikkat ediyorum ama bünyemdemi var bi bozukluk anlıyamıyorum he bide bende adet düzensizliği var kızlar ondanmı veremiyorum kilo anlamıyorum ondan olabilirmi acaba

Son düzenleme:
lavitacım.. daha yeni yatmıştın hee.. maşallah :)))) olsun kuzum yaa mutlaka denk geliriz bi şekilde.. muhabbet edeiz... msn açmadım sabah.. belki açsam denk gelirdik.. neyse.. görüşürüzyine..
bebiisim:))) nasilsin guzum, karsilasmadik yine

selmam ve serramlada konusamiorum uzun zamandir... özledim sohbetinizi kizlar

fleks sonuyok cok tsk ederimmm :))

aylin kız sen adının altına o yazıyı nasıl yazdın ...yazmak için puan mı lazım ...bana puan verin çabıkkkzemuszemuszemuszemus

aylin kız sen adının altına o yazıyı nasıl yazdın ...yazmak için puan mı lazım ...bana puan verin çabıkkkzemuszemuszemuszemus

yok yokk, kendim yazdim
cizelge kodunu yapistirdigimiz yerin üzerinde
iyi bak bulursun
ben kactimmm spora gidicem eve gidipp

selam demeye kimseyi bulamıyorum bugünlerde

nidam sonuçlarının ii çıkmasına sevindim canım

lavita sende sabahlara kadar ders çalışıyorsun galiba canım allah yardımcın olsun.

handerya dün inat ettim ve listeyi bende bir türlü bulamadım geçmişe yazmıştımda bu durumu

bebeqcim ii yine ii yani 82 ben bu hafta bittim ya (

serayy bence şekeri dengelemek için başka bir yol bul yada çok sık olmasın

flatliners sana da kolay gelsin

scapula sanada kolay gelsin :) mail yazdım yine

yaa birde alnağme mi eflatun mu fleksmi elaymı seraymı (aa ne kadar uyumlu oldu) bir arkadaşımız yazmıştı zayıflayınca ne yapmak yada ne giymek istersinizdi galiba bu soruyada cevap vereyim canım

ben de boydan diz altı bir elbise giymek istiyorum yandan çıkan yağlarımın olmadığı :)) 75 altı olduğumda böyle bir elbise alıcam 15 temmuza kadar inmek istiyorum bu kiloya serayy da sanırım böyle düşünüyordu süreç olarak

yeni gelen arkadaşlar olmuştu onlarada hoşgeldiniz ve bol irade dilerimm

bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 az yağlı börek 2 zeytin 1 kk peynir şekersiz çay ve iksir
ara ...4 tane kepekli bisküvi
öğlen çorba cacık 2 kaşık pilav 3 kaşık fasulye 1 dilim ekmek
ara.. kahve
akşam yoğrtlu semiz, yarım tabak makarna salata

30 dk yürüyş 1,5 lt su içtim

yediklerimi yazıyım mı size

sabah 9 :iksir ve kahve
11 gibi :tartılı yumurta 1 tane kızımdan kalan artıkları azcık ekmekle yedim
sonra öğlen az pilav az bezelye yemeği
arada i türk kahvesi 1 çikolatalı gfret -tatlicadiarzu-
akşamda balık ve salata var umarım daha kaçamak yapmam zaten gofret 150 kalorimişmafoldumben

slm kızlarr.. ben geldimm..bugün kaçamakgünümü yaa... ben ne yaptım biliyomusunuz.. neyselistede görürsünüz öğle öğününde
allahım bigün bu lafları bende mi yazıcaktım yaa...nazar değdi kesin.. ama akşam dengelicem.. yani tartıya ne kaldı şurda hiç olmadı -tatlicadiarzu- mafoldumben

ben sabah yediklerimi yazmıştım, öğlen dışarıdaydım, çok acıktım.
kuru incir aldım 3 tane ondan 2 tanede mısırlı gevreklerden yedim 500 ml. suyla.
saat 2:30 da 1 büyük kase yayla çorbası içtim.
akşamda yani 1 saat sonra çok az tavuk sote yiyeceğim.

Birde diyet destek ürünlerinde lahana çayı görmüştüm, ondan aldım.
Yarın sabah başlıyacağım, bakalım faydası olacakmı.
Ben kapsül vs. şeylere karşıyım ama bitki çayları yada yeşil çay içiyoruz diye lahana çayıda aldım bakalım ne işe yarıyacak...

elayy kız bende mi anlama kıtlığı var gözlerim mi görmüyo... fellendim valla ne demek? :))

baharnazcım.. sende geçen hafta bende olduğu gibi mi yapçan.. ama benimki kasıtlı değildi vermedim gibi geliyodu şişlikten ama vermişim.. sende cumaya kadar ayy veremedimm... sonra o gün 2 kg. verdim mi dicen... :))

lavitacımm.. olsun kuzum yaa.. ille denk gelcez napalım...

selmaaa... cereeeennn ... nerdesiniz kızlarr...

bebeg cim fellendim valla demek
bizim buralarda aman bana daral geldi sıkıldım ama içimdeki zıpırcık durmuyo demek ..alev bastı falan anlamında hihoyyyt

ve de benim listeeemmm.. yazıp kaçıcam ama sayfa açıkk.. yemek hazırlıcamm..

sabah------------- 1 dilim ekmek, domates-salatalık, 2 çatal menemen,şekersiz çay
ara----------------- -
öğlen------------- 1 küçük sigara böreği,1 dilim kek, 4 çatal patates salatası
ara---------------- 1 bardak fanta
akşam----------- booollsalata (cezalıyım )klava:

bakın bi yaa.. ne kaçamak olmuş ama...

hmmm.. anladım elaycımm... saol bilgi için... hiç duymamıştım dakusura bakma sordumm.. acaba ben mi yanlış okuyorumfln oldumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…